Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni ljubavni horoskop

 

 
OVAN
(21.3.- 20.4.)

27.7.2014.
Dobijate šansu da se sa nekim pomirite ili da nekog upoznate. Ovo je jedan od onih dana o kojima maštate i koji bi mogao da bude veoma značajan. Jednom godišnje, mlad Mesec u Lavu čini vas izuzetno sposobnim da se prilagodite nekim novim okolnostima u vašem privatnom životu ili da planirate ulazak u brak, proširenje porodice.

28.7.2014.
Ako ste rođeni početkm ili krajem znaka prilično ste sumnjičavi prema nekom drugom Ovnu ili Škorpiji i moguće da ste pomalo zbunjeni razvojem događaja na ljubavnom planu jer niste načisto da li vam je partner  ili da li je iskren. Ako spadate u one koji su rođeni u srednjoj  dekadi znaka, očekujete poziv za susret od Lava.

29.7.2014.
Tranzit Meseca donosi mogućnost romanse na kraćem putu sa poslovnim partnerom jer je u dobrom aspektu sa  Suncem i u izazovnom aspektu sa Marsom i Plutonom zbog čega biste mogli biti u vezi sa nekim ko je za vas gotovo idealan partner. Dopadate se  Lavu, Blizancima. Vodoliji i Strelcu a Škorpija i Jarac pokušavaju da vas učine ljubomornim.


BIK  (21.4.- 21.5.)   

27.7.2014.
Mlad Mesec u Lavu u vašoj astrološkoj kući doma i privatnosti donosi vam mnogo toga interesantnog, naročito ako planirate da primate goste ili da idete u goste, ako ste pozvani negde na neki prijem, veselje i sl.Možete očekivati prijatne momenet u društu Raka ili Lava, moguće i jedne Vage.

28.7.2014.
Venera pleneta emocija, vladalac vašeg znaka obrazuje dobar aspekt sa Saturnom što donosi mnogo toga interesantnog na ljubavnom planu. Verujete da možete da obnovite vezu sa nekim ko je poslednjih meseci bio veoma naporan za svaki oblik komunikacije. Trudite se da budete fer prema njemu čak i kada menja rapoloženje svaki čas.

29.7.2014.
Trudite se da postignete mnogo u odnosima sa nekim Strelcem. Ako se budete dobro organizovali, moguć je zajednički izlazak sa  Blizancima ili Vodolijom. Slobodni Bikovi    su u procepu između dva veoma uspešna partnera. Neko računa na vas i verovatno će vas pozvati da se sretnete u društvu osobe koja je poznata u javnosti.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

27.7.2014.
Za vas počinje nov period jer mlad Mesec u Lavu u blizini Crnog Mesec Lilita donosi susret ili poziv od nekog  na koga duže vreme mislite. Imate način kako da popravite odnos, naročito ako se radi o osobi koja je nepredvidivog ponašanja i često vas iznenadi svojim postupcima.

28.7.2014.
Dopadate se nekom Lavu  a ako ste rođeni krajem znaka imate simpatiju oko koje se vredi potruditi, naročito ako se radi o osobi koja je sličnog senzibiliteta vašem. Dobijate priliku da se pomirite sa nekim preko zajedničkom prijatelja koji je spreman da posreduje između vas dvoje.Ulazak Marsa Škorpiju odgovara rođenima krajem znaka.

29.7.2014.
Tranzit Jupitera donosi nove mogućnosti na emotivnom planu.Imate snžanu intuicjiu,i uspevate da saznate ono što vas interesuje. Jedna Riba, Rak ili Jarac uporno pokušavaju da sa vama uspostave dobar kontakt ali vi ih verovatno ignorišete. Imate veliku potrebu da svoj život organiizujete kako vi to želite. Spremni ste da činite brojne ustupke partneru čak i nešto sa čime se ne slažete.


RAK ( 22.6.-22.7) 

27.7.2014.
Preduzimate korake da dovedete svoj život u red ali to vam neće tako lako poći za rukom ako ste rođeni krajem znaka, ako vam je podznak u nekom vatrenom znaku ili ako vam je partner rođen u znaku Ovna ili u poslednoj dekadi Vagi. Dopustite Škorpiji da vam kaže ono što joj je na duši.

28.7.2014.
Oktobarske Škorpije nisu imune na vas, naročito ako ste junski Rak. Trudite se da budete dobrog raspoloženja čak i ako se ne odvija sve onako kako ste zamišljali. Imate način da se sretenete sa Jarcem ili Bikom i oni verovatno očekuju od vas da napravite prvi korak.

29.7.2014.
Očekujete da ćete uspeti da ubedite osobu koja vam je draga da se složi sa vama u vezi sa zajedničkim putem ili izlaskom u kasnim večernjim satima.Ako se radi o nekom koga ste upoznali na poslu, utoliko pre imate šansu da se lepo provedete.Položaj Meseca vas čini preterano tajanstvenim i intrigantnim. Moguć susret sa Ovnom.


 

LAV (23.7.- 22.8.)         

27.7.2014.
Mlad Mesec u vašem znaku donosi mogućnost obnove nekadašnje veze ili tajnu ljubav sa nekim ko je poznat u javnosti.Verujete u dobre namere jednog Blizanaca koji vas često zbunjuje svojim ponašanjem.Nekome je izuzetno stalo da ostavi dobar utisak na vas. Slobodni Lavovi mogu biti „žrtva“ jedne Vodolije ili Vage koji nisu slobodni.

28.7.2014.
Niste načisto da li ste jedini u životu vašeg partnera i pokušaćete da mu se nametnete na način na koji on to ne očekuje. Dobijate poziv od nekog s kim ste nekada imali manji flert ili ste bili u nekoj vrsti neobavezne veze. Moguća romansa sa Vodolijiom ili nekim Strelcem.

29.7.2014.
Položaj Meseca je povoljan i omogućava vam da provedete prijatne časove sa osobom koja vam se dopada u većem društvu,moguće u okviru poslovnih kontakata. Trudite se da pridobijete naklonost nekoga s kim niste tako dugo u vezi. Ako ste slobodni, verovatno maštate o osobi koja vam nije dostupna i sa kojom ne možete da lako uspostavite kontakt, posebno ako se radi o jednoj Škorpiji ili Jarcu.


DEVICA ( 23.8.-22.9.)

27.7.2014.
Ne odustajte od svojih planova čime da iznenadite partnera ili da mu priredite neko prijatno iznenađenje.Imaćate priliku da se pokažete u najboljem izdanju pred nekim ko ima o vama inače lepo mišljenje. Mnogi vas smatraju šarmantim a stalni partner vam nešto zamera.

28.7.2014.
Dobićete priliku da se izvinite nekom prema kome verovatno niste ispali fer. Ako vam se dopada jedan Lav, pokušajte da nađete način kako mu date na znanje da niste ravnodušni ali ako odmah ne odgovori na vaše udvaranje, imajte strpljenja za njega.Trebalo bi da obratite više pažnje na one koji su vam odani, naročito na stalnog partnera.

29.7.2014.
Tranzit Meseca preko vašeg znaka donosi mogućnost prijatnog susrta sa Rakom, Bikom ili Ovnom. Škorpija će želeti da posreduje između vas i nekog ko vam se duže vreme dopada ili sa kim biste želeli da se pomirite. Nemate način kako da  popravite odnos sa Ovnom a da pri tom ne popustite u nečemu veoma važnom.


VAGA (23.9.- 22.10.)

27.7.2014.
Rođeni početkom znaka očekuju da se nešto dogodi što bi moglo da ih prijatno iznenadi ili da   sretnu osobu koja im je neka vrsta opsesije. Bićete spremni na ustupke kada je u pitanju jedan Lav prema kome ste uvek bili slabi ma kako se ponašao prema vama.

28.7.2014.
Očekujete poziv od nekog ko se u priličnoj meri poigravao vama ili nje bio onoliko otvoren i iskren kako ste vi to od njega očekivali. Vaše ambicije se loše reflektuju na vaš ljubavni život, naročito ako nemate mnogo vremena za partnera, ako ste skloni flertu a on to zna.

29.7.2014.
Polazi vam za rukom da se nametnete nekome ko vam je dugo već veoma drag ali to činite na diskretan način. Nekome ste velika opsesija. Potrebna vam je potvrda okoline da je vaš partner pravi izbor za vas. Moguće je da se radi o jednom Biku koji vas simpatiše ili nekom Ovnu koga od skora poznajete. Verujete u mogućnost pomirenja sa  Lavom iako vam nije dao jasne nagoveštaje u tom pravcu.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

27.7.2014.
Osećate se u svom elementu, naročito ako ste rođeni početkom znaka u oktobru. Ako vam se bude udvarao Ovan ili neko koga ste upoznali na poslu ili preko poslovnih kontakata, nemojte imati predrasude prema njemu dajte mu šansu. Rođeni krajem znaka pod velikim su uticaja mladog Meseca,  moguća je romansa.

28.7.2014.
Ne bi trebalo da se preterano nervirate kada je u pitanju osoba koja nije uvek iskrena prema vama. To se naročito odnosi na rođene krajem znaka. Ako ste rođeni u srednjoj dekadi znaka uvereni da bi želeo da sa vama raskine ili pokušava da dominira na način koji vama nikako ne odgovara.

29.7.2014.
Trudite se da nađete najbolji način kako da se objasnite sa nekim koga od nedavno poznajete. Dobijate poziv od jednog Strelca koji najverovatnije nije slobodan.Neko intenzivno misli na vas, moguće osoba koju ste upoznali otrplike pre godinu dana. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim  ko vam jasno daje na znanje da nije ni malo ravnodušan prema vama.

 


STRELAC

27.7.2014.
Verujete da ste na pravom putu kada je pitanju rešavanje nekih manjih problema zbog kojih se nepotrebno raspravljate. Dobićete priliku da se sretnete sa Lavom, Rakom, Vodolijom. Niste načisto šta želite jer ste izuzetno popularni u društvu i mnogi vam se udvaraju. Ako ste u vezi sa drugim Strelcem, moguć je zajednički put.

28.7.2014.
Povoljan dan za one koji su u emotivnoj vezi sa nekim koga poznaju preko posla ili za one koji žele da započnu vezu sa kolegom. Možete se nadati susretu sa nekim, potpuno neočekivatno, na poslu ili u društvu kolega, naročito ako planirate zajednički izlazak.Lav ili drugi Strealc i dalje su za vas idealni partneri.

29.7.2014.
Poslovi sa osobama koje su prisutne u javnosti mogu doneti interesantan susret,posebno ako se bavite umetnošću ili ćete  uspeti da se danas vidite sa osobom koja vam je posebno draga, moguće da se radi o Vodoliji ili Ovnu. Dopadate se osobi koja moguće živi u prekookeanskoj zemlji ili često putuje na Daleki istok. Ako ste u dužoj vezi ili braku, spremni ste na svaku vrstu ustupaka partneru.


 

JARAC (22.12.- 19.1.) 

27.7.2014.
Očekujete poziv od nekog ko vam je veoma drag i sa kim ćete moći da doživite mnogo toga interesantnog i uzbudljivog. Imate način da ispravite grešku ili da se izvinite nekom koga dobro poznajete a o koga ste se ogrešili. Verujete da ste na pravom putu da rešite nedoumicu sa jednom Vodolijom.

28.7.2014.
Venera u Raku donosi mogućnost romantične avanture ili veze sa nekim  ko se bavi nekim glamuroznim zanimanjem ili je poznat u javnosti. Ako ste slobodni možete očekivati susret sa ambicioznom osobom koja će pri samom upoznavanju dati na znanje da je spremna da sa vama uđe u vezu.

29.7.2014.
Pokušajte da se ne raspravljate sa Škorpijom ili Rakom, naročito ako se radi o partneru koji je više puta pravio scne bez povoda.koja Neće vam poći za rukom da ga ubedite u ono što želite ako budete uporni, sa drugačijim stilom, više ćete postići. Moguće da partner želi da vas uvede u polemiku oko nečega što ga inaće opterećuje.


VODOLIJA (20.1.- 19.2.)   

27.7.2014.
Ne ulazite u raspravu sa nekim ko vam je drag i sa kim biste želeli da budete u dobrim odnosima jer ste verovatno veoma zaljubljeni.Partner vas u velikoj meri intrigira a vi niste načisto da li ste uradili pravu stvar, rekli šta je trebalo ili ste uradili nešto pogrešno. Na vas misli neko za koga ste uvereni da vas je zaboravio.

28.7.2014.
Trudite se da osvojite naklonost jedne Vage, Bika ili Lava. Prijatno će vas iznenaditi susret sa nekim koga ćete imati prilike da vidite na nekom većem skupu.Mogua je obnova veza sa jednim Rakom ili Ribama. Ne odustajte od Lava a ako ste se od Ovna udaljili ili niste u dobrim odnosima, promenite taktiku.

29.7.2014.
Nemojte dozvoliti da vas  Vaga ili Škorija pokolebaju sa pričom za koju nema osnova a tiče se osobe koja vam je draga ili zajedničkih prijatelja. Možete se uzdati u svoju procenu, posebno ako vas interesuju Rak ili Ribe dok sa Jarcem možete biti u tajnoj vezi. Ako ste se tek s nekim upoznali, ne insistirajte na nečemu što partneru smeta.


RIBE (20.2.- 20.3.)

27.7.2014.
Imate više načina kako da osvojite jednu Ribu, Raka ili Bika. Dobićete priliku da se pomirite sa Škorpijom ili Vagom. Škorpija vam je izuzetno naklonjena i spremna da učini mnogo toga za vas. Verujete u mogućnost obnove veze sa nekim ko vam je veoma naklonjen ali se ipak ponaša prilično uzdržano.

28.7.2014.
Ulazak Marsa u Škorpije donosi nove mogućnosti, posebno kada je u pitanju emotivna veza sa jednim Ovnom, Škorpijom, Jarcem ili drugim Ribama. Mnogo toga će početi da se odvija mnogo lakše ako niste ljuti jedno na drugo ili ako nemate nameru da se sa partnerom raspravljate.

29.7.2014.
Moguć je poziv za izlazak udvoje na neko veoma romantično mesto. Ako se radi o Ribama ili Vagi verovatno ćete biti veoma uporni u nastojanjima da osvojite njihovu naklonost. Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko često nastupa u javnosti.Nekome je stalo da sazna što više o vašem privatnom životu. Ako ste se upoznali sa partnerom preko FB, dobijate priliku da se lično sretnete.


 

 

Jasminka Holclajtner

 

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
46.247.903

Pregledanih stranica
102.803.421

Danas poseta
36.217

Trenutno na sajtu
976

Vreme: 2014-07-29 14:07

Reklame