Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni ljubavni horoskop

 

 
OVAN
(21.3.- 20.4.)

30.9.2014.
Sunce u vazdušnom znaku sa Marsom u Strelcu  gde je i Mesec,planetu emocija u  vatrenom znaku donosi potrebu za iskrenim razgovorom o nečemu što se odnosi na vašu porodicu. Iz nekih razloga veoma vam je bitno da vam se javi osoba u koju imate povrenja ili da svoje privatne probleme podelite da roditeljima, naročito ako živite u drugom gradu ili zemlji.

1.10.2014.
Rođeni u prvoj dekadi znaka pod dobrim su uticajem Venere u Vagi, zbog čega će Ovnovi imati osečaj da ne moraju da se previše trude oko partnera. Čak i ako ste rođeni u drugoj ili trećoj dekadi znaka, osetićete olakšanje zbog partnerove tolerancije ili poziva za izlazak u veće društvo.

2.10.2014.
Odgovara vam pozicija planeta u vatrenim znacima tako da ako priželjkujete strastvenu avanuru ili flert, može se dogoditi da sretnete nekog koga površno poznajete i poželite da se upustite u nešto ozbiljnije. Oni koji su u brak ili stabilnoj vezi mogu se nadati harmoničnom danu iako je Mesec u Jarcu prilično „strog“ i čini vas nespremnim na kompromise.


BIK  (21.4.- 21.5.)   

30.9.2014.
 Očekuje vas poziv od nekog ko vas dugo nije video ili želi da se sa vama sretne, najverovatnije u vidu kućne posete. Moguće da ćete biti raspoloženi da pozovete nekog ko vam je veoma drag i koga dosta dugo već viđate ali nikako niste prešli granicu prijteljstva ili površnog poznanstva. Ne odbijajte poziv nekog vatrenog znaka, imaćete o čemu sa njim da pričate.

1.10.2014.
Ovo je za većinu predstavnika vašeg znaka povoljan dan, naročito ako ste u prlici da se sretnete sa nekim ko vam je nekada bio drag a niste načisto šta sada prema toj osobi osećate Nakon susreta, biće vam jasno.Osećate potrebu da se dogovorite sa jednim Rakom koji vam je privržen.Vodolija vam pravi probleme.

2.10.2014.
Odogovara vam društvo ambiciozne osobe i verovatno nećete propustiti priliku da se sretnete sa nekim ko gradi karijeru ili je odlučan da bude sa vama čak iako nije slobodan. Verujete da možete da se snađete u društvu u kome se vode ozbiljni razgovori i možda planirate da svojim stavom po nekim važnim pitanjima fascinirate osobu koja vam se dopada.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

30.9.2014.
Jedan od boljih dana, posebno za one koji vole da se druže sa osobama sa kojima  se uvek lepo provedu. Jedan Ovan, Strelac ili Devica mogli bi biti veoma interesantni, naročito ako s njima treba da se sretnete u većem društvu.Ovo je kao idealan dan za one koji su spremni da uđu u novu vezu sa nekim koga poznaju veće duže vremena.

1.10.2014.
Ako ste slobodni,srešćete osobu koja vam se dopada pod nekim malo tajanstvenim ili neuobičajenim okolnostima.Pozicija Marsa govori o potrebi za  dobrom komunikacijom i  mogućnostima za zabavu.Dobro se osećate u društvu osoba koje imaju više entuzijazma i poleta od vas,koje zrače optimizmom i koje podstiču kod vas želju za uspehom.

2.10.2014.
Merkur u Škorpiji donosi priličnu nervozu i neku dozu tajanstvenosti u ljubavi. Ako ste u vezi sa vazdušnim ili vatrenim znakom, verovanto oboje želite da sačuvate svoju privatnost po svaku cenu iako se mnogi interesuju za detalje iz vašeg privatnog života. Slobodni Blizanci mogu sresti iznenada jednog Ovna i na pomolu je nova romansa.


RAK ( 22.6.-22.7)  

30.9.2014.
Verujete da neko pokušava da naruši vaš ugled pričajuži o vama neistine ili da pokušava da vas u nečemu prevari ili nadmudri. Uz malo taktičnosti možete od one koji vam nisu naklonjeni ubediti da imaju razloga da rade sa vama i da vam veruju.Poverite svoje planove Škorpiji koja ima iskustva u sferi finansija.Mesec u Strelcu donosi nepoverenje prema vazdušnim i vatrenim znacima.

1.10.2014.
Jedan Lav može uticati na vašu odluku i može vam se učiniti da ima šanse za vezu koja je već duži period na staklenim nogama. Ako vam se dopada jedan Jarac, dajete mu na znanje šta osećate prema njemu.Trudite se da nađete način kako da se dogovorite sa Jarcem u jednom dahu. Verujete da možete da ubedite partnera da prihvati neki vaš predlog.

2.10.2014.
Sa Mesecom i Plutonom u Jarcu u vašem životu ima mnogo dramatike. Merkur u Škorpiji gde je već dve godine i Saturn doprinosi tome i vi ćete verovatno želeti da se posvetite osobi koja vam je draga i da provodite sa njom što više vremena čak i ako ona ne bude delila tu želju sa vama, bar ne tim intenzitetom.


 

LAV (23.7.- 22.8.)        

30.9.2014.
 Danas bi trebalo da se postavite odlučno prema partneru koji vam se ne javlja. Neće vam poći za rukom da ga ubedite u ono što želite ako budete uporni, sa drugačijim stilom, više ćete postići.Bilo bi dobro da budete fer i da partneru date na znanje da vam je stalo do njega. Slobodni Lavovi  očekuju da im se javi neko koga poznaju s posla.

1.10.2014.
Pokušavate da ubedite jednog Raka, Blizance ili Vagu da popuste u nečemu što je za vas veoma važno. Ne opterećujte se previše čudnim sms koje dobijate od navodno nepoznate osobe.Dobro se snalazite u društvu Vage ili Bika ali ako ste u braku, a u vezi sa Vodolijom mogući su sukobi. Vaša očekivanja u vezi sa Blizancima su prilično nerelana.

2.10.2014.
Ako se budete bavili lepim temama, ako budete organizovali prijatno druženje sa onima koji su vam dragi i ako ne budete bili preveliki kritičar, posebno ako ne budete nalazili mane stalnom partneru, lepo će vam biti. U protivnom, moguće su rasprave za svaku sitnicu jer ste prilično nakraj srca.


DEVICA ( 23.8.-22.9.)

30.9.2014.
Trudite se da neko koga viđate na poslu shvati koliko vam se dopada, moguće da se radi o Raku ili Biku. Ako se radi o Ovnu ili Vodoliji, verovatno ćete biti veoma uporni u nastojanjima da osvojite njihovu naklonost Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko često nastupa u javnosti.Nekome je stalo da sazna što više o vašem privatnom životu.

1.10.2014.
Nemojte uobražavati da neko iz vaše porodice  ili porodice vašeg partnera ima nešto protiv vas ili da pokušava da vam nametne svoju volju.Bićete veoma ljubazni prema onima koje prvi put upoznate, naročito ako budete izašli uveče negde u neki restoran pored vode.Moguća je romansa sa nekim koga ste upoznali početkom godine.

2.10.2014.
Merkur je jak i vaše verbalne sposobnosi kojima pokušavate nekog da zadivite ili da fascinirate. Vaš smisao za humor ne odgovara svima ali dana biste mogli osvojiti Jarca, Raka ili Ribe. Vatreni znaci, naprotiv, mogu veoma burno reagovati ne neke vaše komentare koji im nisu po volji. Slobodne Device mogu upoznati Bika ili Lava.


VAGA (23.9.- 22.10.)

30.9.2014.
Sunce u vašem znaku donosi mogućnost romanse na putu  sa nekim ko je stranac ili ko je često poslovno odsutan iz zemlje. Osoba koju viđate u poslednje vreme na poslu izuzetno vas intrigira. Naglašene astrološke kuće posla, ljubavi i javnosti sa asteroidima ljubavi čine vas sklonim da se emotivno vezujete za kolege. Dobro se osećate u društvu onih koji se razumeju u umetnost.

1.10.2014.
Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vašoj vezi misli jedan Rak čak i ako se radi o dobrom prijatelju. Venera i Severni Meseče čvor u vašem znaku za vas znači potrebu da sa partnerom o svemu iskreno razgovarate čak i ako se radi o ozbiljnom problem. Moguće je poznanstvo sa Vodolijom.

2.10.2014.
Sigurni ste u sebe i svoj šarm i spremni da se maksimalno posvetite onima čije vam društvo prija. Prilično ste u stvari egoistični u svojim pokušajima da na fini način nametnete svoju volju partneru. Ako ste u vezis a  Lavom, Ovnom ili Strelcem bićete u prilici da se lepo provedete negde gde izlaze oni koji vole dobru muziku.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

30.9.2014.
Predstavnici vašeg znaka se postavljaju često veoma zahtevno a da toga nisu svesni. Partner može imati osećaj da mu nešto prebacuje, naročito ako ste na početku veze a nije mu jasno šta. U stvari verovatno ne želi da prihvati vaše kritike koje mu često upućujete zbog vaše nervoze.Nemojte ulaziti u nepotrebne rasprave sa jednim Ovnom.

1.10.2014.
Prva Mesečeva četvrt u Jarcu donosi neočekivani susret sa nekim ko živi u inostranstvu.Ako ste od nedavno u vezi moguće je da nemate mnogo poverenja u razloge zašto partner ne može da se vidi sa vama. Dobijate želju da se sretnete sa jednim Rakom ili Ribama.Nemojte se nervirati ako vas ne pozove jedan Lav.

2.10.2014.
Imate sklonost ka tajnim ljubavima i moguće da ste jedan od pasioniranih posetilaca FB i da imate čaki lažni profil. Neko vam je opsesija i vi ga bukvalno „proganjate“ pratite sve šta kaže, radi i s kim se druži. Ako imate vezu sa mnogo starijim partnerom, budite taktični jer će zbog nečeg biti na vas ljut.


STRELAC

30.9.2014.
Spremni ste da se nađete sa Ovnom sa kojom ste već izlazili a možda veza nije bila tako uspešna. Ako se radi o nekom prisutnom u javnosti veza ima šanse da se stabilizuje. Na putu ste ostvarenja prilično harmoničnog odnosa sa osobom koja je ipak mnogo pasivnija od vas po mnogim pitanjima.

1.10.2014.
Naporan dan za one predstavnike vašeg znaka na koje utiče tranzit Merkura preko Škorpije. Mnogo toga vam nije jasno kada je u pitanju partner.To se najviše odnosi na rođene početkom znaka. Ako ste raskinuli vezu koja je trajala bar tri godine, moguće da se kajete zbog toga i sa sentimentalnošću se sećate zajedničkih momenata.Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa Lav.

2.10.2014.
Sigurni ste u sebe i pokušavate da na najbolji način organizujete svoj život. Nekome je veoma bitno da može sa vama da podeli mnogo toga, naročito neke konkretne probleme. Ne bi trebalo da propustite priliku da se lepo provedete u društvu Blizanaca, Lava ili Vage. Imate mogućnost proširenja kruga prijatelja i poznanika.


 

JARAC (22.12.- 19.1.)  

30.9.2014.
Rođeni početkom znaka trude se da osvoje naklonost nekog ko je prilčno nepouzdan ii ne pokazuje koliko je zainteresovan za nastavak veze. Ako spadate u one nesigurne predstavnike vašeg znaka ili bar one nešto pasivnije koji čekaju da partner napravi prvi korak, danas se od vas očekuje da se drugačije postavite, da budete odlučniji i prilagodljiviji.

1.10.2014.
Tranzit Meseca donosi neko novo poznanstvo ali im ne donosi nikakvo olakšanje kada je u pitanju rešavanje ljubavnih problema. Moguće da ste prilično nerealni i nespremni da sagledate situaciju u pravom svetlu.  Najverovatnije će vam se udvarati jedan Rak.Očekujete poziv od Lava, Bika ili Riba. Verujete da možete da povratite naklonost Device.

2.10.2014.
Mesec u vašem znaku čini vas uzdržani i veoma zahtevnim. Nije vam lako da izađete nakraj sa partnerom koji je u vatrenom znaku ali ako ste u vezi sa vodenim ili zemljnim znakom,možete očekivati da vam se danas javi sa neočekivanim predlogom u vezi sa izlaskom. Ako ste slobodni, nepoverljivi ste prema Lavu ili Ovnu.


 

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)   

30.9.2014.
Nemojte dozvoliti da vas Blizanci pokolebaju sa pričom za koju nema osnova a tiče se osobe koja vam je draga ili njene familije. Možete se uzdati u svoju procenu, posebno ako vas interesuju Devica ili Ovan dok sa Jarcem možete biti u tajnoj vezi. Ako ste se tek s nekim upoznali, ne insistirajte na nečemu što partneru smeta.

1.10.2014.
Nemojte se nervirati ako razgovor sa osobom koja živi u i inostranstvu ne krene u onom smeru u kome ste vi to očekivali. Kada je u pitanju razgovor o nečemu što još uvek nije jasno definisano,a moguće da se tiče zajedničkog života ili veze sa nekim koga ne poznajete dvovoljno, morate biti izuzetno taktični.

2.10.2014.
Očekujete da vam se javi neko ko je tek stigao iz inostranstva i verovatno ćete imati mogućnost da se sretnete ili da negde provedete zajendo veče. Pitanje da li će od toga nešto biti ili će se sve završiti na prijateljstvu. Moguć je susret i sa jednom Vagom koja odavano želi da sa vama stupi u kontakt ili da vam da na znanje da joj se dopadate.


RIBE (20.2.- 20.3.)

30.9.2014.
Moguć je interesantan susret sa nekim ko će imati šta da vam predloži, moguće neki projekat koji će vas zaintrigirati. Tranzit Venere  donosi nove interesantne susrete, naročito rođenima krajem znaka a ako ste u vezi sa Devicom ili Škorijom, naoružajte se strpljenjem posebno ako se radi o osobama koje su prisutne u javnosti ili često putuju u inostranstvo.

1.10.2014.
Ovo je jedan od onih dana kada dobrom taktikom možete postići mnogo. Pitanje je da li imate koncepciju, da li ste napravili dobru strategiju jer vi volite da idete na sigurno. U tom slučaju ne računajte mnogo na svoju pamet, jer vam u ljubavi neće mnogo pomoći osim ako ne treba da analizirate razloge nečijeg odbojnog stava. I to je samo privid, zato se prepustite emocijama.

2.10.2014.
Imate način kako da popravite odnos sa jendim Rakom ili Škorpijom. Potrebno je da budete dosledni i da se maksimalno trudite da se angažujete oko sređivanja situacija u vašem domu ili ljubavnom životu jer ste verovatno zapostavili svoj privatan život zbog poslovnog. Moguća je romansa sa nekim koga površno poznajete sa posla.


 

Jasminka Holclajtner

 

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
50.317.540

Pregledanih stranica
106.865.920

Danas poseta
1.197

Trenutno na sajtu
1.364

Vreme: 2014-10-02 00:10

Reklame