Mesečni horoskop za februar 2017.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 Ne idite preko svojih mogućnosti

ovan

OVAN ( 20.3.-19.4.)

Tokom februara fokus vaših interesovanja biće na ostvarenju vaših ličnih ciljeva. Sve vreme je naglašeno polje ličnosti sa jakim planetama kao što su Mars i Uran, koji krajem meseca obrazuju konjuknkciju. Ona je dobra za sprovođenje velikih ideja u delo ali postoji opanosti od električne energije, sudara, povreda. Mnogi će putem interneta saznati baš ono što ih interesuje na neki originalan način. Venera, planeta ljubavi je takoše sve vreme u vašem znaku i vi ćete biti jedan od najpopularnijih znakova,sposoban da mnogo toga uradi za sebe ličnost. Pomračenje Meseca 11.februara u Lavu može doneti neke probleme sa mladima ili manje probleme u ljubavi ali i ljubav iz “vedra neba” da bi krajem meseca 26. februara u vreme pomračenja Sunca možda saznali nešto što će vas iznenaditi. Ne mora da bude prijatno ali svakako bi moglo biti iznenađujuće. Mesec je dobar za započinjanje novih velikih projekata, čak  i posle 19.kada Sunce uše u Ribe, što mogu naročit pozitivno osetiti umetnici. Mesec je kao stvoren za ljubav iako neće biti bez trzavica jer će mnogi pokušati da mešaju u vašu vezu. U finansijskoj sferi imata šanse da budete na dobitku.


bik

BIK (21.4.-21.5.)

Venera, vladalac vašeg  znaka sve vreme u Ovnu može doneti brzopletosa kada u u pitanju odluke u vezi sa vama ličnosti ili sa vašim poslom, često će naglašen znak Ovna delovati na promene raspoloženja. Shvatićee ko su vam neprijatelji ali ćete najverovantije umeti da sa njima izađete nakraj. Prvo manje razočranje ili iznenađenje može vam prirediti neko u vreme pomračenja Meseca 11.februara a verovato se odnosi na posao,posebno ako osećate da su problemi rezultat nekakvih intriga, posebno žena iz porodice, koleginica, ma kog pola da ste i vi ćete se osetiti pomalo izneveranim. Ako u to vreme želite da zaključite neki ugovor, posebno ako se radi o privatnom poslu bolje odložite. Vaša snaga je u vašoj imaginaciji i trebalo bi da se tokom ovog meseca maksimano se posvetite poslu, naročito ako ima veze sa umetnošću ili sportom. U ovom drugom slučaju moguće su i neke povrede, a oni koji su  inače brzopleti, trebalo bi da paze da se ne povrede u domu.Budite spremni da prihvatite savete, to je u vašem interesu. Tajanstvene ljubavi  mogu biti povod tračevima. Inače će vaš ljubavni život za mnoge da bude intrigantan. Moguć je pad imuniteta, bilo bi dobro da više vremena posvetite odmoru.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Savršeno vam odgovara naglašen  znak Ovna jer je to znak akcije a Venera, Mars i Uran u ovom znaku donose vam želju za proširenjem kruga prijatelja i vi ćete biti u stanju da ostvarite neke svoje snove preko prijatelja. Merkur, vladalac vašeg znaka prelazi preko vama srodnog znaka Vodolije od 7. do 25.februara i tada možete dosta zaraditi u radu sa strancima.Ako se bavite dinamičnim poslom ili ste na bilo koji način izloženi javnosti, nećete se predavati. Tranzit Sunca preko Vodolije do 19.donosi dobre vesti iz inostranstva ili dobre poslove sa strancima a poslednjih deset dana uložićete mnogo veći napor da biste postigli ono što želite. Pomračenje Meseca 11. februara donosi probleme u komunikaciji sa Vodolijom i Lavom, naročito ako ste dama, a radi se o muškarcima, bilo da su rođaci ili kolege. Pomračenje Sunca 26.februara donosi manjak samopouzdanja kada je u pitanju  vaša karijera. U ljubavi ćete imati šanse da nešto pokrenete s mrtve tačke i da ne dopustite da se bilo ko meša u vašu vezu posebno ne neka Škorpija. Moguća su nova poznanstva na javnim mestima ili preko prijatelja.


RAK (21.6. – 22.7)

Mesec, vladalac vašeg znaka u fazi pomračenja 11.februara donosi vam probeleme s novcem a mnogima i iznenadnu šansu da dođu do neke vanredne zarade ali će taj novac brzo potrošiti. Nagalšeno polje karijere je veoma dominantno u svakom pogledu tako da bi trebalo da vam fokus bude na poslu, posebno ako se bavite nekim poslom koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju. Spremni ste da uđete u neke veoma smele kombinacije sa vazdrušnim i vatrenim znacima što nje uobičajeno za va. Neće vam smetati dominacija jakih ličnosti koje će pokušati da vam se nametnu često na veoma neprijatan način. Moraćete da budete potčinjeni ali vi ćete naći svoju računicu. U vreme pomračenja Sunca 26. februara dobićete ponudu prema kojoj ćete biti prilično podozrivi jer U ljubavi ćete biti manje više pasivni ali postoji mogućnost da vam se javi nekadašnja simpatija iz mladosti koja živi van zemlje i da obnovite kontakt.


Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Vaš znak je naglašen već i preko same pozicije vašeg vladara Sunca koje je u Vodoliji slabo a zatim u februaru ulazi u dve faze pomračenja, 11.februara u vašem znaku je pomračenje Meseca što može doneti pojačan strah da bi nešto moglo krenuti loše po vas ili da imate neke “nevidiljive” neprijatelje, možete biti podložni strahovima i sumnjama, a  zatim ulaskom 19.februara u  znak Riba donosi izvesnu dozu nesigurnosti i može na ljubavnom planu doneti ljubomoru a na profesionalnom neku poslovnu šansu prema kojoj možete biti podozrivi ili možete biti nesigurni u sebe, utoliko pre što će 26. februara u vreme mladog Meseca u Ribama,  upravo kada bi trebalo da započnete posao koji bi mogao da vam se isplati, biti skloni pre nesigurnosti u sebe nego akciji jer će tada Sunce biti u fazi pomračenja. Naglašen znak Ovna sa Marsom i Uranom može doneti sjajne šanse na poslovnom planu ako radite sa strancima i ako budete dovoljno spremni da rizikujete, na nagovor nekog Ovna, Bika, Vage ili Strelca. Ljubavni život može sa predstavnicima ovog  znaka biti dobar a jedna Vodolija može manipulisati vama zato dobro pazite da budete njena “žrtva”.


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Na vas pomračenja Meseca 11.februara u Lavu i zatim Sunca 26.februara u Ribama mogu doneti izvesne sumnje u lojalnost saradnika ili na fizičkom planu iscrpljenost, preterano angažovanje oko nečega što vam se ne isplati, sve dok ne shvatite, na nagovor jednog Ovna, Bika ili Vage da niste bili u pravu. Pokažite odlučnost i postavite se energično i videćete krajem meseca rezultat vaših napora. Tranzit Sunca preko Vodolije do 19.februara donosi priličnu nervozu i nestrpljenje a zatim ulaksom u znak Riba, imaćete potrebu da komunicirate sa onima od kojih  možete imati zaista dosta koristi. Jupiter u Vagi, zbog retrogradnog hoda, pomalo usporava realizaciju onih poslova od kojih ste očekivali poveću zaradu. Možete biti spremni da sa Škorpijom ili Jarcem razgovarate o važnim poslovma. U ljubavi ste previše nervozni, zahtevn i nestrpljivi a da toga niste ni svesni. Oslanjate se na partnera i u onim segmenitma života u kojima biste mogli da se sami organizujete i realizujete bez ičije pomoći.


VAGA (23.9. – 22.10.)

Savršeno vam odgovara tranzit Sunca preko Vodolije jer iako je Sunce tada slabo vi crpite snagu iz partnerskog odnosa, bilo sa ljubavnim, poslovnim partnerom ili iz prijateljskog odnosa.Drugi vam završavaju mnogo toga što iz ličnog komfora sami nećete da urdite. Pomalo se ponašate razmaženo i to može vaših ukućanima prilično smetati privih nedelju dana dok Merkur ne uđe u Vodoliju i vi ne shvatite da ljubaznošću možete više postići. Sa Venerom, vladaocem vašeg  znaka u Ovnu gde je i Mars nećete uvek moći da svoju energiju usmeravate na one koji su vam potrebni i na koje se oslanjate jer će oni biti okupirani svojim problemima. Konflikti su mogući sa Lavom i Vodolijom u vreme pomračanje Meseca 11.februara dok bude u znaku Lava ili 26.februara dok bude pomračenje Sunca u znaku Riba. Dobar aspekt između Saturna i Urana ipak donosi mogućnst da svojom upornošću “slomijete ” volju jedne Vodolije, Strelca, Jarca ili Ovna i nametnete im svoje želje i potrebe. Ako ste slobodni u ljubavi predstoji poznanstvo sa sportistom ili veoma dinamičnom i atraktivnom osobom.


skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Početak meseca može biti prilično naporan posebno u međuljudskim odnosima ma koje vrste. Niste u stanju da shvtite onu drugu stranu ma ko to bio. Na poslu su moguće spletke, kritike, ogovaranja i konkretni napadi na vas zbog vašeg oštrog, zapovedničkog stava kojim pokušavate da nešto nametnete drugima. Na isti način će vas doživljavai i ljubavni partner jer ste previše okrenuti ka sebi, ka negativnim razmišljanjima i traženju greške u drugima umesto u sebi. Sunce u Vodoliji sve do 19.februara donosi nervozu u domu a  pomračenje Meseca 11.pogoršava odnose sa pretpostavljenima, posebno sa šefovima. Sledeće pomračenje Sunca 26. feburara u Ribama može doneti nestrpljenje na ljubavnom planu, pogrešne zaključke i potrebu da saznate nešto što smatrate da se od vas krije. Dobar uticaj Neptuna iz Riba može vam pomoći da svoju energiju usmerite ka umetnosti ili ka duhovnosti i da baveći  se svojim kreativnim potencijalima osetite zadovoljstvo koje će vam ovog meseca biti u izvesnoj meri uskraćeno u drugim segmentima života. Slobodne Škorpije mogu ući u vezu sa komplikovanim partnerom koji nije raščistio sa prošlošču ili koji neće biti iskren po mnogim pitanjima.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Sa naglašenim znakom Ovna pokušaćete da se aktivirate na način koji može biti po vas loš jer dominira brzopletost, strast pa čak i izvesna vrsta autodestruktivnosti. Ne otkrivajte svoja osećanja, svoje slabosti jer će neko to iskoristiti da bi vas povredio, da vam se možda čak i osvetio za nešto. Impulsivnost na svim poljima je dominantna tako da možete dobiti želju da što pre znate na čemu ste, čak iako ste svesni da se neka situacija ne može rešiti preko noći. Oni koji su u dužoj vezi ili braku mogu očekivati vest o prinovi u porodic i a slobodni će biti veoma aktivni na ljubavnom planu. Pomračenje Meseca 11.februara donosi nervozu zbog nekih problema u okviru pravosuđa ili rada sa strancima a u vreme pomračenja Sunca 26. febrara budite spremniji da se posvetite rešavanju porodičnih problema. Tada ne bi trebalo da rešavate pitanje nekretnina.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Tranzit Sunca preko Vodolije može biti za vas period uspeha ako ste dobro organizovani ali ipak priliv novca tada nije naročito veliki.Sve što ulažete u privatan biznis, posebno ako se bavite modom,medijima, ako ste sportista, ulažete u nekretnine, isplatiće vam se, samo nemojte donositi ishitrene odluke. Trebalo bi da budete mnogo oprezniji u radu sa agresivnim osobama ili onima koje vam oduzimaju vreme, remete planove, mešaju se u vašu privatnost jer nećete umeti da se odbranite i bićete spremni da idete preko svojih realnih moći da biste napravili balans između svojih i tuđih potreba. Pomračenje Meseca 11.februara donosi mogućnost rasprava sa poslovnim ili ljubavnim partnerom u vezi sa novcem, nekim i neočekivane dobitke a  pomračenje Sunca 26. februara  konflikt sa saradnicima zbog nekih neisplaćenih obaveza.Tranzit Merkura, planete intelekta donosi od 7.do 25. februara uspeh u pisanju i u medijma.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Ako želite da napravite značajan zaokre u životu, bilo na poslovnom ili emotivnom planu, dobro pazite šta radite i kakve odluke donosite. Naglašeno je polje intelekta sa brzim i jakim Marsom  u Ovnu i sa slabom, impulsivnom Venerom. Predstavnici Ovna, Škorpije,Vage ili Bika mogu biti naporni za dogovor ali vam mogu pomutiti račune. Od vas se mnogo očekuje ali partnerski odnosi bilo koje vrste su dovedeni u pitanje u vreme pomračenja Meseca 11.februara a vaše polje novca i posla 26.feburara pomračenjem Sunca. Sve do 19. vaša samopouzdanje bazira na lažnim tj. nerealnim osnovama jer je Sunce slabo u vašem znaku zbog čega vi niste u stanju da realno sagledate svoje mogućnosti. Nezreo ego je vaš najveći problem ali imate  zaštitu i podršku u jednom Ovnu koji ume sa vama da izađe nakraj. U ljubavi ste prilično komplikovani i pazite da partnera ne  uvredite nepotrebnom kritikom.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

U stanju ste izvesne panike i to ne bez razloga. Kada Sunce prelazi preko Vodolije i oni na koje možete da računate nisu pouzdani a tokom ovog meseca to će biti utolik naglašenije zbog pomračenja Sunca i Meseca. Mesec u fazi pomračenja u Lavu donosi neiskrenost ili nesigurnost saradnika koji će gledati prvenstvno svoje interese dok će pomračenje Sunca 26. februara u vašem znaku doneti konfuziju u radu  sa Rakom, Bikom, Lavom. Ipak, prenaglašen  znak Ovna donosi potrebu da što pre  započnete neke nove poslove ili da iz završite, da što više toga uradite, energija vam je prilično neusklađena i disharmoniji ste sa saradnicima i okolnostima kao da ne sagldavate situaciju realno. Po svaku cenu hoćete da nešto sprovdete u delo a tiče vašeg statusa na poslu i vaših finansija. To bi moglo doneti prilične probleme u komunikaicji sa onima na koje računate. Pogrešno izgovore reči donose velike probleme.Merkur, planeta komunikacije prvo je slab u vašoj 12.kući neprijatelja od 7.- 25.februara a  zati slab u vašem znaku.Partnerski odnosi mogu biti poremećeni.


JH

Facebooktwittergoogle_pluspinterest