Numerološki godišnji horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Ovo je godina pod uticajem broja Tri tj. Trojke i Jupitera, vladaoca ovog broja jer su 2+0+1+9=12; 1+2=3. To je trojka koja ima u sebi snagu Devetke, samim tim i Plutona i Neptuna, snagu Meseca preko Dvojke i snagu Sunca preko Jedinice.Naglašena simbolika inostranstva i lične inicijative.Naglašen ženski princip preko Dvojke, muški princip preko Jedinice i snaga Jedinice. Jedinica predstavlja akciju, Dvojka mase, žene, emocije Devetka ambiciju, putovanja, duhovnost.Moguće su u svetu demonstracije, depresije, cunami, vatra,požari, vulkanske erupcije

Mnogo konflikta iz ljubomore.

Vladar je Jedinica a Dvojka je narod. Jupiter govori o novim idealiama, težnja, putovanjima, potreba za velikim novcem, plemenitost.Rodiće se neka nova ideologija i nove stranke u nekim zemljama, Devetka simbolizuje i vatru i požare, idealizaciju ljubavi, nova otkrića, velike migracije da bi se negde živelo bolje, ide se za kvalitetnijim životom i na duhovnom planu, ne dominira kupoholičarska potreba, nego preseljenja radi kulturoloških potreba.

U godini Trojke možete se osetiti ograničenim, ove godine je vaš broj Četvorka, broj discipline a Jedinica je pod uticajem Sunca i Marsa,dominiraju ideali i moguće da ćete u ovoj godini biti strpljiviji i spremni da se žrtvujete za druge, za porodicu. Osećanje da vam je nešto nametnutno od strane porodice moguća je fizička povreda i sl. ili profesionalna ograničenja. Koštani sistem i stomak mogu biti osetljiva mesta. Problemi sa autoritetima jer možete da donosite zaključke ne razmišljajući mnogo. Rešenja u firmi, privatnom biznisu, i to može biti ograničavajuće jer će biti iscrpljujuće. Ako budete spremni da se posvetite porodici, građevini, posebno muškarci a žene porodičnom životu godina može biti uspešna.


Izuzetno ste senzibilni, podležete promenljivim raspoloženjima, možete da zamarate druge, mnogo očekujete od drugih.Posedujete veliki kreativni potencijal, novac vam prolazi kroz prste. U godini Trojke, ponašaćete se kao Petica i pokušaćate da utičete na sebe svesni svojih kvaliteta, pokušaćete da sebe motivišete i primenjujete autosugestiju da biste bili usšeniji. Verovatno ćete sagledavati sve u optimističnim tonovima.

Možete da bude prisutna hiper aktivnost, preterana direktnost, velika ambicija, potreba da nekog  kritikujete. Morate da se obuzdavate jer je snaga Jupitera i Petice previše jaka za vas možete biti skloni preterivanju u svakom pogledu.

 


U suštini veoma ste naivni i zbog dvostruke snage Jupitera možete da poželite više nego što možete i morate biti mnogo realniji jer ste u godini Šestice i prisutna je sklnost ka povlačenju  u svoj svet i na pristajanje na nešto što vam ne odgovara. Takođe je prisutna simbolika lakog demoralisanje, samosažaljeja ako se situacija ne odvija kako biste želeli. Da ne biste bili povređeni, često sami sebe saplićete.U stvari ste svesni nekog izobilja i nekih neverovatnih mogućnosti koje vam se pružaju ali vi imate utisak da će to večno trajani. Zbog preterana opuštenosti i pasivnosti možete propustiti sjajne šanse po mnogim pitanjima.


Ne možete da izazovete mnogo empatije ili emocija  ali to je saturnovski broj koji i u svom pokušaju da drugima uskrati nešto, uskraćuje sebi, teško dajete, teško se mirite sa gubicima, strogi ste, principijelni ali u stvari i prilično rigidni. Ovo je dobra godina jer će vas snaga Jupitera podstaći da se menjate i shvatićete da je bolje za vas da promenite nešto u svom odnosu prema bliskihm osobama.

Možete biti veoma ljubazni ali možda ćete shvatiti da je bolje da promenite radno mesto. Možete da uradtie nešto u kontinuitetu trebalo bi da obrnete obrazac pošnašanja, da proširite krug prijatelja, trebalo bi da budete otvoreniji i plemeniti, uranovsku plemenitost da sebe dajete bez rezerve.

Ne volite da učite, prisutna je racionalizacija svega, morate u godini Jupitera da promenite obrazc ponašanja i gledanja na mnogo toga da bi vama bilo bolje.Sve što radite je da biste bili prihvaćeni, da bi ste dobili pohvalu i da biste sebe zaštitili, sve racionalizujete možete da budete plemeniti. Kod vas je sve u funkciji  morate da imate koristi od onog što radite, možete da budete plemeniti, niste nikada bez novca, sve radite da bi se osećali zaštićenim i funkcionalnim i kada to niste bar da ostavite takav utisak.Nikada se ne žalite ma kako da se osećate.U godini pod uticajem Trojke ponašate se kao Osmica, mnogo ste direktniji i možete biti neprijtani prema onima koje volite a još više prema osobama koje vam se na bilo koji način zamere. Trebalo bi da se aktivirate u nekom timskom radu na nekom projektu gde možete dobiti priznanje. Skloni ste flertu i strastvenim vezama.


Skloni ste estetici,uživanju, mnogo morate da se trudite da biste ostavili imidž kakav želite u stvari volite da organizje svoj život i ne voli nikom da robuje a u stvai ste često u situaciji da morate da popuštate.

Često imate utisak da ste nepravedno optuženi ili kritikovani.Možete se osećati zanemarnim. Posedujete urođenu sklonost ka emaptiji, volite da budete na usluzi, možete se baviti medicinom, alterntivnim oblicima lečenja, niste preterano ambiciozni,činite drugima usluge a maštate o nekim velikim ljubavima, težite nekoj romantizovanoj verziji stvarnosti.Muškarci bi trebalo da se bave umetnošću. Drugačije izlaze na kraj sa Venerom, uglavnom imaju partnerku koja je sličnog mentalnog sklopa. U godini Devetke možete da odete negde da živite u inostranstvu ili ćete preći u neku drugu firmu, verovatno ćete naći način kako da napravite pozitivnu promenu u životu.


Mističan broj, možete biti  neprijateno iskreni i prema prijateljima, posedujete uranovsku energiju,  često doživljavate razočarenje jer gleate daleko u budućnost, zaneseni, a ne vidite šta se dešava oko vas  i ako vas neko izneveri, osvešćuje se na veoma bolan način. Maštate o nečemu što nije mnogo realno a sadašnjost vas ne interesuje mnogo. Možete biti eksplozivni i nepredvidivi. Krećete u akciju, ovo je za vas godina jedinice i nekog novog početka. Odluke koje ste doneli prethodne godine značile su kraj nekog odnosa, ma šta da je, raskid možda ulazak u novu vezu. Krećete drugačije da organizjete svoj život. Moguća su razna iznenađenja. Naporna godina, nova pravila igre koja možda smatraze previše bruatlnim,  možete se previše ograničiti samo na svoje Marsovska i energija Sunca vas može učini previše direktnom.Veoma ste zahtevni po svim pitanjima.


Jaka muška energija ovog broja ove godine neće doći do izražaja. Žene su samostalne u svom načinu razmišljanja, vole da imaju partnere ali on ne sme da bude slabiji a vi ste jedan od najjačih brojeva i pre ćete   biti sami nego sa nekim ko vam ne odgovara. Brojevi iz vašeg datuma pokazuju u okviru kojih delanosti možete da se izrazite.

Ratoboran broj i možete naći rešenje za svoje ideje. Možete da budete i plemeniti i da se oslobađate i tuge, besa, i novca i dajate velikodušno novac u humanitarne svrhe.Morate da budete aktivni  uvek nešto planirate, U godini Trojke pod uticajem broja 11 koji vas čini spremnim da naprvite neki šokantan zaokret, jer je to u stvari Dvojka koja daje mnoge šanse za novim događajima, novim načinima rešavanja problema i spremni ste i da iz nekog drugog ugla sagledate odnose sa okolinom . Uticaj Meseca donosi mnogo toga novog, Emotivni život je veom bitan. Ljudi od akcije, Muškarac Osmica uvek se snalazi kada je novac u pitanju, velikodušan, voli da ide u kladionice. To su bankari, finansijrei, maštaju o velikom novcu, ljubavni život je veoma bitan, mogu da budu veliki manipulanti iako marsovki tip nezahvalan u ljubavi, spreman da da novac, šarmer ali da u krajnjem bilansu ne dobijete od njega šta set očekivali. Ako ste dama Osmica bićete neprepoznatljivi mnogima, popustljivi u želji da proširite krug prijatelja i bićete spremni da se angažujete u nekim velikim humanitarnim organizacima. Moguća nova ljubav.


Mističan broj, jak broj znate šta hoćete, ne postoji način koji ne biste primenili da biste postigli cilj, vešto pletete merežu i akumulirate znanje lako, informisani ste o svemu,  idete ka cilju sve zavisi od motiva i oko koga plete mrežu. Ne raspiate emocije, impulsivni ste i ali veoma racionalni, umete da analizirate svoje emocije i ponašanje i ipak umete da sebe sačuvate. Veoma dominantni i u emotivnoj vezi dominirate, vas niko ne možete da nadumdri, očekujete da se svi podrede vama. Umete da dobro organizujete posao. Kao žena dajete mnogo duhoviti ste i u vašem društvu i veoma ste harizmatični. Ne ostajete neprimećeni. Ako ste muškarac Devetka, bavite se pitanjima od globalnog značja i težite uzvišenim ciljevima. U godini Trojke dobićete mnogo novih ideja, veliki ste optimista, imate mnogo planova u vezi sa inostranstvom, moguće su neke poslovne šanse, odlazak za inostranstvo,moguća je ljubavna veza sa strancem, negde na putu.

<Godišnji Astro Zenit Magazin


J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest