Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)    

22.10.2014.
Mars, vladalac vašeg znaka na poslednjem stepenu Strelca čini vas prilično nespokojnim i istovremeno ambicioznim po pitanju novog posla. Niste načisto da li da pozovete Vagu ili Blizance. Vladaoci ovih znakova u Vagi podstiču kod vas želju za komuniciranjem sa vazdušnim znacima.

23.10.2014.
U kasnim noćnim satima pomračenje Sunca na nultom stepenu Škorpije može se odraziti na vaše finansije ako ne budete dovoljno oprezni. Rođeni krajem znaka mogu biti posebno skloni finansijskim rizicima i čak ćete možda sa zadovoljstvom potrošiti neki novac na potpuno nepotrebne stvari. Tranzit Venere koja ulazi u Škorpiju čini vas prilično tajanstvenim po pitanju ulaganja novca u hartije od vrednosti.


   

BIK (21.4.-21.5.)

22.10.2014.
Sunce i Mesec na poslednjem stepenu Vage, odnosno Strelca čini aprilske Bikove spremnim da se upuste u nove poslove ali nesmotrenost ili brzina kod donošenja odluka može doneti loše rezultate. Asteroid Amor uz Severni Mesečev čvor i Merkur čini vas veoma ambicioznim ali nedovoljno organiziovanim ili čak pomalo naivnim.

23.10.2014.
Rođeni u aprilu prave velike planove u vezi sa poslom koji bi na duži rok verovatno obavljali zajedno sa Škorpijom, Lavom,Rakom ili nekim drugim Bikom. Imate mnogo ideja i ne znate kojoj da date prioritet jer vam se sve čine podjednako originalnim i potencijalno isplativim.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

22.10.2014.
Nekome je stalo da vas uveri u svoje dobre namere. Moguće da se radi o Raku, Biku ili Devici. Imate potrebu da pokažete spremnost za nastavak saradnje sa nekim ko je prilično konfuzan a ambiciozan. Ako se radi o osobi koja starija od vas, iskusnija ali opterećena svojim problemima, pružite joj podršku, neophodna joj je ovih dana.

23.10.2014.
Merkur, vladalac vašeg znaka sprema se da krene direktnih hodom zbog čega ćete biti mnogo prilagodiljiviji i otvoreniji prema onima koji su vam nudili neku vrstu zajedničke saradnje. Ne želite da dosađujete nikome ali jedva čekate da nastavite saradnju sa osobom koja je već više puta pokazala da ima smisla za biznis.RAK (21.6. - 22.7.)               .

22.10.2014.
Mesec u najtamnijoj fazi ide ka Merkuru, Veneri, Suncu i to sve u Vagi zbog čega imate potrebu za taktiziranjem u domenu ne samo poslovnih odnosa nego i u domu. Kako je i Mars na poslednjem stepenu Strelca, junski Rakovi su spremni za neki nov posao koji bi na duži rok trebalo da im se izuzetno isplati.

23.10.2014.
Rođeni u junu mogu biti spremni na poziv od nekog u koga imaju veliko poverenje ili mu se intimno dive. Ako ste bili u prilici da radite sa Lavom, Škorpijom,Bikom ili nekim drugim Rakom, imaćete priliku da obnovite saradnju. Ne sumnjate u dobre namere Lava.LAV (23.7.-22.8.)

22.10.2014.
Sunce, vladalac vašeg znaka nalazi se na poslednjem stepenu Vage u znaku u kome je inače slabo. Kako se sprema pomračenje Sunca vi ste potpuno van sebe po pitanju vašeg statusa ne samo na poslu nego i u privatnom životu jer smatrate da vas mnogi ne razumeju, moguće čak i ponižavaju. Verujete da bi vam bilo bolje ako biste otišli u inostranstvo.

23.10.2014.
Sunce, vladalac vašeg znaka u fazi pomračenje tokom pojave mladog Meseca na nultom stepenu Škorpije čini vas spremnim da rizikujete u poslu, posebno ako ste julski Lav.Ako ste mladi i nesigurni u sebe, moguće da ćete želeti da sebi dokažete da možete da uradite mnogo više nego što ste do sada postigli. Ako vam je podznak u vodenom znaku, moguć je interesantan susret sa poslovnim partnerom.


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

22.10.2014.
Naglašeno astrološko polje posla i novca čini vas spremnim da se aktivno uključite u neke nove poslove, moguće da imaju veze sa politikom ili sa javnošću. Želite da svima date da na znanje da na vas mogu da računaju. Ako vam se dopada ideja o nastupanju na nekim javnim tribinama učinite nešto u tom pravcu.

23.10.2014.
Verujete da će poslovni partner održati reč ali ako vas ne pozove ili ne dođe do susreta možete krajem dana biti ljuti ili se možete dvoumiti kako da postupite. Ako smtrate da treba da mu date na znanje da nije bio korektan, učinite to na delikatan način, naročito ako se radi o Raku ili LavuVAGA (23.9. - 22.10.)   

22.10.2014.
Vaš znak je izuzetno naglašen i vi ste veoma ambiciozni, opterećeni velikim planovima od kojih mnoge niste realizovali a trebalo je. Imate poverenja u Blizance i Devicu čak iako su pomalo konfuzni ili nedovoljno iskusni. Verujete da će vam osoba na položaju pružiti priliku da napredujete u okviru zajedničkog projekta.

23.10.2014.
Venera, vladalac vašeg znaka ulazi u Škorpiju i vi ćete poželeti da stabilizujete svoje finsnije. Nov izvor prihoda može izgledati primamljiviji nego što će se pokazati u realnosti.Preko ženske osobe možete očekivati pomoć u organizaciji svakodnevnog života.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

22.10.2014.
Želite da vas svi ostave na miru ali upravo se to ne dešava, naprotiv, mnogi očekuju od vas mnogo više nego što ste spremni da im date ali vi nećete to jasno naglasiti. Prilično ste diskretni, taktizirate, mnogi od vas mogu doživeti neko iznenađenje ili dobiti vest koju nisu očekivali.

23.10.2014.
Rođeni početkom znaka pod velikim su uticajem planeta. Ne samo pomračenja Sunca u kasnim noćnim satima nego i Venere koja ulazi u njihov znak i Marsa koji se sprema da uđe u Jarca. Ovo bi mogao biti dan prepun uzbuđenja. Ne treba da se  opterećujete nenamirenim računima iz prošlosti.STRELAC (21.11.- 21.12.)

22.10.2014.
Mars se sprema da napusti vaš znak i vi pokušavate da na svaki način nađete izlaz iz situacije koja vam se povremeno čini povoljna i kao da se  sve odvija u pravcu u kom ste želeli a zatim shvatite da neko radi protiv vas. Moguće da nešto od vaših strahova nema realnu osnovu i da osoba sa kojom ne možete da nađete zajednički jezik nema baš tako loše namere prema vama kako vam se čini.

23.10.2014.
Rođeni krajem znaka pod velikim su uticajem Marsa ali i Sunca u fazi pomračenja. Neko će vam ponuditi neku vrstu pomoći ili ćete imati priliku da razgovarate o svojim poslovima sa dobrim prijteljima koji su vas oduvek podržavali. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa osobama koje su vam u stvari naklonjene.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

22.10.2014.
Prilično ste napeti i možda neraspoloženi jer gotovo da nijedan segment svog života ne možete da kontrolišete u onoj meri u kojoj biste želeli. Trebalo bi da dan pred pomračenje Sunca budete mnogo opušteniji i ne dozvolite sebi da vas bilo ko izbaci iz takta jer su pred vama ozbiljni poslovi na koje treba da usredsredite svoju energiju i pažnju.

23.10.2014.
Pomračenje Sunca u kasnim noćnim satima čini vas sklonim da planirate poslove u kojima bi vaš talenat došao do izražaja. Imate mnogo planova i želja i verovatno su na neki način u vezi sa umetnošću ili krupnim biznisom. Ne odustajte od plana koji imate sa jednim Rakom ili Lavom u vezi sa novim poslom.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

22.10.2014.
Naglašeno astrološko polje inostranstva čini vas spremnim da otputujete negde možda i na duže ili ako treba da se  odselite u neku stranu zemlju. Želite da se priviknete na nove momente u vašem životu koji mogu biti prilično stresni i sa kojima niste u stanju da se nosite na najbolji način. Verujete u mogućnost pomirenja sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag.

23.10.2014.
Rođeni početkom znaka pod uticajem su pomračenja Sunca i mogu biti prilično nerealni u proceni situacije na poslu. Neko ima nešto protiv vas i verovatno će vam to dati na znanje. Verujete da možete da se izborite za neku bolju poziciju u sadašnjoj firmi iako imate jaku konkurenciju, naročito u jednom Jarcu ili Lavu.


 

RIBE (20.2.- 20.3.).

22.10.2014.
Naglašeno je vaše astrološko polje neprijatelja, konkurencije, svega neprijatnog i vi ste prilično zamoreni zbog loših vesti koje čujete ili problemima koje imate zbog drugih.Imate potrebu da uradite ono što ste planirali i verovatno će vam to poći za rukom, naročito ako se oslonite na pomoć Jarca i Škorpije. Bik nije načisto da li da pokloni poverenje vama ili jednom Lavu, moguće i Ovnu.

23.10.2014.
Osećate potrebu da napravite promenu u svom poslovnom životu da zavedete malo reda. Jedan Lav vam kvari planove pod uticajem Raka ili Vage. Niste načisto kome možete da verujete. Mnogima smeta vaš uspeh, naročito ako ste rođeni posle 10.marta. Verujete u dobre namere jednog Jarca ili Vodolije i ne želite da menjate saradnike čak i ako vas ponekad iznerviraju. Danas se uzdržite od kritike Device.


 

Jasminka Holclajtner
Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
51.587.427

Pregledanih stranica
108.133.933

Danas poseta
37.904

Trenutno na sajtu
1.089

Vreme: 2014-10-23 11:10

Reklame

Automatsko proricanje

ji djing
ekskluyiv astro magazin
kraljevske karte
sanovnik
sanovnik

Baner

Baner za royal

Reklame

Baneri