Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)    

29.10.2014.
Trebalo bi da imate poverenja u osobu koja će vas pozvati i ponuditi vam posao. Moguće da se radi o nekom ko radi u nekoj velikoj firmi, najverovatnije u državnoj ili radi u državnoj službi. Imate nekoliko rezervnih planova u vezi sa saradnjom sa strancima, moguće da se jedan od njih odnosi na nemačko jezičko područje.

30.10.2014.
Potrebno je da obavite razgovor sa Rakom, Ovnom ili Lavom i to treba da učinite što pre, naročito ako želite da započnete nov posao. Danas je dobar dan za svaki oblik društvenog života, posebno sa prijateljima koje žive u inostranstvu. Verujeteu mogućnost nastavka saradnje sa Jarcem.

31.10.2014.
Ovo bi mogao biti za vas aktivan dan u toku koga se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika ali pozicija Meseca nad asteroidom Psihom u Vodoliji  čini vas sklonim promenama raspoloženja. Verujete u mogućnost dobrog ishoda posla.


   

BIK (21.4.-21.5.)

29.10.2014.
Imate jasno razrađen plan kako da ubedite Jarca da vam pruži šansu u vezi sa novim projektom. Ako pokušavate da nastavite saradnju sa Vagom, biće vam potrebno mnogo strpljenja, naročito ako se radi o nekom ko je na nekom odgovornom radnom mestu. Verujete u sebe i nemojte odugovlačiti sa donošenjem važnih odluka.

30.10.2014.
Imate mogućnost da se pomirite sa saradnicima koji su vam duže vreme pravili probleme ali je pitanje da li vi to želite.Nemojte misliti da vam saradnici nisu naklonjeni, naprotiv, imate mnogo više prijatelja nego što pretpostavljate.Zabrinuti ste zbog finansijskog stanja ili nekog kredita koji želite što pre da otplatite. 

31.10.2014.
Dan je povoljan zbog tranzita Sunca koji vam podstiče da tražite neka nova rešenja za svoje probleme ili projekte,naročito ako vam je za posao potrebna inspiracija. Veći ste optimista nego pretodnih dana iako imate mnogo nezavršenih obaveza.Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri, da vam ne učini po volji, da vas čak i prevari. 


BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

29.10.2014.
Pokušavate da budete razboriti i da logično i hrabro donosite odluke bez velike sentimentalnosti čak ni prema samom sebi. Ako se bavite poslom u kome imate jaku  konkurenciju, verovatno ste spremni da naporno radite da biste postigli cilj. Mnogi vas podržavaju jer im vi vraćate dobrim za ono što čine za vas.

30.10.2014.
Vodićete veoma interesantne razgovore, najverovatnije, sa osobama koje su prisutne u javnosti i od kojih očekujete podršku u vezi sa poslom. One će vam dati zanimljive predloge, moguće za neki novi oblik saradnje koji bi mogao da vam bude od velike koristi.

31.10.2014.
Tranzit Merkura i Meseca čini vas previše nestrpljivim i kolebljivim a saradnici vam izgledaju svojeglavi i nedovoljno pouzdani.Preterana  diskretnost i izvesna doza tajanstvenosti ne donosi vam ništa od očekivanog, nikakav pomak sa sadašnje pozicije. Imate utisak da neko radi protiv vaših interesa.RAK (21.6. - 22.7.)               ..

29.10.2014.
Nemojte se previše nervirati ako vam se ne bude javio neki drugi Rak, Bik ili Ovan. Imate dobre šanse da nastavite saradnju ili ako ste mladi da posredstvom utisajnih osoba nađete odgovarajuće radno mesto. Biće vam potrebna podrška osobe koja ima više iskustva u radu sa strancima od vas.

30.10.2014.
Pokušavate da promenite nešto u svom stavu id a  budete tolerantniji jer vam je to između ostalog i u interesu. Nekome se ne dopada vaš način razmišljanja u vezi sa rešavanjem zajedničkog problema. Ako je u pitanju Ovan nemojte davati svoj sud o novom projektu koji želi da započne

31.10.2014.
U očekianju ste vesti od nekog koga ste skoro sreli i razgovarali o nekom važnom poslu. Jarac ili Škorpija zainteresovaće se za vaše ideje.Trenutno malo toga se odvija u vašu korist ali ste u stvari suočeni pre sa zavišću  ili kritikom okoline nego za prijateljskim stavom.Dobijate priliku da se sretnete sa Rakom.LAV (23.7.-22.8.)

29.10.2014.
Nekome je stalo da vas pokoleba ili da vas u nečemu nadmudri. Bićete spremni da se čujete sa osobom sa kojom se inače često dogovarate oko bitnih pitanja. Morali biste naći način kako da sredite pitanje svog statusa i svojih finansija, naročito ako imate velike planove kada je u pitanju nov projekat sa strancima.

30.10.2014.
Prva Mesečeva četvt deluje na vas podsticajno u pogledu traženja novih saradnika ili nastavka saradnje sa dosadašnjim na nekim novim projektima. Niste naročito tolerantni prema onima koji su vas svojevremeno uvredili ili koji pokušavaju da vas uvere da po nekim bitnim pitanjima niste u pravu.

31.10.2014.
S razlogom ste sumnjičavi prema prijatelju koji je uposlednje vreme počeo da se okreće prema jednoj Vodoliji ili Strelcu a vas pomalo ignoriše. To se posebno odnosi  kada je u pitanju saradnjsa sa vazdušnim znakom koji se često prema vama promenljivog raspoloženja. Tranzit Meseca i vama donosi mogućnost razgovora o novom poslu od koga očekujete dobru zaradu ali samo ako to bude sa jednim Blizancem ili Devicom.


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

29.10.2014.
Želite da nastavite saradnju sa nekom drugom Devicom, Ribama ili Jarcem. Potrebni su vam bolji uslovi za rad a vi možete da se izborite za to, čak i ako budete dobili nepovoljan odgovor ili ako neko ne bude siguran šta želi u radu sa vama. Ako planirate samostalan projekat, obratite se Jarcu za savet.

30.10.2014.
Pokušajte da ne dozvolite sebi da vas isprovociraju Rak ili Bik kojima to inače lako polazi za rukom posebno ili možda Blizancima i Devic.i Ako nameravate da se bavite privatnim poslom, sačekajte, nije vreme da bilo šta započinjete. Poverljiv razgovor s Ovnom.

31.10.2014.
Verujete da možete da imate uticaj na osobu sa kojom često sarađujete, moguće da se radi o jednoj Vodoliji, Devici ili Lavu a koja najverovatnije živi u inostranstvu. Kod vas u horoskopu  izuzetno je naglašena komunikacija sa strancima.Trudite se da napravite dobar izbor kada je u pitanju zajednički posao sa jednom Škorpijom kojoj želite da nametnete svoju volju.VAGA (23.9. - 22.10.)   

29.10.2014.
Veoma ste racionalni kada je u pitanju rukovanje novcem. Pokušavate da napravite dogovor sa Vodolijiom jer vam je potrebna njena podrška. Nekome je stalo da sa vama obnovi saradnju ali nemojte to na bilo koji način zloupotrebljavati. Potrebno vam je mnogo više pažnje i pomoći od mlađih kolega nego što ste imali do sada.

30.10.2014.
Uz malo taktičnosti uspeli biste u ostvarenju svog cilja posebno kada je u pitanju jedan Ovan ili neki Rak. Ako promenite taktiku  prema Ribama ili Jarcu može vam se lako ostvariti cilj.Neko pokušava da uspostavi kontakt sa vama. Trebalo bi da se postavite autoritativnije prema jednoj Vodoliji.

31.10.2014.
Trudite se da dobijete na vremenu kada je u pitanju donošenje odluke u vezi sa poslom sa Devicom. Dobro se osećate u društvu osobe koja podstiče vaše ambicije. Nekome je stalo da vas ima za prijatelja i verovatno ćete želeti da se prilagodite novim uslovima rada, naročito kada je u pitanju posao u medijima


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

29.10.2014.
Neko planira da vas pozove i da vam ponudi saradnju u sferi dobro plaćenog posla. Ako ste već sasvim dobro situirani ili ne želite da menjate radno mesto, nemojte ipak odbiti ponudu dok o njoj dobro ne razmislite. Postoji mogućnost da se radi o poslu za koji vam se ne ukazuje prilika tako često.

30.10.2014.
Ovan i Jarac su vam naklonjeni iako vam to tako ne izgleda na prvi pogled. Danas ćete saznati nešto vrlo važno od jednog Strelca ili Bika i ta informacija će vam biti od velike koristi iako je možete u prvi mah ignorisati kao netačnu. Računajte na finansijsku pomoć od jedne Device koja će sa vama razgovarati u četiri oka.

31.10.2014.
Nemojte se previše nervirati ako vam ne bude pošlo za rukom da se dogovorite sa jednim Lavom ili Vodolijiom oko nečega što je u obostranom interesu. Trudite se niko ne primeti da se dvoumite između dva posla koja biste mogli vrlo brzo da počnete da raditie. Nekome je stalo da vas ubedi u ono što vam je veoma bitno za vašu karijeru.


29.10.2014.
Tranzit Meseca i Marsa deluje podsticajno na kreativne tipove vašeg znaka na one koji su spremni da se bave poslom koji zahteva dobru koncentraciju i dobru fizičku kondiciju.Imate dobre saradnike i ma kog pola da ste, oslonite se na muškarce jer će vam dati mnogo više konstruktivnih ideja od žena.

30.10.2014.
Pruža vam se mogućnost da se sretnete sa rođacima ili prijateljima sa kojima ste oduvek bili veoma bliski, a dugo ih niste videli.Trebalo bi da se dogovorite i sa onima od kojih na neki način zavisite u vezi sa rešavanjem finansijskih problema.Moguće da se radi o bliskim saranicima.

31.10.2014.
Mesec u Vodoliji  donosi vam mogućnost uspeha u radu sa Bikovma ili Rakovima  ili u okviru ekonomije naročito u radu sa onima koji su spremni da se maksimalno angažuju  u vidu timskog rada. Niste spremni da preuzmete na sebe rizik za posao za koji vam niko ne garantuje uspeh. Potrebno je da se sretnete sa Jarcem ili Bikom radi dogovora oko puta.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

29.10.2014.
Ako ne želite da se upustite u rad sa Ovnom moraćete da taktizirate i da se postavite mnogo odlučnije nego do sada. Ipak, morate imati i dobre adute jer je moguće da se radi o osobi koja je veoma tvrdoglava i nespremna da se sa vama upušta u rasprave a da ipak na neki način sprovede svoju volju.

30.10.2014.
Dan može biti pun raznih, najverovatnije neočekivanih uzbuđenja, posebno ako ste opterećeni finansijskim brigama, neko će vam dati koristan savet kako da ih rešite. Možete očekivati od Lava da vas podrži u nečemu do čega je vama veoma stalo. Budite spremni za otvoren razgovor sa Vodolijom ili Lavom.

31.10.2014.
Današnja poslovna ponuda može biti za vas veoma intrigantna naročito u večernjim satima ali vi nećete biti spremni na kompromis ili da prihvatite to što vam nude usled nedovoljne motivisanosti. Potrebno je da se aktivirate na društvenom planu i da se posvetite onome što vam je trenutno prioritet.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)  

29.10.2014.
Želite da se dogovorite sa jednim Rakom oko nečega što je za vas veoma bitno a izgleda vam kao da je gotovo nemoguće. Ovan se može pojaviti kao posrednik u poslu sa osobom sa kojom inače imate tešku komunikaicju. Verujete da je moguće da sredite odnos sa Ribama ili Škorpijom.

30.10.2014.
I pored toga što znate šta hoćete po mnogim pitanjima ste pomalo nesigurni jer vas jedan  Bik, Ovan ili Rak ubeđuju u nešto na šta vi ne želite da pristanete. Vaše ponašanje izaziva kontradiktorna osećanja poslovnih partnera, naročito kod jedne Škorpije ili Jarca.Prva Mesečeva četvrt u vaše, znaku ipak podstiče vaše ambicije.

31.10.2014.
Mnogi se oslanjaju na vas a i vi imate na koga da se oslonite jer je Mesec u vašem znaku. Skloni ste da kritikujete saradnike. Neko će vam komplimentima dati na znanje da mnogo toga očekuje od vas. Sa  Marsom u  Jarcu ponašate se prilično svojeglavo iako izgledate miroljubivi u stvari pokušavate da drugima nametnete svoje stavove. Verujete da ste na pravom putu da uradite ono što je za vas najbolje.


 

RIBE (20.2.- 20.3.).

29.10.2014.
Verujete da ćete uspeti da ubedite nekog ko vam je veoma drag da popusti u vezi sa pitanjem koje je bitno za obe strane. Ako ste u poslovnoj vezi sa Ribama ili Strelcem, moraćete dosta da se ubeđujete. Ovan ili Jarac mogu biti posrednici u poslu ili se mogu staviti u ulogu nekog ko o svemu presuđuje.

30.10.2014.
Pokazujete svoju dobru volju da se uz vašu asistenciju što pre reši neki problem ali verovatno imate utisak da ste ostavljeni sami sebi i da vaše napore malo ko ceni. Sasvim neočekivano može vam se dopasti ideja o proširenju saradnje sa jednim Lavom. Pokušajte da se prilagodite nekoj novoj situaciji u vašem domu

31.10.2014.
Prilično  se kolebate po mnogim pitanjima. Nekako ste previše sami sebe ubedili da bi trebalo da što pre donesete odluku koja se odnosi na vašu karijeru u medijima ili u poslu sa strancima.Osećate se zaštićenim ali u stvari i te kako vam je stalo da iskažete svoje talente.Potrebno je da se maksimalno posvetite onome što vas interesuje.


 

Jasminka Holclajtner
Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
52.192.639

Pregledanih stranica
108.739.288

Danas poseta
43.805

Trenutno na sajtu
1.068

Vreme: 2014-10-31 11:10

Reklame

Automatsko proricanje

ji djing
ekskluyiv astro magazin
kraljevske karte
sanovnik
sanovnik

Baner

Baner za royal

Reklame

Baneri