DEVICA- Ljubavni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(24.8.- 22.9.)

Godina u kojoj možete da ostvatite solidnu vezu, da uđete u brak,da započnete zajednički život

Tražiće stabilnu vezu, ljubav sa umetnicima i osobama koje nose neku zaštitu na radu, hemija i labaratorije.

Pomračenje Sunca u polju ljubavi 5./6. januara čini vas pomalo demoralisanim jer ćete biti predmet nečije kritke zbog ponašanja prama partneru. Drugo pomračenje.Meseca 21. januara čini vas nesigurnim u sebe.

Mars vladalac 8. izuzetno jak na početku godine ne deluje povoljno  jer   od 1. januara do polovine februara trbalo bi da regulišete sve što ima veze sa nekim sumnjivim odnosima bilo na poslu ili u ljubavi posebno ako se u vezi sa koleginicom Taj tranuzt se oseća u vidu tenzije u  na poslovnom planu, možda treba da dobijete ili regulišete i to je novac koji nije od redovnog posla ali ako ste u fazi raskida ili razvoda može se odnositi na novac koji treba da delite ili  u najboljem slučaju da zajednički u nešto uložite. Ulazak Venere u polje doma i porodice čini vas spremnim da razmislite o braku možda sa nekom osobom koja ima neke veze sa inostranstovm. Članovi porodice imaju velikog uticaja na vaš odabir partnera ili pokušavaju da vam otovre oči u čemu grešite.

U martu ste u velikoj konfuziji jer možete biti u paralelnj vezi sa dve osobe slične struke. Jedan Blizanac ili neka Devica mogu pokušati da vam se udvaraju na veoma čudan način ili će seneko potruditi da vas upozna sa nekim ko bi mogao biti za vas veoma značajan.

Moraćete da se bavite partnerom, jer u blizni Neptuna, a Merkur slab tako da pošto će ipak biti u dobrom aspektu sa Saturnom i Plutonom jedno vreme tokom ovog tranzita, možete se zaljubiti u osobu koja će biti spremna da prihvati vaše pozive za izlazak mada možda nije slobodna ili vi nećete biti sigurni da li je slobodna.

Ulazak Uranau deveto polje 6. marta donosi potrebu za putovanjima i moguća je romansa negde na putu ako ništa onda flert. U maju ste u centru pažnje i mnogi vam se dive vi to koristite da biste stekli poene u nečijim očima ali ako se radi o principijelnoj osobi moraćete da se mnogo više oko nje potrudite. Najveći uticajna vas imaju Mars dok bude u Raku a četiri planete u maju u Biku i kada bude počelo da se puni vaše polje ličnosti od druge polovine avgusta kada postajete mnogo sigurniji u sebe i veoma svesni da ste mnogo postigli.Partner će biti prilično nezadovoljan vašim ponašanjem ako ga budete otvoreno zanemarivali.

Dok Mars bude u Biku u devetom polje  koje je povezano sa ljubavnim aspiracijama i ljubavi na daljinu, neko ko je veoma ambicozan, značajna za Devicu, a moguće da je često u inostranstvu zbog posla može biti veoma značajan kao partner jer će tada Mars praviti dobar aspekt jedno vreme sa Saturnom i Plutonom u petoj kući ljubavi zbog čega ćete tu vezu doživeti kao veza značajnu.Oni koji su u vezi koja je prilično problematična ili se često raspravljaju sa partnerom moguće da će shvatiti da je vreme da napravite nekakva zaokret u svojo svakodnevni i tome će doprineti upravo tranzit Urana koji donosi neke novine u život Device i kada je ljubav u pitanju. Ako se radi o drugoj značajnoj vezi ili braku, onda je to utoliko naglašenije

Saturn i Uran vladaju poljem ljubavi  posla i često nalazite partner na poslu ili veoma omiljeni na poslu ali vi ćete biti istrajni u svojim emocijama i nećete dopustiti da vas bilo šta u njegovom ponašanju pokloeba.

Merkur često pravi aspekte sa Neptunom i kao vladalac vašeg znaka poveremeno vas čini nervoznim.

Neptun nekoliko godina u svom  sedištu u 7. polju  i vama se dopadaju osobe koje vam nis dostupne.

Tražiće stabilnu vezu, ljubav sa umetnicima i osobama koje nose neku zaštitu na radu, hemija i labaratorije.Preko posla možete upoznati nekog sredinom septembra i tada kreće jedan izuzetno uzbudljiv period sa Blizancima, Vagom ili Škorpijom. Neko ko planira odlazak za inostranstvo može vas u velikoj meri zaintrigirati i vi ćete biti spremni da zajendo sa njim pravite planove u vezi sa budućnošću.

J.Holclatjner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Facebooktwitterpinterest