Mesečni horoskop za jun 2018.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

ovan

OVAN ( 20.3.-19.4.)

Posao –Za vas je ovo veoma uzbudljiv mesec u toku koga ćete moći da koristite snagu Urana, planete promena koja će do 26.juna delovati u vašem segmentu posla i novca kada kreće retrogradnim hodom i čini vas nedovoljno spremnim da preuzmete odgovornost za neke važne odluke, verovatno ćete želeti da se konsultujete sa onima koji su vam izuzetno dragi, možda članovi porodice.Tranzit Merkura koji veoma przo prelazi preko Blizanaca ali već 12.juna u Raku donosi vam mogućnost da pravnim putem rešavate probleme.Venera vam pomaže da rešavate pitanje nekretnina ili ako ste sportista, umetnik, moći ćete da se lako dogovorite u vezi sa jednim Lavom.Mars u Vodoliji vam donosi mogućnost da proširite krug prijatelja i saradnika, posebno biste mogli da se dogovorite u vezi sa radom u medijima ili  poslom koji ima veze sa javnošću.

Ljubav-Trudite se da nađete najbolji način da se pomirite sa nekim ko vam je izuzetno simpatičan, posebno kada je u pitanju neka Vaga, Lav ili Blizanci. Pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju sa nekim ko živi u inostranstvu, možda se radi o nekom ko često putuje.Ako ste u braku ili dužoj vezi, verovatno ćete praviti planove u vezi kupovinom zajednićke nekretnine ili ćete planirati zajednički put, moguće da takođe želite za negde otputujete zajedno, najverovatno u inostranstvo. Slobodni Ovnovi mogu zapolčeti vezu sa osobom koju ćete sresti negde na nekom koncertu.

Zdravlje- Više se šetajte.


bik

BIK (21.4.-21.5.)

Posao-Ako spadate u one kreativne predstavnike znaka, bavite se sportom, umetnošću ili planirate neki posao u kome bi došla do izražaja vaša sposobnost da šarmirate one sa kojima radite.Pokušajte da se ne nervirate ako ne budete bili u stanju da mnoge svoje ideje sprovedete u delo, naročito ako to zavisi od jednog Raka, Škorpije ili Jarca. Dobićete poziv   u vezi sa poslom u medijima ili negde gde bi od vas moglo da se očekuje da se pojavljujete u javnosti mnogo češće nego do sada.Mladi Bikovei su spremni da uđu u nov, pomalo rizičan privatan projekat koji bi mogao da im donese veliku popularnost, dosta novca i najverovatnije će biti spremni da se posvete tome, čak i ako se od njih bude zahtevalo da danonoćno rade.

Ljubav- Tranzit Venere donosi mnogobrojne mogućnosti ako ste slobodni i verovatno ćete biti spremni da se angažujete oko partnera mnogo više nego ranije. Mars u Vodoliji stavlja težište na porodični život, naročito ako ste slične profesije. Trebalo bi da se više angažujete u društvenom životu i da se manje bavite samo svojim ambicjama jer ste verovatno nekom potrebni i neko intenzivno želi da bude u vašem društvu.Posle 21.juna postajete aktivniji na ljubavnom planu ako je vaš partner na bilo koji način vezan za insotranstvo, bilo poslovn ili porodično.Možete i sami planrati zajednički put i odlazak na duže negde ili na odmor.Slobodni Bikovi mogu očekivati poznanstvo negde na službenom putu ili u okviru poslovnih kontakata sa veoma energičnom i ambicioznom osobom.

Zdravlje- Dobro se osećate.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao -Tranzit Sunca preko vašeg znaka do 21. juna donosi neku vrstu bezbrižnosti i spremnosti da se olako upustite u poslovne aranžmane koji vam izgledaju primamljivi, ne razmišljajući mnogo o ciljevima na duži rok. Oni koji su već uspešni i afirmisani, mogu se osetiti opstruiranim od strane osoba koje ih doživljavaju kao konkurenciju. U vašem astrološkom polju konkurencije nalazi se Saturn, planeta strogosti, principijelnosti, simbol autoriteta zbog čega možete biti pred velikim izazovom kada je u pitanju neki veoma zahtevan projekat. To bi moglo značiti uz Neptun u Ribama da ćete imati problem u komunikaciji sa pretpostavlejnim ili da će se uslovi za poslovanje promeniti što će od vas zahtevati  da se adaptirate ne neke nove, na tako povoljne okolnosti.Najverovatnije ćete uspeti da nađete neko kompromisno rešenje čak i ako su problemi sa kojima ste suočeni prilično veliki i naizgled nepremostivi. Nećete biti spremni da popustite po mnogim pitanjima, dok ne shvatite da je to u vašem interesu.

Ljubav – Tokom ovog perioda trudićete se da izađete partneru u susret po mnogim pitanjima. Bićete spremni da se dogovorite u vezi sa novcem ili ako niste u braku u vez sa započinjanjem zajedničkog života.Ako ste u nekoj vrsti krize sa partnerom, verujete u mogućnost pomirenja ali bi trebalo da pokažete dobru volju u smislu promene nekih vaših navika, naročito ako je partner ambiciozan a vama se čini da vas zapostavlja ili da se mnogi mešaju u vašu vezu ili je komentarišu.To mogu biti odrasli članovi porodice, ukoliko ste mladi, može biti neko kome ste odavno neka vrsta simpatije i pokušava da vas ovoji.Preko posla moguće je poznanstvo sa nekim ko je veoama popularan u društvu sa kim možete da ostvarite veoma lepu komuniakciju. Nakon ulaska Sunca u znak Raka 21. juna bićete manje zainteresvani za ljubav  a mnogo više za poslovnu sferu života ali ipak, upravko preko posla možete upoznati osobu koja će vas zaintrigirati i sa kojom ćete lako moći da se upustite u romansu.

Zdravlje-Mogući problemi s grlom.


 

RAK (21.6. – 22.7)

Posao- Jedan od boljih perioda je pred vama, naročito ako sarađujete sa Vagom, Bikom, ili Ribama. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu o kome nećete pričati javno sve dok ne budete sigurni da ste veoma blizu realizacije. Uvereni ste da se iza slatkorečivosti mnogih krije zavist i potpuno ste u pravu. Spretni ste u rukovanju novcem, posebno kada je u pitanju posao sa strancima. Dogovor o unosnom poslu je ono što ćete uspeti da ugovorite, takođe u diskreciji i mogući su poveći dobici, između ostalog i preko igara na sreću.Posle 21.juna Sunce planeta ambicije i istrajnosti u vašem znaku donosi priliv pozitivne energije, zbog čega možete  biti nešto nestrpljiviji u saradnji sa starijim kolegama ili sa pretpostavljenim.

 Ljubav– Romantičan mesec je pred vama i moguća je obnova romanse sa nekim s kim nikada niste bili u ozbiljnoj vezi ili ste povremeno izlazili, možda ste se upoznali na putu i moguće da ćete se opet sresti na putu ili na nekom poslovnom skupu. Spremni ste da uđete u vezu sa nekim ko je veoma posvećen karijeri ili vam je kolega. Ako ste slobodni, zajednički posao vas može zbližiti.Mnogo toga interesantnog, nova poznanstva, flert i romansa, mogući su, naročito ako vam se dopada izuzetno atraktivna osoba koja je veoma popularna, bilo u svom društvu ili šire, poznata u javnosti. Tranzit Marsa donosi povremeno ljubomoru poslednjih deset dana perioda a tranuzit Venere planete ljubavi preko vašeg znaka u prvoj polovini juna i preko Lava u drugoj polovini, čini vas povremeno diskretnim, povremeno upornim da se nametnete osobi koja vam je draga i donosi potrebu za romantičnim izražavanjem osećanja. S druge strane, u komunikaciji sa osobom koja vam je draga u drugoj polovini meseca možete biti nedovoljno iskreni, naročito što se vaših zajedničkih planova tiče, što može stvoriti problem

Zdravlje– Bolovi u zglobovima.


Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Posao– Naglašen znak Blizanaca govori o vašoj velikoj angažovanosti na poslu i traženju drugih saradnika do sredine meseca.  Mars  u polju partnerskih odnosa govori o mogućim promenama a verovatno će biti inicijator jedan Ovan. Mars, kreće  retrogradnim hodom preko Vodolije poslednjih sedam dana i donosi izvesno oklevanje kod donošenje odluka u vezi sa inostranstvom. Venera ulazi u vaš znak sredinom meseca i donosi mogućnost dogovora sa nekim vatrenim ili vazdušnim znakom i može vam doneti pokušaj da na fini način nekom nametnete svoju volju. Uran u Biku može ukazivati na potrebu da započnete neki nov posao sa strancima ali sa nekim poznatim saradnicima sa kojima ste nekada već uspešno radili, ako ste u zrelim godinama, moguće nekada kada ste bili na početku karijere.

Ljubav- Veoma buran period za one koji su u emotivnoj vezi sa Ovnom ili Vodolijom  jer ste na pragu velikih promena bilo da planirate ulazak u brak ili ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa osobom koja je poznata u javnosti. Ako ste dugo sami ovo je jedan od onih meseci kada možete svojim šarmom na poslu osvojiti koga želite.Imate potrebu da što pre uđete u brak ili da započnete zajednički život. Mars i Venera i mogu doneti novu ljubav sa osobom koja je izuzetno popularna u društvu. Ako se partner ne oseća baš najbolje, pokažite razumevanje za njega.Oni koji putuju često u inostranstvo zbog posla mogu očekivati udvaranje od nekih, mnogo mlađih osoba.Susreti na javni mestima donose mogućnost početka veze sa nekm ko je veoma ambiciozan ili već afirmisan u svom poslu, moguće sa nekim umetnikom.

Zdravlje– Dobro se osećate.


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Posao-Period u toku koga treba da budete oprezni kod sklapanja poslova, posebno sa osobama koje žive u drugim mestima ili ako je vaš posao u vezi sa putovanjima da pazite s kim sklapate poslove..Možete proširiti saradnju sa Bikom, Vagom ili Ribama. Ako planirate da putujete u inostranstvo, verovatno ćete imati interesantne susrete, moguće u tajnosti, bez obzira da li se radi o poslu ili privatnom životu.Neko vas smatra velikom konkurencijom. Trebalo bi da se angažujete više na poslu koji bi mogao da bude profitabilan i u tome će vam pomoći jedan Jarac ili neka Škorpija. Uran u Biku donosi mogućnost bavljenja trgovinom ili turizmom, marketinogom, poslom koji ima veze sa putovanjima.

Ljubav- Ovo je za mnoge prilično naporan period ako niste spremni na ustupke i verovatno predstoje nesuglasice, posebno ako ste oboje ambiciozni. Trebalo bi da budete mnogo otvoreniji prema partneru koji vas u stvari dobro razume i pokazuje prema vama veliku dozu strpljenja po pitanju nekih vaših nedoumica. Pokušavate da se priviknete na neku novu situaciju koja bi mogla da bude prilično stresna ako je povod za to jedan Ovan ili neka Škoropija. Vodolija se možda meša u vaš ljubavni život na način koji vama ne odgovara, čak iako želi da vam pomogne. Nemojte se previša okupirati pitanjima koja se ne odnose na vaše privatan život jer biste mogli biti uvučeni u neku priču koja znači mogućnost da budete uvučeni u skandal.

Zdravlje- Nesanica.


VAGA (23.9. – 22.10.)

Posao- Tokom prve polovine meseca možete razmišljati o novom poslu zajedno sa nekim Bikom, Rakom ili Vodolijom. Iskoristite direktan hod Marsa preko astrološke kuće kreativnosti sve do 26.juna kada će ova planeta krenuti retrogradnim hodom i vi možete biti okupirani nakim drugim aktivnostima,ne onima od kojih očekujete najveću zaradu. Sredinom meseca ulazak Venere u znak Lava donosi mogućnost nalaženja zajedničkog jezika se nekim vazdušnim ili vatrenim znakom. Posao sa jednim Jarcem nije siguran jer je previše zahtevan a vi nemate mnogo strpljenja za njega ili smtrate da je previše zahtevan. Ribe, Rak i Devica mogu biti prilično naporni za saradnju a jedan Bik može dati predlog koji će biti za vas jedno potpuno novo rešenje.

Ljubav-Mars u Vodoliji donosi mogućnost burne ljubavi a ukoliko ste slobodni, verovatno ćete upoznati nekog ko će vam se dopasti na prvi pogled. Pokušaćete da vrlo brzo uđete u vezu koja bi mogla biti ozbiljna, naročito ako se radi o osobi koja se bavi sportom, umetnošću, radi u medijima i možda krajem meseca neće imati mnogo vremena za vas. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji kada je u pitanju veza sa osobom koja često boravi u inostrasntvu i niste sigurni da li vaša veza ima perspektivu. Ako ste u braku, moguće da ćete planirati prelazak u neki drugi stambeni prostor ili bi tema stambenog prostora mogla biti povod za nesiuglasice.

Zdravlje- Izbegavajte društvo pušača.


{škorpija}skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Posao– Sve aktivnosti u sferi građevine, arhitekture, trgovine,mogu doneti dosta satisfkacije a oni koji zbog posla često putuju, imaće priliku da sklope dobar posao. Verujete u mogućnost saradnje sa onima koji su se do skora dvoumili da li da se prikljuće vašem timu saradnika. Imate neke sasvim nove ideje kada je u pitanju kreativan projekat i spemni ste da se borite ne samo za svoje mesto pod suncem nego ćete sa mnogo upornosti biti sprmeni da se borite za svoje ideje. Oni koji budu nameravali da osnuju privatnu firmu, ili već imaju razrađen privatni biznis,trebalo bi, naročito u drugoj polovini meseca, da regulišu sva zakonski propisana plaćanja. Ako imate nekakvih nedoumica ili nerešenih pitanja u sferi finasija, moći ćete, u drugoj polovini meseca to regulišete na najpovoljniji naćin po vas.

Ljubav-Tranzit Venere vam savršeno odgovara, donosi mogućnost romantične ali u drugoj polovini mesea i strastvene veze sa osobom koja je u velikoj meri posvećena poslu.Veoma je važno da se postavite kako treba prema partneru i da budete fer.Ako ste mladi, od nedavno u vezi ili braku i nemate utisak da dobijate potrebnu ljubav i poštovanje, ne upuštajte se u rapsrave sa partnerom po tom pitanju, naročito nemojte uvoditi u rasprave i članove porodice. Bilo bi najbolje da organizujete svoj život tako da svi budu zadovoljni a da vi pri tom ipak ne budete uskraćeni za ono što očekujete i želite da dobijete za uzvrat. Može se dogoditi da potpuno neočekivatno uđete u tajnu vezu sa nekim koga ćete verovatno upoznati na nekom privatnom skupu ali počinjanje nove veze ili donošenje radikalnih poteza u sferi emotivnih i porodičnih odnosa može vam doneti više problema nego zadovoljstva.

Zdravlje- Dobro se osećate.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Posao- Imate utisak da se nalazite na prelomnoj tački. Kojim ćete putem krenuti zavisi od toga čime se bavite i da li je iza vas ostao period uspeha ili problema. Ako niste spremni da se suočite sa činjenicama i nemate realnu sliku o sebi, i dalje ćete očekivati da vas drugi podrže ili da vam daju za pravo čak i ako znate da po nekim pitanjima grešite. Jupiter u polju intuicije, jak, planeta bogatstva i simbol stranaca daje vam lažnu sliku o vašem značaju. Vaš ego je izuzetno naglašen i vama se žuri da što pre dođete do uspeha. Venera, planeta ljubaznosti, vladalac astrološke kuće prijatelja i javnosti  dobro je postavljena u polju karijere i javnosti tokom celog meseca zbog čega bi trebalo da taktizirate sa onima koji vam nude dobar posao. Retrogradni Mars od 26. juna može doneti nepredviđene probleme u domenu pregovora, sklapanja ugovora i poslova koji zahtevaju dobru koncentraciju i komunikaciju. Verujete onima koji vam daju savete, naročito Lavu, Vagi ili Biku čak i ako vam prividno ne idu u prilog.Trebalo bi da rešite svoj pravni status, naročito ako je u poslednje vreme iz bilo kog razloga pomalo nestabilan.Mogući su dobici u igrama na sreću.

 

Ljubav – Nemojte se previše dvoumiti, ako ste slobodni, da li da prihvatite udvaranje od strane jednog Jarca, Škorpije, februarskih Riba ili Device. Možete biti relativno zadovoljni razvojem situacije u ljubavi,. Mnogima odgovara vaše društvo, naročito ako se bavite poslom zbog koga se često prisutni u javnosti ali vi tražite nešto što u stvari verovatno već imate, osobu koja je lojalna i privržena.Snažne emocije mogu biti podstaknute tranzitnim Jupiterom i uglavnom mogu doneti tajnu vezu koja vam može doneti dosta problema, naročito ako se radi o strancu ili osobi koja nije slobodna. Ako ste u vezi sa Bikom, možete očekivati ljubomorne scene.Postoji mogućnost da uđete u flert sa nekim ko vam nije naročito privržen a ostaviće utisak izuzetno zainteresovane osobe tako da je moguće  da u roku od mesec dana uđete u fazu velikog oduševljenja i velikog razočarenja. Emotivne veze sa onima koje ste upoznali preko socijalnh mreža na internetu i dalje su za vas veliki izazov, naročito ako ste dama Rak.

Zdravlje- Mogućnost stomačnih tegoba


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Posao -Jedan od boljih meseci za sve predstavnike vašeg znaka. Oni mladi su u usponu, spremni da se posvete karijeri. Ako vaš posao ima veze sa javnošću, zahteva od vas da se pojavljujete u javnosti, ako ste umetnik ili sportista, mogući su novi poslovi, angažmani koje nećete lako moći da ispunite. Venera, planeta popularnosti vladalac vašeg astrološkog polja kreativnosti i karijere dobro je postavljena i omogućava vam da nađete dva izvora prihoda. U ovom periodu najbolje će proći oni koji imaju samostalnu delatnosti, koji se bave novinarstvom, rade na televiziji, u marketingu, produkciji, bave se pisanjem. Pazite samo da vam u drugom delu meseca neko ne ukrade ideju, nemojte pričati o svojim planovima, ne ulazite u sumnjive aranžmane sa Ribama ili Ovnom. Čak i ako budu dobronamerni, posao se može iskomplikovati. Prva polovina meseca pogodna je za putovanja bilo u zemlji ili u inostranstvu.

Ljubav-Osećate se sposobnim da sredite svoj život ali bi bilo dobro da ipak ne precenjujete svoju moć ubeđivanja jer partner neće biti spreman da vam po mnogim pitanjima izađe u susret. Tranzit Marsa  na privatnom planu može slobodnima doneti romantične i strastvene susrete na službenim putovanjima a onima koji su u braku ili dužoj vezi, probleme razne vrste.Ne bi trebalo da se upuštate ni u kakve rasprave, naročito nemojte davati partneru povod da bude ljubomoran. Druga polovina meseca može biti prilično stresna jer verovatno nećete biti u stanju da ukladite profesionalne i privatne obaveze. Slobodni Jarčevi koji nameravaju da idu na put, bilo poslovni ili odmora radi, imaju mogućnost da dožive romansu sa nekim ko nije slobodan ili sa osobom poznatom u javnosti. Možete biti neko o kome se priča, naročito ako ste skloni paralelnim vezam ili flertu.

Zdravlje – Više se odmarajte.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Posao- Ovo je period velikh poslovnih izazova i najverovatnije ćete biti u stanju da započnete nove poslove sa iskusnim saradnicima u domenu privatnog biznisa. Venera, vladalac vašeg znaka u vašoj astrološkoj kući posla a od sredine meseca i partnerskih odnosa  donosi vam mogućnost zarade baveći se nečim kreativnim ili ulaganjem u nekretnine, stvari od vrednosti zbog čega tada treba da budete pronicljivi i da budete spremni da realno procenjujete ono što vam se nudi. Ako ponudu dobijete od Bika, Raka, Strelca ili Riba, verovatno ćete je prihvatiti, posebno ako se radi o medijima ili poslu zbog koga morate često da se viđate negde van radnih prostorija, moguće i na kraćim putevima. Poslovi sa strancima postaju mnogo bolji a vi dobijate noe ideje u vezi sa proširenjem kruga saradnika.Finansijske transakcije idu vam od ruke ali sa Lavom, Rakom ili Ribama možete lakomisleno ulaziti u poslove koji vam se najverovatnije neće isplatiti tako brzo kako očekujete.Posle 21 juna trebalo bi da budete spremni na obnovu saradnje sa Vagom, nekim  Bikom ili sa Ribama. Oni koji očekuju stipendiju ili neku vrstu potvrde o saradnji sa strancima, biće u tome veoma uspešni i mogu se nadati povoljnom odgovoru.

Ljubav- Ako ste nekada bili zaljubljeni u Lava , Vagu, Škorpiju ili Jarca a veza se nikada nije realizovala na način koji vama odgovara, tokom ovog perioda imaćete prilike da se pomirite ili obnovite vezu. Ako ste ostali u prijateljskim odnosma, verovatno ćete pomisliti kako imate šanse  da im se  ponovo udvarate ili ćete imati prilike da ih viđate negde na velikim skupovima u drugoj polovini meseca. Ukoliko ste u poslednje vreme često na “meti” jednog Strelca, Bika ili Ovna, pokušajte da budete maksimalno relani u svom sagledavanju eventualne veze sa nekim od ovih znakova, naročito ako imate iza sebe već periode razočaranje i burnog ljubavnog života. Slobodne Vodolije mogu poželeti da stupe u brak upravo sa nekim s kim su nedavno obnovili vezu ili smatraju da bi brak bio  za njih neka vrsta rešenja. Ako ste i vi i partner razvedni, imate decu, nemojte odlustati od pokušaja da nađete neko, za sve strane, zadovoljavajuće rešenje jer može doći do neusaglašenih stavova po pitanju načina na koji ćete organizovati ljubavni život.Mars u vašem znaku donosi veoma veliku odlučnost po pitanju odluka kje treba da donsete.

Zdravlje – Mogućnost nazeba.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

 

Posao- U vreme tranzita Sunca preko Blizanaca do 21.juna možete sklopti neki dobar posao u domenu privatnog biznisa. Ovo bi mogao biti veoma uzbudljiv period, bez obzira da li se bavite privatnim poslom, radite u državnoj firmi ili često zbog posla putujete u inostranstvo jer je Jupiter  u Škorpiji što vama odgovara i donosi mnogo novih mogućnosti kako u vezi sa zaradom tako i u vezi sa novim kontaktima sa potencijalnim saradnicima.Početak i kraj perioda su izuzetno uspešni, posebno u saradnji sa Lavom, Vodolijom ili Rakom. Svaka vrsta saradnje sa strancima može doneti uspeh, kako u vidu sklapanja novih poslovnih aranžmana ili u vidu obnove poslovnih kontakata sa onima sa kojima ste radili pre više od deset godina.Kao posrednik  mogu se naći Ovan ili Vodolija koji će se potruditi da vam olakšaju posao, ali će  neki drugi Blizanac biti taj koji će na kraju odlučiti šta treba da uradite naročito ako ste uključeni u neki zajednički biznis.Imate podršku u jednom Jarcu ili Škorpiji sa kojima se uglavnom dobro razumete.

Ljubav-Mars u Vodoliji  Imate utisak da vam konstantno neko radi iza leđa, da ima mnogo zavidnika, onih koji u stvari ne žele dobro ni vama niti vašem sadašnjem partneru ali ono što bi moglo da učvrsti vašu vezu je zajednički posao. Vaš partner je verovatno našao način kako da vam ne dozvoli da vas bilo šta “slomije”. Najjača je pozicija Jupitera, i Venere naročito u prvoj polovini meseca dok bude u Raku  što vam pomaže  još više vašem partneru da se izbori za vašu vezu.Slobodne Ribe mogu očekivati da će im se mnogo toga dobrog dogoditi u okviru ljubavnog ali i društvenog života. Novi susreti, poznanstva i mogućnost nastvka veze koja je bila na prilično “klimavim nogama” biće ono što će zaokupljati vašu pažnju. Emotivna veza sa strancem, osobom koja živi u inostranstvuili sa nekim koga ste upoznali preko interneta može doneti prijatne zajedničke momente. Oni koji su duže od dve godine u vezi, verovatno se nalaze na prelomnoj tački i spremni su da uđu u brak čak i ako nisu sigurni da li će uspeti da sa partnerom ostvare harmonična žovot.

Zdravlje – Smanjite obroke.

 

 

JH

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest