Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni ljubavni horoskop

 

 
OVAN
(21.3.- 20.4.)

28.10.2014
Konjukcja Marsa, vladaoca vašeg znaka i Meseca, simbola emocija ali i porodice u Jarcu može doneti prilično rigidan stav prema članovima porodice ili preteranu upornost da isterate nešto svoje. Ako ste u zrelim godinama, naprotiv, moraćete da popustite pre zahtevima mlađeg člana porodice. Slobodni Ovnovi mogu sresti neku Vagu koja će im se dopasti.

29.10.2014.
Potrebna je fina, suptilna komunikacija sa svetom, ali srdačna bez otkrivanja stvarnih namera i ciljeva. U porodici se vode razogovri o novcu, a u ljubavi postoji potreba za promenom.Niste naročito zainteresovani za ljubav koliko za sređivanje odnosa u porodici ili za rešavanje praktičnih pitanja kada se radi o odnosu sa ljubavnim partnerom.

30.10.2014.
Jedan Lav se moguće poigrava vašim strpljenjem i pokušava da vam nametne svoj stil. Pomalo ste naivni i mislite da možete da ga uverite u svoja osećanja ili da mu nametnete svoj stil. Naglašen znak Škorpije nije povoljan i zato bolje sačekajte da vidite kako će se odvijati situacija, nemojte donositi nikakve drastične odluke.


BIK  (21.4.- 21.5.)   

28.10.2014.
Imate potrebu za snažnim emotivnim doživljajima i verovatno vas privlači izuzetno harizmatilna i atraktivna osoba sa kojoma imate o čemu da pričate. Ako vas fizički privlači jedan Lav ili neki Ovan a nisu slobodni, naći ćete način kako da se sa njima sretnete.

29.10.2014.
Dobro se slažete sa dinamičim osobama koje vole da rizikuju. Moguć je poziv na put od nekoga ko živi na severoistoku od vašeg mesta rođenja. Asteroid Karma podstiče želju za obnavljanjem kontakta sa jednim Jarcem ili Rakom. Škorpija vam daje na znanje da nije nimalo ravnodušna.

30.10.2014.
Prva Mesečeva četvrt u Vodoliji znači mogućnost veze sa nekim ko neće baš biti tako veran kako ćete od njega očekivati ili ko neće reći istinu o sebi a ako ste u vezi ili braku, sledi scena.Pokušajate da se ne nervirate, naročito ako ste muškarac a u vezi ste sa Vodolijom. Šta je tu je, moraćete da izdržite njen temperament i da udovoljavate njenim prohtevima.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

28.10.2014
Bilo bi dobro kada biste pustili srcu na volju i kada ne biste previše kontrolisali svoj život. Ponos vam je međugim toliko naglašen da ne dopuštate nikom da se poigrava vama. Ako ste u vezi sa Bikom ili nekim drugim Blizancem, mogući su prijatni momenti u domu ili negde van grada u nekom intimnom ambijentu.

29.10.2014.
Želite da date na znanje partneru da ste dominantni ili bar da mora da poštuje pravila igre. I svemu ga podržavate i očekujete da i on vama uzvrati istom merom kada je u pitanju vaš posao i vaše obaveze. Ako ste u vezi sa vatrenim znakom, dobro se slažete. Jarac i Rak mogu biti naporni danas za svaku vrstu komunikacije.

30.10.2014.
Vaš znak je jedan od onih koji uživa u životu i sređuje ga onako kako njemu odgovara. Ako ste mladi i u vezi sa nekim ko često putuje, verovatno vam je teško da mu budete verni pošto izazivate pažnju gde god se pojavite. Ako ste od nedavno u braku, možete očekivati ljubomorne scene.Strelac, Vodolija i Vaga su najbolji izbor za vas. 


RAK ( 22.6.-22.7)  

28.10.2014
Ne možete da ne kažete šta vam je na duši iako dobro znate da bi to  moglo da se okrene protiv vas. Imate način kako da rešite spor sa nekim ili da se oslobodite sumnji u vezi sa vašim partnerom, naročito ako mislite da mu se dopada neko koga viđa na poslu. Dobićete poziv da se sretnete sa Škorpijom ili Vagom.

29.10.2014.
Dan nije tako sjajan za odnose sa Vodolijama, posebno onima kojima želite da namtnete svoj stil. One će vas na rafiniran način prevariti ili čak i pokušati da igraju na kratu vaših slabosti, što vas može posebno pogoditi. Ovnu je potrbna vaša podrška, moguće u vezi sa  poslom koji bi verovatno trebalo da radi sa strancima.

30.10.2014.
U ljubavi ste tajanstveni. Neodoljivo vas privlači neko ko vam je po mnogo čemu sličan a naročito po svom temperamentu.Ako ste žena, imate više šanse da osvojite naklonost osobe koja vas interesuje nego ako ste muškarac. U tom slučaju imate jaku konkurenciju koje možda niste ni svesni.


 

LAV (23.7.-22.8.) 

28.10.2014
Inatite se na svoju štetu. Nemojte preći sve granice da biste uspeli u onome što želite, partner će vam to zapamtiti po zlu. Držite do svog ponosa a nikako vam nije jasno da vam izmiče ljubav. Moguća je romansa sa jednom Vagom ili nekim Bikom.

29.10.2014.
Pozicija Urana iz Ovna vam odgovara jer  u odnosu na vaš znak znači da je u astrološkom polju inostrastva. To bi moglo značiti da možete u kontaktima sa strancima ili osobama koje žive u inostranstvu da koristite svoju moć zavođenje ili da će doći do sureta sa nekim ko živi daleko. Napet aspekt sa Mesecom podstiče vašu maštu.

30.10.2014.
Ako ste slobodni, a dopada vam se neko kome s kim niste dovoljno bliski, pružiće vam se prilika da ga sretnete. Ovo je period u toku koga možete započeti vezu sa osobom koja nije slobodna i sa kojom se nesmotreno možete upustiti u tajnu vezu.Ako se radi o nekome ko često putuje u inostranstvo, naročito u Rusiju, veza će biti veoma burna i veoma romantična. 


DEVICA ( 23.8.-22.9.) 

28.10.2014
Imate više mogućnosti nego što pretpostavljate kada je ljubavni život u pitanju. Verovatno će vam se javiti neko ko vas intrigira ili ćete vi preko društvenih mreža saznati nešto o osobi koja vam se dopada. Ako ste u dobrim odnosima sa Lavom ili Jarcem, predstoji vam prijatan susret a sa Vagom ili Blizancima morate da taktizirate.

29.10.2014.
Imate priliku da popravite utisak u očima nekog ko vam je posebno veoma drag. Ako ste spremni da se sretnete sa Lavom, moraćete da budete iskreni a ako vam se dopadaju Blizanci ili Vaga, moraćete da budete iskreni ali i da taktizirate. Nemojte reći ono što znate da partner ne želi da čuje.

30.10.2014.
Na pragu ste nekih novih događaja koji će označiti mogućnost da svoj život sredite ali ćete ipak morati nešto i da žrtvujete za osobu koja vam je draga. Dobri odnosi sa Rakom,Bikom ili  Škorpijom veoma su bitni za vas.Ovo bi mogao biti jedan od burnijih dana za one nestabilne i trenutno nesigurne u sebe Škorpije


VAGA (23.9.- 22.10.)

28.10.2014
U svom ste elementu i niste načisto kako da se postavite prema nekom koje prema vama ljubazan ali ne u toj meri da biste mu dali priliku da pređe neke dozvoljene granice u vašoj komunikaciji. Ako se radi o osobi koja nije slobodna ili koja je na položaju, bićete verovatno uzdržani i čekati da druga strana napravi prvi korak.

29.10.2014.
Osoba koju viđate na poslu podstiče vaše želje za nastavkom veze, naročito ako ste nedavno prekinuli svaku vrstu kontakta. Neka nova situacija donosi i nove mogućnosti a vi nećete želeti da ih propustite. Sa Jarcem i Rakom morate da budete mnogo taktičniji i ne bi trebalo da se raspravljate u vezi sa nečim što vas nervira.

30.10.2014.
Ako ste od nedavno u vezi, ne bi trebalo da imate nikakvih problema, osim ako se familija vašeg partnera preterano meša u vaš odnos i to neka osoba rođena u znaku Jarca ili Raka..Ako ste slobodni, možete  biti očarani osobom koju ćete upoznati na nekom većem skupu. Veoma vam je važno kakav utisak ostavljate na jednog Ovna, Lava ili Vodoliju.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

28.10.2014
Mars u konjukciji sa Mesecom u večernjim satima može doneti neverovatno strastven ili neočekivan susret. Ako se bude radilo o osobi sa kojim imate neraščišćene račune verovatno ćete pokušati da povedete konverzaciju u pravcu rasvetljavanja nekih vaših dilema. Sa Bikom i Lavom možete imati prijatne momente udvoje.

29.10.2014.
Ne bi trebalo da se opterećujete prošlošču ili nekom raspravom koju ste imali verovatno sa Lavom. Situacija se u priličnoj meri popravlja između vas i osobe koja vam je draga. Dobićete priliku da se sretnete sa jednim Strelcem ili Jarcem i najverovatnije da će se odnosi popraviti. Slobodne Škorpije mogu biti veoma uporne u želji da osvoje Bika.

30.10.2014.
Mnogo tajni koje pokušavate da sakrijete isplivaće na videlo dana. Ništa vam neće vredeti objašnjenja, mnogi sumnjaju da se viđate sa nekim ko nije slobodan ili sa osobom koja je poznata u javnosti. Moguće je da partner ima problema o kojima ne želi da priča i uveren je da će ih sam rešiti i bez vaše pomoći.


STRELAC

28.10.2014-
Osećate se spremnim da uđete ako treba i u komplikovanu vezu samo da biste  bili zajedno sa osobom koja vam se dopada.Ovo bi mogao biti veoma uzbudljiv an za one koji su u vezi sa nekim koga su upoznali preko posla.Moguć je susret na radnom mestu ili negde gde biste mogli da upoznate sportistu ili umetnika.

29.10.2014.
Preko posla predstoji vam susret ili poznanstvo sa nekim ko je oduvek prema vama osećao mnogo više nego što je pokazivao.Mesec i Mars u Jarcu vas čine prilično nesmotrenim pa ćete i vi ako su simpatije obostrane, verovatno biti otvoreniji i spremniji da pokažete da vam je stalo, najverovatnije do Ovna, Lava ili Bika.

30.10.2014.
Sadašnja situacija traje po vama predugo, jer vaš znak spada u diskretne ali  strastvene a Uran u Ovnu i Mesec u prvoj četvrti u Vodoliji vas čine impulsivnim, svaki čas menjate raspoloženje a partner ne obraća pažnju ni na ono što pričate ni na ono što činite za njega. Ako ste u braku ili dužoj vezi, moguća je rasprava oko nekih principijelnih pitanja.


 

JARAC (22.12.- 19.1.)   

28.10.2014
U poslepodnevnim satima moguć je susret koji vas nikako neće ostaviti ravnodoušnim, naprotiv.Neko ko uopšte nije vaš tip osobe koja bi mogla da vam se dopadna u potpunosti će okupirati vašu pažnju.Moguć je početak strastvene veze. Niste načisto kako da se postavite prema jednoj Vagi ili nekom Biku.

29.10.2014.
Mars i Mesec u vašem znaku čine vas odlučnim u svim sferama života ukljućujući i ljubavni. Ako ste dama Jarac, mnogi misle da ste previše zahtevni i nametljivi. Imate mogućnost da se pokažete u najboljem izdanju pred nekim ko vam se nekada udvarao ali vi ćete biti ono što ste, niste voljni da se pretvarate ili glumite.

30.10.2014.
Ako ste od nedavno u vezi, ne bi trebalo da imate nikakvih problema, osim ako se familija vašeg partnera preterano meša u vaš odnos i to neka osoba rođena u znaku Jarca ili Raka..Ako ste slobodni, možete  biti očarani osobom koju ćete upoznati na nekom većem skupu. Veoma vam je važno kakav utisak ostavljate na jednog Ovna, Lava ili Vodoliju.


 

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)   .

28.10.2014.
Osećate se nemoćnim da rešite jedan problem a tiče se posesivnosti vašeg partnera ili njegove nepotrebno naglašene ljubomore. Moguće da ste nesvesno dali povoda da vas partner ne smatra dovoljno lojalnim ali u stvari trebalo bi da budete mnogo odgovorniji i da pazite šta pričate, moguće da ste ga nečim provociratli.

29.10.2014.
Ne odgovara vam pozicija ni Marsa i Meseca. Morate da budete spremni da se prilagodite nekim novim okolnostima u vezi što vas u priličnoj meri opterećuje. Dobijate priliku da popravite utisak kod nekog ko vam je nekada bio drag ali vi kao da to nećete iskoristiti, naprotiv možete biti prilično neprijatni.

30.10.2014.
Ako vam se dopadaju Vodolija, Ovan ili Lav moguće su scene. Pokušavate da držiate tempo sa jednom Škorpijom ili nekim Bikom, mada stalno čekate poziv od nekoga ko vam se ne javlja. Ako se radi o osobi koja je zauzeta, budite strpljivi. Moguće je da ta osoba na neki način iskušava vaše strpljenje.


RIBE (20.2.- 20.3.).

28.10.2014
Nekadašnje prijateljstvo ima sve šanse da se pretvori u ljubav i to veoma strastvenu. Ako ste već u nekog romantično zaljubljeni i spremni da uđete u novu vezu, bićete u prilici da se sretnete na nekom većem skup sa vašom simpatijom.Biće vam veoma prijatno da znate koliko vas ljudi cene.

29.10.2014.
Želite da vas svi ostave na miru ali za članove porodice imate strpljenja ili za partnera, naročito ako ste ga upoznali negde na poslovnom putu. Verujete u mogućnost zajedničkog života sa partnerom koji pokazuje dosta strpljenja za vaše poslovne probleme. Nemojte se previše udubljivati u komentare osobe sa kojom ste nekada bili u  vezi.

30.10.2014.
Jake strasti koje pokušavate da držite pod kontrolom, najverovatnije prema nekom koga viđate na poslu ne daju vam mira. Nikako da postignete duševni mir, naročito ako ste rođeni sredinom 70tih ili sredinom 80tih.. Neko, moguće neki Ovan, Blizanci, Vaga ili Lav mogli bi da vam se udvaraju a vi nećete ostati imuni na čari neke svetlokose oseobe. 


 

Jasminka Holclajtner

 

 

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
52.104.096

Pregledanih stranica
108.650.731

Danas poseta
32.490

Trenutno na sajtu
1.351

Vreme: 2014-10-30 07:10

Reklame

Automatsko proricanje

ji djing
ekskluyiv astro magazin
kraljevske karte
sanovnik
sanovnik

Baner

Baner za royal

Reklame

Baneri