Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)    

16.10.2014.
Trudite se da nađete prave i proverene poslovne partnere za posao koji bi mogao da vam obezbedi materijalnu sigurnost. Sunce na 22.stepenu Vage nije dobro postavljeno jer daje izvesnu nesigurnost tako da nemojte insistirati na nečemu što vam ne odgovara. Situacija slična jučerašnjoj može se ponovoiti

17.10.2014.
Napet aspekt između jakog Plutona, planete moći u Jarcu i Venere, Severnog Mesečevog čvora čini vas spremnim da se sa nekim dogovarate sa onima koji su spemni da vam izađu u susret. Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa čini vas okrenutnim ka onima koji žele da sa vama rade na velikom projektu.

18.10.2014.
Svesni ste svih mogućnosti koje su vam na raspolaganju, naročito bi jedan Lav mogao da bude naporan ali koristan. Imate priliku da vodite važne razgovore sa onima koji vam ulivaju poverenje ali i koji su spremni da vama pomognu radi uspešne zajedničke saradnje. Moguća je saradnja sa Rakom.


   

BIK (21.4.-21.5.)

16.10.2014.
Poslovi se ne odvijaju kako biste želeli. Poslepodnevni sati donose izvesnu sigurnost ili neki nov  podstrek za rad, posebno rođenima u poslednjo dekadi znaka. Ako ste rođeni u srednjoj dekadi znaka možete planirati posao sa strancima. Niste načisto kome da verujete.

17.10.2014.
mate mnogo planova ali ste u stvari previše opušteni ili nesigurni u sebe i sumnjate da je moguće da se vaši planovi i snovi ostvare. Trebalo bi da budete spremni na svaku vrstu izazova, posebno kada je u pitanju saradnja sa Strelcem, Lavom ili Rakom. Jedna Škorpija ili Jarac pokušaće da vam daju sugestije u vezi sa poslom do koga vam je stalo.

18.10.2014.
Pokušavate da ubedite nekog ko vam je drag i kao saradnik i kao prijatelj da treba da prihvati vaše predloge ali ste prilično nestrpljivi i nedovoljno prilagodljivi da biste imali dovoljnou uspeha u tome. Uvereni ste, naročito ako ste mladi da  samo ako bi mogli da vam pruže priliku šefovi, pokazali biste se u pravom izdanju.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

16.10.2014.
Ovo je za vas jedan od boljih dana ako budete opušteni i ako se ne budete previše trošili na one koji to ne zaslužuju.Imate način kako da rešite problem samo treba da budete dovoljno principijelni. Nekome je stalo da sa vama bude u dobrim odnosima ali vi tu osobu i ne primećujete. Dobijate poziv od jedne Vage.

17.10.2014.
Niste načisto šta treba da uradite po pitanju nekih ponuda koje su vam veoma izazovne ali vi još uvek ne znate kako da se postavite prema sugestijama jedne Vage. Ako ste spremni da rizikujete u domenu umetnosti ili sporta, predstoji vam podrška od jednog Strelca ili Lava.Moguć je poziv od nekog koga izuzetno cenite i sa kim imate dobru saradnju.

18.10.2014.
Kada Mesec prelazi preko znaka Lava veoma ste nestrpljivi, naročito ako jedna Vodolija ili neka Škorpija vrše pritisak na vas. Verujete u mogućnost ostvarenja planova uz podršku Lava koji bi trebalo da vam pruži kako finansijsku tako i moralnu podršku. Dajete sve od sebe da članovi vašeg tima i vaše porodice budu zadovoljni.RAK (21.6. - 22.7.)               .

16.10.2014.
Imate mogućnost da uradite ono što vama odgovara ako budete uspeli da nekog šarmirate. Mnogima se dopada vaš način razmišljanja i spremni ste da planirate posao koji bi zahtevao od vas i dobru fizičku kondiciju. Jedan Lav, neki drugi Rak ili neka Vaga planiraju da va pozovu na poslovni sastanak.

17.10.2014.
Imate mogućnost da se istaknete u poslu sa jednim Lavom ili Strelcem koji bi mogli da vam budu od velike koristi svojim iskustvom. Nemojte se previše nervirati ako Jarac ili neka Škorpja budu imali nekih primedbi na vaše predloge ili ideje u vezi sa poslom. Moguć konflikt u okviru porodice. Ribe računaju na vas.

18.10.2014.
Mesec, vladalac vašeg znaka u vatrenom Lavu u i Mars u Strelcu stvara kod ambicioznih predstavnika vašeg znaka jak poriv za dobrom organizacijom posla i svakodnevnog života. Ipak, mnogo toga vam izmiče kontroli, naročito ne možete da lako uspostavite komunikaciju sa članovima porodiceili tima.Imate priliku da se sretnete sa Ribama koje su vam izuzetno naklonjene.LAV (23.7.-22.8.)

16.10.2014.
Nemojte se previše uzdati u Vagu kojoj ste se zamerili. Imaćete mogućnost nalaženja zajedničkog rešenja sa jednom Vodolijom koja vam je izuzetno naklonjena. Sa Strelcem možete da se o svemu dogovorite ako budete bili dovoljno taktični, naročito ako mu budete laskali. Niste pouzdan saradnik po pitanju novca.

17.10.2014.
Mnogo ste uticajniji nego što ste svesni toga. Mesec u konjukciji sa Jupiterom može doneti dobitke u radu sa strancima ali i u igrama na sreću. Rođeni krajem znaka mogu dobiti neočekivano dobru ponudu od jednog Ovna ili nekog Strelca.Želite da obnovite saradnju sa Vodolijom ili Vagom, imaćete njihovu podršku u svakom pogledu.

18.10.2014.
Mesec donosi nove mogućnosti na poslovnom i finansijskom planu. Verujete da ste na pravom putu kada je u pitanju saradnja sa nekim ko je inventivan, stariji od vas i ima od vas više iskustva. Nemojte pristupati poslu bez prave motivacije. Imaćete priliku da se sretnete sa onima koji su vam izuzetno naklonjeni. Dobijate vest od jednog Ovna koji očekuje od vas da prihvatite njegov poziv za saradnju.


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

16.10.2014.
Želite da ostavite povoljan utisak na nekog ko vas u stvari naročito ne uvažava. Ako budete insistirali na svom stavu i budete pokušavali da delujete ubedljivo napravićete sebi lošu uslugu, delovaćete kontraproduktivno i nedvoljno pouzdano. Nemojte trošiti novac na nepotrebne kupovine.

17.10.2014.
Prenaglašeno astrološko polje posla kako privatnog tako i umetnosti i kreativnosti podstiče kod vas želju da se istaknete. Možete dobiti dobru ponudu od nekoga na koga niste računali a ko bi želeo da sa vama radi u medijima ili ne nekom većem umetničkom projektu. Imate mogućnost obnove saradnje sa Jarcem ili Škorpijom.

18.10.2014.
Dobar aspekt između Sunca i Marsa donosi mogućnost skladne saradnje sa optimistični nastrojenim saradnicima koji ne komplikuju previše proces rada. To je naročito naglašeno kod onih koji žele da se upuste u privatan biznis.Ne budite malodušni ako vam se javi neko koga dugo niste imali prilike da sretnete ali ne bude onako predusetljiv kako ste želeli da bude.VAGA (23.9. - 22.10.)   

16.10.2014.
Imate način da se sa Lavom dogovorite ali vi ste prilično zahtevni i mogli biste sebi napraviti nepotreban trošak ili loš poslovni potez ako budete nespremni na kompromis. Ovan, Strelac, Rak i Lav  računaju na vas ali vi ste prilično nepouzdani jer ni sami ne znate tačno šta hoćete.

17.10.2014.
Vi ste uz Lava jedan od najistaknutijih znakova jer je Sunce u vašem znaku pojačano prisustvom Venere i Merkura. Kako je Merkur u retrogradnom hodu nemojte se previše oslanjati na mišljenje Device ili Blizanaca, a ni na svoju intuiciju. Poslušajte Jarca ili Škorpiju čak iako vam njihovo mišljenje u potpunosti ne odgovara.

18.10.2014.
Trudite se da dobijete u vremenu kada je u pitanju saradnja sa Lavom ali ste zato u radu sa Blizancima posebno ako dolaze iz inostranstva, prilično nervozni. Sa jednim Bikom ili Strelcem spremni ste da uradite mnogo toga što se od vas očekuje, moguće da započnete nov posao. Dobro bi vam došao savet jedne Škorpje, Jarca ili Device koji vas dobro poznaju.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

16.10.2014.
Imate način da se dogovorite sa Bikom ali on vas u poslednje vreme pomalo nervira, naročito ako vrši na vas neku vrstu pritiska. Sa Ovnom izbegnite raspravu, nećete naći način da ga uverite da ste u pravu. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim ko vam je odvano simpatičan i moguć je razgovor o unosnom projektu.

17.10.2014.
Imate mnogo ideja i dobićete priliku da razgovarate o mogućnosti da ih realizujete posebno uz pomoć Jarca, Ovna ili Strelca. Mnogo toga što čujete od saradnika ne mora vam odgovarati ali imajte strpljenja da ih čujete i da o njima dobro razmislite. Imate način da dođete do nekog novca koji vam po zakonu pripada.

18.10.2014.
Povoljan dan za one koji žele da se sretnu sa nekim ko dolazi iz inostranstva ili koji nameravaju da negde putuju. Očekujete da vam se javi osoba sa kojom inače imate dugogodišnje dobre odnose, moguće da se radi o nekom Strelcu ili Ovnu.Igrajte igre na sreću.Verujete da ćete uspeti da ubedite Lava da vam  pruži još jednu šansu.STRELAC (21.11.- 21.12.)

16.10.2014.
Niste u stanju da napravite razliku između posla koji bi mogao da vam donese popularno i novac. Birate ovo drugo iako i bi mnogi želeli da rade sa vama a prisutni su u javnosti. U okviru te saradnje, najverovatnije ćete imati način da se dogovorite oko bitnih pitanja i da unapredite poslovanje u smeru o kome niste ni razmišljali.

17.10.2014.
Mars, planeta energičnosti u konjukcji sa asteroidom Karmom sprema se da napusti vaš znak ali to ne znači da niste raspoloženi da se aktivirate u domenu biznisa, sporta ili poslu koji ima veze sa inostranstvom. Naprotiv, dobićete priliku da se dogovoiret sa Ribama ili Rakom oko važnih detalja posla koji se može brzo isplatiti.

18.10.2014.
Finansijska situacija vam je u prvom planu i  bićete verovatno spremni da se prilagodite nekim novim okolnostima na poslu koje mogu biti i prilično stimulativne. Dobijate priliku da se sretnete sa osobom koja ima više iskustva od vas i koja će biti spremna da vas podrži u vašim ambicijama.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

16.10.2014.
Verujete u dobre namere osoba sa kojima radite čak iako vas iskorišćavaju na neki način. Dobijate priliku da se sretnete sa nekim ko je na višoj pozicijo od vas. Nemojte pokušavati da ga pridobijete humorom nego se potrudite da ostavite utisak lojalne i pouzdane osobe. Moguća je obnova saradnje sa jednom Škorpijom ili Ribama.

17.10.2014.
Pokušavate da rešite problem koji vas prilično opterećuje jer duži period već ne stižete da uradite sve što biste želeli. Dobićete priliku da se pomirite sa nekim prema kome osećate neku vrstu animoziteta ali ste svesni da vam je na neki način potreban zbog svog iskustva.Neki drugi Strelac ili Lav mogu vam biti od velike koriste svojim vezama u inostranstvu.

18.10.2014.
Mesec u Lavu i Mars u Strelcu može doneti predstavnicima vašeg znaka velike mogućnosti na poslovnom planu, posebno kada je u pitanju posao u javnosti. Dobićete nekoliko prilika da se upoznate sa onima koji dolaze iz inostranstva i koji bi mogli biti vaši potencijalni saradnici. Veruete da vam je jedan Bik iskreno naklonjen.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

16.10.2014.
Nekoliko osoba planira proširenje saradnje sa vama i verovatno će vam predložiti konkretan način kako bi to trebalo da izgleda. Niste načisto kome da verujete jer vas jedan Lav podseća na obaveze koje ste preuzeli u okviru zajedničkih poslova na koje ste zaboravili.

17.10.2014.
Ovo je za vas jedan od boljih dana jer ste u prilici da razgovarate sa vama bliskim osobama o bitnim pitanjima koja se odnose ne samo na vaš status na poslu nego i na vaše finansije. Članovi porodice vas podržavaju u želji da se što pre iskažete u poslu koji bi mogao biti za vas veoma važan na duže staze. Ribe vam daju podršku a Strelac i Lav pokušavaju da utiču na vaše mišljenje po važnom pitanju.

18.10.2014.
Naporan ali povoljan dan za ambiciozne predstavnike vašeg znaka koji očekuju da im se javni neko na koga dugo već misle i sa kim planiraju zajendičku saradnju. Preopterećeni ste obavezama i pokušavate da se postavite kako treba u situaciji u kojoj treba da pokažete sposobnost timske sradnje.Moguć je poziv od Vage u koju nemate mnogo poverenje.


 

RIBE (20.2.- 20.3.).

16.10.2014.
Sa retrogradnim Merkurom u Vagi moraćete da budete popustljivi u radu sa vazdušnim znacima. Ne bi trebalo da budete previše sujetni ili previše naporni u očekivanju da će vam ona druga strana izaći u susret kada su nelogični zahtevi u pitanju. 

17.10.2014.
Tranzit Sunca odgovara samo februarskim Vagama koje bi mogle da budu prilično zahtevne po mnogim pitanjima ali ako vi budete imali strpljenja da se sa njima dogovorite po mnogim pitanjima, biće spremne da u nečemu popuste. Blizanci i Device su za sada prilično naporni za svaki oblik saradnje.Ne ulazite u rapsrave sa Bikom ili Lavom

18.10.2014.
Ne bi trebalo da dopustite nikom da se meša u vaše odnose sa onima koji su vam naklonjeni i koji pokušavaju da vam učine mnogo toga, za vaše dobro. Vi kao da niste svesni toga ili u priličnoj meri se ponašate neodgovorno i ne pokazujete zahvalnost prema onima koji žele da vam pomognu. Mogući dobici u igrama na sreću.


 

Jasminka Holclajtner
Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
51.449.598

Pregledanih stranica
107.996.034

Danas poseta
29.442

Trenutno na sajtu
1.051

Vreme: 2014-10-21 10:10

Reklame

Automatsko proricanje

ji djing
ekskluyiv astro magazin
kraljevske karte
sanovnik
sanovnik

Baner

Baner za royal

Reklame

Baneri