STRELAC- Poslovni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(22.11.-21.12.)

Većina predstavnika vašeg znaka bavi se svojim izgledkom, kondicijom, svojim zdravljem jer je tranzit Jupitera preko Škorpije u 2018. mogao doneti neke probleme ili pad imuniteta a to je moguće i dok prelazi prek Strelca kada je potrebno obratiti pažnu na imunološki sistem, posebno na stanje jetre, promeniti ishranu, Svaka promena bi trebalo da bude u skladu sa principima tradicionalne medicine.

Vašim znakom vladaju Jupiter i Neptun i ove dve planete će povremeno tokom godine obrazovati napet aspekt što samo malo donosi nervozu ili nestrpljenje posebno u saradnji sa strancima.

Počeak godine kreće sa Marsom u Ovnu što će najviše osetiti rođeni na samom početku znaka a do sredine februara dok ne uđe u Bika, ma koja da ste dekada Strelca bićete spremni da se postavite mnogo energičnije i sa mnogo više entuzijazma prema poslovima a biraćete samo one koji vam donose zadovoljstvo.Ako ste od kraja prošle godine pod velikim pritiskom i nespokojni po pitanju finansijske sigurnosti, niste zadovoljni prihodima razlog za to je tranzit Saturna preko Jarca i to će potrajati još najmanje godinu i po dana ali nije samo Saturn odgovoran za vaše finansije. Mars vas pokreće na akciju i vašim poslovima upravljaju Venera, Mars, Saturn, Uran,Merkur.

U januaru 5./6.pomraćenje Meseca u Jarcu donosi mogućnost nalaženja nekog rešenja ili neku ponudu u vezi sa poslom ali ne bi trebalo da požurite sa sklapanjem posla sve dok ne prođe i drugo pomračenje, Meseca 21. januara. Venera vas štiti u vašem znaku i vi ćete verovatno imati prilike da sklapate dobre poslove osim u februaru kada možete biti prilično uzdržani i nepoverljivi prema nekim saradnicima ali u prvoj polovni februara štiti vas tranzit Marsa iz Ovna i Merkura iz Vodolije i ako se bavite poslom zbog koga ste prisutni u javnosti možete očekivati dobre poslovne ponude. Sredinom februara možete dobiti ponudu od Vodolije, Ovna ili Jarca koja će biti veoma izazovna i kojoj nećete odoleti ako ništa drugo bar da razmislite. Moguć je prelazak u neku veliku privatnu firmu ili će se u firmi u kojoj radite dešavati nešto što će nagoveštavati promene.  

Ako ste od skora na nekom novom radnom mestu ne treba da reagujete u afektu zbog Marsa u Ovnu jer on aktivira i druge vatrene znake, do polovine februaru.Moguće da ćete imati priliku da sarađujete sa osobama koje su mnogo iskusnije od vas i od kojih možete mnogo da naučite.

Merkur u Jarcu od 5. januara nagoveštava da bi moglo da se nešto dogodi na poslovnom planu, možda  Saturn u 2.polju ne mora da znači siromaštvo već deluje  inhibirajuće i može doneti neodgovarajući posao.

Gde se nalazi Venera tu je zadovoljsstvo u radu makar i kao hobi, a Venera  kao valdalac Bika utiče na sposobnost da izrazite svoje talente jer  će u ovaj znak ući Uran, i nešto će se  pokrenuti  kada Uran uđe u Bika 6.marta i pre toga polovinom februara Mars i Uran će biti u konjunkciji u Ovnu i čine vas spremnim da se borite za ono do čega vam je stalo.Mogu vam ići od ruke poslovi kao što su marketing, žurnalizam, rad u medijima iil u okviru IT poslova.

U februaru je Venera u Jarcu a Mars je u Biku, potrebnoje da razmislite čime biste voleli da se bavite. Naglašenost vodenih i zemljanih znakova čini vas nesigurnim u pogledu izbora koji treba da napravite. Mart je  veoma buran, moguća je  konfuzija, finansije nisu tako sjajne kako bi mogle biti.Tokom marta retrogradni hod Merkura, planeta biznisa preko Riba ne pogoduje onima koji žele da započnu ili već imaju privatni biznis. Možete dobijati pogrešne informacije koje će vas u velikoj meri činiti nesigurnim kakav potez da preduzmete.

Kada 31.marta Mars uđe u Blizance bićete pod nekom vrstom izazova,moguće da ćete imati jaku konkurenciju i da ćete morati da se ozbiljno trudite da biste bili uspšeni u poslu.

U aprilu su Merkur i Venera u Ovnu što vam savršeno odgovara posebno druga polovina meseca u toku koje možete da sklopite dobre poslove.

U maju može da bude veoma umorni od brojnih obavez bilo bi dobro da tada odete na odmor. Ako dobijete neku dobru ponudu  nećete je odbiti ali ćete biti izloženi velikim naporima.

U toku juna Venera u Blizancima vam savršeno odgovara i imaćete posla sa ljubaznim i predusretljivim saradnicima, posebno ćete dobro sarađivati sa ženama ali če Mars u Raku jedno vreme praviti opoziciju sa Saturnom u to vreme i moguće da će vam starije kolege, nezavisno od toga kog ste vi pola praviti probleme.

Retrogradni hod Merkura od 7.jula do 1. avgusta donosi probleme partneru ili ćete ih i vi imati u partnerskim odnosima zbog neodlučnosti poslovnog partnera da donese ispravnu odluku.

U avgustu posle 18. kreće da se aktivira posao, karijera, naročito mogu biti uspešni oni koji traže posao.

Od sredine septembra kreće malo mirniji period  jer će Merkur i Venera ući u vaše polje prijatelja i javnosti i vi ćete biti spremni da se angažujete na nekom poslu koji bi mogao da vam donese popularnost.  

Naglašen znak Vage i Škorpije tokom jeseni donosi i razne vrste razgovora i tajni i možda tajne ljubavi .Novembar može biti veoma naporan za vas jer će od 31. oktobra do 21.novembra Merkur, planeta dogovora, ugovora i biznisa biti u polju neprijatelja i intuicije a jak u Škorpiji i sve što se tiče novca može predstavljati ozbiljan problem tako da pazite šta tada potpisujete jer će i Mars biti u ovoj astrološkoj kući.Mnogi će vam zavideti na uspehu. 

Ulazak Jupitera u polje novca i posla 2.decembra donosi nove šanse za proširenje saradnje sa strancima i uvećanje prihoda.

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

 

Facebooktwitterpinterest