RIBE- Poslovni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(20.2.-19.3.)

Predstavnici vašeg znaka poslednjih nekoliko godina su uhodani u svojim poslovima i ne pretpostavljate da bi nešto moglo da se dogodi što bi moglo da promeni vaš status na poslu. Ako to ne želite, morate naći način da se obezbedite jer će Uran, planeta koja vlada astrološkom kućom vaših prijatelja i neprijatlja a to je slučaj i sa Saturnom, ući u polje komunikacija i vaš status će u životu najviše zavisiti od vašeg stava, od načina na koji komunicirate i sa onima koji su vam dragi i sa onima koji to nisu. Upravo ulazak Saturna krajem 2018. godine doneo je neku vrstu promene u vaš život i verovatno nemate više tako veliki krug prijatelja niti onih na koje možete da se oslonite ali ipak trebalo bi da se svakako družite sa onima koji su stariji od vas i iskusniji u poslu kojim se bavite. Neptun u vašem znaku već nekoliko godina čini vas priličnim zanesenjakom, spremnim da sledite svoje ideje nezavisno od toga šta drugi misle o vama i o izvodljivosti vaših planova. Ako ste umetnik, više je nego poželjno da koristite snagu Neptuna koji podstiče vašu maštu, sanjarenje i potrebu da gledate na život kroz ružičaste naočari.

 

Ne bi trebalo da ulazite u rasprave i polemike sa onima koji vam se često suprostavljaju a od januara već kreće period u kome možete imati probleme na poslu zbog ulaska Marsa u polje posla i novca, sve do polovine februara kada ćete već biti u fazi da preko vašeg znaka prelazi slab Merkur pa će logika biti slaba strana a uz to je i u retrogradnom hodu. U januaru će vas dotaći bar kada je vaš imidž u pitanju i pomračenje Sunca 5./6.i pomračenje Meseca 21. januara.Ipak, vas će neko štititi jer je Venera, planeta blagostanja i plemenitosti u Strelcu u polju karijere i moguće da ćete upravo sa jednom Vagom ili Bikom imati dobre odnose, moguće i sa Rakom, nezavisno od faza pomračenja i vi ćete nači za sebe izlaz i preko rada sa nemačkim jezičkim područjem i u radu sa strancima. Zbog poslova, ove godine ćete imati prlilike da putujete i ako ste mladi, verovatno se radi o stručnom usavršavanju što vam može doneti sjajne šanse za nova poznanstva i za možda odlazak negde u neku stranu zemlju na duže. Tokom aprila, maročito u drugoj polovini meseca imate priliku da se sretnete sa sa nekim Bikom.Ovnom, Vagom a od 6. marta kada Uran, planeta promena, vladalac vašeg znaka uđe u polje komunikacije, postajete direktni i veoma zahtevni. Možete imati uspeha ako se bavite nekretninama, marketingom, osiguranjem, transportom, turizmom o u čemu vam pomaže pozicija Jupitera u Strelcu. U maju je polje komunikacija, saradnika i rođaka veoma naglašeno i možda ćete razmišljati o nekom privatnom projektu za koji će vam biti potreban tim saradnika. Ako ste mladi i studirate u proleće možete biti veoma uspešni.

U junu možete imati konflikt sa Rakom, Blizancima, Devicom ili Jarcem i teško da ćete prihvatiti neke njihove uslove. Trudićete se da im nametnete svoje koncepcije i rešenja.
Drugo pomračenje Merkura u julu od 7.jula do 1. avgusta dešava se u polju svakodnevnih aktivnosti i vi ćete morati da se više angažujete na poslovima koji će vam drugi organizovati, moguće da će se raditi o strancima.
Krajem avgusta za vas kreće povoljan period kada se radi o partnerskim odnosima koja zahtevaju ulaganje sredstava i bilo bi dobro da se do 8.oktobra odlučite za jednu od dve opcije koje će vam se nuditi kao rešenje. Tada Venera ulazi u polje inostranstva i donosi dobre mogućnost u saradnji sa arapskim zemljama i moguće da ćete ići na neki put, posredstvom neke Škorpje, Vage, Bika ili posle 19.novembra nekog Ovna. Vaše ambicije se u potpunosti odnose na saradnju sa strancima ili na stručno usavršavanje. Kraj godine donosi promenu statusa na poslu ili potrebu da svoje ambicije svedete na realnu meru.

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Facebooktwitterpinterest