RAK-Ljubavni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(22.6.-21.7.)

Emocije jednog Raka su pod velikim  uticajem Meseca

Vašim poljem ljubavi i partnerskih odnosa vladaju Saturn, Uran i Mars i Pluton. Saturn, kao vladalac sedme kuće partnerskih odnosa u kojoj je jak, Uran koji je suvladalac ove kuće i vladalac uz Saturna i kuće erotike, Pluton i Mars vladaoci polja ljubavi tako da ste uvek okruženi jakim osobama, vama se udrvaraju osobe koje znaju šta hoće i često mislite da ste neko ko je u podređenom položaju. Sa Neptunom u Ribama i Plutonom u Jarcu koji su poslednjih godina u dobrom aspektu verovatno ste skloni snažnim emocijama.

Pluton se nalazi od 2009. u polju partnerskih odnosa gde je slab zbog čega ne možete da lako rešite neke dileme i probleme i moguće da ste popustljivi kada je partnerski odnos u pitanju i idete linijom manjeg otpora, ne donosite odluke koje su za vas najbolje. Saturn od kraja 2018. donosi potrebu za stabilnom vezu ali se partner preko Saturna prikazuje kao veoma svojeglava i uporna osoba i imate utisak da je „jači“ od vas i da ste pod njegovim uticajem.

Ove godine  na vas imaju veliki utiacj pomračenja Sunca i Meseca, posebno ako ste emotivno nestabilni ili mislite da veza nija onakva kakva bi mogla ili trebalo da bude ili ako vam se dopada osoba koja nije slobodna.

Pomračenje Sunca 5./6. januara u polju partnerksih odnosa donosi mogućnost kolebljivosti po pitanju izbora partnera, kako ljubavnog tako i poslovnog a kada bude pomračenje Meseca 21.januara u polju posla i novca, više se odnosi na posao, moguća je neka vest u vezi sa isplatom koja će možda kasniti.Sunce je do 20. januara u Jarcu i imaćete utisak da je partner više posvećen poslu nego vama ali ulaskom u Vodoliju, daje vam priliku da o svojim emotivnim dilemama razgovarate sa neki ko vam je veoma blizak, možda baš sa samim ljubavnim partnerom.

Saturn u konj. sa tačkom pomračenja u januaru donosi pomalo uzdrmane emotivne odnose. Partner može biti sumnjičav i to će se nastaviti tokom februara i marta, moguće su rasprave posebno sa Ribama, Blizancima, Devicama. Venera u Ovnu, planeta ljubavi koja je egzaltirana u vašem znaku i ima uticaja na vaš porodični život donosi od 20.aprila do polovine maja planove u vezi sa zajedničkim finansijama ili  rasprave jer biste i vi i partner mogli dati prioritet ljubavnom odnosu.

Pomračenje Meseca 21.januara neće uticati na vaš ljubavni život ali može na partnerove poslove zbog čega može biti nervozan.

Mars, planeta strasti, vladalac vaše astrološke kuće ljubavi koji je egzaltiran u Jarcu tokom 2018. onima koji su imali neke dileme u vezi sa ljubavnim životom jer je bio dugo u retrogradnom hodu i prelazio preko astrološke kuće astrološke kuće partnerskih odnosa i braka i preko polja erotike, ulazi 1. januara u polje autoriteta i možete takođe imati problem sa onima koji žele da dominiraju nad vama i moguće da je partner veoma zahtevan i veoma autoritativan.

Tranzit Marsa tokom 2019. imaće velikog uticaja na vaš odnos sa partnerom

1.januara 2019. u Ovnu – Pokušavate da se oduprete uticaju partnera i porodice koja želi da vam nametne svoja pravila.

10.-13.februara– Mars-konjunkcija sa Uranom donosi nezadovoljstvo i moguć neprijatan razgovor sa partnerom

14.febraura u Biku- Čini vas prijateljski natrojenim ali do ulaska u Blizance tokm marta donosi konfuziju ako ste u vezi sa Blizancima, Ribama ili Devicom jer će biti u retrogradnom hodu preko polja duhovnosti.

31.marta u Blizancima-Sumnjičavi ste prema onome što čujete na svoj račun ili će vam neko na drugačiji način plasirati neke svoje ideje i želje.

Uran u Biku  od 6. marta donosi mogućnost da nešto što ste  smatrali za prijateljstvo, postane nešto drugo, mnogo kvalitetnije moguća romansa ili flert na putovanju sa Ribama,Jarcem, Vodolijom.

Polovinom maja ulazak Marsa u vaš znak u dobrom  aspektu  sa Uranom može doneti obnovu prijateljstva ili obnovu neke veze i kako Uran vlada i poljem tajnih veza i ljubomore, moguća je strastvena veza sa mnogo uzajamnog prebacivanja.

Sredinom juna Mars je u konjunkciji sa Merkurom i u opozicij sa Saturnom i  Plutonom i tada su mogući ozbiljni razgovori sa partnerom koji ne morau imati srećan ishod.

Leto donosi brojne tračeve, priče, komentare.

Početkom jula Venera ulazi u vaš znak i pravi dobar aspekt sa Uranom  i tada se  pokreće nešto na ljubavnom planu.

 Od 5.-9.jula Merkur  u konjunkciji sa Marsom donosi mogućnost tajne veze sa osobom na poslu.

Sredoma jula može doneti probleme ako ste u vezisa Ovnom, Vodoliijm, Jarcem ili Bikom. Ipak, Bik i Vaga su spremni da pređu preko nečega kao i Ribe ali sa Jarcem i Škorpijom morate da taktizirat.

U drugoj polovini avgusta nema neke velike strasti ali od polovine avgusta do polovine septembra bićete usredsređeni na poslove više nego na ljubav.

Od polovine septembra Mars i Merkur u Vagi donose mogućnost razgovora o zajedničom životu i o nekim dogovorima koji mogu biti uspešni jer će planete iz Device praviti dobre aspekte sa planetama u Jarcu.

Mars početkom oktobra ulazi u Vagu i postoji mogućnost preseljenja ili planiranje zajedničkog života.

Venera 8.u Škorpiji daje mogućnost da budete iskreniji  sa partnerom i da se odlučite za neku Škorpiju, Bika, drugog Raka, Jarca, Ribe.Ulazak Marsa u Škorpiju 19.novembra čini vas veoma zainteresovanim za predstavnika ovog znaka a od 2.decembra možete planirati brak ili zajednički život.

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Facebooktwitterpinterest