Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)    

30.8.2014.
Naporan dan, posebno za one koji pokušavaju da srede odnose sa Škorpijom, Rakom ili Jarcem.Finansije vas brinu a ipak ste spremni da pravite neke nove planove u vezi sa ulaganjem novca u neki veći projekat ili ćete želeti da se uključite u projekat od koga očekujete dobru zaradu.Dobijate poziv za susret sa Lavom.

31.8.2014.
Dobar apsket između Meseca  u Škorpiji i Sunca u Devici ne može se reflektovati povoljno na one koji nisu u stanju da se prihate posla  u kome nisu glavni. Želite da se uključite u nov projakat sa saradnicima koji vam baš i nisu po volji.Budite realniji u sferi fiansija i kod uzimanja kredita.

1.9.2014.
Pokušavate da rešite probleme na najpraktičniji način ali o mnogo čemu niste obavešteni zbog čega bi trebalo da se prvo dobro raspitate u vezi sa uslovima novog posla ili svega onoga u šta želite da se upustite i da raščistite sa sobom, želite vi to ili ne. Tranzit Marsa preko Škorpije loše deluje na vaš optimizam i nemate dobru koncentraciju.

Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja, ljubav i novac,   Karmička ljubav 


   

BIK (21.4.-21.5.)

30.8.2014.
Neka veoma mudra žena biće u stanju da vas nagovori na nešto o čemu niste ozbiljno razmišljali.Dobijate priliku da povedete razgovor o nečemu što bi na duži rok mogao biti dobar posao. Verujet da vam je jedna Vaga naklonjena i spremna da vam učini uslugu ako joj budet zauzrat obećali nešto što je njoj veoma bitno.

31.8.2014.
Na početku ste vrlo  značajne vaze u toku koje biste mogli započeti neki nov posao sa Devicom i Rakom nakon  susreta sa Škorpijom ili Jarcem znaćete na čemu ste. Ne odustajte od svojih ciljeva zbog društva koje će vas zvati da negdeizađete, moguće da će se raditi o Blizancima, Vagi ili Škorpiji.

1.9.2014.
Neko će vam dati na zajam možda neku vrednu stvar ili neki novac, pazite kako ga trošite. Nemojte se nervirati ukoliko vam neki vodeni  znak bude predložio nešto što vama ne odgovara, moguće da će se raditi o načinu na koji drugi očekuju da vi rešavate probleme. Prilično ste svojeglavi i to je razlog zbog čega ne uspevate da sagledate problem iz pravog ugla.

 


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

30.8.2014.
Imate nekoliko mogućnosti u vezi sa novim poslom a vi ste previše zabrinuti jer vas opterećuju obaveze koje vam oduzmaju mnogo vremena. Nemojte odustati od svog cilja čak i ako se ispostavi da je put možda komplikovaniji nego što ste mislili. Ne bi trebalo da se raspravljate sa Ovnom ili Jarcem.

31.8.2014.
Možete dobiti loše vesti  koje vas mogu iznenaditi jer očekujete da situacija krene nabolje ili ste napeti i uznemireni nedovoljno spremni da se prilagodite na sve moguće okolnosti koje vam nameće jedan Rak. Dan nije povoljan za društvene aktivnosti ali vas one moguu velikoj meri iscrpsti. Imate dovoljno svojih nerešenih problema i potreban vam je odmor.

1.9.2014.
Dobro se osećate u društvu  Bika ili Lava koji imaju mnogo novih ideja u vezi sa zajedničkim poslom ali vi najviše pažnje poklanjate saradnji sa Ovnom ili Škorpijom. Pokušavate da se priviknete na neku novu situaciju koja će vam u stvari sve više odgovarati.Neke nove mogućnosti na poslovnom planu znače za vas i nove mogućnosti za zaradu. Ako očekujete da vam se javi Strelac, verovatno ćete biti začuđeni predlogom koji će vam dati.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novacKarmička ljubav RAK (21.6. - 22.7.)               

30.8.2014.
Veoma ste ozbiljni kada su u pitanju novi poslovi i bićete u prilici da se sretnete sa onima koji mogu da vam reše problem ili sa onima sa kojima ćet započeti neku novu saradnju. Mogući su poveći dobici u novcu ili neka povoljna vest koju ste priželjkivali da dobijete ali se intimno niste nadali.

31.8.2014.
Neka  Škorpja je spremna da vam izađe u susret i da vam pomogne da rešite  fiansijski problem Sami ste doprineli sukobu sa jednom Vodolijom ,moguće da ste je nečim uvredili. Dopadaju vam se Vaga ili Ovan koji pokazuju prividnu nezainteresovanost.

1.9.2014.
Nemojte se nervirati ako ste rođeni krajem znaka a jedan Ovan ili neki Lav budu pokušali da vam kontriraju ili da vam nameću svoju volju. Pozicija Marsa ide u prilog poslovnim tipovima Raka koji su rođeni u poslednjoj dekadi znaka dok rođeni početkom znaka, mogu očekivati podršku od Jarca ili Riba.Želite da se pomirite sa nekim koga niste imali prilike dugo da sretnete, moguće da se radi o osobi sa kojom ste nekada bili izuzetno bliski.

Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac, Karmička ljubav LAV (23.7.-22.8.)

30.8.2014.
S razlogom ste sumnjičavi prema prijatelju koji je uposlednje vreme počeo da se okreće prema jednoj Škorpiji ili Raku a vas pomalo ignoriše. To se posebno odnosi na one koji su prisutni u medijima ii na nekog  ko  često prema vama pokazuje promenljivo raspoloženje. Dobijate u poslepodnevnim satima mogućnost da se istaknete u poslu sa strancima ili ako ste mladi u okviru stručnog usavršavanja. 

31.8.2014.
Vaš pretpostavljeni ima velike planove sa vama. U porodici vlada napetost. Rešavate važne proleme. Prilično ste neraspoloženi zbog neke situacije nad kojom nemate kontrolu i na koju koju niste računali a morate da se sa njom suočite. Ne ulazite u raspravu sa jednim Ovnom. Želite da se uključite u neke nove poslove ali da vi budete glavni na projektu. 

1.9.2014.
Uran podstiče vašu ambiciju u vezi sa pojavljivanjem u javnosti ili u vezi sa poslom koji bi trebalo da radite sa strancima Sa naglašenim astrološkim poljem novca i posla okupirani ste nekim novim aktivnostima ili vas porodica i rođaci zamaraju svojim problemima, koje vi najverovatnije uspešno rešavate. Dobićete poziv u vezi sa nečim što je za vas veoma bitno. Karijera zavisi uglavnom od vas a mnogo manje od partnera.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

30.8.2014.
Čekate da neko kaže nešto lepo  o vama ili da vas pohvali ali se naprotiv, susrećete sa zavišću.To se neće dogoditi ako je u pitanju Ovan ili možda jedan Jarac.Trenutno malo toga se odvija u vašu korist ali ste u stvari suočeni pre sa zavišću  ili kritikom okoline nego za prijateljskim stavom.Dobro se slažete sa Bikom sa kojom ćete moći tokom prepodneva da uspostavite dobru komunikaciju i da se lako dogovorite oko bitnih pitanja

31.8.2014.
dobićete dobar savet od jednog Raka ili Škorpije, međutim sačekajte da čujete mišljenje i Jarca o tome. Ako tražite posao u finansijskoj instituciji ili medijima, može se desiti da ga dobijete. Vanredni izdaci vas brinu jer niste spremni da pravite nove troškove. Dobro se slažete sa Ovnom i Ribe.

1.9.2014.
Pokušavate da na najpraktičniji način sredite ne samo odnose sa kolegama nego i pitanje svog statusa na poslu.Dobićete poziv od nekog ko vam je posebno veoma drag, moguće od Škorpije  i verovatno ćete imati priliku da razgovarate o nekim bitnim pitanjima koja se tiču mogućeg nastavka saradnje sa strancima. Ako vas brine rezultat nekog sudskog procesa, morate biti realni da biste dobili ono što vam pripada.

 


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav VAGA (23.9. - 22.10.)   

30.8.2014.
Tranzit Meseca preko Škorpije čini vas previše nestrpljivim i kolebljivim a saradnici vam izgledaju svojeglavi i nedovoljno pouzdani.Preterana  diskretnost i izvesna doza tajanstvenosti ne donosi vam ništa od očekivanog, nikakav pomak sa sadašnje pozicije jer malo koga interesuje u stvari kakve su vam namere i po pitanju posla i kada je privatan život u pitanju. Želite da se dogovorite oko novog posla.

31.8.2014.
Nemojte se previše opterećivati nepotrebnim poslovnim obavezama i samo se usredsredite na ono što je najvažnije. Prilično ste neraspoloženi zbog neke situacije na koju niste računali a morate da se sa njom suočite i verovatno se tiče finansijskog stanja.Nemate utisak da imate s bilo kim da podelite problem.

1.9.2014.
Dobro se slažete sa Lavom Ovnom ili Vodolijom jer vas oni trenutno najbolje razumeju. Rak je verovatno trenutno veoma neprijatan prema vama ili veoma zahtevan, naročito ako očekujete od njega da bude uviđavan a on vas baš naročito ne štedi. Ne budite neprijatni prema Škorpiji , jer to ne zaslužuje.Dobićete mogućnost da se iskažete u nekom za vas veoma važnom poslu 

 


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop ,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

30.8.2014.
Dan je povoljan zbog tranzita Venere koji vam u svakom pogledu odgovara preko znaka Riba.Veći ste optimista nego pretodnih dana iako imate mnogo nezavršenih obaveza.Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri, da vam ne učini po volji, da vas čak i prevari. Ako se bavite privatnim biznisom ili želite da ga započnete, treba da budete posebno oprezni u radu sa Lavom,Rakom ili Ovanom.

31.8.2014.
Neko pokušava da vam da na znanje koliko mu se dopadate u ličnom susretu, vi se ponašate kao da toga niste svesni. Ako ste zauzeti, verovatno nećete odoleti šarmu Raka, Jarca ili Riba. Devica vam daje praktične savete.Dopustite sebi neki manji kiks ili neki propust, niste savršeni.Nemojte dopustiti da vas nervira neizvesnost, donesite oduluku.

1.9.2014.
Nekome je veoma bitno da vas uveri u svoje dobre namere i da vam da na znanje da možete da na njega računate. Spremni ste da se mnogo čega odreknete da biste sačuvali svoj psihički mir i da ne dopustite da vas bilo ko nadmudri. Osećate potrebu za stabilnošću i uvereni ste da možete da se dogovorite sa jednim Jarcem ili Ovnom  oko nečeg veoma bitnog i za koje verujete da bi mogli da vam daju neku vrstu garancije da će podržati vaše ideje.

 


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav STRELAC (21.11.- 21.12.)

30.8.2014.
Današnja poslovna ponuda može biti za vas veoma izazovna naročito u večernjim satima ali vi nećete biti spremni na kompromis ili da prihvatite to što vam nude usled nedovoljne motivisanosti. Poslovi na duži rok zahtevaju i razgovor sa onima koji mogu da vam daju dobre uslove. Pokušavate da izbegnete saradnju sa Bikom ili Lavom. Ako ste sigurni da ste na pravom putu ka uspehu, ne postavljajte uslove koje drugi ne mogu ispuniti.

31.8.2014.
Nemojte nikome pričati o svojim poslovnim planovima naročito ne Raku ili Škorpiji.Dobiajte poslovni poziv iz inostransta koji ne bi trebalo da odbijete ali se dobro raspitajte o čemu se radi. Pokušajte da sa jednom Vodolijom nađete zajednički jezik.Nemate razlog da se nervirate ako vas pozove Devica.

1.9.2014.
Razmišljate o poslu koji biste mogli da započnete sa osobama dobrog materjalnog stanja i ako vam se javi neko s kim imate već dobro iskustvo, posebno  ako to budu Ovan ili Lav nemojte oklevati. Nemojte ulaziti u rasprave sa Jarcem ili Rak.Dobro bi vam došao savet Riba koje mogu da vam ostvare neke društvene kontakte na koje vi niste računali.Ne oklevajte ako vas pozove jedan Rak i ponudi finansijski aranžman.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

30.8.2014.
Ovo bi mogao biti za vas aktivan dan u toku kojeg se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika jer je Mesec dobro postavljen prema vašem znaku i donosi motivaciju za rad.Previše popustljiv ili previše rigidan stav donosi probleme tokom prepodnevnih sati jer vas mogu kritikovati oni koji su lošiji od vas u svako pogledu

31.8.2014.
Preopterećene su vam astrološke kuće  javnosti i društvenih aktivnosti zbog čega ste prilično neraspoloženi ali moguće od umora ali ne posustajete. Trebalo bi da se drugačije postavite prema nekome ko stalno od vas očekuje uslugu. Nemojte odustati od plana u vezi sa inostranstvom.

1.9.2014.
Sunce u Devici i Neptun u Ribama odgovaraju onima koji se bave umetnošću, posebno muzikom ili pisanjem. Imate mnogo poslovnih planova ali vam je potrebno bolja organizacija da biste to sproveli u delo. Verujete da ćete moći da ubedite Devicu, Škorpiju ili  Raka da vam se pridruže u poslu koji bi mogao značiti češće odlaske na put, moguće i u inostranstvo. Nekome je veoma stalo da se pomiri sa vama ili da započne zajednički posao.

 


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i no

vac,   Karmička ljubavVODOLIJA ( 21.1.-19.2.)    .

30.8.2014.
Mnogi se oslanjaju na vas i pokušavaju da vam laskanjem u stvari daju na znanje da očekuju da vi završite i njihov deo posla jer ste u tome iskusniji. Sa  Marsom u  Škorpiji ponašate se prilično svojeglavo iako izgledate miroljubivi u stvari pokušavate da drugima nametnete svoje stavove. Želite da obnovite saradnju sa nekim ko vam je svojevremeno bio od velike koristi po mnogim pitanjima.

31.8.2014.
Od saradnika a i od šefova malo da može da vam bude od bilo kakve koristi, osim ako ne budete dovoljno uporni. Ipak, pazite da ne izazovete kod njih gnev, moguća je rasprava. U ljubavi ste prilično tajanstveni posebno ako ste slobodni.Potrobna vam je podrška jednog Lava ili Blizanaca.Vaga vam želi mnogo toga dobrog.

1.9.2014.
Nemojte oklevati da se suočite sa problemima i da ih rešavate na pravi način jer u protivnom, čeka vas to kad tad. Imate podršku u Lavu ili u drugoj Vodoliji  i još izvesno vreme i u jednom Strelcu koji pokušava da vas uveri da imate mogućnosi da napredujete u poslu ako se postavite odlučno. Nemojte dozvoliti da kod vas preovlada strepnja ili neka vrsta kompleksa.Želite da se priviknete na nove okolnosti na poslu.


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

RIBE (20.2.- 20.3.)

30.8.2014.
Saturn planeta koja vlada vašim astrološkim poljem prijatelja i javnosti u Škorpiji tajni  daje vam osećanje zavisnosti od vaših šefova, naročito ako se radi o šefovim. Mnogo toga vam ne ide u prilog ili ćete imati utisak da ima onih koji ne žele da vam pomognu.Želite da se dogovorite sa Devicom oko nastavka saradnje međutim, moraćete da budete mnogo popustljiviji ako želite da vam izađe u susret.

31.8.2014.
Nekome je potrebno vaše društvo a vi imate potrebu za samoćom. Ne budite nakraj srca zbog nečega što je izvan vaših moći da rešavate. Vrlo harmoničan dan u ljubavi i trealo bi da se maksimalno posvetite nekim ličnim zadovoljstvima. Ne ulazite u nepotrenu raspravu sa Devicom ili Rakom.

1.9.2014.
Ako ste rođeni početkom znaka, uspevate da se dogovorite sa Devicom ili Jarcem ali moguće i nekom Škorpijom u vezi sa novim poslom. Izbegnite kao posrednika  Blizance. Ukoliko ste rođeni krajem znaka, ne uspevate da se snađete u nekoj novonastaloj stresnoj situaciji.Mnogo toga možete da uradite za sebe ako se oslobodite prošlosti i problema koji proističu iz analiziranja vaših propusta i grešaka o čemu ste već više puta razmišljali.

Dnevni ljubavmi horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

Jasminka Holclajtner
Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
48.266.838

Pregledanih stranica
104.819.345

Danas poseta
37.033

Trenutno na sajtu
1.269

Vreme: 2014-09-01 13:09

Reklame