Dnevni ljubavni horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Dnevni ljubavni horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)

29.3.2017.
Ulazak Meseca u Bika donosi mnogo toga interesantnog i verovatno ćete biti u prilici da se sretnete sa nekim ko vam je simpatičan ili ga povremeno viđate kada dođe iz inostranstva a nekada ste radili zajedno.Egzaltirani ste i spremni da se upustite u novu vezu sa nekim ko je vredan vaše pažnje.

28.3.2017.
Jedan od uzbudljivijih dana, jer vam odgovara  pozicija mladog Meseca u vašem znaku Pokušavate da svoj optimizam prenesete i na partnera. Ako ste u vezi sa vazdušnim znakom, savršeno vas razume, ali ne Bik ili Ribe, mogu vam postavljati uslove koje nećete moći da ispunite. Dobro se slažete sa Vodolijom.


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

29.3.2017.
Romantičan dan, posebno veče za one koji imaju bar tri-četiri planete u vodenim znacim i koji očekuju da se sretnu sa nekim ko dolazi iz inostranstva ili i sami negde putuju, moguće sa osobom koja im je draga. Veče bi moglo donoeti mnogobrojna uzbuđenja. Moguć je sastanak sa nekim kome nikada niste do kraja otkrili svoje emocije.

28.3.2017.
Naporan dan za većinu neprilagodljivih predstavnika vašeg znaka, jer tranzit mladog Meseca preko Ovna  negativno utiče na vaše nervno stanje. Imate potrebu da se raspravljate, što partner neće prihvatiti, a u većem društvu možete prouzrokovati raspravu.  Veza sa Škorpijom  ili Rakom može biti izvor stresa.


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

29.3.2017.
Osećate se kao da ste nečije rame za plakanje ili ste nekom velika uteha, oslonad. Spremni ste da se maksimalno posvetite osobi koja vam je draga i nećete odustati od svoje želje da uverite voju simpatiju koliko ste mu naklonjeni. Moguća romansa sa Rakom.Dopadate se jednom Jarcu.

28.3.2017.
Ako dobijete poziv da se vidite sa nekim koga dugo niste imali prilike da sretnete, naročito negde na putu, najverovatnije ćete biti oduševljeni pozivom koji će nakon toga uslediti. Nalazite se u prilično napronom periodu, jer preovladavaje vatrenih znakova loše utiče na vaše psihičko stanje.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

29.3.2017.
Očekujete poziv od osobe koga poznajete preko posla ili koga ste upoznali negde u okviru poslovnih kontakata. Ne bi trebalo da se previše opterećujete pričama koje o vama širi neko ko vas ne voli ili kome ste se na neki način zamerili.Imajte poverenja u sebe i svoju intuiciju kada je u pitanju neko ko vam je veoma drag.

28.3.2017.
Ako vam se dopada neko koga poznajete preko posla može vam se učiniti da je to pravi momenat da date na znanje  da ste na pravom putu da nekog osvojite. Imate mnogo načina kako da se dogovorite sa nekim ko vam je draga da izađe sa vama i da vam pruži priliku da se bolje upoznate.Ako vam se dopada atraktivna osoba koja se bavi sportom, naoružajte se strpljenjem.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

29.3.2017.
Moguće da vam se dopada neko s kim ste nedavno imali prilike da češće kontaktirate.Ne sumnjate u iskrenost jednog Raka, Lava ili nekog koga ste upoznali možda pre nekoliko meseci i povremeno vam se javlja. Dobićete priliku da se sretnete sa osobom na položaju koja će vam se otvoreno diviti i to će vam  prijati.

28.3.2017.
Imate mogućnost da se sretnete sa Vodolijom, Rakom ili Vagom u nekom većem društvu, moguće na nekom koncertu. Nemojte biti previše nametljivi, bez obzira da li se radi o stalnom partneru, ili o nekom koga ste tek upoznali. Pokušajte da budete što je moguće uviđavniji i ako treba, budite  Vi ona strana koja organizuje susret.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

29.3.2017.
U kasnim večernjim satima ulazak Meseca u vaše astrološko polje tajni doneće mogućnost sagledavanja vaše situacije iz relanog ugla. Aktiviraće se vaša intuicija što je veoma bitno, posebno ako treba da donosite odluke o nekim veoma bitnim pitnjima. Nisu vam svi naklonjeni i to vas pomalo opterećuje jer vam stvara veliki psihički pritisak, posebno ako ste se nekom zamerili.

28.3.2017.
Naglašen znak Ovna i Strelca donosi potrebu za sadržajnom vezom sa ambicioznom osobom ili sportistom. Dobro se slažete sa jednom Škorpijom.Moguć je poziv od vama bliske osobe koja često službeno putuje u inostranstvo. Ako ste rođeni sredinom sedamdesetih, moguće poznanstvo sa nekim ko nije slobodan.VAGA (23.9. – 22.10.)

29.3.2017.
Danas biste mogli biti prilično nervozni, nestrpljivi i nespokojni jer vam ne odgovara ulazak Meseca u vaše astrološko polje ljubomore. Neko vas može podsetiti na dane kada ste bili zajendo i kada niste imali današnje brige. Trudite se da ne pokažete u kojoj meri vas iritira kritika jednog Strelca, Device ili Raka.

28.3.2017.
Jedan od boljih dana, u toju kojih druženje sa vatrenim i vazdušnim znacima, koje poznajete preko posla, naročito sa jednom Vodolijom, može doneti satisfakciju. Imate veliku potrebu da date na znanje kako se osećate, i da želite malo sadržajniji društveni život. Jedan Ovan će imati razumevanja za vas.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

29.3.2017.
Ne bi trebalo da se previše nadate, posebno ako vam se udvara neko ko je poznat po svojoj komunikativnosti ili po sklonosti flertu.U nekom većem društvu može vam se dopasti osoba sa kojom možete poželeti da imate nešto više od površnog udvaranja i flerta. Osećate se dobro u društvu  Jarca ili Škorpije, moguće i Riba.

28.3.2017.
Ne odgovara vam tranzit  mladog Meseca preko Ovna, zbog čega možete biti nervozni, nestrpljivi i nespremni da prihvatite sugestije partnera u vezi sa vašim poslom. Dopada vam se ambiciozna osoba, koja radi u medijima, ili sa strancima. Ako ste slobodni, a mislite na jednu Ribu, nemojte oklevati da je pozovete.


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

29.3.2017.
Oscilacija raspoloženja je ono što donosi tranzit Meseca a ulaskom u znak Bika u poslepodnevnim  satima može podstaći kod vas želju za isticanjem. Trudite se da na svaki način privučete nečiju pažnju, moguće da vas u tome podržavaju Bik i Vaga u koje imate veliko poverenje.

28.3.2017.
Okruženi ste onima koji vas vole i razumeju, koji su spremni da vas podrže u vezi sa vašim odlukama, ali i profesionalnog života. Ipak, moguće je da imate osećaj da ste bez razloga kritikovani, i da se malo toga odvija onako kako biste Vi želeli. Slobodni Strelci treba da pokažu inicijativu u vezi sa jednim Rakom.


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

29.3.2017.
U slučaju da vam se dopadaju Vodolija, Blizanci ili Lav, njihovo ponašanje može da vas navede na pogrešan zaključak. I oni vole da budu zavedeni a vi to umete. Ako ste muškarac Ovan, pokušavate da budete ono što niste i to neće imati nikakvog efekta kod jednog Lava koji će želeti da mu date konkretne dokaze vaše naklonosti.

28.3.2017.
Mlad Mesec u Ovnu može doneti konflikt u domu oko nečega što je čisti povod za rasprave. Potrebno je da pokažete više zanimanja za partnerov hobi i za njegove poslovne planove. U društvu jednog Ovna ili Bika, možete dobiti želju za obnavljanjem nekadašnje ljubavi, čak i ako znate da ona nije dobar izbor za vas.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

29.3.2017
Nervozni ste i nestrpljivi da vidite kako će se odvijati događaji u buduće jer je astrološko polje vaših doma i porodice opterećeno tranzitnim Mesecom i ako niste mudri, možete napraviti sebi štetu nepotrenim raspravama sa ukućanima. Uživate u društvu jednog Ovna ili Lava.

28.3.2017.
Povoljan dan za one koji se bave sportom, vole da putuju ili su prisutni u medijima. Imate mogućnost da popravite odnos sa jednim Lavom i Blizancima, ali ne i sa Vagom, koja vas kritikuje za vaše dobro. Direktnost jednog Bika ili Ovna takođe može loše uticati na vaš ego.


Godišnji horoskop 2017. Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily HoroscopeDnevni kineski horoskop

ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

29.3.2017.
Tranzitni Meseca preko Bika  doneti mnogo toga romantičnog. Zbog toga možete biti pod velikim pritiskom da treba da  uradite nešto po pitanju vašeg ljubavnog života.Osluškujete kako reaguje  partner na sve ono što vi pričate, radite i predlažete.
Verujete da možete da se vidite sa jednom Škorpijom.

28.3.2017.
Izlaz iz svih problema emotivne prirode, uključujući i osećanje samoće, nalazite u radu. Ako se bavite umetnošću, možete sresti nekog ko je mnogo talentovaniji od vas i spreman da podrži vaše ambicije. Moguć je susret na poslu sa jednim Rakom, Bikom ili Škorpijom.


Godišnji horoskop 2017.AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest