STRELAC- Ljubavni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(22.11.- 21.12.)

Vaš ljubavni život je pod uticajem Marsa i Plutona, vladaoca i suvladaoca astrološke kuće ljubavi ali i astrološke kuće tajnih ljubavi, pod uticajem Merkura, planete koja vlada astrološkom kućoj partnerskih odnosa i braka, kao i pod uticajem Jupitera i Neptuna, vladaoca i suvladaoca vašeg znaka tj. prve kuće ličnosti i astrološke kuće doma.

Godina počinje ulaskom Marsa, planeta energičnosti, strasti i impulsivnosti u svoje sedište u Ovna u petoj kući ljubavi pravi dobar aspekt sa Venerom, planetom ljubavi u vašem znaku od 7.januara. Kako je ovo planeta koja vlada astrološkom kućoj javnosti i astrološkom kućom posla. Moguće su romantični događaji, susreti i poznanstva sa nekim koga ćete upoznati na poslu, posebno ako radite sa strancima.Moguća je veza sa umetnikom.

Tranzit retrogradnog Merkura 

10.februara u Ribama  do 5.marta ulazi u  29.Ribe -28.marta direktnim hodom kreće sa.  16.Riba, i tada možete imati probleme u komunikaciji sa Blizancima, Ribama, Devicama, Škorpijama i to se posebno odnosi na one koji su u dužoj vezi ili braku.

U aprilu Mars, planeta strasti ulazi u polje partnerskih odnosa i čini vas izuzetno spremnim da uđete u vezu sa osobom koja se bavi, najverovatnije sportom ili umetnošću, moguće i da se radi o nekom ko je poznat u javnosti, ko radi u medijima.

Povoljan period je u aprilu kada u vašem petom polju ljubavi budu u drugoj polovini ovog meseca Merkur, vladalac polja partnerskih odnosa i Venera, planeta ljubavi i ak obudete u vezi sa osobom sa posla ili nekom koja ima veze sa javnošću,predstoji vam mnogo uzbuđenja. 

Tokom maja meseca partner može imati mnogo poslovnih obaveza ili briga a i vi ćete verovatno više vremena posvećivati poslu nego emotivnom životu. Mars je tada slab u Raku i možete se zainteresovati za nekog ko se bavi privatnim poslom i sa kojim možete doživeti prijatne momente udvoje negde na putu.

Merkur ulazi 21.maja u Blizance i donosi vam, ako ste slobodni, veoma romantičnu vezu, moguće da ćete upoznati osobu koja će vam se dopasti na nekom putu. Kada Merkur bude ušao 4.juna u Raka moguće je da će do 27. juna biti nekih problema u komunikaciji sa onima koji su vam uvek pravili probleme u ljubavi ili su se previše mešali u vaš odnos sa partnerom.

Merkur je ponovo retrogradan 7.jula, kreće sa 4. Lava- 19-jula ret.u Raku 1.avgusta na 23.Raka direektan 11.avgusta u Lavu- u toku ovog perioda može doneti probleme u vezi sa nekim ko živi u inostranstvu ili ako planirate zajendčki put u inostranstvo mogući su manji nesporazumi ili odlaganje puta.Jul i avgust mogu biti posebno veoma uzbudljivi i verovatno ćete pokušati da popravite odnos sa jednim Lavom, Blizancima, Ovnom ili Devicom, moguće da će se raditi o nekom s kim niste dugo u vezi ali vas izuzetno interusuje. U avgustu su moguća poznanstva preko posla i najverovatnije će vam se dopasti neko mnogo mlađi od vas ili osoba koja je veoma posvećena karjieri, koju možete upoznati negde na poslovnom skupu.

Merkur će 14.septembra ući zajedno sa Venerom, planetom ljubavi u Vagu i vama to može doneti lepo poznanstvo sa nekim ko je prisutan u javnosti ili možete upoznati nekog na nekom većem skupu.

Ulazak Marsa u znak Vage 4.oktobra može doneti interesantna poznanstva, društveni život može biti veoma uzbudljiv, možete upoznati nekog ko ima veze sa umetnošću ili je poznat u javnosti.

Period kada možete imati probleme u ljubavi je od 3.oktobra kada Merkur uđe u Škorpiju od 31.oktobra retrogradan na 27.Škorpije do 21.novembra retr. Merkur sa 27. do 11.Škorpije u to vreme su mogući problemi najverovatnije sa nekim Ovnom ili Bikom ili će doći do nekih nesporazuma ali ulaskom Merkura u vaš znak 9.decembra spremni ste da u nečemu važnom popustite jer će inače i Jupiter, vladalac vašeg znaka ući u znak Jarca u vaše 2.polje posla i novca i bićete mnogo staloženiji po pitanju rešavanju emotivnih problema.

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

 

 

Facebooktwitterpinterest