JARAC- Poslovni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(22.12.-19.1.)

Ovo je veoma značajna godina jer je Jupier, planeta koja simbolizuje visoke cielje, bogastvo i inostrasntvo u svom sedištu u vašoj 12.astrološkoj kući tajni, mašte, intuicije gde je veoma jak. To vam savršeno odgovara jer podstiče vašu maštu i kreativnosti potrebu za stručnim usavršavanjem i proširenjem saradnje sa strancima. Od kako je prošle godine Saturn ušao u vaš znak, postali ste mnogo odgovorniji, odlučniji i ambiciozniji i podredili sve drugo ličnim ciljevima a Uran, druga planeta koja utiče na vaš znak i koji vlada vašim poljem posla i novca ulazi u znak Bika 6. marta i donosi odlične mogućnosti za izražavanje talenata i promenu posla. Moguće da ćete se odlučiti za posao koji vam pruža više zadovoljstva i koji vam omogućava da imate bolje prihode. Oni koji žele da odu da žive negde van grada ili da se bave nekim poslom koji podrazumeva kontakt sa prirodom donosi vam zadovoljstvo i uspeh. 

Početkom godine, odmah u januaru pomračenje sunca u vašoj astrološkoj kući ličnosti, 5./6.januara kada Mars već bude u Ovnu u polju porodice i privatnog biznisa možete imati manji zastoj u poslu i verovatno ćete imati mnogo zaostalih obaveza iz prethodne godine a ulazak Venere u 12. polje 7. januara donosi vam potrebu da se više bavite onim što vam predstavlja zadovoljstvo nego poslom koji vam predstavlja obavezu. Pomračenje Meseca, vladaoca polja partnerskih odnosa, kako ljubavnih tako i poslovnih, na 0.stepenu Lava 21.januara čini vas spremnim da rizikujete u poslu koji bi vam mogao doneti satisfakciju, moguće da će imati veze sa umetnošću.

Merkur, planeta biznisa, logike, komunikacije, vladalac vaše 6. i 9.astrološke kuće, svakodnevnih aktivnosti i inostranstva biće u retrogradnom hodu od 5.-26.februara kada ne bi trebalo da započinjete poslove sa strancim, posebno ne iz domena trgovine.U martu mesecu ulazak Urana 6.donosi želju za promenom posla ili ćete dobiti ideju u vezi sa sjajnim projektom koji ćete želeti da započnete, moguće da ćete istovremeno dobiti ponudu za neki posao u okviru timskog rada. U aprilu ste veoma zauzeti ako imate privatnu firmu i verovatno krećete u neke nove poslove sa jednim Ovnom, Bikom, Devicom, jer čće biti naglašeni znak Ovna i Blizanaca i vi ćete moguće biti veoma zauzeti i imati dosta problema u organizaciji svakodnevnog posla.

Merkur je drugi put retrogradan u julu  nakon pomračenja Sunca u Raku 2. jula, i taj tranzit će tranati preko znaka Lava i Raka od 7.jula do 1. avgusta kada će doći i do pomračenja Meseca u vašem znaku 16./17.jula zbog čega možete biti previše zabrinuti u vezi sa nekim poslom u okviru koga ćete verovatno kasniti ili će iskrsnuti neki problemi koje nećete moći sami da rešite. Avgust, posebno druga polovina meseca donosi mnogobrojne mogućnosti na poslovnom planu, posebno u saradnji sa strancima i tada možete biti izueztno aktivni, sve do polovine septembra kada će biti naglašeno vaše 10.polje karijere ulaskom Merkura i Venere u znak Vage kada ćete imati mnogo uspeha, posebno ako se bavite poslom koji ima veze sa javnošću, a ulaskom Marsa u znak Vage postajete  kooperativniji sa saradnicima i moguće previše popustljivi. Venera, planeta blagostanja i zadovoljstva ulazi u znak Škorpije 8.oktobra i postajete mnogo društveniji i spremniji da se posvetite i nekim aktivnostima koje zahtevaju mnogo više prisutnosti u javnosti. Ulazak Marsa u znak Škorpije donosi mnoge uticajne osobe u vaš život koje će vam predložiti zajednčki posao i vaše finansije bi tada mogle da se značajno uvećaju, posebno ako budete oprezni kod potpisivanja bilo kakvih ugovora, jer će Merkur po treći put biti retrogradan u znaku Škorpije od 31.oktobra .do 21.novembra sa 27. do 11.Škorpije. Mnogi će želeti da rade sa vama ali vi ćete se prilično dvoumiti u vezi sa ponudama i nećete tako lako pristati ni na kakva laka rešenja. Jupiter ulazi u vaš znak 2. decembra i donosi mogućnost proširenja saradnje sa strancima ili putovanje u inostranstvo, prelazak  u neku stranu firmu. 

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Facebooktwitterpinterest