DEVICA-Poslovni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(24.8.-22.9.)

Vaš znak je pod velikim uticajem Merkura, planeta logike, biznisa i komunikcacije koji vlada vašim poljem ličnosti i poljem karijere zbog čega je njegov tranzit veoma značajan za vaše poslove. Venera, planeta koja simboilzuje bogatstvo, uVživanje i hedonizam, vlada vašim poljem posla i novca i poljem inostranstva zbog čega mnogi predstavnici vašeg znaka imaju poslovne veze sa strancima. Tokom ove godine Jupiter, planeta koja simbolizuje inosranstvo nalazi se u četvrotm polju doma i porodice zbog čega možete duže vreme boraviti u inostranstvu ili se možete opredeliti da radite za stranu firmu čije je predstavništvo u vašoj zemlji.

Merkur je tri puta godišnje u retrogradnom hodu i tada vas čini prilično konfuznim,neodlučnim i nedovoljno preciznim u izvršavanju poslova i trebalo bi da u periodu kada je Merkur retrogradan, izbegavate donošenje važnih poslovnih odluka niti da potpisujete ugovore i sporazume.

Mars planeta koja upravlja novcem koji zarađujete preko partnerskih odnosa  ušao  je u znak Ovna i čini vas spremnim da se maksimalno angažujte na poslovima koji bi mogli da vam donesu dobre prihode.

Merkur u Jarcu  u polju kreativnosti od 5. januara može doneti napetost u odnosima sa vatrenim znacima i nedovoljno strpljenje kada je u pitanju saradnja sa vatrenim znakom. Dan nakon toga pomračenje Sunca koje je egzaltirano u polju novca u Ovnu donosi manje probleme u sferi života u kojoj očekujete radost i prijatnost, a drugo pomračenje, Meseca 21.januara na 0.stepenu Lava donosi pojačanu intuiciju ali se više odnosi na društveni život manje na posao.

Od 5.marta Merkur je retrogradan sa 29.Riba – do 28.marta kada kreće  direktnim hodom sa 16.Riba iz konjunkcije sa Neptunom i tada možete imati nesporazume sa poslovnim partnerima.

Ulazak Merkura u 17.aprila u Ovnu i donosi mogućnost poveće zarade i verovatno ćete uz pomoć neke Vage ili Bika, Riba moći da u aprilu do sredine maja ostvarite neku dobru saradnju.

Mars je ne samo planeta koja vlada poljem novca i suvladalac polja komunikacije nego je i egzaltiran u polju ljubavi i tokom ovog perioda biće   ispred merkura, bliži  vašem Suncu u Devici  kao da će vam se žuriti da što pre završite neke poslove.

Polovinom februara Mars prelazi preko znaka Ovna i dolazi do konjunkcije sa Uranom što donosi velike šanse na planu poslova sa strancima jer Uran 6. marta dok je Sunce u polju partnerskih odnosa ulazi u polje inostranstva tako da biste mogli u to vreme da proširete saradnju sa strancima ili  da prihvatite neke poslovne ponude koje će vam odgovarati. Do 31. marta Mars je slab u polju inostranstva zbog čega se poslovi neće odvijati onom brzinom kako vi to očekujete ali 31.marta  ulazi u polje karijere i vi ćete tada imati mogučnost da napravite dobre poslovne poteze.

Merkur, vaš vladalac brz je od 21.maja do 4. juna kada prelazi preko vašeg polja karijere i tada mogu da se ukažu neke mogućnosti na profesionalnom planu.Ulazak Merkura u znak Raka 4.juna može se odraziti na vaš društveni život u povoljnom smislu ili ukoliko vaš posao ima veze sa umetnošću, možete dožieveti uspeh.

27.juna Merkur je u Lavu i donosi probleme u komunikaciji sa pretpostavljenima i ponovo je retrogradan od

7.jula kada je u  retrogradnom hodu i kreće sa 4.stepena  Lava- 19-jula ret.u Raku

1.avgusta na 23.Raka direktan

Tokom jula 2. pomračenje Sunca u Lavu ne dotiče vas mnogo a ni pomračenje Meseca 16./17.na poslovnom planu. Tada ne bi trebalo da budete skloni kocki i bilo kom obliku klađenja.

Pravo vreme za vaše poslove je kada Merkur bude u Devici a to će biti od 29.avgusta do 14. septembra, ipak u avgustu i pre nego što uđe Merkur u vaš znak bićete pod uticajem Venere i Marsa koji će vam pomoći da lakše donesete odluke u vezi sa ulaganjem novca ili u vezi sa poslom sa strancima.

Od 14.septembra kada Merkur i Venera budu u Vagi do 3. septembra imata šanse da doživite lep uspeh, naročito u umetnosti a zatim od 3.oktobra kada bude Merkur u Škorpiji gde jak treba da iskoristite i tranzit Venere preko ovog znaka za nekakve bankarske transakcije ili da završavanje započetih poslova.

31.oktobra Merkur je retrogradan na 27.Škorpije. do 11.Škorpije u znaku u kome je Merkur jak zbog čega se neće osećati u velikoj meri ovaj retrogradan hod jer je to i 3.kuća za vaš znak a 11. novembra u fazi pomračenja Meseca, kada Merkur bude prividno zaklonio Sunce, retka pojava, možete imati osećaj superiornosti nad nekim Lavom ili Ovnom.

U novembru i decembru, imate veliku podršku Venere koja štiti interese onih koji se bave nekim privatnim poslom ili imaju plan da otvore privatnu firmu.

Ulazak Jupitera u znak Jarca 2. decembra donosi mogućnost novog ugovora sa strancima ili nekih većih dobitaka na finansijskom planu.

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Facebooktwitterpinterest