Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)    

28.9.2014.
Sunce u napetom aspekt sa Plutonom i ulazak Merkura u Škorpiju čini vas spremnim da se borite za bolje plaćeno radno mesto. Pravite plan kako da uvećate prihode i to će vam veroatno poći za rukom uz pomoć jednog Blizanca ili neke Device. Mogući su vanredni dobici posredstvom osobe koja radi sa strancima ili često boravi u inostranstvu.

29.9.2014.
Ovo je za vaš znak jedan od boljih dana, naročito ako ne spadate u one tipične, ambiciozne predstavnike vašeg znaka već u one opuštene koji vole da uživaju.Mesec u Strelcu odgovara onima koji putuju u inostranstvo ili planiraju posao sa strancima. Širite pozitivnu energiju i mnogi vas smatraju simpatičnim.

30.9.2014.
Ulazak Venere, planete novca i slave u vaše astrološko polje partnerskih odnosa i tranzit Merkura preko prvog stepena Škorpije može većini predstavnika vašeg znaka doneti ne samo novac i slavu već i mogućnost uspostavljanja novih poslovnih kontakata koj će biti veoma značajni na duži period.

Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja, ljubav i novac,   Karmička ljubav 


   

BIK (21.4.-21.5.).

28.9.2014.
Rođeni početkom znaka pod dobrim su uticajem Merkura što donosi nove mogućnosti na poslovnom planu sa nekim vatrenim znakom. Rođeni  krajezm znaka mogu biti izloženi neprijatnim pritiscima od strane Blizanaca, Device ili Jarca. Škorpija bi mogla da vam pravi probleme.Venera,vladalac vašeg znaka srpema se da uđe u Vagu i vi postajete mnogo odlučniji po mnogim pitanjima.

29.9.2014.
Osećate neprijateljstvo prema previše nametljivim osobama koje od vas očekuju ono što vi niste u stanju da im pružite bilo da se radio nekoj vrsti kolegijalne usluge ili o novcu. Dobro se slažete sa Škorpijom koja je spremna da vam izađu u susret  po nekom veoma bitnom pitanju. Dobijate povoljnu vest od Device.

30.9.2014.
Dve brze planete, Venera, vladalac vašeg znaka i Merkur, vladalac astrološke kuće novca i posla ali i kreativnosti na prvom stepenu donose snagu Ovna što znači da morate da se postavite mnogo energičnije nego do sada. Verujete da ste na pravom putu da osvojite naklonost nekog s kim biste mogli da na duži rok uspešno sarađujete.

 


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

28.9.2014.
Tranzi Merkura deluje na vas veoma podsticajno kada je u pitanju saradnja sa ženama, ma kog pola da ste. Ipak,  pazite da ne ispadnete naivni ili previše lakomisleni po nekom, za vas bitnom pitanju, Možete biti prilično svojeglavi ako ste rođeni krajem znaka i pokušati da se nadmudrujete sa Jarcem ili Škorpijom što se neće povoljno odraziti na vaše finansije.

29.9.2014.
Spremni ste da se prihvatite jednog veoma odgovornog posla ali ipak pokušavate da nađete neki jednostavniji izvor prihoda. Ako imate ikakve veze sa  finansijama ili bankarstvom, možete očekivati veoma interesanatne ponude na koje nećete moći da ostanete ravnodušni.Strelac ili Rak mogu vam doneti povoljnu poslovnu ponudu.

30.9.2014.
Na početku ste novog perioda u toku koga biste mogli biti veoma uspešni ako biste pokazali više interesovanja za predloge koje ćete dobiti od jednog Lava, Ovna ili Vage.Imajte poverenja u one koji pokušavaju da vas nagovore na nešto što je u vašem interesu.Nemojte kontrirati Škorpiji oko nekih nebitnih pitanja.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novacKarmička ljubav RAK (21.6. - 22.7.)               

28.9.2014.
Verujete da možete da izađete nakraj sa svim obavezama a u stvari ste se prilično ulenjili i verovatno da vam se mnogo ne radi. Ako ste inače planirali odmor, trebalo bi da budete ipak svesni da možda propuštate sjajnu priliku za napredovanje. Poslovni odnosi sa jednom Vagom za vas su od velikog značaja. Imate poverenja u savete Bika ili Devicu.

29.9.2014.
Očekujete da poslovni partner popusti u vezi sa nečim što je vama veoma bitno. Moguće da se radi o poslu koji podrazumeva dobro poznavanje stranih jezika. Nemojte dopustiti jednom Biku da vam nameće svoje stavove, naročito ako se radi o osobama koje često pokušavaju da vas uvere u sveje dobre namere a u stvari gledaju samo svoje interese.

30.9.2014.
Mesec, vladalac vašeg znaka u Strelcu donosi nove mogućnosti kada je u pitanju saradnja sa strancima. Imate nekolikonačina kako da se istaknete u poslu ali vi kao da ne korisitite sve mogućnosti koje vam se pružaju na polju karijere.

Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac, Karmička ljubav LAV (23.7.-22.8.)

28.9.2014.
Sunce, vladalac vašeg znaka  u napetom aspektu sa Plutonom čini vas prilično svojeglavim. Verujete da možete da ubedite jednog Ovna ili nekog Strelca da treba da vam pruži još jednu šansu kada je u pitanju nastavak saradnje sa strancima. Dobijate iznenadni poziv od osobe koja se prema vama u poslednje vreme ponašala prilično arogantno.

29.9.2014.
Aspekti između Meseca, Urana i Sunca donose dobre mogućnosti za rad sa osobama koje često sarađuju sa osobama sa nemačkog jezičkog područja. Ako vam se ukaže prilika da negde otputujete ili da promenite posao, na nagovor nekog vatrenog znaka, nemojte propustiti takvu priliku. Ovo bi mogao biti za vas dan prepun raznih uzbuđenja.

30.9.2014.
Verujete da svojim šarmom možete mnogo da postignete i verovatno će vam poći za rukom da se istaknte u poslu koji podrazumeva pojavljivanje u javnosti. Saturn u Škorpiji nepovoljno deluje na rođene u poslednjoj dekadi znaka, naročito ako su inače svojeglavi i prilično nerealni u sferi finansija.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

28.9.2014.
Merkur, vladalac vašeg znaka ulazi u Škorpiju što bi moglo doneti neke nove mogućnosti na poslovnom planu, posebno ako se bavite poslom koji podrazumeva kontakt sa mnogo ljudi. Verujete da možete da se istaknete u radu u kome je potrebno pokazati smisao za finansije. Nemojte ulaziti u raspravu sa Blizancima koji su superiorniji od vas.

29.9.2014.
Jaka pozicija Merkura, planete intelekta i biznisa, vladaoca vašeg znaka na prvom stepenu Škorpije daje vam smisao za analitičnost ali i za biznis. Trebalo bi da razmislite o poslu u medijma, naročito ako ste o tome već razmišljali ili imate več izvesno iskustvo u domenu sličnih delatnosti. Moguća povoljna vest o novcu.

30.9.2014.
Osećate se dobro u društvu Škorpije koja podstiče vaše ambicije i koja je spremna da vam se nađe pri ruci, posebno kada je u pitanju posao u banci, medijima ili u okviru posla gde se nosi zaštitna uniforma na radu. Dobiće poziv od Blizanaca ili Vage ali vas to neće naročito  motivisati da se prihvatite nekog novog posla.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav VAGA (23.9. - 22.10.)   

28.9.2014.
Vaše drugo astrološko polje finansija i posla ojačano je tranzitom Merkura i vi ćete dobiti ideju kako da se maksimalno istaknete u poslu u kome su vam saradnici verovatno nešto stariji ili iskusniji od vas. Očekujete uvećanje prihoda i smatrate da bi trebalo da dobijete priliku da napredujete.

29.9.2014.
Venera, vladalac vašeg znaka sprema sa da uđe u vaš znak i da vam „pomogne“ da se na bolji način iskažete u okviru posla kojim se bavite. Trudite se da nađete najbolji način kako da se aktivirate u okviru posla koji bi vas povezao sa onima koji imaju sjajne ideje u vezi sa unapređenjem poslovanja.

30.9.2014.
Venera na prvom stepenu vašeg znaka donosi vam mnogo toga interesantnog na poslovnom planu,naročito ako se bavite poslom zbog koga morate da se pojavljujete u javnosti.Pokušavate da se dogovorite sa jednim Lavom oko nekih bitnih pitanja i ako budete dovoljno taktični, poći će vam za rukom da ga ubedite u ono što želite.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop ,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

28.9.2014.
Rođeni početkom znaka dobiće šansu u radu sa Blizancima ili Devicom. Verujete u dobre namere osobe sa kojom ste nedavano razgovarali u vezi sa poslom koji bi mogao značiti intenzivnije povezivanje sa strancima i mogućnost češćih putovanja. Mogući su iznenadni dobici u igrama na sreću.

29.9.2014.
Nekome je stalo da vas ubedi u ono što želi i pokušaće da vas provocira da bi saznao ono što ga interesuje. Ideja o poslu sa strancima donosi dobro. Verujete da ste na pravom putu kada je u pitanju neki nov projekat. Dobru saradnju možete ostvariti sa  Rakom ili Lavom, naročito ako se i privatno poznajete ili družite. Škorpija i Jarac vam neće reći istinu u vezi sa nečim veoma bitnim.

30.9.2014.
Merkur,planeta biznisa aktivira pripadnike vašeg znaka, posebno rođene u oktobru.Verujete u dobre namere Device ili Blizanaca koji žele da sa vama započnu saradnju ali ako se radi o osobama koje su mnogo mlađe od vas, biće vam potrebno mnogo strpljenja ili ćete morati da se prilagodite uslovima rada koji vam ne odgoavaraju baš u potpunosti.


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav STRELAC (21.11.- 21.12.)

28.9.2014.
Mnogo toga se odvija u na način na koji niste pretpostavljali da bi to mogao biti slučaj. Imate način da to rešite na miran način ali vi u stvari protestvujete što se situacija ne odvija kako biste vi želeli. Dobro se slažete sa Vodolijom sa kojom imate mnogo dodirnih tačaka.

29.9.2014.
Predpodnevni sati donose vam mnogo susreta i veliku emotivnu angažovanost u vezi sa nečim što se ne tiče vas lično već osoba koje su vam drage. Pokazujete veliku privrženost prema nekom ko možda i nije bio tako fer prema vama koliko ste vi prema njemu.Trudite se da prevaziđete nešto što vas u priličnoj meri opterećuje. Dobićete poziv od Lava da razgovarate o konkretnom poslu.

30.9.2014.
Mesec prelazi preko vašeg znaka kao i Mars, planeta akcije tako da ćete biti veoma impulsivni i spremni da promenite stil rada ili  da uvedete neke novine u posao. Verujete da ste na pravom putu da se dogovorete sa Lavom ili Vagom oko posla koji bi mogao da vam donese dobru zaradu. Moguć poziv od jednog Ovna sa kojim imate zadovoljavajuće iskustvo u poslu.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

28.9.2014.
Pluton u vašem znaku daje am potrebnu harizmatičnost a napet aspekt sa Suncem doprinosi osećanju odgovornosti i verovatno ste u stanju da se maksimalno priviknete na neke nove uslove rada i da se istaknete u poslu u javnosti. Dobro se slažete sa jednim Rakom koji podržava vaše ambicije.

29.9.2014.
Dobijate poziv da se sretnete sa Ovnom ali nećete biti načisto da li je to za vas povoljno ili ne, da li vam se pruža prilika za napredovanje ili nećete biti u stanju se pokažete u onako dobrom izdanju kako biste to želeli. Nekome je veoma bitno da sa vama obnovi odnos, čak i ako se radi o Biku sa kojim se ne slažete, trebalo bi da budete prilagodljiviji.

30.9.2014.
Trudite se da budete u centru pažnje ali danas vam to neće poći za rukom. Moguće da ćete biti naprotiv, veoma nervozni jer se situacija najverovatnije neće odvijati kako ste vi zamislili. Imate način da sredite odnos sa jednim Ovnom ili Škorpijom ali ste oboje prilično svojeglavi i nedovoljno spremni na bilo kakve ustupke.


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubavVODOLIJA ( 21.1.-19.2.)    .

28.9.2014.
Prilično ste umorni ili iritirani ponašanjem osobe sa kojom nikako ne možete da uspostavite dobru komunikaciju ili bar ne onakvu kakva je vama potrebna. Mnogo toga se odvija mimo vaše volje ili znanja i to vas posebno iritira. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa jednim Rakom, Jarcem ili Deviom.

29.9.2014.
Mnogo obaveza  i lažnih obećanja vas dovodi do prilične nervne iscrpljenosti jer ne znate na koga možete da računate.Trudite se da budete fer i da svima izađete u susret ali vam malo ko odgovara istom merom. Izgleda da vi jedini držite do reda.Mesec u Strelcu am donosi nove mogućnosti za zaradu u okviru nekog honorarnog     posla,samo ako pristanete na njegove uslove.

30.9.2014.
Očekujete poziv od nekog koga ne poznajete baš najbolje ali ste verovatno čuli o toj osobi sve najbolje. Imate mogućnost da se sretnete sa osobom koja je veoma interesantna, obrazovanja, verovatno govori strane jezike i imaćete od nje šta da naučite i saznate.


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

RIBE (20.2.- 20.3.)

28.9.2014.
Imate poverenja u one koji su vam nešto obećali i verovatno ćete biti spremni da uradite sve što se od vas očekuje da bi projekat na kome sta angažovani doneo satisfakciju i dobre prihode. Veoma vam je važno da znate da ste dali od sebe maksimum. Ne ulazite u nepotrebne rasprave oko nečega sa čime se inače slažete a ne želite da to date na znanje.

29.9.2014.
Pokušajte da ne budete površni i kada donosite odluke, nemojte se rukovoditei samo srcem već malo i razumom. Moraćete da se prilagodite uslovima koji vladaju u firmi ili u domu ako želite da izbegnete rasprave. Dobićete mogućnost da pokažete svoj talenat na nekom većem skupu. Vaša impulsivnost može biti problem u komunikaciji sa jednom Vodolijom.

30.9.2014.
Ovo je za većinu predstavnika vašeg znaka izuzetno naporan period. Nećete moći lako da se dogovorite sa onima koji su vam veoma bitni za posao, posebno ne u vezi sa poslom u kome vi treba da budete glavni i da donosite sve važne odluke. Imate način kako da se aktivirate u društvu. Moguć je neočekivani poziv od jednog Blzanca.

Dnevni ljubavmi horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

Jasminka Holclajtner
Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
50.208.506

Pregledanih stranica
106.757.160

Danas poseta
24.942

Trenutno na sajtu
1.498

Vreme: 2014-09-30 09:09

Reklame