Mesečni horoskop za septembar 2018.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

ovan

OVAN ( 20.3.-19.4.)

Posao- Pokušajte da sprovedete sve svoje planove u delo do 23. dok Merkur, planeta biznisa bude u Devici jer će biti izuzetno jak,a zatim budite posebno oprezni do kraja meseca ako imate svoju firmu da ne donosete pogrešne odluke u brzini jer ćete biti skloni  preteranom trošenju.Ipak,prema saradnicima budite na distanci,posebno onima koji su rođeni u znaku ili podznaku Vodolije.Sve ono o čemu ste razmišljali u prethodnih nekoliko meseci,sada će moći da se finalizuje.Ipak budite oprezni u dogovorima sa jednim Bikom,Lavom,Ribama ili Devicom.Možete imati dosta uspeha u poslovima u okviru marketinga,poslova vezanih za javnost,sport,medije,
arhitekturu,građevinu.Ako spremate ispite,bićete uspešni. Mlad Mesec 9.septembra donosi nove poslovne mogućnosti.Trebalo bi da planirate put u inostranstvo i ako vam iskrsne prilika da radite za strance,prihvatite ponudu,čak i ako vam  zemlja koja vam budeponuđena ne bude odgovarala u potpunosti.Trebalo bi da se oslonite na savete osoba rođenih u znaku Vodolije ili Riba.Dobićete poziv od Lava ili Jarca u vezi sa zajedničkim poslom.Imajte poverenja u svoje sposobnosti,jer će vam se ukazati lepa prilika u vreme punog  Meseca 25. kada  možete dobiti sjajnu šansu u vezi sa poslom.Mogući su vanredni dobici preko poslova vezanih za javnost ili preko umetnosti.Možete imati dobitke preko igara na sreću,ali nemojte ulaziti u kockarnice jer možete ostati bez imetka.

Ljubav- Bez obzira da li ste slobodni ili u vezi, biće naglašena posesivano ili neka vrsta ljubomore, možda s razlogom. Partner bi mogao da se slično ponaša i da vam daje na znanje da neka vaša odsustvovanja ili putovanje njemu nikako ne prijaju. Partner u znaku Bika, vage ili Riba možda i neki Rak ili Škorpija mogu biti za vas veliki izazov, mada ćete biti skloni i maštanjima o nekom ko živi daleko ili ko nije slobodan Asteroid Kazanova u vašoj j kući kreativnosti, ljubavi i radosti može vam doneti osećanje da treba da se tako postavite ako ste muškarac ili ćete, ako sta dama biti na meti nekog “profesionlnog” udvarača. Brzi hod Merkura može doneti brojne razgovore sa partnerom, promenu raspoloženja ili poznanstvo preko socijalnih mreža. Najznačajniji planetarni događaj za Vas, ako ste slobodni, može biti po.zicija punog Meseca na 1. stepenu vašeg znaka kojadonosi mogućnost nove romanse

Zdravlje Obratite pažnju na eventualne stomačne tegobe.

 


BIK (21.4.-21.5.)bik

Posao Naporan mesec u toku koga morate da mnogo više energije ulažete u sve što radite jer će se od vas očekivati da budete efikasniji. Merkur,planeta koja upravlja vašim drugim poljem novce i posla u svom tranzitu preko Device od 7.do 23.septembra može doneti dobro raspoloženje, entuzijazam i potrebu da se iskažete na najbolji način utoliko pre jer će u blizini Merkura biti i mlad Mesec 9.septemra donoseći konkretnu ponudu za rad sa nekim zemljanim znakom.Od Jaraca možete imati veliku podršku kao i od neke Škorpije ili Riba. Pokušavaćete da se maksimalno angažujete u okviru timskog rada posle 12. kada će polje karijere biti naglašeno ulaskom Marsa u Vodoliju a u vreme prve Mesečeve četvrti 17.septembra i u vreme punog Meseca 25. u Ovnu možete imati utisak da imate mnogo skrivenih neprijatelja. Mogući su poveći izdaci. asteroid Lust( požuda) i Spirit( duh) u polju kreativnosti naglašava vašu potrebu da se iskažete na najbolji mogući način.

LjubavIsti asteroidi koji deluju na vašu kreativnost deluju i na vaš ljubavni život, a uz to u polju partnerskih odnosa biće Venera od 10. i vi možete ući u tajnu vezu sa nekim ko nije slobodan  jer će Venera biti u izazovnom aspektu sa Marsom. Neko će vas na javnom mestu ili ko je poznat u javosti stalno podsećati na neka obećanja koja ste dali ili na neke zajedničke momente iz prošlosti. Spremni ste da napravite zaokret u životu i ako ste slobodni, to bi moglo značiti ulazak u brak ili u ozbiljnu vezu koja ima šanse da bude veoma burna. Asteroid Eros u vašem znaku i Pandora u polju inostranstva može doneti u vaš život nekog ko radi za strance, ko često putuje i sa kim možete imati mnogo prijatnih zajendičkih momenata. prošlost ima velikog uticaja na vas zbog asteroida Nostalgija u Ribama i moguća je veza sa osobom koja je na neki način vezana za prekookeanske zemlje.

Zdravlje- Više se odmarajte


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao – Merkur, vladalac vašeg znaka u brzom hodu preko poslednje dekade Lava, kada donosi mogućnost nalaženja posla u nekoj zapadnoevropskoj zemlji, zatim od 7.septembra preko Device do 23.septembra kada ulazi u Vagu donosi mogućnost saradnje sa osobama koje rade za strane privatne firme ili ćete raditi od kuće, nešto ćete naći što će vam odgovarati i što će vam doneti satisfkaciju. Imate priliku da mnogo više zaradite nego ranije, a ulazak Venere u znak Škorpije donosi i mogućnost nalaženja rešenja za posao koji ima veze sa finansijama. mars u Vodoliji od 12. takođe pogoduje onima koji na svaki način žele da odu iz zemlje ili da rade za neku stranu firmu. Poslednja Mesečeva četvrt u vašem znaku 3. i prva Mesečeva četvrt u Strelcu 17. takoće donosi neke povoljne vesti iz inostranstva a mlad Mesec u polju doma 9. može doeti razumevanje ukućana za posao koji želte da započnete. Pun Mesec 25. donosi pomoć prijatelja i mogućnost nalažena posla preko Rak. Ovna, Lava ili Jarca.

Ljubav- Brzi hod Merkura, vladaoca vašeg znaka donosi vam brojne mobućnosti na emotivnom planu naročito ako ste izrazito društveni a većina Blzanaca jeste i ako je rkug vaših prijatelja na neki način povezan sa muzikom ili umetnošćuMnogi misle da imate nekog u inostranstvu, naročito ako ste slobodni ili ostavljate takav utisak. u svakom slučaju inostranstvo igra veliku ulogu u vašem ljubavnom životu a neki drugi Blizanac, Devica, Lav ili  Vaga mogu biti eoma zainteresovani da vama uspostave dobru komunikaciju i da sa njima. Romansa sa nekim ko nije slobodan neće se odvijati baš po planu, naročito ako niste sigurni da li je osoba koja vam se dopada slobodna ili ne. Trudite se da osvojite poverenje osobe koju viđate u društvenim krugovima ili koju poznajete preko posla, moguće da se radi o Škorpiji ili Ribama. U vreme prve Mesečeve četvrti 17.9. i u vreme punog Meseca 25.9. možete očekivati romantične susrete koji će vam doneti šansu da doživite vezu o kakvoj ste maštali.

Zdravlje– Nervoza.


 

RAK (21.6. – 22.7)

Posao-Spremni ste da se uključite u neke nove poslove, naročito posle 7.septembra i sve do 23. bićete posvećni aktivnostima koje vam se izuzetno isplate, posebno ako su u domenu medija, trgovine ili marketinga.Posle 23. imate šanse da se bavite poslom  u domenu nekretnina i verovatno će vam se pružiti prilika da  rešite pitanje stambenog ili poslovnog prostora. Možetete posle 12. imati utisak da imate jaku konkurenciju na poslu ili će vaši prihodi biti znatno veći ili ćete se potruditi da budu ali i vaši rashodi takođe.Ako ste rođeni početkom znaka povoljan uticaj Venere može doneti posle 10.septembra mogućnost uvećanja prihoda u radu sa zemljanim i vodenim znacima. Trebalo bi da budete oprezni u radu sa jednim Ovnom mada će vam možda baš predstavnik ovog znaka u vreme punog Meseca 25.septembra pružiti šansu o kojoj ste maštali.

Ljubav– Jedan prilično uzbudljiv mesec, naročito ako nemate prilike da čsto provodite vreme sa partnerom i često komunicirate samo preko telefona ili socijalnih mreža ili jedno od vas dvoje zbo poslačesto putuje. Naglašen Merkur, sibmol kraćih putovanja i komunikacija od 7.-23.čini vas istovremno i spremni da o nečemu važnom razgovarate sa osobom koja vam je draga i da napravite dogovor, posebno ako se radi o Devici, Ribama ili Škorpiji a ukoliko ste u vezi sa nekim vodneim ili zemljanim znakom nakon 10. septembra postajete mnogo odlučniji popitnju rešavanja svog statusa u vezi. Mlad Mesec 9.septembra donosi interesantno poznanstvo ili mogućnost dogovora koga ćete se oboje pridržavati a koji se odnosi na vašu zajedničku budućnost. Ako vam se dopadaju Škorpija, Ribe ili Jarac, oni su za vas pravi izbor.Ovan i Vodolija mogu biti za vas priličan izvor stresa.

Zdravlje-Nesanica.


Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Posao– Ovo je jedan buran mesec jer će Merkur, planeta koja upravlja poljem posla i novca prelaziti preko svog sedišta, Device ubrzanim hodom od 7.-23. a zatim ulazi u znak Vage što može doneti neke nove šanse ukoliko se bavite poslom u kome morate da pokažete smisao za dobru komunikacijuili radite u medijima.Pokušavaćete možda posle 10. da se ubacite u neki projekat ili uneku frimu koja dobro posluje i gde možete imati utisak da su baš na vas čekali jer ćete imati brojne ideje kako da se unapredi posao. Nekretnine su za vas poseban izazova a ako se profesiolano bavite sličnim poslom, bankarstvom ili trgovinim, inženjerstvom možete očekivati da dobijete dobre ponude i uvećanje prihoda. Mlad Mesec 9.donosi novu poslovnu ponudu, prva Mesečeva četvrt 17. novu šansu na poslu a 25. možete očekivati povoljen vesti u vezi sa stipendijom ili poslom sa strancima.

Ljubav- Nekome je stalo da zna što više o vama i to će biti posebno naglašeno posle 12. kada Mars, planeta strasti bude ušao u vaše polje partnerskih odnosa ali tada možete biti i prilično nesigurni u sebe ili ćete biti u vezi sa nekim ko vam neće ulivati mnogo poverenje, možda ćete morati da se mnogo više trudite oko partnera nego što ste navikli.Ako vam se dopadne osoba koja je poslom vezana za inostranstvo ili često putuje ili ima veze sa inostranstvom na bilo koji način, možda je jedno vreme živela tamo a niste je dugo videli, moguće je pomirenje ili početak veze ako ste bili samo prijatlji. Prošlost igra izvesnu ulogu u vašem životu,prilično opstruktivnu i vi ste povremeno optereženi razmišljanjima o propustima koje ste svojevremeno napravili.Nova šansa na ljubavnom planu je u vreme punog Meseca 25.septembra kada možete upoznati Ovna, Vagu ili Raka koji vam se mogu veoma dopasti.

Zdravlje- Pazite se moguće povrede.


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

.

Posao- Tranzit Sunca preko vašeg znaka do 23. donosi nove šanse na poslu ali i mnogo obaveza, posebno ako radite neki posao koji ima veze sa ekonomijom, bankarstvom ili treba da uložite poveću svotu u neki projekat.Možete dobiti priliku da se iskažete  domenu umetnosti i kreće povoljan ciklus od 9.sledeća šansa u radu sa strancima je 17. a u vreme punog Meseca u Vagi 25. može vam se učiniti da imate jaku konkurenciju i da mnogi pokušavaju da vam protmu ideje ili da imate problema sa osoboma kojima ne možete da parirate.Trebalo bi da budete više orijentisani na one koji su vam oduvek bili naklonjeni. Škorpija, Rak i Jarac su standardno dobri saradnici i na njih se možete pouzdati i u sferi finansija.Ako planirate odlazak za inostranstvo, dobro razmislite da li vam se to u ovom momentu isplati.

Ljubav– Trebalo bi da budete tolerantniji prema nekom ko je pokazao do koje mere može da bude lojalan  i da na njega možete uvek da računate. Ako ste u stalnoj vezi, partner od vas očekuje da mu izađete u susret po mnogim pitanjima i da se previše ne uzdate u njegovu spremnost da vam uvek sve prašta jer u vreme mladog Meseca 9. i prve Mesečeve četvrti 17. moguće je novo poznanstvo, ako ste slobodni ali i rasprava u domu, uglavnom zbog vaše netolerancije i svojeglavosti. Sa Venerom u Škrorpiji možete biti prilično naporni u komunikaciji i nedovoljno spremni da preuzmete odgovornost za svoje postupke ili reči. S obzirom da će Venera biti u napetom aspektu sa Uranom, bićete isprovocirani i verovatno ćete davati povod za rasprvu. Nova poznanstva mogu biti interesantna ali pitanje da li ste spremni za ozbiljnu vezu jer posle 12. Mars deluje na vas prilično iritantno, posebno na rođete u prvoj dekadi znaka.

Zdravlje- Nervoza.


VAGA (23.9. – 22.10.)

Posao- Sve do 23. dok Sunce bude u Devici u vašoj 12.kući neprijatlja i podsvesti i Merkur takođe u istom segmentu horoskopa možete se osećati nesigurnim i nedovoljno spremnim da se uključite u neke nove poslove. Možda će vas mnogi kritikovati ali ovakva pozicija ovih planeta može značiti vašu požrtvovanost i osećanje da to niko ne primećuje niti poštuje kako treba. Dobro se slažete sa Lavom mada na momente možete imati utisak da vas i on opstruira, gotovo niko vam se neće naći pri ruci u onoj meri u kojoj je to vama potrebno. Tranzit Jupitera i Venere preko Škorpije donosi poveće izdatke ali i mogućnost da imate izvor dodatne  zarad i vi ćete to iskoristiti posebno 17. i 25. Pun Mesec na ovaj datum u Ovnu septembarskim Vagama donosi nove poslovne šanse o kojima su maštale a oktobarskim posebno rođenim krajem znaka tenziju.

Ljubav– Mnogima se dopadate ali vas to kao da mnogo ne zanima i kao da želite da se vratite u neko vreme kada vam je sve izgledalo mnogo idličnije i lepše. Jupiter vas u priličnoj meri iscrpljuje jer možda zbog partnerskih odnosa imate neke vanredne izdatke ili morate da pružite partneru podršku koja vam ne odgovara. Mars ulazi u Vodoliju i od 12. donosi mogućnost nove romanse septembarskim Vagama a tenziju u odnosima rođenim u poslednjoj dekadi znaka. Trebalo bi da budete mnogo otvoreniji pristupačniji kada se radi o udvaranju jednog Lava ili Ovna posebno u drugoj polovini meseca.Trebalo bi da budete spremni za neku novu romansu ili za poznanstvo sa osobom koja će moguće raditi za strance ili će imati neke rođačke veze sa strancima.

Zdravlje-Nesanica.


{škorpija}skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Posao- Nemojte oklevati da se prihvatite posla koji vam nude čak iako nije tako sjajno plaćen ili ako ima nekh zastoja u isplati jer biste mogli preko tih nekih novih poslova upoznati one koji će vam biti veoma važni za vašu dalju karijeru. Ako ste privatni preduzetnik ili slobodni umetnik, pružaju vam se šanse da dođete do neke ekstra zarade na koju niste računali ili ćete uspeti da se dogovorite sa Devcom, Blizancima ili Jarcem u vezi sa novim projekto koji bi mogao biti dobro plaćen. Poslovi sa strancima trebalo bi da se nesmetano odvijaju čak iako možda neko pokušava da ih opstruira a u vreme punog Meseca 25.verovatno dobijate vest koja vas može iznenaditi, moguća ponuda o kojo treba razmisliti.

Ljubav- Mesečeve četvrti utiču na vaš ljubavni život tokom septembra prvo 3. donosi poslednja Mesečeva četvrt nezadovoljstvo i nervozu, mlad Mesec 9. omogućava vam da upoznate nekog ko bi mogao da vam bude na duže staze, sasvim solidan partnera ali ne radi se ni o kakvoj strastvenoj vezi već o prijateljskoj a zatim prva Mesečeva četvrt 17. kada već Venera, planet aljubavi bude u vašem znaku ponovo su moguće trzavice jer se partneru može činiti da od njega očekujet ono što on nije u stanju da pruži. Ponovo nervoza 25.u vreme punog Meseca. Vaša posesivnost izbija u prvi plan i donosi probleme. Povoljna pozicija Saturna i Plutona donosi vam mogućnost da stojički izdržite sve provokacije i izazove u ljubavnom životu.

Zdravlje– Moguće stomačne tegobe.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Posao- Dok Sunce prelazi preko vašeg polja karijere i znaka Device od 7.- 23. vaše ambicije u velike i vi ste prilično superiorni ali ulazak Sunca u znak Vage posle tog datuma donosi pad energije i možda na nekin način neku vrstu izdaje od strane prijatelja na koga ste računali. Nemojte se previše nadati kada je u pitanju uvećanje finansja preko redovnog posla veća razmislite o samostalnom projektu koji bi neko finansirao ili u koji biste ako treba uložili i svoj novac što nije baš najmudrije. Ulazak Venere u Škorpiju donosi nove ideje ali onoliko novca koliko vam je potrebno. Mars posle 12. ipak nagoveštava neke nove razgovore naročito između 17. i 25. koji mogu rezultirati skalpanjem unosnog posla sa strancima.

Ljubav- Pokušavate da uspostavite dobru komkunikaciju sa nekim ko vam je veoma bitan, bilo da se radi o sadašnjem, bivšem ili nekom potencijalnom ljubavnom partneru sa kojim želite da imate solidne odnose. Nemojte se obeshrabriti ako bude u pitanju neko s kim je gotovo nemoguće komunicirati jer je Merkur, vladalac vašeg polja partnerskih odnosa u brzom hodu preko Device prilično nepovoljno postavljen prema vašem Suncu ali zato posle 23. situacija postaje povoljnija i vi potajete mnogo prilagodljiviji. Možda ćete zbog partnerskog odnosa imati posla sa sudom ili ćete pravnim putem potraživati neka svoja prava kad aje u pitanju bivši partner.Nova romansa moguća je 25.septembra u vreme punog Meseca.

Zdravlje– Smanjite obroke.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Posao-Ovo je jedna izuzetno dinamičan mesec u toku koga morate da mnogo toga uradite i da date na znanje između ostalog vašim šefovima i članovima porodice da su vaše ambicije velike i da ne odustajete od onoga što ste sebi zacrati. Jedan Lav može biti prilično naporan ali vi kao da ćet euspeti da uspostavit sa njim dobru komunikaciju i verovatno će vam se naći pri ruci kod rešavanja nekih vaših dilema. Posle 23. kreće jedan veoma povoljan period ako ste angažovani na poslu koji podrazumeva pojavljivanje u javnosti i verovatno ćete dobiti šansu da negde privučete pažnju, možda tamo gde će se odlučivati o vašem statusu..Ovo je period veilikih poslovnih ponuda i lične afirmacije samo je potrebno da drugačije organizujete svoj život i postavite se odlučnije prema saradnicima koji mogu biti prilično naporni i zahtevni posle 12.dok ćete u vreme punog Meseca 25. možda sklopiti neki unosan posao, sa privatnom firmom.

Ljubav –Imate sve šanse da budete mirnoj vezi ali ulazak Marsa u Vodoliju 12. donosi vam i neke nepriatnosti u komunikaciji ako ste preokupirani poslom a partner to ne shvata na način kako biste vi želeli ili nema dovoljno razumevanja za vasš posao. Možda ćete upravo negde na nekom poslu upoznati oosbu koja će biti prilično zahtevna po pitanju vremena koje će želeti da sa njom provodite. Ako ste u vezi ili braku, pitanje inostranstva i odlaska na zajendički put biće veoma značajno za dalji tok vaše veze. Ne bi trebalo da odustante od veze sa nekim samo zato što je izrazito svojeglav jer imate mogućnost da sa njom, tj. njim lako izađete nakraj.

Zdravlje– Smanjite obroke.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Posao-Većina predstavnika vašeg znaka pravi velike planove u vezi sa poslovima na duži rok.Privlači vas luksuz i sve što je ekskluzivno.Nalazite se u periodu kada vam ne prija samoća.Dobićete brojne pozive da posetite bliske osobe,rođake,prijatelje,i divno ćete se provesti u njihovom društvu.Ako posedujete neki talenat,gledajte da ga na svaki način unovčite,ili da ga plasirate,pred vama je lepa karijera. Do 12. dok Mars ne uđe u vaš znak za vas je veoma naporan period za predstavnike vašeg znaka, ali ako ste verzirani u privatne poslove, bankarstvo, medije i poznajete prave osobe a znate i kada da im se obratite, bez brige. Sa jakim Marsom u vašoj prvoj kući ličnosti posle 12. u napetom aspektu sa Uranom vi ste ona strana koja nameće uslove, pazite samo da ne preterate u svojim zahtevima, jer bi posle tog perioda poslovni partneri mogli da se okrenu nekom malo popustljivijem i manje zahtevnom znaku. Prva Mesečeva četvrt 17. i pun Mesec 25. u Ovnu donose nove šanse na poslu. Svaka vrsta preterivanja na neki način se može pokazati kao loša po vas, bilo da se radi o prevelikoj ambiciji, fizičkom naprezanju ili potrebi da po svaku cenu pobedite konukurenciju

Ljubav- Tranzit Venere vam odgovara do 10. a nakon tog datuma kada ova planeta ljubavi uđe u Škorpju može vas neko na poslu zamarati svojim opsesivnim namerama i možete imati utisak da bi bilo mudro da budete popustljivi. Crni Mesec Lilit u vašem znaku uz Mars daje vam snagu da se postavite autoritativno i u ljubavi u drugoj polovini meseca a asteroid Karma vas čini sklonim da mislite da je jedno dugogodišnje prijateljstvo ili veza ono što vam je potrebno ma pred kakvim izazovima da ste, posebno kada se radi o jednom Lavu koji vas može podsećati na nekadašnju romansu. Pokušajte d abudete mnogo smireniji kada rešavate privatne probleme da ne biste došli u situaciju da se raspravljate oko nekih u stvari nebitni pitanja, posebno do 23. kad situaicja postaje nešto prijatnija ulaskom Merkura u Vagu.

 Zdravlje- Moguća prehlada.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Posao-Moraćete da završite nekoliko vrlo važnih konkretnih poslova od kojih vam zavisi karijera,ili koje mogu biti odskočna daska za budućnost.Vrlo ste analitični i precizni,i potrebni su vam takvi saradnici.Najbolje se razumete sa Ovnom,Devciom,Lavom,Jarcem. Očekuju vas veliki izdaci,ali vrlo brzo ćete ih nadoknaditi, posebno biste mogli imati tenziju na poslu oko 17. ili 25.septembra. Trudite se da budete u svemu prvi ali vam to ne polazi za ruko jer imate konkurenciju koja e bolje sprema od vas za posao u kome vi želite da dominirate. Ulazak Venere u Škorpjiu donosi dobre poslovne mogućnosti u radu sa strancima ali posle 23. moguće su trzavice i nerazumevanje sa više strana. Ako planirte posao sa Ovnom, bolje odustanite jer Mars neće biti dobro postavljen prema vašem znaku, možete dosniti loše odluke, posebno u afektu.

Ljubav-Osećate se prilično sputano u situaciji u kojoj se ne snalazite baš najbolje,naročito ako ste ode nedavno u vezi..Imate utisak da treba da uradite nešto što se od vas očekuje a što bi ste vi najradije izbegli, možda da ispoštujet neki dogovor sa partnerom.Vaše misli su negde u inostranstvu,planirate put,sa osobom koja vam je draga,ili negde gde mislite da ćete je ponovo sresti.Ako ste braku,pokušajte da ne provocirate svađu. Verujete da možete da se snađete u jednoj komplikovanoj situaciji, posebno ako ste slobodni a dopadaju vam se dve osobe istovremeno ili ste planirali da se pomirite sa nekadašnjim partnerom a niste sigurni da li je slobodan.Naglašen znak Device do 23. omogućava vam da ipak sredite svoj ljubavni život a ako ste u braku da uspostavite harmnoične odnose samo što ćete morati da po mnogim pitanjima budete popustljivi.

Zdravlje- Proverite vid.


 

JH

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest