ŠKORPIJA- Poslovni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(23.10.-21.11.)

Vaš znak je pod uticajem Plutona, Marsa i Merkura. Pluton je vladalac jakih energija, moćnih sila i uticaja u odnosu na vaš znak dobro postavljen u trećem polju intelekta od 2009. kada je za vas krenuo period uspona, Mars je suvladalac vašeg znaka i vladalac Ovna zbog čega često dolazite u konflikt sa kolegama utoliko pre jer je Mars egzaltiran u polju intelekta i komunikacije i moguće da ste tokom prošle godine imali problema u komunikacij sa svima od bliskih osoba, ljubavnog partnera, članova porodice do kolega i prijatelja jer je Mars dugo bio u Vodoliji i Jarcu i jedno vreme bio na stepenu svoje egzaltacije. 

Team of business people working together on a laptop

Merkur je tri puta u retrogradnom hodu svake godine zbog čega vas čini taođe sklonim polemikama a godina počinje upravo sa Marsom u Ovnu u šestom polju svakonevnog posla zbog čega možete imati problema u organizaciji svojih obaveza ali i u komunikaciji sa kolegama. Početko mjanuara 5. i 6 dolazi do pomračenja Sunca upravo u znaku Jarca i možete biti veom aodlučni da prekinete komunikaciju sa nekim osobama a pomračenje  Meseca u Vodoliji na vrhu 10.kuće 21.januara zbog čega je januar prilično naporan ali su mogući i neki dobici u novcu jer će Venera, planeta koja upravlja poljem partnerskih odnosa ući u drugo polje novca i posla i vi ste znak koji će imati najviše koristi od Jupitera, planete novca i bogatstva ma kojim poslom da se bavite. 

Kako je kod vas polje posla i novca pod uticajem Jupitera, trebalo bi da ovu godinu maksimalno iskoristite da stekenete određenu pozicju u društvu i u okviru radnog mesta i da, ako planirate odlazak za inostrasntvo, to i učinite ili bar da napravite aranžmane koji će vam to omogućiti. Poljem karijere vlada Sunce, planeta, tj. svetlo koje će biti u fazi pomračenja i u julu i to 2. jula upravo u svom znaku i tada su moguća neprijtna iznenađenja na poslu jer će jun inače biti za vas naporan zbog opozicije između Merkura i Saturna i Plutona i mogući su ozbiljni konflikti na radnom mestu. Jul je inače karakterističan po konjunkcji Merkura i Marsa i vi možete imati potrebu da se raspravljate sa onima koji u stvari žele da vas isprovociraju a sve će krenuti možda nekom naizgled naivnom situacijom u kojoj se možete naći tokom marta meseca kada će Merkur, planeta komunikacije biti u retrogradnom hodu preko znaka Riba i to je polje naivnosti i prostodušnosti za predsatvnike vaše znaka  zbog čega možete naivno ući u neki aranžman ili biti deo nekog projekta koji može da se ispostavi da nije za vas najpovoljniji. Nemojte se previše opterećivati onim što ćete čuti od drugih, sledite svoje ambicije ali budite diplomata. Ulazak Urana u znak Bika može 6. marta odvući vašu pažnju mnogo više na ljubavni život i mogu vam promaći neki signali koji će dolaziti od onih koji vam u stvari nisu naklonjeni. Moguć je konflit upravo sa Ribama, sa Blizancima, Devicom.

 

Trebalo bi da iskoristite sjajnu poziciju planeta u drugoj polovini maja kada će vam mnoge planete biti naklonjene i kada možete da dobijete neočekivanu podršku onih na koje niste ni računali. U jul ulazite nepripremljeni možda na ono što može iskrsnuti kao problem ali već od druge polovine avgusta kreće veoma aktivan period u toku koga možete pokazati koliko umete da budete dobri u organizaciji posla.Vaša  pozicija međutim, može biti uzdrmana od sredine septembra kada če ponovo oni koji vas doživljavaju kao konkurenciju krenuti da prave spletke protiv vas. U toku vladavine znaka Vage moraćete da budete veoma direktni, uporni i  da raspolažete adutima ako želite da se izborite za ono do čega vam je stalo.Mars, suvladalac vašeg znaka biće slab u oktobru u Vagi u polju intuicije  ali i neprijatelja i možete biti prilično nespremni za neki obrt na poslu, pazite da se ne sprijateljite sa nekim ko vam ne želi dobro.Za to vreme Venera ide preko vašeg znaka i vi ćete biti veoma driektni od 8.oktobra do 1.novembra ali to vam može doneti i neprijatnosti. Tek kada Mars, uđe 19. novembra u vaš znak bićete spremni da se izborite za svoje mesto pod suncem. Do kraja godine značete na čemu ste i malo ko će moći da vam se argumetovano suprotstavi. Kada Jupiter bude ušao 2.decembra u znak Jarca, biće loše postavljan prema vašem znaku, tako da se ne preporučuje nikakva rasprava ako nemate jaku motivaciju i jake argumente a može se postaviti pitanje novca, isplate ili nekih aranžmana sa strancima sa kojima ćete želeti da radite. Trebalo bi da budete mnogo oprezniji po svim pitanjima koja podrazumevaju plaćanje i finansijske aranžmane do kraja godine.

J.Holclajtner    

<Godišnji Astro Zenit Magazin                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

Facebooktwitterpinterest