Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)    

24.10.2014.
Donesite odluku u vezi sa  inostranstvom ili nastavkom studija, stručnim usavršavanjem, oko koga se već duže vreme dvoumite jer ne vidite jasno cilj pred sobom.Ipak zante da je to mudro. Dobro bi bilo da se sretnete sa  prijatljem u znaku  Ovna ili Raka. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Devicom ili Blizancima.

25.10.2014.
Nameravate da se sretnete sa nekim ko se bavi privatnim biznisom ili često putuje u inostranstvo.Dobro se slažete sa osobama rođenim u znaku Ovna, Blizanaca, Lava ili Device.Očekujete da sretnete nekoga ko bi mogao da vam pomogne da rešite pitanja u vezi sa vizama.Osećate se dobro u društvu inventivnih osoba koje vas u mnogo čemu podržavaju.

26.10.2014.
Ulazak Marsa, vladaoca vašeg znaka u Jarca pozitivno se odražava na rođene u martu i verovatno ste postali veoma ambiciozni i odlučni, rešeni da se izborite za svoj status ili neka svoja prava. Jarac ili neki drugi Ovan mogli bi biti problem, naročito ako vas smatraju izueztno upornim i netolerantnim.


   

BIK (21.4.-21.5.)

24.10.2014.
Dobijate  interesantnu poslovnu ponudu od nekog Raka ili Ovna koji dobro znaju vaše prave kapacitete. Nemate dovoljno novca za sve ono što vam treba,ali nalaziate rešenje i dalje pravite poveće troškove.Moguć interesantan susret na putu sa jednim Jarcem ili Škorpijom.

25.10.2014.
Sa Devicom bi trebalo da razradite poslove samo preko posrednika. Moguće da će insistirati da joj date neku vrstu garancije da ćete joj se naći pri ruci u vezi sa bitnim problemom.Pokušavate da ubedite jednu Vodoliju  da prihvati poziv za zajednički put ili bar za odlazak na važan poslovi skup.

26.10.2014.
Spremni ste da se uključite u razgovore sa bliski osobama, moguće sa Škorpijom ili Ovnom, moguće i Jarcem. Aprilski Bikovi imaju veliku šansu uvezi sa inostranstvom, bilo da se radi o poslu koji biste obavljali zajedno sa dobrim kolegom ili sa osobom za koju ste emotivno vezani. Postajete mnogo prilagodljiviji kada je u pitanju saradnja sa Devicom.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

24.10.2014.
Sva vaša energija usmerena je na nalaženja rešenja za novi posao koji želite što pre da započente. Prilično vas opterećuje partner sa svojim poslovnim dilemama ili razmišljate o izdacima. Predstoje vam još veći u vezi sa nečim što je već trebalo da regulišete. Proverite gde vam stoji važna dokumentacija.

25.10.2014.

Pokušavate da ohrabrite Vagu u vezi sa novim poslom i da je ubedite da nema razloga da se previše nervira oko nekih nebitnih manjih problema, posebno ako se odnose na pitanje novca koji treba da dobije putem nasleđa ili u vidu vraćanja duga.Dobijate dobru ponudu u vezi sa poslom za koji biste možda ipak morali da uzmete kredit.

26.10.2014.
Osećate se bolje nego prethodnih dana dok je Merkur, vladalac vašeg znaka išao retrogradnim hodom. Na mnogo toga gledate sa mnogo više optimizma i sigurnosti u sebe. Imate na koga da se oslonite i verovatno ste okruženi onima koji vas vole i koji vam ukazuju znake pažnje.Možete dobiti poziv od Strelca.RAK (21.6. - 22.7.)               ..

24.10.2014.
Opterećuje vas neka vrsta neizvesnosti u kojoj se nalazite mimo vaše volje a uzrok svemu je verovatno ponašanje kolege ili neke osobe u znaku Lava ili Bika.Moguće je da ste veoma angažovani na nekom poslu koji će vam tek za koji mesec doneti prihode i satisfkaciju. Nemojte biti preterano malodušni po pitanju novca.

25.10.2014.
Zemljani znaci vam mogu biti od koristi ali vam mogu i na određen način dosađivati svojim problemima. Pitanje je koliko imate nerava da se bavite tuđim problemima a da svoje niste rešili. Imate veliku podršku osobe koja je starija od vas.

26.10.2014.
Preopterećeni ste obavezama koje ne možete da ispunite ili planovima koji su trenutno pretenciozni ili prevazilaze vaše fizičke sposobnosi. Imate mnogo planova i verovatno ćete morati da se prilagodite  potrebama okoline ili vaših najbližih. Trebalo bi da budete otvoreniji u komunikaciji sa Ribama ili Blizancima.LAV (23.7.-22.8.)

24.10.2014.

Mogući su konflikti na poslu. Osoba koju volite, verovatno to ne shvata ili je previše okupirana sobom ili rešavanjem nekih svojih problema.  Nemojte misliti da ne zaslužuje vašu pažnju nego da bi  možda trebalo da nađete načina kako da joj pomognete. Pravite nerealne planove.

25.10.2014.
Ne samo da vas iritira prejak uticaj Meseca i Saturna u konjukciji  nego se osećate prilično pritisnutim obavezama od strane Škorpije i Jarca prema kojoj se uvek osećate nesavršenim. Ne verujete svakome ako vam obeća da će vam isplatiti dug ili da će vam to na bilo koji način kompenzovati.

26.10.2014.
Ako ste rođeni krajem znaka možete se nadati ponudi koja će biti izuzetno atraktivna i po pitanju potencijalnih saradnika a i po pitanju moguće zarade. Nemojte nepotrebno ulaziti u rasprave sa osobama iz neposredne okoline. Verujete da možete da ubedite prijatelje da vam pomognu da realizujete svoje ambicije.


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

24.10.2014.
Još uvek ste u fazi realizacije nekih projekata koji nisu vaša ideja ali stalno razmišljate o eventualnim promenama koje željno iščekujete.Nemojte se previše nervirati ako vas neko ne bude podržao, ili vam, bude konrtrirao.Može doći do konstruktivne razmene ideja sa Rakom ili Škorpijiom.

25.10.2014.
Kako dan bude odmicao tako ćete i vi biti sve svesniji da bi trebalo da promenite svoje ponašanje prema jednoj  Škorpiji ili jednom Raku jer možete biti previše zahtevni i neprilagodljivi. Vaga vam i dalje nameće svoje uslove i vi ćete se potruditi da je na svaki način nadmudrite.Dobijate poziv da se sretnete sa Blizancima.

26.10.2014.
Nemojte propustiti priliku koja će vam se ukazati u vezi sa nastavkom saradnje sa jednim Blizancem ili nekom drugom Devicom.Ulazak Marsa u znak Jarca povoljno se odražava na rođene u avgustu.Možete da se uključite u neki nov posao koji ima veze sa umetnošću ili sportom.VAGA (23.9. - 22.10.)   

24.10.2014.
Moguć je susret sa nekadašnjim kolegama sa kojima ste veoma bliski  ali ne uvek i u sjajnim odnosima. Mlad Mesec u astrološkoj kući posla stavlja težište na poslovnu sferu i nove mogućnosti u vezi sa karijerom.Iskoristite naklonost jednog Raka koji vam daje korisne savete.

25.10.2014.
U procepu ste između onoga što vi mislite o nekome i onoga što čujete od drugih. Moguće je da ćete ipak odlučiti da poslušate savet jedne Škorpije ili Vodolije. Sa Ovnom imate vrlo dinamičan odnos i pokušavate da započnete zajednički posao. Dobro se slažete sa Strelcem koji ima smisla za marketing i moguće je da radi u nekoj marketinškoj organizaciji.

26.10.2014.
Bolje se osećate nego prethodnih dana jer je Merkur u vašem znaku krenuo direktnim hodom. Planeta intelekta u vašem umetničkom znaku može vam dati inspiraciju za novi projeka ali ulazak Marsa u Jarca može delovati na vas razdražujuće ako niste uspeli da završite sve poslove. Tranzit Meseca vam odgovara u svakom pogledu donosi nove susrete sa umetnicima.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

24.10.2014.
Imate originalne ideje u vezi sa poslom, naročito ako se bavite nekim dinamičnim poslom.Osećate se dobro u društvu dinamičnih osoba ili mladih duhom.Ako ste i sami mladi, možete očekivati sjajan provod negde na nekom mestu gde se okuplja dosta sveta. Dobici u igrama na sreću.

25.10.2014.
Ako  Rak ili Bik budu želeli da posreduju u poslepodnevnim satima između vas i Jarca bolje im pružite tu priliku i nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o tome ko vas voli a ko ne. Dan je težak za saradnju sa starijim osobama iz kuće.Trudite se da što pre rešite pitanja koja se odnose na inostranstvo I vaš put koji željno očekujete. 

26.10.2014.
Nekome je veoma bitno kako se prema njemu ponašate a vi spadate u one koji umeju da iskoriste snagu svog šestog čula i postavićete se kako treba. Trudite se da saznate nešto što je duže vreme već od vas na neki način skriveno, možda svesno a možda je neko želeo da vas poštedi nepotrebnih nerviranja da ne biste razmišljali i o nečemu što ne možete da promenite.STRELAC (21.11.- 21.12.).

24.10.2014.
Sve ideje koje imate u vezi sa nekim novim projektom, mogle bi lako da se realizuju uz pomoć osoba iz  porodice jer vam je verovatno potrebna i finansijska podrška. Prilično ste razdražljivi i nespremni da se pravite bilo koju vrstu kompromisa.

25.10.2014.
Nemojte zamerati prijateljima ako nemaju dovoljno izražen smisao za humor. Imate mogućnost susreta sa nekim koga dugo niste videli.Verujete Ovnu koji vam obećava nov posao iako niste sigurni da ćete održati obećanje. Trebalo bi da se drugačije postavite prema onima koji su više puta izneverili vaše poverenje, posebno ako se radi o poslu u državnoj službi.

26.10.2014.
Nekome je veoma bitno da sa vama bude u stalnom kontaktu čak iako nemate neke jasne zajedničke ciljeve. Imponuje vam činjenica da se neko interesuje za vas,moguće Bik ili Vaga ili Blizanci, neko ko je spreman da u nečemu, za vas bitnom popusti. Imate mogućnost susreta na putu sa osobom koja se bavi umetnošću.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

24.10.2014.
Dan bi mogao biti odličan, posebno po pitanju novca jer vam je pozicija Meseca u Škorpiji savršeno odgovara.Možda će vam se javiti nekadašnji kolega sa idejom o nastavku saradnje. Mislite na osobu koja vam je nedavno davala interesante predloge u vezi sa novim poslom.

25.10.2014.
Dan je povoljan za svaku vrstu susreta sa vatrenim znacima ali samo ako znate šta hoćete. Možda je vreme da nađete neke nove prijatelje.Preterana sentimentalnost ali i upornost da nametnete svoje mišljenje ničemu ne vodi. Dobijate neku vrstu priznanja ili nagrade. Nekome je stalo da se sa vama pomiri.

26.10.2014.
Trudite se da nađete najbolji način kako da se istaknete u javnosti i bićete dobro raspoloženi i spremni da se posvetite nekom novom poslu ili nekoj aktivnosti u okviru koJE biste mogli da se proslavite ili da steknete dobru reputaciju. Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana za većinu predstavnika vašeg znaka, naročito ako radite sa strancima.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

24.10.2014.
Dobijate prijatne vesti u vezi sa nekim novim poslom koji bi trebalo da organizuju Ovan, Rak ili Lav.Mentalno ste jači nego finansijski jer ste verovatno napravili pogrešne procene u vezi sa nekim projektom koji se nije isplatio. Budite otvoreni za svaku vrstu saveta,  posebno od nekog Lava ili Strelca.

25.10.2014.
Dobri odnosi sa članovima porodice i bliskim saradnicima u velikoj meri vam olakšavaju situaciju u kojoj se nalazite. Neko ko živi u inostranstvu,trudi se da vam olakša donošenje odluke u vezi sa novim poslom za koji vam je potrebno mnogo strpljenja, iskustva i znanaja. Postoji mogućnost finansijskih dobitaka preko članova porodice. 

26.10.2014.
Trudite se da nađete najbolji način kako da se istaknete i kako da nađete najbolji način kako da unovčite svoje talente. Verujete da možete da ubedite pretpostavljenog da treba da vam da šansu kada je u pitanju posao u medijima. Verujete da ćete dobiti šansu o kojoj ste maštali.Ne dozvoljavate da vas bilo ko poremeti u vašim planovima.


 

RIBE (20.2.- 20.3.).

24.10.2014.
Dan bi mogao biti prilično napet posebno na poslu.Ako treba da se sretnete sa jednim Lavom ili Rakom pokušaćete da ih ubedite u ono što želite, ali saradnja sa njima neće ići tako glatko kako vi očekujete. Ipak, prestoje prijatni momenti u društvu osoba na položaju koji će vam predložiti interesantne ideje.

25.10.2014.
Volite da idete na sigurno a nudi vam se posao u kome bi trebalo da rizikujete mnogo toga.Sa ženama imate vrlo dinamičan odnos, posebno sa onima iz porodice. Moguća je poseta daljeg rođaka koga dugo niste imali prilike da sretnete. Verujete u dobre namere jednog Jarca ili Ovna

26.10.2014.
Ne bi trebalo da se previše nadate kada je u pitanju saradnja sa Blizancima, Rakom ili  Bikom.Ovo je jedan od povoljnih dana u okviru koga možete da se maksimalno posvetite stručnom usavršavanju ili pravljenju planova u vezi sa inostranstvom. Dobro se slažete sa jednim Lavom ili Strelcem sa kojima inače imate neke zajedničke poslovne interes.


 

Jasminka Holclajtner
Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
51.774.087

Pregledanih stranica
108.320.649

Danas poseta
2.760

Trenutno na sajtu
982

Vreme: 2014-10-26 00:10

Reklame

Automatsko proricanje

ji djing
ekskluyiv astro magazin
kraljevske karte
sanovnik
sanovnik

Baner

Baner za royal

Reklame

Baneri