Poznate Škorpije

Facebooktwitterpinterest


Poznata Škorpija – Vinona Rajder

Rođena 29.10.1971. u 11 h u Ročesteru,Minesota, sa podznakom u Strelcu ima prenaglašeno astrološko polje mentalnog stanja, bolesti, neprijatlja ali sa dobro postavljenim Neptunom i Jupiterom u Strelcu u znaku kojim vladaju i u dobroj astrološkoj kući, uvek nekako uspe da reši svoje probleme.

Jupiter, simbol slave i dobro smešten u Strelcu, znaku kome vlada i u 12-kući deluje zaštitniči pa je iz svih kriza u koje je zapadala, uglavnom zbog svog nežnog psihičkog stanja izlazila jača, mada je sa Saturnom,planetom strogosti u Blizancima često izlioležna kritici kao što je bio slučaj kada je bila u centru medijske pažnje zbog kleptomanije.Saturn u Bliznacima u astrološkoj kući posla je odgovoran za brojne veze sa glumcima i između ostalog joj je doveo u život jegnog Blizanca Džoni Depa sa kojim je živela od 1989. do 1993.Mediji su joj pripisivali emotivne veze sa Kristjanom Slejterom, Roberd Daunijem, juniorom, Geri Oldmanom, Čarli Šinom, Dejvidom Duhovnijem, Danijel Dej Luisom, Kristijan Bejlijem, Dodi Al Fajedom ( partnerom princeze Dajane sa kojom je bio u kolima u Parizu kada su zajendo poginuli 1997.).Vinona je po svom astrološkom profilu pre kombinacija Škorpije-Ribe zbog naglašenog 12.astrološkog polja, koje je simbolizovano  znakom Riba, zbog Meseca u Ribama a Sunce-energija, Merkur-mentalno stanje i Venera-emocija u Škorpiji čine je tipičnom Škorpijom. Mnogi bi pomislili da je možda Jarac zbog sitne konstitucije i naglašenih jagodica, izraženih tamnih očiju ali ipak ima škorpioniski pogled a to nešto „jarčevsko“ ima u sebi zbog asteroida Karme koji se nalazi u konjukciji sa Plutonom, vladaocem solarnog znaka na 1.stepenu ( koji je pod vlašću Marsa i Plutona) u Vagi na MC- vrhuncu karijere, koji inače odgovara znaku Jarca.

Saturn na 5. stepenu ljubavi u Blizancima čini je emotivno vezanom za jake, posebno intelektualno jake i starije muškarce.

Met Dejmon, Vaga, rođen 8.10.1970. bio je njen životni partner od 1997-2000. Njegov Saturn u opoziciji sa njenom Venerom i Merkurom verovatno je doprineo da ona u početku njega doživljava kao autoritativnu figuru a kasnije je moguće bio ljubomoran ili očekivao od nje više principijelnosti. Njegova Venera u konjukciji sa njenom Venerom i njegov podznak u Vodoliji u dobrom aspektu sa njenim podznakom u Strelcu doprineo je skladnom odnosu, a razlog rastanka je verovatno bila neka druga dama koja se umešala u njihovu vezu.

Poznata muška Škorpija – Kris Not

Kris Not je jedan od najpopularnijih muškaraca Škorpija, rođen 13.11.1954. i pošto mu je majka bila reporter CBS news agencije živeo je jedno vreme i u Jugoslaviji, zatim u Engleskoj, Španiji.

Čuvena „Zverka“ iz serije i filma „Seks i grad „ kao partner čuvene Keri Bredšou,nežne plavuše u životu nije naginjao ka plavušama, sve tri poznate partnerke su mu bile crnke, i uopšte nije bio  poznat u javnosti kao promiskuitetan, zavodnički nastrojen niti je dozvoljavao da se o njegovom privatnom životu mnogo  zna. Povezuju ga samo sa tri dame, jedna je Beverli Džonson sa kojom je bio u javno u vezi 1992, Vionan Rajder za koju ne postoje jasni dokazi o vezi u kojoj su navodno bili 2000. i njegova dugogodišnja partnerka je Tara Vilson  sa kojom je u vezi od 2003. godine. Ono što je karakteristično za Taru Vilson sa kojom se venčao maja 2012.je da ima sličnosti sa Beverli Džonson, divlji, pomalo indijanski izgled, kosooka, crnka, kanadska glumica koja je igrala u seriji „Red i zakon“ pre nego što se on pridružio ekipi i koja mu je rodila sina januara 2008.

Šta njega čini tako fatalnim zavodnikom za kojim žene uzdišu? Sunce u Škorpiji udopunjeno Venerom takođe u Škorpiji daje mu seksepialn izgled a tu je i Saturn koji mu daje markantan izgled. Podznak na 12. stepenu Device, stepen tajni čini ga sve samo ne željnim da se ekspnira u javnosti, posebno ne svoj privatan život. Mars u Vodoliji u kome je i Vinonin Mars bi mogao biti ona spona koja ih je vezivala pa su tračevi o mogućoj vezi verovatno imali uporište u stvarnosti. Mesec u Blizancima mu daje dobar smisao za humor u 10. kući karijere i uspeha u dobrom aspektu sa Neptunom omogućava da očara upravo ženski deo publike.

Zašto je baš od svih zgodnih glumica i partnerki ostao sa Tarom Vilson? Rođena je 25.2.1982. On ima Mesec u Blizancima a muškarci sa takvom pozicijom Meseca često imaju mnogo mlađe partnerke. Njena Venera ( njena ženstevenost) je u Jarcu i ona je u stvari konzervativan, odan tip žene i to direktno nad njegovim Kironom, asteroid koji simbolizuje ranjivost, nešto što se mora prevazići, neki kompleks, ona mu je očigledno pomogla da se tog kompleksa oslobodi.Njen slab Mars u  Vagi čini je zaljubljenom i lojalnom, u dobrom aspektu sa njegovim Marsom u Vodoliji. Ona ima jak Saturn u Vagi i vrlo je trezvena i realna ima smisla za biznis a njen Mesec u Ribama u njegovoj astrološkoj kući posla je nju i doveo u njegov muzički klub gde su se upoznali.

http://napkinlifestyle.com

http://www.starpulse.com/

Facebooktwitterpinterest