Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)    

23.7.2014.
Nekome je stalo da vas ubedi u ono što želi i pokušaće da vas provocira da bi saznao ono što ga interesuje. Ideja o poslu sa strancima donosi dobro. Verujete da ste na pravom putu kada je u pitanju neki nov projekat. Dobru saradnju možete ostvariti sa  Rakom ili Lavom, naročito ako se i privatno poznajete ili družite. Škorpija i Jarac vam neće reći istinu u vezi sa nečim veoma bitnim.

24.7.2014.
Naporan dan ako imate posla sa osetljivim poslovnim  partnerima koji se često ponašaju kao da ne  znaju šta hoće.Trebalo bi da dobro razmislite da li vredi da im u svemu povlađujete. Dobijate priliku da se dogovorite sa Lavom ili Strelcem oko bitnih pitanja a to su osobe u kojem imate neogranočeno poverenje.

25.7.2014.
Rođeni početkom znaka pod dobrim su uticajem Sunca i Jupitera što donosi nove mogućnosti na poslovnom planu sa nekim vatrenim znakom. Rođeni krajem marta i početkom aprila mogu biti izloženi neprijatnim pritiscima od strane Blizanaca, Device ili Jarca. Škorpija bi mogla da vam pravi probleme.Mars,vladalac vašeg znaka srpema se da uđe u Škorpiju i vi postajete mnogo odlučniji po mnogim pitanjima.

Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja, ljubav i novac,   Karmička ljubav 


   

BIK (21.4.-21.5.)

23.7.2014.
Predpodnevni sati donose vam mnogo susreta i veliku emotivnu angažovanost u vezi sa nečim što se ne tiče vas lično već osoba koje su vam drage. Pokazujete veliku privrženost prema nekom ko možda i nije bio tako fer prema vama koliko ste vi prema njemu.Trudite se da prevaziđete nešto što vas u priličnoj meri opterećuje. Dobićete poziv od Lava da razgovarate o konkretnom poslu.

24.7.2014.
Pitanje vašeg statusa i položaja u društvu ili u okviru profesije kojom se bavite veoma vam je bitno. Bilo bi dobro da ste na odmoru i da nađete pravi način kako da se rasteretite nekih obaveza koje su za vas u poslednje vreme postale nepotrebne. Zaposlite one oko vas. Potražite posao u dobro plaćenoj privatnoj firmi.

25.7.2014.
Konjukcija Meseca i Venere u Raku deluje na vas veoma podsticajno kada je u pitanju saradnja sa ženama, ma kog pola da ste. Ipak,  pazite da ne ispadnete naivni ili previše lakomisleni po nekom, za vas bitnom pitanju, Možete biti prilično svojeglavi ako ste rođeni krajem znaka i pokušati da se nadmudrujete sa Jarcem ili Škorpijom što se neće povoljno odraziti na vaše finansije.


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

23.7.2014.
Dobijate poziv da se sretnete sa Ovnom ali nećete biti načisto da li je to za vas povoljno ili ne, da li vam se pruža prilika za napredovanje ili nećete biti u stanju se pokažete u onako dobrom izdanju kako biste to želeli. Nekome je veoma bitno da sa vama obnovi odnos, čak i ako se radi o Biku sa kojim se ne slažete, trebalo bi da budete prilagodljiviji.

24.7.2014.
Mesec, Venera i Merkur u vašoj astrološkoj kući posla i novca donosi nove mogućnosti za proširenje poslovne saradnje, posebno sa ženama. Ako ste rođeni početkom 70tih ili 90tih verovatno ćete pokušati da se postavite mnogo energičnije ali ćete ipak upotrebiti šarm kao glavno oružje. Nemojte nepotrebno ulaziti u raspavu sa Škorpijom. Bik se ponosi vama.

25.7.2014.
Verujete da možete da izađete nakraj sa svim obavezama a u stvari ste se prilično ulenjili i verovatno da vam se mnogo ne radi. Ako ste inače planirali odmor, trebalo bi da budete ipak svesni da možda propuštate sjajnu priliku za napredovanje. Poslovni odnosi sa jednom Vagom za vas su od velikog značaja. Imate poverenja u savete Bika ili Raka.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novacKarmička ljubav RAK (21.6. - 22.7.)  .

23.7.2014.
Mnogo obaveza  i lažnih obećanja vas dovodi do prilične nervne iscrpljenosti jer ne znate na koga možete da računate.Trudite se da budete fer i da svima izađete u susret ali vam malo ko odgovara istom merom. Izgleda da vi jedini držite do reda.Mesec u Blizancima vam donosi nove mogućnosti za zaradu u okviru nekog honorarnog     posla,samo ako pristanete na njegove uslove.

24.7.2014.
Vaš znak je prenaglašen prisustvom planeta koje bi mogle značiti spremnost da se upustite u nove ali sigurne poslove. Mnogima se dopada vaša preduzimljivost,vaše ideje ali ste malo dezorijentisani i previše egzaltirani jer vas Mesec u vašem znaka čini egzaltiranim.Ne možete fizički da postignete sve što sebi postavite kao cilj.Moguće su sjajne ponude iz inostranstva,ali ih odgodite.

25.7.2014.
U vašem znaku se nalaze dve planete čija svojstva dolaze do punog izražaja u vašem znaku. Mesec i Venera zbog čega vam polazi za rukom da nanajbolji način iskažete svoje talente.Preosetljivi ste, ne umete da kontrolišete emocije i imate potrebu da svemu pristupate čista srca što se može loše odraziti na vaš odnos sa jednim Ovnom ili jednom Vodolijom.

Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac, Karmička ljubav LAV (23.7.-22.8.)

23.7.2014.
Pokušajte da ne budete površni i kada donosite odluke, nemojte se rukovoditei samo srcem već malo i razumom. Moraćete da se prilagodite uslovima koji vladaju u firmi ili u domu ako želite da izbegnete rasprave. Dobićete mogućnost da pokažete svoj talenat na nekom većem skupu.Vaša impulsivnost može biti problem u komunikaciji sa jednom Vodolijom.

24.7.2014.
Rešeni ste da uspete u onome što ste započeli,najverovatnije na nagovor osobe za koju ste emotivno vezani,ljubavnog partnera ili člana porodice.Ispostavićete se da su bolje procenili vaše sposobnosti nego vi sami sebe.Jedan Strelac vas podržava u vezi sa vašim velikim ambicijama. Obradovaće vas dobici preko rođaka iz inostranstva.

25.7.2014.
Dan je povoljan za opušanje, odmor i za maštanje o nekom novom poslu. Mars se sprema da uđe u Škorpiju što ne odgovara julskim Lavovima jer bi mogli biti previše osetljivi na svaku vrstu kritike. Ne bi trebalo da se upuštate u nepotrebne rasprave. Dobijate poziv za nov posao od Lava. Dobra pozicija Urana odlična je za one koji sarađuju sa strancima ili koji se bave naukom.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

23.7.2014.
Vaš znak je pod dobrim uticajem mnogih planeta koje simbolizuju novac. Najzad postajete krajnje praktični Mesec u Blizancima vam donosi nove poslovne mogućnosti, naročito kada je u pitanju poslovni kontakt sa jednim Rakom.Ako vas  bude    pozvao Jarac, nemojte odbiti poziv. Prisustvo Venere u Raku može značiti dobru poslovnu ponudu.

24.7.2014.
Mnogo radite ali kao da niste baš dobro plaćeni ili vas plaćaju manje nego što bi trebalo. Vrlo mudro se postavljate prema poslodavcu i ne dozvoljavate mu da shvati koji je vaš sledeći potez.Da li ostajete kod njega ili odlazite.Nemojte se previše oslanjati na mišlenje jednog Jarca.Uz malo više ličnog angažovanja našli biste honorarni posao ili neki koji vam više odgovara od sadašnjeg.

25.7.2014.
Računate na pomoć jednog Blizanca, neke druge Device, Škorpije ili Jarca. Spremni ste da se upustite u neke nove poslove i da ako treba rizikujete u vezi sa poslom koji bi mogao da vam donse veliku satisfakciju.Rođeni počekom znaka u boljoj su pozicij za posao u okviru bankarstva ili ekonomije, medicine, medija, predavaštva. Novi poslovni partneri zainteresovani su za saradnju sa vama.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav VAGA (23.9. - 22.10.)    

23.7.2014.
Pokušaćete da se prilagodite nekim novim uslovima rada, moguće  da ćete morati da se zadovoljite sa manjim prihodima  jer imate svoj cilj i znate tačno šta su vaše trenutne ambicije.Najvažnije vam je da napredujete i da nastavite sa ostvarenjem cilja.Imate podršku neke Vodolije i to vam je veoma značajno. Dobijate pomoć od jednog Raka.

24.7.2014.
Imate prilično nerealne planove.Nemojte svaki čas menjati mišljenje i donositi odluke o više paralelnih poslova.Na kraju će vas to iscrpsti i nećete moći sve da postignete. Želite da stignete na sva mesta gde vas zovu. Dobro se osećate u društvu kreativnih i sposobnih saradnika.Predstoje dobici sa više strana.Moguće je proširenje saradnje sa jednim Rakom.

25.7.2014.
Neko će pokušati da vas ubedi da treba da u nečemu popustite. Imate potrebu za mirnim poslom jer ste prilično opterećeni brojnim obavezama. Ako želite da se bavite umetnošću, potrebna vam je finansijska pomoć Vage, Device ili Škorpije.Neko ko vam je veoma blizak prilično je zahtevan i veoma nervozan što se prenosi i na vas.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop ,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

23.7.2014.
Ne želite sebi da priznate da možda pomalo strepite da su naporni koje ulažete u posao uzaludni ili da vas moguće neće platiti koliko vredite. Trebalo bi da upostavite saradnju sa Vodolijom, Bikom ili Ribama sa kojima ste nekada radili.Tranzit Merkura, planete vladaoca  vaše astrološke kuće prijatelja i javnosti ,čini vas izuzetno aktivnim na polju posla.

24.7.2014.
Dok drugi ne uspevaju da uhvate tempo vi uz podršku Device i Strelca stižete i ono što niste planirali ili čak pre roka završavate posao.Raduju vas pohvale koje stižu na vaš račun.Potrebna vam je podrška jednog Ovna ili Vodolije. Dobijate povoljne vesti u vezi sa očekivanom zaradom. Imate veliku potrebu za promenom posla ili ćete pokušati da se drugačije postavie prema kolegama i prema pretpostavljenom.

25.7.2014.
Mars ja na pragu vašeg znaka zbog čega bi trebalo da budete oprezni u radu sa muškarcima, ma kog pola da ste, kao i sa uniformisanim licima. Ne pristajete na nešto što vam ne odgovara i verovatno ćete dati na znanje onima sa kojima radite ili sa kojima se družite da imate način da sprovedete svoju zamisao u delo. Ne bi trebalo da se previše nervirate zbog ponašanje jednog Ovna. 


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav STRELAC (21.11.- 21.12.)..

23.7.2014.
U večernjim satima dobijate ponude o kojima ste maštali ali to će biti prilično nejasna ponuda o kojoj treba razmisliti. Budite spremni da se prihvatite nekog posla koji vam možda ne izgleda tako sjajan, naročito ako treba da radite sa Rakom, Ribama ili Jarcem.Verujete da ste na pragu nekog novog, uspešnog perioda po pitanju posla sa strancima. Budite strpljivi po tom pitanju.

24.7.2014.
Veoma ste zainteresovani za neki nov posao koji je  za vas veoma interesantan i za vas i za saradnike.Teško vas je nagovoriti da uradite nešto što ne želite.To je mudar potez jer je nekome stalo da vas ubedi u nešto što nikako nije dobro za vas. Moguć sastanak sa odgovornom osobom. Dobijate ponudu od Vage a intimno priželjkujete da to bude od jedne Škorpije, Jarca ili Bika.

25.7.2014.
Ne osećate se dobro u društvu autoritativnih osoba koje od vas očekuju nemoguće ili koji smatraju da bi trebalo da uložite više napora da bi vaš poslovni odnos bio uspešniji. Rođeni sredinom i krajem znaka mogu očekivati podršku od Ovna dok su rođeni početkom znaka najnervozniji i najnestrpljiviji.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav


JARAC ( 22.12.-20.1.)          .

23.7.2014.
Mnogo toga kreće nabolje jer ste vi to tako rešili, posebno u sferi finanija. Pokušavate da se postavite maksimalno profesionalno i da sebi ne dozvolite da vas bilo ko opterećuje svojim problemima. To se naročito odnosi na jednog Lava koji može pokušati da iskoristi vašu plemenitost da vam se nametne na način koji vas može nervirati.Praktična strana vaše prirodi dolazi do punog izražaja.

24.7.2014.
Dobićete ponudu da idete zajedno na put sa nekim ko vam je drag ili ćete imati kontakt sa strancima sa mogućnošću nastavka saradnje.Previše  se nervirate što niste uspeli u nečemu što ste zamislili da se povoljno završi po vas. Ipak, trebalo bi da budete realni da ne očekujete od sebe nemoguće. Imate jaku konkureniciju, a Merkur, planeta komunikativnost svojom pozicijom, doprinosi vašoj nervozi.

25.7.2014.
Period je povoljan za decembarske Jarce ako rade posao koji vole i ako su motivisani da izdrže u poslu koji je veoma naporan. Dobijate ponudu o kojoj ste mogli samo da maštate i nemojte propuštati priliku za napredovanje, naročito ako se talenovani ili ako vam mnogi govore da propuštate šansu koju bi drugi rado iskoristili. 


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i no

vac,   Karmička ljubavVODOLIJA ( 21.1.-19.2.)    

23.7.2014.
Nervozni ste i nestrpljivi da vidite rezultat onoga na šta ste uložili trud. Ipak, najgore je što priželjkujete da problem rešite na najlakši mogući način. Vaši problemi su mnogo kompleksniji a vi to ne želite da prihvatite. Verujete da možete da ubedite Ribe i Lava da prihvate vaš način komunikacije. Neko će vam dati na znanje da računa na vas i bilo bi bolje da ispoštujete dogovor.

24.7.2014.
Mogući su iznenadni dobici preko rođaka ili preko poslova koje ste sklopili sa osobom koja radi u privatnoj firmi. Ako dobijete ponudu od atraktivnog muškarca, ma kog pola da ste u vezi sa novim poslom, ma kog pola da ste, prihvatite ga. Verujete u naklonost jednog Bika ili Vage.Veoma ste ambicozni posebno u vezi sa zaradom. Očekujete neku isplatu ali vam nije jasno kada će stići. 

25.7.2014.
Naglašen znak Raka mnoge predstavnike vašeg znaka čini previše nesigurnim u sebe ili previše nestrpljivim. Tranzit Jupitera i Sunca pogoduje rođenima u januaru. Verujete da će vam se naći pri ruci jedan Ovan koji ima i neku rezervnu varijantu ako ga vi odbijete. Neko s kim ste nekada zajedno radili često razmišlja o obnovi saradnje.


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

RIBE (20.2.- 20.3.)

23.7.2014.
Dan donosi razmišljanje o nekim novim poslovima koji bi mogli da vam donesu satisfakciju.Ulažete velike napore u ono što radite da biste dobili neophodno priznanje koje bi značilo ne samo da ste prihvaćeni nego i cenjeni. Slika koju imate sami o sebi u velikoj meri zavisi od odjeka na koji nailaziate od strane kako onih koji vas vole i onih koji vam osporavaju vrednosti.

24.7.2014.
Dobro se slažete sa vatrenim znacima posebno sa jer sa vama žele da se  upuste u smeo poduhvat. Inostranstvo i saradnja sa iskusnim kolegama su pravi izvor prihoda za vas. Možete očekivati više ponuda istovremeno od osoba sa kojima imate dobro iskustvo u radu. Oslonite se na Bika i Vodoliju.Sve što biste želeli da uradite sada moglo bi doneti nekih manjih problema, posebno u saradnji sa Vagama.

25.7.2014.
Dobro se slažete sa Devicom, Rakom i Bikom a očekujete uskoro i predlog od jedne Škorpje koja ima plan za vas.Veoma ste odlučni da ne odustanete od onoga što ste planirali.Nekome je stalo da sa vama bude u dobrim odnosima i pokušaće da vas uveri u svoje iskrene namere. Nemojte dopustiti da vas iznerviraju Strelac, Ovan ili Lav koji su prlično nestrpljivi po mnogim pitanjima.

Dnevni ljubavmi horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

Jasminka Holclajtner
Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
45.993.842

Pregledanih stranica
102.549.661

Danas poseta
3.787

Trenutno na sajtu
417

Vreme: 2014-07-25 03:07

Reklame