Mesečni horoskop za septembar 2017.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

ovan

OVAN ( 20.3.-19.4.)

Ovan- žena

U septembar ulazite sa Marsom u Lavu a 5.septembra je već u Devici i to je loša pozicija za one žene koje su po prirodi ljubomorne i mnogo očekuju od svojih partnera i nemaju dovoljno razumevanja za neke njihove poslove ili neki deo njhove privatnosti u koji žele da imaju uvid. Mars u Devici donosi nervozu a 6. septembra, pun Mesec je već u Ribama i većina žena rođenih u znaku Ovna može pomisliti da njihov partner  nije iskren prema njjima.To se može odnositi na partnerov posao i njene sumnje da on od nje nešto krije ili na njihov odnos, na sumnje da on nešto nije ispoštovao a trebalo je, ili se može odnositi na neki njihov dogovor koji očekuju da se ispuni. Do mladog Meseca koji će biti 20. septembra na 27.stepenu Device i koji će imati ne baš tako dobar uticaj na vaše raspoloženje jer u Devici donosi nervozu možete pokazati nestrpljenje prema Jarcu. Merkur 10. septembra ulazi u Devicu i to je malo jača pozicjia za ovu planetu intelekta i posle tog datuma i vi ćete svoje nesporazume sa partnerom rešavati na bazi logike jer ćete koristiti snagu Merkura koji vam daje sposobnost racionalnog razmišljanja. Planete u Devici na ženu Ovna ne deluju dobro i donose nepoverenje i nervozu, neslaganje sa partnerom. Pozicija Venere u Lavu do 20.septembra bi trebalo da utiče pozitivno na vas, tako da bi neke nesporazume ili neke svoje neostvarene ambicije za šta vam je potrebna podrška partnera mogle rešiti do 20. septembra i to se odnosi na slobodne žene i na one koje se osećaju slobodnim, a one mogu do 20.septembra imati bolje mogućnosti da ostvare svoje ambicije dok će posle tog datuma želeti da se posvete nekim svojim poslovima. Od 23. septembra kada Sunce uđe Vagu pokušačete da sredite svoje odnose sa partnerom na diplomatski način.Na poslu tada kreće, od 23. uzbudljiviji period.

Ovan –muškarac

Ovo je mesec u kome možete biti izuzetno angažovani i verovano ćete se prihvatiti nekih novih poslova i moguće da ćete biti veoma uspešni, naročito ako budete spremni da se uklopite u timski rad. Ako ste rođeni početkom znaka trebalo bi da budete spremni na svaku vrstu timskog rada. Možda će vam ljubavna partnerka dati ideju kako da se adaptirate na neke nove oklonosti na poslu ali vi možete imati potrebu da  je često kritikujete. Trebalo bi budete spremni da ćete, naročito ako ste rođeni  početkom 80.tih dobiti ideju u vezi sa nekim poslom koji će vam se kad tad isplatiti. Muškarci su pod većim uticajem prve i poslednje četvrti a dame pod uticajem mladog i punog Meseca. Vi ćete u vreme poslednje četvrti 13.septembra na 20.stepeni Blizanaca  koji vam donosi mogućnost da sredite svoje odnose sa nekim mlađim saradnicima pronaći nove saradnike a u vreme prve četvrti 28.septembra možete očekivati da vidite rezultate svojih napora . Mars će ući u Devicu 5.septembra i treba da pazite da se previše ne naprežete u vezi sa sređivanjem poslova koji nisu trenutno isplativi. Takođe bi trebalo da izbegavate firzičke napore svake vrste.Slobodni Ovnovi će biti prilično nestrpljivi kada je u pitanju ljubavni život. što će partnerki posebno teško pasti.Kada je zdravlje u pitanju, možete da budete skloni hroničnim tegobama.

 


bik

BIK (21.4.-21.5.)

Bik-žena

Venera, vladalac Bika nalazi se u Lavu i sve do 20. septmebra podstiče kod vas potrebu da  rešavate probleme u vezi sa nekretninama Žena Bik započinje neki nov posao i kreće u realizaiju ideje. Pun Mesec odgovara ženi Biku 6. septembra  kada ona dobija neku vrstu tajne pomoći od strane neke dugogodišnje prijateljice. Mlad Mesec 20.septembra donosi neke nove mogućnost i žene Bikovi uspevaju da od 5. septembra iskažu svoje kreativne potencijale i na poslovnom planu ali je takođe dobra pozicija Marsa za vezu sa nekom osobom koja je racionalna, aktivna, srdačna, topla i s obzriom da je Pluton u Jarcu što ženi Biku odgovara, ovo je jedan solidan mesec za ženu Bika.Ako ste rođeni krajem znaka, ne bi trebalo da se previše demorališete ako se situacija ne bude odvijala onako kako vi očekujete. Mnoge dame Bikovi treba da iskoriste dobru poziciju Plutona i Neptuna jer je aspekt između ove dve planete najjači i najduži a kako se odnosi na one koji žive u inostranstvu ili na posao sa strancima i na prijatelje, ne bi trebalo da se opterećujete lošom pozicijom retrogradnog Merkura koji vlada poljem novca i ako budete imali neke vanredne izdatke,nemojte se previše brinuti jer će 10.septembra ući u Devicu što vama odgovara. Kada Sunce uđe u Vagu 23.septembra, možete uspostaviti dobar kontakt sa nekim Lavom na poslu ili sa nekim Blizancem koji će vam se verovatno udvarati.

Bik- muškarac

Venera, vladalac vašeg znaka u Lavu savršeno vam odgovara sve do 20. septembra dok ne uđe u Devicu ali i posle tog datuma bićete veoma aktivni, mada je Venera slaba u Devici, vi ćete naći način da razvijate svoje poslove. Ovo je vreme u kome vi dajete sve od sebe. Ne obazirete se na savete osoba sa kojima ne možete često da se dogovorite  i možete se nervirati ni oko čega jer vam daju savete koji vam ne odgovaraju. Retrogradni Merkur u Lavu simbolizuje one koji nisu naročito raspoloženi da se sa vama raspravljaju ali vi volite da polemišete oko sitnica jer ste perfekcionista. Ipak posle 10.septembra postajete prilagodljivji. Sa novcem ste neoprezni i u vreme poslednje Mesečeve četvrti 13.septembra možete napraviti poveće troškove ako poslušate Blizanca ili Devicu. Imate način kako da se rešite nekih dugova i nekih obaveza i verovanto ćete dobiti priliku da namirite neke račune koji vam odavano stoje neplaćeni. Mnogi Bikovi žele da kupe  nova kola ili su opsednuti kupovinom nekih elektro uređaja. Novi poslovi mogu doneti dobru šansu za zaradu posebno između 20. i 30.kada postajete veći diplomata i uspevate da se nametnete. U ljubavi ste nestrpljivi ali to vašoj partnerki ne smeta a i vi ćete želeti da se aktivirate na planu ljubavi ako ste slobodni.Ako ste nesigurni u sebe ili neodlučni i niste načisto kako bi trebalo da se pozabavite  nekim problemima potražite pomoć i savet prijatelja.

 


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Žena-Većina žena pripadnika ovog znaka prolazi kroz prilično težak period.Vaš nervni sistem je verovatno uzdrman jer Merkur prelazi preko vašeg polja nervnog stanja u Lavu i čini vas preosetljivim na kritike i ne dozvoljava vam da se previše izrazite  u nekim novim poslovima ili aranžmanima sa Lavom. Veze sa umetnicima mogu biti veoma stresne što se takođe odnosi i na vezu sa sportistom.Lavovi mogu biti veoma naporni za komunikaciju ali takođe i vi možete iznervrati neku Škorpiju ili Ovna ali od 5.septembra uspečete da svojim energičnim stavom date na znanje do kojih granica može neko da vas iscrpljuje i bićete veoma borbeni da se izborite za neki svoj status. Žena Blizanci ima potrebu da se bavi samostalnim poslom ali pun Mesec u Ribama ne odgovara onim ženama koje moraju da se povinuju pravilima bilo društvenim bilo u okviru porodice jer će se osećati neshvaćenim i ograničenim. One žene koje rade preko Interneta posebno sa inostranstvom mogu imati neki manje više tajni izvor prihoda. Mlad Mesec je veoma stresan 20. septembra i imaće utisak da ih niko ne razume i tražiće pažnju ali dobra pozicija Jupitera u Vagi daje im dovoljno mogućnosti da pokažu razumevanje  za partnera i moguće je neko poznanstvo sa osobom koja je slobodna, obrazovana, prijatna i već kada Sunce uđe u znak Vage 23. septembra, osećaće se mnogo bolje.

Blizanci- muškarac

Sve dok je Venera u Lavu , do 20.septembra imate dobre mogućnosti da se postavite kako treba prema nekom ko vam je veoma drag i do koga vam je stalo i kao do saradnika a moguće da se radi i osobi sa kojom možete lako da uspostavite komnikaciju i na privatnom planu. Imate potrebu da prošire krug prijatelja. U vreme punog Mesec 6. bićete prilično napeti i nervozni ako vaši poslovi zavise od vaše partnerke ili od obaveza koje imate prema članovima porodice. Trudićete se da nađete najbolji način da svoje ideje plasirate tamo gde znate da mogu lako da prođu. Vaša želja  za putovanjima može biti ispunjena ali naglašen znak Device čini vas izuzetno vezanim za dom. Sunce, Merkur i Mars u Devici donosi mnogo aktivnosti u vezi sa nekretninama ili porodicom. Oni koji su slobodni, mogu razmišljati o ulasku u vezu ili brak i verovatno će želeti da reše stamebno pitanje. Imate na koga da se oslonite, verovatno na osobu koja je slično godište kao i vi sa kojom se po mnogim pitanjima dobro slažete.Moguć je uspon u karijeri, naročito ako se bavite umetnošču. Ako ste ikada želeli da izađete iz anonimnosti, pruža vam se prilika za tako nešto.

 


 

RAK (21.6. – 22.7)

Rak- žena

Žena Rak je  pod uticajem Meseca tako da će na nju delovati pun i mlad Mecec.Ako ste inače rođeni pod jakim uticajem Meseca u ličnom horoskopu obratite pažnju na pun Mesec u Ribama 6. septembra jer je u Ribama jak što bi moglo doneti kontakte sa strancima ili neke nove poslove. Ovo bi mogao biti za vas izuzetno povoljan period ako ste spremni da se maksimalno angažujete u sređivanju svog privatnog  života po svim pitanjima. Početak meseca donosi susrete koji mogu nagovestiti buduću veoma uzbudljivu vezu sa jednim Bikom ili Strelcem.  Uran je naklonjen  rođenima početkom  znaka a Pluton utiče povoljno utiče na rođene početkom jula ako treba da donesu važnu odluku koja će se ticati njihovog privatnog život, npr. ako planiraju da stupe u brak.Pazite da ne budete žrtva tračeva koje će neko širiti o vašem partneru, naročito ako ste od skora u vezi. Ako ste u vezi od prošlog leta, tranzit Marsa može u drugoj polovini meseca doneti nekakva iskušenja. Vama je ipak u ovom periodu važniji posao i ako se bavite privatnim biznisom, kontakti koje ćete uspostaviti mogu biti veoma značajni. Rođaci igraju važnu ulogu u vašem životu ali bi trebalo da se mnogo bolje postavite prema njima, moguće da ste prilično zahtevni. U ljubavi sa jednom Škorpijom ili nekim Rakom u vreme mladog Meseca možete doneti važnu odluku a to će biti oko 20.septembra i tada možete odlučiti da započnete zajednički život.

Rak- muškarac

Na vas ne utiče toliko faza mladog i punog meseca koliko prve i poslednje četvrti. U vreme poslednje četvrti 13. septembra imaćete potrebu da sredite poslove, neku papirologiju, dokumentaciju u vezi sa nečim što  vam je veoma bitno. Moguće da ćete tada imati poveće troškove oko članova porodice ili ćete želeti da kupite nova kola.Mars ulazi u Devicu 5. septembra što može na veliki deo predstavnika vašeg znaka delovati podsticajno ako se bavite pisanjem, pravnik, ste, arhitekta, bavite se trgovinom ili vaš posao ima veze sa putovanjima. Možete dobiti unapređenje ili možete smatrati da ga zaslužujete. U vreme prve Mesečeve četvrti 28.septembra pokušaćete da povratite naklonost jedne tamnokose osobe, moguće da se radi o nekoj bivšoj partnerki. Sve do 23.septembra dok ne uđe Sunce u Vagu bićete pomalo nervozni ako se događaji ne budu odvijali kako vi želite. Venera u Devici do 20.septembra pogoduje finansijama jer će vam se ukazati neke nove šanse za zaradau a nakon tog datuma već bi trebalo da znate načemu ste po pitanju neke isplate na koju duže vreme čekate

 


Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Žena-Lav

Prvih dvadeset dana perioda veoma su uzbudljiva jer vam predstoji mogo toga interesantnog u okviru ljubavnog života posebno sa jednom Vagom ili Bikom. Moguće je da ćete sa partnerom izlaziti u veće društvo ili ćete primati goste, organizovati društveni život onako kako vama odgovara a ukoliko se slobodni, očekuje vas interesantno poznanstvo sa osobom koja nosi neku vrstu uniforme na radu. Vaš znak je jedan od najzadovoljnijih i naročito ako vam se dopadaju Bik, Vaga ili Strelac i potrudićete se da date partneru na znanje koliko vam je stalo do njega. Od 20.septembra moguća je manja ljubomorna scena. Ako ste u dilemi između dva partnera ili dve simpatije, doro razmislite pre nego što donesete odluku.Ako ste rođeni 74. ili 76. bićete skloni zaljubljivanju, moguće u neke osobe sa kojima možda i nećete imati mnogo dodirnih tačaka. Ovo je sasvim solidan period za posao, posebno kada Sunce bude ušlo  u Vagu 23.septembra, kreću neke nove ponude u vezi sa privatnim biznisom. Jedan Bik vam može pomoći da se snađete na nekom novom poslu.

 

Muškarac -Lav

Vaše ambicije su velike i vi kako da ste se odlučili da nešto uradite od svog života, da napravite neke veće promene. Imate primer onih sa kojima ste se nekada družili, možda prijatelja iz mladosti ili ako ste mladi, vodite razgovore o nastavku saradnje sa onima koji su vam nešto svojevremeno ponudili. Tranzit Sunca preko Device gde će od 5. septembra boraviti i Mars, planeta akcije i Merkur, planeta biznisa od 10.septembra a pri tom je Venera, planeta blagostanja sve vreme u vašem znaku bar do 20.septembra, može značiti jako dobre prilike za zaradu i započinjanje posla. Poslednja četvrt 13. septembra u Blizancima donosi neki tajni dogovor sa nekim ko će imati veliko povrenje u vas i ko će vas motivisati da budete istrajni u svom poslu. Uran- Saturn aspekt koji je izrazito povoljan za rođene u poslednjoj dekadi znaka biće ojačan i ulaskom Sunca u Vagu što može doneti spremnost na kompromse i mogućnost nalaženja rešenja za privatne probleme. Mnogi Lavovi će razmišljati o nekom novom stambenom ili radnom prostoru i želeće da se u njega presele.U ljubavi ćete biti veoma inventivni, darežljivi i spremni da se partnerki nađete kod rešavanja praktičnih problema, ma koje vrste.


DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

 Devica-žena

Neptun u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa  u blizini punog Meseca 6.septembra donosi u vaš život nekog ko će biti opčinjen vama  jer ćete vi umeti da ga zavedete. Kao da vam je početkom septembra na prvom mestu ljubav  i to sa nekim koga poznajete preko posla, moguće da se radi o nekom vatrenom znaku, Lavu ili Ovnu. Vi ćete se dobro postaviti u situaciji koja može biti prilično komplikovana ako partner nije slobodan.Ako ste na početku veze sa Blizancima idu burni dani a ako ste u paralelnoj vezi ili zaljubljeni u nekog ko  je upravo izašao iz prethodne veze ili vi niste slobodni, čekaju vas komplikacije na sve strane. Moguće da će se saznati za vas dvoje i to donosi uznemirenosti rasprave. Ako ste u vezi sa sa Ovnom, Devicom ili Škorpijom, burna ljubav je na pomolu. Ako ste rođeni pred kraj znaka, moguća je veza sa nekim vatrenim znakom. Mlad Mesec 20.septembra donosi nove šanse kako na poslu tako i u ljubavi. Kao da ćete se trgnuti tek u drugoj polovini meseca kada su u pitanju poslovi i sređivanje finansijske situacije.Moguć je prelazak na novo radno mesto koje će biti dobro plaćeno.

Devica-muškarac

Do 10.septembra imaćete utisak da se ništa ne odvija kako biste želeli. Najverovatnije da ćete imati prilike da se sretnete sa nekim osobama koje će vam nuditi neke ne tako povoljne aranžmane. Nemojte se previše opterećivati nečim što vam ne donosi mnogo koristi, jer će mnogi muškarci Device biti orijentisani na neke događaje iz prošlosti ili na nerealizovane planove. Sada ćete moći, uz malo strpljenja, naročito posle 13. septembra da se mnogo racionalnije postavite prema sopstvenim planovima koje ćete moći da realizujete uz podršku Škorpije, Jarca i Riba a posle 20. septembra i uz pomoć Vage i Lava.Vaši planovi u vezi sa inostranstvom mogu se mnogo lakše ostvariti ako se obratite za pomoć osobama koje nose neku vrstu uniforme na radu. U ljubavi ćete biti veoma romantični i na neki način zavisni od partnerke a vama kao da to i odgovara jer će ona znati šta je za vas najbolje i biće vam od velike koristi svojim savetima, posebno u vezi sa finansijama. Slobodne Device mogu upoznati neku šarmantnu damu krajem meseca, moguće da se radi o umetici ili o osobi koja je posvećena svojoj karijeri.


VAGA (23.9. – 22.10.)

Vaga-žena-

Poslovni život kreće u dobrom pravcu.Postajete mnogo aktivniji i spremniji da se upustite u neke nove poslove sa onima u koje imate veliko poverenje.Pun Mesec u Ribama 6. može doneti spletku na poslu a mlad Mesec 20.ponudu u četiri oka, ili dobar savet od jednog Bika ili Raka.Očekujete da se dogodi nešto što bi unelo izvesnu dinamiku u vaš ljubavni život. Nemojte misliti na jednu Ribu, Ovna ili Škorpiju ako ste u stalnoj vezi a partner vam je odan. Bićete spremni da se upustite u vezu sa nekim koga viđate u okviru neke privatne firme i ako ste slbobodni, verovatno se radi o nekom ko je veoma posvećen poslu.  Tranzit Venere, vladaoca vašeg znaka preko znaka Lava do 20.setembra donosi dobre odnose sa nekim ko će vam pomoći da se istaknete u javnosti i ko će vam biti desna ruka u poslu. Možete očekivati da će vam se javiti neko s kim ste nekada radili, možda neki Jarac ili Strelac.Period je dobar za one kojima je podznak u Vodoliji. Možete očekivati poziv za viđenje od nekog ko je do nedavno boravio u inostranstvu.Rođeni sredinom 70.tih i početkom 90. tih mogu doći u veliko iskušenje po pitanju ljubavi. Moguć je početak nove romanse.

Vaga-muškarac

Imate utisak da u vašem životu mnogo toga zavisi od vaše partnerke ili od žena ma kojim poslom da se bavite. Imate veliko poverenje u koleginice i bićete im zahvalni za mnogo toga što će biti spremne da za vas učine. Ne ulazite u nove poslovne aranžmane sa Ribama u vreme punog Meseca 6. ali bi trebalo da oko 13.septembra uzmete u razmatranje ponudu koju ćete dobiti iz inostranstva, najverovatnije od nekog Blizanca ili Lava. Imate šanse da poboljšate odnose sa osobama koje su prisutne u javnosti i koje će vam dati na znanje da računaju na vas kada je u pitanju neki veliki posao koji bi mogao da vam omogući česte boravke u inostranstvu. Mlad Mesec 20.septembra donosi u vaš život jednu veoma interesantnu damu koja bi mogla da vam se udvara čak iako nije slobodna ali ako jeste, vas dvoje vrlo brzo započinjete konkretnu vezu koja donosi mogućnost ulaska u brak ili započinjanja zajedničkog života.U finansijskom pogledu dobro stojite i nemate zašto da se brinete, situacija kreće u svakom slučaju nabolje po vas.


{škorpija}skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Škorpija -žena

Ovo bi mogao biti uzbudljiv period jer vam odgovara tranzit  punog Meseca 6.septembra preko znaka Riba, naročito ako ste zaljubljeni u neki vodeni znak. Pokušajte da se prilagodite uslovima koje će vam postaviti neko od koga na neki način zavisite kada je posao u pitanju Ako ste mladi i zaljubljeni u šefa ili u kolegu koji radi sa strancima, moraćete da se maksimalno strplite ukoliko nije slobodan. Možete se zaljubiti u nekog ko ima veoma komplikovanu porodičnu ili ljubavnu situaciju ali se trudi da to reši. Mars, planeta suvladalac vašeg znaka posle 5. septembra u Devici čini vas spremnim da uđete u vezu sa jednim Ovnom ili jednom Devicom. Verujete da će vam se javiti jedna Riba ili neki Bik. Ako ste rođeni sredinom ili krajem 60.tih, može vam se dopasti neko ko ima veze sa medicinom ili tehnologijom, građevinom. Veoma ste aktivni na poslu ali bi trebalo da do 20.septembra izbegavate rasprave bilo koje vrste, kako na poslu tako i u privatnom životu a u vreme poslednje Mesečeve četvrti moguća je ljubomorna scena ako ste u vezi sa Ovnom, Vodolijom ili Blizancima.

Škorpija-muškarac

Vama odgovara tranzit Meseca u svakom pogledu jer ćete u vreme punog Meseca, 6.septembra u Ribama naći način da se pomirite sa nekim ko vam je posebno drag. Jedan od boljih perioda kada je u pitanju novac, zarada preko privatnog posla ako se radi o poslu sa Devicama ili Jarcima ili saradnji sa strancima. Verovatno planirate put i ostvariće vam se želja da se dogovorite sa nekim u vezi sa tim ili da se sretnete sa osobom koju dugo niste videli, naročito u vreme punog Meseca ili u vreme prve Mesečeve četvrti 28.septembra.  Ako vam se dopada  ideja o saradnji sa Lavom, budite oprezni jer ćete biti slabi na njen šarm zbog Venere u Lavu sve do 20.septembra a tada uzimate stvar u svoje ruke i postajete mnogo oprezniji po svim pitanjima i dobijate priliku da rešite neke probleme na hladnokrvan i racionalan način. Jupiter u Vagi vam daje sposobnost da pronađete dobre saradnike,posebno  u inostranstvu. Postajete intuitivniji i energičniji.Direktan Merkur od 5.septembra donosi dobru saradnju sa mlađim saradnicima i mogućnost unapređenja, naročito u drugoj polovini meseca.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Strelac – žena –Nestrpljenje je vaša najgora osobina. Ne uspevate da se kontrolišete i pošto će vas verovatno partner, možda i nesvesno isprovocirati da kažete ono što mislite, posebno ako ste u braku, već u prvih deset dana meseca, vi ćete sebi napraviti lošu uslugu. Posebno bi trebalo da budete oprezni u vreme punog Meseca 6. kada su mogući i zategnuti odnosi u porodici koja se meša u vaš posao i u vaše odluke koje se odnose na privatan život. Oni koji su rođeni krajem 80.tih mogu očekivati da se zaljube u jednog Bika ili u Blizanca ili Devicu koje poznaju preko posla. Početkom 90.tih veoma su zaljubljivi i moguće da će im se dopasti jedan  Lav. Tokom Mesečevih četvrti, posebno u vreme poslednje četvrti 13.septembra možete dobiti  interesantne vesti koje vam mogu biti od koristi, posebeno od jedne Vodolije, Ovna ili Blizanca, naročito ako se radi o nekome ko živi u inostranstvu. Mnogo toga što bi trebalo da znate neko vam ne saopštava ili vam se to može tako učiniti ali vi imate svoje načine kako da dođete do informacija koje su vam bitne.Moguće je da će vas neko motivisati da započnete neki honorarni posao koji biste mogli raditi preko Interneta i to će vam svakako doneti dobit.

Strelac -muškarac

Dobijate interesantne vesti koja vam mogu biti od koristi, posebno od jedne Vodolije, Ovna ili Jarca, naročito ako se radi o nekome ko živi u inostranstvu. Mnogo toga što bi trebalo da znate neko vam ne saopštava ali vi imate svoje načine kako da dođete do informacija. Možete očekivati povoljne vesti iz inostranstva od onih koji su vam veoma dragi ili koji su vam se oduvek nalazili pri ruci. Jedan Bik ili Rak vam mogu vam  doneti vest o novcu i ne bi trealo da prekidate saradnju sa njima jer imate mnogo toga o čemu biste mogli da razgovarate.Predstavnici vašeg znaka su pod uticajem Saturna, planete strogosti koja u astrološkoj kući ličnosti donosi pomalo zategnute odnose sa partnerom ili osećanje usamljenosti. Možete obnoviti jedno prijateljstvo, naročito bi mogao da bude u pitanju neko ko radi u uglednoj firmi. Vama je i te kako potrebna podrška i vi ćete je dobiti od osobe koja vam je draga, naročito ako se bavite poslovima od opšteg značaja. Naglašene su astrološke kuće javnosti, posla i društvenog života.Tranzit Marsa preko polja karijere od 5.septembra donosi jake ambicije a novi poslovni kreću krajem perioda.U ljubavi ste orijentisani na koleginicu ili ćete upoznati nekog ko će vam biti veoma značajan na duži rok.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Jarac – žena- Osećate se sposobnom da uradite mnogo toga što ste propustili u prošlosti i verovatno, posebno ako ste u zrelom dobu, moći ćete da ostvarite uz malo veću angažovanost ili drugačiji stil života ono što ste planirali. Imate veliku podršku žena, koleginica, familije, posebno iz inostranstva.Dobro će vam doći susret sa Lavom, moguće sa nekim ko je mnogo mlađi od vas.Nemojte oklevati da pozovete nekoga koga možda površno poznajete ili s kim niste uvek bili u sjajnim odnosima jer preko te osobe, naročito ako se radi o Raku ili Biku možete imati dosta uspeha. Vreme punog Meseca 6.septembra donosi vam uspeh i novac. Predstoji vam uspešna saradnja sa jednom Vodolijiom ili Lavom, Devicom. Bilo bi dobro da se pomirite sa nekim ko vas je nekada možda nesvesno uvredio ili ste vi, zbog tadašnjeg nedovoljnog razumevanja celokupne situacije u kojoj ste se našli pomislili da je nešto što je rekao upreno protiv vas .Vreme je da o tome iskreno porazgovarate.  Mlad Mesec 20.septembra donosi mnogo novih mogućnosti. Ne nervirajte se oko nečega što morate da rešite naročito ako  u razgovoru sa Bikom, Rakom ili Jarcem budete na neki način isprovocirani. Dobićete dokaz nečije lojalnosti na malo čudan način, moguće da se radi o osobi koja radi sa strancima. Ako ste takmičarski nastrojeni, budite sigurni da ste na pravom putu ka uspehu. Dobijaćete poziv da se sretnete sa Ovnom ili ćete zajedno otići negde gde će vam biti izuzetno prijatno posle 5.septembra. 

Jarac -muškarac

Ovo je period velikih aktivnosti u okviru koga možete dobiti šansu o kojoj ste maštali ali ćete takođe imati potrebu da sredite svoj ljubavni život. Saturn, vladalac vašeg znaka u astrološkoj kući tajnih ljubavi donosi vam mnoga iskušenja i mogućnost da osvojite i onoga za koga niste bili sigurni šta misli o vama. Bićete iznenađeni susretom sa nekim vodenim znakom u vreme punog Meseca 6. septembra. Ako se radi o nekom Raku, ili Jarcu, pokažite emocije.Ukoliko vam se dopadaju Lav ili Bik, moraćete da taktizirate jer je Venera u znaku Lava u polju posesivnosti i ljubomore.Ako u prvoj polovini meseca ništa ne uradite na ljubavnom planu,imate priliku da se sretnete s nekim u većem društvu s kim ćete želeti da nastaviti da se viđate, moguće posle 20.septembra.Ako se radi o osobi sa kojom ste imali prijatnih zajedničkih momenata moguće u okviru posla tokom ove godine. Tranzit Merkura čini vas veoma aktivnim na svim poljima, uključujući i ljubavno, posebno ako treba da započnete neki posao Bikom ili Ribama koji vam se dopadaju.Sa njima je moguće  intenzivno druženje koje će vam omogućiti da jedno drugo bolje upoznate.Ako ste u dugoj vezi, trebalo bi da negde otputujete zajendo sa partnerom.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Vodolija – žena

Zbog Venere u Lavu predstoji mnogo mogo toga interesantnog u okviru ljubavnog života. Moguće je da ćete sa partnerom izlaziti u veće društvo ili ćete primati goste, organizovati društveni život onako kao vama odgovara. Vaš znak je jedan od najzadovoljnijih i naročito ako vam se dopadaju Bik, Ovan, Vaga , Jarac ili neka Vodolija potrudićete se da date partneru na znanje koliko vam je stalo do njega.  Nakon ulaska Merkura u znak Device, 10.septembra i nakon ulaska Venere 20. septembra postajete mnogo posesivniji. Ako ste u dilemi između dva partnera ili dve simpatije, dobro razmislite pre nego što donesete odluku.Tokom septembra moraćete da taktizirate da biste osvojli naklonost onih koji se nešto pitaju kada je vaš ljubavni život u pitanju,ali takođe i kada je posao u pitanju, posebno ako radite u finansijskoj instituciji ili imate neka dugovanja. Imate utisak da su mnogi uključeni u vaš život i vi nikako da se izborite za svoju samostalnost. To se odnosi na one koji su angažovani na istom poslu, na ljubavnog partnera.  Bićete spremni da se vidite sa nekim ko vam se javio da dolazi iz nekog drugog grada ili zemlje. Ulaskom Sunca u znak Vage, 23.septembra, dobijate šansu da se vidite sa nekim ko živi u inostranstvu.

Vodolija-muškarac

Početak septembra donosi mnogo interesantnih susreta i mogućnosti na poslovnom planu.Pun Mesec 6.septembra donosi mnogo lepih mogućnosti za proširenje saradnje sa osobama iz prekookenaskih zemalja. Takođe moguće je uvećanje prihoda. Venera u Lavu donosi korist od rada sa ženama.Sredinom perioda moguć je veoma prijatan susret sa osobom koju odavno simpatišete. Nemojte davati drugu šansu nekome ko vas je više puta izneverio, naročito ako se radi o Škorpiji ili o Devici, što se posebno odnosi na dane u sredini meseca. Ovo bi mogao biti za vas izuezetno uzbudljv period ako vam je podznak u vodenom ili zemljanom znaku. Ako ste u vezi sa Lavom ili Vagom, možete se ozbiljno  zaljubiti na nekom putovanju. Odnosi sa strancima donose mnogo zadovoljstva. Kraj meseca donosi mnogo nekih novih mogućnosti i na ljubavnom i na poslovnom planu. Pokušaćete da se stabilizujete na poslovnom planu i u tome će vam verovatno pomoći osoba na koju ne računate. Ako budete u zategnutim odnosima sa Blizancima početkom meseca, vrlo brzo će se situacija stabilizovati i vaši odnosi će biti solidni.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Ribe -žena

Saturn, vladalac vašeg polja prijatelja u segmentu karijere pravi dobar aspekt sa Uranom i Jupiterom, Marsom i prvih deset dana treba da uradite sve što je do vas da bi karijera bila uspešna  i da biste zaključili poslove koji mogu biti veoma profitabilni. Ako ste dama koja je posvećena karijeri, pun Mesec u vašem znaku 6.septembru ipak skreće vaše misli ka nekom ko vam je veoma drag, moguće da se radi o stalnom partneru koji će biti u stanju da vam pomogne u vezi sa nekim veoma bitnim pitanjima. Trudićete se da ne  zanemarite svoj ljubavni život jer je naglašeno polje braka, partnerskih odnosa i vi ćete, ako ste slobodni, imati šanse da upozante nekog ko će vam biti veoma odan.Ako spadate u treću dekadu znaka moguće da ćete imati priliku da se sretnete sa jednim Strelcem, Rakom ili Bikom pod prilično čudnim okolnostima i moguće da ćete ući u vezu koja je pomalo komplikovana. Kada je  posao u pitanju, prilično ste racionalni i ne dopuštate da vas ponesu osećanja iako Uran, planeta promena u polju posla, dobro ćete razmisliti pre nego što preduzmete bilo šta radikalno. Što ste mlađi, to ste ozbiljniji i obrnuto,što ste stariji to manje uvažavate potrebe vašeg partnera, kako poslovnog tako i ljubavnog. Dame Ribe mogu biti nespremne za ljubomornu scenu koju će im prirediti partneri ako se radi o Blizancima ili Lavu. Nekome je stalo da vas možda ponovo osvoji ali teško da će mu to poći za rukom.

Ribe -muškarci

Ovo je period u kome će vaša osećanja biti izuzetno naglašena i vi ćete najverovatnije unositi emocije u posao i obrnuto, u ljubavi možete biti racionalni. Niste spremni ni za kakve drastične promene ali možete pod uticajem punog Meseca 6.septembra doneti odluku upravo pod uticajem trenutnih želja i potreba, čak i po cenu da to bude nepraktičan način razmišljanja. Dobićete vesti o nekom novom projektu koji vas mogu na neki način iznenaditi, naročito ako se radi o jednoj Devici ili Lavu. Pokušaćete da se snađete u nekim prilično komplikovanim finansijskim transakcijama koje će vas  zaintrigirati, moguće da će se raditi poslu u koji niste najbolje upućeni ali ćete imati koga da pitate za savet. Ako ste planirali početak zajedničkog života ili ste želeli da sklopite brak može druga polovina meseca biti  veoma pogodna, posebno za one koji planiraju zajednički život u inostranstvu. Mnogi od vas mogu očekivati poslednjih nedelju dana, neki vanredni dobitak ili neku zaostalu isplatu

JH

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest