Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni ljubavni horoskop

 

 
OVAN
(21.3.- 20.4.)

22.7.2014.
Ovo je za većinu predstavnika vašeg znaka prilično uzbudljiv dan, naročito ako ne odustajete od nekog koga ste upoznali preko posla. Neko ko živi u inostranstvu posebno vas intrigira.Želite da dobijete u vremenu, naročito ako se radi o vezi sa zemljanim znakom koji vas je već više puta razočarao. Slobodni mogu upoznati jednu Vodoliju ili Lav u koje imaju veliko poverenje.

23.7.2014.
Tranzit Meseca preko znaka Blizanaca mogao bi značiti za vas mogućnost da ponovo osvojite nekoga do koga vam je izrazito stalo, naročito ako je prisutan u javnosti. Nemojte se nervirati ako vas partner bude prividno ignorisao. To je samo deo njegove igre, želi da vas pridobije za sebe a nije siguran kako to da postigne. Dopadate se jednoj Vagi ili Lavu koji rade u medijima.

24.7.2014.
Pokušavate da promenite taktiku da kažete ono što bi vašem partneru prijalo da čuje ili ćete pokušati da ga obradujete nekim poklonom, prijatnim iznenađenje. Ipak, teško da bi sve to moglo da na njega deluje previše podsticajno ako ima svojih nerešenim poslovnim problema. Nije problem u vama nego u njegovim obavezama. Verujete da možete da se prilagodite tempu jedne Vodolija koja je sklona promenama raspoloženja.


BIK  (21.4.- 21.5.)   

22.7.2014.
Tranzit Meseca odgovara onima koji žele da započnu novu vezu sa Jarcem, Bikom ili Vagom. Ako ste u stalnoj vezi trudite se da partnera savetujete u vezi sa nečim što je vama interesantno. Želite da se posvetite nečemu što vas okupira iako znate da se partneru to neće dopasti. Imate veliku potrebu za nežnošću ali to malo ko može da uoči.

23.7.2014
Volite da se družite sa osobama preko kojih možete da sretnete osobe poznate u javnosti. Prilično ste se usamili i u poslednje vreme niste načisto da li se dopadate nekome koga želite da osvojite ili ne. Dobićete mogućnost da ostanete nasamo sa tom osobom. Moguć je kontakt sa osobom koja živi u inostranstvu.Verujete da ste na pravom putu kada je u pitanju rešavanje problema sa jednim Rakom.

24.7.2014.
Verujete da ćete uspeti da pridobijete naklonost osobe koja vam se dopada u vezi sa zajedničkim putovanjem. Ne bi trebalo da se previše opterećujete ljubomorom. Možete dobiti poziv od nekog ko se duže vreme ne javlja a moguće da se radi o osobi sa kojom se nekada bili veoma prisni.Ako ste u srećnoj vezi, nemojte započinjati razgovore o nečemu što partnera nervira a ako sebe smatrate nedovoljno shvaćenim i voljenim, poverite svoje brige starijoj osobi iz porodice.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)..

22.7.2014.
Verujete u mogućnost obnove veze sa nekim ko je nekada imao za vas mnogo više vremena. Ako ste dama Blizanci, trudite se da partneru podižete moral i da ga podstičete da budete istrajan u realizaciji svojih poslovnih planova. Bilo bi dobro da se javite Vodoliji, Ovnu ili nekom s kim ste inače uvek bili na istim talasnim dužinama.Ne odustajete od želje da se sretnete sa jednim Bikom.

23.7.2014.
Partnerski odnosi su u centru pažnje,  jer je Mesec u Blizancima ali je moguća manja tenzija jer ste nezainteresovani za predloge koje ima vaš poslovni ili ljubavni partner. Ako se niste dugo čuli sa prijateljem u znaku Raka, pozvaće vas da se negde vidite u gradu.Nekome je veoma bitno da može da se sa vama sretne u društvu  i da razgovara o svemu što ga opterećuje, moguče u vezi sa ljubavlju.

24.7.2014.
Očekujte povoljan razvoj događaja, naročito ako vam se dopada neko s kim ste mogli do skora da o svemu iskreno razgovarate. Ako se radi o nekom vatrenom tokom dana ćete imati priliku da iskreno o svemu razgovarate ali ako se radi o Jarcu.Sada ste u fazi nekakve tajanstvenosti jer je naglašen znak Ovna i Riba i ma kojoj dekadi znaka da pripadate morate biti što je moguće diskretniji u izražavanju svojih osećanja.


RAK ( 22.6.-22.7) 

22.7.2014.
Jasno dajete partneru na znanje koje su granice do kojih može da ide u očekivanju neke vrste vaše podrške ili usluge. Pomalo ste ektravagantni, neuobičajeno se ponašate u stvari moguće a ste prilično nesigurni u sebe.Verujete da su Ribe iskreni prijtelj i da možete da se uzdate u njih. Moguć je susret na kućnoj zabavi sa nekim ko vam je veoma drag.

23.7.2014.
Dobro bi vam došla pomoć, posebno neke veoma prijatne osobe, moguće da će vam se jedna Riba naći pri ruci kada budete u najvećem poslu. Dan je prilično naporan za one koji su nepoverljivi i sumnjičavi. Neodlučni ste u vezi  onim što osećate prema jednom Ovnu ili Vagi. Oseaćate se spremnim da preko nečeg pređete, moguće da se radi o manjoj uvredi.

24.7.2014.
Očekujete poziv sa više strana i kao da priželjkujete da se dogodi nešto o čemu ste samo mogli da maštate. Ako ste slobodni, moguće da će vam se javiti neko u koga nemate mnogo poverenja i s kim nećete biti načisto šta možete da očekujete.Ako ste u stalnoj vezi,verujete da ćete biti u prilici da se dogovorite sa stalnim partnerom o zajedničkom izlasku ili susretu sa prijateljima koje dugo niste imali prilike da sretnete. Verujete u mogućnost obnove veze sa nekim koga niste zaboravili.


 

LAV (23.7.- 22.8.)         

22.7.2014.
Osećate se spremnim da učinite nešto za partnera ili da mu učinite uslugu do koje je njemu veoma stalo. Ako ste i vi i partner veoma ambiciozni, bićete u prilici da razgovarate o obziljnim poslovima koje ćete verovatno u dogledno vreme zajedno započeti. Neko će vas pozvati na koga inače niste računali ili niste verovatli da je bilo moguće da će vas se setiti, naročito ako ste bili neprijatni kod pri poslednjem susretu.

23.7.2014.
Vaš ljubavni život postaje  za mnoge veoma interesantni ali ništa manje sadržajan. U stvari vi ništa ne krijete i samo želite da na čemu ste. Bićete u prilici da se sretnete sa nekim ko vam je bio veoma drag i veoma značajan moguće i duži niz godina. Ako ste od nedavno u vezi, verovatno krijete od okoline koliko ste zaljubljeni.

24.7.2014.
Osećate veliku privlaćnost prema nekom ko najverovatnije nije slobodan a moguće da niste ni vi, međutim, to vaš život čini još zanimljivijim. Tranzit Jupitera preko vašeg znaka donosi vam mnogo novih mogućnosti na emotivnom planu. Ne želite da se previše nadate kada je u pitanju mogućnost realizacije veze sa nekim ko vas je fascinirao a ako ste slobodni i imate simpatiju, napravite prvi korak ka zbližavanju.Moguće da se radi o jednom Ovnu.


DEVICA ( 23.8.-22.9.)

22.7.2014.
Dobro znate šta želite i jasno vam je da to ne možete da dobijete. Previše su vam visoki kriterijumi ne samo za ljubav nego i za ono što bi trebalo da se dogodi da biste vi bili srećni. Želite da budete uvek u društvu onih koji deluju pozitivno na vas ali ste svesni da to nije moguće. Imate mnogo dilema u vezi sa nekim ko vam se otvoreno udvara, čak iako niste slobodni.

23.7.2014.
Sunce u Lava ali vi ste okupirani problemima koji se odnose na dom i porodicu a vi ste skloni konfliktima. Niko ne terba da vam priča šta treba da radite vi to najbolje znate. Pokušajte da se dogovorite sa Strelcem ili Ovnom o nečemu što vam je veoma bitno. Vodolija vas nervira.Nervozni ste zbog situacije koja nije ni malo povoljna ako ste skloni da se inatite.

24.7.2014.
Jedan od uzbudljivijih dana jer ćete imati mogućnost da razgovarate sa nekim ko je pouzdan i ko će vam reći tačno ono što vas zanima o osobi koja vam je draga. Moguće da i ako ste u stalnoj vezi, niste u stanju da znate sve što vas zanima o partneru ali ne želite da postavljate previše pitanja.Naglašen znak Raka donosi vam mogućnost susreta sa nekim ko je uvek imao dovoljno strpljenja za vas, naročito kada su u pitanju vaši privatni problemi.


VAGA (23.9.- 22.10.)

22.7.2014.
Osećanja su vam potpuno pomešana kada je u pitanju odluka koja se tiče ne samo vas nego i osobe koja vam je draga, naročito ako ste pred nekom vrstom važne odluke ili razmišljate o zajedničkom putu. Bilo bi dobro da zaboravite nekog ko vas je u priličnoj meri opsedao u izvesnom periodu vašeg života. Želilte da se pomirite sa nekim ko vam se veoma dopada.

23.7.2014.
Jedan od boljih dana kada je u pitanju ljubav, naročito ako ste spremni da izađete u susret jednom  Ovnu ili  Lavu. Pokušajte da se priviknete na jednu možda malo neuobičajenu situaciju,moraćete da budete krajnje iskreni prema partneru. Neko ko vam se dopada možda nije osoba s kojom biste proveli život ali je sasvim o.k za izlaske i povremena viđanja.

24.7.2014.
Naglašena pozicija Jupitera čini vas simpatičnim u očima onih sa kojima treba da ostvarite prisan odnos ali i sa onima koji vas mogu doživeti kao nekog ko ipak pokušava da na fini način nametne svoju volju. Igrate dvostruku igru i pokušavate da balansirate kada je u pitanju veza sa jednim Lavom koji ni sam ne zna šta hoće. Ne bi trebalo da se previše opterećujete mišljenjem koje drugi imaju o vama.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

22.7.2014.
Zbog preterano naglašenog znaka Lava sa Jupiterom u njemu  osećate se prilično konfuzno po pitanju odluka koje treba da donesete kada je u pitanju ljubavni život ili porodični, bez obzira koja ste generacija. Moguće da je partner prilično ljubomoran ili vam daje povod da vi budete sumnjičavi. Niste sigurni koga treba da pitate za savet, bez obzira da li se radi o stručnjaku ili o bliskom prijatelju.

23.7.2014.
Današnji dan bi mogao doneti uzbuđenja razne vrste, mogući su konflikti sa prijateljima ali možda i izvesnu konfuziju ili osećanje da niste dovoljno voljeni ili da ne znate na čemu ste. Moguće je da vam se dopada osoba koju ste upoznali na poslu a koja vam po mnogo čemu ne odgovara ili strepite da bi mogla da vas napusti, izneveri. Romansa sa Jarcem može označiti početak ozbiljne veze.

24.7.2014.
Pozicija Jupitera vas čini prilično neprilagdljivim kada je u pitanju osoba koja računa s punim pravom na vas ali ste zato veoma plemeniti prema onime koje prvi put srećete. Ne budite nakraj srca ako vas bude kritikovao jedan Rak, Blizanci ili neki Lav, najverovatnije s razlogom.Imate razloga da se nadate susretu sa Ribama ili Jarcem.


STRELAC

22.7.2014.
Iako ste okupirani poslom, imate dovoljno vremena da se posvetite rešavanju dilemma u vezi sa ljubavnim životom. Nekome je veoma bitno sa vas ima za parijtelja bar ako ne želite neku ozbiljniju vezu.Trudite se da osvojite naklonost nekog ko vam se duže vreme već dopada i s kim niste uspeli da se možda vidite izvesno vreme. 

23.7.2014.
Pokušajte da se prilagodite na neke nove oklonosti koje vam možda trenutno ne izgledaju najpovoljnije, naročito ako ste u vezi sa nekim vodenim znakom ali u stvari niste ni svesni do koje mere u stvari imate uticaja na partnera. On vam još uvek pruža šansu ali vi kao da je ignorišete, pokušavate da mu nametnete svoj stil koji njemu ne odgovara.Nepotrebno se inatite oko nečega što bi trebalo da se porazumeva.

24.7.2014.
Svaki vaš potez i pogled  odaje koliko ste zaljubljeni.Prilično ste stidljivi, naročito ako ste dugo sami ili veoma mladi kao da se plašite sopostvenih osećanja,potpuno nepotrebno jer su uzajamna. Moguće da se radi o ljubavi iz mladosti.Ne bi trebalo da se opterećujete ljubomorom prema jednom Strelcu.Bezuspešno pokušavate da zavedete red u domu.


 

JARAC (22.12.- 19.1.) 

22.7.2014.
Ovo bi mogao biti za vas stresan dan ako ste već u zategnutim odnosima sa partnerom a tranzit Marsa se negativno na predstavnike vašeg znaka, posebno kada je u pitanju osoba koja je slične struke vašoj ili je znate iz poslovnih krugova. Ne odgovara vam ni tranzit Meseca preko Blizanaca jer to na vas uvek deluje prilično razdražujuće.

23.7.2014.
Aspekt između Urana iVenere ukazuje da prioritet treba da stavite na porodične odnose ili na partnerske ako nemate mogućnost da se često viđate sa partnerom zbog njegovih odlazaka na put. Ako ste veoma mladi, moguće je da smatrate da se vaši roditelji previše mešaju u vašu vezu a ukoliko ste u zrelim godinama, imate potrebu da sredite odnose u porodici. Nemojte se previše opterećivati onim što mislite da drugi o vama pričaju.

24.7.2014.
Spremni ste da se maksimalno posvetite partneru i možete sa njim provesti negde na putu mnogo prijatnim zajendičkim momenata.Čeznete za privatnošću, mada su mogući i brojni pozivi za zajendičke izlaske. Nekome je veoma važno da bude sa vama u društvu, čak i ako niste slobodni.Imate veliku podršku vaših bližnjih ali sa starijim muškarcem u domu ne stojite najbolje.


VODOLIJA (20.1.- 19.2.)   

22.7.2014.
Tranzit Marsa i Jupitera čini vas spremnim na neke nove ustupke i na ljubavnu vezu sa nekim ko je prema vama oduvek bio prilično prilagodljiv ali vi niste bili spremni da uzvratite istom merom. Neko ko je veoma dominantan ima potrebu da vam nametne svoje stavove, da vas uverava u svoja iskrena osećanja ili da vam daje obećanja koja vi niste sigurni da li će ispuniti.

23.7.2014.
Dan je odličan za kontakte sa sa strancima i za svaku vrstu putovanja, u privatnoj režiji ili službeno. Neko koga nemate prilike da često vidite,moguće neku Vagu ili Raka, danas vas može pozvati ili ga možete slučajno sresti.  Mlade Vodolije su opsednutie razmišljanjima o mogućoj vezi sa jednom Vagom ili Ovno,.Nekome ste veoma dragi ali toga kao da niste svesni. Dobijate poziv za sastanak sa strancem.

24.7.2014.
Vaš partner postavlja pred vas prevelike zahteve, posebno u finansijskom smislu.Dobićete poziv da se vidite sa jednom Vagom ili Ribama.Moguć je susret sa nekim ko dolazi iz inostranstva.Susret u teretani ili negde gde se okuplja mnogo mladog sveta.Bavite se uređenjem stambenog prostora u kome Moguće je da to radite sa mnogo entuzijazma uz pomoć stalnog partnera.


RIBE (20.2.- 20.3.)

22.7.2014.
Tranzit Meseca ne pogoduje onima koji treba da se sretnu sa Devicom ili Blizancima jer će im se učiniti da je ta osoba mnogo superiornija.Trebalo bi da budete mnogo srdačniji prema Biku ili Ribama koji se trude da vam ugode po mnogim pitanjima. Veza sa Vagom može biti veoma stresna, naročito ako se radi o osobama koje imaju stroge kriterijume.Ovo je za vas veoma stresan dan ako ne znate šta hoćete.

23.7.2014.
Ako ste duže u vezi ili braku, bilo bi dobro da razmislite o kvalitetu te veze, jer su svi izgledi da nešto ozbiljno nije u redu između vas i parntera. To je naročito izraženo kod  muških predstavnika ovog znaka koji uopšte nisu spremni da se suoče sa realnošću, niti sebe vide u pravom svetlu. Ne ulazite u porodične rasprave niti bi trebalo da komentarište partnerovo ponašanje van porodice.

24.7.2014.
Imate bar dve mogućnosti kada je ljubavni život u pitanju ali vi verovatno ne koristite nijednu.Ukoliko ste u braku više se bavite probelmima vezanim za partnerovu familiju nego svojim.Ako ste slobodni, sledi poznanstvo preko Interneta.Od vas mnogi očekuju uslugu ili vas potežu za najmanju sitnicu.Moguće pomirenje sa Škorpijom ili Rakom.


 

 

Jasminka Holclajtner

 

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
45.927.580

Pregledanih stranica
102.483.552

Danas poseta
376

Trenutno na sajtu
1.152

Vreme: 2014-07-24 00:07

Reklame