Dnevni ljubavni horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Dnevni ljubavni horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)

26.4.2017.
Danas možete imati potrebu da  se upoznate sa jednim Rakom koga očekujete neku uslugu ili pokušavate da ga zavedete.  Mlad Mesec u Biku pogoduje onima koji su spremni da u razgovoru sa partnerom budu iskreni , jer u protivnom predstoji im neprijatno iznenađenje.

25.4.2017.
Naporan dan jer je Mesec u vašem znaku u najtamnijoj fazi što vas čini prilično nervoznim ako ne uspevate da se dogovorite sa Lavom, Bikom ili Rakom. Trudite da se pomirite sa nekim ko vam je izuzetno značajan  po mnogo čemu ali vi ćete ipak želeti da znate na čemu ste, kada je u pitanju jedan Bik.


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

26.4.2017.

Mlad Mesec u astrološkoj kući ličnosti donosi nove mogućnosti na ljubavnom  planu i vreme je da se postavite  drugačije prema sebi i onima koji vam se udvaraju. Pozicija Marsa čini vas nedovljno spremnim da se prilagodite na neke nove uslove na  koje vam partner postavlja, možda zahteva od vas vaše veće angažovanje

25.4.2017.
Prilično ste egocentrični ali i spremni da se upustite u avanturu ili da se šalite na svoj račun. Moraćete da se prilagodite njegovim potrebama inače će otići bez vas u provod. Prilično ste komotni i to partneru smeta, jer čak i ako ste od skora zajedno, ne trudite se nešto preterano da mu u bilo čemu ugodite. Dobro se slažete sa Ribama.


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

26.4.2017.
Pokušaćete da nađete način kako da ubedite jednu Ribu, Vagu ili Škorpiju da prihvate poziv za izlazak. Možda će vam to poći mnogo lakše za rukom nego što pretpostavljate. Slobodni Blizanci  čekaju da im se javi jedan Bik.Ako se radi o strancu, očekujete  prijatan provod. Ne ulazite u rasprave sa nekim ko vam je posebno veoma simpatičan.

25.4.2017.
Mnogo toga vam se čini kao da se zaverilo protiv vas, posebno je naglašena izvesna doza nestrpljenja u odnosu na nekog koga viđate na poslu koja nervira i vas i partnera jer ne umete da se kontrolišete. Ako ste slobodni maštate o strastvenoj avanturi, ali izgleda da je osoba koja vam se doapada negde daleko ili zauzeta.


 

 rak

RAK (21.6. – 22.7)

26.4.2017.
Vaša očekivanja od nekog koga viđate na poslu nisu bez osnova ali ćete ipak biti pomalo uzdržani kada je u pitanju jedan Rak.Bićete spremni da se dogovorite sa jednim Strelcem oko zajedničkog provoda ali moguće da ćete promeniti mišljenje kada vam se jave Vaga, Bik ili ako vas pozove Jarac. Nemojte ulaziti u raspravu sa nekim ko bi mogao da vas provocira.

25.4.2017.
Pozicija Merkura vam savršeno odgovara i vi koristite snagu reči, iako je Merkur slab, ubeđivanje će vam poći  za rukom da dobijete ono što želite, posebno ako vam je partner Škorpja i ako znate šta želite.Ukoliko ste u vezi sa Jarcem ili  Ribama. danas će oni biti dominantni. Postajete pričljivi i koketujete sa mnogima.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

26.4.2017.
Neko želi da se upozna sa vama i daće vam na znanje da možete da imate u njega poverenja. Trudite se da budete fer prema onima koji su vam mnogo toga učinili ali prema osobi koja vam je draga niste u potpunosti iskreni. Pokušajte da se pomirite sa Ovnom ili Bikom.

25.4.2017.
Očekuju vas prijatni momenti u društvu jednog Stralca koga ćete iznenada najverovatnije sresti negde gde se ne nadate. Dobijate priliku da se pokažete u najboljem izdanju u društvu osobe na koju možete da računate. Verujete da bi jedan Ovan mogao da vam bude idealan partner, čak i ako je zauzet. Mogouća vest od Vage.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

26.4.2017.
Ovo bi mogao biti veoma važan dan za one kojima se dopadaju osobe koje viđaju u društvu. Nemojte se preterano opterećivati onim što o vama misli jedan jedna Vodolija. Bićete spremni da partneru udovoljite po mnogim pitanjima, naročito ako se radi o nekom ko je mnogo toga žrtvovano za vas. Ne opterećujete se prošlošću.

25.4.2017.
Verujete da možete da ubedite partnera da vam da još jednu šansu, naravno ako ste vi krivi i vi se izvinite. Trudite se da nađete najbolji način kako da se nametnete nekom svoju volju ali bi bilo najbolje da se angažujete oko partnerovih problema koji se odnose na njegovu finansijsku situaciju. Dobijate poziv da se sretnete sa Lavom ili Strelcem.VAGA (23.9. – 22.10.)

26.4.2017.
Naporan dan ako očekujete da se dogodi nešto ekstra neki važan razgovor sa partnerom koji bi vas učinio sigurnim sebe ili u njega jer ste pomalo pokolebani razvojem događaja. Pokušavate da se izboritre za ono do čega vam je stalo ali potrešnim načinima što partnera nervrira.

25.4.2017.
Očekujete poziv od nekog ko je obećao da će vam se javiti. Verovatno se radi o nekom ko često putuje u inostranstvo i s kim biste moli lako da nađete zajednički jezik i da obnovite vezu, naročito ako se radi o nekom  Blizancu, Strelcu ili Vagi. Imate nogo simpatija prema nekom ko spada u krug kućnih prijatelja.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

26.4.2017.
Neko će vas pozvati, najverovatnije jedan Bik ili neka  Rak. Verujete da možete da se uključite u neki posao u okviru koga je angažovan neko ko vam se dopada.Ne bi trebalo da ulazite u raspravu sa nekim ko je često spreman da vas kritikuje. Moguća romansa sa osobom koja često putuje u inostranstvo.

25.4.2017.
Svojeglavost je ono što karakteriše vaše današnje raspoloženje, posebno u odnosu na članove porodice ili u odnosima sa stalnim dugogodišnjim partnerom.Ako je on tj. ona Rak, Ovan ili Jarac, pokušajte da ne ulazite u konflikte. Slobodne Škorpije mogu smatrati  Jarca,  Ribe ili nekog Ovna vrlo izazovnim..


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

26.4.2017.
Aspekti između Saturna u vašem znaku i Venere,čini vas zaljubljivim i vi pomalo gubite tlo pod nogama naročito ako ste dama Strelac a dopada vam neko ko je posvećen karijeri. Muškarci Strelci mogu biti emotivno vezani za nekog ko se bavi umetnošću.Nekome je veoma stalo da se sa vama pomiri ili obnovi

25.4.2017.
Mesec u Strelcu odgovara većini predstavnika vašeg znaka ali kako je tokom većeg dela dana Mesec u napetom aspektu sa Neptunom u vašoj astrološkoj kući tajnih ljubavi, zbog čega biste mogli lako doći u iskušenje da uradite nešto što inače ne biste. Naglašena astrološka kuća privatnosti čini vas sklonim tajnim vezama i susretima na neuobičajenim mestima.


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

26.4.2017.
Vaše zavodničke sposobnosti mogu doći do punog izražaja naročito ako primenjujete klasični stil udvaranja. Ako ste rođeni  početkom novembra moguće da vam se dopada osoba rođena u znaku  Riba ili Raka. Niste načisto kako da se postavite prema nekom koga tretirate i kao prijatelja i kao potencijalnog partnera.

25.4.2017.
Ovo svakako nije vaš dan, naročito ako imate naglašen element vatre u svom  horoskopu jer vam pozicija Meseca  ne odgovara i čini vas previše autoritativnim, strogim i prilično zahtevnim. U stvari imate potrebu za ljubavlju ali to ne  pokazujete  na način na koji odgovara vašem partneru. Mogući su porodični problemi ili nesuglasice,


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

26.4.2017.
Jupiter svojim tranzitom preko znaka Vage donosi  mogućnost susreta sa nekim ko je često na putu. Ako vaš posao ima veze sa medijima, možete očekivati interesantan susret u nekom većem društvu ili negde na javnom mestu.Najverovatnije će vam se udvarati jedan Lav koji nije siguran kako ćete reagovati na njegovo udvaranje.

25.4.2017.
Javiće vam se prijatelj iz inostranstva, neko ko živi van granica vaše zemlje i poželeče da se sa vama sretne. Dobijate priliku da obnovite odnos sa nekim prema kome ste uvek gajili neku vrstu simpatija a niste bili načisto da li se radi o prijateljstvu ili ljubavi. Ako je u pitanju osoba rođena u znaku Riba ili Raka, na pomolu je ljubavna romansa.


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

26.4.2017.
Ne budite previše otvoreni prema nekom s kim biste radije ostali još uvek u nekoj vrsti nedefinisanih odnosa. Osoba koja vam je draga može to pogrešno shvatiti.Pokušavate da ubedite jednog Raka ili Jarca da vam daju još jednu šansu ali Strelac vas neće ostatiti na miru i verovatno će pokušati da vas nagovore na izazak.

25.4.2017.
Tranzit Meseca preko znaka Ovnadonsi mnogo novih mogućnosti na društvenom planu. Spremni ste da se maksimalno angažujete na poslu oko nekog koga ne poznajete dobro, najverovatnije iz viđenja i verovatno se radi o osobi koja vam se izuzetno dopada. Stalni partner očekuje da mu se javite radi zajedničkog izlaska..


 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest