Tranzit pleneta preko fisknih zvezda donosi razna uzbu]enja, novac, ljubav ali i povrede

Facebooktwitterpinterest

fiksne_zvezdeFiskne zvezde preko koji prividno prolaze planete aktivirane su posebno tranzitom Jupitera od, planete koja donosi novac, bogatstvo i koja se nalazi u znaku Bika od početka juna. Jupiter upravo prelazi preko fiksne zvezde Šaratan koja donosi mnogobrojne opasosti, smelima donosi visok položaj u društvu ali takođe može biti uzrok sklonosti ka povredama, posebno od vatrenog oružja, udaraca, svađama, nekontrolisanom ponašanju. Druga fiksna zvezda u Biku vrlo blizu Jupitera je Kap koja donosi problem ženama u komunikaciji posebno sa starijim partnerim i to sa onima koji su veoma ambiciozni ili oženjeni.Ove dve fiksne zvezde biće aktivne do polovine jula a zatim ponovo kasnije tokom godine kada Jupiter bud krenuo retrogradnim hodom. Od 10. jula do 2. avgusta biće takođe aktivna violentna fiksna zvezda koja može doneti problema u odnosima sa partnerom posebno oko pitanja koja se odnose na materijlne vrednosti. Ako se razvodite pazite kako delite imovinu. Kada je fiksna zvezda Hamal aktivna osobe su veoma direktne, svađalački nastrojene. Istovremeno biće aktivne i Šedire I Aza, fiksne zvezde koje donosi mogućnost uspeha u umetnosti, posebno u književnosti.

Pod velikim uticajem ovih fiksnih zvezda biće rođeni krajem marta i prvih dana aprila, kao krajem jula, početkom avgusta, krajem oktobra,početkom novembra I krajem januara, početkom februara.

Oni bi mogli imati ljubavne i porodične probleme, nesuglasice razne vrste, rastanke od partnera.

Blizanci, Rakovi, Strelci i Device su takođe izloženi stresnim događajima jer je Mars, planeta akcije i arogancije pod lošim uticajem fiksne zvzede koja može doneti povredu u masi.

Žene Bikovi, Vage, Rakovi i Jarci pod dobrim su uticajem fiksnih zvzezda koje donose sreću u ljubavi ali oni koji negde putuju ili rade u turističkim agencijama treba da budu oprezni zbog mogućnosti povreda.

Saturn, planeta ambicije pod lošim je uticajem Videmiatriks fiksne zvezde koja Vagama, Ovnovima, Rakovima i Jarcima ili osobama koje imaju podznak u nekom od ovih znakova donosi promašaje, uticaj zlih ljudi,zlo od konkurencije. Čuvajte se tračeva i žena koje vole da se bave vašim privatnim životom. Od avgusta oslabiće ovaj loš uticaj na Saturna i bolje ćete se osećati u svakom pogledu, ma koji da ste znak, jer zakočena energija Saturna donosi disharmoniju u porodici, među saradnicima i osobama koje se bave politikom.

J.H.

Photo copyright by http://www.technodiscoveries.com

Facebooktwitterpinterest