Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni ljubavni horoskop

 

 
OVAN
(21.3.- 20.4.)

23.10.2014.
Ne ulazite u ljubavne trouglove, u paralelne veze, ma kako vam privlačna izgledala ponuda od strane jednog Lava. Možete sebi nepotrebno napraviti problem ako budete želeli da isprobavate kako vaš šarm deluje na jednu Vagu ili nekog Bika. Slobodni Ovnovi su skloni eksperimentisanju na ljubavnom planu.

24.10.2014.
Spremni ste da se angažujete više oko partnera nego do sada jer vam je verovatno zamerao da ste pasivni.Imate priliku da odete negde zajedno i da se lepo provedete, najverovatnije u društvu jedne Vage koja se bavi umetnošću ili Vodolje koja je angažovana na političkom planu.

25.10.2014.
Trebalo bi da nađete zajednički jezik sa Rakom ili Škorpijiom   jer su spremni da vam po mnogim pitanjima izađe u susret. Osećate se spremnim da uđete u novu vezu. Ako ste muškarac, moguće je da se radi o osobi koja je mnogo mlađa od vas.Nekome je stalo da vam se dopadne.


BIK  (21.4.- 21.5.)   

23.10.2014.
Aprilski predstavnivi vašeg znaka pokušavaju da svoj živiot dovedu u red tako što nameću partneru svoju volju. To se posebno odnosi na one koji su od nedavno pod istim krovom, u braku ili u nekoj vrsti zajednice. Dame Bikovi su danas dominantne a muškarci Bikovi pokušavaju da izglade odnos na način koji ne nailazi na odobravanje.

24.10.2014.
Verujete da će partner u nečemu popustiti ali to verovatno neće biti slučaj ako ste u vezi sa Lavom ili Rakom. Moraćete da pokažete dobru volju u pogledu nečega što je poslednje vreme bio čest povod za raspravu. Slobodni Bikovi mogu dobiti želju da obnove vezu sa jednim Lavom ili Jarcem koji nisu slobodni.

25.10.2014.
Danas je povoljan dan da rešite neke eventualne nesporazume sa Rakom i Ribama Pazite samo da ako ste rođeni krajem znaka, neko ne pokuša da vam predloži vezu a nije slobodan. Dobro se osećate u društvu osoba koje podstiču vaše ambicije i najviše bi vam odgovarao neko s kim biste mogli zajendo da radite.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

23.10.2014.
Nervozni ste i nestrpljivi, naročito ako ste majski predstavnik znaka. Imate veliku potrebu da znate na čemu ste i pokušavate da partnera ubedite da vam pruži još jednu priliku, naročito ako se radi o Devici ili Škorpiji. Merku, vladalav vašeg znaka, uskoro kreće direktnim hodom i osetićete olakšanje u vidu bolje komunikacije sa partnerom.

24.10.2014.
Dobro se provodite u društvu osoba sa kojima imate mnogo dodirnih tačaka, najverovatnije  da se radi o umetnicima. Ako vam se sviđa ambiciozna osoba sa kojom ste često dolazili u sukob ili u razne vrste konflikata, nemojte insistirati na svom stavu nego joj u nečemu popustite.

25.10.2014.
Ne pogoduje vam pozicija planeta jer se ne osećate kao da ste na svom terenu, naročito Meseca u Škorpiji. Mnogo toga se dešava što vama lično baš i ne odgovara. Budite spremni da se prilagodite nekim novim uslovima pod kojima može da se odvija vaša veza. Ako vam se dopadaju Devica ili Vaga, imajte za njih strpljenja.


RAK ( 22.6.-22.7)  

23.10.2014.
Mesec, vladalac vašeg znaka u lošem znaku u Škorpiji u fazi pomračenja Sunca dominira svojom snagom u kasnim noćnim satima. Ne bi trebalo, ako ste dama Raka da zloupotrebljavate neke informacije sa kojima raspolažete o partneru da biste postigli ono što želite. Muškarci Rakovi mogu osvojiti nekog uz malo taktičnosti i uz više pažnje.

24.10.2014.
Povoljan dan za one koji žele da se sretnu sa osobom koju su nedavno imali prilike da upoznaju. Osećate se sjajno u društvu ambicioznih, veselih osobe koja ništa ne može da demorališe. Ako ste angažovani na nekom velikom projektu, predstoji vam prijatan izlazak sa Ribama. Ne odustajte od svog plana kada je u pitanju veza sa osobom koja živi u inostranstvu.

25.10.2014.
Imate veliku potrebu Škorpiji ili Jarcu ili Ribama date na  znanje koliko vam znače i šta ste sve spremni da za njih učinite. Ako se radi o dugogodišnjem poznanstvu ili saradnji u toku koje ste imali povremene konflikte, možete se nadati pomirenju. Moguć je susret sa Lavom ili Ovnom prema kojima nikadaniste bili ravnodušni


 

LAV (23.7.- 22.8.)        

23.10.2014.
Sunce, vladalac vašeg znaka u kasnim večernjim satima u fazi pomračenja donosi mnogo toga neizvesnog ili ćete imati utisak da ne znate na čemu ste. Ako ste muškarac Lav, Bik ili Vaga pokušavaju da vas stavljaju na „muke“ tako što vas ignorišu ili vam nameću svoju volju. Ako ste žena Lav, budite popustljivi po svim pitanjima.

24.10.2014.
Ne dopuštate da vas bilo šta demorališe. Znate dobro šta treba da uradite i šta se od vas očekuje. Sve što ste želeli da učinite za osobu koju ste nedavano upoznali a koja vas je možda zamolila za uslugu vrtiće vam se na neki način nečim dobrim čak i ako ona ne bude želela da bude sa vama ili to nije moguće jer nije slobodna.

25.10.2014.
Naporan dan za porodične odnose i najverovatnije niste spremni da popustite pred nečijim zahtevima, partnerovim ili možda članova porodice. Imate utisak da vas svi opterećuju svojim problemima. Dobićete, ako ste slobodni, poziv da odete na kućnu zabavu zatvorenig tipa.


DEVICA ( 23.8.-22.9.)

23.10.2014.
Astrološko polje komunikacija prebukirano je planetama. Mlad Mesec, Sunce u fazi pomračenja, Venera u Škorpiji i vi ne znate kako da se postavite jer vam se čini da ma šta da kažete nećete biti pravilno shvaćeni. Ne možete naći zajednički jezik sa drugom Devicom ili sa Blizancima. Morate napraviti neku novu taktiku ako želite da privučete njihovu pažnju.

24.10.2014.
Vaše dobro rasploženje pozitivno utiče na mnoge. Trudite se da ne dozvolite da vas bilo ko provocira, naročito ne partner sa kojima možda i niste u najboljim odnosima. Ne očekujte da vas neko razume ako mu ne date razlog zbog koga će imati više empatije prema vama ili više razumevanja za vaše probleme.Sumnjičavi ste prema dobrim namerama ambicioznog partnera.

25.10.2014.
Nestabilan dan po mnogim pitanjima naročito je nepovoljan za mlade nestrpljive Device koje žele da što pre osvoje Raka ili Jarca. Očekuje vas poziv od nekog na koga možete da računate. Dobro se slažete sa jednom Škorpijomkoja je starija od vas.Mnogima ste potrebni i kao prijatelj i kao savetodavac, naročito na poslovima u vezi sa nekretninama. 


VAGA (23.9.- 22.10.)

23.10.2014.
Venera u konjukciji sa pomračenim Suncem nije dobra za one Vage koje se emotivno vezane za Lava. Ako se radi o nekom ko je često mrzovoljan, bolje ga danas nemojte provocirati čak ni najobičnijom šalom. Trudite se da budete u dobrim odnosma sa Bikom ili Ribama i one su vam ne tome zahvalne.

24.10.2014.
Lav ili Rak su osobe koje vas danas mogu prilično opterećivati svojim ambicijama i problemima koje vi ne možete da rešite. Niste spremni da budete samo pasivni slušalac nego vam je potrebno mnogo više pažnje i želite da i vi imate nekog pored sebe ko bi bio spreman da vam učini po volji.

25.10.2014.
Nemojte se previše opterećivati svim onim što čujete na svoj račun. Moguće da ste dali povoda za razne priče. Budite iskreni prema jednom Ovnu ili Strelcu, ma šta to od vas podrazumevalo, moguće i neko izvinjenje. Danas dolazi do izražaja vaša plemenitost prema Lavu koji očekuje da pokažete više strpljenja za njega.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

23.10.2014.
Mnogo planeta u vašem znaku opterećuje oktobarske Škorpije koje ne znaju kako da se postave prema jednom Biku, Raku ili Lavu. Mnogo toga želite da date partneru na znanje a on kao da nije svestan šta činite za njega. Mnogi misle da ste previše egocentrični i da ste prilično nerealni kada je u pitanju partner okrenut biznisu.

24.10.2014.
Ma kog pola da ste, privlači vas neko ko je mnogo mlađi od vas. Ne bi trebalo da budete preterano sigurni u sebe jer ma koliko da ste privrženi partneru on verovatno ima i neku drugu simpatiju. Tranzit Venere, Meseca i Sunca preko vašeg znaka mogao bi doneti u vaš život poznatu osobu. Imajte poverenja u Lava koji vam obećava nešto što vam izgleda nemoguće.

25.10.2014.
Ako ste zaljubljeni u Raka ili Bika, budite iskreni ili ih nečim obradujte.Imate način kako da pokažete Lavu da vam je stalo do njega. Ako budete dovoljno inventivni uspećete da sa Bikom izađete nakraj. Jedna Vaga misli na vas ali vi na to mnogo ne obraćate pažnju naročito ako se radi o nekom ko nije slobodan.


STRELAC

23.10.2014.
Imate način da dovedete svoj život u red a vi kao da to ne želite ili kao da toga niste svesni. Imaćete priliku da se sretnete sa nekim koga ste poslednjih meseci povremeno viđali i verovatno ćete se zapitati šta prema toj osobi osećate. Ako budete pokušali da neiskrenošću osvojite nekog, to vam neće poći za rukom.

24.10.2014.
Veoma naporan dan jer je znak Škorpije previše naglašen da biste vi svoje probleme rešavali hladne glave. Ako ste skloni panici ili porocima možete biti prilično neuračunljivi ili nedovoljno taktični. Mlad Mesec nakon pomračenja Sunca u vašoj astrološkoj kući neprijatelja i bolesti čini vas izuzetno autodestruktivnim.

25.10.2014.
Zbog dominacije Marsa prilično ste fatalistički nastrojeni prema svemu što vam se dešava u životu. Saradnja sa muškarcima, posebno ako ste dama umetnik može biti za vas pravi izazov. Dobijate mogućnost susreta sa nekim koga poznajete od ranije. Najverovatnije se radi o osobi koja je imala nekakvih finansijskih problema i uspela da ih na određen način reguliše.


 

JARAC (22.12.- 19.1.)   

23.10.2014.
Jedno prijateljstvo može da se obnovi samo ako budete iskreni prema sebi ali i prema toj osobi. Ne morate da pričate baš sve iz prošlosti i šta vam je na duši. Zadržite nešto i za sebe, naročito onaj deo koji se odnosi na vašu povređenu sujetu. Slobodni Jarčevi mogu započeti vezu sa Lavom ili Rakom.

24.10.2014.
Imate potrebu da razgovarate o svojim problemima sa nekim ko vam je veoma drag ali niste sigurni da li ćete čuti ono što želite. Nemojte se previše opterećivati nečim što je ostalo iza vas. Budite spremni na nove događaje i potpuno zaboravite na nekog ko je bio prema vama neiskren i nezahvalan.

25.10.2014.
Imate jasnu predstavu o tome šta želite ali nikako da se odlučite kako da to sprovedete u delo. Nekome je jasno da bi trebalo da vam se javi ali to ne čini iz nekih razloga.Vaša potreba da budete u centru pažnje donosi vam popularnost u društvu jer to činite na simpatičan način. Jedan Strelac  ili Ovan ne mogu da vam odole.


 

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)   .

23.10.2014.
Nije ovo dan za ljubav, naprotiv, niste načisto kako da organizujete svoj život da svi budu zadovoljni. Ako imate potrebu za mirnim porodičnim životom, verovatno partner nije u stanju da vas u tome prati. Moguće da vaše ili partnerove ambicije su prepreka kada je u pitanju zajednički život. Mnogo toga morate da promenite u svom stilu života.

24.10.2014.
Porodični odnosi su prilično komplikovani jer partner pokušava da nametne svoju volju ne samo svojima nego i vašoj porodici ili očekuje da njegova bude poslednja po nekom veoma važnom pitanju u vezi sa kojim se i vi pitate. Nemojte se previše nervirati ako vam Škorpija bude rekla istinu koja vam ne odgovara.

25.10.2014.
Ponašate se kao da niste svesni šta partnera pogađa i kao da namerno govorite ono što bi moglo da bude za njega tj. nju uvredljivo. Vaša potreba za dominacijom svodi se na verbalni nivo i partner će biti sklon da vam uzme za zlo ako pokušate da pokazujete crtu preterane samouverenosti po nekim nebitnim pitanjima. Jednog Lava nerviraju vaši komentari.


RIBE (20.2.- 20.3.).

23.10.2014.
Nekome se dopadate i biće vam jasno ko je to. Moguće da se radi o osobi koja živi u inostranstu i koja je spremna da se zbog vas maksimalno angažuje bilo na zajendičkom projektu ili oko organizacije vašeg života. Nešto bi želela da vam da na znanje tako da shvatite da možete da na nju uvek računate.

24.10.2014.
Naglašen znak Škorpije u potpunosti vam pogoduje, posebno kada je u pitanju veza sa nekim ko često putuje. Partner je u stanju da vam učini neku vrstu usluge u vezi sa papirologijom ili nekim formalnim stvarima što je vama trenutno veoma bitno.

25.10.2014.
Verujete u mogućnost da susreta sa nekadašnjim kolegom, najverovatnije sa jednim Rakom, Ribama ili Strelcem koji su oduvek pokazivali veliko interesovanje za vas ali vi nemate baš mnogo razumevanja za njihove hirove. Ako vam se dopada Devica, tranzit Mesec preko ovog znaka u večernjim satima ne ide vam u prilog i verovatno nemate mnogo strpljenja za nju.


 

Jasminka Holclajtner

 

 

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
51.732.161

Pregledanih stranica
108.278.685

Danas poseta
29.355

Trenutno na sajtu
1.029

Vreme: 2014-10-25 08:10

Reklame

Automatsko proricanje

ji djing
ekskluyiv astro magazin
kraljevske karte
sanovnik
sanovnik

Baner

Baner za royal

Reklame

Baneri