JARAC – Ljubavni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(22.12.- 19.1.)

Spadate u znake koje je teško osvojiti, koji kada se zaljube, veoma su postojani i veoma verni. Vašim znakom vladaju Saturn i Uran, dve planeta oprečnog dejstva zbog čega često svojim reakcijama iznanadite okolinu jer možete biti skloni trpljenju ali i naglim prekidima veza ili neočekivanim odlukama.Toko 2019. godine obe planete imaju velikog uticaja na vaš znak Saturn je u vašoj prvoj kući ličnosti u kojoj je slaba što znači da ćete biti bolećiviji nego inače i povremeno uzdržaniji i nesigurniji u sebe na emotivnom planu a Uran ulazi u vaše peto polje ljubavi u kome je slab tako da ćete biti nedovoljno spremni da napravite potrebne promene u svom životu koje bi mogle da vam donesu mogućnost da vaš ljubavni život bude uspešniji i harmoničniji.

Predstavnici vašeg znaka od decembra prošle godine su postali mnogo ozbiljnji, zahtevniji i uzdržaniji što je partner najverovatnije primetio i moguće da mu to pomalo smeta. Kako je Saturn, planeta discipline ušau u vaše prvo plje ličnosti ne umete baš jasno da napravite razliku između onoga što želite i što mislite da je realno moguće. Ako ste u dužoj vezi, partner je verovatn povremeno nezadovoljan vama. Vašim poljem ljubavi vlada Venera, inače simbol uživanja, emocija, estetike a poljem partnerskih odnosa Mesec i kako se radi o brzim planetama, moguće da ste u vezi sa partnerom ili vam se dopadaju osobe koje su potpuno drugačije od vas.

Pomračenje Sunca, planete koja upravlja vašim poljem erotike odmah 5./6 januara donosi manje konflikte i nerazumevanje ili nezadovoljstvo partnerom i kako će do pomračenja Meseca 21.januara u polju erotike i posesivnosti, Venera biti u vašoj 12. kući u Strelcu, verovatno ćete biti u vezi sa osobom koja ima neke veze sa strancima ili ćete i vi ako budete putovali u inostranstvo, imati šanse da upoznate nekog ko će vam biti veoma drag ali pazite da ne uđete u paralelnu vezu. Uran je druga planeta koja ima uticaja na vaš znak i ulazak Urana u znak Bika u vaše peto polje erotike ljubavi i dece, kreativnosti, radosti, može od 6. marta doneti sasvim drugačij pogled nam vaš ljubavni život, možete planirati brak ili ako ste slobodni, možete se zaljubiti. Tokom marta meseca naglašen znak Riba sa retrogradnim Merkurom od 5.-26.marta može doneti nesuglasice ili neke manje rasprave zbog nečega što nema mnogo veza sa vašim osećanjima, više će se odnositi na situaciju u domu ili na neke tračeve kojima ćete možda poklanjati previše pažnje. U aprilu u polju doma i porodice nalazi se Venera od 20. a Merkur od 17. tako da bi tada mogli da planirate preseljenje ili zajednički život a u maju izuzetno naglašen znak Bika u koji pada vaše peto polje ljubavi, može doneti prijatne momente u društvu nekog Bika, Lava, Blizanca, Device, Vage. Tada ćete biti veoma popularni ali u junu pazite da ne dođe do konflikta sa partnerom jer će Mars, planeta agresivnosti biti slab u sedmom polju u Raku zbog čega će partner biti preosetljiv a vi možda nećete imati mnogo razumevanja za njega i opozicija sa Saturnom, planetom tvrdoglavosti u vašem znaku donosi neprijatne scene. 

Tokom jula meseca dva pomračenja, 2. i 16./17. dešavaju se u vašim astrološkim kućama partnerksih odnosa i ličnosti tako da bi trebalo da pokušate da budete manje osetljivi an bilo koju kritiku od strane partnera i ako je moguće da mu izađete u susret po nekim pitanjima koja su za njega bitna. Bilo bi dobro da do 20.avgusta odete na odmor jer vas u poslednjoj dekadi avgusta i u sepeptembru čekaju poslovi, mada ako imate posla sa strancima, možda ćete zajedno sa partnerom želeti da negde baš tada odputujete. To je dobar period za one koji su put planirali mnogo ranije. Ulazak Merkura i Venere sredinom septembra u Vagu kao i Marsa 4. oktobra može vas učiniti sklonim ka paralelnim vezama i verovatno možete, zbog vaše popularnosti u društvu imati problema sa stalnim partnerom a ako budete slobodni, negde na nekom većem skupu, na javnom mestu očekuju vas interesantna poznanstva. Od 8.oktbora, Venera je u Škorpiji a od 19. novembra Mars tako da će jesen biti obeležena strastvenom vezom koja može biti prilično komplikovana jer nećete biti sigurni da li je partner slobodan. Ulazak Venere, planete ljubavi u vaše 12.polje tajnih ljubavi 1.novembra čini vas sklonim da se zaljubljujete u osobe koje su vam nedostupne jer će tokom ove godine Venera dva puta biti u vašoj 12. kući, u januaru i u novembru. Kada 26. novembra Venera bude ušla u vaš znak bićete veoma odlučni i znatćet šta hoćete moguće da će se raditi o vezi sa nekim koga poznajete preko posla a ko je često odsutan ili boravi u inostranstvu zbog posla.

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Facebooktwitterpinterest