OVAN- Poslovni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(20.3.- 19.4.)

Ovo bi mogla biti za vas veoma uspešna godina i pored toga što će odmah u janaru biti pomračenje Sunca u vašem polju karijereUlazak Marsa, vladaoca vašeg znaka u vaš znak 1. januara nagoveštava mogućnost da krenete energčino sa realizacijom svojih ideja i pored toga što će u januaru biti dva pomračenja, Sunca 5/6 u polu karijere i 21. januara Meseca u polju ljubavi i kreativnosti. Prvo pomračenje može da se oseti u vidu neke promene koja možda baš nije planirana ali vi ćete biti spremni da je prihvatite i da napravite drugačiji sistem rada. Na vašu karijeru najveći uticaj od kraja 2017. ima Saturn koji vas čini izuzetno moćnim i uticajnim i sve ono što ste radili od 2009. kadaje Pluton ušao u vaš znak sada bi moglo da se realizuje na najbolji način jer će tokom ove godine Saturn doneti sigurnu poziciju u društvu osim ako vam podznak nije u Vodoliji ili Blizancima, eventualno u Strelcu u kom slućaju bi situacija mogla da bude nešto komplikovanija.  Saturn će još skoro dve godine boraviti u polju karijere a biće većim delom godine i kada bude u direktnom i retrogradnom hodu u dobrom aspektu sa Neptunom u 3.polju biznisa, imaginacije, pisanja, naučnog ili umetničkog rada i doneće vam mogućnost da neke od svojih snova ostvarite. Druga dva pomračenja dogodiće se u 2.jula, totalno pomračenje Sunca, planete koja ima veliki uticaj na vaš znak u segmentu privatnog biznisa i nekretnina dok će pomračenje Meseca biti 16/17.jula u polju karijere.

business

Druga značajna planeta koja utiče na vaš znak je Venera koja upravlja poljem novca i posla i ona će od 7.janaura do 1. marta biti u Vodoliji što donosi pomoć prijatelja ili saradnju sa prijateljima, možda ćete biti deo timskog rada dok ćete 20.aprila kada uđe u vaš znak biti spremniji da započnete neki samostalan posao.Ipak, krajem februara i početkom marta obratite pažnju eventualno na nezadovoljstvo jednog Jarca ili Vodolije jer će Venera na poslednjem stepenu Jarca, blizu stepena Marsove egzaltacije, što znači da čete imati utisak da vam ona druga strana nameće svoje uslove ili da imate jaku konkurenciju, i u napetom aspektu sa Uranom na poslednjem stepenu vašeg znaka.Ovo bi moglo doneti tenziju u saradnji sa kolegama ili neslaganje sa prijateljima, različite stavove kada su u pitanju saradnici u koje ste oduvek imali poverenja.

Dobar tranzit Venere traje i kada 15. maja bude ušla u znak Bika gde će se već naći Uran, planeta promena i vi ćete biti spremni da napravite neki  značajniji zaokret na poslu i sve što ima veze sa novim tehnologijama donosi vam uspeh a 9.juna kada bude ušla u Blizance i 3.jula u znak Raka, takođe obrazuje dobar aspekt sa vašim Suncem i tek od 1.avgusta do 14.septembra možete osetiti  potrebu da se manje bavite poslom a više sobom i svojim ličnim potrebama. Ovo je dobro vreme za odmor. Ulaskom Venere u Vagu 14.septembra do 8.oktobra moguće da ćete naći način da lakše ostvarujete komunikaciju sa kolegama i poslovnim parnterima,naročito ako su rođeni u znaku Jaraca.Tokom tranzita Venere preko znaka Škorpije od 8.oktobra do 1.novembra postajete mnogo sposobniji da zardite neki ektra novac i verovatno će vam se finansijska situaicja značajnije poboljšati.

Tranzit Venere preko znaka Strelca od 1. do 26.novembra donosi neke nove mogućnosti u radu sa strancima a u decembru možete očekivati unapređenje ili poveću uplatu.

Vaša lična motivacija kada je u pitanju posao i potreba da iskažete svoju individualnost i sledite svoje ciljeve pod uticajem je Marsa koji vam pomaže od 1. januara do 14.febrara da biste od sredine februara do 31. marta bili nešto sporiji ili opušteniji, a od 31.marta do 15.maja dok Mars bude u Blizancima bićete verbalno veoma jaki i spremni da pregovarate o novim mogućnostima na poslovnom planu. Ulazak Urana 6. marta značajno menja vaše poglede na poslovnu sferu i pravite zaokret, bilo da se odlučujete za privatan biznis ili za novo radno mesto.Ulaskom Marsa u znak Raka 16 maja više se okrećete ka privatnom biznisu da od 1.jula do 18.avgusta moguće da ćete imati sreću da upoznate one koji će biti voljni da vam pomognu da ostvarite svoje ciljeve. Od 18.avgusta do 4.oktobra dok bude Mars u Devici bićete spremni da se podvrgnete disciplini a to ćete očekivati i od drugih. Ulaskom Marsa u Vagu 4.oktobra do 19. novembra možete biti previše popustljivi u radu sa saradnicima ili ćete preuzeti na sebe mnogo više odgovornosti i obaveza. Od 19.novembra kraja godine postajete mnogo odlučniji i uspešniji u saradnji sa strancima.

Što se tiče novca i finansija, možete ovu godinu smatrati sasvim solidnom čak i veoma uspešnom ako planirate da se upusite u privatan biznis, zajedno sa kolegama i prijateljima ili da se preorijentišete na neke nove poslove, možda na proširenje poslova putem novih tehnologija.Novac dolazi iz kontakta sa strancima i moguće su poveće sume, možda sasvim neočekivane.


J.Holclajtner

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterest