Dnevni ljubavni horoskop – za nju i njega- Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Dnevni ljubavni  horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)

18.8.2017.

Ona-Verujete da možete da nađete zajednički jezik sa nekim ko je poznat po svojoj popularnosti među ženama. Prilično ste posesivni i pokušavate da na svaki način uspostavite komunikaciju sa jednim Bikom koji se bavi umetnošću.

On-Povoljan dan ako vam se dopada jedna Vaga ili ako planirate da odete negde gde možete da sretnete neku damu koja vas odavano privlači. Imate način da se pomirite sa nekim ali bi trebalo da budete iskreni prema toj osobi.

17.8.2017.

Ona- Venera, u dobrom aspektu sa Merkurom čini vas ljubaznom i spremnom da pomognete nekom Blizancu, Vagi ili Devici kada je njihov posao u pitanju. Vaša plemenitost zadivljuje vašeg partnera. Ako ste slobodni, na poslu možete upoznati Vagu.

On- Dopada vam se osoba klasične lepote sa kojom imate o čemu da pričate i koja se ponaša prema vama zaštitnički. Možda ste previše opušteni u društvu Riba, nekog Bika ili Raka.Jarac se nada da ćete mu se javiti jer ste to obećali.


 

Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

18.8.2017.

Ona- Na kraćem putu ili u društvu vama bliskih osoba možete imati prijatne momente jer ćete doživeti neku vrstu divljenja, pohvale ili će vam neko dati na znanje koliko vas ceni. Ako ste slobodni, prihvatite poziv jedne Ribe ili  Škorpije u vezi sa izlaskom.

On-Trudite se da budete u toku događaja i verovatno ćete biti spremni da se upusite u romansu sa nekom veoma lepom damom. Ako imate probleme  u komunikaciji sa Ovnom ili Lavom, danas izbegnite bilo kakve provokacije s njihove strane.

17.8.2017.

Ona-Večernji sati nisu povoljni ni za kakve ozbiljne razgovore jer pozicija Meseca neće biti povoljna. Merkur u Devici daje vam ločinost i racionalana duh a Venera koja tranzitira Rakom daje vam strpljivost i spremnost da pređete preko mnogo čega.

On-Imate ideju kako da ostvarite dobru komunikacju sa nekim ko vam se dopada a ko je već dao na znanje da bi rado sa vama planirao zajednički život. Ako ste negde na odmoru, posvetite više pažnje partnerki.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


  blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

18.8.2017.

Ona- Ako planirate izlazak u veće društvo ili sa kolegama, možete se nadati prijatnom provodu. Ne ulazite u rasprave sa drugim Blizancem ili sa Devicom. Ribe vas takođe u priličnoj meri nerviraju svojim autoritativnim stavom ili mešanjem u vaš privatni život.

On- Tranzit Meseca i Venere može doneti susret sa nekom damom koju set poveremno viđali na poslu ili kod prijatelja i nećete ostati ravnodušni prema njoj čak i ako nije slobodna. Može se raditi o nekom ko trba da vam reši neki status na poslu.


17.8.2017.

Ona-Mesec  u Raku i Mars u Lavu i čine vas spremnim da uđete u vezu koja ima sjajnu perspektivau,  ali ne u ovom momentu sa Strelcem nego sa vatrenim znacima ali ste ipak voljni da se potrudite da učinite sve što je do vas da bi veza sa njim bila harmonična.Možete očekivati udvaranje od strane Raka.

On-Pokušavate da organizujete život tako da vam ostane dovoljno vremena za provod udvoje. Dopada vam se praktična osoba koja je spremna da učini za vas mnogo i da vam bude desna ruka u poslu. Ako ste angažovani na nekom velikom projektu može vam pomoći u radu.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

 

 RAK (21.6. – 22.7)

18.8.2017.

Ona- Nekome je veoma stalo da se sa vama sretne a vi ćete ako ste slobodni, odmah prihvatiti udvaranje. Dobro se osećate u društvu osobe koja je veoma popularna u društvu, moguće da se radi o drugom Raku, Biku  ili Ribama.

On-Imate jasnu predstavu šta želite od nekog drugog Raka, Škorpije ili Riba ali ste prilično nervozni zbog retrogradnog Merkura u polju komunikacije i možete reći nešto što će dodatno iznervirati partnerku koja vam inače nešto zamera.


17.8.2017.

Ona-Venera u vašem znaku vas  čini vas ambicioznom što se vašem partneru dopada ako on ne mora da se previše bavi realizacijom vaših planova. Dobar aspekt između Venere i Merkura čini vas previše zahtevnom po mnogim pitanjima. Ako ste slobodni, očekujete poziv od jednog Lava ili nekog Ovna.

On- Spremni ste da u nečemu popustte samo ako je to po vašem mišljenju ispravno i ako se vi ta sa tim slažete. Mislite na osobu koja živi u inostranstvu i koja je obećala da će vam se javiti. Ako ste mladi, spremni ste da uđete u novu ljubavnu vezu sa nekim vatrenim znakom.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit

 


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

18.8.2017.

Ona- Naglašeno polje tajnosti za dve jake tzvv.ženske planete čine vas spremnom da se upustite u flert sa nekim ko nije slobodan, moguće da često boravi van grada ili se bavi umetnošću. Svesni ste kakav utisak ostavljate na tu osobu i to vam laska.

On- Ako želite da se posvetite partnerki, priredite joj prijatno iznenađenje. Moguće da ćete želeti da izvedete sstalnu partnerku il neku sa kojom ste od nedavno u vezi negde u na neko ekskluzivno mesto. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Bikom.


17.8.2017.

Ona- Možete biti pomalo nervozni kada je u pitanju odnos sa partnrom ili članom porodice koji se ponaša prilično autoritativno prema vama. Moguće da su vaše lične ambicije daleko iznad vaših trenutnih mogućnosti i to se loše odrava na odnos sa partnerom. 

On-Trudite se da date na znanje partneru da ne može da vam nameće svoju volju ali ste ipak spremni na neke ustupke. Mesec u Raku u direktnoj opoziciji sa Saturnom, planetom simbol inostranstva.Dobijate neočekivan poziv od Lava ili Vodolije.

 

 

Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


Devica

{Devica}

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

18.8.2017.

Ona- Pokušaćete da se upoznate sa nekim ko je poznat, atraktivan i veoma cenjen u društvu. Ako ste na odmoru ili ako budete išli negde na neki izlet, kod nekog u goste, moguća su interesantna poznanstva koja vas neće ostaviti ravnodušnom.

On- Mesec-Venera u Raku deluju na vas veoma povoljno kada je u pitanju obnavljanje nekih društvenih veza. Pokušaćete da se maksimalno posvetite nečemu što je za vas od velike važnost, moguće da ima veze sa  umetnošću i nekom umetnicom.


17.8.2017.

Ona- Ovo bi mogao biti interesantan dan za većinu predstavnika vašeg znaka, naročito ako volite vodene i zemljane znake. Dobićete priliku za kojom ste čeznuli.Ako vam se javi neko ko ga niste dugo videli, može se dogoditi da pokušaate da izbetnete susret jer nećete znati kako da se postavite prema toj osobi.

On- Spremni ste da se pomirite sa nekim, moguće sa jednim Rakom ili nekom Škorpijom. Ako vam se bude udvarao Lav ili neki Blizanac sa posla bićete nepoverljivi. Moguće da mislite na osobu sa kojom ste često boravili u inostranstvu.


 

Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

VAGA (23.9. – 22.10.)

18.8.2017.

Ona- Naglašen znak Raka čini vas prilično napetom i nedovoljno organizovanom po pitanju zajedničkog života. Preosetljivi ste i trudite se da ostavite utisak jake osobe ali vas u stvari mnogo toga pogađa kada je pitanju partner rođen u nekom vazdušnom znaku.

On- Imate potrebu za društvom osobe koje je spremna da za vas nešto žrtvuje. Ne pokazujete otvoreno ljubomoru ali u stvari niste sigurni da li je jedan Bik, jedna Vaga ili neki Rak zaista toliko odan kako se predsatvlja. Moguće je poznanstvo sa Ribama kojima nećete odoleti.


17.8.2017.

Ona-Trudite se da nađete najbolji način kako da se postavite prema nekom ko vas u priličnoj meri zbunjuje svojim izjavama ljubavi ili pokazuje naklonost na način koji bi trebalo da vam nagovesti ozbiljen namere. Dobijate poziv da se sretnete negde na javnom mestu sa poznatom osobom.

On-Vama Merkur u Devici može doneti želju za društvom mlađe osobe možda se radi o nekom ko se bavi sportom, radi u medijima ili je umetnik. Moći ćete da se lako snađete u društvu osobe sa kojim ste se nekada upoznali, moguće kada ste bili na prethodnom radnom mestu


 

Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

18.8.2017.

Ona- Spremni ste da se sretnete sa nekim prema kome niste ni najmanje ravnodušni, naprotiv, Mesec-Venera konjunkcija donosi u Raku jake emocije. Osoba koja često posluje sa strancima pokazaće interesovanje za vas. Dobijate vest od jednog Bika.

On- Dopašće vam se osoba izuzetno atraktivna koja je poznata u javnosti li ćete upoznati osobu pred kojom je sjajna karijera. Ne bi trebalo da se previše opterećujete razmišljanjima i komentarima jednog Ovna na računa vaše veze sa Rakom.


17.8.2017.

Ona- Spremni ste da se sretnete sa nekim ko je veoma šarmantan i sa kim vam je oduvek bilo prijatno  u društvu. Venera u Raku i Merkur u Devici vas čine razdraganim u društvu osobe koja ima neku vrstu  uticja na vas ali vas pozicija Marsa u konjunkciji sa Suncem demorališe

On-Dobijate poziv za susret sa osobom koja je veoma zainteresovana za vas i vi ćete biti u stanju da joj date na znanje da želite da nastavite da se sa njom viđate čak iako možda nije slobodna. Mnogo toga vas oduševaljava kod jedne izuzetno ambiciozne osobe.


 

Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

18.8.2017.

Ona- Iskazujete ljubomoru na način na koji je to više nego očigledno. Neka veoma atraktivna žena za vas je neka vrsta konkurencije, bilo da je viđate na poslu ili mislite da je vaš partner viđa u poslovnim krugovima. Ako ste slobodni, dopašće vam se osoba koja često boravi u prirodi.

On-Sa Bikom ili Vagom niste u stanju da uspostavite dobru komunikaciju i verovatno ćete pokušati da promenite način na koji se sa njom dogovarate oko nekih bitnih pitanja. Ako ste slobodni, verovatno ćete upoznati osobu sa kojom ćete odmah flertovati.


17.8.2017.

Ona- Možete biti pomalo nervozni kada je u pitanju odnos sa partnrom ili članom porodice koji se ponaša prilično autoritativno prema vama. Moguće da su vaše lične ambicije daleko iznad vaših trenutnih mogućnosti i to se loše odrava na odnos sa partnerom. 

On-Trudite se da date na znanje partneru da ne može da vam nameće svoju volju ali ste ipak spremni na neke ustupke. Mesec   Raku u direktnoj opoziciji sa Saturnom u vašem znaku,  donosi napetost u odnosima sa vodenim znacima.Dobijate neočekivan poziv od Lava ili Vodolije.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

18.8.2017.

Ona- Nekome ste veoma dragi a vi kao da toga niste svesni i posvećujete se više društvenom životu i bavite se problemima prijatelja, posebno prijateljica umesto svojim privatnim životom. Obratite pažnju na jednog Raka ili Devicu koji se osećaju usamljenim.

On-Ne bi trebalo da previše paničite oko nečega na šta ne možete da utičete, naročito ako vam se dopada osoba koja je izuzetno atraktivna i posvećena svoojoj karijeri. Vodlite da se družite sa ženama koje se bave umetnošću, naročito muzikom.

17.8.2017.

Ona- Tranzit Meseca ima velikog uticaja na vaš znak i spremni ste da učinite mnogo toga za partnera i verovatno pokušavate da mu date na znanje da bi trebalo da posluša neki vaš savet, bar kada je u pitanju zajednički problem. Imate način da rešite jednu veoma opterećujuću dilemu.

On-Verujete u mogućnost nalaženja rešenja za problem koji izgleda prilično komplikovan ako ste u vezi sa Ovnom ili Lavom. Sa vatrenim znacima se ne snalazite baš najbolje u komunikaciji.Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko vam je oduvek bio simpatičan.


 

Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

18.8.2017.

Ona- Pozicija Meseca i Venere u konjunkciji u Raku ne deluje sjajno na one nervoznije tipove žena Vodolija koje nerado iskazuju emocije. Ako vam se sviđaju Rak ili Bik, verovano niste u stanju da sa njima ostvarite dobru komuniakciju.

On- Trudite se oko članova porodice ali u svari biste najradije negde otišli sami ili ste razmišljali o nekoj novoj vezi, naročito ako ste izvesno vreme slobodni. Ne ulazite u raspravu sa starijim članovima porodice po pitanju nekretnina.


17.8.2017.

Ona-Aspekt između Urana, vladaoca vašeg znaka i Meseca donosi neke nove mogućnosti kada je u pitanju veza sa osobom koja vas je često iznenađivala svojim idejama. Sve što pokušaate da uradite na ljubavnom planu ne donosi onakve rezultate kakve biste želeli.

On-Verujete da možete da napravite takav raspored u svom životu da vam ostane dovoljno vremena i za partnerku i za posao, društvo, hobi ali zapravo vam to neće tako lako poći za rukom. Retrogradan Merkur donosi neke nepredviđene neprijatne razgovore.


 

Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

18.8.2017.

Ona-Odgovara vam tranzit Meseca i Venere, naročito ako ste tipična Riba koja ima naglašenu poziciju vodenih znakova. Ako ste slobodni, možete očekivati da ćete se zaljubiti u nekog ko je često na putu, moguće u SAD ili ko se bavi umetnošču.Mlade Ribe mogu očekivati poznanstvo sa Rakom.

On-Romantično ste raspoloženi i na svaki način dajete na znanje partnerki koliko vam znači. Dan je pogodan za druženje sa decom jer je naglašen znak Raka sa Mesecom i Venerom što vas čini posebno veoma sentimentalnim prema članovima porodice.


17.8.2017.

Ona-Savršenovam odgovara društvo Raka ili Device iako baš sa njima nemate uvek onako dobru komunikaciju kakvu biste želeli.Nekome je stalo da vas impresionira i vi znate o kome se radi. Postoje mnogo koji bi rado bili u vašem društvu ali vi ih izbegavate

On- Tranzit Meseca vas čini sentimentalnim a tranzit Merkura previše sigurnim u sebe. Ubeđeni ste da možete da  ubeidte partnerku u ono što želite ili da joj nametnete neke svoje ideje koje ona ne prihvata i to vam je jasno dala na znanje.


 

Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest