NEDELJNI HOROSKOP

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od 16- 22.1.2017.godine

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Period 16.-22.1-2017.

Posao –Sasvim solidna sedmica jedino je potrebno da pokažete više razumevanja za sardnike početkom perioda. Potrebno je da budete precizni u onome što radite. Ako se bavite nekim poslom koji je na neki način tajni, npr.radite kao psiholog, ne otkrivate nikom ono što saznate na poslu ili u obezbeđenju, sa velikim količinama novca, budite oprezni oko 20.21. da neko ne bi pokušao da vam napravi neku vrstu zamke ili spletke. Krajem perioda obnavljate odnose sa strancima sa kojima ste oduvek dobro sarađivali. Jedan Blizanac vam nudi zajedničku saradnju.

Ljubav-Dobro se snalazite u „ljubavnim vodama“ kada je  u pitanju veza sa nekim ko nije naročito pouzdan. Nekome ste rekli nešto što ga je uvredilo i sve dok se ne budete izvinili,teško da ćete moći da uspostavite dobru komunikaciju ili da povratite poverenje te osobe. Osećate se dobro u društvu  uspešnih osoba koje žele da budu sa vama, ako planirate da se sretnete sa nekim koga dugo niste videli, to se može dogoditi krajnje slučajno kada se tome ne nadate. Verujete da će Bika, Vaga ili Škorpia preći preko nečega što ste uradili ili ako je bila neka rasprava, niste do kraja to rašćistili. Vodolija vam je trenutno najpouzdanija kao i neko ko živi u inostranstvo kada je u pitanju emotivna sigurnost.

Zdravlje-Moguća malaksalost.

Godišnji horoskop 2017.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period 16.-22.1-2017.

Posao-Veoma ste zauzeti poslom u koji unosite veliki entuzijazam. Ako je vaš znak naglašen u natalnom horoskopu, Devica ili Jarac, bićete  u centru pažnje o vama će se pričati, bićete predmet raznih spekulacija ali vi ste isuviše sigurni u sebe da biste bili popustljivi prema bilo kome. Trudite se  da nađete najbolji način da budete velika podrška poslovnom ili ljubavnom partneru i on će vam za to biti zahvalan. Mnogi se ponose činjenicom da vas poznaju. Krajem perioda predstojie poveći troškovi.

Ljubav –

Dominiraćete gde god se pojavite ali to ne znači da ćete prihvatati svačije udvaranje, naprotiv, držaćete se distancirano i nećete lako prihvatati komplimente. Ako ste dama Bik, verovanto imate uspešnog partnera ili vam se neko uspešan udvara a ako ste gospodin Bik, ponosni ste na utisak koji ostavlja vaša partnerka u društvu. Imate mogućnost da nađete posao preko partnera sa kojim ste dugo u vezi ili preko nekog ko je vaša trenutna simpatija ili vi njegova.

Zdravlje- Dobro se osećate.

Godišnji horoskop 2017.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period 16.-22.1-2017.

Posao-Ne umete da krijete emocija ali drži vas veliki entuzijazam iako ćete početkom sedmice biti prilično zamoreni. Potrebni su vam odani saradnici i bilo bi dobro da obratite pažnju na tajne informacije koje dobijate od onih koji štite vaše interese. Sa Vagom, Ovnom ili Škorpijom imate odnos pun poverenja i trudite se da ih poslušate jer znate da vam žele dobro. Ne ulazite u nepotrebne rasprave oko novca. U stvari pokazujete veliku dozu plemenitost.

Ljubav –Merkur preko znaka Jarca i  donosi vam dosta problema u ljubavnoj  vezi sa nekim ko verovatno živi negde u inostranstvu.Imate način kako da dobijete odogovor koji želite od nekog ko vas pomalo ignoriše. Ako budete spremni da se poigravate sa tom osobom, primenjujući humor ili dvosmislene izjave, verovatno ćete uspostaviti dobru komunikaciju.Što ste mlađi to su vam šanse u ljubavi manje ako vam se dopada osoba koja mora po svaku cenu da bude u centru pažnje. Ako ste u zrelim godinama, vi ste ona strana koja pleni i sa kojom mnogi žele da budu viđeni u drštvu.

Zdravlje-Pazite se povrede.

Godišnji horoskop 2017.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Period 16.-22.1-2017.

Posao-Početkom perioda Mesec je  u Devici i Vagi i vi ćete pokušati da se organizujete tako da vam ostane dosta vremena za sve što želite. Iamate mogućnost da se sretnete sa onima sa kojima ćete raditi na nekim ozbiljnim poslovima ili ne nečemu što smatrate veoma odgovornim. Ako ste mladi, želeli biste da započnete privatan posao ili da se angažujete oko člana porodice koji se bavi privatnim poslom.

Ljubav –Dobićete poziv za izlazak od nekog prema kome ćete biti veoma sumnjičavi i to s razlogom. Ako vam se dopada jedan Lav, budite s njim taktični jer bi mogao da vam postavi neku vrstu „zamke“ ili ucene. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Devicom ako vas bude provodirala.Sa vatrenim i vazdušnim znacima ne uspevate da uspostavite dobru komunikaciju. Pokušavate da se priviknete ne neke nove uslove pod kojim vaša veza može da funkcioniše. Ako imate neke planete u Blizancima, nestrpljivi ste i prilično nervozni, ne  uspevate da sakrijete sumnjičavost kada je u pitanju osoba koja vam se dopada.

Zdravlje– Nesanica.

Godišnji horoskop 2017.


LAV (23.7.-22.8.)

Period 16.-22.1-2017.

Posao-Verujete da možete da se dogovorite sa Jarcem da vas podrži u vašim poslovnim planovima. Dobićete priliku da se aktivirate na nečemu što vam je veoma važno. Ako želite a dobijete priliku da pokažete neki poseban talenat, to će vam biti omogućeno na neki način   uz pomoć osobe koja ima poverenja u vas i koja će vam pružiti šansu, sredinom perioda. Ako ste muzikalni, trebalo bi da radite na razvijanju svojih talenata.Pokažite potrebu za saradnjom ako želite da nađete dobre poslovne partnere i budite sa njima iskreni.

Ljubav –Izuzetno ste senzibilni ali se verovatno osećate usamljenim i ne pokazujete želju da se otvorite i budete krajnje iskreni čak ni sa drugovima i prijateljima. Imate mogućnost da budete viđeni na nekom skupu gde biste mogli da dominirate i da se dopadnete onima koji bi rado bili sa vama u vezi. Strepite, naročito ako ste doživeli neko razočranje da bi to moglo da se ponovi. Bika, Raka, Škorpiju i Ribe zaboravite u ovom periodu, uz njih nećete biti naročito srećni, samo je moguća strast.
Zdravlje – Kontrolišite šećer u krvi.

Godišnji horoskop 2017.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Period 16.-22.1-2017.

Posao-Imate neslućene mogućnosti kada je u pitanju neki kreativan posao u koji biste mogli da uključite dobre saradnike. Naglašena umetnička crta, smisao za humor i poštovanje tradicionalnih vrednosti donosi vam simpatije javnosti, prijatelja i kolega. Spremni ste za neki nov posao, čak iako niste završili neki koji radite već izvesno vreme.Tokom ovog perioda možete započeti neki posao koji će vam se izuzetno isplatiti ako budete istrajni.

Ljubav –Čekate poziv od nekog prema kome ste oduvek bili fer ili čak veoma slabi i popustljivi po mnogim pitanjima. Imate način kako da rešite dilemu koja se odnosi na partnerovu ljubomoru. Pitate se da li je to njegova gluma ili je zaista posesivan.Ako ste Devica rođena sredinom 60.tih verovatno imate neke udvarače ili ste veoma zaljubljeni u osobu koja nije tako poznata u javnosti čak je veoma diskretna ili ima neke veze sa uniformom preko svog posla. Pokušajte da se bolje organizujete da vam ostane vremena za više vremena sa stalnim partnerom.

Zdravlje –Kontrolišite pritisak.

Godišnji horoskop 2017.VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao-Uspevate da svakog šarmirate i ako vaš posao ima veze sa umetnošću ili medijima, iskoristite naklnost onih kojima ste dragi i koji vam pružaju šansu da napredujete. Vaš izgled ima veikog udela u vašoj popularnosti jer verovatno vas smatraju izuztno atraktivnim i vi ćete to umeti dobro da naplatite. Ako se bavite poslom pružanja usluga, npr. kozmetičkih ili medicinskih ili neke druge vrsta oko 20. imaćete prepune ruke posla. Finansijska strana se poboljšava jer uspevate da preko partnerskih poslova dođete do nekog vanrednog novca.

Ljubav –Nemojte se nervirati ako vas neko bude provocirao, naročito ako se radi  Raku, Blizancima ili Devici. Verujete u mogućnost nalaženja zajedničkog rešenja kada je u pitanju partner koji je veoma zahtevan po mnogim pitanjima.Nemojte biti previše zahtevni po pitanju nečega što je uvek bio povod za raspravu između vas i jednog Raka. Vi ste znak u trendu zbog tranzita Meseca preko Jupitera u vašem znaku i možete biti lepo prihvaćeni negde gde se o vama inače lepo priča. Neko misli na vas a vi o tome pojma nemate.

Zdravlje- Dobro se osećate.

Godišnji horoskop 2017.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao-Znate dobro šta treba da radite ali nemate baš uvek nerava za saradnike posebno za one koje smatrate razmaženim.Ako ste mladi, potražite posao negde u nekim zatvorenim krugovima, bilo umetnika, sportista, nekim manjim firmama. Za lekare ovo je odličan period jer mogu dobiti unapređenje. Imate veliku šansu koja se retko ukazuje da pokažete koliko umete da budete taktični i da komunicirate sa ljudima na lep način.

Ljubav –Neka veza koja je tek na početku nema mnogo šanse da uspe ako niste dovoljno motivisani da izdržite sva iskušenja, naročito ako partner nije slobodan. Nekome je stalo da vam dokaže svoju lojalnost na neobičan način. Dobro slaganje sa Ribama ali vi ste ipak prilično nepoverljivi. Ako ste mladi ili ste nedavno doživali neko razočaranje, trealo bi da budete mnogo strpljiviji,ne sa partnerom, nekim ko vam se  udvara nego sa samim sobom, da sebi ništa ne prebacujete ili da se ne kajete za bilo šta. Krajem sedmice imate šanse da doživite nešto veoma prijatno, neki susret koji bi mogao biti za vas veoma  značajan.
Zdravlje Nervozni ste.

Godišnji horoskop 2017.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao-Dobijate priliku da razgovarate sa Devicom, Rakom, Ribama ili Vagom o nečemu što vam je bitno. Vaga će vam dati za pravo a neki drugi Strelac ili neko ko radi u medijima, sa strancima, pokušaće da vas motiviše da budete istrajni u onome što je za vas veoma bitno. Kada želite da se sretnete sa nekim i da razgovarte o nekom novom poslu, bilo bi dobro da se pripremite jer biste mogli dobiti izuzetno odgovorno radno mesto.

Ljubav –Sklonost ka tajnim vezama može vam se vratiti kao bumerang,posebno krajem perioda jer kako vreme bude odmicalo tako ćete se i vi sve manje truditi da budete što je moguće diskretniji. Jedan Bik, Vaga ili neki  Ovan mogu vam postati neka vrsta opsesije ali ni vi druge ne ostavljate ravnodušnim. U principu vama smeta već više od godinu dana pozicija Saturna u vašem znaku i niste u stanju da se postavite kako treba ni prama kome a skloni ste i depresiji ili radite sve što je kontra produktivno. Kao da nešto radite iz inata da nekom nešto dokažete.Izbegnite rasprave sa Bikom ili Vagom.
Zdravlje – Premoreni ste.

Godišnji horoskop 2017.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Posao-Nemojte potcenjivati snagu konkurencije ali ni svoje sposobnosti. Trebalo bi da budete mnogo skloniji da verujete u sebe nego da tražite sebi mane. Ako vam se dopadne ideja o nekom novom poslu, ako vas neko zaintrigira, pokušajte da se angažujete i da uradite ono što se od vas očekuje. Sa Rakom nećete tako lako moći da nađete zajednički jezik jer verovatno ne želi da vam popušta po nekim za vas bitnim pitanjima. Devica, Bik i Vaga su vam prilično lojalni čak iako povremeno dolazite u sukob.

Ljubav –Tokom sredine perioda Sunce će biti na stepenu Marsove egzaltacije u vašem znaku i ako ste gospodin Jarac dajte sve od sebe da se pokažete u doborm izdanju a ako ste dama Jarac, očekivaćete od partnera da budete mnogo tolerantniji. Mars planeta strasti prešao je iz jake pozicije i već skoro dvadesetak dana u tajanstvenoj poziciji u Ribama znači da neko pokušava da nešto sazna od vas dok vi na posredan način nekom takođe nešto dajete na znanje.Stalni partner će  biti preduzimljiviji nego inače što će vas dodatno oduševiti. Negde na nekom putu moguća je vrlo lepa romansa ili strastvena veza.
Zdravlje – Moguć manji nazeb.

Godišnji horoskop 2017.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Posao-Nemate prilike da često čujete mišljenje drugih jer uglavnom na to se mnogo i ne obazirete. Trebalo bi da budete svesni u čemu grešite. Možda ste brzopleti ili pomalo nesvesni svega što se dešava na vašem poslu. Ribe, Bik i Vaga vam spremaju nešto neočekivano bilo da budete predmet kritike ili da vam daju lažne nade u vezi sa nečim što u stvari nije za vas najbolje rešenje.Pokušavate da budete desna ruka jednom Ovnu ili Škorpiji sa kojima ne znate kako često da izađete nakraj.

Ljubav –Tokom ovog perioda verovatno  ćete biti strastveni ali i nervozni ako partner ne bude bio spreman da vas u svemu sledi i podržava. Ako spadate u one stidljivije Blizance, naprotiv, partner će pokazivati inicijativu a vi ćete se dvoumiti, posebno ako ste već  u nekoj vrsti veze. Ne bi trebalo da dajete obećanja bez pokrića niti da se previše nervirate ako vas jedan Lav ili neki Jarac budu podsećali na neka obećanja koja ste dali a niste ispunili. Imate priliku da se dogovorite sa Vagom ili Ovnom oko nečega veoma bitnog ali malo je verovatno da ćete vi biti zadovoljni bilo koje rešenje da izaberete, posebno ako imate neke veze sa inostranstvom.
Zdravlje – Rekreirajte se.

Godišnji horoskop 2017.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao-Vaš znak je i dalje veoma naglašen i vi ćete pokušati da se postavite energičnije sredinom i krajem sedmice kada budete shvatil da vas neko na neki način pomalo iskorišćava ili pokušava da vam nametne nešto što vama ne odgovara. Ako ste  umetnik, lekar, sportista, nastavite da vredno radite na onome što ste započeli, čeka vas neko prijatno iznenađenje, možda ponuda od Blizanca ili Device da radite sa njima, moguće i od nekog Bika na koga intimno računate.

Ljubav –Vrlo romantičan period i za one koji su slobodni i za one koji su zaljubljeni ili u braku.Moguća je veza sa nekim ko vam je veoma privržen, popustljiv i spreman da mnogobrojne ustpuke. Krajem sedmice Venera, planeta ljubavi donosi romansu Škorpiji, Jarcu ili nekom ko je u poslednje vreme prilično tajanstvenen. Mnogi pokušavaju da vas osvoje i vi ste svesni svoje harizmatičnosti. Dobićete priliku da se pomirite sa nekim ko vam je posebno drag.
Zdravlje – Pad imuniteta.

Godišnji horoskop 2017.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest