BIK-Poslovni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

( 20.4.- 21.5.)

Dobra godina jer ni Venera ni Mars nisu u retrogradnom hodu. Venera, vladalac vašeg znaka kreće sa poslednjih stepeni Škorpije i nagoveštava mogućnost uvećanja prihoda preko partnerskih odnosa a dobar položaj Jupitera u polju novca cele godine omogućava i neke vanredne izvore prihoda.Tranzit Marsa, planete akcije preko znaka Ovna od početka godine do sredine  februara, možete doprineti vašoj lošoj organizaciji posla i možet  biti zbunjeni razvojem događaja  jer će vas istovremeno Merkur, ulaskom u Jarca gde je jak od 5. januara dan pred pomračenje Sunca motivisati da budete istrajni u saradnji sa strancima ili ćete želeti da sebi obezbedite neko dodatno usavršavanje ili neko dodatno znanje. Ipak, Merkur, vladalac vaše 2. kuće posla i novca i pete kuće kreativnostiu u 9. donosi sve sa zakašnjenjem tako da treba, sve dok ne uđe u Vodoliju da budete posebno posvećeni radu, da ne dozvolite da vam bilo šta remeti planove. Poslovi iz domena izdavašta mogu doneti novac. Kada Merkur bude ušao u Vodoliju 24.januara već će Sunce biti u ovom znaku u polju karijere i do 10.februara treba da završite veliki deo poslova.

Pomraćenje Meseca 21. januara pomračenje Meseca na 0.stepenu Lava može doneti mali zastoj u privatnoj delatnosti ili ako ste sam svoj gazda probleme sa naplatom prihoda..

Poslovi sa strancima se komplikuju od 5./6. januara kada već Mars bude u Ovnu.U februaru ćete biti izuzetno aktivni u okviru onoga što predstavlja vašu osnovnu delatnosti.Ovaj tranzit Marsa može, nezavisno od dobrog tranzita Merkura, planeta biznisa da vas pomalo destabilizuje jer je slab u 12. kući i donosi pojačane strahove i strepnju u pogledu sigurnosti zarade i prihoda.Polovinom februara Mars ulazi u vaš znak a od 3.februara je već Venera u Jarcu čineći vas sposobnim da osetite u okviru kojih poslova možete a najbolje zaradite.Ipak, Mars može da vas pomalo učini sporim i sve do 31. marta morate da ulažete dodatne napore utolik pre jer će i Merkur ići retrogradno preko Riba od 5. do 28. marta tako da možete očekivati pomoć od nekih osoba koje neće biti u stanju da vam pruže potrebno osećanje oslonca i sigurnosti mada će vam Ribe, Jarac i Škorpije biti veoma naklonjeni.

Početkom marta dobar aspekt između Marsa i Saturna i Plutona značajno podiže vaše samopouzdanje jer i Uran ulazi u vaš znak 6. i vi počinjete spontano da menjate svoj pristup poslu i karijeri, stavljate sebe na prvo mestu. 

U aprilu prelazak Marsa preko znaka Blizanaca donosi neke nove poslovne šanse ali su mogući uslovi od strane stranih firmi koje vam ne odgovaraju. Vaš znak je izuztno naglašen  u maju i to je pravo vreme, posebno druga polovina maja kada vam se otvaraju mnoge mogućnost za poslove sa strancima.Možete biti uspešni u poslu i tokom tranzita Venere preko Blizanaca od 9.juna do 3.jula,pa sve do 28.jula dok ne uđe u Lava a tada treba da više pažnje posvetite privatnim projektima.

Merkur je planeta koja upravlja vašim poslovima i vašom kreativnošću a jak je u polju partnerskih odnosa. 

10.februara u Ribama gde je slab i može doneti spor razvoj poslova posebno ako se oslanjate na prijatelje.

5.marta retrogradan sa 29.Riba -28.marta direk. Sa 16.Riba-konfuzan period, shvatate da morate da se oslonite samo na sebe.

6.maja u Biku,poslovi se pomalo usporavaju zbog vaše neodlučnosti ili posvećenosti nekim manje bitnim aktivnostima.

21.maja u Blizancima donosi aktivan stava prema rešavanju problema i spremnost da se uključite u neke nove poslove.

4.juna u Raku- brzim hodom približava se Marsu, planeti akcije i u opozicij sa Saturnom i Plutonom, sredinom juna donosi probleme u komunikaciji sa Jarcima, Škorpijama, Ovnovima. Pazite da ne date povod za tračeve, da ne sklopite loše poslove.

27.juna u Lavu i od 7.jula retrogra. Na 4. Lava- 19-jula ret.u Raku,1.avgusta na 23.Raka direktan – naporan period jer poslovi mogu biti u zastoju zbog konkurencije, treba da budete oprezniji u radu sa vatrenim zancima. 

Pomračenje Sunca 2. jula u Raku i Meseca 16/17.jula u Jarcu donosi odlaganje nekih poslova sa strancima ili sa osobama iz nekih drugih gradova.

Dobar period je od 29.avgusta kada Merkur bude u Devici  do 14.septembra kada će ući u Vagu; tada dolaze do izražaja vaše sposobnosti, posebno kretativnost i talenti.

3.oktobra u Škorpiji,donosi mogućnost nalaženja novih saradnika a

31.oktobra retrogradan na 27.Škorpije.do 21.novembra retr.  sa 27. do 11.Škorpije zbog čega možete imati utisak da morate da ulažete mnogo više napora zbog nesposobnih saradnika ili zbog nekih spoljašnjih okolnosti koje vam ne idu naruku.

Venera, vladalac vašeg znaka od 8.oktobra do početka novembra je u Škorpji i vi treba da preuzmete stvar u svoje ruke jer kada 2.decembra Jupiter bude ušao u Jarca u vaše deveto polje inostranstva, imaćete šanse da dobijete ono što zaslužujete.

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Facebooktwitterpinterest