Mesečni horoskop za maj 2017.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

 

ovan

OVAN ( 20.3.-19.4.)

Posao –Venera, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa ali i posla i novca , sve vreme  tranzitira preko vaše astrološke kuće ličnosti a Saturn je u polju inostranstva što vam može pomoći da lakše uspostavite komunikaciju sa potencijalnim poslovnim partnerima iz inostranstva. Tranzit Jupitera, planete novca i bogatstva  prelazi preko Vage što je za predstavnike vašeg znaka izuzetno  povoljno ako nemate dobro razrađen posao ili niste načisto da li bi trebalo da uložite novac u nov projekat ili da još malo sačekate u vezi sa tim.Ipak, pomaći će vam neko da uspostavite dobre kontakte veze. Prva polovina meseca može biti naporna za one koji treba da započnu ili obnove saradnju sa Device koja postavlja svoje uslove,koje nećete biti u stanju da ispunite. Dobijate priliku da obnovite saradnju sa Škorpijom i Blizancima, ali  bi trealo da ipak budete oprezni kod ulaganja novca u nove poslove.

Ljubav- Dame  Ovnovi  mogu se osetiti pomalo zanemarenim od strane partnera, naročito ako im se dopada ambiciozna osoba koja prioritet daje poslu . Ako ste mlada dama, imaćete potrebu da svoj ljubavni život dovedete u red. Tranzit Venere koja će ići prema Uranu, čini vas spremnim da uđete u vezu sa Vodolijom. Dobijate priliku da sredite svoj ljubavni život sa jednom Vagom ili Strelcem. Ipak, većina dama Ovnova može da računa na vezu sa stabilnim partnerom a one koje su slobodne mogu biti predmet udvaranja nekadašnjeg partnera ili će biti u prilici da započnu vezu sa poslovnim partnerom. Ako ste gospodin Ovan , verovatno vam je pružanje finansijske stabilnosti i podrške partneru jedan od načina na koji pokazujete svoju privrženost njemu i to vas ispunjava zadovoljstvom.Oni koji su u braku, mogu očekivati prijatne momente na nekom putu a slobodni, poznanstvo na putu sa Škorpijom, Jarcem, Vagom ili drugim Ovnom.Muškarci Ovnovi mogu biti naporni u svojoj potrebi da u ovom periodu utiču na stavove i izbore partnera, čak i kada se radi o njihovom profesiji.

Zdravlje- Mogući bolovi u grlu.


bik

BIK (21.4.-21.5.)

Posao  –Vaš znak je poznat po upornosti a tranzit Marsa planete akcije preko vaše astrološke kuće  poslova i novca odnosa  može doneti suočavanje sa raznim iskušenjima i moguće su neke vrste zamki od strane nepouzdanih poslovnih partnera jer Mars vlada vašom dvanaestom kućom neprijatelja i astrološkom kućom partnerskih odnosa. Prvih petnaest dana perioda morate da se potrudite da učinite maksimalno koliko možete za svoj status na poslu, naročito ako ste na istom radnom mestu oko godinu dana, jer je neko voljan da vas unapredi ali o tome ne treba nikom da pričate. Ipak, mnogo toga se odvija mimo vašeg znanja, imaćete utisak da se igraju mnoge zakulsine igre i verovatno ćete biti u pravu, a to se može loše odraziti na vaše poslove, naročito ako radite u privatnoj firmi a rođeni ste u prvoj dekadi znaka.Mladi Blizanci vam mogu zadavati glavobolje baš kao i šarmantni Strelci, Jarcu, pa čak ni u svakog Bika ili Jarca ne možete imati poverenja. Direktan hod Merkura u drugoj polovini maja u vašem znaku čini vas prilično nerelanim jer vam ne donosi logična rešenja.

Ljubav- Ako ste rođeni krajem znaka, početak perioda donosi nova uzbuđenja, poznanstva, mogućnost pomirenja sa nekadašnjom simpatijom ili partnerom, ali možete takođe biti predmet udvaranja mnogih. Veza sa Strelcem ili Vodolijom je ono što vam trenutno možda najviše odgovara, naročito ako ste dama  Bik a radi se o tajnoj vezi  ili partner  Ako ste mladi gospodin Bik spremni ste da uđete u ozbiljnu vezu sa nekim drugim Bikom, Vagom ili Strelcem, Jarcem koji je u podjednakoj meri ambiciozan koliko i vi. Ako ste slobodni, u iščekivanju ste novih uzbuđenja, i spremni da se zaljubite. Dame Bikovi ne bi trebalo da prave planove za zajednički život sa mnogo mlađim partnerom jer mogu biti neprijatno iznenađenje razvojem situacije u ljubavi. Trudite se da budete u toku događaja kada se radi o nekom ko vam je veoma drag ali niste sigurni da li je slobodan. Ne komplikujete život vezom koja nema perspektivu.

Zdravlje -Pazite se u saobraćaju.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao-  U vašem znaku sve vreme je Mars.Sve zavisi od vas ili vam se tako čini. Ne dozvoljavate nikom da  upravlja vašim životom. Toliko ste sigurni u sebe da ćete verovatno postići mnogo više od planiranog pošto će Mars stalno obrzovati aspekte sa jakim, sporim planetama.bilo sa Plutonom ( neprijatelji, veliki novac) Jupiterom ( bogatstvo, stranci), Neptunom ( iluzije). Bićete spremni da se uključite u neke nove poslove ali nećete dozvoliti nikom da vam govori šta treba da radite. Sverni Mesečev čvor ( karmički zadaci ) ulazi u polje komunikacije i vi ćete biti neprepoznatljivi, manje trpeljivi, otvoreniji i direktniji. Ovo je dobra pozicija za biznis, za one koji smeju da rizikuju. Venera je sve vreme u Ovnu a vlada poljem kreativnosti, mašte ali i neprijatelja. Ma kog pola da ste, izbegavajte žene, bilo kao prijateljice koje daju savete bilo rasprave sa njima u kolegijalnim odnosima. Finansije su promenljive ali idu uzlaznom linijom. Što ste mlađi,to ćete imati veću potrebu za osamostaljivanjem ali vašim roditeljima se to neće naročito dopasti. Sa šefovima nećete imati naročito dobar odnos ako ne budete tolelarntni.

Ljubav – Mars, planete akcije, vladalac polja uzvraćenih ljubavi, društvenog života ali i tajnog života vašeg partnera, u tranzitu preko vašeg znaka uz Veneru koji se nalazi u astrološkom polju društvenog života, kao simbol ljubavi i  zadovoljstva svojim tranzitom donose mogućnost romanse sa nekim koga često viđate na poslu.Mlad Mesec 25.maja  može doneti iznenadnu ljubav ali i probleme u sferi emocija ako se radi o nekom koga ne poznajete baš najbolje, viđate ga preko posla.Nemojte se na brzinu odlučiti za ulazak u brak ako nemate utisak da partnera dobro poznajete. Slobodni Blizanci mogu biti skloni paralelnim vezama, flertu i prilično lakomislenom ulaženju u avanture. Ovo je mesec burnih događanja jer ste vi ona strana koja režira svoj život i drugima to ne dozvoljava po cenu da budete sami. Možete negde otputovati i tamo upoznati neku interesantnu osobu li ćete nekog stranca upoznati u svojoj zemlji, možda u okviru posla kojim se bavite.Posle 20.maja moguća je tajna veza sa umetnikom, sportistom, Lavom ili Ovnom.

Zdravlje –  Pazite se povrede.


RAK (21.6. – 22.7)

Posao- Tranzit Venere preko vašeg astrološkog polja  karijere donosi mogućnost napredovanja na poslu i svakako pojačanu ambiciju, posebno u domenu sporta ili biste mogli naći način kako da preko nekih vatrenih znakova ostvarite svoje ambicije. Niste osoba koja lako odustaje od svojih ciljeva ali bi trebalo da najveći deo poslova i dogovora u vezi sa nekim novim projektima završite do 16.maja. Možda ćete morati da napravite ustupke koji vam nikako ne idu u prilog. U drugoj polovini meseca postajete nešto usporeniji kada je u pitanju planete inostranstva, bogatstva u znak Raka donosi nove poslovne šanse. Sa nekim Rakom ili Ribama nećete lako naći zajednički jezik ma o kom pitanju da se radi. Neki od poslovnih partnera mogu vam praviti probleme u drugoj polovini meseca, naročito ako vas doživljavaju kao jaku konkurenciju.Pazite se nekog Blizanca ili osobe na koju niste računali. Verujete u dobre namere osoba sa kojima možete da ostvarite dobru komunikaciju ali ne obavezno i da sklopite dobre poslove.Oprez je uvek potreban kada Mars prelazi preko Blzanaca da ne biste u brzini sklopili posao koji vam ne odgovara.

Ljubav- Trebalo bi da se više bavite porodicom, naročito ako ste dugo u braku a gotovo sve probleme rešava partner. Nekome je potrebna vaša podrška, možda partner očekuje da ispunite obećanje ili da uradite nešto što se od vas očekivalo, ali vi to niste uradili, možda i pre godinu dana. Ako ste tada upoznali nekog ko vam se svideo, sada je momenat da nastupite ponovo i da učinite sve što tada niste Moguće je novo poznanstvo sa Strelcem, Blizancima, Vagom ili Vodolijom. Jedan od uzbudljivijih perioda je pred vama, naročito ako posao podrazumeva brojne susrete, pitanje je samo da li ćete umeti da ga iskorisite na najbolji mogući način. Severni i Južni Mesečev čvor ( vaši karmički zadaci) su tako postavljeni prema vašem znaku da ste skloni da idete iz krajnosti u krajnost u komunikaciji sa partnerom ili da se vezujete za one koje upoznate preko posla. Između ostalog, skloni ste tajnim ljubavima zbog Marsa u Ovnu. Verujete da možete da držite konce vašeg života u svojim rukama ali to ne ide baš tako lako.

Zdravlje – Moguć bronhitis.


Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Posao-Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo je jedan od  boljih perioda, naročito ako želite da obnovite saradnju sa strancima ili sa nekadašnjim kolegama ili da započnete nov posao. Tranzit Sunca preko znaka Bika, Venere preko Ovna  sa odlično postavljenim  Uranom za one koji su skloni rizicima ili žele da se upuste u nove poslove donosi mogućnost uvećanja zarade, posebno u radu sa osobama koje su izuzetno praktična duha, imaju smisla za marketing,umetnost ili sport .Pazite dobro kako ćete odgovoriti na ponudu od strane jednog Blizanca ili neke Device. Merkur, vladalac polja novca i posla do 16.maja u Ovnu pomaže vam da pronađete posao koji bi vam odgovarao. Nemojte se previše optrećeivati nečin što vam ne donosi mnogo zadovoljstva, naročito poslova koji mogu biti prilično neprofitabilni.

Ljubav- Od kako je Venera planeta ljubavi, zanosa i romantike  ponovo  ušla u Ovna čini vas veoma aktivnim i spremnim da se posvetite nekom ko vam je veoma drag mada možda niste u vezi.Dame Lavovi su veoma romantično raspoložene i mnogo popustljivije prema stalnom partneru ili beznadežno zaljubljene u nekog ko se bavi naukom, umetnošću ili je maksimalno posvećen karijeri i zbog posla često odsutan a s druge strane prisutan u javnosti. Možda se radi i o nekom sportisti. Mars vas čini društvenim. Strelac koga viđate na poslu može biti dobar izbor za vas, naročito ako vam se bude udvarao u prvoj polovini meseca. Nakon 16.maja, imaćete šanse da se sretnete sa nekim koga površno poznajete a ko će pokazati veliku potrebu da se sa vama zbliži.

Zdravlje – Dobro se osećate .


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Posao- .Ulazite u period velikih poslova i bićete spremni da rizikujete i započnete neke nove poslove koji bi trebalo da vam obezbede velike prihode. Bez obzira da li se bavite privatnim biznisom ili radite u državnoj firmi, možete očekivati uspeh. Najveći problem može iskrsnuti kao rezultat vaše ličnosti i karijere u Ovnu donosi potrebu za većom zaradom i koristite prvih pola meseca da biste uspeli u onome što želite. Druga polovina meseca ne donosi tako dobar prihod ako ne budete uporni i marljivi jer je Merkur slab u Biku. Mars daje vam mogućnost da proširite krug saradnika. Bićete veoma energični i spremni da se posvetite nekom dinamičnom poslu zbog koga ćete možda morati i da putujete. Jupiter u Vagi daje predstavnicima Vašeg znaka mogućnost lakog postizanja uspeha .

Ljubav- Naporan period za one koji vole da kontrolišu svoj život u potpunosti i nerviraju se ako ne krene sve kako su zamislili.Ukoliko ste slobodni, možete sresti osobu koja će vam se dopasti, najverovatnije će se raditi o jednom Strelcu, Ovnu ili Vagi ali sa Škorpijom i Jarcem nećete uspeti lako da nađete zajednički jezik. Od Riba ne odustajete iako vas one u prilčnoj meri ignorišu, mogao bi vam se takođe svideti  neki drugi zemljani znak, s obzirom da je Merkur, vladalac vašeg znaka u vatrenom Ovnu i posle u Biku i  rasporedjeni tako u vašem horoskopu da ste skloni da tražite osobe koje su slične vama ali tempramentnije i pokazujete naklonost ka tajnim vezama. Možete biti preterano samouvereni, naročito ako često odlazite na ista mesta, gde susrećete neke osobe za koje znate da ste im tiha simptija.

Zdravlje- Obratite pažnju na ishranu.


VAGA (23.9. – 22.10.)

Posao -Komunikativni ste, dobro raspoloženi i spremni na razne vrste kompromisa posebno u sferi finansija jer vas motiviše pozicija Marsa u Blizancima koji simbolizuje biznis, putovanja, saradnju sa osobama iz sveta marketinga i finansija. U vreme punog Meseca 10. maja  predstoji dogovor   u vezi sa novim poslom koji bi mogao biti profitabilan.Da biste postigli sve što želite potrebna vam je pomoć jednog Raka ili Vage. U prvoj polovini meseca mnogo više ćete se oslanjati na savete saradnika dok ćete u drugoj polovini maja imati potrebu za samostalnošću i vodićete tajne pregovore.Ako radite u velikoj firmi ili u svom poslu susrešćete mnogo ljudi i  mogli biste dati povoda nekome da vas ogovara, ali nemojte se zbog toga priviše nervirati.Finansijska situacija bi mogla da u drugoj polovini meseca bude nestabilna, posebno ako nesmotreno budete uzimali kredite.

Ljubav – Nemate ozbiljan razlog za nerviranje ali vi se ponašate kao da ste zbog nečega uvređeni. Partner vas ignoriše ili je prema Vama veoma  zahtevan, očekuje da ga u svemu podržite ali vas najviše opterećuje eventualno nemogućnost nalaženja rešenja za zajedničke finansije ili nekretine. Nešto u sferi nekretnina može postati ozbiljan problem za one koji su duže vreme u nekoj vrsti krize. Imate priliku da se sretnete sa nekim ko vam je nekada bio drag i da se dogovorite oko zajedničkog izlaska. Ne bi trebalo da se previše upuštate u bilo kakvu avanturu ako niste sigurni da šta želite od te veze. Ako ste slobodni, predsoji vam interesantno poznanstvo koje bi moglo dovesti do flerta a  zatim i do ozbiljne veze.

Zdravlje – Nervoza.


skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Posao– Ovo je odličan period za  Škorpije koje žele promenu posla, za one koji se bave informatikom, sportom, trgovinom ili rade u medijima. Možete očekivati mnogo novih ponuda, sami ćete se potruditi da krajem maja uz pomoć Strelca, Ovna ili druge  nađete najbolje rešenje za sebe i da najverovatnije počnete da rešavate pitanje svog satusa.  Bićete mnogo komunikativniji i spremniji da o svemu pričate osim o novcu, vašim ulaganjima, planovima i finansijskim poslovima. Merkur planeta komunikativnosti ide preko za vas opasnosg znaka Ovna koji vas često doživljava kao konkurenciju a pri tom je i Mars u polju konkurencije. Vi hrabro odolevate svemu i malo ko može da vas nadmudri. Imate tajni izvor prihoda preko trgovine. Pazite da nešto ne uzimate na tuđe ime, kredit, kola, da ne budete nekome žirant, situacija se može iskomplikovati. Poslovna, posebno finansisijska dokumentacija može biti najslabija karika u velikom lancu vaših poslova ili vašim maštanja o nekim novim poslovima. 

Ljubav- Oni koji su skloni da često menjaju partnere, flertuju, ili su nesigurni u svoj izbor, postaće još manje stabilni jer će izazova biti mnogo. To će biti naročito naglašeno kod onih   Škorpija čiji poopo drazumeva kontakte sa strancima, umetnicima, osobama koje često putuju zato će vam biti potrebna velika moć samokontrole da biste svoj ljubavni život držali u svojim rukama. Ako ste u dužoj vezi koja odavno pomalo ali sigurno zapada u krzu, čuvajte se. Partner smišlja kako da vas veže za sebe a vi ste naprotiv, previše iskreni i o svemu otvoreno pričate i zadovoljstvu i nezadovoljstvu. Malo više taktičnosti i taktiziranja pomoći će vam da vezu sa stalnim partnerom, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku, dovedete u red. Moguće da ćete se pomiriti sa nekim ko će biti veoma ljubomoran i podozriv prema vama.

Zdravlje – Čuvajte se vrtoglave vožnje.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Posao- Vaš znak spada u one koji mogu očekivati veliki izazov u poslovnoj sferi, posebno ako ulazite u partnerske odnose. Možete se nadati uspehu, naročito ako ste po prirodi veliki entuzijasta, ako imate dobru ekipu mlađih saradnika.Tranziti mnogih planeta idu vam u prilog uključujući posebno tranzit Marsa i Venere što bi moglo nagovestiti poveći novac, naročito u prvoj polovini meseca..Početak maja može doneti  pozitivne promene na radnom mestu, posebno sa mlađim saradnicima.Mnogi će imati utisak da imaju jaku konkurenciju ali ćete u stvari biti u stanju da se posvetite zajedničkom radu na nekom većem projektu.  Sukobljavanje ideja i stavova biće veoma burno sa Blizancima i Škorpijama i ako ste deo velikog tima ili grupe koja radi na nekom povećem projektu, moći ćete da im postanete lider. Odnosi sa strancima, velikim korporacijama i stranim institutima donosi vam ne samo dobit nego i satisfakciju i kako vreme bude odmicalo, tako će ta saradnja postati sve izvesnija. 

Ljubav- Ako ste kojim slučajem slobodni, predstoji vam poznanstvo. Možete očekivati mnogo interesantnih susreta, Odnosi u porodici mogu u velikoj meri da utiču na vaš odnos sa partnerom  naročito u posle 10. maja a kako se oni verovatno neće slagati sa vašim izborom, bilo bi bolje da ih mnogo ne obaveštavate o onome što se dešava između vas i partnera. Spremni ste da preuzmete veću odgovornost za svoje postupke, ma šta da je u pitanju, naročtio ako planirate brak, decu, presljenje. Mnogi Strelci žele da odu za inostranstvo i to bi moglo da bude veoma mudra odluka bar za izvesno vreme. U prvoj polovini meseca možete pomisliti da su se mnogi udružili protiv vas i osobe koja vam je draga.Imate potrebu da ostanete sa sadašnjim partnerom ali i da nađete vremena za još neku osobu koja vam se dopada a da niko ne bude povređen. Ulazak Merkura u Bika posle 16. maja čini vas potpuno nerealnim i preterano u tom segmentu života. A

Zdravlje – Sklonost višku težine.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Posao- U ovaj mesec ulazite  sa mnogo entuzijazma i sa mnogobrojnim planovima, kao i svake godine jer vladavina znaka  Bika podstiče kod vas kreativnost a od 22. maja Sunce u Blizancima donosi pojačanu intelektualnu akttivnost. Ceo mesec odgovara i pogoduje onima koji se bave trgovinom, medijima, marketingom ili sportom. Vaš smisao  za diplomatiju iako neće biti naročito naglašen zbog Marsa u Blizancima donosi rezultate i vi ćete najverovatnije biti spremni na neke ustupke, obnavljanje odnosa sa nekadašnjim poslovnim partnerima, posebno sa onima koji rade za strance. Ako vam se javi neko s kim ste radili pre više od 10 godina, nemojte oklevati nego prihvatite posao, posebno ako se radi o saradnji sa osobama iz SAD ili iz neke strane zemelje.Mlad Mesec 25.maja može doneti dobre ponude o kojima ste dugo maštali a pre toga 10.maja u vreme punog Meseca bilo bi dobro da budete oprezni kod zaključivanja ugovora u vezi sa novcem ako se radi o poslu sa vazdušnim ili vatrenim znakom ali možete imati poverenja u jedan vodeni znak.

Ljubav- Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku verovatno ćete putovati negde sa partnerom a ukoliko ste slobodni a ukaže vam se prilika za putovanje, posebno u inostranstvo predstoji interesantan susret. Vladalac vaše astrološke kuće ljubavi , Venera, planeta ljubavi, tranzitira sve vreme preko znaka Ovna  zbog čega vaš društveni život neće biti naročito naglašen, naročito ako ste žena  ali ako ste muškarac  biraćete  društvo i bićete spremni da se možda  upustite u vezu sa nekim ko nije slobodan. Ako ste veoma mladi, dugo u braku ili ste u zrelim godinama a udvara vam se  neko na poslu, nećete propustiti šansu da ga bolje upoznate. Situacija na ljubavnom planu ne samo da se odvija nabolje nego ste jedan od najuspešnijih znakova kada je ljubav u pitanju. Ovo je period jakih strasti za one koji su slobodni, postoji mogućnost susreta sa nekim ko će im se dopasti na prvi pogled ali problem može nastati zbog uzajamne ljubomore. Nekadašnja veza može da se obnovi u prvih 15 dana meseca.

Zdravlje – Pazite se povrede ruku.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Posao-  Za mnoge predstavnike vašeg znaka nastupa period na koji ste čekali jer je naglašeno polje posla. U prevodu – imate šanse da preko posla zaradite mnogo ali je potrebno da napravite veliki zaokret ( snaga Urana) i da osetite u kom grmu leži zec tj. novac ( snaga Jupitera  u Vagi). Mnogi će imati priliku da idu na stručno usavršavanje, neko ko ih ceni pružiće im šansu i većina Vodolija  će to umeti i te kako da iskoristi. Neophodno je podneti neku žrtvu, posebno kada je u pitanju ekskluzivan posao, šansa na koju ste dugo čekali. Doživljavate veliku transformaciju i pokušaćete da uzmete maksimum od svega što vam se nudi. Nezavisno od godišta trebalo bi da vam krene nabolje. Ako ste ikada maštali o svetskoj karijeri, radu u velikoj korporaciji, o rukovodećem mestu, posvetite se poslu. Konkurencija će biti oštra i tek ulazite u period nečega što vas može prilično iscrpljivati ali ćete morati da se na to naviknete i da se oštro suprotstavite, a najjače oružje su vam vaši kvaliteti i potencijali.

Ljubav- Pošto će vas posao u velikoj meri angažovati i iscrpljivati, bićete vrlo lak „plen“ za saradnike koji će biti oduševljeni ne samo vašim sposobnostima nego i vašim ličnim šarmom. Posaćete mnogo direktniji, elokventniji, doživećete neku vrstu lične transformacije što će okolina primetiti. Ako spadate u one Vodolije koje su duži period bile suočene sa raznim sumnjama, dilemama i moguće problemima, kako zdravstvene prirode tako i u okviru ljubavnog i porodičnog života, bićete spremni da sada nešto „presečete“ i to će biti dobro i za vas i za sve osobe sa kojima ste bili u emotivnoj vezi jer ćete svakog postaviti na svoje mesto. Iako će vam tranziti planeta „doneti“ mogućnst da bukvalno birate s kim ćete biti, vaši kriterijumi biće visoki i teško da ćete dopustit bilo kome da uđe u vaš život. Mlade Vodolije, posebno devojke, treba da se čuvaju laskavaca, slavom ovenčanih zavodnika jer mogu lako poverovati u sve što će im obećavati. 

Zdravlje – Mogućnost opekotina. 

 


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Posao- Ako nameravate da započnete nov posao, nemojte to činiti  po svaku cenu  jer je Mars u Blizancima previše iritantan za vas. Tražite saradnike koji su vam najsličniji i u koje možete da se pouzdate. Nemate više vremena da gubite na priče o tome šta je moguće a šta ne, za vas je sve u igri i spremni ste da svakoga saslušate. Ipak, bićete prilično podozrivi i nespremni da prihvatite sve savete i ideje zdravo za gotovo, naročito u saradnju sa Ovnom i Strelcem. Venera i Merkur vam pomažu u realizaciji nekih ideja a opasnost vam preti od mlađih saradnika od Blizanca, Ovna ili Device koji nisu u stanju da se  priviknu na vaše uslove rada. Finansijska situacija može biti izuzetno povoljna za one koji rade sa strancima, za strano predstavništvo ili sa nekretninama, bave se sportom ili rade u državnoj firmi. Imate neke tajne izvore prihoda za koje niko ne zna.

Ljubav-  Mnogi predstavnici vašeg znaka su skloni tajnim vezama ili vezama sa osobama za koje mnogi misle da vas vezuje samo posao. Saturn u aspektu sa Uranom  vam mogućnost da ulazite u neke prilično rizične situacije koje se mogu odnositi kako na one koji rade u velikim firmama tako i na one koji često putuju ili imaju kontakt sa strancima da preko tih kontakata upoznaju nekog kome neće odoleti ma koji da im je status. Nećete biti lišeni uzbuđenja, naprotiv, biće svega u ovom periodu, iznenadnih susreta, velikih i malih ljubavi, mogućnosti za paralelne veze ali, ako ste u stalnoj vezi ili braku, u drugoj polovini meseca predstoje vam rasprave.Od vaše ubedljivosti sve zavisi, da li ćete nekoga uveriti u svoju ljubav iako ste u braku s nekim drugim ili bračnog partnera da vam je sve na svetu. Postajete verbalno veoma moći i reći će biti vaše najjače oružje.

Zdravlje – Moguća sklonost ka povredama.

 


JH

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest