VODOLIJA- Poslovni horoskop za 2019.

Facebooktwitterpinterest

<Godišnji Astro Zenit Magazin

(20.1.- 19.2.)

Ovo je jedna veoma važna godina za Vodoljiu jer je pod najvećim uticajem Urana, planete koja će biti najvažnija za razne vrste promena kako za samu Vodoliju tako i za članove njene porodice.

Vaš znak će biti u centru pažnje,želeli vi to ili ne, jer je Saturn, suvladalac vašeg znaka jak u Jarcu a Uran,vladalac znaka će ove godine posle više od osamdeset godna ući u znak Bika, što za vas znači potrebu da nešto značajno uradite kako na polju posla tako i u sferi privatnih odnosa, posebno po pitanju stambenog prostora. Moguće da ćete želeti da odete da živite negde u prirodi, da počnete da se bavite poslom koji bi vam omogućio da duže boravite  van grada ili ćete krenuti sa proizvodnjom hrane, bilo iz hobija ili kao delatnost koja će vam omogućiti da imate dobru zaradu. Vi o tome razmišljate već duži period jer je Neptun, planeta mašte u vašem drugom polju novca i posla i vi se ne zadovoljavate trenutnim finansijskim stanjem već stalno planirate neke nove poslove. Pluton, planeta koja je vladalac polja karijere poslednjih devet godina je u Jarcu u vašoj 12.kući koja simboizuje i neprijatelje i prepreke ali i vašu intuicviju i ako ste u prethodnoj godini zaključili neke poslove u vašu koristi, situacija bi se mogla značajnije popraviti. Naglašen znak Strelca od jeseni 2018. sa Jupiterom, simbolom inostrasntva i bogatstva, usavršavanja u svom sedištu a za vas u polju prijatelja i javnosti daje vam mogućnost da povratite neke pozicije koje ste imali u društvu ako vam je to cilj ili da obnovom neke veze u stvari uspostavite kontakte za nove poslove. Merkur, planeta koja vlada poljem srećnih okolnosti i poljem velikog novca od 24.januara u vašem je znaku ali pre toga 5./6. januara pomračenje Sunca i 21. januara pomračenje Meseca mogu doneti manji zastoj u poslovima. Kraj januara je jako značajan za one koji rade sa Blizancim aili Devicama u pozitivnom smislu.Budite oprezni od 10. februara do 17. aprila jer će tada Merkur biti loše postavljen u vašem 2.polju posla i novca i slab u Ribama i možete napraviti pogrešnu procenu ne samo poslovnih mogućnost  nego i saradnika, jer će biti između ostalog u retrogradnom hodu od 5. do 26. marta. Tada vas neki saradnici mogu izneveriti ali od 17.aprila kada bude ušao u Ovna gde će biti od 20.aprila i Venera, kreće mnogo povoljniji period za sve vrste poslova.

house

Dobar period za nekretnine ili pokretanje privatnog biznisa je od 6. marta kada Uran, uđe u Bika ali faktički tek kada u maju znak Bika bude naglašen tranzitom četiri planete možete proširit poslove, kupiti satn ili promeniti stambeni prostor za neki mnogo bolji a zatim ponovo ulazite u još bolji period za svaku vrstu trgovinske transakcie od 21. maja kada Merkur uđe u Bizance gde će biti do 4.juna. Ako ste umetnik ili sportista, ovaj period će vam odgovarati, mogući su uspesi.

Od 27. juna do 29.avgusta traje izuzetno interesantan period za poslovanje čak i ako budete negde na odmoru jer će Merkur prelaziti preko znaka Lava, sa izuzetkom retrogradnog hoda ove planete od 7. jula do 1. avgusta kada bi bilo najbolje da ste na odmoru i inače u julu će biti i dva pomračenja ponovo Sunca 2. jula a Meseca 16./17. ali se više odražavaju na odnose sa onima koji vam prave probleme,  ne toliko na vas i moguće da će pomračenje loše uticati na vašu konkurenciju. Ulazak Merkura u Devicu donosi velike mogućnost u vezi sa bankarstvom, kreditima, proširenjem poslovanja i nalaženjem novih saradnika a od 14.septembra naglašeno je polje inostranstva i mogućih putovanja zajedno sa Vagom, Bikom, Blizancima Devicom i ovo polje inostranstva biće naglašeno od 4.oktobra i prisustvom Marsa koji donosi solidne poslovne partnere koji će umeti da cene vaš rad a definitivno ojačano polje karijere postaje 19. novembra kada u znaku Škorpije u njega uđe Mars. Venera  od 8.oktobra u Škorpiji i od 1. novembra u Strelcu do 26. novembra ojačava sektor inostranstva, usavršavanja i karijere i verovano tada krećete sa nekim paralelnim poslom ako se to ne dogodi ranije u toku godine koji će vam predstavljati na neki način tajni izvor prihoda.

Ulazak Jupitera u znak Jarca 2.decembra može doneti poslovnu ponudu koju niste očekivali a koja vam može značiti i neku vrstu priznanja.

J.Holclajtner

<Godišnji Astro Zenit Magazin

Facebooktwitterpinterest