Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni ljubavni horoskop

 

 
OVAN
(21.3.- 20.4.)

31.8.2014.
Osećate veliku privlačnost prema nekom ko najverovatnije nije slobodan a moguće da niste ni vi, međutim, to vaš život čini još zanimljivijim. Tranzit Marsa i Meseca preko Škorpije preko vašeg znaka donosi vam mnogo novih mogućnosti na erotskom planu. Ne želite da se previše nadate kada je u pitanju mogućnost realizacije veze sa nekim ko vas je fascinirao a ako ste slobodni i imate simpatiju, napravite prvi korak ka zbližavanju.Moguće da se radi o jednom Ovnu.

1.9.2014.
Očekujete da se dogodi nešto uzbudljivo, neko novo poznanstvo, posebno akos te mladi ili ako zbog posla često putujete. Mnogi vas kritikuju da ste prilično nemarni po pitanju ljubavnog života i da se ponašate kao da vam je svejedno šta će sutra biti. Ako spadate u one tipične zavodnički nastrojene Ovnove koji su spremnida začas uđu u vezu i da vrlo lako ostave partnera ako im to iz nekog razloga tako odgovara. Potpuno ste nepredvidivi. 

2.9.2014.
Nemojte imati previše poverenja prema onima koji vam laskaju ali nemojte ni odbijati poziv za izlazak od nekog ko vam se dopada.Prva Mesečeva četvcrt  u Strelcu može doneti flert na putu ili neku avanturu koja može voditi ka ozbiljnoj vezi ili ka ozbiljnim problemima ako ste u braku ili imate partnera.Verujete da možete da osvojite poverenje jednog Lava.


BIK  (21.4.- 21.5.)   

31.8.2014.
Jedan od uzbudljivijih dana jer ćete imati mogućnost da razgovarate sa nekim ko je pouzdan i ko će vam reći tačno ono što vas zanima o osobi koja vam je draga. Moguće da i ako ste u stalnoj vezi, niste u stanju da znate sve što vas zanima o partneru ali ne želite da postavljate previše pitanja.Naglašen znak Škorpije donosi vam mogućnost susreta sa nekim ko je uvek imao dovoljno strpljenja za vas, naročito kada su u pitanju vaši privatni problemi.

1.9.2014.
Verujete u mogućnost da uspete u osvajanju naklonosti jednog  Jarca ili Device koji su u poslednje vreme prema vama veoma ljubazni. Ako ste u srećnoj vezi i to sa nekim s kim je svojevremeno bilo dosta problema, trebalo bi da se maksimalno posvetite partneru i da ga ne izazvate promenama raspoloženja, naročito ako je on okupiran nekim svojim poslovnim brigama. Bićete u situaciji da se dogovorite sa njim oko zajedničkog puta. 

2.9.2014.
Trudite se da niko ne shvati da u stvari niste u stanju da na lak način rešite ljubavni problem.Pomalo ignorišete sve one poruke koje dobijate od partnera ili osobe koja vam je draga a koje su vam upućene na razne načine i očekujete da će se situacija rešiti sama od sebe. Slobodni Bikovi danas mogu upoznati Raka, Bika ili Jarca.Prva Mesečeva četvrt u Strelcu čini vas prilično neprilagodljivim i nedovoljno adaptibilnim na neke nove okolnosti u vezi koje vam ne odovaraju.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

31.8.2014.
Naglašena pozicija Jupitera čini vas simpatičnim u očima onih sa kojima treba da ostvarite prisan odnos ali i sa onima koji vas mogu doživeti kao nekog ko ipak pokušava da na fini način nametne svoju volju. Igrate dvostruku igru i pokušavate da balansirate kada je u pitanju veza sa jednim Lavom koji ni sam ne zna šta hoće. Ne bi trebalo da se previše opterećujete mišljenjem koje drugi imaju o vama.

1.9.2014.
Niste ni svesni kakav utisak ostavljate na partnera koji je već verovatno na neki način digao ruke od vas jer ste uzdržani ili previše poslovni, hladni i distancirani. Niste u stanju da iskreno pričate o onome što osećate i to partneru smeta jer često ne zna šta mislite, planirate i šta od njega očekujete.Mladi  usamljeni Blizanci pokušavaju da svoj život ispune nekim sadržajem čaki iako su zbog nečega razočarani ili usamljene.

2.9.2014.
Prenaglašeno astrološko polje doma i porodice može doneti izvesnu tenziju u odnosima sa vama bliskim osobama, naročito ako imate utisak da neko vrši bilo kakvu vrstu pritiska na vas. Moguće da ćete želeti da se dogovorite oko nekh bitnih pitanja, nekretnina ili vaših ličnih planova koje drugi ne odobravaju.Ipak, dominacija  Meseca u Strelcu za vas može značiti novu šansu na koju niste računali.


RAK ( 22.6.-22.7)  

31.8.2014.
Pozicija Urana i Pluton čini vas prilično neprilagdljivim kada je u pitanju osoba koja računa s punim pravom na vas ali ste zato veoma plemeniti prema onime koje prvi put srećete. Ne budite nakraj srca ako vas bude kritikovao jedan Bik, Blizanci ili neki Lav, najverovatnije s razlogom.Imate razloga da se nadate susretu sa Ribama ili Jarcem.

1.9.2014.
Nekome je veoma stalo do vas i vi ste svesni toga međutim ta osoba to ne pokazuje na način na koji vi očekujete. Verovatno, ako se radi o osobi koja nije slobodna, ne želi da komplikuje svoj život i pokušava da vam da na zananje da ne možete da od nje očekujete nemoguće. Bilo bi dobro kada biste se pomirili sa Rakom, naročito ako se radi o vezi sa osobom sa kojom  ste prekinuli tokom prošle godine.

2.9.2014.
Prenaglašeno astrološko polje tajnih ljubavi, ljubavnih problema, ali i partnerskih odnosa čini vas sklonim da razmišljate o partneru na drugačiji način.Uvereni ste da nešto krije od vas ili da nije tako iskren, iz nekih razloga, prema vama, ma kako se vi postavili prema njemu. Dobro se slažete sa nekim ko vam uvek pruža podršku i daje priliku da se istaknete ili da dobijete mogućnost da postanete poznati u javnosti. Ipak, ne krijete ljubomoru, teško kontrolišete osećanja.


 

LAV (23.7.- 22.8.)         

31.8.2014.
Svaki vaš potez i pogled  odaje koliko ste zaljubljeni.Prilično ste stidljivi, naročito ako ste dugo sami ili veoma mladi kao da se plašite sopostvenih osećanja,potpuno nepotrebno jer su uzajamna. Moguće da se radi o ljubavi iz mladosti.Ne bi trebalo da se opterećujete ljubomorom prema jednom Strelcu.Bezuspešno pokušavate da zavedete red u domu.

1.9.2014.
Moguće da vas intrigira osoba koja često menja raspoloženje, neko ko je spreman da bude sa vama i prijatelj i ljubavni partner, u zavisnosti od vaših potreba. Verujete u mogućnost obnove veze sa Ovnom ili Lavom, naročito ako idete negde na put. Ako vam se dopada osoba sa kojom ste do skora bili na istom projektu, dajte joj na znanje da niste ravnodušni.Dobijate poziv da se sretnete sa rođakom koji živi u inostranstvu.

2.9.2014.
Mesec u Strelcu nagoveštava početak nove veze. Intrigirate jednog Jarca  a upornost Škorpije deluje na vas previše stresno i vi ćete morati da donesete neku odluku koja se tiče zajedničkog života ili nastavka veze, naročito ako vas svojim pozivima opterećuju Ribe ili Jarac.Mesec je vladalac vaše astrološke kuće tajnih ljubavi i može vam se javiti jedan Bik ili neki Jarac


DEVICA ( 23.8.-22.9.)

31.8.2014.
Spremni ste da se maksimalno posvetite partneru i možete sa njim provesti negde na putu mnogo prijatnim zajendičkim momenata.Čeznete za privatnošću, mada su mogući i brojni pozivi za zajendičke izlaske. Nekome je veoma važno da bude sa vama u društvu, čak i ako niste slobodni.Imate veliku podršku vaših bližnjih ali sa starijim muškarcem u domu ne stojite najbolje.

1.9.2014.
Tranzit Meseca vas čini vas danas popustljivim prema Škorpiji i Jarcu. Ovan mašta o vama i vi ste svesni toga ali ne poklanjate mnogo tome pažnju. Nemate potrebe da sumnjate u naklonost Bika ili Riba. Dobijate šansu na koju ste dugo čekali.Verujete u mogućnost obnove veze sa Rakom.Nepotrebno se zamerate nekom ko vam je u stvari veoma naklonjen.

2.9.2014.
Pokazujete dobru volju u vezi sa rešavanjem problema koje imate u odnosima sa stalnim partnerom ali on kao da nije preterano zainteresovan da se situacija između vas dvoje reši ili ignoriše vaše napore da bi vas u izvesnom smislu kaznio. Imate grižu savesti zbog mnogo čega ali to ne pokazujete na advekatan način.


VAGA (23.9.- 22.10.)

31.8.2014.
Vaš partner postavlja pred vas prevelike zahteve, posebno u finansijskom smislu.Dobićete poziv da se vidite sa jednom Devicom ili Ribama.Moguć je susret sa nekim ko dolazi iz inostranstva.Susret u teretani ili negde gde se okuplja mnogo mladog sveta.Bavite se uređenjem stambenog prostora u kome Moguće je da to radite sa mnogo entuzijazma uz pomoć stalnog partnera.

1.9.2014.
Nekome je bitno da vam ugodi po svim pitanjima, čak i ako se ne radi o ljubanom partneru nego samo o prijateljstvu, osećate koliko je nekom, moguće Škorpiji ili Jarcu stalo da vam učini nešto po volji. Vama je mnogo važnije da imate osećaj da možete u svako doba da se oslonite na partnera, što se naročito odnosi na dame Vage.Ako ste u tajnoj vezi, ona bi mogla da se uskoro iskomplikuje, naročito ako ste rođeni krajem znaka

2.9.2014.
Moguć odlazak na kraći put gde možete sresti nekog ko će vas fascinirati. Ako se radi o strancu, dobićete priliku da se bolje upoznate sa Lavom, Vodolijom ili Strelcem.Želite da se pomirite sa Lavom koji  je više puta uspevao da vas izbaci iz takta ali vi prelazite preko svega i trudite se da mu učinite mnogo toga po volji.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

31.8.2014.
Imate bar dve mogućnosti kada je ljubavni život u pitanju ali vi verovatno ne koristite nijednu.Ukoliko ste u braku više se bavite probelmima vezanim za partnerovu familiju nego svojim.Ako ste slobodni, sledi poznanstvo preko Interneta.Od vas mnogi očekuju uslugu ili vas potežu za najmanju sitnicu.Moguće pomirenje sa Škorpijom ili Rakom.

1.9.2014.
Ovo bi mogao biti interesantan dan ako ste spremni da se prilagodite potrebama partnera koji je najverovatnije veoma zahtevan ili ima jasno zacrtan cilj šta očekuje od vaše veze. Ako ste mladi i slobodni, moguće je da ćete upoznati izuzetno ambicionu osobu koja će imati pozitivan uticaj na vašu karijeru. Oćekivanja od jednog Lava su prilično nerealna, naročito ako ste vi dama  Škorpija a Lav nije slobodan.

2.9.2014.
Dobijate različite informacije o nekom ko vam je drag ili vam je nekada bio veoma drag a sada niste načisto šta prema toj osobi osećate. Trudite se da sve što je negativno izbrišete i sećanja, međutim, nešto se kao senka nadvija nad vašu savest i kad tad ćete morati da se time pozabavite. Verujete u naklnost jenog Strelca koji je dugo tolerisao vaše greške.


STRELAC

31.8.2014.
Pokušavate da promenite taktiku da kažete ono što bi vašem partneru prijalo da čuje ili ćete pokušati da ga obradujete nekim poklonom, prijatnim iznenađenje. Ipak, teško da bi sve to moglo da na njega deluje previše podsticajno ako ima svojih nerešenim poslovnim problema. Nije problem u vama nego u njegovim obavezama. 

1.9.2014.
Kada Mesec tranzitira preko znaka Škorpije vi ste prilično uzdržani i to smeta vašem partneru ali smeta i vama. Vi toga niste svesni samo vam je jasno da vas nešto izuzetno ozbiljno sprečava u odnosima sa stalnim partnerom da budete iskreni ili potpuno spontani. U stvari prebacujete, najverovatnije, s razlogom  odgovornost na njega, naročito ako se radi o Jarcu ili Škorpiji. Iako niste načisto šta u stvari želite od vaše veze,verovatno očekuje od partnera više razumevanja.

2.9.2014.
Ne bi trebalo da se previše angažujete oko nekog ko to ne zaslužuje, naročito ako se radi o Devici ili Škorpiji. Imaćete priliku da se sretnete u većem društvu sa osobom koja vam je veoma draga i sa kojom imate veoma komplikovan odnos. Dobijate poziv da se sretnete sa Rakom ili Vodolijom na nekom većem skupu.Tranzit Meseca  donosi nova poznanstva.


 

JARAC (22.12.- 19.1.)  

31.8.2014.
Verujete da ćete uspeti da pridobijete naklonost osobe koja vam se dopada u vezi sa zajedničkim putovanjem. Ne bi trebalo da se previše opterećujete ljubomorom. Možete dobiti poziv od nekog ko se duže vreme ne javlja a moguće da se radi o osobi sa kojom se nekada bili veoma prisni.Ako ste u srećnoj vezi, nemojte započinjati razgovore o nečemu što partnera nervira.

1.9.2014.
Stalni partner pokušava da shvati suštinu vaše ličnosti i ako ste manje od godinu dana zajedno, verovatno ga stalno iznenađujete promenama raspoloženja. Kako se Mars, planeta strastvenosti i energičnosti nalazi jakom položaju u Škorpiji verovatno imate veliki uticaj na partnera ali ste takođe spremni i vi da prihvatite njegove savete.Nemojte insistirati na nečemu što vam nikako ne odgovara .

2.9.2014.
Tranzit Venere čini vas veoma odlučnim u vezi sa odlukama koje se tiču vašeg ljubavnog i porodičnog života. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako događaji ne krenu onim tokom kojim biste vi želeli. Tranzit Sunca povoljno se odražava na predstavnike vašeg znaka koji su u vezi sa nekim ko ima veze sa medijima ili često putuje u inostranstvo. 


VODOLIJA (20.1.- 19.2.)   

31.8.2014.
Očekujte povoljan razvoj događaja, naročito ako vam se dopada neko s kim ste mogli do skora da o svemu iskreno razgovarate. Ako se radi o nekom vatrenom tokom dana ćete imati priliku da iskreno o svemu razgovarate ali ako se radi o Jarcu.Sada ste u fazi nekakve tajanstvenosti jer je naglašen znak Lava ili Device i ma kojoj dekadi znaka da pripadate.

1.9.2014.
Dan nije povoljan zbog tranzita Meseca preko Škorpije. Osetljivi ste i ne dozvoljavate da vam bilo ko stavlja primedbe na račun nečega za šta nema osnova. Pokušaćete da nađete pravi način kako da nekom date na znanje da se ne može sa vama poigravati.Držite do sebe i spremni ste da se „branite“ od bilo kakvog „napada“.Nekome je veoma stalo da bude sa vama u dobrim odnosima, nada se da ćete obratiti pažnju na njega.

2.9.2014.
Iskreni ste prema osobi koja vam je draga i spremni ste da joj izađete u susret ni po jednom pitanju.Osećate potrebu da nekom date na znanje šta osećate prema Lavu. Trudite se Blizancima dajete na znanje da ste spremni da mnogo toga učinite što bi im odgovaralo.Trudite se da se maksimalno posvetite rešavanju svog statusa u vezi ili braku ili da se izborite za malo više samopoštovanja.

.


RIBE (20.2.- 20.3.)

31.8.2014.
Očekujete poziv sa više strana i kao da priželjkujete da se dogodi nešto o čemu ste samo mogli da maštate. Ako ste slobodni, moguće da će vam se javiti neko u koga nemate mnogo poverenja i s kim nećete biti načisto šta možete da očekujete.Ako ste u stalnoj vezi,verujete da ćete biti u prilici da se dogovorite sa stalnim partnerom o zajedničkom izlasku ili susretu sa prijateljima koje dugo niste imali prilike da sretnete.

1.9.2014.
Svesni ste da vam partner  mnogo toga ne zamera iako vas možda pomalo kritikuje a to je nešto što se odnosi na zajedničke prijetelje kojima ste se na neki način zamerili ili ste uradili nešto što je uticalo da se vaši odnosi promene. Partneru ne odgovara vaš odlučan stav po nekim nebitnim pitanjima i verovatno će pokušati da sa vama vodi razgovore na tu temu a vi na to nećete uopšte reagovati ili ćete se ponašati kao da vam je svjedno šta on misli. 

2.9.2014.
Pokušavate da budete krajnje racionalni i staloženi u situaciji koja od vas zahteva da pokažete više osećanja. Mesec u Strečci može delovati na vas zbunjujuće ako se nalazite u komplikovanoj emotivnoj vezi u kojoj se ne snalazite baš najbolje. Ne želite da ulazite u raspravu sa nekim ko vam je veoma drag ali s kim u poslednje vreme nemate tako dobru komunikaciju kakvu ste nekada imali.

 

Jasminka Holclajtner

 

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
48.325.994

Pregledanih stranica
104.878.408

Danas poseta
28.034

Trenutno na sajtu
1.316

Vreme: 2014-09-02 11:09

Reklame