VAGA- Ljubavni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Venera, vladalac vaše astrološke kuće ličnosoti i Mars, vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, u dobrom aspektu ceo januar, naročito kada Venera bude ušla u znak Strelca, vaše polje komunikacije i kratkih puteva. Januar je idealan za ljubav jer je Venera u dobrom aspektu sa Marsom u polju ljubavi, posebno odgovara ženama Vagama koje su tada mnogo dominantnije ili će bar misliti da su jer je u odnosu na Vagu, Mars u sedmoj kući gde je mnogo slab ali partner u stvari neće biti tako koopeartivan i popustljiv, s obzirom da će Mars praviti napete aspekte zbog čega odnosi povremeno mogu biti veoma poremećeni i moguće da ćete biti u prilici da vodite ozbiljne razgovore jer kada Venera kada bude u Jarcu  od 3.febraura odnosi sa partnerom mogu biti zategnuti posebno ako se ne slažete po nekim veoma bitnim pitanima i do 1.marta dok ne  uđe u Vodoliju uglavnom ćete se baviti pitanjima doma i porodice.

Pomračenje Sunca u Jarcu 5./6.januara i pomračenje Meseca 21.januara u Lavu može doneti neke manje tračeve i odnosi se na polje komunikacije i društvenog života.Kada Venera bude ušla 1.marta u Vodoliju, osećaćete se mnogo bolje.Početkom marta Merkur, vladalac polja inostranstva, putovanja u dobrom aspektu sa Venerom na početnim stepenima Vodolije, Mars je slab u Biku u osmoj kući strasti i moguće da će vam se dopasti neko ko se bavi umetnošću.

Mars- Uran u konjunkciji sa kraju Ovna sredinom febraura donosi može doneti želju za uvećanjem porodice i moguće da ćete planirati ulazak u brak ali ovo je takođe pokzatelj nekih izazova. Moguć je kompromis.

Kada Uran uđe u 6. polje u 8.polje i moguća je honoraran posao preko koga upoznajete nekog ko će vam se došasti

Stambeni prostor, razvod se ne mora videti jasno u horoskopu ali stabilnost je ugrožena kada se radi o braku .

 Uran domosi fatalne ljubavi, moguća su iskakanja u ponašanju ali u julu kada Mars bude slab u Raku, možete poželeti da postavite pitanje statusa bilo na poslu ili u vezi ili braku, ona druga strana kao da će igrati neku igru može odugovlačiti donošenje odluka.

Veoma je naglašeno polje ličnosti od sredine septembra kada ćete imati priliku da budete u vezi sa jednim Blzancem, Škorpijom,Devicom ili Bikom. ako radite  u medijima, preko posla predstoje udvaranja i ponude za drugi posao i tamo vas čeka neko ko će vam se udvarati.Pokušavae da budete maksimalno hladnokrvni pri rešavanju emotivnih problema ali postoji mnogo toga što zamerate parneru a što traje previše dugo da biste lako prešli preko nekih njegovih postupaka. Ipak, ima mnogo onih koji bi rado bili sa vama u vezi ali vi čete biti nepoverljivi, posebno u drugoj polovini oktobra i novembru.

Ako set u stalnoj vezi ili braku i partnet ima potrebu za promenom. Potreba je promena oboma i moguće da ćete rešiti da idete nege odvojeno na letovanje tokom leta ali moguće i najesen.

Slobodne Vage ili one koje su u nekoj vrsti neobavezne veze mogu poželeti da prdube odnose ali svaka akcija i preterana direktnost mogu doneti kontra rezultate. Ne bi trebalo da se previše opterećujete povremenim promenama raspoloženja vašeg partnera već pokušajte da ga razumete, verovatno ima neke probleme o kojima ne govori.

Jupiter je sve vreme u Strelcu do 2.decembra, deluje pomalo iritantno jer je u3.polju ali u Jarcu je u lošem znaku i biče realna jer je u dobrom 4.polju i spremnost za kompromise.

<Godišnji Astro Zenit Magazin

 

Facebooktwitterpinterest