Dnevni ljubavni horoskop – za nju i njega- Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Dnevni ljubavni  horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)

28.6.2017.

Ona- Naglašeno polje doma i svakodnevnih aktivnosti čini vas previše zainteresovanom za praktične probleme a mnogo manje za ljubavne sastanke. Ako ste u dugoj vezi ili braku, partneru je potrebna vaša podrška u vezi sa njegovim idejama koje ima u vezi sa poslom.

On-Osećate se sposobnim da se dogovorite u vezi sa nečim što vam je veoma važno da biste dobro funkcionisali u svim segmentima života. Tražite harmoniju i naći ćete je  u odnos sa nekim ko vam je veoma sličan. Moguće da se radi o dugogodišnjoj partnerki. Ako ste slobodni, moguća romasa da Vodolijom.


27.6.2017.

Ona-Najverovatnije da će se pojaviti i još neko i to na poslu ili u vešem neposrednom okruženju ko će vas uglavnom fizički privući jer će odgovarati svim vašim kriterijumima o fizičoj lepoti. Trenutno se nalazite u periodu kada ste veoma prijemčivi za sve što je atraktivno,uključujući tu i suprotini pol.

On– Ako vam se dopadnu  Jarac ili Rak dobro se raspitajte da li su slobodan. Neko pokušava da sazna nešto o vama, ide okolo naokolo ne bi li mu to pošlo za rukom.Moguće je da je to i neko koga ste nekada poznavali ili imali sa njim kratak flert. Partnerka je željan vaše pažnje ali i vaših priznanja za neki njegov uspeh.


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

28.6.2017.

Ona-Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag, moguće da se radi o Devici ili Raku. Jedan Ovan vam je opsesija iako znate da nije za vas nikako dobar kao partner jer biste  u vezi sa njim morali da budete mnogo popustljivji nego do sada.

On-Verujete da ćete moći da na pravi način osvojite poverenje jednog Lava koji vas odavano simpatiše i želida bude sa vama. Ako birate lakšu varijantu, vezu sa nekim koga poznajete površno ali ste u društvu te osobe opušteni, nemojte ipak praviti planove za zajednički život ako niste sigurni u svoja osećanja.


 27.6.2017.

Ona-Osoba koja vam se dopada verovatno deluje vrlo atraktivno, ali dobro zna šta hoće. I to što hoće očekivaće da joj vi ispunite,a vi verovatno nećete moći jer je Mesec u Lavu što vas prilično demorališe ne prija vam vatrena varijanta Meseca. Tada počinju problemi,,kada izbgubite poverenje u sebe.

On-Ako ste nedavno nekoga upoznali na putu,može vam se učiniti da je idealnim za vas. Ukoliko se radi o sportistkinji ili osobi koja se bavi umetnošću,moguće da ste na pravom putu da se zaljubite. Fizički izgled partnera može biti presudan za vašu odluku da li ćete se upustiti u vezu ili ne. 


  blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

28.6.2017.

Ona- Veoma racionalno analizirate svoju situaciju i pokušavate da na svaki način nađete izlaz iz situacije u kojoj se nalazite a greška je bila u idealizovanju partnera koji je prilično egocentričan. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji kada je u pitanju jedna Vodolija.

On-Nemojte dopustiti da vas obeshrabri ponašanje jedne Vodolija sa kojom ste nekada bili u romantičnom odnosu ili jednog Strelca sa kojim često stupate u konflikt. Dobićete poziv da se vidite sa jednim Bikom koji je često sa vama flertovao.


27.6.2017.

Ona-Veoma interesantan dan pun uzbuđenja razne vrste, pun iščekivanja. Nemojte sebi preterano komplikovati život nesigurnošću, odugovlačenjem, skrivanjem emocija. Budite ono što ste i bićete sjajni, posebno u društvu Jarca ili Raka.Trebalo bi da prihvatite poziv za izlazak u neko veće društvo, posebno ako ga organizuje neki Strelac.

On-Ako ste slobodni, verovatno ste neodlučni i oklevate. Osećate da će uskoro da se situacija popravi, i kad Mars uđe u Lava ipostaćete nešto komuniktaivniji ali i mnogo površniji. Današnja pozicija Meseca čini vas pre nervoznim nego spremnim na bilo kakvav zajedki provod. Moguće da ste opterećeni nekim poslovnim problemima.


 

 rak

RAK (21.6. – 22.7)

28.6.2017.

Ona- Tri planete u vašem znaku čine vas spremnom da preuzmete inicijativu kada je u pitanju neodlučan partner. Veoma ste verbalno jaki jer su Merkur,simbol reči i Mars, simbol akcije u vašem znaku u konjunkciji. Ako ste ikada želeli da upoznate nekog s kim biste lepo komunicirali, pruža vam se prilika.

On-Imate način da se sretnete sa osobom koja vam je draga, moguće da se radi o Devici, Ovnu ili Škorpiji. Spremni ste da se upustite u romansu sa nekim ko je veoma odlučan i zahtevan i ne dozvoljava vam da se sa njim raspravljate.


27.6.2017.

Ona-Pozicija Sunca i Merkura vas čini euforčnim i izuzetno komunikativnim ali ne i do kraja iskrenim. Nemojte se ponašati kao da se ništa ne dešava, nego se pridružite većem društvu i pokušajte da se lepo provedete, čak i ako u njemu bude neko ko vam mnogo i ne odgovara. Dobro se razumete sa Lavom.

On-Što ste zreliji to su bolje šanse za ljubavni život, naročito sa predstavnicima zemljanih znakova,poput Device i Jarca ali izbegnite Ovna,jer će izbiti svađa.Sa ovim znakom kao i sa Vodolijom veza može biti vrlo burna.Imate veliku potrebu za zajedničkim uživanjima i bilo bi dobro da što više izlazite bilo sami ili sa partnerom.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

28.6.2017.

Ona-Verujete u sebe i svoj šarm, u mogućnost da osvojite naklonost osobe koja vam se dopada. Trudite se da budete u društvu osobe koja vam je simpatična. Ako ste u srećnoj vezi ili braku, naći ćete način kako da obradujete partnera jer imate potrebu da mu priredite nešto lepo.Slobodni Lavovi mogu upoznati stranca tj. strankinju.

On-Nespokojni ste ako vam se dopada neko ko nije do kraja otvoren prema vama ili ako stalni partner nije iskren. Moguće da i vi krijete nešto od njega ili primenjujete neku drugu „taktiku“. Slobodni Lavovi ne bi trebalo da razmišljaju o vezi sa Vodolijom, Blizancima ili Devicom jer bi veza bila stresna.


27.6.2017.

Ona-Ako ste slobodni, na nekom mestu za zabavu srešćete osobu, verovatno svetlokosu koja će vas na prvi pogled privući. Vage vam mogu zadavati ozbiljne probleme svojom ljubomorom, ali i Rakovi mogu biti naporni jer će biti sumnjičavi i prilično posesivni.Trbalo bi da budete veći diplomata i da ne otkrivate svoja osećanja dok ne budete sigurni šta druga strana smera.

On-Dobro komunicirate sa nekim ko vam je po duhovnom sklopu veoma blizak, ali sa kim možda nikada niste ostvarili bliži kontakt. Društveni život i izlasci igraju veliku ulogu u vašem ljubavnom životu i najverovatnije da mislite da vas osoba koja vam se dopada ni ne primećuje.Međutim vaše šesto čulo vas ne vara, osećanja su uzajamna.


Devica

{Devica}

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

28.6.2017.

Ona- Tranzit Meseca preko vašeg znaka čini vas ili totalnim pesimistom ili velikim optimistom kada je u pitanju veza sa nekim prema kome u poslednje vreme niste ni malo ravnodušni. Od kolegijalnog odnosa možete preći na ljubavni a da ni sami niste svesni kako se to sve dogodilo.

On-Očekujete kritiku od strane partnerke ili neku vrstu provokacije zbog nečega što se tiče vaših porodičnih ili familijarnih odnosa. Imate priliku da uzmete stvar u svoje ruke i da na originalan način rešite problem bez ulaženja u neke žešće rasprave ali vi ćete verovatno lako odgovoriti na provokaicju.


27.6.2017.

Ona-Priželjkujete romansu sa osobom koja je jako zauzeta i to rešavanjem vrlo praktičnih problema ili na poslu. Moraćete da imate strpljenja za nju ako želite da budete zajedno. Nesigurnost u sebe i potreba da sve svoje ljubavne probleme rešavate uz pomoć alkohola ili stiumalitivnih sredstava može vas dovesti u stanje lažne sigurnosti u sebe.

On-Ljubavni život može biti izuzetno interesantan posebno ako budete imali aktivan društveni život. Mesec u Lavu i Mars u Raku znači za vaš znak upravo mogućnost da preko prijatelja ili saradnika a moguće i rođaka upoznate nekoga ko će vas imrepsionirati. Takođe je naglašena vaša potreba da vi druge fascinirate.VAGA (23.9. – 22.10.)

28.6.2017.

Ona-Niko ne zna šta mislite, šta osećate i kakve planove imate u vezi sa budućnošću veze koja vam izgleda veoma nesigurna. Osećate se usamljeno ili se sami izolujete od onih koji bi mogli da vas „pročitaju“. Ponašate se kao krivac ali imate potrebu da o svojim osećanjima razgovarate sa nekim u koga imate poverenja.

On-Mlade, društevene Vage koje često izlaze na mesta za zabavu mogu nesmotreno ući u vezu sa nekim ko nije slobodan ili se mogu zaljubiti u osobu koja ima dosta problema.Želite da budete u dobrim odnosima se nekim ko vam je svojevremno bio simpatičan ili ste  bili u kraćoj vezi.


27.6.2017.

Ona- Mesec u Lavu donosi spremnost za bolju komunikcaiju i vi ste zbog Meseca u Lavu  mnogo odlučniji.Ovo je jedan od boljih dana u svakom pogledu jer vas štiti dobar položaj Merkura koji donosi spremnost za nova poznanstva. Ako ste u prilici da se sretnete sa jednim Lavom, dajte mu na znanje koliko vam znači.

On-Imate potrebu da sa nekim razgovarate o bitnim pitanjima, moguće da se radi o rođaku ili članu porodice. Ako ste dugo u braku a partner je Lav, Rak ili Devica, potrudićete se da od njega dobijete potrebnu pažnju ali i inoformacije do kojih vam je stalo. Slobodne Vage mogu računati na vezu sa nekim ko se bavi privatnim bizisom, moguće sa Devicom.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

28.6.2017.

Ona-Uvereni ste da ćete naći način i prave reči kojim ćete uspeti da doprete do onog ko vam se dopada ili ćete ga ubediti da vam pruži još jednu šansu. Ako se radi o Blzancima, Vodoliji, Lavu ili Strelcu to će se verovatno i dogoditi.Ako ste slobodni, imate dve simpatije od koja je jedna vatreni a druga vazdušni znak.

On- Mars u Raku vam i dalje odgovara ali  Merkur dosta kvari mogućnost kada je u pitanju lak način na koji biste osvojili nekog koga poznajete od nedavano. Nemojte se previše nervirati ako vam jedna Vaga ili Rak ne budu dali mnogo nade da imate šanse da se pomirite, naročito ako ste raskinuli pre više od godinu dana.


27.6.2017.

Ona-Pokušavate da se priviknete na nove okolnosti u vezi koje vas prilično zbunjuju. Trudite se da date na znanje partneru da može da računa na vas u svakom pogledu. Neko pokušava da vas destabilizuje pričajući o vama nešto što nema nikakve veze sa vašim sadašnjim životom, možda vas podseća na nešto iz prošlosti što biste najradije zaboravili.

On-Trudite se da budete fer prema svima uključujući tu i partnera. Nemate utisak da vam bilo ko vraća istom merom i da vas cene koliko bi trebalo. Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko vam se dopada i verovatno ćete biti u prilici da o svemu iskreno razgovarate.


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

28.6.2017.

Ona-Sve što kažete može biti pogrešno čak i u najvećem oduševljenju. Ne bi trebalo da počinjete ozbiljne razgovore sa onima koji vam ne daju za pravo ili sa osobama koje su nedovoljno tolerantne. Imate nekoliko mogućnosti kada je u pitanju izlazak i verovatno nećete biti sigurni koji ćete prihvatiti.

On-Želite da dobijete potvrdu da ste u pravu ponekom vema bitnom pitanju koje se tiče vas dvoje. Partnerka nije naročito tolerantna ili je prilično nestrpljiva,nervozna i želi da se posveti poslu. Ako vam je potrebna harmonična porodična atmosfera, danas je nećete lako ostvariti.


27.6.2017.

Ona-Ne ulazite ponovo u vezu sa osobom koja vas je na neki način povredila, čak iako je možda bila fer u nekim momentima ali Mars vas, naročito ako ste rođeni krajem znaka čini previše  pasivnim. Ne možete naći jednostavan način da ostvarite vezu s Bikom ili Vagom ako se suštinski ne promenite.

On-Niste načisto da li da se postavite racionalno prema partneru ili da slušate svoju intuiciju. Spremni ste da uradite nešto što od vas malo ko očekuje ali verujete da bi partnera to oduševilo. Nekome je veoma bitno sa može da sa vama o svemu iskreno razgovara, vi ćete ga pažljivo saslušati.


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

28.6.2017.

Ona-Imate način da saznate ono što vas interesuje ali vas to neće previše okupirati iako brinete za osobu koja vam je nekada bila draga. Verovatno niste preterano sigurni u svoja osećanja ili osećate neku vrstu kajanja što se niste u određenom momentu postavili mnogo odlučnije. Strelac i Lav misle na vas.

On-Verujete da možete da saznate ono što vas interesuje o osobi koju viđate na poslu ali vam situacija izmiče kontroli. Može se dogoditi da se radi o nekom ko nije slobodan. Biće vam potrebno mnogo više strpljenja da biste bili sa nekim ko vam se dopada ali vi kao da gubite optimizam da je veza moguća.


27.6.2017.

Ona-Osećate se sigurnim u sebe a da zapravo ni sami ne znate šta je povod tome. Pokušajte da se pomirite sa nekim činjenicama i ako ste ambiciozna žena da prihvatite uslove koje vam postavlja partner, čak i ako vam ni malo ne odgovaraju. Dobro se slažete Lavom, Ovnom ili Strelcem.

On-Previše ste okupirani pitanjima u vezi sa zaradom, novim poslom, mogućnošću da negde odete na put. Trudite se da niko ne primeti da niste sigurni kako da se postavite prema Raku ili Ribi koji vam stalno nameću svoje želje i planove.


 

 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

28.6.2017.

Ona-Pozicija Marsa,  ne odgovara vam zbog čega možete biti preterano samouvereni bez pokrića i možete biti čak veoma neprijatni prema partneru ili prema onima koji vam u stvari žele dobro. Pravite plan kako da možda prekinete neku vezu koja vamne odgovara.

 On-U večernjim satma  možete dobiti poziv kome se ne nadate i tranzit Marsa može značiti da ćete biti u prilici da se sretnete sa nekim ko vam po mnogo čemu odgovara. Ako se radi o Ribama, Raku ili Škorpiji, nađite način kako da se dogovorite oko onoga što vi smatrate bitnim za vašu vezu.


27.6.2017.

Ona-Sa strancima nalaztie lako zajednički jezik, naročito ako ste rođeni krajem znaka mada to nije baš ono što ste očekivali. Mnogo toga se još uvek ne odvija onako kako ste vi planirali.Dobijate pozive sa surete sa Bikom i Škorpijom.Ne bi trebalo da se sa dogovarate sa Bikom oko nečega što je uvek bio kamen spoticanja.

On-Ne oklevajte ako je potrebno da prihvatite poziv od nekog  Strelca. Sa Vagom ne nalazite zajednički jezik, naprotiv, moguća je manja rasprava, naročito ako je u podznaku Jarac ili Vodolija. Potrebna vam je podrška stalnog partnera za vaše profesionalne planove.


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

28.6.2017.

Ona- Pozicija Meseca u Devici može biti pomalo iritantna ako ste neodlučni. Mogli biste se osetiti prilično povređenim nečim što bi partner možda mogao da vam kaže u najboljoj nameri ili za vaše dobro. Slobodne Ribe mogu ući u tajnu vezu a nekim ko se bavi privatnim biznisom.

On-Osećate se sjajno u društvu Riba, Škorpije, Bika ili Jarca. Verovatno imate potrebu za bliskošću, za vezom sa nekim ko vas u potpunosti razume i najverovatnije možete sebe smatrati osobom koja ima sreće da je već našla odgovarajućeg partnera. Slobodne Ribe  mogu upoznati umetnika ili osobu koja je često prisutna u javnosti.


27.6.2017.

Ona-Nervozni ste jer niste u stanju da se posvetite poslovima koji bi mogli da vam donesu zaradu koju ste očekivali. Neko će vam pružiti šansu da ponovo radite za njega. Ako budete dovoljno spretni u razgovoru u četiri oka, možete postići ono što želite.

On-Trudite se da ostavite utisak osobe koja je sigurna u sebe ali mnogi znaju vaše slabe tačke i pokušavaju da vas povrede, moguće da ste ih nečim izazvali. Spremni ste da položite oružje i da se ponašate maksimalno hladnokvrno kao da se ništa ne dešava a u stvari ste prilično neraspoloženi.

 


 

 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest