Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)    

14.9.2014.
Možete biti ponosni na mnogo toga što ste uradili a ako je za vaš posao neophodan atraktivan izgled, možete se nadati dobroj poslovnoj ponudi. Ne bi trebalo da se previše opterećujete svim onoim što se dešavalo tokom leta, iskorisite sve u svoju korist, čak i neki prividni poraz.

15.9.2014.
Glavni planetarni događaj je ulazak Marsa u Strelca posle dve godine savršeno odgovara martovskim Ovnovima. Odgovara vam i opozicija između Meseca i Karme pa ćete se maksimalno potruditi da uspostavite kontakt sa nekim, vama dragim osobama koje dugo nisete imali prilike da sretnete.Moguća saradnja sa Strelcem i  Blizancima.

16. 9.2014.
Ovo bi mogao biti uzbudljiv dan za one koji se bave umetnošču, sportom ili rade sa strancima. Očekujete poziv od osobe koje živi u prekookeanskoj zemlji.Mogući su poveći troškovi ali to vas verovatno neće zabrinuti pošto dugo već razmišljate kako da uložite novac ili da isplatite neke dugove.

Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja, ljubav i novac,   Karmička ljubav 


   

BIK (21.4.-21.5.)

14.9.2014.
Ne bi trebalo da propustite današnji dan u pogledu provoda jer ćete imati priliku, naročito u ženskom društvu da se sjajno provedete.Ovo bi mogao biti jedan od onih dana u toku koga srećete stare prijatelje ili se družite sa osobama koji su vam posebno veoma dragi. Moguć je susret sa Lavom ili Ovnom.

15.9.2014.
Opterećeni ste nezavršenim poslovima i onim što se dogodilo i onim što nije a niste sigurni da li će a vi priželjkujete da se to  dogodi. Plašite se gubitka kontrole u situaiciji u kojoj možete izgubiti prisustvo duha. Rođeni u aprilu su napeti i nervozni a oni pred kraj znaka mogu napraviti dogovor sa  Strelcem ili Ribama.

16. 9.2014.
Karijera i odnosi u prvatnoj firmi su vam na prvom mestu i nećete dozvoliti nikome da vam govori šta treba da radite. Iako ste ljubazni, dajete jasno na znanje da želite da sami upravljate svojom karijerom. Dobijate vest o nekom vanrednom honoraru od Raka, Vage ili Škorpije sa kojima nameravate da nastavite saradnju.,


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

14.9.2014.
Povoljan dan za one koji se bave sportom, umetnošću ili koji su takmičarski nastrojeni. Ovo bi mogao biti jedan od uzbudljivijih dana za one koji rade posao u kome je potrebno da pokažu druželjubivost, entzuzijazam i spremnost da se angažuju u poslu koji zahteva spremnost za timski rad.

15.9.2014.
Osećate se dobro u društvu osoba koje podstiču vaše ambicije a takvih je dosta, naročito ako radite u poslu preko koga dolazite u kontakt sa osobama iz medija.Moguće su povoljne vesti od nekog ko živi ili radi za strance, možda u Rusiji ili na engleskom jezičkom području.Potreban vam je savet od Lava.

16. 9.2014.
Poterbno je više hladnokrvnosti da biste došli do uspeha o kome maštate. Možda ste prevideli snagu konkurencije. Saturn u Škorpiji nagoveštava da su se vaši protivnici ozbiljno „naoštrili“ da vas preteknu. Pazite da ne uložite novac u posao od koga nema velike zarade, naročito ako niste regulisali odnose pravnim putem.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novacKarmička ljubav RAK (21.6. - 22.7.)               

14.9.2014.
Od spremnosti da sa koleginicama nađete zajednički jezik i možda od vaše volje da preko nečega pređete, zavisi mnogo toga na poslu. Nemate mnogo strpljenja u stvari ali ćete biti spremni da nešto odglumite, da se postavite onako kako se od vas očekuje i to će doneti rezultat.Moguć je susret sa Bikom ili Ribama.

15.9.2014.
Veoma ste uporni iako možda pomalo nesigurni u sebe i pokušavate da na sve moguće načine nametnete jednom Biku svoj plan u vezi sa zajedničkim projektom. Budite malo strpljiviji u kontaktima sa vatrenim znacima posebno sa Ovnom.Dobro se osećate u društvu osoba koje su podjednako ambiciozne kao i vi ali popustljivije od vas

16. 9.2014.
Pozicija Meseca donosi promenljivo raspoloženje i ne znate kome da verujete. Da li svojoj intuiciji ili onima koji vam govore da treba da budete oprezniji u radu sa vodenim znacima. Moraćete da što pre isplatite nekoga kome nešto dugujete.Dobijate priliku da rešite finansijski problem.

.

Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac, Karmička ljubav LAV (23.7.-22.8.)

14.9.2014.
Merkur u Devici i dalje negativno utiče na vas ako ne znate šta hoćete ali vi dozvoljavate da  vas svako lako izbaci iz takta. Trudite se da nađete najbolji način kako da amortizujete stres ili kako da se pomirite sa nekom činjenicom koja vam naročito ne ide u prilog. Imate veliku podršku Vage, Lava, Bika. Moguć poziv od ugledne osobe.

15.9.2014.
Maštate o velikom poslu koji bi mogao da vam donese satisfkaciju moguće i van granica zemlje sa nekim ko vam imponuje. Ovo bi mogao biti prijatan dan. Energija Marsa i Merkura  čine vas prilično nervoznim ili nestrpljivim. Vaša ambicija izbija u prvi plan, bar kada je u pitanju ljubav sa nekim ko voli da dominira u društvu, posebno svojim smislom za humor.

16. 9.2014.
Partnerski odnosi su u prvom planu, bilo da se radi o poslu ili o ljubavi. Nekome je veoma stalo da vas ubedi u ono što je u njegovom interesu. Ako se radi o jednom Raku ili Biku , pokažite inicijativu u vezi sa nastavkom posla. Čuvajte se Ovna kao posrednika jer ikao je dobronameran može biti prilično naivan kada su u pitanju ozbiljni poslovi.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

14.9.2014.
Mesec u Biku i Blizancima donosi veliku prednost onima koji su srdačni, spremni na ustupke, koji žele da pređu preko nečega i koji su iznad svega komunikativni. Merkur u vašem znaku, planeta komunikacije može doneti dobru procenu onoga što bi trebalo da kažete ili probleme sa dokumentacijom.

15.9.2014.
Da biste uspeli da provedete dan kako biste želeli, bilo bi dobro da se uključite u neki interesantan projekat koji podrazumeva znanje stranih jezika, bilo da se radi o dugoročnom ili kratkoročnom  poslu. Bilo bi dobro kada biste  pristali na saradnju sa nekim ko vas izuzetno ceni. Možete uz malo diplomatije sprovesti ono što želite.

16. 9.2014.
Nestrpljivi ste i priželjkujete da se što pre dogodi nešto o čemu maštate ili na čemu dugo radite. Rešavate praktične probleme sa mnogo uspeha a ako radite u firmi sa mnogo ljudi, verovatno spadate u one omiljenije. Neko će vam dati na znanje da od vas očekuje mnogo više nego što ste vi spremni da pružite.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav VAGA (23.9. - 22.10.)   

14.9.2014.
U centru ste pažnje i sve što radite, radite svesno. Želite da se sa nekim pomirite ali nemate utisak da ona druga strana reaguje na način na koji biste vi želeli. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko vam je relativno skoro obećao da će vam pomoći da rešite problem. Moguć je razgovor sa nekim ko će vam dati dobar savet u vezi sa inostranstvom.

15.9.2014.
Jedan od boljih dana, posebno za one koji su spremni da se o svemu dogovaraju sa saradnicima i koji su otoreni za razne poslovne mogućnosti,uključujući tu i prelazak na neko novo radano mesto ili preuzimanje nekih novih obaveza. Dobro se slažete sa jednim Strelcem ili Rakom koji vas u svemu podržavaju.

16. 9.2014.
Trudite se da se nametnete pretpostavljenom na diskretan način a u stvari veoma vam je stalo da budete zapaženi. Vaš kapital je u vašem znanju. Jedna Vodolija vam može predložiti zajednički posao koji bi svakako trebalo da započnete, naročito ako se radi medijima.Moguće proširenje saradnje sa strancima.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop ,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

14.9.2014.
Očekujete poziv od prijatelja i moguće da ćete ga podsetiti na obećanje koje vam je dao a koje se tiče nekog zajedničkog posla. Bićete u prilici da se izvinite osobi sa kojom ste nekada bili u dobrim odnosima a u poslednje vreme ste se udaljili jedno od drugog.Rak očekuje od vas poziv za sastanak.

15.9.2014.
Dobri odnosi sa saradnicima od ključne su važnosti za uspeh projekta jer ne možete ništa sami. Jedna uporna osoba pokušaće da vam se nametne na način koji vama ne odgovara. Vi ćete sumnjati da iza tog gesta stoji neko kome se odavno trn u oku i verovatno ćete biti u pravu. Osećate se dobro u društvu Riba.

16. 9.2014.
Neko pokušava da vas nagovori na nešto što mislite da nije dobro za vas ili niste sigurni kako da proverite istinitost tvrdnji. Ako se radi o poslu sa strancima ili u nekoj velikoj firmi u kojoj ste od nedavno zaposleni, otvorite četvore oči. Mnogo toga se dešava što vama ne odgovara po mnogim pitanjima.


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav STRELAC (21.11.- 21.12.)

14.9.2014.
Ostajete pri svom stavu a u tome vas podržavaju Lav, Bik, Vaga ili Rak. Ne bi trebalo da se previše oslanjate na jednu Škorpiju koja često menja stav i koja nije dovoljno pouzdana po pitanju neke dalje saradnje ako se vi ne postavite odlučnije. Možete očekivati da će vam se javiti Vodolija ili Ovan rođen u poslednjoj dekadi znaka

15.9.2014.
Mesec u Blizancima i Mars koji samo što je ušao u vaš znak mogu vam doneti dobre energije samo ako budete maksimalno kooperativni, požrtovani i ako ne budete insistirali na svom stavu,  biće sve u redu.Ako treba pomalo i da glumite  u društvu onih za koje ste sigurni da žele da vas na neki način prevare.

16. 9.2014.
Povoljan dan  za svaku vrstu komunikacije sa Rakom i Lavom ali ne i sa Ovnom ili Škorpijom. Oni se diskretno raspituju o vama što vam nikako ne prija a verovatno ste to saznali iz nekih pouzdanih izvora. Izbegnite tajne dogovore, posebno ako imate dugovodišnjeg poslovnog  partnera koji sumnja da želite da raskinete saradnju


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

14.9.2014.
Okupiraju vas pitanja koja se odnose na novac i na mogućnost nastavka saradnje koja bi mogla da bude više nego profitabilna. Previše se oslanjate na druge, trebalo bi da sami inicirate neke promene, bilo na radnom mestu ili u okviru doma. Mogući su poveći dobici u igrama na sreću.Verujete da će vam Bik pomoći da rešite finansijske probleme.

15.9.2014.
Niste usamljeni, imate na koga da se oslonite i trudite se da nađete najbolji način kako da se  uključite u posao koji bi mogao biti veoma profitabilan ali od vas zahteva strpljenje, istrajnost i dobru komunikaciju sa saradnicima. Mars u Strelcu podstiče vašu intuiciju ali vas Mesec u Blizancima čini nervoznim. Ne možete da nađete zajednički jezik  sa Vodolijom.

16. 9.2014.
Spremni ste da nastavite jedan posao koji ste privremeno odložili „do daljnjeg“. Ipak, ako je to nešto što vam stvara grižu savesti, čak i ako se radi o poverljivom razgovoru ili o nekoj porodičnoj obavezi koju doživljavate kao posao „odradite“ to što pre. Ne odustajete od svojih ciljeva ali vam je potrebna podrška jednog Raka koji okleva da prihvati vašu ponudu.

.


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i no

vac,   Karmička ljubavVODOLIJA ( 21.1.-19.2.)    .

14.9.2014.
Verujete da vam je naklonjen neki vatreni znak ili neka Vaga, moguće i Bik. Veoma vam je važna dobra komunikacija sa okolinom i zato nemojte ulaziti u raspravu sa Blizancim ili Devicom, mogu vas lako provocirati, ili ako ste januarska Vodolija, to može učiniti Ovan rođen  u drugoj polovini znaka. Blizanci očekuju od vas poziv.

15.9.2014.
Da biste uspeli da provedete dan kako biste želeli, bilo bi dobro da se uključite u neki veći projekat koji podrazumeva rad sa sportistima ili umetnicima i bilo bi dobro da vi budete ona strana koja pokazuje inicijativu. Spremni ste za neke nove akcije, Mars u vašem znaku, tera vas na to.

16. 9.2014.
Pokušajte da se obuzdate kada su u pitanju poroci, bilo koje vrste. Ako ste skloni alkholu,kocki, utoliko pre. Danas je dovoljno da va neko popreko pogleda i vi ćete planuti i reći mu u lice sve što mislite. Bolja strana današnje pozicije Meseca je da podstiče podstiče kreativnost ali i moguće konflikte sa saradnicima.


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

RIBE (20.2.- 20.3.)

14.9.2014.
Osećate priliv pozitivne energije i još više pozitivnog raspoložeja od kako je Merkur ušao u Devicu. Sa Ovnom još uvek ne možete lako da nađete zajednički jezik i verovatno ćete mu dati na znanje da ne može baš u svakom pogledu da računa na vašu toleranciju.Dobro se osećate u društvu Škorpije i Jarca.

15.9.2014.
Trudite se da postignete mnogo više nego što realno možete i energetski se trošite na neke trivijalne poslove koji samo prividno izgledaju perspektivni. Koristite svoje talente za nešto što vam zaista može doneti satisfkaciju i dobru zaradu. Očekujete poziv za neki zvanični veći skup.

16. 9.2014.
Ne želite nikome da pričate o svojim planovima. I što ste diskretniji, to druge više zanima šta se dešava u vašem životu. Nemojte se razočarati ako za vas danas jedna Vodolja ili Lav neće imati vremena. Očekujete ponudu od strane onih koji su vam nekada nešto obećali, moguće da se radi o osobama koje rade sa zemljama sacnemačkog jezičkog područja.

Dnevni ljubavmi horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

Jasminka Holclajtner
Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
49.282.780

Pregledanih stranica
105.833.320

Danas poseta
62.234

Trenutno na sajtu
1.252

Vreme: 2014-09-16 21:09

Reklame