Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)    

27.7.2014.
Bilo bi dobro da se pomirite sa nekim ko vas je nekada možda nesvesno uvredio ili ste vi, zbog tranutne preosetljivosti pomislili da je nešto što je reako upreno protiv vas .Ako se radi o Raku ili Lavulako ćete naći zajednički jezik. Škorpija vam daje na znanje da ga nervira vaša samouverenost a vama se čini da ste po mnogim pitanjima previše popustljivi.

28.7.2014.
Smatrate da neko pokušava da vam u finansijskom smislu naudi. Moguće je da vam neko nešto duguje i vi ćete pokušati da ostvarite svoja prava.Trebalo bi da naučite pravila igre i da budete manje direktni,ili manje otvoreni,ako nameravate da postignete uspeh.Prepuna planeta astrološka kuća tajni, čini vas nesigurnim u sebe.

29.7.2014.
Dobićete poslovnu ponudu od Raka, Lava, Bika ili Vodolije, dok sa Jarcem može biti veoma komplikovan odnos. Mogući su poveći dobici u novcu, posebno ako ste od nedavno na novom radnom mestu ili ste svojvremeno ušli u partneski odnos koji se pokazao kao mudar poslovni potez. Pokazujete inicijativu u vezi sa novim projektima.

Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja, ljubav i novac,   Karmička ljubav 


   

BIK (21.4.-21.5.)

27.7.2014.
Trebalo bi da budete manje osetljivi na kritiku.Moguća neprijatna scena sa  Škorpijom ili Vodolijom i to s jakim razlogom. Dobro se slažete sa Lavom koji vas podržava u vezi sa vašim planovima koje imate oko odlaska u inostrasntvo. Dobićete poziv da se sretnete sa Ovnom ili ćete zajedno otići negde gde će vam biti izuzetno prijatno.

28.7.2014.
Dopada vam se  ideja o poslu sa Škorpijom, naročito ako ste rođeni sredinom 70tih.U priličnoj meri ste iscrpljeni a niste toga svesni.Nemate mnogo šta da ponudite osim svog iskustva, niste spremni da uložite novac.Nepotrebno strepite da bi mnogo toga moglo da krene u pogrešnom pravcu. Od vas mnogo toga zavisi.

29.7.2014.
Trebalo bi da se sretnete sa Ribama ili Rakom jer su premni da naprave neki ustupak prema vama i da vam po mnogim pitanjima izađu u susret. Dobićete poziv za sastanak na kome ćete imati prilike da date svoje viđenje u vezi sa bitnim pitanjem. Moguć važan razgovor sa umetnikom. Devica vam je izuzetno naklonjena a da vi toga uopšte niste svesni.


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

27.7.2014.
Moguća vest od Raka ili Lava koji se bave  poslom preko kojeg dolazite u kontakt sa mnogo ljudi.Sa mnogo entuziajazma pristupate rešavanju praktičnih problema naročito ako se bavite marketinogm, radite u medijima ili planirate da započnete nov posao. Vodolija i Ovan čekaju da čuju od vas vesti u vezi sa službenim putem.

28.7.2014.
Položaj  Marsa deluje na vas iritantno i vi ćete biti spremni da uđete u nov posao samo pod vašim uslovima.Vaši saradnici ne shvataju šta hoćete od njih,i zato bi bilo dobro da pokažete više strpljenja.Skloni ste svadjama čak i sa onima koji su vam dragi, ma ko to bio.

29.7.2014.
Bilo bi dobro da nađete zajednički jezik sa onima koji na neki način ipak odlučuju o vašem statusu, posebno sa Bikom ili Vagom.Osećate se spremnim da uđete u nov posao. Moguće je da vam se dopda ideja o saradnji sa osobom koja je potpuno različita od vas po mnogim pitanjima. Devica i Rak pokušavaju da vam nametnu svoje stavove što vam izrazito smeta.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novacKarmička ljubav RAK (21.6. - 22.7.) 

27.7.2014.
Ne nervirajte se oko nečega što morate da rešite naročito ako  u razgovoru sa Bikom, Lavom ili Jarcem budete na neki način isprovocirani. Dobićete dokaz nečije lojalnosti na malo čudan način. Ako ste takmičarski nastrojeni, budite sigurni da ste na pravom putu ka uspehu.Mlad Mesec, vladalac vašeg znaka u Lavu donosi nove šanse za uspeh.

28.7.2014.
Položaj  Marsa u Škorpiji u  potpunosti odgovara većini predstavnika  vašeg znaka ako ste rođeni početkom znaka jer osećate da imate nečiju podršku, moguće osobe koja je često na putu ili koja je iz drugog mesta. Verujete u dobronamernost jednog Jarca  ili Bika koji vas često kritikuju za vaše dobro.

29.7.2014.
Ako ste u prilično nejasnim odnosima sa Lavom veovatno ste nezadovoljni svojim statusom  na poslu, naročito ako ste imali velike planove od kojih ste morali da odustanete. Intuicja vam pomaže da pronađete pravi put kada je u pitanju posao, posebno ako pravite velike planove u vezi sa novim projektom. Razmislite o ponudi koju ćete dobiti od jednog Bika.

Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac, Karmička ljubav LAV (23.7.-22.8.)

27.7.2014.
Današnji dan može biti stresan ako niste spremni da se prilagodite uslovima koje vam postavljaju Rak, Ovan, Strelac ili Devica. Ipak, možete očekivati dobar provod ako vi budete organizovali susret. Dobro se osećate u društvu Raka i bićete u prilici da se sretnete sa nekim ko vam je oduvek bio veoma simpatičan.

28.7.2014.
Naporan dan jer se od vas očekuje da pokažete više inicijative i da preuzmete stvar u svoje ruke po mnogim pitanjima. Verujete u mogućnost ostvarenja želja, naročito kada je u pitanju saradnja sa strancima ili osobama koje se bave trgoviom, sportom ili rade u državnoj službi.

29.7.2014.
Ako planirate da se sretnete sa nekim ko se bavi privatnim biznisom ili umetnošću, razgovaraćete o  zajedničkom projektu sa strancima.Dobro se slažete sa osobama rođenim u znaku Blizanaca, Device ili Vage .Očekujete susret sa prijateljem koji bi mogao da vam pomogne da uspostavite kontakt sa Ovnom koji se može pokazati kao izrazito težak za saradnju.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

27.7.2014.
Nekome je stalo da vas pridobije za sebe i biće vrlo direktan u predlozima u vezi sa zajedničkim poslom.Spremni ste da se suočite sa problemom ili da se izvinite na način na koji to ranije niste bili. Možda ćete pokušati da taktaizirate ali ćete ipak pokazati ono što osećate i reći ćete ono što mislite iako to nije baš za vaše dobro.

28.7.2014.
Pokušavate da nađete izlaz iz situaicje koja vas prilično brine i verovatno ste ljuti na one koji su vam što svesno što nesvesno napravili lošu uslugu ili su vam dali na znanje da morate da prihvatite ono što dobijete, ma šta to bilo. Avgustovske Device imaju način da izađu iz dugova.

29.7.2014.
Mesec u vašem znaku u dobrom aspektu sa Marsom, planetom ambicije i u upornosti omogućava vam da ostvarite svoje planove i snove. Ne bi trebalo da odustajete od posla koji ste započeli sa Škorpijom ili Jarcem.Može vam se ukazati prilika da uspostavite dobar kontakt sa strancima. Dobijate ponudu da se sretnete sa Ribama.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav VAGA (23.9. - 22.10.)    

27.7.2014.
Nemojte se trošiti nervirajući se oko nebitnih pitanja i problema koje možete sami da rešite umesto što se oslanjate na Ovna ili Škorpiju.Trebalo bi da se odlučite za posao sa strancima posebno na nemačkom jezičkom području. Ako se bavite umetnošću, sporton ili diplomatijom, predstoji uspeh.

28.7.2014.
Neko će želeti da se sa vama sretne negde nasamo da bi mogao da sa vama razgovara o nekom novom poslu. Želite da se maksimalno posvetite kreativnom projektu  ali ćete morati da se potrudite da vaše savete prihvate oni koji o tome odlučuju. Moguće su povoljne vesti od jednog Lava ili Vodolije.

29.7.2014.
Mnogo toga propuštate ili ne uspevate da obavite na vreme jer vam nešto manje bitno od onoga što vam je primarno odvlači pažnju.Jarac je u stanju da vas izbaci iz takta ili da kaže baš ono što ne bi trebalo. Ipak, spremni se da ga podržite kako materijalno tako i verbalno. Moguća je obnova saradnje ili neke druge vrste odnosa sa Škorpijom ili Vodolijom.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop ,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

27.7.2014.
Nemojte dozvoliti Ovnu da vam se nametne ako ne želite njeno društvo. Možda neka prijateljica ima potrebu da vam nešto kaže u poverenjeu ali se dvoumi i verovatno će se uzdržati od komentara, posebno ako se radi o vašem stalnom parnteru. Ukoliko imate nekakve sumnje da li vam je veran, bolje se dalje ne raspitujete na tu temu.

28.7.2014.
Verujete da ćete svojim uticajem doprineti da vam neko pomogne u vezi sa velikim projektom. Svojim ubeđivanjem postići ćete da vam Jarac i Ribe daju saglasnost u vezi sa novim poslom koji bi mogao da vam donse veliku popularnost ali takođe i veoma leše prihode.Verujete u dobre namere jednog Ovna.

29.7.2014.
Danas je povoljan dan da rešite neke eventualne nesporazume sa Rakovima i Ribama, moguće i sa Devicama, naročito ako se radi o prijateljima. Pazite samo da ako ste rođeni krajem znaka, neko ne pokuša da vam predloži posao o kome ste već pričali ali koji nije ni približno tako unosan i povoljan kako vam se može učiniti.


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav STRELAC (21.11.- 21.12.)

27.7.2014.
Tražite prave saradnike, one koji bi vam bili po volji a oni su tu negde pored vas, možda u okviru porodice ili familije. Moguć je susret sa nekim koga ste upoznali u inostranstvu pre nekoliko godina i ko vam se u svako pogledu našao pri ruci, posebno u vezi sa bitnim informacijama.

28.7.2014.
Što je vaš znak skloniji da eksperimentiše na poslu to su veće mogućnost da uradite nešto što će vam biti veliki poslovni izazov. Imate potrebu da se o svemu lepo dogovorate sa saradnicima ali oni nisu kao vi, mnogi pokušavaju da vam se nametnu na način koji vama nikako ne odgovara.

29.7.2014.
Imate veliku potrebu da Lavu, Vodoliji ili drugom Strelcu  date na  znanje koliko vam znače i šta ste sve spremni da za njih učinite. Ako se radi o dugogodišnjem poznanstvu ili saradnji u toku koje ste imali povremene konflikte, možete se nadati pomirenju. Dan je nepovoljan za one koji su inače već u nekoj vrsti neskladnih odnosa sa kolegama, posebno sa pretpostavljenim. Nikakvo suprotstavljanje autoritetima neće doneti satisfkaciju.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

27.7.2014.
Pokušavate da se postavite krajnje profesionalno prema nekome ko vas pomalo ignoriše, čak ste spremni da se ubeđujete oko nečega što vama ne ide u prilog. Ako se radi o poslovnom partneru, moguć je zajednički put u inostranstvo ili razgovor o nekom većem projektu sa strancima.

28.7.2014.
Bespotrebno ste malodušni i dopuštate sebi da vas drugi pokolebaju. Pritiska vas osećanje nemoći da rešite jedan važan problem,posebno u vezi sa inostranstvom, naročito ako ste decebarski Jarac. Osoba u znaku Strelca ili Rak prototip osobe koja vam, na neki način, staje na put.

29.7.2014.
Na prvom mestu su vam poslovi koji se nikako ne odvijaju onako kako ste vi zamislili, mada već mnogo toga je krenulo nabolje, bar u odnosu na proteklu godinu u toku koje vam nije sve išlo potaman. Iskoristite  tranzit Meseca na najbolji način, naročito ako radite sa strancima. Verujete da možete da ostvarite svoje poslovne planove o roku iako je to prilično neizvesno.


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i no

vac,   Karmička ljubavVODOLIJA ( 21.1.-19.2.)    

27.7.2014.
Jedan od boljih dana kada je u pitanju novac, zarada preko stanaca i saradnja sa strancima. Verovatno planirate put i ostvariće vam se želja da se dogovorite sa nekim u vezi sa tim ili da se sretnete sa osobom koju dugo niste videli. Ako vam se dopada ideja o saradnji sa Strelcem,naprvite prvi korak ka zbližavanju.

28.7.2014.
Vaša očekivanja u vezi sa saradnjom sa jednim Lavom ili Strelcem mogla bi se ostvariti. Nekome je veoma bitno da vas uveri da treba da prihvatite njegov predlog. Dobro se slažete sa nekim vatrenim znakom koji ima u vas veliko poverenja. Dobijate poziv od Strelca.

29.7.2014.
Tranzit Meseca preko Device vas prilčno psihički iscrpljuje. Moguća je vest o novcu ili o nekom poslu koji bi mogao da bude odskočna daska za neke druge poslove koje ćete raditi sa velikim entuzijazmom. Imate potrebu za nekim kreativnim poslom na kome bi došle do izražaja vaše sposobnosti. Imate mnogo nezavršenih obaveza. Jedan Lav vam pruža podršku na koju niste računali.


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

RIBE (20.2.- 20.3.)

27.7.2014.
Dobijate interesantne vesti od poslovnog partnera, posebo ako se radi o nekome ko živi u inostranstvu. Mnogo toga što bi trebalo da znate neko svesno krije od vas da bi na taj način sa vama manipulisao.Danas ćete biti nervozniji nego inače, jer će nekoliko njih tražiti vašu uslugu moguće novčanu pozajmicu ili savet. 

28.7.2014.
Želite da se istaknete u poslu koji bi mogao da vam omogući da postanete popularni ili da vaši talenti dođu do izražaja. Nekome je stalo da vas ima za prijatelja i spreman je da učini mnogo toga za vas. Ako budete u prilici da se čujete sa jednim Ovnom, dobićete dobru poslovnu ponudu.

29.7.2014.
Ne pogoduje vam pozicija planeta u  Lavu ako želite sigurnost kako na poslu tako i u emotivnom životu jer se ne osećate kao da ste na svom terenu. Mnogo toga se dešava što vama lično baš i ne odgovara. Budite spremni da se prilagodite nekim novim uslovima rada.Morate biti efikasniji ne smete se zamerati mlađim saradnicima.

Dnevni ljubavmi horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

Jasminka Holclajtner
Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
46.230.048

Pregledanih stranica
102.785.598

Danas poseta
18.444

Trenutno na sajtu
1.632

Vreme: 2014-07-29 08:07

Reklame