Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni ljubavni horoskop

 

 
OVAN
(21.3.- 20.4.)

21.8.2014.
Potrebno vam je jako osećanje sigurnosti i potražićete ga u društvu nekog vodenog znaka, moguće Ribe ili Strelca. Imate dve opcije, ne možete da se odlučite ni za jednu, ali duša vas vuče ka onoj koja bi vas više namučila.Ova druga je ono pravo za vas i verovatno planirate da je obradujte nekim poklonom, zajedničkim izlaskom ili nekim putovanjem.

22.8.2014.
Pozicija Meseca može dovesti do susreta do koga vam je veoma stalo. Moguće da strepite da bi partner mogao da povede razgovor o nečemu što vama ne odgovara. Ako se radi o ozbiljnoj, ambicioznoj osobi, zapitajte se da li ste ga možda nečim razočarali ili možda očekuje od vas više angažovanja u vašoj vezi.

23.8.2014.
Savršeno vam odgovara atraktivna osoba koja vodi bogat društveni život jer su asteroidi ljubavi   tako postavljani prema vašem znaku da očekujete od partnera tj. partnerke da pokažu inicijativu.. Čuvajte se sopstvenih misli, naročito ljubomore i preteranog maštanja. Imate potrebu za tajnim flertom.


BIK  (21.4.- 21.5.)   

21.8.2014.
Dan može biti pun obaveza zbog čega nećete moći da posvetite dovoljno pažnje i vremena partneru, čak i ako ste u braku ili živite pod istim krovom.Ako u vašem domu bude neka proslava ili budu došli gosti, očekujete dosta bučnog društva koje će vas zamoriti. Slobodni Bikovi mogu sresti vrlo ozbiljnu osobu koja će ih zaintrigirati.

22.8.2014.
Ne bi trebalo da se previše opterećujete razmišljanjima o tome šta o vama misli jedan Rak, neki Ovan ili Vodolija ako vas ne intersuju. Ako se radi o vašim simpatijama, pokušajte ili o nekom s kim ste na početku veze, moći ćete da se dobro raumete ako prihvatite njegov smesao za humor.

23.8.2014.
Nemojte donositi važne odluke u vezi sa ljubavnim životom tokom dana. U večernjim satima kada Mesec bude  između Jupitera i Venere bićete mnogo raspoloženiji. Darežljivi ste i spremni da učinite mnogo za partnera. Ipak, to verovatno nije dovoljno naročito ako vam se dopada neko ko je umetnička priroda. 


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

21.8.2014.
Skloni ste sedenju na dve stolice mada to ne biste priznali ni po koju cenu. Budite iskreniji prema partneru više će vas ceniti jer vaše sitne laži vrlo brzo prozre i to ga samo iritira. Ako planirate da uđete u kratku blic paralelnu vezu sa nekim koga poznajete preko posla, možete doći u prilično nezgodnu situaciju.

22.8.2014.
Osećate se dobro i vrlo ste dominantni zbog    pozicije Sunca i Jupitera .Ovaj dan bi mogao biti vrlo interesantan ako niste preosetljivi.Ne pristajete na ucene od strane Škorpije, Device ili Lava ali niste ni dovoljno ubedljivi da biste se postavili kako treba. U suštini ste veoma impulsivni i skloni ishitrenim reakcijama. Veza sa Ribama može biti veoma naporna.

23.8.2014.
Tranzit Saturna i Marsa vam ne odgovara baš zbog čega ste verovatno zaljubljeni u nekog ko vam ne ukazuje dovoljno pažnje.Zbog Severnog Mesečevog čvora u Vagi pokušaćete da budete racionalni jer naglašen znak Lava donosi i neka druga rešenja za ljubavni život. Budite aktivniji, prihvatite poziv za izlazak.


RAK ( 22.6.-22.7)  

21.8.2014.
Svi primećuju nestrpljenje u vašem ponašanju i vi to više i ne krijete jer ne znate kako da rešite brojne probleme. Ljubavni život vam izgleda prilično komplikovan posebno ako ste dugo u vezi. Ukoliko ste nedavno raskinuli vezu verovatno imate potrebu da se osamite i da se odvojite od zajedničkog društva. Ta osoba će vas verovatno potražiti.

22.8.2014.
Pozicija Meseca znači da ćete morati da se pozabavite raspoloženjem osobe koja će vam se javiti a koja je moguće u drugom gradu ili ćete se čuti samo preko telefona ili ćete komunicirati preko Facebooka. Moguće da je partner preterano opsednut mišljenjem svojih roditelja o vašoj vezi. Moguća veza sa sportistom.

23.8.2014.
Žene će biti posebno sklone da se zaljubljuju u starije muškarce ili u veoma ozbiljne, ambiciozne osobe, moguće one koji se bave nekim sportom ili se bave biznisom ali i medicinom. Tranzit Meseca preko znaka Lav donosi mnogima mogućnost romanse na poslu, posebno sa osobama koje zbog posla često putuju.


 

LAV (23.7.- 22.8.)         

21.8.2014.
Mnogi ne odobravaju vaš izbor ali vi po tom pitanju ne možete ništa, ili bar vrlo malo. Moći ćete da se možda malo izborite za svoje mesto pod suncem ili za malo više lične slobode, ali partner će i dalje biti veoma neprilagodljivi i neće želeti da vam popušta po mnogim pitanjima.Dobro se slažete sa Bikom i Vagom koji tolerišu vaše mane.

22.8.2014.
Ako ste u vezi sa osobom koju poznajete sa nekog puta,može doći  i do neke vrste ucene ili prebacivanja, jer ste veoma posesivni. Bolje se prepustite osećanjima i budite spremni na otvoren razgovor.Ako želite da zavedete jednog Ovna ili Vodoliju, bolje odustanite od te ideje jer nećete moći s njima da izađete nakraj. Dobijate poziv od Vodolije u vezi sa uzlaskom.

23.8.2014.
Imate veliku potrebu da ostvarite romantičnu vezu sa nekim koga ne poznajete dovoljno a koga ste nedavno upoznali. Ukoliko ste muškarac, predstoji vam veza sa mladolikom osobom koja je uz to i pričljiva. Mnogi misle a se ponašate prilično čudno u poslednje vreme.


DEVICA ( 23.8.-22.9.)

21.8.2014.
Budite prirodni, jer su aspekti planeta takvi da vam malo toga ide u prilog ako budete pokušali da se ponašate izveštačeno. Ako imate stalnog partnera on je kao panter koji samo vreba svaki vaš potez, da bi vam dao na znanje da ne možete da se ponašate tako kao vi želite i da „zgrabi“ onog ko mu stoji na putu do vas. Sami ste doveli do toga.

22.8.2014.
Rođeni krajem znaka, pod velikim su uticajem  Merkura planete uspeha zbog čega mnogi predstavnici vašeg znaka mogu imati utisak da se nalaze na nekoj vrsti prekretnice. Ne prekidajte vezu ako nemate jake razloge za to. Dobro se osećate u društvu Lava ili Škorpije.Moguć  je nastavak veze sa Jarcem.

23.8.2014.
Sva vaša skromnost dolazi do izražaja u ljubavnom životu, jer  vas tranzit Meseca čini pasivnim do večernjih sati i ponašate se kao da ne možete da upravljate svojim životom nego to treba da čine drugi. Ako ste muški predstavnik ovog znaka, moraćete da budete pričljiviji ili ćete imati potrebu da nekom pokažete koliko ste zainteresovani da se nastavi vaša veza.


VAGA (23.9.- 22.10.)

21.8.2014.
Najradije biste malo požurili s događajima, ali ako se radi o nekoj ozbiljnijoj vezi ili braku, to vam baš i nije pametno. Vaša sloboda je dragocenija od bilo kakve vrste obaveza koju biste rado zada preuzeli na sebe. Predstoji vam neka nova veza, neko novo poznanstvo ali najverovatnije u tajnosti. Javlja vam se osoba koja živi u inostranstvu.

22.8.2014.
Dobri odnosi sa Ovnom imaju velikog uticaja na vaš ljubavni život, naročito ako ste ikada bili u vezi sa nekim od predstavnika ovog znaka. Ako vam se dopadaju Blizanci ili Vodolija, pokušajte da nađete način kako da sa njima uspostavite dobru komunikaciju.Nekome je veoma stalo da se sa vama pomiri.

23.8.2014.
Postavite svoju vezu, brak ili odnos sa partnerom, kako god ga nazivali, na zdrave osnove i obavite razgovor koji dugo odlažete jer Mars u Škorpiji i još uvek vi niste u stanju da budete uvek uravnoteženi. Nemojte koristiti samo erotiku kao oružje protiv partnera. On vam želi dobro a da vi toga niste uopšte svesni. 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

21.8.2014.
Potrebna vam je dobra komunikacija sa partnerom i uglavnom od vas zavisi kakva će ona biti. Ipak, i neki Rak ili Vaga mogu biti i te kako „zaduženi“ za vaše raspoloženje. Bilo bi dobro da se manje nervirate ako neko ne bude odgovorio na adekvatan način na vaše udvaranje. budite prirodni i srdačni i to je način na koji možete nekoga da osvojite.

22.8.2014.
Jupiter, planeta egzaltiranog raspoloženja u Lavu u napetom  aspektu sa  Saturnom u vašem znaku, čine vas nedovoljno realnim kada su u pitanju odnosi sa Bikom ili Strelcem. Osećate se moćnim i dominantnim jer  vas štiti dobra pozicija Crnog Meseca Lilita,kao i Neptuna.Moguć je poziv od osobe koja vam je draga  a koja živi u inostranstvu.

23.8.2014.
Pokušavate da budete krajnje hladnokrvni u situacji koja je prilično naporan za vas naročito ako ste u vezi sa Ribama. Veza sa Devicom vas čini nesigurnim u sebe a čini vam se da je partner previše nadmen ili dase poigrava sa vama. Dobićete poziv od jarca u koga niste sigurni da li možete da imate poerenja. Jedan Bik vam može odgovarati.


STRELAC

21.8.2014.
Pokušavate da nadoknadite sve ono što ste propustili u poslednje vreme, i želite a se pokažete pred osobom koja vam je draga u najboljem izdanju. Ako se radi o nekome ko je iskusniji ili malo drskiji od vas, neće vam biti lako da se izborite za ono što želite. Moraćete da u nečemu popustite. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako partner bude pokušao da vas pravi ljubomornim.

22.8.2014.
Tokom dana bićete veoma uzbuđeni, naročito ako ste u vezi sa Ovnom, Vodolijom ili Blizancima  i ako ste iz bilo kojih razloga razdvojeni, najveerovatnije ćete se često čuti telefonom. Očekujete da vam se javi neko ko vam je posebno drag, u večernjim satima očekujete poziv od Lava ili Blizanaca. Verujete da vam je naklonjen jedan Lav.

23.8.2014.
Na poslu se dešava nešto što vas može naterati da mislite da možete da osvojtie koleginicu tj. kolegu. Asteroid Kupidon vas čini uticajnim i  zaljubljivim. Plašite se da ne padnete u  pod uticaj nekog ko je veoma energičan, odlučan i nije spreman da vam po mnogim pitanjima popušta. Ako ste dama Strelac imate velikog uticaja na  Vagu.


 

JARAC (22.12.- 19.1.) 

21.8.2014.
Ako ste u dužoj vezi koja vas ne zadovoljava ni po čemu moraćete da u nečemu popustite ili da napravite veliko spremanje u svom privatnom životu. Neće vam biti lako da donesete neke odluke, ali ako se sa partnerom često raspravljate, to znači da niko ne želi da popusti. Bilo bi dobro da se sretnete sa starim društvom, shvatićete koliko ste mnogima dragi.

22.8.2014.
Naporan dan jer ste okupirani ličnim ambicijama i važnije vam je da se posvetite poslu nego partneru.Očekujete od njega mnogo više razumevanja nego što je do sada pokazao ili ste vi bili previpe okuprani nekim svojim poslovima i niste ni primetili koliko toga čini za vas. Ako ste u vezi sa Rakom ili Lavom, ne ulazite ni u kakve razsprave u vezi sa eventualnim preseljenjem ili započinjanjem zajedničkog života.

23.8.2014.
Pokušavate da iskoristite snagu Crnog Meseca Lilita koji vam omogućava da ostvarite dobru komunikaciju sa jednom Vodolijom ili nekom Devicom.Zbog nečega nećete propustiti da se udvarate jednom Ovnu ili Blizancima. U večernjim satima prevariće vas intuicija i vi ćete napraviti pogrešan korak. 


VODOLIJA (20.1.- 19.2.)   

21.8.2014.
Nemojte ulaziti u vezu sa nekim za koga znate da vam ne odgovara. Bolje se držite dobrog starog partnera čak i ako ima mane, ili neke osobe koja vam se često javlja a poznajete je duže. Može vam se dopasti osoba za koju ste čuli mnogo toga intrigantnog, i oduvek vas je privlačila. Budite načisto da li želite da budete s njom ili ne, jer morate biti spremni na sve.

22.8.2014.
Pozicija Jupitera vas čini totalno nerealnim kada je u pitnaju veza sa nekim ko je veoma društven, bavi se poslom koji bi mogao da mu donese neku vrstu popularnosti. Slobodne Vodolije su sklone flertu, čak i sa onima koji nisu slobodni. Izlazak u večernjim satima.Ako ste u vezi ili braku, možete očekivati poziv od jednog Strelca ili Vage.

23.8.2014.
Mnogo toga što se dešava na polju ljubavi nije vam jasno a „krivci“ su moguće asteroidi, posebno Eros i Fantazija kao i tranzit Plutona. Moguće da ste zaljubljeni u  nekog Jarca  ili u nekog ko nije slobodan. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko vas izuzetno ceni.


RIBE (20.2.- 20.3.)

21.8.2014.
Vašu nervozu je teško izdržati a vi se nećete ni truditi da je sakrijete. Smatrate da imate prava da očekujete više pažnje od partnera, ali on vas uporno ignoriše.Prisustvo Meseca  u Raku pozitivno deluje na vas.Moguć je susret sa osobom koja je prisutna u javnom životu i to bi mogao biti razlgog svađi između vas i stalnog partnera. Ako ste slobodni, očekujete poznanstvo.

22.8.2014.
Prenaglašen znak Lava i Škorpije može vas učiniti sklonim raspravama. Prilično ste nezadovoljni svojim životom i partnerskim odnosima a niste svesni svog dela krivice. Trudite se da se na najbolji način prikažete pred nekim ko vas fascinira. Ako se radi o Raku, Jarcu ili Devici verovatno će vam to poći za rukom. Budite manje skloni kritikovanju partnera, naročito ako ste dugo u vezi.

23.8.2014.
Pokušaćete da budete razumni i da odolite snagama podsvesti koje vas teraju da se ponašate otvorenije i pristupačnije nego što biste želeli. Vaša tajna želja je neko veoma komunikativan ko moguće često putuje. Verujete u mogućnost ostvarenja dobrog odnosa sa  Blizancima ili Lavom.Neka Škorpija misli na vas.

Jasminka Holclajtner

 

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
47.690.789

Pregledanih stranica
104.244.258

Danas poseta
5.893

Trenutno na sajtu
650

Vreme: 2014-08-23 05:08

Reklame