NEDELJNI HOROSKOP

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od  27.3.-2.4.2017. godine

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Period  27.3.-2.4.2017.

Posao-Imate sjajne šanse da napravite važnu promenu u životu, posebno ako planirate privatan biznis ili neki nov projekat sa strancima posebno sa Jarcem, Strelcem, Rakom. Mlad Mesec jednom godišnje u vašem znaku donosi mogućnost nalaženja rešenja za pitanje finansija koje vas možda pomalo opterećuje, posebno ako imate grandomanske planove.

Ljubav- Moguća je nova ljubav ali i obnova nekadašnje ljubavne veze, dobijate šansu da se sretnete negde gde dugo niste bili, na nekom romantičnom mestu sa osobom koja vam je veoma draga. Pokušajte da se više potrudite oko partnera koji vam je inače veoma drag. Ako ste slobodni, možete upoznati nekog ko će postati potencijalno vaš budući bračni partner.

Zdravlje – Proverite vid.

Godišnji horoskop 2017.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period-27.3.-2.4.2017.

Posao-  Mesec će u fazi rasta prelaziti preko vašeg znaka i aktivirće Mars, planetu akcje zbog čega ćete i vi biti mnogo spremniji da se aktivirate u mnogim sferama života o kojima ste razmišljali, možda da se vratiti ne nekadašnji posao ili da započnete neki o kome ste dugo razmišljali. Pokušavate da se bolje organizujete jer verovatno imat mnogo zaostlog posla.

Ljubav- Ako ste skloni tajnim ljubavima, molgo bi se dogoditi da se nađete u situaciji da ne možete da odolite nekom koga možda površno poznajete. Imate priliku da se upoznate sa jednim Lavom, Rakom, Devicom. Dobijate neke čudne pozive ili signale od nekog ko vam je nekada bio drag i verovatno ćete shvtiti da je ta osoba zaljubljena u vas.

Zdravlje –  Moguća glavobolja.

Godišnji horoskop 2017.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period 27.3.-2.4.2017.

Posao – Pristižu nove ideje, novi poslovi, nove šanse za zaradu. Mesec prelazi preko vašeg znaka krajem sedmice i donosi neku novu mogućnost za uvećanje prihoda preko neke ženske osobe. Imate dobru intuiciju koja vam pomaže kod rešavanja poslovnih problema. Trebalo bi da budete društveno angažovaniji, prijatelji će vas zvati da im pomognete u nekoj akciji.

Ljubav- Trudite se da budete fer prema osobi koja vam je draga i verovatno joj dajete na znanje da može na vas da računa u svakom pogledu. Pokušajte da se malo distancirate od nekog ko pokušava da vam namente i da vam da na znanje da bi voleo da bude sa vama u nekoj vrsti romantične priče, možda i u tajnosti. Stalnom partneru može nedostajati vaša pažnja.

Zdravlje –  Mogući bolovi u grlu.

Godišnji horoskop 2017.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Period  27.3.-2.4.2017.

Posao- Mlad Mesec početkom sedmice i polju partnerskih odnosa donosi mogućnost ugovaranja nekog novog posla koji bi mogao biti za vas veoma interesanatan. Možda će vas nekadašnji saradnik pozvati da radite ne nekom projektu koji je sličan onome što ste već radili ili u okviru koga imate neko iskustvo. Moguće da će se raditi o saradnji sa strancima ili o medijima.

Ljubav- Ne bi trebalo da se previše opterećujete nekom vezom koja nikako da bude ono što je vama potrebno. Na emotivnom planu ste prilično destabilizovani i niste u stanju da se priviknete na stil vašeg partnera. Trebalo bi da se adaptirate na okolnosti koje su pomalo čudne, naročito ako on radi sa strancima i ne viđate se često.

Zdravlje – Proverite krvnu sliku.


LAV (23.7.-22.8.)

Period 27.3.-2.4.2017.

Posao – Tranzit Meseca preko Ovna, Bika i Blizanaca donosi mogućnost nalaženja rešenja za nov projekat posredstvom onih koji su vam naklonjeni. Morate naći pravi način kako da sa njima izađete na kraj ako vam budu postavljali uslove koje ne želite da ispunajvate ili smatrate da su preterani. Pokušajte da sami ugovorite neki nov posao.

Ljubav- Dobićete poziv da se sretnete negde u gradu na većem skupu. Budite srdačni ali nemojte previše pričati o sebi jednom  Biku ili Škorpiji jer je njima stalo da što više toga saznaju o vama. Na meti ste onih koje interesuje sve što se odnosi na vas. Nemajte poverenja u Bika ma kako izgledao prijateljski nastrojen.

Zdravlje –  Pazite se povrede.

Godišnji horoskop 2017.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Period 27.3.-2.4.2017.

Posao – Ne obraćate pažnju na mišljenje mnogih, trudite da se budete što je moguće efikasniji u svakom pogledu da bi vam ostalo više vremena za provod.Dobijate poziv od Raka.Mlad Mesec u Ovnu može doneti neke ponude prema kojima ćete biti prilično podozrivi. Trebalo bi da se više angažujete na sređivanju finansija.

Ljubav- Početak i kraj perioda mogu biti stresni  ako ste rođeni u prvoj dekadi znaka jer vam ne odgovara pozicija Meseca koji u večernjim satima ulazi u znak Device što vas može učiniti prilično nespokojnim.Pokušajte da se adaptirate na partnerove potrebe, posebno ako se radi o jednom Lavu koji očekuje vašu pažnju.

Zdravlje – Moguća oscialcija krvnog pritiska.

Godišnji horoskop 2017.VAGA (23.9. – 22.10.) 

Period 27.3.-2.4.2017.

Posao – Trebalo bi da se priviknete na neku novu situaciju koja bi mogla znači za vas mogućnost  nastavka karijere pod nekim drugim uslovima.Pokušaćete da uspostavite kontakte sa onima koji bi mogli da vam otvore neka nova vrata, nove šanse i da vam pruže podršku kada vam bude potrebna. Nemojte se oslanjati sama na obećanja nego i sami dajte inicijativu.

Ljubav- Moguća je nova ljubav, pomirenje, obrt u ljubavi, naročito ako ste svesni da možete da date mogo više u ljubavi nego do sada. Ako ste dama Vaga, može vam se dopasti neki sportista ili osoba koja je prisutna u javnom životu. Nekome ste veoma dragi i daće vam jasno to na  znanje.

Zdravlje –  Bavite se fizičkom aktivnošću.


Godišnji horoskop 2017.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Period 20.-26.3.2017.

Posao –Pokazujete priličnu dozu svojeglavosti u odnosima sa bližnjim iako znate da vam oni čine dobro, ne želite da imate osećaj zavisnosti ili zahvalnosti. Trudite se da date na znanje da ste odlučni i da želite da organizujete svoj posao tako da ni od koga ne zavisite. Mnogi vas s razlogom kritikuju da ste prilično neskromni.

Ljubav- Moguć je romantičan susret negde van kuće sa Ribama, Rakom, Škorpijom ili Jarcem. Dobijate poziv od Lava ili Raka u vezi sa nečim što je za vas veoma bitno. Dobro se osećate u društvu  Jarca koja želi da se sa vama sretne negde na javnom mestu. Spremni ste da se dogovorite sa Strelcem koji vam u u svemu odgovara, naročito u vezi sa zajedničkim putem.

Zdravlje – Nesanica.

Godišnji horoskop 2017.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Period 20.-26.3.2017.

Posao – Ne odustajte od svojih planova čak vam se čini da ih je moguće mnogo lakše realizovati nego što je to zaista slućaj. Ako budete morali da se odlučite između dve podjednako povoljne opcije, izbaraćete onu koja vam pruža više sigurnosti u pogledu mogućnosti da često putujete. Mlad Mesec u Ovnu početkom perioda daje sjajnu perspektivu za napredovanje ili početak novog posla.

Ljubav- Početak perioda donosi prijatne vesti od nekoga ko živi u inostranstvu. Ako vam se dopadaju vodeni  znaci, možete očekivati prijatne momente udvoje čak i ako je u pitanju neka Škorpija. Susret sa Jarcem ili  Devicom može vas izbaciti iz takta. Dobićete vest od nekoga koga dugo niste imali prilike da sretnete.

Zdravlje – Dobro se osećate.

Godišnji horoskop 2017.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Period 20.-26.3.2017.

Posao – Mnogi misle da vam posao prioritet i da samo razmišljate o zaradi i o novom poslu koji bi bio bolje plaćen. Vaš praktični duh dolazi do punog izražaja uz podršku i saveta Raka ili Škorpije. Mogli biste napraviti preveliki trošak oko nečega što vam nije neophodno. Dopadate se nekom ko se bavi finansijama.

Ljubav- Mlad Mesec u Ovnu donosi manje porodične razmirice.  Moći ćete da se dogovorite oko nečega što je možda poslednjih dana bio kamen spoticanja između vas i partnera. Potrudite se da organizujete vreme tako da možete da se više posvetite partneru, naročito ako se radi o Ovnu ili Strelcu.

Zdravlje – Nesanica.

Godišnji horoskop 2017.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Period 20.-26.3.2017.

Posao – Prilično vas nervira situacija koju ne možete da kontrolišete posebno u sferi novca. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite oko svega što vam je problem sa nekom osobom koja je dosta starija od vas, moguće da je kolega ili član porodice. Trudite se da stalni partner ne primeti šta vas u stvari nervira.

Ljubav- Tranzit  Marsa pogoduje svojim položajem samo rođenimma  početkom januara donoseći nove izazove. Rođeni u decembru moraju da pokažu malo više strpljenja nego inače, posebno ako vam se dopadaju Devica, Škorpija ili Jarac. Moguć susret sa  Ribama i Rakom koji su najverovatnije imali veze sa inostranstvom.

Zdravlje – Više se odmarajte.

Godišnji horoskop 2017.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Period 20.-26.3.2017.

Posao – Okupirani ste razmišljanjima o mogućem novom poslu,  zbog koga bi trebalo da češće putujete ili da se uključite u neki projekat koji zahteva od vas dosta fizičke aktivnosti. Ako ste u poslovnom vezi sa osobama koje rade u banci možete imati nekakvih problema pravne prirode.

Ljubav- Pokušavate da shvatite šta se dešava u odnosima sa stalnim partnerom jer on svaki čas menja raspoloženje, naročito u večernjim satima i verovatno ne želi da vam vam priča o svim svojim problemima ili poslovnim dilemama a vi to doživljavate kao da vas zanemaruje. Ne slušajte komentare osobe rođene u znaku Riba ili Škorpije na račun vašeg partnera.

Zdravlje – Pazite se povrede.

Godišnji horoskop 2017.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest