Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni ljubavni horoskop

 

 
OVAN
(21.3.- 20.4.)

15.9.2014.
Trudite se da budete što zanimljiviji u društvu i spremni ste da se upustite u vezu koja možda neće potrajati ali će vam biti veoma prijatno, dok traje. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko je sličan vama po temperamentu. Bićete uspešni udvaranju jednoj Vagi.Neki drugi Ovan ili Strelac, moguće Lav, javiće vam se sa željom da se sretne sa vama.

16. 9.2014.
Trudite se da provedete dan na najbolji mogući način u što većem društvu ili sa onima koji su vam posebno veoma dragi. Verujete da ćete moći da ubedite Lava da vam se pridruži negde gde se sluša dobra muzika. Sredovečni Ovnovi uzalud čekaju na nečiji poziv, naročito od Bika, Škorpije ili Jarca.

17.9.2014.
Tranzit Marsa  i Jupitera može značiti da neka osoba na koju se oslanjate kao na potencijalni izvor informacija  ili neka dobra prijateljica biti nesmotrena i reći nešto što će poremetiti vaš duševni mir.Ako ste slobodni, danas nije pogodan dan za započinjanje veze sa nekim koga poznajete preko posla osim ako se radi o strancu.


BIK  (21.4.- 21.5.)   

15.9.2014.
Naporan dan jer se od vas mnogo više očekuje nego što ste spremni da učinite. Imate mogućnost susreta ili poznanstva sa nekim ko vam je veoma drag. Verujete da možete da se dogovorite sa sa Lavom ili Blizancima u vezi sa izlaskom. Ako vam se javi jedan Jarac ili neka Škorpija sa kojima možete lepo da se provedete, nemojte gubiti vreme.

16. 9.2014.
Nekome je veoma bitno sa bude sa vama u dobrim odnosima. Jedan Jarac sa kojim ste svojevremeno doživeli romansu potražiće vas i pozvati na izlazak. Sa Lavom možete nepotrebno pogoršati odnos ako budete insistriali na nekim svojim pravilima „igre“.Spremni ste da se upustite pre u raspravu nego u strastvenu avanturu osim ako se ne radi o kolegi.

17.9.2014.
Osećate se prilično sputano u vezi u kojoj vam se čini da nemate izlaza, naročito ako se radi o osobi koja posluje sa strancima a nije slobodna Trudite se da odobrovoljite nekog ko ima uticaja na vašeg partnera, moguće da je on pod većim uticajem svoje porodice nego vašim što vama posebno smeta. Nemojte odustajati od veze sa nekim ko živi u inostranstvu.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

15.9.2014.
Pozicija Meseca i Marca odgovara većini predstavnika vašeg znaka jer vas čini izuzetno prijatnim i gde god se pojavite ostavljate sjajan utisak. Slobodni Blizanci bukvalno mogu da biraju s kim će izaći jer su jedan od znakova u trendu. Trebalo bi da posvetite više pažnje Lavu ili Vagi.Dobijate poziv da se sretnete sa jednom Vodolijom sa kojom možete ostariti dobru komunikaciju.

16. 9.2014.
Imate veliku potrebu da se oko nečega objasnite sa partnerom. Ako ste inače u zategnutim odnosima ili ste relativo nedavno prekinuli vezu, moguće da ćete biti skloni pre raspravi nego prijateljskom ubeđivanju. Pozicija Venere vas čini spremnim da uđete u tajnu vezu sa osobom koja vam se duže vreme već udavara. Ne bi trebalo da ulazite u flert sa osobom za koju niste sigurni da li je slobodna.

17.9.2014.
Ostajete pri svom stavu čak možete biti prilično ljubomorni zbog veze sa nekim ko vas stalno drži u neizvesnosti. Možete  biti prilično iznenađeni razvojem događaja koji vama idu naruku jer ćete verovatno sresti nekog koga dugo niste videli. Dobićete poziv od Riba u vezi sa izlaskom. Sumnjate na Škorpiju da intrigari između vas i osobe koja vam je draga.


RAK ( 22.6.-22.7)  

15.9.2014.
Želite da date na znanje nekom koga poznajete preko posla koliko vam je drag ali ne preterujete u svojim izrazima naklonosti ako niste sigurni da je ona druga strana zainteresovana za vas naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku.Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Jarcem ili Ribamai oni su pravi izbor za vas.

16. 9.2014.
Tranzit Meseca i Venere vas čini preterano sklonim da se zanosite nerealnim željama kada je u pitanju  veza sa ambicioznom osobom. Ne odstupate od nečega što ste sebi zacrtali kao cilj a radi se nekom drugom Raku, Blizancimia ili Ovnu. Slobodni Rakovi očekuju poziv za izlazak od Lava.

17.9.2014.
Strepite da bi nešto loše moglo da krene u vašem privatnom životu i da biste morali da budete mnogo popustljiviji a razlog za to je aspekt između Meseca i Marsa koji vas čini sklonim promenama raspoloženja. Ako vam se dopada neko ko nije slobodan, danas bolje nemojte upriličiti susret, moguća su neprijatna iznenađnje. Ako ste slobodni, dan nije pogodan za početak veze.


 

LAV (23.7.- 22.8.)        

15.9.2014.
Danas bi trebalo da budete maksimalno ljubazni prema Blizancima, Ovnu ili Strelcu jer od toga zavisi kakav ćete utisak ostaviti na nekog do koga vam je izuzetno stalo. Nemojte davati obećanja u vezi sa nečim što vam može izgledati nerealno ili preuranjeno, ma o čemu da se radi. Dobijate mogućnost da se istaknete u društvu i da privučete pažnju jedne Vage ili Vodolije.

16. 9.2014.
Želite da dobijete priliku da nekom dokažete svoju privrženost ali se može dogoditi da vas ignoriše upravo neko kome možda dugujete i izvinjenje.Većina predstavnika vašeg znaka je posebno sentimentalna  prema nekom koga su nedavno upoznali.Ako ste rođeni početkom znaka verovatno se osećate nedovoljno shvaćenim od strane osobe koja vam je draga i u koju imate veliko poverenja. 

17.9.2014.
Ovo bi mogao biti izuzetno stresan dan ako ne dozvoljavate partneru da utiče na vaše stavove. Radi se o osećanjima a ne o vašoj karijeri i o vašem uzajamnom odnosu koji je verovatno zapao u krizu. Nemate mnogo sluha za njegove potrebe čak vas povremena melanholija partnera prilično nervira. Pripisujete partneru mane koje on nema ili ih ne ispoljava.


DEVICA ( 23.8.-22.9.)

15.9.2014.
Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što čujete na svoj račun ili na račun osobe koja vam je draga. Dobićete mogućnost da se pomirite sa nekim a to će vam biti predočeno na neki prilično interesantan i originalan način. Moguće da se radi o Biku ili Vagi.Želite da dobijete priliku da se sretnete sa jednim Jarcem ili Bikom i to će se verovatno i dogoditi.

16. 9.2014.
I dalje je naglašeno astrološko polje vaše ličnosti ali i tajnih ljubavi kako po pitanju planeta i kada su u pitanju asteroidi. Naglašeno je i vaše astrloško polje posla sa i moglo bi se dogoditi da vam se javi neko s kim ste nekada radili što će vas posebno veoma obradovati. Na većem skupu predstoji vam mogućnost susreta sa Rakom ili Blizancima.

17.9.2014.
Očekujete da vam osoba koja vam je draga izvini ili da vas kontaktira ali je ona verovatno pomalo ljuta na vas ili nespremna za bilo kakav kompromis. Ne budete preterano sigurni u sebe, vaša osećanja nisu jedino bitna za situaciju u kojoj se nalazite, uvažite osećanja i one druge strane. Želite da se sretnete sa nekim kome ste se zamerili i strepite od njene reakcije na vaše izvinjenje.


VAGA (23.9.- 22.10.)

15.9.2014.
Tranzit Marsa donosi mogućnost obnove veze sa Ovnom ili  Strelcem. Dopada vam se jedan Lav u koga imate veliko poverenje i ko vam je desna ruka u svemu. Danas bi trebalo da date prioritet ljubavnom ili društvenom životu. Možete dobiti priliku da se upoznate sa nekim koga dugo vremena već poznajete. Dobićete poziv da se sretnete sa Vodolijom.

16. 9.2014.
Trudite se da date sved od sebe da bi veza sa jednim vazdušnim znakom bila po vašim pravilima. Ne dopuštate partneru da izrazi svoju individualnost, naročito ne jednom Lavu.Jedan Jarac na poslu pokušaće da vas zainteresuje za sebe i to će mu poći za rukom na originalan način. Dobićete poziv da se sretnete na nekom javnom mestu sa osobom koja često putuje.

17.9.2014.
Očekujete da vam neko učini uslugu a ako je to osoba koja vam je draga, najverovatnije da danas neće imati mnogo psihičkog mira. Atmosfera u domu može biti prilično neprijatna ako budete insistirali na nečemu što znate da ne odgovara nikome ni vama u krajnjem slučaju. Želite da imate više uticaja na Lava koji ne obraća mnogo pažnje na vas.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

15.9.2014.
Mars je napustio vaš znak i postajete nestrpljivi. Dobijate različite informacije o nekom ko vam je drag ili vam je nekada bio veoma drag a sada niste načisto šta prema toj osobi osećate. Trudite se da rešite porodični problem na način  koji vam to najviše prija. Verujete u naklnost jednog  Bika koji je dugo tolerisao vaše greške.

16. 9.2014.
Jedan od aktivnijih dana u toku kojih ne uspevate da držite tempo i da postignete ono što želite na poslu i da stignete da se vidite sa osobom koja vam je draga. Tranzit Meseca donosi mnogo novih mogućnosti u vezi sa  društvenim životom i susretima sa osobama koje biste želeli da upoznate. Verujete u sve što vam neko priča o Vagi.

17.9.2014.
Pokušavate da razjasniste sebi neku dilemu ali vam to ne polazi za rukom verovatno zato što neko od vas skriva bitne činjenice. Pozicija Meseca u astrološkoj kući  javnosti donosi mogućnost flerta negde van mesta  u kome živite ali to neće biti on najbitnije, moguć je i neočekivan susret sa nekadašnjom simpatijom.


STRELAC

15.9.2014.
Tranzit Meseca čini vas veoma  raspoloženim i spremnim da se posvetite nekom ko vam je veoma drag. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako događaji ne krenu onim tokom kojim biste vi želeli. Moguće da će vam se javiti prijatelj sa željom da odete negde zajedno u provod i tamo možete sresti Vagu ili Strelca.Želite da se čujete sa nekim ko živi u inostranstvu.

16. 9.2014.
Pozicija brzih planeta odgovara  društvenim tipovima ovog znaka koji žele da imaju površnu vezu ili koji žele da se sretnu sa nekim drugim vatrenim znakom. Ako vam je cilj da sačuvate privatnost, pokušajte da nađete neko kompromisno rešenje ne sa partnerom već sa svojom savešću ako je to ikako moguće. Moguć je susret sa so osobama koje žive u inostranstvu.

17.9.2014.
Neko sa posla ko vam se više puta udvarao i moguće pokušavao da vam da na znanje putem sms poruka koliko mu se dopadate, menja taktiku. Na vama je da otrkijete o čemu se radi. Pozicija Meseca može značiti izvestan prekid u odnosima sa nekim ko vam je drag ili je od nedavno vaš partner ali Mars podstiče vašu želju za avanturom.


 

JARAC (22.12.- 19.1.)  

15.9.2014.
Ne bi trebalo da se previše angažujete oko nekog ko ne pokazuje na isti način ljubav kao vi. Čak i ako se radi o strastvenoj osobi, pitanje je da li se radi o nekom ko je u stanju da vam bude lojalan koliko ste vi,naročito ako se radi o Strelcu ili  Lavu. Dobijate poziv da se sretnete sa Škorpijom, Vagom ili Rakom na nekom većem skupu.

16. 9.2014.
Tranzit Marsa može doneti nespokojnost ili sklonost ka tajnim ljubavima. Ne bi trebalo da se previše nervirate oko nečega što možete čuti od nekog ko se previše meša u vaš život. Ako vam se dopadaju Škorpija koju ste upoznali na poslu ili Ovan, potrudite se da ih osvojite na originalan način. Jedna Vodolija ne odustaje od vas ma kako se vi ponašali prema njoj.

17.9.2014.
Za dame predstavnice vašeg znaka pozicija Meseca uglavnom znači nemogućnost dobre komunikacije sa nekim do koga vam je stalo. Čak i ako budete insistirali na razgovoru teško da će vam poći za rukom da shvatite o čemu se radi, partner je vešt u izbegavanju iskrenih odgovora. Stalo vam je da partner na pravi način shvati vaše angažovanje oko njegovog posla.

 

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)   

15.9.2014.
Osećate potrebu da nekom date na znanje šta osećate.Trudite se da se maksimalno posvetite rešavanju svog statusa u vezi ili braku ili da se izborite za malo više samopoštovanja, naročito ako ste emotivno vezani za nekog ko često putuje u inostranstvo. Potrebno vam je mnogo više razumevanja od strane Riba ili Jarca.

16. 9.2014.
Budite spontani, jer su aspekti planeta takvi da vam nikakva taktika neće pomoći. Ako imate stalnog partnera on vas na neki način provocira, da bi vam dao na nanje da ne možete da se ponašate tako kao vi želite i da morate da pristanete na njegove uslove. Možda nije loše da oboje budete popustljiviji. Recite mu šta vam smeta kod njega ali se nemojte raspravljati.

17.9.2014.
Ovo bi za vas mogao biti veoma interesantan dan, naročito ako ste u tajnoj vezi sa nekim o kome ne znate mnogo.Pokušajte da se preterano ne nervirate ako vas jedan Lav ili Bik budu ignorisali ili ako ne budu imali vremena za vas. Ne ulazite u sumnjive ljubavne „aranžmane“, ma o kome da se radi. Imate potrebu da se maksimalno potrudite  oko osobe koja vam je draga.


RIBE (20.2.- 20.3.)

15.9.2014.
Verujete u svoju sposobnost ubeđivanja i verovatno ćete pokušati da uverite Bika, Vagu ili Jarca da bi trebalo da postupe onako kako biste vi želeli. Nemojte se previše opterećivati pitanjima koja se odnose na partnerovu vernost. Dobro se osećate u društvu osoba koje vam imponuju, moguće nekog vatrenog znaka.

16. 9.2014.
Maštate o nekome ko živi u inostranstvu, ili obrnuto, neko mašta o vama. Ništa vam drugo ne preostaje nego da se prilagodite nekim novim okolnostima i da shvatite da ga verovatno skoro nećete videti. Nemojte biti previše energični u rešavanju ljubavnih problma, posebno nemojte mnogo da ga zapitkujete o poslovnim problemima.

17.9.2014.
Sunce u astrološkoj kući partnerskih odnosa nije tako jako tako da ćete verovatno biti u prilici da nekom nametnete svoju volju ili ćete imati manju raspravu sa nekim ko pokušava da vas iskoristi. Moguće da morate da pristanete na nešto što vam nikako ne odgovara. Trudite se da ubedite Raka ili Bika da prihvate vaš predlog.


 

Jasminka Holclajtner

 

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
49.347.296

Pregledanih stranica
105.897.753

Danas poseta
56.801

Trenutno na sajtu
1.030

Vreme: 2014-09-17 19:09

Reklame