Dnevni ljubavni horoskop – za nju i njega- Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Dnevni ljubavni  horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)

20.7.2017.

Ona-Možete imati sklonst danas ka dramtaičnim promenama u ljubavi ili ćete biti potpuno nepotrebno previše okuprani  nekim uznemiravajućim mislima.Tranzit Meseca preko Blizanaca može olakšati tenziju između vas i vašeg partnera, naročito ako ste rođeni u martu.

On-Vaša ljubomora i posesivnost smetaju vašem partneru. Nemojte ulaziti u raspravu samo zato što ste nešto čuli za šta nema prave osnove. Imate mogućnost da se upoznate sa nekom osobom koja vas jako intrigira, moguće da se radi o osobi sa kojom možete da imate veoma lepe odnose iako deluje pomalo nadmena.


19.7.2017.

Ona- Očekujete poziv od  Raka ili Bika ili nekog koga poznajete preko posla , ili koju ste upoznali negde u okviru poslovnih kontakata. Ne bi trebalo da se previše opterećujete pričama koje nemaju velikog uticaja na vaš život.

On- Tranzit Venere donosi mnogo toga interesantnog , moguće poznanstvo sa šarmantnom damom ali verovatno nije slobodan i verovatno ćete biti u prilici da se bolje upoznate u okviru poslovnih kontakata ili negde na putu.


18.7.2017.

Ona-Možete lako naći zajednički jezik sa partnerom ako pokažete interesovanje za njegov posao. Trenutno je i vama i njemu finansijska strana ili neki zajednički privatan posao na prvom mestu.Moguće da pokušavate da sredite odnos sa jednom Vodolijom koja je prilično tajanstvena.

On-Trudite se da budete atraktivni za neku damu koja vam ne poklanja mnogo pažnje ali ćete naći način da joj date na znanje da od nje očekujte bar neki odgovor.Moguće da vas pomalo ignoriše zbog nečega što ste rekli ili uradili a njoj se nije dopalo iako  zna da niste zlonamerni.


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

20.7.2017.

Ona-

Tranzitni Mesec i Mars svojim tranzitom mogu  m označiti novu ljubav ili prijatne momenta u društvu vašeg partnera. Ako ste slobodni, najverovatnije ćete doživeti novo poznanstvo koje će biti za vas veoma značajno. Neki Lav ili Jarac vas smatraju veoma dopadljivim.

On-
Naporan dan pun uzbuđenja. Okupirani ste pitanjima koja se odnose na dom i porodicu i želite da date parnteru na znanje da može da na vas računa u svakom pogledu.Verujete da će vam neko pomoći da rešite važan problem, moguće da se radi o osobi sa kojom ste nekada bili u vezi.


19.7.2017.

Ona- Trudite se da budete u dobrim odnosima sa onima od kojih na neki način zavisite naročito ako je partner neko koga viđate na poslu. Imate potrebu za samostalnošću. Želite da se maksimalno potrudtie oko nekog ko vam je drag i sa kim želite da idete na put.

On-.Pokušaćete da se posvetite onome što vam donosi najviše zadovoljstva. Moguće da se radi o druženju sa osoboma koje se bave umetnošću.Dopadaju vam se Bik i Vaga. Jedna Vodolija intenzivno misli na vas.


Dnevni horoskop za nju i njega 


  blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

20.7.2017.

Ona-

Ako je vaš partner ljubomoran, nemojte mu dati povod da pokaže svoju narav jer aspekt između Urana i Marsa inije povoljan ni za vas ni za njega. Izbegnite bilo kakav razgovor koji bi mogao voditi ka raskidu ili ozbiljnoj svađi.

On-
Nemojte se opterećivati onim što ne možete da rešite. Imate način da sazante ono što vas interesuje. Bićete u prilici da se čujete sa nekim ko vam je veoma drag i sa kim možete da ostvarite lepu vezu ali strepite da bi ta osoba mogla biti zauzeta ili da možda nije prema vama sasvim iskrena.


19.7.2017.

Ona- Oduševljeni ste nekim ko je izuzetno šarmantan, komunikativan i vama podiže raspoloženje. Ako vas jedna Škorpija bude intrigirala a ne deluje vam raspolženo izbeći ćete je, Dobijate poziv da se sretnete sa Bikom.

On- . Kada je ljubav u pitanju možete biti previše naivni ili zaljubljivi ili nestrpljivi ali svakako ne tajanstveni. Otvoreni ste ali  ne želite mnogo da se trudite oko osobe koja vam se dopada. Pre ste za neke kratke flertove.Moguća veza sa Bikom ili Blizancima.


 

Dnevni horoskop za nju i njega 


 

 rak

 RAK (21.6. – 22.7)

20.7.2017.

Ona-Možete se zaljubiti naročito ako ste slobodni dugo več ili ste imali samo povremena male ljubavne veze.Neko ko je veoma ipresivna ličnost može vas intrigirati kako zbog seksepila tako i zbog intelignecije. Možete biti u centru pažnje na javnom skupu.

On-Jedan od napornijih dana jer vam  ne odgovara tranzit Meseca i Marsa a ni Urana.Pokušaćete da se sretnete sa nekim koga dugo već poznajete a niste još uvek ostvarili odnos kakav biste želeli. Dobićete priliku da uđete u posao sa nekim ko će vam se udvarati i ko će vam se odmah svideti.

19.7.2017.

Ona-Tranzit Meseca do.nosi iznenadne susrete Ako planirate da nastavite vezu o sa Vagom, Blizancima ili Rakom, predstoji iznenađenje. Na kraju će sve ispasti dobro. Potrebno vam je više razumevanja ako ste mladi i od nedavno u vezi. Trudite se da nađete najbolji način da osvojite Jarca

On- Ne verujete sve Blizancima što vam kažu.Moguće da ste  uvereni da se prijatelji mešaju u vaš ljubavni život i da pokušavaju da utiču na vaše mišljenje. Ako vame se dopada jedan Lav moraćete da budete iskreniji prema njemu.


Dnevni horoskop za nju i njega 


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

20.7.2017.

Ona-Ovo nije vaš dan niti želite da popustite u vezi sa nečim što je veoma važno vašem partneru, možda se odnosi na njegovu karijeru. Nemojte oklevati ako sretnete nekog ko vam se veoma dopada ako ste razgovarali o zajedničkom životu naročito ako vam se dopada Vodolija.

On-Susret na putu može biti ono na šta ste dugo čekali jer će neko koga dana upoznate biti baš onaj tip ličnosti koji se vama dopada. Možda ćete sresti neku staru simpatiju ili nekadašnju partnerku i to će vas u priličnoj meri obradovati.


19.7.2017.

Ona- . Nemojte biti previše energični kod nametanja svog mipljenja partneru naročito ako se radi o Raku ili Biku.Očekujete obrt na ljubavnom planu i nadate se da će se dogoditi nešto što će uticati na pomirenje sa bivšim partnerom ili ponovni susret sa jednim Strelcem.

On- Trudite se da fascinirate partnera svojim ambcijama i verovatno ćete joj dati na znnaje da na vas može da u svakom pogledu računa, čak i kada je u pitanju neki projekat za koji vaša simpatija nije zainsteresovana. Ubedićete je da treba da prihvati vaš poziv za saradnju.


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

20.7.2017.

Ona-Naporan dan jer vam mnogo toga ne ide na ruku. Imaćete priliku da razgovarate sa članovima porodice o bitnim pitanjima ili ćete dobiti vest koja će vas obradovati u vezi sa nečim na šta dugo več čekate. Nekome je stalo da sa vama bude u dobrim odnosima, moguće nekadašnjem partneru.

On-Ne ulazite u razgovore o nečemu što vam ne odgovara sa nekim ko vas lako provocira.Ako se radi o stalnom partneru koji vas često kritikuje, moraćete da mu date na znanje na mnogo jasniji način nego do sada šta vam smeta. Nekome je stalo da sa vama bude što češće u istom društvu.


19.7.2017.

Ona- Ako vam se dopada ambiciozna osoba koja je maksimalno posvećena poslu, nađite način kako da joj se približite, upravo preko posla. Sa Blizancima morate da taktizirate. Poznanstva preko posla donose razne mogućnosti za započinjanje veze ali vi ste uzdržani.

On-Izuzetno ste popularni ali to ne koristite. Jedan Blizanac i neki Ovan su oduševljeni vama.Trudite se da vodite život kakav vama odgovara ali Mesec  u Blizancima donos u vaš život neočekivano iznenađenje u vidu udvaranja osobe koja je poznata, šarmantna i veoma uporna. 


 Dnevni horoskop za nju i njega 


 

VAGA (23.9. – 22.10.)

20.7.2017.

Ona-Na poslu bi moglo da dođe do susreta o kome ste maštali. Ako se radi o nekom koga dobro poznajete a niste ga videli izvesno vreme, nastavićete viđanje, utoliko pre ako se radi o Ovnu ili Vodoliji. Blizanci misle na vas i moguće da ćete od njih dobiti neke vesti.

On-Trudite se da provedete dan na najbolji mogući način u što većem društvu ili sa onima koji su vam posebno veoma dragi. Verujete da ćete moći da ubedite Lava da vam se pridruži negde gde se sluša dobra muzika. Sredovečne Vage uzalud čekaju na nečiji poziv.


19.7.2017.

Ona-  Moguće da vam se dopadaju Blizanci ili neki Bik ili neko ko vam je  nekada učinio neku uslugu.Ne sumnjate u iskrenost jednog Jarca ali sa Vodolijom imate čudan odnos. Bećete napraviti prvi korak da bi se situacija izgladila ili da biste zapoleli vezu. Susret u inostranstvu.

On- Tranzit Meseca pogoduje  osobama koje  ne odustaju od jednog Bika.Nisu vam svi naklonjeni i to vas pomalo nervira jer volite da budete u društvu u centru pažnje a jedna Devica vam stvara veliki psihički pritisak,  podsećajući vas na neke vaše greške.


 Dnevni horoskop za nju i njega 


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

20.7.2017.

Ona-Na vas se loše odražava ulazak Marsa u Lava, postajete nestrpljiviji. Imate priliku da budete u dobrim odnosima sa nekim koga ste upoznali na putovanju u inostranstvu ili sa nekim ko radi u banci ili u velikoj firmi ako ne budete previše inistirali ne nečemu što drugoj strani ne odgovara.

On-Kada planete, posebo brze kao što je Mesec prelaze preko znaka Blizanaca sa vama se ne treba igrati a naročito ne bi bilo dobro da vas bilo ko kritikuje. Spremni ste da se upustite pre u raspravu nego u strastvenu avanturu osim ako se ne radi o kolegi. Pozicija Urana svojom pozicijom donosi burne emocija.


19.7.2017.

Ona-Nemate poverenja ni u koga ili vam se niko naročito ne dopada do te mere da biste se posvetili toj osobi na način na koji ona to očekuje .Ako ste na putu, očekuje vas prijatan susret i poznanstvo koje ćete pamtiti.. Trudite se da budete u dobirm odnosima sa Rakom ili Ribama. 

On- Neko pokušava da vas nagovori da prihvatite poziv od osobe koja je popularna u društvu ali vi na to niste spremni. Dobićete poziv da se sretnete sa Rakom ili Ribama a razgovor ne mora biti prijatan, naročito ako niste ispunili obećanje. 


 Dnevni horoskop za nju i njega 


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

20.7.2017.

Ona-Naglašen Mars i Uran  u napetom aspektu mogu doneti dosta problema ako ne umete da upravljate svojim emocijama ili ste previše osetljivi na bilo koju primedbu. Ako se plašite da će vaš predlog biti odbijen, uzdržite se i nemojte ga davati.

On-Imate veliku potrebu da se oko nečega objasnite sa partnerom. Ako ste inače u zategnutim odnosima ili ste relativno nedavno prekinuli vezu, moguće da ćete biti skloni pre raspravi nego prijateljskom ubeđivanju.Mesec u Škorpiji čini vas spremnim da uđete u tajnu vezu sa osobom koja vam se duže vreme već udavara


19.7.2017.
Ona-
Merkur, vladalac astrološke kuće partnerskih odosa u Lavu  čini vas sklonim flertu sa nekim koga upoznate na putu ili ćete imati prilike da upoznate umetnika. Mars u Raku u čini vas osetljivim za svaku sitnicu ali partnru ipak ugađate.Moguće da planirate preseljenje.

On-Moguće da ste predmet  želja nekih osoba koju ste nedavno  upoznali  a koja vas je osvojila na prvi pogled. Pokušaćete da se nametnete jednom Biku koji radi u medijima i sa kojima možete da ostvarite dobru komunikaciju..


Dnevni horoskop za nju i njega 


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

20.7.2017.

Ona-Možete dobiti mnogo interesantnih poziva od onih koji vas vole ikoje vi volite. Nema jedostavnog rešenja za vaš glavni ljubavni problem jer je u pitanju narav i karakter vašeg partnera. Trebalo bi da budete manje uvredljivi i da izbegavate bilo koju vrstu rasprave.

On-Pluton u vašem znaku i Mesec u Blizancima čine vas preterano sklonim da se zanosite nerealnim željama kada je u pitanju vaša veza. Ne odstupate od nečega što ste sebi zacrtali kao cilj a radi se nekom Raku,  Škorpiji ili Ovnu. Slobodni  Jarčevi očekuju poziv za izlazak od Lava.


19.7.2017.

Ona- Nemojte se nervirati ako se situacija između vas i jednog Bika ne bude harmonična.  Pokušajte da se postavite  prijateljski kada je u pitanju neko ko vam je veoma drag i sa kim ostvarujete inače dobru komuniakciju čak iako vam se čini da je trenutno prilično svojegav.

On-Tranzit Meseca donosi nervozu  i  vi ste prilično svojeglavi i pokušaćete da se nametnete nekom ko vam je izuzetno drag ali vi ipak želite da mu date na znanje da ste vi ona osoba koja određuje kakva će biti vaša veza.


Dnevni horoskop za nju i njega 


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

20.7.2017.

Ona-Ako je vaš partner neko koga ste sreli na vašem poslu ili ste zainteresovani za nekog ko je vaš nadređeni, možda vaš šef, možete očekivati različite vrste problema, naročito ako se radi o tajnoj ljubavi. Budite hladnokrvni danas i nemojte dozvoliti da se bilo ko meša u vaš odnos sa osobom koja vam je draga.

On-Mars u Lavu utiče posebno na rođene u prvoj dekadi znaka. Većina vas je posebno sentimentalna  prema nekom koga su nedavno upoznali.Ako ste rođeni početkom znaka verovatno se osećate nedovoljno shvaćenim od strane osobe koja vam je draga i u koju imate veliko poverenja.


19.7.2017.

OnaMesec u Blizancima gde je i Venera  čini vas  upornom da se  upustite  u vezu sa nekim ko  je veoma atraktivan i uz  pomoć prijatelja uspostavićete kontakt. Imate poverenja u partnera  po pitanju održavanja obećanja koja se tiču zajedničkog puta.

On-Za vas Mesec u Blizancima znači da vam se dopada vesela mladolika osoba. Prilično ste otvoreni u   susretu sa onima koje prvi put srećete i spremni ste da urdite bilo šta što bi partnerku uverilo da ćete u nečemu popustiti.Lav misli na vas.


Dnevni horoskop za nju i njega 


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

20.7.2017.

Ona-Očekujete vesti od nekog Raka ali umesto toga možete dobiti poziv od nekog Ovna ili Škorpije. Romantično ste vezani za nekog ko često putuje u inostranstvo i očekujete priliku da budete zajedno u velikom društvu.

On- Naglašeno je i vaše astrloško polje posla sa  Uranom u napetom aspektu sa Marsom i moglo bi se dogoditi da vam se javi neko s kim ste nekada radili što će vas posebno veoma obradovati. Na većem skupu predstoji vam mogućnost susreta sa Vodolijom.


19.7.2017.

Ona- Spremni ste da se sretnete sa nekom Vagom ili Bikom, možda i Rakom koji vam se izuzetno dopadaju. Veoma ste komunikativni i raspoloženi za izlaske. Trudite se da budete uvek spremni za izlazak ako vas pozove Rak ili neka Škorpija.

On-Partnerka ceni vaše napore i trudite se da ako niste u stanju da ispunite obećanje da ba date neko objašnjenje koje vam ide u prilog. Ako ste slobodni, predstoji vam poznanstvo sa osobom koja će vas oduševiti.


Dnevni horoskop za nju i njega 


 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest