NEDELJNI HOROSKOP

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od 24.- 30.4.2017. godine.

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Period   24.- 30.4.2017. godine.

Posao– Najznačajniji tranziti ove sedmice se odnose na Veneru koja se vraća u vaš znak i na pojavu mladog Meseca u polju novca i posla. Imaćete mnogo novih ideja u vezi sa poslovima koji će vam biti veoma interesantni i veoma isplativi. Dobićete priliku da se sretnete sa uglednim osobama koje će vam nuditi dobro plaćene poslove, naročito ako imaju neke veze sa inostranstvom.

Ljubav-Intenzvno mislite na osobu sa kojom ste se nekaa češće viđali. Moguć je susret sa Bikom ili Lavom, moguće sa nekim ko je izuzetno atraktivan i spreman da vam se nađe i u vezi sa poslom. Dobijate pozive na razne skupove gde imate priliku da srećete  zanimljive osobe. Ako ste u braku ili u vezi, verovatno ćete planirati neki zajednički put, kupovinu nekretnine ili ulaganje novca u neki zajendički posao.

Zdravlje– Moguć manji nazeb.

Godišnji horoskop 2017.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period-   24.- 30.4.2017. godine

Posao – Naporan period jer su vaše ambicije velike a pri tom vam i pretpostavljeni može u vreme mladog Meseca 26.april dati neke nove zadatke koje ćete teško ispuniti o roku. Ako ste sami sebi gazda, veoma ste uporni da što pre posao privedet kraju.Prilično ste naivni po pitanju novca, spremni da čekate da vidite da li će oni koji vam bilo šta duguju ispuniti svoje obaveze prema vama ali ćete morati da ih na to podsećate.

Ljubav –Imate jasnu predstavu o tome s kim biste želeli da budete ali ta osoba moguće da nije slobodna. Niste spremni na vezu sa bilo kim tek da ne biste bili sami.Pozicija Merkura vam ide na ruku ako ne želite da ističete strastveni deo svoje prirode niti ako želite da partneru nametnete bilo šta što mu trenutno ne odgovara. Igrate na kartu intelekta mada možete imati uspeha i ako biste bili strastveniji.

Zdravlje – Pazite se povrede noge.

Godišnji horoskop 2017.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period –   24.- 30.4.2017. godine.

Posao-  Vreme mladog Meseca odgovara vam ako ste ambiciozni a već imate reputaciju. Krajem perioda možete biti izloženi kritici od strane nekog ko misli da ima prava da utiče na vaše odluke. Ne budite previše svojeglavi u vezi sa nečim što bi moglo da vam stvori ozbiljne probleme, posebno ako sa novcem ne upravaljte mudro. Spremni ste da naporno radite i na poslovima o kojima nikom ne pričate.

Ljubav- Slobodni Blizanci mogu očekivati pozitivan razvoj događaja, naročito u fazi mladog Meseca 26. aprila kada na nekom većem skupu predstoji otovreno udvaranje od strane poznate osobe. Poziv od Vage ili Lava možte dobiti sredinom perioda u vidu sms poruke ili preko interneta. Radi se o nekom ko nije slobodan.

Zdravlje – Moguća glavobolja ili nazeb.

Godišnji horoskop 2017.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Period  –  24.- 30.4.2017. godine.

Posao-  Tranzit Merkura  preko Ovna preko  donosi mnogobrojne ponude a vama kao da se žuri da što pre rešite neki problem zbog koga se osećate prilično ograničeno po pitanju donošenja odluka u vezi sa novim poslom.Ako se bavite privatnim poslom ili umetnošću potreban vam je savet menadžera ili pravnika.

Ljubav- Naporan period za posesesivne tipove vašeg znaka koji nisu u stanju da lako pređu preko partnerove sklonosti ka flertu. Moguće da svemu što se dešava na polju ljubavi dajete preveliki značaj. Ako vas i dalje opterećuju neraščišćeni odnosi sa Vodolijom ili Ovnom, teško da ćete moći da lako nađete  koje će odgovarati i vamai partneru.

Zdravlje – Mogući stomačni problemi.


LAV (23.7.-22.8.)

Period  24.- 30.4.2017. godine.

Posao-  I pored dobrog utiska koji ostavljate na kolege i dobrih ponuda možete biti previše podozrivi prema predlogu osobe koja je često kritički nastrojena prema vama i nećete biti načisto da li da je prihvatite ili ne. Previše ste izbirljivi i nedovoljno realni zbog čega možete imati problema u okviru privatne firme.Teško vam padaju kritike jednog Jarca. Blizanaca ili Škorpije.

Ljubav– Neko želi da vas osvoji i to ćete činiti da direktan način, najverovatnje u nekom većem društvu. Privlače vas osobe koje se ponašaju neformalno i koje nisu preterano opterećene ljubomornom.Moguća je veza sa osobom koja se bavi umetnošću ili ako se vi bavite nekim sličnim poslom, možda u medijima ili ste samostalni u poslu,na većem skupu, predstoji interesantno poznanstvo.

Zdravlje – Dobro se osećate.

Godišnji horoskop 2017.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Period  –  24.- 30.4.2017. godine.

Posao– Prenaglašen znak Raka i Vodolije donosi nove mogućnosti kada je u pitanju neko do koga vam je veoma stalo. Osećate se spremnim da nađete način kako da rešite važan problem a u tome će vam pomoći neko ko vam je često bio desna ruka u poslu. Dobićete priliku da pokažete svoje talente a iza vas će stajati veoma moćna osoba, uticajna i od ugleda koja želi da vam pomogne da iskažete svoje telente.

Ljubav– Oni koji su slobodni, ne propuštaju šansu da odu na sva mesta gde se okuplja interesantno društvo, možda neko vaše iz mladosti ili negde gde se pušta dobra muzija. Oni koji su u braku ili dužoj vezi u priličnoj meri su opterećeni problemia svojim bližnjih. Spremni ste da partneru učinite veliku uslugu.

Zdravlje – Pazite se povreda.

Godišnji horoskop 2017.VAGA (23.9. – 22.10.) 

Period  –  24.- 30.4.2017. godine.

Posao- Odluke koje budete donosili početkom sedmice ne bi trebalo da budu rezultat bilo preteranog oduševljenja ili ljutnje.Sklonoste ka ekstremnim emocijama ne donosi ništa dobro na poslu, posebno u vezi sa saradnjom sa Rakom ili Ovnom, Ipak, ma koliko možda drugima izgledale ishitrene, vaše odluke biće rezultat onoga što zaista želite ali je pitanje da li je to za vas u ovom momentu najbolje.

Ljubav- Očekujete da  vam se javi neko s kim se duže vreme niste videli, možda živi u inostranstvu . Ako očekujete da se stalni partner promeni i da sve krene nabolje to neće dogoditi pošto on ne shvata šta mu u stvari zamerate.Moguće su manje rasprave oko zajedničkog odlaska na put ili nečega što je zajednička obaveza.

Zdravlje– Mogući bolovi u grlu.


Godišnji horoskop 2017.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Period   24.- 30.4.2017. godine.

Posao– Mars, jedan od vladalaca vašeg znaka prelazi preko znaka Blizanaca u kome njegova svojstva ne dolaze do izražaja zbog čega možete propustiti šansu u vezi sa zaradom u inostranstvu. Tranzit Meseca ide vam u prilog naročito i u fazi mladog Meseca 26.april ako ste spremni na komromis sa jednim zemljanim znakom.

Ljubav– Dobijate šansu da se sa nekim pomirite ali vam se neće dopasti stil osobe kojoj je do vas veoma stalo ako se radi o Blizancima. U vreme mladog Meseca 26.aprila izbegnite rasprave u domu ili oko nekih konkretnih pitanja, naročito u vezi sa nekretninama sa stalnim partnerom. Ako budete želeli da uspostavite kontakt sa nekim ko je sa vama ostao u prijateljskim odnosima ili ako budete pokušali da tu osobu zavedete, nećete imati lak posao.

Zdravlje – Moguć nazeb.

 

Godišnji horoskop 2017.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Period –   24.- 30.4.2017. godine.

Posao- Pozicija mladog Meseca u Biku i Venere u Ovnu donosi sjajne ponude ali morate biti mnogo aktivniji ako želite se ostvare.Tranzitni Mars vam ide u prilog preko astrološkog polja partnerskih odnosa, donoseći mogućnost uvećanja prihoda. Imate na koga da se oslonite, čak će se javljati mnogi sa kojima ste nekada dobro sarađivali i želeće da obnove saradnju.

Ljubav- Venera u Obnu od sredine sedmice donosi mnogobrojne šanse za pomirenje ili nova poznanstva, posebno sa osobama koje su spremne da grade karijeru uz pomoć partnera. Predstojie susreti na javnim mestima,izlasci u veća društva, ali i  udvaranje na romantičan način, naročito ako vaš partner ima ikakve veze sa umetnošću.

Zdravlje – Dobro se osećate.

Godišnji horoskop 2017.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Period –  24.- 30.4.2017. godine.

Posao-.Iskoristite nečiju naklonost, naročito osobe koja često putuje u inostranstvo a koja vas u svemu podržava jer će vam se to višestruko isplatiti.Moguće da ćete dobiti ponudu za novo, bolje radno mesto ili na stipendiju, odlazak u inostranstvo ali najvažnija je pozicija mladog Meseca 26. aprila u prvoj polovini sedmice koja vam omogućava da uvećate prihode.

Ljubav– Ovo bi mogao biti dobar period, naročito ako ste spremni da u nečemu popustite ili da nešto tolerišete kod partnera. Vi ste mu desna ruka u poslu ali i on vama, naročito ako imate brojne obaveze. Zajednički posao je ono što spaja većinu predstavnika vašeg znaka sa osobom koja im je draga, naročito ako se bavite umetnošću. Slobodni Jarčevi mogu očekivati novo poznanstvo.

Zdravlje – Dobro se osećate.

Godišnji horoskop 2017.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Period  – 24.- 30.4.2017. godine.

Posao– Moguć je važan razgovor o novom poslu sredinom sedmice  i najverovatnije ćete imati prilike da negde budete veoma primećeni. Vaš entuzijazam će biti promenljivog karaktera ali ćete ipak biti zadovoljni pohvalama ili podstrekom koji možete dobiti od  nekog ko će vam dati na znanje koliko vas ceni. Moguća je iznenadna ponuda za rad sa Lavom ili Vagom.

Ljubav- Ako budete odoleli izazovu i ako se ne budete previše opterećivali onim što se o vama priča imate mogućnost da sa partnerom nađete kompromisno rešenje za zajedničkep probleme. Nemojte ulaziti u raspravu na temu ljubomore jer Mesec podstiče negativne emocije kod vas i čini vas sumnjičavim i bez ikakvog razloga. Dobiće poziv da se upoznate sa Rakom.

Zdravlje – Moguća povreda.

Godišnji horoskop 2017.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Period  –  24.- 30.4.2017. godine.

Posao- Povoljan period sredinom sedmice kada ćete pokazati svoju kreativnost a to se može loše odraziti na vaš status na poslu. Dobro će proći umetnici i oni koji se bave marketingom, trgovinom, privatnim poslom, svi oni koji su spremni da vredno rade i da sebe poslom koji im može omogućiti da često putuju. Ako ste samostalni u poslu, krajem perioda nastupa vaših pet minuta.

Ljubav- Partner planira  da vam priredi prijatno iznenađenje..Bićete u prilici da mu date na znanje koliko vam znači naročito ako ste u vezi sa Rakom, Škorpijom ili Jarcem. Trebalo bi da se odlučite za jednu od opcija kada je u pitanju ljubav, jer moguće da imate neku rezervnu varijantu koja vas ne zadovoljava u potpunsti. Nemajte poverenja u prijateljciu u znaku Raka.

Zdravlje – Nesanica.

Godišnji horoskop 2017.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest