Mesečni horoskop za oktobar 2017.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

 

ovan

OVAN ( 20.3.-19.4.)

Žena

Mars, vladalac vašeg znaka u Devici donosi mnogo posla a Sunce, planeta koja je jaka u vašem znaku, slabo u Vagi može doneti  dobre ponude od uglednih poslovnih plartnera. Pun Mesec 5.oktora u vašem znaku vam donosi vam mogućnost nalaženja posla koji bi mogao da bude izuzetno dobro plaćen. Ako ste nesigurni kada je ljubav u pitanju, naročito ako se u vezi sa Ovnom, Lavom, Vagom ili Vodolijom.Venera u Devici vas prilično opterećuje u vidu obaveza koje vas pomalo nerviraju ili možete misliti da vas partner pomalo iskorišćava ili da postoji neka tajna romansa za koju vi ne znate. Trebalo bi da u vreme ulaska Jupitera u znak Škorpije 10.oktobra pokušate da ne budete ljubomorni, naročito ako za to nemate razloga već da svoju energiju usmerite ka nekim novim izvorima  zarade jer vam se za to ukazuje dobra prilika.Najznačajnij dani su 5 i 19.oktobar kada će biti pun Mesec u vašem polju ličnosti doneće nove šanse i na poslovnom i na ličnom planu.

Muškarac

Nešto vas opterećuje u vezi sa nekretninama ili sa članovima porodice što ne možete tako lako da rešite. Trudite se da budete fer prema onima koji zavise od vas, naročito ako imate privatnu firmu ili ako planiraet neki posao koji bi mogao da bude izuzetno isplativ a za to nemate ni od koga podršku ili bar morate da se raspravlajte.  Merkur je jak uz Mars u Devici što vam donosi priličnu nervozu ali i jaku logiku a zatim u prvoj polovini oktobra bićete skloni popuštanjima. Već 5. oktobra pun Mesec u vašem znaku donosi vam osećanje lične satisfakcije da ste nekom uspeli da nametnete svoju volju. Otvaraju vam se nove šanse u drugoj polovini oktobra za saradnju sa strancima. Moguće da ćee u vreme mladog Meseca u Vagi 19.oktobra upoznati neku osobu koja je na neki način poznata u javnosti i započećete verovatno veoma romantičnu vezu. Ulazak Merkura   u Škorpiju 17. Oktobra nalaže oprez kada je u  pitanju neki finansijski aranžman sa Šorpijom ili Strelcem.


bik

BIK (21.4.-21.5.)

Žena

Nalazite se u veoma  značajnom periodu u toku kojeg možete postići  mnogo na profesionalnom planu sa lepim prilivom novca. Ne odustajete od svojih namera, naročito ako ste poslednjih godina imali osećanje da vam je nešto uskraćeno ili da kasnite u realizaciji svojih planova. Devica ili Blizanci mogu biti od velike pomoći. Mars i Venera u Devici donosi neke nove mogućnosti u radu sa osobama dobrog finansijskog stanja, posebno sa Jarcima, Škorpijama, Devicama. Moguće da ćete dobiti neku vrstu unapređenja, povišice ili ćete zahvaljujući nekim svojim ranijim poznanstvima uspeti da pređete u drugu firmu. Pun Mesec u Ovnu 5. oktobra, može doneti neke manje probleme na zdravstvenom planu ili neku vrstu nesigurnosti kada se radi o lojalnosti kolega. U ljubavi možete biti uspešniji nego tokom prethodnog meseca i ući u vezu sa osobom koja ima neke veze sa vlašću ili uniformom.Mlad Mesec 19.oktobra  nagoveštava mogućnost nekog novog aranžmana sa osobama u koje imate veliko poverenje. Druga polovina oktobra je mnogo povoljnija za poslove a ako ste slobodni, predstoji vam i novo poznanstvo.

Muškarac

Tranzit Marsa preko Device donosi vam sjajne šanse za uspostavljanje odnosa sa onima do kojih vam je stalo, moguće da će se raditi o osobi za koju ste emotivno zainteresovani i sa kojom možete da imate dobru komunikaciju i kako je Mars, planeta akcije koji upravlja poljem partnerskih odnosa u praktičnoj Devici u petom polju umetnosti, kreativnosti, dece, ljubavi, moguće da ćete, ako ste slobodni, upoznati nekog ko će vas oduševiti, zaljubićete se, moguće u osobu koja ima neke veze sa strancima, bankama, finansijskim institucijama, koja često putuje ili koja radi u medijima. U pitanju je izrazito dinamična osoba koja vam može doneti i neke predloge u vezi sa zajedničkom saradnjom.Ovo je mesec u toku koga možete imati mnogo lepih susreta sa onima koji su vam inače naklonjeni i koji su nameravali da sa vama uspostave saradnju. Poslednjih deset dana je veoma dinamično i ukazuje na pojačanu aktivnost na svim poljima.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Žena-

Pun Mesec u Ovnu može 5.oktobra doneti neke sjajne mogućnosti u vezi sa sa PR poslovima, naročito ćete biti uspešni u saradnji sa strancima posle 10.oktobra.Ovo je za većinu predstavnika vašeg znaka veoma naporan mesec po pitanju privatnog biznisa ili porodičnih odnosa i verovatno ćete iskazivati nervozu i imaćete utisak da vas niko naročito ne podržava da sve morate da uradite sami. Mars sve vreme u vašem polju privatnosti i privatnog biznisa donosi dobre mogućnosti onima koji napravaju da se bave nekim privatnim poslom ili onima koji su spremni da se posvete nekom samostalnom projektu, stručnom  usavršavanju, saradnji sa strancima. Trebalo bi da budete   mnogo otvoreniji ka onima koji su spremni da sa vama sarađuju čak iako vam budu postavljali prilično nemoguće ili teške uslove. Naglašen znak Vage posebno u drugoj polovini meseca kada u njemu budu  i Merkur i Venera činiće vas mnogo tolerantnijim prema partneru ili ako ste slobodni, predstoji vam neko romantično poznanstvo sa osobom koja zaslužuje vašu pažnju. Ulazak Sunca u Škorpiju 23.oktobradonosi mogučnost rasprava u vezi sa novcem ili neki drugi oblik nezadovoljstva u partnerskim odnosima

 

 Muškarac

Tranzit Marsa donosi pojačanu ambiciju kada je u pitanju privatan posao, naplata dugovanja, odnos sa kolegama koji ne poštuju pravila igre. Bićete pomalo nervozni ako se situacija ne bude odvijala kako ste želeli. Možete imati nekih manjih problema sa zglobovima, neki manji zdravstveni problem koji ne bi trebalo da zanemarite. Već u vreme punog Meseca  5.oktobra možete se bolje osećati i verovatno ćete praviti planove u vezi sa novim poslovima. Merkur je od sredine oktobra u Vagi što vam savršeno odgovara za ljubavne odnose, možete tada dovesti u red situaciju u domu, ako ste u braku, sve do oktobra, možda ćete biti u zategnutim odnosima sa partnerkom zbog ljubomore ali imaćete prilike da sve to dovedete u red i da, ako se radi o nekom vazdušnom znaku. Ulazak Jupitera u znak Škorpije 10.oktobra donosi nove poslove u sferi biznisa i finansija. Tranzit Venere odgovara onima koji vole umetnice ili su u emotivnoj vezi sa umetnicom.


 

RAK (21.6. – 22.7)

Žena

Pun Mesec 5.oktobra  donosi nove mogućnosti kada je karijera u pitanju.Imaćete utisak da će partner želeti da vam nametne svoju volju i neka pomalo napeta atmosfera se može nastaviti sve do ulaska Jupitera u znak Škorpije 10.oktobra.Ne bi trebalo da budete previše uporni po nekim pitanjima, naročito kada su partnerski odnosi u pitanju Merkur planeta koja vlada vašim astrološkim poljem  tajni i poljem biznisa, ugovora i posla ulazi u vaše astrološko polje privatnosti polovinom oktobra kada i Venera zbog čega treba da sledeći period iskoristite za poslovne dogovore sa Blizancima ili Devicom, Vagom. Ne ulazite u konflikt sa Ovnom ili Lavom.Budite uporni kod zahteva za isplatom onoga što vam pripada. Odlazak na kraći put može biti za vas prilika da upoznate nekoga ko nije slobodan ali vi nećete ostati ravnodušni.Ako idete negde gde vas neko čeka, bilo da se radi o drugom mestu ili državi a u stalnoj ste vezi ili braku, sve više “tonete “u nešto iz čega je pitanje kako ćete se izvući .Jupiter štiti vaše interese.

Muškarac

Niste naročito raspoloženi u vreme  punog Meseca 5.oktobra ako partnerka bude pokušala da vam nametne svoje stavove ili vam se bude mešala u karijeru. Bićete spremni da se aktivirate u domenu politike ili će neko pokušati da vas nagovori da preuzmete neke odgovorne poslove. Ne bi trebalo da se previše trošite na poslove koji ne donose očekivane prihode. Trebalo bi da budete oprezni u radu sa osobama sa nemačkog jezičkog područja. Pruža vam se prilika da proširite saradnju sa osobama sa Bliskog idealnog.Veoma ste konfuzni u pogledu onoga što želelite u ljubavi a vaši ciljevi su trenutno prilično neostvarivi ako ne budete, posebno u vreme mladog Meseca 19.oktobra,popustljivi prema Ovnu ili Škorpije. Ako vam se dopada osoba koja je posvećena svom poslu, naročito ako je izrazito markantna. Bilo bi dobro da ste bolje organizovani međutim vi se ponašate kao da ne znate šta hoćete. Naglašeno astrološko polje inostranstva i ljubavi ulaskom Jupitera u Škorpiju donosi u vaš život partnerku koja ima neke porodične ili poslovne veze sa inostranstvom. Tranzit Jupitera od 10. donosi neke povoljne šanse na poslu.


Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Žena-

Naglašeno astrološko polje novca sa Venerom, koja upravlja vašom karijerom  i koja je dobro postavljena ceo mesec i kad pređe u Vagu i ojača od 14. oktobra i posla čini vas spremnom da se maksimalno posvetite poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju, posebno u okviru neke privatne firme koja posluje sa strancima. Mars, planeta akcije, vladalac polja inostranstva sve vreme je slab u drugom polju posla i može doneti neke nejasne poslovne ponude koja vas mogu demoralisati jer honorar neće biti plaćen tako da više pažnje poklonite ponudama koje dobijete od žena nego od muškaraca. U vreme punog Meseca 5. oktobra moguća je ponuda za rad u zemlji nemačkog jezičkog područja.U slučaju da vam se dopadaju Vodolija, Ovan ili Lav, njihovo ponašanje može da vas navede na pogrešan zaključak. I oni vole da budu zavedeni a vi to umete. Ako ste muškarac Vaga, pokušavate da budete ono što niste i to neće imati nikakvog efekta kod jednog Jarcakoji će želeti da mu date konkretne dokaze vaše naklonosti. Tranzit Jupitera posle 10.oktobra donosi nove šanse za zaradu.

 

Muškarac 

Tranzit Marsa preko Device donosi neke prilično komplikovane poslovne ponude koje mogu biti za vas pomalo ponižavajuće.Moraćete da se potrudite oko nekog ko vas je nekada forsirao a sada bi želeo da sa vama obnovi kontakt. Moguće da se radi o nekom drugom Lavu ili nekoj Vagi. Ulazak Jupitera u Škorpiju može doneti ponudu za rad u privanoj firmi. Pun Mesec u Ovnu 5.oktobra i tranzit Sunca preko Vage vam može doneti poslove o kojima ste maštali ili već razgovarali sa nekim a tiču se moguće saradnje sa velikim firmama gde biste mmali dobre prihode, doduše uz veliki rad. Nemojte se previše dvoumiti jer biste mogli dobiti ponudu iz inostranstva ili u vezi sa radom u nekoj velikoj firmi koja sarađuje sa strancima. Trebalo bi da budete mnogo spremniji na neke promene jer ćete dobiti ponude koje će vam odgovarati i koje ne bi trebalo da propustite. Ulazak Venere, planete novca i ljubavi u Vagu, znak kojim vlada 14.oktobra donosi lepo poznanstvo, moguće na kraćem putu ili preko posla ako vaš posao ima veze sa putovanjima. Mars je sve vreme u Devici zbog čega možete biti previše opterećeni pitanjima koja se odnose na novac. Ne ulazite ni u kakve aranžmane koji zahtevaju velika ulaganja nego razmislite kako da uložite svoje znanje i iskustvo koje je vaš najveći kapital.  Ljubavni život može biti veoma sadržajan, naročito ako vam se dopada svetlokosa osoba koja voli da izlazi, veoma društvena i moguće muzikalna.


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

 Žena

Mars i Venera u vašem znaku prve dve nedelje donose sjajne šanse za ljubav i kreativan posao. Imate mnogo ideja ali niste spremni da radite poslove koji vas ne motivišu i ne inspirišu. Najradije biste radili sa mladima ili neki posao koji zahteva od vas znanje stranih jezika i takva prilika će vam se ukazati.Imaćete priliku da razgovarate sa onima koji vam mogu pomoći da svoje ideje sprovedete u delo. Pun Mesec  5.oktobra donosi mogućnost flerta ili nekog vanrednog dobitka. Ovaj period bi mogao biti veoma značajan za vas, posebno ako se bavite poslom koji zahteva preciznost, dobru komukaciju sa saradnicima i hladnokrvnost.Za vas kreće bolji period od 14.oktobra jer će Venera biti bolje postavljena i može vam doneti novac.U ljubavi biste mogli da dobiti neku vrstu satisfakcije, moguće da će vam se udvarati osoba koja često boravi u inostranstvu.  Možete dobiti poziv za službeni put u inostranstvo ili poslovnu ponudu koja će vam mnogo značiti.

Muškarac

Sunce je slabo u Vagi a prelazi preko polja novca i posla i možete dobiti brojne ideje kako da dođete do nekog novog izvora prihoda ali upravo ova pozicija Sunca nije baš sjajna za one koji ne razmisle dobro pre donošenja odluka.Zbog toga će vam biti potrebno mnogo strpljenja da držite kontrolu nad sobom i da ne dopustite da vas ponese trenutni entuzijazam već da se konsultujete sa onima koji su u svemu iskusniji od vas. Ako vam se dopada osoba koju ste sreli tokom leta, moguće da ćete morati da ulazite u rasprave sa partnerom koji vam nešto ozbiljno zamera. Sa Saturnom u Strelcu i pored Marsa u vašem znaku  nedovoljno ste energični, nedovoljno tolerantni i izuzetno ambiciozni ali nekooperativni. Imate svoj cilj i nemate mnogo sluha za partnerku. Možda ste preopterećni obavezama i nekim poslovima koji vas i oduševaljaju i previše iscrpljuju. Ljubavni život bi  mogao da trpi zbog toga.Ipak tranzit Jupitera donosi neke nove prilike za zaradu.


VAGA (23.9. – 22.10.)

Žena

Pozicija Venere, planete ljubavi i nežnosti, vladaoca vašeg znaka u konvencionalnoj Devici do 14.oktobra čini vas manje zainteresovanim za ljubav ili vam se partner može učinti previše uzdržanim, moguće i posesivnim ali već posle tog datuma ulaskom u vaš znak situacija se popravlja.Imate priliku tokom ovog perioda da razradite neke ideje i da pristupite njihovoj realizaciji jer ćete imati pomoć osoba sa strane, onih koji vas cene i na koje možete da računati. Vaše polje tajni je naglašeno tranzitom Marsa zbog čega možete biti sumnjičavi prema partneru i verovano nećete imati poverenja u njega kada je njegova iskrenost u pitanju. Verovatno će pokušati da vam nametne svoj stil koji vam ne odgovara. Pokušajte da se previše ne opterećujete nepotrebnim strahovima  da  možda nećete uspeti. Poslednjih deset dana perioda možete očekivati neki značajniji obrt na poslu. Ulazak Jupitera u Škorpiju 10.oktobra i čini vas spremnom da se angažujete na nekom novo poslu.

Muškarac

Ne bi trebalo da se nervirate ako se ne bude odvijalo sve kako ste očekivali. Trebalo bi da budete mnogo spremniji da uradite ono što želite.Ovo je jedan solidan mesec u kome ćete dominirati po raznim osnovama naročito  posle 10.oktobra a pre toga 5.oktobra možete očekivati susret sa nekim ko će vam se dopasti na prvi pogled. Poslovi mogu krenuti nabolje. Ne samo da ćete imati podršku Vodolije i Strelca nego nećete znati s kim pre da se sretnete jer će mnogi želeti da sa vama vode razgovore o poslu.Venera, vladalac vašeg polja ličnsoti biće jaka i dok je u vašem 12.polju tajni i  u vašem znaku donosi nove šanse na poslu a Jupiter, druga planeta koja ima uticaja na vas i donosi nove šanse za novac. Možete očekivati priliv novca i to kada Jupiter postane jak, u vašem 2. posla i novca i saradnja sa strancima biće odlična a vi ćete imati mogućnost proširenja saradnje sa onima u koje imate poverenja i sa nekim novim saradnicima.


{škorpija}skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Žena

Vaši pretpostavljeni nemaju baš mnogo sluha za vas ili vam se može učiniti da vam uskraćuju nešto na šta imate prava.Imate utisak da ste pod pritiskom, i verovatno će neko insistirati da se uključite u timski rad a vama se saradnici neće dopasti. Može se raditi  o mlađim saradnicima koji će biti  neralni u svojim planovima. Vi ćete pokušati da u saradnji budete korektni.Sunce  simbol energije u vašem polju ličnosti donosi potrebu za profesionalnom afiramcijom u onima koji su rođeni u poslednjoj dekadi znaka i vi ćete se okrenuti ka pouzdanm prijateljima U vreme punog Meseca 5.oktobra možete sklopiti nov posao sa Ovnom. Ovo je period u kome morate da postavite temelje svoje buduće karijere ili da napravite zaokret ka pouzdanim saradnicima.Ljubavni život može biti prilično stresan ako se ne budete spremni da napravite neku promenu, neki ustupak a ako se slobodni, možete očekivati poznanstvo preko posla.

Muškarac

Prva Mesečeva četvrt Imate mnogo načina kako da realizujete svoje planove u vezi  sa nečim što je vama veoma bitno a tiče se vašeg posla. Trudite se da budete toku događaja a izbegavajte rasprave sa Ovnom u vezi sa novcem. Sa Devicom možete sklopiti dobar trgovinski sporazum a u drugoj polovini oktobra budite mnogo oprezniji. Ljubavni život je sasvim solidan iako ste možda u vezi sa jako ambicioznom ili jako posesivnom partnerkom Slobodne Škorpije mogu upoznati nekog ko će im biti veoma značajan i ovo bi mogao biti početak strastvene veze, neke koja pruža perspektivu jer će Jupiter, planeta radosti ući u vaš znak i doneće vam neke nove mogućnosti i u vezi sa poznanstvima i u vezi sa novim poslom.Tranzit Jupitera i Venere znači da ćete biti u prilici da vodite razgovore o braku i moguće je planiranje zajedničkog posla ili odlaska u inostranstvo. U drugoj polovini meseca nećete tako lako moći da uspostavite komunikaciju sa onima koji su vam bitni, uključujući i partnera, naročito ako je i sam veoma drušven.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Žena –

Do sredine perioda vaš racionalni duh zahvaljujući jakom Merkuru, omogućava vam da budete mnogo ažurniji u svemu i da se ne predajete tako lako ako na poslu imate probleme. Vaši saradnici, kolega i konkurencija ni malo vas ne štede, naprotiv, imate osećaj velikog pritiska i bićete u prilici da se borite za svoje mesto pod suncem. Toliko ste ambiciozni da vas nije lako zauzstaviti. S jedne strane ste veoma vredni i radite to što se od vas očekuje ali pravite i neke svoje planove o kojima nikom ne pričate i maštate o nekom velikom biznisu. Ovo je period nekakvog iščekivanja šta bi moglo da se desi a u stvari moguće da je na poslu prilično neizvesna situacija i niste sigurni da li biste mogli naći posao koji vam odgovara. Nemojte dopustiti da vam bilo ko  postavlja nemoguće uslove ali s druge strane nađite alternativno rešenje ako mislite da biste mogli ostati bez posla. Neka starija osoba će vam pomoći da se snađete na poslovnom planu.

Muškarac

Pomalo ste zabrinuti ali o tome nikom ne pričate jer osećate da bi nešto moglo da se dogodi na vašem radnom mestu što bi moglo da vas uznemiri ili d donese neku vrstu neisgurnosti. Ipak, trebalo bi da iskorstite šansu 5.oktobra kada Mesec bude punu Ovnu jer bi to moglo značiti obnavljanje nekih ranijih poslovnih veza sa onima koji vas cene i sa kojima ste možda radili pre više godina. Ne ulazite u aranžmane sa Devicom ili Škorpijom naročito ako očekuju od vas da uložite i svoj novac. Sve što želite da date na znanje trebalo bi da učinite na diplomatski način jer u protivnom možete imati ozbiljne konflikte na poslu.U porodici se ne osećate baš sjajno jer vam mnogi prigovaraju da ste neozbiljni ili neodgovorni, da se ponašate previše opušteno a ako ste u zrelom dobu moguće su i svađe.U vreme mladog Meseca 19.oktobra predstoji lepo poznanstvo sa nekim ko će vam se na prvi pogled dopasti.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Žena-

Tranzit Merkura preko Vatge i pun Mesec u Ovnu 5.oktobra donosi pojačane ambicije posebno onim ženama koje već dobro znaju šta hoće i imaju velike planove.Pazite da tada ne uđete u neku veću raspravu sa partnerom kojoj može biti povod novac, nekrenine ili vaša ljubomora, naročito ako ste u vezi sa Škorpijom, Ovnom, Vagom ili Rakom.Nekome je izrazito stalo da sa vama obnovi saradnju. Neće vam biti lako da se snađete u nekom obimnom projektu koji zahteva od vas dobru koncentraciju jer će vam pažnju privlačiti neka druga interesovanja, verovatno ona koja se odnose na finansije, na ulaganje novca i pokušaćete da zajedno sa nekom Vagom, Bikom ili Devicom započnete neki nov posao. Trudite se da fascinirate Lava u koga imate mnogo poverenja iako je pomalo neodgovoran.

Muškarac

Svojeglavi ste i niste spremni da bilo koga poslušate kada se radi o vašoj karijeri a trebalo bi da se mnogo više angažujete oko nečeg što bi moglo da vam donese posao na kome biste mogli da lakše zaradite više novca. Spremnis te da naporno radite da biste uspeli u onome što želite.Vaš porodični i ljubavni život bi mogao da trpi zbog vaše potrebe da se posvetite karijeri. Imate mnogo planova ali niste spremni da budee naročito kooperativni sa onima koji su vas na neki način izneverili ili vam nisu bili od pomoći kada je trebalo. Ulazak Venere i u Vagu donosi sredinom meseca neke nove prilike u vezi sa poslom a posle 10.oktobra uspevate da se povežete sa onima koji bi mogli da vam omoguće bolje uslove za rad i dobro plaćeno radno mesto. Ne odustajete od svojih planova kada je u pitanju putovanje koje planirate. Jedna Devica ili Ribe vam se mogu udvarati i ako ste slobodni, bićete oduševljeni nekom novom partnerkom.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Žena

Pun Mesec 5.oktobra u napetom aspektu sa Plutonom donosi neki veliki izazov na poslovnom planu.Možete biti prilično iznervirani nečijim ponašanjem ili možete praviti tajni plan kako da što pre završite neki posao koji vam je do skora bio veoma bitan i probili ste rok da ga završite.Odnosi sa ukućanima nisu sjajni, naročito ako ste mladi i želite da se osamostaalite. Trudite se da budete u toku događaja a Merkur u  Vagi do 17.oktobra vas čini izuzetno aktivnom na svim poljima da bi posle toga krenuli da sklapate važna poznanstva U ljubavi ste veoma aktivni, naročito u vreme punog Meseca 5. oktobra možete upoznati Blizance ili nekog mlađeg partnera koji je posvećen karijeri a ulazak Jupitera u Škorpiju vam donosi nove mogućnosti na profesionalnom planu, posebno ako planirate rad u banci. Spremni ste na neke velike promene i ne obazirete se na to šta vam ko priča.

Muškarac

Očekujete da se nešto značajno dogodi u vašem životu, neka promena koja bi mogla značiti da ćete biti u stanju da sebi obezbedite bolji standard. Svesni ste da ste na pravom putu da uradite za sebe nešto ako promenite društvo, naročito ako ste mladi a imate ponudu da radite za firmu u kojoj rade iskusni stručnjaci. Vredi potruditi se. Dobijate u vreme prve četvrte 12.oktobra neke vesti koje vas mogu malo uznemiriti. Neka ženska osoba može vam praviti probleme, naročito ako se radi o nekom iz prošlosti ili vi možete imati opsesivnu potrebu da budete u vezi sa osobom okju ste upoznali na poslu a sa kojom niste do sada imali prilike da se često viđate nasamo Venera u Vagi od 14.oktobra vas čini mnogo komunikativnijim i spremnijim da se upustite u neku novu romansu sa osobom koja je na neki način poznata u javnosti. Mars sve vreme u Devici čini vas izuzetno aktivnim na finansijskom planu.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Žena

Osobe koje upoznate u ovom periodu posebno na nekim zvaničnim skupovima mogu biti veoma značajne za vas i verovatno ćete biti spremni da se maksimalnu pažnju posvetite svom ljubavnom životu. Kraći putevi, dopisivanje preko Interneta može biti za vas veliki izazov, naročito ako ste slobodni ili ako vaš posao podrazumeva kontakt sa mnogo ljudi.Veza sa Ovnom, Vagom, Škorpijom ili Bikom može biti za vas poseban izazov, partner će biti podjednako zainteresovan ali nespreman da vam često popušta.Poslovi će se odvijati nesmetano i vi ćete biti posvećeni onome što radite, nećete obraćati mnogo pažnje na komentare na svoj račun, a biće ih jer ćete biti predmet zavisti. Možte dobiti ponudu za honorarni posao.Pun Mesec 5.oktora donosi nove poslovne mogućnosti koje će vam omogućiti da se lakše snađete u poslu koji je izuzetno dobro plaćen. Nekome je stalo da sa vama ugovori dobru poslovnu saradnju.

Muškarci

Mlade Ribe imaju šanse da započnu nov posao i to sa Ovnom, Devicom, Vagom, Bikom. Dobar tranzit Marsa donosi mogućnost saradnje sa interesantnim poslovnim partnerima, mlađim od vas ako ste u zrelim godinama, što će vam omogućiti da svoje poslove dobro razvijate, posebno ako je potrebno da pokažete smisao za trgovinu, biznis, ako se od vas očekuju dobre verbalne sposobnosti, neki posebni talenti. Ljubavni život je solidan ali vi kao da nemate dovoljno vremena za partnerku.Ovo bi mogao biti povoljan period za one koji žele da se posvete karijeri ali će zato vaš ljubavni  trpeti a partnerka može biti nezadovoljna jer nećete imati dovoljno vremena da joj posvetite. Nekome je stalo da se sa vama pomiri, moguće jednoj Devici, Škorpiji ili Jarcu.Slobodne Ribe mogu upoznati nekog ko često zbog posla putuje ili ko je prisutan u javnosti.

 

JH

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest