Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)    

27.8.2014.
Pravite planove sa Vodolijom i Rakom u vezi sa poslom.Možda će vam ih neko preporučiti za neko posao o kome inače duže vreme razmišljate. Nervirate se što ne možete da pomognete kolegi kome je vaša pomoć potrebna. Ne pozajmljujete novac, posebno ne Škorpiji ili Lavu pitanje da li će ga vratiti.

28.8.2014.
Mnogima niste simpatični ali to ne pokazuju otvoreno. Moguć dogovor sa nekim ko se bavi građevinom. Poslovni partner je kooperativan ako se radi o Biku ali Lav vam se suprotstavlja. Ne dozvoljavate nikome da vam govori šta treba da radite. Možete doći u konflikt oko nekih nebitnih pitanja, naročito sa pretpostavljenim.

29.8.2014.
Svesni ste svojih potreba i ambicija i malo ko može da vas razuveri da možda po nekim pitanjima niste u pravu i preterujete. Saradnja sa jednom Devicom ili Vagom neé biti tako dobr kako očekujete ako ne budete dovoljno oprezni i taktični.Trudite se da ostanete hladnokrvni  društvu jednog Raka ili Bika koji vas pomalo provociraju u vezi sa poslovnom odlukom koju nikako da donesete.

Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja, ljubav i novac,   Karmička ljubav 


   

BIK (21.4.-21.5.)

27.8.2014.
Teško da ćete uspeti da uradite ono što je za vas najbolje, moguće je da ćete reći ili uraditi nešto što je kontraproduktivno za vas u svakom pogledu. Ali ako su u pitanju prijateljske ili emotivne veze, bolje budite iskreni ma po koju cenu. Napet aspekt između Venere i Marsa čini vas previše nervoznim i nestrpljivim kada je u pitanju porodični problemrođaka ili od dugogošnjeg kolege.

28.8.2014.
Poslovi bi mogli dobro da se odvijaju iako namete baš razvijen smisao za organizaciju danas zbog tranzita Meseca koji vam ne odgovara. Pomalo ste dezorijentisani i nedovoljno aktivni, čekate da vas neko pozove i ponudi vam da radite pod njegovim uslovima. Nemojte se previše nervirati  oko nečega što nije tako bitno za vaš posao, posebno ako se radi o maloj razlici u visini honorara.

29.8.2014.
Osećate potrebu da uspostavljenjem bliže saradnje sa Škorpijom i Jarcen, možda Devicom ili Vagom. Dobra pozicija brzih planeta posebno Sunca i Merkura pogoduje rođenima u prvoj dekadi znaka dok su oni rođeni pred kraj znaka skloni da preuveličavaju događaje ili su skloni subjektivizmu. Nemojte se previše baviti pitanjima kojima ne treba pridavati veliku važnju.

 


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

27.8.2014.
Nemojte ulaziti ni u kakve aranžmane ni sa kim ako niste sigurni da će biti prema vama krajnje fer. Moguće je da pogrešno procenjujete situaciju ili da ste spremni da prebrzo reagujete i da u afektu donosite odluke. Rasprava sa Bikom i Ovnom moguće i sa Škorpijom. Pod velikim ste stresom.Treba da uradite sve onako kako ste planirali ne mislite na prepreke koje su pred vama.

28.8.2014.
Jedan od povoljnijih  dana  za većinu predstavnika vašeg znaka, naročito za one koji već imaju razrađenje poslove i dobru reputaciju a imaju utisak da im neko smeta i želi da pomuti račune. Pokušajte da nađete način kako ubedite Raka ili Devicu da u nečemu popuste.Mnogi imaju o vama lepo mišljenje i daće vam to jasno na znanje. Dobijate povoljne vesti od jedne Vodolije ili od neke Vage sa kojim ste u dobrim odnosima.

29.8.2014.
Očekujete mnogo od onih koji su vam obećali pomoć ali ćete u stvari biti pre spremni da se prilagodite uslovima rada, čak i ako nisu povoljni ili ako vas čeka naporan dan pun raznih aktivnosti nego da menjate planove. Ipak, neka potpuno neočekivana ponuda može vas prijatno iznenaditi.Želite da nadmašite svoje sposobnosti, idete preko svake mere u fizičkim naporima.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novacKarmička ljubav RAK (21.6. - 22.7.)               

27.8.2014.
Dobijate poziv od nekoga u koga nemate veliko poverenje. Budite spremni da se maksimalno angažujete na novom poslu, posebno ako se radi o firmi koja ima renome i ako su vas pozvali oni u koje imate veliko poverenje. Razgovor sa Strelcem. Svesni ste da ste u procepu između želja i mogućnosti i da se malo toga odvija kako biste želeli i kako ste se dogovorili sa Ovnom.

28.8.2014.
Naklonjena vam je pozicija Venere i Jupitera u drugom polju posla jer vas čini harizmatičnim i u poslovnim krugovima.Ako se bavite pitanjima od praktičnog značaja imaćete priliku da se istaknete u poslu koji ima veze sa javnošću. Ne morate da brinete, sve je na vašoj strani, ali sa ženama, ma kog pola da ste, budite oprezni, čak i sa onima koje vam ulaze  u kuću kao prijatelji.

29.8.2014.
Ne odustajete od nečega što ste sebi stavili u  zadatak a moguće da se tiče saradnje sa jednom Devicom, Blizancima ili Strelcem. Zapitajte se da li imate dovoljno snage za ono što vas čeka i što smatrate da je za vas najbolje u ovom trenutku. Vaša impulsivnost se može okrenuti protiv vas.Želite da dobijete priliku da se sretnete sa Lavom da biste mogli da svemu iskreno razgovarate.

Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac, Karmička ljubav LAV (23.7.-22.8.)

27.8.2014.
Naglašena astrološka kuća posla čini vas ambicioznim. Ako mislite da je došlo vreme da šefu kažete sve što mislite, pazite se, moguća je neočekivana reakcija s njeove strane. Moguća rasprava sa Bikom ili Blizancima.Trudite se da budete maksimalno efikasni na poslu. Vaga pokušava da vas nagovori na nešto što je u obostranom interesu.

28.8.2014.
Tranzit Meseca donosi neke nove ideje u vezi sa poslom koji bi vam odgovarao, naročito ako se bavite medicinom ili umetnošču. Ako ste vi nosilac projekta ili ste šef, vi sve organizujete, moraćete da napravite neki ustupak da bi vaši saradnici nastavili da rade istim tempom. Neko vam može postaviti pitanje novca ili nekih vaših dugovanja. Dobri odnos sa Strelcem. Rakom ili Lavom mnogo vam znače.

29.8.2014.
niste naročito upućeni i bićete verovatno u prilici da se objašnjavate sa osobom koja je mnogo trezenija, odgovronija i u koju možete da imate dosta poverenja, naročito ako se radi o Biku, Vagi ili Devici.Moguća je saradnja sa onima koji su vam izuzetno naklnjeni i koji vam povlađuju.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

27.8.2014.
Oni koji vas ne vole prate svaki vaš korak i rešeni su da vas u nečemu onemoguće. Morali biste biti mnogo prilagodljiviji i spremniji da se suočite sa istinom ma šta to značilo. Potrebni su vam saveti mudre osobe, dosta starije od vas.Imate dobre šanse za napredovanje ali vama kao da nije naročito stalo da budete efikasni. Važnije vam je da vam posao donosi zadovoljstvo.

28.8.2014.
Dobijate pozive od osoba koje rade sa strancima ili žive u inostranstvu u vezi sa mogućim nastavkom saradnje a jedan  Rak, Ribe ili Strelac vam nudie posao  u inostranstvu pod odličnim okolnostima. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama priča jedan Ovan.Trudite se da nađete nov izvor prihoda i poći će vam to za rukom.

29.8.2014.
Trudite se da uštedite neki novac koji bi mogao da vam bude potreban uskoro za nešto što sebi želite da priuštite. Moguće da se tiče kupovine vozila, ulaganja u posao ili ćete biti spremni da se maksimalno posvetite aktivnostima koje vam se trenutno najviše isplate. Pomalo vas brinu finansije ali bi trebalo da budete mnog opušteniji u tom pogledu.

 


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav VAGA (23.9. - 22.10.)   

27.8.2014.
Neko uporno želi da vas vidi. Moguće da se radi o poslovno-ljubavnoj saradnji. Na vama je da odreagujete i da se postavite kako treba. Nemojte odustajati od svojih namera, ma o čemu da se radi, čak i ako je u pitanju trenutno loše plaćen posao. Imate veliko poverenje u iskusne saradnike. Dobićete ponudu o kojoj vredi razmisliti.

28.8.2014.
Ovo bi mogao biti  uspešan dan čak iako sebe previše opterećujete nemogućim poslovima za koje ste sigurni da nemaju perspektivu. Oni koji su u kontaktu sa javnošću, biće uspešni. Dobićete pozive sa više strana u vezi sa poslom i to će vam poremetiti planove.  Očekujete podršku od vama dragih osoba, bilo da se radi o kolegama, osobama koje viđate na poslu ili od članova porodice. Ne ulazite u raspravu sa Ovnom.

29.8.2014.
Neočekivana ponuda biće za vas prijatno iznenađenje naročito ako dolazi od nekog koga ne poznajete baš najbolje. Ne sumnjajte u sebe jer ste pomalo pokolebani u vezi sa nečim što bi moglo da možda za izvesno vreme promeni vaš status na poslu. U sferi finansija ste nesigurni. Trudite se da pomognete nekoj mlađoj osobi da se snađe u novom poslu.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop ,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

27.8.2014.
Imate opasne neprijatelje, i to osobe koje su dosta mlađe od vas. Nekome je stalo da vam da na znanje u čemu grešite ali vi nemate sluha za bilo čiji savet ili kritiku .Neko vas opominje da se pričuvate jedne Vodolije ili nekog Ovna.Sa Jarcem imate čudan odnos, nikada ne znate ša vam misli.

28.8.2014.
Naglašen je znak Riba sa Neptunom i vaš znak sa Marsom i Saturnom, zbog čega ćete biti verovatno spremni da uđete u nove poslovne aranžmane ali na neki način u tajnosti. Obavićete razgovore u četiri oka sa Rakom ili Bikom. Kako je Sunce u   u praktičnoj Devici  tako ćete i vi pokušati da na najlaški način rešiti problem sa nekim ko će biti spreman da vam izađe u susret oko nekih za vas ipak trenutno prioritetnih pitanja.

29.8.2014.
Imate bezrezervnu podršku osoba koje o vama brinu na svaki način, ma koji da ste uzrast. Čak i ako ste  u zrelim godinama, neko štiti vaše interese na način koji vam odgovara i koji će rezultirati u nečemu dobrom. Potrebno je da sebe podvrgnete disciplini. Vaša očekivanja su velika kada je u pitanju Bik sa kojim možete naći zajednički jezik po pitanju finansija.

 


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav STRELAC (21.11.- 21.12.)

27.8.2014.
Ne ulazite u raspravu sa Škorpijom ili Devicom. Nervni sistem vam je prilično uzdrman i to će potrajati još izvesno vreme. Moraćete da se prilagodite na neku novu situaciju koja vas prilično nervno i energetski iscrpljuje.Potrebni su vam saveti osoba starijih od vas, onih u koje imate neograničeno poverenje.

28.8.2014.
Bilo bi bolje da ne insistirate na nečemu što vam ne ide u prilog ma koliko da ste u pravu jer ćete verovatno morati da se raspravljate sa jednim Ovnom ili Vodolijom.Mogli biste doći u konflikt oko nečega što biste najradije izbegli. Ne možete da nadmudrite one koji su sa vama inače u dobirm odnosima a kritikuju vas takođe s dobrom namerom.

29.8.2014.
Verujete, prilično naivno svemu što čujete a što bi moglo da bude za vas na na neki način nalaženje izlaza is situacije u kojoj ne vidite bolju mogućnost za zaradu.Trudite se da budete od velike koristi partneru koji je angažova na nekom velikom projektu.Nemojte se dvoumiti kada je u pitanju veza sa Vodolijom sa kojom nemate dodirnih tačaka po pitanju nekretnina.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

27.8.2014.
Dobro se slažete sa onima koji vam daju za pravo ali se uvek pitate da li su iskreni. Nemate nerava za one koji su  nepouzdani i koji su spreni da vas kritikuju za svaku sitnicu. Sve što radite u okviru partnerskih odnosa, bilo poslovnih ili ljubavnih može vam se vratiti kao bumerang, zato nemojte biti previše sigurni u sebe.

28.8.2014.
Dobro se osećate u društvu osobe koja ima veze sa inostranstvom i sa kojom možete ostvariti dobru saradnju samo ako budete dovoljno uporni da ostvarite ono što ste naumili. Ne odustajte od svojih planova čak iako znate da se sa njima jedan Lav, Ovan ili neki Strelac najverovatnije ne slažu. Dobijate poziv da se sretnete sa osobom koja se bavi umetnošću.

29.8.2014.
Dobijate pozive od raznih osoba sa kojima ste nekada dolazili u kontakt i oni vam nude neku vrstu usluge ili saradnju sa vama. Principijelni ste i spremni da uđete u posao u koji niste naročito verzirani ali ste ipak motivisani da u okviru istog budete uspešni. Želite da budete uspešni u nečemu što je od vas u stvari iziskuje izuzetno veliki napor.


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i no

vac,   Karmička ljubavVODOLIJA ( 21.1.-19.2.)    

27.8.2014.
Dobro se osećate u društvu onih koji vam povlađuju a takvih je dosta, uključujući tu i jednog Ovna i jednu Vagu. Blizanci imaju svoj način na koji komuniciraju sa vama, ali vi ste prozreli njihove namere. Dobijate poziv da se sretnete sa Lavom koji je prilično siguran u sebe i spreman da vam se udvara sve dok vas ne osvoji.

28.8.2014.
Mesec vladalac vašeg znaka u Vagi može doneti  neke nove mogućnosti  u radu sa koleginicama, naročito ako radite u velikoj privatnoj firmi. Dobićete poziv za susret sa nekim ko vam je oduvek bio simpatičan, moguće da se radi o  susretu na kućnoj zabavi.Ne ulazite previše u raspravu o nekom Ovnu koji vas intimno mnogo i ne zanima.

29.8.2014.
Ne dopuštete nikom da vam daje savete a mnogo toga vas iritira jer nikako da realizujete svoje planove. Lična motivacija i neke nove ideje vas čine spremnim da se angažujete oko posla na kome bisete mogli da se maksimalno posvetite onome za šta imate najviše smisla. Ne bi trebalo da se preterano opterećujete pitanjima u vezi sa prošlošću.


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

RIBE (20.2.- 20.3.)

27.8.2014.
Trudite se da izvučete maksimum iz situacija iz koje je to moguće ali sve što sada radite može biti kratkoročno jer vam predstoje promene koje vam najverovatnije neće odgovarati. Budite iskreni prema Blizancima i Devici, čak i ako mislite da oni to nisu prema vama.Želite da zaključite posao sa strancima. Dobijate poruku od osobe sa kojom ste nekada lepo sarađivali.

28.8.2014.
Previše ste svojeglavi po mnogim pitanjima ali ne i ubedljivi jer vas Jupiter u Lavu čini sklonim da menjate stavove pod uticajem drugih, naročito pod uticajem prijatelja ili osobe koja vam je draga, naročito ako ste od nedavno u vezi. Mnogi vas doživljavaju kao osobu koja je previše tolerantna prema mnogima koji to ne zaslužuju. Nervira vas ponašanje jednog .

29.8.2014.
Tranzit Meseca donosi promenljivo raspoloženje i niste sasvim sigurni u koga možete da imate poverenja. Verujete da ste na pravom putu da svoje planove realizujete na način na koii vama odgovara. Ne podnosite kritiku na svoj račun ma od koga da dolazi čak i s razlogom. Želite da se priviknete na nove uslove rada u okviru velikog tima stručnjaka.

Dnevni ljubavmi horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

Jasminka Holclajtner
Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
48.107.305

Pregledanih stranica
104.660.021

Danas poseta
57.372

Trenutno na sajtu
1.253

Vreme: 2014-08-29 22:08

Reklame