VODOLIJA- Ljubavni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Ljubavni život predstavnika vašeg znaka je pod uticajem Merkura, vladaoca astrološke kuće ljubavi koja pada u Bliznace; Urana i Saturna, vladalaca vašeg znaka, Sunca, vladaoca astrološke kuće braka i partnerskih odnosa. S obzirom da je Merukur tri puta godišnje u retrogradnom hodu,  možete često menjati raspoloženje i biti za partnera neprepoznatljivi ali ljubavni život Vodolija je često haotičan jer je i Sunce, vladalac astrološke kuće partnerksih odnosa dva puta godišnje u fazi pomračenja u rasponu od šest meseci a Mesec, takođe dva puta u fazi pomračenja a u toj pojavi učestvuje Sunce. To je razlog zbog čega su Vodolije često nesigurne u sebe iako deluju drugačije, spremne da prekidaju vezu, da imaju paralalnu vezu ili da imaju tajnu ljubav. Tokom ove godine odmah u januaru dva pomračenja od toga Sunca, u polju tajni i tajnih ljubavi 5./6. januara a 21. na nultom stepenu Lava u polju partnerksih odnosa donosi probleme u januaru sa partnerom, onim stalnim, moguće sa nekim ko sebe smatra na neki način žrtvom u vezi ali vi ćete verovatno potražiti utehu u društvu Ovna zbog Marsa, planete strasti koji 1. januara ulazi u Ovna u polje komunikacije kao i zbog Venere koja je u Strelcu u polju prijatelja i vi ćete imati neku vrstu prijatljsko-kolegijalnog odnosa sa onima koji su vam simpatični jer smatrate da nijedan dan ne treba da bude izgubljen i bez nekih uzbuđenja, ljubavi. Uran, planeta koja posle više od osamdeset godina ulazi u znak Bika u vaše polje doma i porodice čini vas spremnim da oformite porodicu ili da se posvetite nekom ko vam je veoma drag.

Retrogradan hod Merkura preko Riba od 5. do 2. marta može doneti nekakvee vanredne troškove u vezi  sa zajedničkim planovima koje ćete imati sa partnerom i tada ćete želeti da date na znanje da ste spremni na kompromise ali vas entuzijazam neće dugo držati.

Ako ste već u zajednici ili braku, moći ćete da se dogovorite sa partnerom o svemu ali tek posle 17.aprila jer dotle mogu iskrsnuti neki problemi pravne prirode, moguće u vezi sa nekretninom ili ako ste u fazi raskida, partner može pokušavati da vas na nešto nagovori što vama ne odgovara. Uran je sve vreme od 6. marta kada bude ušao u Bika u dobrom aspektu sa Saturnom u vašoj astrološkoj kući podsvesti i intuicije i imate na neki način i zaštitu i ograničenja razne vrste, možda i emotivne prirode, naročito ako ste u vezi sa Bikom ili Vagom jer verovatno ne možete da svoj život organizujete onako kako bi vama odgovaralo i spremni ste na ustupke.

 

S druge strane imaćete povremeno potrebu za slobodom  a na to će vas terati Mars u Blizancima upravo u aprilu ili ćete se tada udvarati nekome ko vas u velikoj meri intrigira. Trebalo bi da budete mnogo spremniji na ustupke a upravo u vreme ulaska Urana u polje doma i porodice, Mars je u ovoj kući slab zbog čega nećete imati mnogo prilike da se bavite tim temama  i možete odugovlačiti sa odlukama. U junu je Venera u Blizancima što vam savršeno odgovara i to od 9.juna do 3. jula a zatim do 28.jula je u polju partnerskih odnosa u Lavu i malo ublaža retrogradni hod Merkura u ovom znaku od 7.jula do 1. avgusta što može učiniti partnera sklonim raspravama ili nedovoljno tolerantnim, neodulčnim. Ulazak sredinom septembra Merkura i Venere u polje duhovnosti u Vagu koje je istovremeno i polje inostranstva i putovanja pruža vam mogućnost da zajedno sa partnerom negde otputujete gde će vam biti izuzetno prijatno i vi ćete se verovatno veoma lepo provesti čak i ako idete negde u tom periodu sami, tada predstoje poznanstva koja mogu biti  veoma interesanta i znčajna. Preko posla imate šanse da upoznate neku Vagu, Bika, Škorpje ili Ribe u oktobru  i ako ste muškarac Vodolija,veoma će vam se svideti poslovna, sposobna dama sa kojom ćete sarađivati a ako ste dama Vodolija, to bi mogao biti neki muškarac koji nosi neku vrstu uniforme na radu. Jesen je veoma burna i puna uzbuđenja, slobodnim Vodolijama se pruža prilika da započnu vezu koja će biti strastvena sa osobom koja može biti prilično posesivna.

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Facebooktwitterpinterest