VAGA – Poslovni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(23.9.-22.10.)

Egzistencijalna pitanja su ono što ćete morati da rešavate ove godine i da se odlučite za jednu od dve opcije bilo da je odlzak iz zemlje ili promena posla, firme, stana.,

Uran planeta velikih promena nakon prelaska preko  polja parnerskih odnosa ulazi u 8. polje nasledstva, novac koji ne dolazi od redovnog posla 6.marta gd će ostati sledećih sedam godina.

Uran će većim delom godine biti  u dobrom aspektu sa Saturnom što donosi osećanje sigurnosti

Pomračenje Sunca 5/6.januara u polju porodicei nekretnina  donsosi malu uznemirenost,

21.januara sledeće pomraćenje donosi strah da bi nešto moglo da uzdrma vašu društvenu reputaciju. Sledeće pomračenje Sunca

2jula-  pomračenje Sunca, u Raku nešto na poslu može da poremeti, neki drugi posao.

16./17 jula pomračenje Meseca opet stavlja u centar pažnje rešavanje pitanja stambenog ili pitanje nekretnine.

Naglašena pozicija Jupitera u Strelcu najmanje odgovara vašem znaku jer je u tzv. padu u trećoj kući zbog čega možete često da budete iracionalni i nelogični. Mogući su prihodi u vezi sa privatnim poslom u okviru privatnog sektora.

Ulazak Venere, vladaoca vašeg znaka7.januara u Strelca donosi potrebu za društvenim životom, dominira simbolika kontakata sa strancima a od 3.februara postoji potreba da se nešto pravno reguliše.

Polovinom februara kada Mars bude u konjunkciji sa Uranom na osi vaše osme kuće velikog novca i onoga što posedujete ili nasleđuje i vi možete očekivati nekakav preokret u pozitivnom smislu osim ako te dve planete ne pravi izuzetno loše aspekete unutar vašeg natalnog horoskopa Oni koji se bave umetnošću, naukom ili sportom mogu tada dobiti  neku iznenadnu ponudu koja bi mogla značiti sjajnu šansu u karijeri.

Plenete koje utiču na vaš posao, novac i karijeru su Mars, Pluton, vladalac vaše druge kuće posla i novca, Mesec, vladalac astrološke kuće karijere, tako da su aspekti koje obrazuju Mesec i Venera kao vladalac vaše kuće ličnosti sa Marsom i Plutonom veoma bitne za razvoj vaše karijere.

Uran je egzaltiran u Škorpiji a to je škorpionsko polje i moguća je promena posla i imate priliku za zradom.

Merkur u martu vlada poljem neprijatelja i pošto će biti u šestom polju  i moguči su tračevi i pokušaj destabilizacije, tada će biti i retrogradan od 5. do 26. treba da pazite šta kome pričate.

U aprilu Venera u Ovnu znači da može neko da se pojavi ako ste dama pojavljuje se konkurencija u ljubavi i na poslu a ako ste muškarac, izazov u ljubavi.

31.marta Mars ulazi u Blizance i verovatno ćete imati priliku da uspostavite dobru saradnju sa strancima posebno sa nemačkim jezičkim područjem, druga polovina aprila može da bude prepuna uzbuđenja.

U maju četiri planeta u osmom polju u Biku moguć neki poveći dobitak i Mars u Raku u to vreme u polju karijere,  donosi opasnu konkurencija ali i novac.

Od 9.juna Venera u Blizancima donosi dobre šanse za saradnju sa strancima, predstoje putovanja, nova poznanstva Mars slab u polju karijere u junu pa ne možete da izvučete mnogo za sebe ili će šefovi biti nezainteresovani za vas, ukoliko je u vašem horoskopu znak Raka dobro aspektovan možda možete da se  pokažete na najboljem izdanju. Moguće da ćete da nekog zamenjujete na poslu i to može po vas ispasti jako dobro. Mars planeta akcije je u Lavu od 1.jula u konj. sa Merkurom,  moguće da ćete biti mnogo komunikativniji bićete u prilici da pokažete sve što znate, Imate šanse da dodjete do nekog vanednog prihoda.U toku jula bavićete se više problemima svog imidža u javnosti i vaših prijatelja nego nekim konkretnim poslom. To je dobar period  za odlazak na odmor.

Druga polovina avgusta do polovine septembra za vas je veoma naporna ali od polovine septembra kada Merkur simbol biznisa i komunikacije i Venera, vladalac vašeg znaka budu ušli  vaše prvo polje ličnosti postajete mnogo sigurniji u sebe, tada su moguće nove poslovne ponude. Takav period traje sve do iduće godine jer će Mars i Venera prelaziti preko vašeg znaka, preko Škorepije i doneće neke nove šanse za zaradu ali bi trebalo da budete oprezni u novembru jer će Merkur jedno vreme biti u retrogradnom hodu.

Venera ulazi 1. novembra u Strelca i donosi ponude iz inostranstva ili vam tada predstoji put u inostranstvo.

Jupiter 2.decembra ulazi u znak Jarca upolje nekretnina i tada rešavate pitanje stambenog ili poslovnog prostora.

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

 

Facebooktwitterpinterest