Mesečni horoskop za jul 2017.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

ovan

OVAN ( 20.3.-19.4.)

Posao-  Od 6.jula kreće mnogo značajniji period u poslovanju sa mlađm saradnicima. U vreme punog Meseca 9.jula možete imati konfliktnu situaciju sa Rakom,Škorpijom ili Jarcem. I pored toga što Mars, vladalac vašeg znaka Mars, planeta energičnosti koji ne dolazi  do punog izražaja u Raku, biće veoma naglašen kada je u pitanju privatan posao, pa će i vaša ambicija biti pojačana, a uz to će vas i mnogi podsticati da uradite nešto što najverovatnije nije u vašem interesu ili ćete biti skloni da slušate one čiji saveti nisu najmudriji.Članovi porodice vas usmeravaju u pogrešnom pravcu, rukovođeni isključivo finansijskim interesima. Većina vaših planova je realna, imate dovoljno ideja i energije, ali ste spremni da napravite i pogrešne poslovne poteze u želji da izađete u susret saradnicima koji će pokazati entuzijazam, ali ne i dovoljnu istrajnost. Ako ste uključeni u privatan biznis, oslonite se na praktične saradnike ali već posle 20. ako ste rođeni u prvoj dekadi znaka pokazujete entuzijazam i spremnost da sve uradite po svome. Ako ste rođeni krajem znaka, poslednjih deset dana jula demonstrirate samovolju. Venera u Blizancima pogoduje komunikativnim predstavnicima vašeg znaka, onima koji rade u medijma, bave se trgovinom ili marketinogom , muzikom.Poslednja Mesečva četvrt u vašem znaku 16.jula donosi dogovor u tajnosti sa nekim Rakom ili Lavom.Krajem meseca očekuje vas veći priliv novca.

Ljubav –Toliko ste pritisnuti poslovnim obavezama da nemate dovoljno vremena za ljubavni život. U ovom periodu najviše će vam prijati društvo osoba koje viđate na poslu. Tokom prvih deset dana perioda od partnera ćete očekivati nemoguće, a verovatno ćete biti skloni i konfliktima za svaku sitnicu. Ukoliko ste slobodni, verovatno vam se dopada neki kolega ili prijatelj, a ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku, prijatnije ćete se osećati u društvu prijatelja nego u intimnim izlascima sa partnerom. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 16.jula u vašem znaku, bićete u prilici da upoznate lekara, uniformisano lice ili sportistu, nekog ko poseduje izvestan senzibilitet, osobu koja fascinira svojom pojavom. Tokom prvih deset dana perioda pokušaćete da popravite utisak u očima osobe koja je prilično izgubila strpljenje s vama, a posle 20.jula, kada Mars bude ušao u Lava verovatno ćete biti direktni u udvaranju i može vam se svideti jedan Lav ili neki Rak.  Mlad Mesec, 23.jula, može doneti poznanstvo sa poznatom osobom koja radi u medijima, bavi se sportom ili poslom zbog kojeg često putuje u inostranstvo. Slobodni Ovnovi će na nekom službenom putovanju upoznati zanimljivu osobu s kojom će ostvariti sadržajnu vezu.

Zdravlje-Moguća povreda šake.


bik

BIK (21.4.-21.5.)

Posao- Slab Mars u Raku čini vas neorganizovanim, konfuznim i nedovoljno spremnim da prihvatite bilo čije savete. U vreme punog Meseca 9.jula imate hrabrosti da se upustite u zajednički posao sa Rakom, Škorpijom ili Jarcem a u vreme mladog Meseca 23.jula sa nekim Lavom ili  Vagom ako ste rođeni u drugoj polovini znaka tj. ako ste rođeni posle 5.maja.Kada su finansije u pitanju, mogući su neočekivani dobici, i to sa nekoliko strana, što će vam omogućiti da regulišete neke eventualne dugove. U vreme mladog Meseca, 23.jula vaša kreativnost doći će do punog izražaja i bićete spremni da pokažete kako može da se reši jedan veoma važan poslovni problem ili da plasirate svoje znanje u okviru privatnog projekta. Poslednjih deset dana jula su za rođene u poslednjoj dekadi znaka izuzetno značajni po pitanju sticanja popularnosti i zarade. Moguć je uspeh u poslu sa nekretninama. Ovo je mesec u toku koga mnoge dobre ideje mogu da se realizuju krajem perioda uz podršku vatrenih znakova. Imate pomoć porodice za sve što se tiče privatnih projekata.

Ljubav-Emotivni život mogao bi da bude razlog za nezadovoljstvo samo ako vas partner zanemaruje zbog posla mada u principu vi spadate u ovom periodu u one  znake koji imaju dovoljno pažnje. Ovo bi mogao da bude veoma romantičan period za slobodne Bikove koje iščekuju poziv za zajedničko putovanje ili neku proslavu i koje bi trebalo posle dužeg vremena da se sretnu sa osobom koja im posebno draga. U vreme punog Meseca, 9. jula, moguće je obnavljanje romanse sa nekim ko živi u inostranstvu, tako da ste na početku veoma uzbudljivog perioda tokom kojeg nećete umeti da organizujete život, jer oni koji nisu slobodni mogu doći u iskušenje da uđu u paralelnu vezu. Romansa sa Lavom, Strelcem ili Ovnom gotovo je izvesan, moguće u tajnosti a jedna Vodolija će insistirati na viđenju, čak i ukoliko ni jedno od vas dvoje nije slobodno, tako da je na pomolu romantična veza. Pazite da ne kažete nešto što bi moglo da se okrene protiv vas i ukoliko ste u dugoj vezi, pokušajte da na racionalan način rešavate probleme čak i ukoliko se tiču veoma jakih emocija, posebno ako se zbog nečeg osećate uvređeno ili zanemareno.Blizanci i Devica će dati na znanje da ste vi njihov definitan izbor i potrudiće se da osvoje vaše poverenje.

Zdravlje-Manji nazeb.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Savršeno vam odgovara kada Sunce tranzitira preko  Raka i Lava, pa bi ovo mogao da bude jedan od boljih perioda tokom kojeg će preovladavati osećanje slobode i želje za promenom. Sve što je bilo loše ostaće iza vas, a vi ćete biti spremni da prihvatite nove aktivnosti koje će možda biti napornije nego što ste pretpostavljali, ali će posao biti izuzetno interesantan. Vaši talenti biće maksimalno izraženi, ali i velika zavist nekih saradnika. Pokušajte da ne budete naivni i ne prihvatajte poslove koje treba da urade vaše kolege. Prva polovina perioda, naročito prvih deset dana, mogu biti veoma naporni za one koji nisu dobro organizovani i koji su prilično naivni ili prostodušni.

Venera u vašem znaku posle 6.jula i Mars u Lavu posle 20. donose mnogo povoljnih okolnosti u vezi sa zaradom. Dobri prijatelji će vas preporučiti svojim poznanicima i krug saradnika će se proširiti, ali bez vašeg talenta i rada ne biste bili tu gde ste. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 16.jula  vodićete razgovor sa Vagom,Ovnom i Rakom o obnovi saradnje.U vreme mladog Meseca, 23. jula, na nekom poslovnom sastanku uspećete da se izborite za saradnju sa strancima i novi posao do kojeg vam je veoma stalo.

Ljubav–  Izuzetno vam odgovara brzi hod Jupitera  preko Vage, vaša popularnost je ogromna, Uran u Ovnu i Saturnu Strelcu, Venera u vašem znaku, ne zna se koji je aspekt bolji od kog.Znate šta hoćete i kako da se posatvite. Ako ste slobodni,imate utisak da je ceo svet vaš ako ste u vezi, partner vas poštuje i ceni a imate i druge udvarače. Ukoliko planirate nekoga da uveravate u svoja osećanja, to ćete činiti vrlo rado, sa mnogo šarma i spretnosti. Neko će se verovatno zaljubiti u vas, što bi moglo prilično da iskomplikuje vaš život, pogotovo ako imate stalnu simpatiju, partnera ili ste u braku. Tokom celog perioda često ćete putovati u inostranstvo, što će doneti mogućnost ne samo flerta i avanture, već i ozbiljne veze. Ukoliko ste u drugoj ozbiljnoj vezi ili pred drugim brakom, intenzivno ćete razmišljati o osnivanju porodice van granica zemlje. Pod uticajem stalnog partnera mnogi Blizanci će biti spremi  na velike promene u životu, sve dok ne osete da bi to moglo da ugrozi njihovu karijeru, koja će biti na prvom mestu. U drugoj polovini jula moguća je romansa sa  Lavom, Ovnom ili Strelcem. Prija vam interesovanje jednog Jarca ili jedne Vage, moguće da se radi o osobi sa kojom se često viđate na poslu. 

Zdravlje- Dobro se osećate.


 

RAK (21.6. – 22.7)

Posao- Veoma buran period jer je Mars prih 20 dana u vašem znaku i ponaša se kao Mars u Ovnu dajući vam energičnost a zatim u Lavu i čini vas sposobnim za biznis mada možete poslednih deset dana biti skloni preteranim troškovima. Za one predstavnike znaka koji su skloni nepromišljenim poslovnim potezima, posebno u finansijama, ovo bi moglo da stvori brojne probleme. Posebno budite obazrivi u radu sa Blizancima i Devicom. Ovo bi mogao da bude jedan od boljih perioda za one koji planiraju da prošire saradnju sa sadašnjim partnerima, pogotovo ukoliko se radi o osobi sa kojom već imate sjajno iskustvo. U oblasti finansija potreban vam je savet nekog ko će biti spreman da preuzme odgovornost za vaše često pogrešne postupke. Ako vam se pruži prilika da se isprobate u medijima, pisanju ili vam ponude posao u turističkoj agenciji, verovatno se nećete dvoumiti. Tokom ovog perioda uspećete da obnovite poslovni odnos sa nekim ko je u međuvremenu izuzetno napredovao ili se odselio u inostranstvo. U vreme mladog 23.jula budite maksimalno oprezni s kim sklapate poslove, ali uz malo opreza ne bi trebalo ništa loše da se dogodi, pogotovo ukoliko bi u posao trebalo da se uključi Rak, Vaga ili neki Strelac.

Ljubav
Oni koji su od nedavno u vezi mogu,  biti sumnjičavi prema partnerovoj vernosti ili se mogu zapitati da li su napravili dobar izbor. Mnogo toga bi moglo u vašem životu da se okrene nabolje, bićete spremni na ustupke, na promenu stava i mnogo prilagodljiviji, naročito ukoliko ste gospodin Rak, jer će jedan Blizanac, Vaga ili neki Bik biti spremni da vam obrazlože svoje stavove koje ćete rado prihvatiti. Vaš život bi mogao da se iz korena promeni, ukoliko budete pokazali malo inicijative u tom pravcu. Stalni partner ili neko s kim ste od nedavano u vezi jedva čeka da budete inicijator pozitivnih promena u vašem životu. Bilo bi dobro da tokom ovog perioda planirate zajedničko putovanje. Nemojte dozvoliti da se članovi porodice, vaše ili partnerove, mešaju u vaš život, posebno ne tokom prvih deset dana perioda i nikako nemojte dopustiti da Vodolije, čak i ako su dobronamerne, pokažu spremnost da “pomognu”. Neke dileme i eventualne nesporazume morate rešiti sami sa partnerom. Slobodni  Rakovi biće izuzetno romantični i spremni na flert, posebno ukoliko putuju u zemlju koja je okružena morem.

Zdravlje-Ostavite duvan.


Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Posao- Pred vama je izuzetno naporan period, a vi nećete odoleti da se ne postavite autoritativno ili da ne krenete u nove poslove, čak i ako mnogo toga što ste preuzeli na sebe niste završili. Konkurencija je jaka, ali vi ne hajete mnogo za to. Želite da se dokažete u nekom novom poslu koji zahteva dobre organizacione sposobnosti, a vi imate i te kako smisla da napravite takav raspored obaveza i odabir saradnika da ćete uspeti u roku sve da završite, ali uz veliko fizičko i psihičko iscrpljivanje. Stariji Lavovi imaju potrebu da naplate svoje znanje, dok su mlađi predstavnici vašeg znaka okrenuti ulaganjima u budućnost. Finansijski dobro stojite i ne obazirete se mnogo na upozorenja prijatelja i rođaka da bi trebalo da ograničite troškove ili da novac pametno uložite. Ukoliko ste ikada želeli da započnete privatni biznis, tokom ovog perioda bićete u prilici da radite sa onima koji su od reči i koji dobro znaju da ćete ispoštovati sve dogovorene obaveze. Tranzit Marsa, planete akcije,  posle 20.jula preko vašeg znaka donosi mogućnost započinjanja posla koji će biti više nego isplativ i ulazak u novi poslovni aranžman, možda prihvatanje paralelnog posla koji će vam doneti veliku satisfakciju.Poslovi sa strancima donose  satisfakciju u svakom pogledu.

Ljubav-Ukoliko nameravate da se udvarate nekome koga površno poznajete ili ste zainteresovani za osobu koju viđate na poslu, očekuje vas izuzetno uzbudljiv period. Dobro se snalazite u društvenim krugovima, a vaši glavni kvaliteti su komunikativnost i spremnost da se upustite u novu vezu, ali uz veliku samokontrolu. Upravo to može da vas spase od razočaranja, jer strahujete da vas neko ne iskoristi na bilo koji način, posebno da ne budete emotivno izmanipulisani. Vaša preterana popustljivost, zbog tranzita Venere i Merkura, doneće velike simpatije onih kojima se već duže vreme dopadate.

Ukoliko ste dama Lav udvaraće vam se mnogo mlađa osoba koju poznajete preko posla. U vreme  prve Mesečeve četvrti 30.jula bićete nesigurni u sebe, sumnjičavi prema mnogima i prilično malodušni, jer se možete osetiti usamljenim i neshvaćenim, ma koliko se neko do koga vam je stalo bude trudio oko vas. Tranzit Sunca preko Raka do 22.jula predstavnicima vašeg znaka uvek donosi preispitivanje u sferi emocija, povremenu malodušnost i osećanje da im partner ne poklanja dovoljno pažnje. Postoji mogućnost ulaska u tajnu vezu a posle 20.jula veza sa nekim ko vam po svim kriterijumima odgovara.

Zdravlje-Dobro se osećate.


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Posao-Za mnoge Device  ovo bi mogao da bude sjajan period, naročito za one koji su kreativni i imaju poslovne veze sa Vagama  i Lavovima. Trebalo da iskoristite za saradnju sa Blizancima ili za osnivanje nove firme, čak i pod otežavajućim okolnostima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 16.jula, budite posebno oprezni jer neki dogovori mogu postati nevažeći ili ćete shvatiti da ste poverenje dali nepouzdanoj osobi, nešto u vezi sa finansijama može biti nepovoljno po vas. Nekome je veoma stalo do vas i pokušaće da vas nagovori da budete nosilac jednog velikog i interesantnog projekta, jer za mnoge predstavljate autoritet u poslu kojim se bavite. Tranzit Venere preko Blizanaca čini vas prilično nesigurnim u sebe ako morate da sarađujete sa ovim znakom, činiće vam se previše dominantnim. Ipak, dobra pozicija  punog Meseca 9.jula u Jarcu i dobra pozicija Plutona, vladaoca vašeg polja intelekta čini vas osobom željnom slave, ali je neophodno da rehabilitujete svoj ego i ponos, jer ste predugo bili u nekoj vrsti senke, moguće i zbog nekih svojih propusta. Tranzit Sunca, Marsa i Jupitera podstiče kod vas želju za izražavanjem svojih ideja, a ukoliko ste umetnik i emocija, što će vam poći za rukom. Što se talenata tiče, verovatno ste na pravom putu, naročito ukoliko ste mladi, jer će neko uočiti vaše kvalitete i promovisati vas. Mediji, umetnost, sport i poslovi preko kojih dolazite u kontakt sa mnogo ljudi, prave su delatnosti u kojima će vaše sposobnosti doći do izražaja.

Ljubav-U ovom periodu bićete mnogo pristupačniji i spremniji da se priključite onima koji se bave nekim amaterskim ili timskim radom, a u takvom društvu ćete sresti osobu koja vam neće odoleti. Ovo je izuzetno povoljan period za ljubav, naročito sa Jarcem ili Škorpijom, Ribama, ali vaša sklonost da vam se dopadaju komplikovane ljubavne situacije može vas učiniti prilično nesmotrenim. Neko će želeti da se s vama sretne u tajnosti, i to već tokom prve sedmice ovog perioda. Posle 20.jula nemojte izazivati sudbinu, možete biti prilično naivni i zaljubljivi, a mlad Mesec u Lavu 23.jula može dovesti do egzaltiranog raspoloženja, jer je i Mars već u Lavu  tako da vi, bez obzira da li ste slobodni ili ne, možete biti “žrtva” nečijeg šarma. Ovo će biti posebno naglašeno kod umetnika ili Vodolija koje često putuju. Lav, Ovan ili  Vodolija mogu biti za vas fatalni, jer ste ovim znacima jednostavno opčinjeni. Ako budete na poslovnom putu, takođe ste u nekoj vrsti iskušenja da se prepustite osećanjima, ma kakve posledice to može imati kasnije po vas.

Zdravlje –Dobro se osećate.

 


VAGA (23.9. – 22.10.)

Posao-  Ukoliko budete dovoljno mudri i strpljivi, tokom prvih sedam dana perioda moći ćete da izbegnete razne zamke koje će vam postavljati kolege ili pretpostavljeni ili ćete prepoznati u čemu leži šansa za vas. Poslovnu ponudu koju ćete dobiti od jednog Ovna ili Škorpije veoma pažljivo proučite, ukoliko ne želite kasnije da imate probleme. Potrudite se da u vreme punog Meseca u Jarcu, 9.jula kada ćete biti pod uticajem jakih emocija i pojačane kreativnosti, ne dođete u iskušenje da uradite nešto što je protivno vašim interesima, jer će u isto vreme biti i pomračenje Meseca. Tokom ovog perioda uspećete da se dogovorite sa Blizancima, nekim  Lavom, Vagom ili Bikom o mnogim poslovnim potezima koje ćete želeti da povlačite u tajnosti, što će biti jedino ispravno, jer konkurencija pomno prati svaki vaš korak. U vreme poslednje mesečeve četvrti, 16.jula, možete napraviti pogrešnu poslovnu procenu, što će vam se kasnije vratiti kao bumerang, a istovremeno ćete biti skloni pravljenju dugova. Mlad Mesec, 23. jula, većini predstavnika vašeg znaka donosi mogućnost napredovanja na poslu posredstvom mlađih kolega koji u vama vide lidera. Rad sa mladima u oblasti sporta, medija ili nauke doneće veliku satisfakciju tokom ovog perioda. Kako će Mars, planeta akcije, imati veliki uticaj na vas, od 20.jula bićete veoma omiljeni i spremni da zarad popularnosti provodite mnogo vremena sa mlađima od sebe i sa onima koji su spremni da od vas uče.

Ljubav-Kada je ljubav u pitanju, od vaše inicijative mnogo toga zavisi, ali vi toga kao da niste svesni. Najverovatnije ste spremni da uđete u neku prilično površnu vezu sa osobom koja će vas doživljavati kao autoritativnu. Vaša popularnost u društvu imponuje osobi koja vam je draga, čak i ukoliko zbog toga nemate mnogo vremena za nju. Tokom prvih nedelju dana možete biti skloni flertu, zaljubljivanju, avanturama, i to najverovatnije sa osobama koje viđate u poslovnim krugovima. Od vašeg bezazlenog koketovanja do ozbiljne veze samo vas deli korak neopreznosti. Ukoliko ste slobodni, dopašće vam se osoba koja je hiperaktivna, ambiciozna i veoma društvena. Tranzit Merkura preko znaka Lava od 5.do 25.jula čini vas neopreznim u pogledu onoga što izjavljujete i što obećavate, zbog čega bi bilo dobro da se maksimalno kontrolišete u društvu stalnog partnera ili osobe čiju naklonost želite da osvojite, jer zbog nepromišljenosti možete ispasti neozbiljni u njenim očima. Tranzit Venere, planete ljubavi, vladaoca vašeg znaka, čini vas sklonim paralelnoj vezi i, ukoliko vam se dopadnu neki Strelac ili Ovan, bićete spremni da mu se udvarate sve dok ga ne osvojite, bez obzira na to da li je slobodan ili ne. U vreme mladog Meseca, 23.jula možete biti posebno skloni zaljubljivanju u mnogo mlađe osobe. aktivne i energične

Zdravlje-Smanjite obroke.

 


{škorpija}skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Posao-Ne bi bilo dobro da odustajete od poslovnih planova sa strancima, čak i ukoliko situacija ne bude tako povoljna kako ste očekivali. Mnogo toga može izgledati kao da se zaverilo protiv vas, a može vam se učiniti i da neko želi da preotme posao sa inostranstvom ili biste mogli imati pravnih i finansijskih problema zbog pozicije Jupitera, Venere i Marsa. Poslovni partneri mogu biti veoma zahtevni a vi prilično svojeglavi.Merkur, planeta biznisa,  sve dok ne uđe u polje prijatelja 25. jula kada će biti izrazito jak, može vam stvarati problem. Dobro postavljena Venera, koja ima veliki uticaj na vaš znak, kada su u pitanju partnerskih odnosi donosi vam poveće izdatke po nekom osnovu na koji niste računali. Vaš odnos prema novcu i dugovanja mogu biti problem a oni koji su dobrog i stabilnog finansijskog stanja moguće da mogu brzopleto uložiti novac u neisplativu investiciju. Naglašen znak Blizanaca sa Venerom i Marsom posle 20.jula takođe može da donese brojne razgovore u četiri oka sa osobama od poverenja, ali i razne probleme.Jaka pozicija Plutona, vladaoca vašeg znaka donosi vam popularnost ako se bavite umetnošću ili sportom.

Ljubav-Većina predstavnika vašeg znaka tokom ovog perioda doći će u iskušenje da uđu u neku tajnu vezu. Sve može započeti sasvim naivno, na nekom kraćem putovanju ili na poslovnom skupu. Ukoliko ste dama Škorpija , može vam se dopasti osoba rođena u znaku Blizanaca ili Raka ali može biti prisutna i ljubomora i to obostrana ili neka vrsta nepoverenja. Oni koji su u srećnom braku ili dužoj vezi, zbog drugačije organizacije života, verovatno će biti u prilici da se dogovore sa partnerom o nekom novom stilu života koji bi, ipak, mogao da bude suviše stresan, jer će jedan od partnera veliki deo vremena provoditi van kuće. Naglašen znak Blizanaca  Raka i od 20.jula Lava unosi izvesnu dozu partnerove dominacije i vašu potrebu da svoj život dovedete u red ali bi svakako trebalo da se čuvate situacija u kojima ste zbog razdvojenosti od partnera izloženi velikim iskušenjima. Škorpije koje su zaljubljene u Ovna ili Lava trebalo bi da pokažu više strpljenja i taktičnosti, jer u protivnom veza neće imati mnogo šanse da bude uspešna.

 Zdravlje –  Nervoza.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Posao-Početak perioda donosi mogućnost sklapanja posla sa jednim Lavom, Škorpijom ili Jarcem, ali trebalo bi da budete maksimalno oprezni ukoliko budu insistirali da prihvatite njihove uslove. Neko može pokušati da vas iskoristi u finansijske svrhe, pa zato pazite kome pozajmljujete novac. Brzi hod Merkura, vladaoca polja kreativnosti i karijere donosi nove mogućnost na poslu. Tokom ovog perioda uspećete da se priviknete na neke nove uslove na poslu, što vam neće biti nimalo teško, a posle 20. jula možete dobiti nove ponude koje ne bi nikako trebalo da odbijete. Odgovaraće vam vazdušni i vatreni znaci za saradnju. U vreme punog Meseca 9. jula i poslednje Mesečeve četvrti 16. žmožete dobiti poziv od kolege koga izuzetno cenite i koji je moguće na boljoj društvenoj poziciji od vas ili ima potrebne društvene kontakte u vezi sa novim zajedničkim projektom. Bićete spremni da se upustite u nove poslove, naročito u domenu privatnog biznisa, marketinga, medija ili prevodilaštva. Jedini problem sa kojim možete biti suočeni je povremena besparica, ako ne budete uspeli da odolite svim iskušenjima kada su u pitanju kupovine ili ulaganje novca u nedovoljno sigurne projekte. Ukoliko rešavate pitanje nekretnina, budite mudri i ne donosite odluku na brzinu.

Ljubav- Ovo bi mogao da bude period prepun ranim uzbuđenjima, pogotovo ukoliko ste u prilici da se sa nekim pomirite ili ako pravite plan kako da osvojite naklonost osobe koja vas izuzetno privlači, a pomalo je uzdržana ili nije slobodna. Tajne ljubavi su na velikom iskušenju do 20.jula.  i pitanje je da li će opstati duže veze ukoliko se u vaš život umešaju jedan Ovan ili Škorpija. Veza sa nekim ko pozitivno deluje na vas i spreman je da istrpi promene u vašem ponašanju može biti veoma uzbudljiva, bez obzira da li se radi o tajnoj vezi ili o nekoj koja je na samom početku. Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo bi mogao da bude period koji donosi jake emocije, posebno ćete biti u iskušenju kada je u pitanju veza sa Ribama, Devicom ili Škorpijom. U vreme mladog Meseca u 23. jula bićete u prilici da se sretnete sa nekadašnjom simpatijom prema kojoj niste nimalo ravnodušni. Ukoliko se radi o dugogodišnjoj simpatiji, sve je moguće. Ne ulazite u konflikte sa Devicom zbog ljubomore, posebno ukoliko mislite da joj se dopada neko na radnom mestu.

 Zdravlje – Bavite se rekreacijom.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Posao- Ovo je sjajan period za one koji  znaju šta hoće.Trudićete se da na svaki način pokažete koliko ste svesni svojih potencijala i do koje mere ste u stanju da se organizujete kada vam je to bitno da biste svoju karijeru usmerili u najboljem pravcu za vas. Pun Mesec 9.jula donosi osećanje satisfkacije po pitanju realizacije partnerskog odnosa od koga možete mnogo da očekujete. Ne ulazite ni kakve aranžmane po pitanju poslova koji vam ne donose satisfakciju već se  usredsredite na one koji donose i novac i slavu. Neko će vam ponuditi da radite za njega i to je neko s kim ste bili veoma bliski moguće da se radi o obnovi saradnje od pre više godina. Vaša glavna preokuacija je dobra zarada a nju možete očeivati krajem perioda u radu sa strancima. Dobijate dobre ponude u vezi sa proširenjem delatnosti na neke nove zemlje o kojima niste razmišljali.

Ljubav-  Ljubavni život je za mlade slobodne Jarce veliki izazov.Jedan veoma uzbudljiv period, kako za one koji su slobodni tako i za one koji su u nekoj vrsti tajne veze. U ovom periodu bićete u prilici da se sjajno provedete negde, ali i da se neočekivano zaljubite u osobu koja najverovatnije nije slobodna. Mesečeve četvrtiu vatrenim znacima i jedna, pun Mesec u Vašem donosi neku veoma temperamentnu osobu u vaš život. Krajem jula tranzit Meseca, Merkura i Venere vas značiti mogućnost tajne romanse na nekom putovanju u inostrastvu, a prva mesečeva četvrt 3o. jula u nagoveštava oprez da, ukoliko vam savest nije čista po pitanju vernosti stalnom partneru, ne započinjete teme koje bi mogle dovesti ko konflikta. Slobodni Jarci trebalo bi da prošire krug prijatelja i obnove nekadašnje prijateljske veze, jer će im to doneti mogućnost da upoznaju nekog ko će im u mnogo čemu odgovarati. Tranzit Marsa pogoduje onima koji maštaju o strastvenoj vezi sa jednim Ovnom ili Lavom.

Zdravlje- Pazite se alergijena sunce.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Posao- Tranzit Venere vam savršeno odgovara posle 6.jula ali ne i Merkura i Marsa. Nećete znati ko vam je prijatelj a ko ne i na koga možete da se oslonite, na Ovna i Škorpiju veroatno ne. Novac će odlaziti na neke nepredviđene troškove. Možda ćete želeti da kupite neku nekretninu ili da se odlučite za posao u privatnoj firmi u kojoj ćete moći mnogo više da zarađujete nego do sada.  Posle 5.jula sve do 20. verovatno ćete biti veoma zahtevni prema saradnicima, ali možete ih doživeti i kao osobe koje od vas očekuju nemoguće. Slab Mars u Raku od 5. do 20. mogao bi da donese priličnu konfuziju jer je istovremeno Merkur jak u Lavu. Kada je novac u pitanju otvorite četvore oči, naročito u okviru partnerskih odnosa.  Ulaskom Marsa u Lava započinje intenzivan period aktivnosti u domenu medija, trgovine, sporta ili nekih intelektualnih delatnosti. Sredinom meseca možete zaključiti ugovor sa nekim vatrenim znakom ili možete dobiti ponudu od Raka ili Škorpije o kojoj bi trealo razmisliti. Poslovi sa strancima i dalje su za vas najbolji izvor prihoda.

Ljubav– Venera, planeta ljubavi i Merkur, planeta komunikacije, svojom postavkom u tranzitu daju vam dovoljno šarma i energičnosti da pokažete inicijativu da vaš ljubavni život postane mnogo sadržajniji. Glavna “opasnost” preti mladim damama  Vodolijama koje mogu biti zainteresovane za mnogo starijeg partnera koji će mnogo da obećava, ali malo toga da ispuni. Romansa sa Strelcem ili osobom koja radi u inostranoj firmi ili često putuje može biti nešto što će vas ispuniti zadovoljstvom i srećom.Ovo je period u kome će muškarci Vodolije imati potrebu za vezu sa vatrenim znakom ili sa nekim Blizancem, Vagom, i verovatno će imati osećaj kao kada su bili prvi put zaljubljeni. Dame Vodolije su sklone da budu u vezi sa sportistima ili muzičarima ali i sa nekim IT inženjerima.

Zdravlje– Pazite se povrede oštrim predmetima.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Posao-Naporan period jer vam ne odgovara tranzit Venere posle 6. preko Blizanaca. Nećete znati kome da verujete.Moraćete da uspostavljate nove kontakte, da tražite druge saradnike, mnogi će misliti da nameravate da ih prevarite, ako se radi o privatnom poslu, ili da niste dovoljno praktični, nerealni u svojim planovima. Pozicija Mesečevih četvrti nije baš sjajna ako ste mlad i na početku karijere. Potreban vam je savet starije iskusne osobe oko 9.jula, moguće da bi trebalo da se oslonite na nekog starijeg, iskusnog kolegu. Sredinom meseca morate doneti važnu odluku koja mogla biti veoma bitna za vašu dalju karijeru. Rođeni posle 10.marta mogu posle 20.jula imati ozbiljne planove  sa Rakom, Škorpijom ili Strelcem dok će rođeni u prvoj dekadi znaka biti nestrpljivi po pitanju saradnje sa nekim vodenim ili vatrenm znakom.

Ljubav –Brzi hod Venere, planete ljubavi i i Merkura vladaoca vašeg polja komunikacije i porodice mogu  doneti priličnu tenziju, ukoliko niste načisto šta želite, ili ako je osoba koja vam se dopada sklona da nameće svoj sistem vrednosti. Dobro postavljen Mars  mogao bi doneti jake strasti i sklonost ka ljubomori ako ste u vezi sa dominantnom partnerkom. Muškarci Ribe će biti u drugom planu, dame Ribe će biti dominantnije. Veza sa Ovnom ili Škorpijom mogla bi da bude veoma naporna i verovatno ćete biti skloni da je raskinete, ukoliko se situacija ne bude odvijala kako biste želeli. Tokom poslednjih deseta dana jula tranzit Marsa  bi mogao doneti veliko nestrpljenje, nedovoljnu tolerantnost, pogotovo ukoliko ste duže u vezi, a partner ne pokazuje želju da vam ispuni neka očekivanja. Ukoliko ste slobodni, možete očekivati susret koji će vam doneti mnogo uzbuđenja i verovatno ćete planirati zajedničko putovanje sa izuzetno atraktivnom i dinamičnom osobom koja će dosta vremena posvećivati poslu. Zajednički interesi mogu vas povezati sa nekim ko ima velike planove u vezi sa inostranstvom. U vreme mladog Meseca 23.jula iznenadni susret na poslu može doneti mnogo prijatnih zajedničkih trenutaka sa nekom Škorpijom ili Lavom, Rakom.

Zdravlje-Nervoza.


JH

Photo by:http:/weddywood.ru

Facebooktwittergoogle_pluspinterest