Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

 

21.11.2014.
Previše  se nervirate što niste uspeli u nečemu što ste zamislili da se povoljno završi po vas. Ipak, trebalo bi da budete realni da ne očekujete od sebe nemoguće. Imae jaku konkureniciju a Mesec u najtamnijoj fazi pred pojavu mladog Meseca na nultnom stepenu Strelca posebno se odražava na martovske Ovnove. Pokažite razumevanje za slabost jednog Raka.

22.11.2014.
Mlad Mesec na nultom stepenu Škorpije odgovara rođenim na samom početku znaka. Ako ste već napravili planove u vezi sa poslom sa strancima, ne okelvajte nego pristupite realizaciji istih. Možete očekivati poziv od nekog ko vam je posebno simpatičan i sa kim uvek nalazite zajednički jezik.

23.11.2014.
Sunce napočetnim stepenima Strelca još uvek u konjukciji sa Saturnom čine vas nespremnim da rizikujete u poslu sa strancima a duša vam to traži. Sledite sebe i pokušajte da se priviknete na neke nove okolnosti u poslu na koje ne možete da utičete. Mars je jak i daje vam potreban entuzijazam iz znaka Jarca,


   

BIK (21.4.-21.5.) 

21.11.2014.
Mogući su iznenadni dobici preko rođaka ili preko poslova koje ste sklopili sa osobom koja radi u privatnoj firmi. Ako dobijete ponudu od atraktivnog muškarca, ma kog pola da ste u vezi sa novim poslom, ma kog pola da ste, prihvatite ga. Verujete u naklonoste jednog Bika ili Vage. Naglašeno je astrološo polje partnerskih odnosa kako emotivnih tako i poslovnih.

22.11.2014.
Venera u astrološkoj kući velikog novca, posebno onog koji zarađujete radeći sa strancima donosi svojom pozicijom mnogo toga interesantnog i dobru perspektivu. Mlad Mesec u Strelcu odgovara vam ako ste već dovoljno iskusni u radu sa strancima.Moguće su povoljne vesti u vezi sa novcem.

23.11.2014.
Vaša prava priroda doprinosi da vaša upornost dođe do punog izražaja. Ne treba da odustanete od svojih planova ma šta vam ko pričao. Verujete da možete da ubedite Lava ili nekog Ovna da treba da prihvate vaše predloge u vezi sa zajedničkim poslom. Nemojte dopustiti sebi da od bilo koga zavisite.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

21.11.2014.
Veoma ste ambicozni posebno u vezi sa zaradom. Očekujete neku isplatu ali vam nije jasno kada će stići. Nervira vas svako kašnjenje posebno u vezi sa novcem. Budite malo praktičniji i strpljiviji. Dopada vam se ideja o odlasku na put. Ne preuzimajte na sebe veliki posao koji nećete uspeti da završite. Majski Blizanci se osećaju veoma dobro u nekom novom poslu koji planiraju da započnu.

22.11.2014.
Trudite se da budete dobro informisani i da se snađete u situaciji koja za vas može izgledati nepovoljna. Moguće da ste zabrinuti zbog nečega što doživljavate kao prilično komplikovanu situaciju. Dobijate vesti od nekog ko ima rešenje za vas i ko je spreman da vam pomogne da rešite jednu prilično tešku dilemu. Ima mnogo onih koji vam veruju i koji vas podržavaju.

23.11.2014.
Ovo bi mogao biti jedan od onih da na u kojem ste u punoj formi,naročito ako ste rođeni u maju. Ako ste rođeni pred sam kraj znaka na vas već utiče Mars iz Jarca i daje vam potrebnu snagu da izdržite sva iskušenja u poslovnom odnosu koji je prilično zahtevan, posebon u finansijskom pogledu. Moguć je uspeh u javnosti ma čime da se baivte.RAK (21.6. - 22.7.)               

21.11.2014.
Možete očekivati više ponuda istovremeno od osoba sa kojima imate dobro iskustvo u radu. Oslonite se na Bika i Devicu. Ovo bi mogao biti naporan dan ako sebe previše opterećujete nemogućim poslovima za koje ste sigurni da nemaju perspektivu. Škorpija planira da vam posredstvom jednog Lava ponudi zajednički posao u inostranstvu.

22.11.2014.
Verujete u dobre namere osobe koja vam je dala na znanje da treba da budete strpljivi i da pokažete više razumevanja za nju. Ako se radi o saradniku za koga znate da je zaista u nekom većem problemu, nemojte se previše nervirati ako zbog toga relaizacija vaših planova kasni. Nađite alternativni način kako da uradie ono što želite.

23.11.2014.
Predstavnici vašeg znaka ne reaguju baš najbolje u vreme tranzita Meseca preko znaka Strelca, utoliko pre što se još uvek oseća uticaj mladog Meseca. Rođeni pred kraj znaka mogu osetiti veću dozu optimizma od onih koji su rođeni u junu i koji mogu biti sumnijčavi prema predlozima jednog Ovna.LAV (23.7.-22.8.)

21.11.2014.
Sve što biste želeli da uradite sada moglo bi doneti neke manje probleme, posebno u saradnji sa Škorpjama i Rakovma., Tranzit Meseca  za vas predstavlja priliku za uspeh u privatnom projektu  ali vam je potrebna dobra ekipa saradnika. Dobićete pozive sa više strana u vezi sa poslom i to će vam poremetiti planove.Potrebno je da budete aktivniji u svakom pogledu.

22.11.2014.
Ulazak Sunca u znak Strelca, vladaoca vašeg znaka u fazi mladog Meseca može doneti mnogo novih mogućnosti. Ne bi trebalo da se previše uzbuđujete zbog nečega na šta ne možete da utičete ali bi trebalo da pokažete dobru volju da se nađete pri ruci osobi koja prolazi kroz prilično težak period, bilo da se radi o kolegi ili prijatelju.

23.11.2014.
Vaša plemenitost dolazi do punog izražaja i vi ste neko na koga se mnogi oslanjau. Ako ste mladi i ako su neke vaše ambicije nerealne, trebalo bi da budete mnogo praktičniji i da se prilagodite okolnostima koje vam, ma šta vi mislili idu naruku. Dobro se osećate u društvu osoba sličnih vama, jednog Strelca koji vam pruža veliku podršku u svemu i jednog Ovna sa kojim ne možete uvek lako da nađete zajednički jezik ali imate u njega poverenja.


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

21.11.2014.
Merkur, vladalac vašeg znaka u konjukciji sa Mesecom u najtamnijoj fazi u Škorpiji nagoveštava uspeh u medijima i u nekokm poslu u kome je potrebno da posedujete znanje iz psihologije ili iz stranih jezika. Možete imati uspeha u pisanju. Dobijate interesantnu vest od Jarca i Raka koji planiraju sa vama velike poslove.

22.11.2014.
Počinjete da ozbiljnije razmišljate o problemima sa kojima ste suočeni.Trebalo bi da budete ako je ikako moguće smireniji u društvu onih koji od vas očekuju pomoć ili neku vrstu podrške. Verujete da ste na pravom putu da rešite spor sa nekim ko je do skora bio prema vama prilično uzdržan ili nepoverljiv.Možete očekivati dobitke u radu u okviru privatne firme.

23.11.2014.
Jak Merkur ide ka Saturnu i to vam daje još više energije i spremnosti da se  maksimalno posvetite nečemu što bi moglo da bude za vas odskočna daska za posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Želite da budete od koristi i da pomognete nekom koga površno poznajete a shvatate da bi mogao imati problem određene vrste o kome ne želi da prica. Ne ulazite u raspravu sa Ovnom .VAGA (23.9. - 22.10.)   ..

21.11.2014.
Strastvena pozicija Venere u Strelcu odgovara onima koji imaju veze sa strancima ili rođenima u septembru. Slobodne Vage mogu preko posla očekivati da im se preko posla udvara neko ko će im pomoći u poslu ili obrnuto da će ljubavni partner pokazati više razumevanja za njihove poslove.

22.11.2014.
Rođeni početkom znaka imaju sjajnu perspektivu u radu sa strancima. Oni koji su rođeni u srednjoj dekadi znaka dobijaju izvesnu podršku od osoba koje su na položaju ili koje pokušavaju da vas nagovore da prihvatite neke njihove predloge. Niste spremni da mnogo rizikujete u pogledu finansija ali bi ipak trebalo da prihvatite neke od sugestija osoba koje su iskusnije od vas.

23.11.2014.
Prilčno ste emotivno uzdrmani zbog nečega što morate da obavite a što je za vas stresno. Nekome je veoma bitno da vas uveri u svoju naklonost. Moguće da se radi o jednom Raku ili nekom Biku. Strelac i Lav su vam desna ruka u svakom pogledu i emotivnom i finansijskom. Prijatelji vam pomažu da rešite dilemu.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.).

21.11.2014.
Imate utisak da je došlo vaših pet minuta,ali varate se, posebno ako su partnerski odnsi u pitanju,naročito poslovni ili sklapanje ugovora. u pitanju. Merkur, planeta koja simbolizuje ugovore i vaše partnere, čini vas pomalo naivnim, ne ulazite olako u nov aranžman. Dobijate pozive od osoba koje rade sa strancima ili žive u inostranstvu u vezi sa mogućim nastavkom saradnje.

22.11.2014.
Mesec prelazi preko poslednjih stepeni vašeg znaka i u toku dana oko podne biće pojava mladog Meseca u vašoj drugoj astrološkoj kući posla i novca. Neke nove perspektive vam se otvaraju kada je u pitanju saradnja sa onima koji su već afirmisani. Ako zante šta hoćete, ne gubite vreme nego krenite u nove poslove. Imate mnogo planova koje bi trebalo što pre realizovati

23.11.2014.
Satrun i Merkur prave konjukciju što se najviše odražava na rođene u poslednjoj dekadi znaka. Rođeni u prvoj i drugoj dekadi su pod velikim uticajem Plutona iz Jarca. Ne bi trealo da odustanete od saradnje sa nekim ko vam je oduvek bio naklonjen i sa kim ste uspevali da nađete mnogo zajedničkih tema. 


.

21.11.2014.
Mesec ide ka vašem znaku i ka fazi mladog Meseca što oseća većina predsatvnika vašeg znaka. Možete biti nešto nervozniji ili prilično konfuzni po mnogim pitanjima. Verujete da vam neko podmeće nešto, da vam nije naklonjen, možda i da vas provocira. Bićete u prilici da se sretnete sa nekim koga dugo niste videli i taj susret će za vas biti presudan. Ne bi trebalo da mnogo toga primate k srcu.

22.11.2014.
U podne, mlad Mesec na nultom stepenu vašeg znaka donosi neke nove  mogućnosti za proširenje saradnje sa strancima. Mesec donosi promenljivo raspoloženje, iznenadne šanse na koje možete odgovoriti previše egzaltirano ne razmišljajući mnogo o tome da li je to mudro ili ne. Ne ulazite u raspravu sa jednim Rakom ili Jaracem.

23.11.2014.
Očekivanja u vezi sa poslom sa strancima su relana i vi ste neko na koga mnogi računaju.Trudite se da budete u dobroj formi, naročito ako je za vaš posao potrebna dobra fizička kondicija. Nemojte odustati od onoga što se od vas očekuje posebno ako se radi o poslu sa strancima ili sa osobama koje često putuju u inostranstvo. Moguća je saradnja sa jednim Bikom ili Ribama.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         .

21.11.2014.
Nespokojni ste zbog kašnjenja u poslu i iako se trudite da uradite mnogo toga na način na koji biste želeli, imate utisak da vam izmiče kontrola nad događajima. Verujeteu dobre namere jednog Raka ali još uvek nemate dokaze da vam je lojalan i da će učiniti ono što ste se dogovorili. Nemojte sebe opterećivati nepotrebnim poslovima.

22.11.2014.
Verujete da možete da ubedite bliskog saradnika da vam pruži šansu kada je u pitanju nov posao. Ako se radi o nečemu o čemu ste već razgovarali bilo bi dobro da se preterano ne nervirate ako ne budete naišli odmah na odobravanje. Potrebno je da napravite dobru strategiju kada je u pitanju karijera, posebno kada su u pitanju poslovi na duži rok.

23.11.2014.
Nespokojni ste zbog nečega što vam je prilično opterećenje. Želite da budete u društvu poznatih a s druge strane ne prija vam mnogo društvo. Predstoji vam prijatna vest o novcu koji čekate već duže vreme. Ne odustajete od nekih planova u vezi sa poslom koji može biti prilično iscrpljujući. Dobijate poziv od nekog ko vam nije baš uvek bio simpatičan.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)  .

21.11.2014.
Možete dobiti prijatne vesti od nekog ko živi u inostranstvu i ko bi želeo da sa vama uspostavi dobru komunikaciju. Moguć je susret sa nekim koga dobro poznajete. Imate način kako da se dogovorite sa nekim ko vam je veoma značajan u poslu. Neka situacija vas prilično opterećujete jer se osećate u izvesnoj meri odgovornim zbog nečega što se ne tiče lično vas ali ste ipak imali izvesnog učešća u događajima koji nisu dobili željeni tok

22.11.2014.
Ovo bi mogao biti jedan od povoljnijih dana, naročito za januarske Vodolije koje su spremne da rizikuju ili da se upuste u neke poslove koji su veoma zahtevni. Verovatno imate podršku prijatelja iz inostranstva ili dugogodišnjih kolega i pokušaćete da se ih uverite da ste u vezi sa svojim odlukama u potpunosti u pravu. Ne ulazite u rasprave o nečemu što trenutno nije aktuelno.

23.11.2014.
Na pravom ste putu da uradite nešto konstruktivno ali to ne biste mogli bez pomoći onih sa kojima inače imate dobru saradnju. Bik, Vaga, Rak, Lav i Strelac su tu da vas podrže i ako treba pohvale a kritiku od strane jednog Jarca, Device ili Blizanaca teško podnosite. Imate način kako da rešite manji finansijski problem.


 

RIBE (20.2.- 20.3.).

21.11.2014.
Verujete da ćete uspeti da se dogovorite sa Lavom ili Škorpijom u vezi sa nečim što je vama trenutno veoma bitno. Možete dobiti neku vrstu pohvale ili ponudu koja će vam izuzetno imoponovati. Moguć je susret sa nekim ko vam je veoma drag ili s kim imate dobru saradnju. Jedan Jarac i jedan Rak potražiće vas radi nalaženja rešenja za nov projekat.

22.11.2014.
Nekome je veoma stalo da sa vama bude u dobrim odnosima i ako ste rođeni početkom znaka moraćete da taktizirate a ako ste rođeni krajem znaka otvaraju vam se nove perspektive u radu sa onima koji su već renomirani u svom poslu. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Rakom ili Škorpijom.

23.11.2014.
Prenalgašeno astrološko polje posla i karijere doprinosi vašoj užrbanosti i nestrpljenju. Niste načisto kako da se postavite prema nekom ko je spreman da sa vama radi na projektu koji će biti veoma isplativ ali poe njegovim, prilično napornim uslovima. Ako se bavite nekom fizičkom aktivnošću, ne preterujete u naprezanju, možete se osećati iscrpljeno.


 Jasminka Holclajtner

Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
54.197.839

Pregledanih stranica
110.744.611

Danas poseta
21.063

Trenutno na sajtu
1.461

Vreme: 2014-11-23 04:11

Reklame

Automatsko proricanje

ji djing
ciganske karte
ekskluyiv astro magazin
kraljevske karte
sanovnik
sanovnik

Baner

Baner za royal

Reklame

Baneri