NEDELJNI HOROSKOP -Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od  17-23.9.2018. godine.

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Horoskop za period od  17-23.9.2018. godine

Posao- Pokušavate da se naviknete na nove saradnike ili ugovarate poslove, posebno u drugoj polocini sedmice. Trebalo bi da budete manje osetljivi na kritike i da se previše ne opterećujete onim što vam govore Vaga ili Škorpjija, možda i neki Jarac koji vas kritikuju. Možete  kako sedmica bude odmicala biti sve nestrpljivjii kada je u pitanju posao od koga mnog očekujete. Saradnja sa Lavom i Blizancima postaje mnogo jednostavnija pred kraj sedmice.

Ljubav -Pod naglašenim ste uticajem Marsa iz Vodolje što potencira vašu sposobnost da šarmirate i da zavodite na rečima. Ipak mnogo ste ubedljiviji kada to činite na delu. Vaši pokušaji da partneru objasnite kako se osećate ne donose željeni rezulat  zbog posla.On izbegava razgovore u kojima bi on mogao ispasti bilo kakav krivac za vaše eventualno neraspoloženje.Trebalo bi da budete mnogo uviđavniji prema osobi koja ima odgovoran posao ili se bavi  umetnošću.

Zdravlje-Mogući reumatski bolovi.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Horoskop za period od  17-23.9.2018. godine

Posao- Prva tri dana mogu biti izuzetno napeta, jer ćete biti veoma zauzeti raznim obavezama. Ne bi trebalo da se preterano nervirate ako neki od saradnika ne budu želeli da se nađu pri ruci i ako vam budu kontrirali.Vašu darežljivost neko koristi, moguće i zloupotrebljava na neki način.Veoma ste ekstravagantni i početkom sedmice možete imati prevelike izdatke.Dobijate poziv za posao koji bi mogao biti izuzetno dobro plaćen ili ćete imati neki poveći priliv prihoda.

Ljubav –Morali biste biti mnogo taktičniji sa partnerom nego do sada.Tražite način da ispravite grešku u odnosu na njega,a to činite na prilično trapav način.Prati vas sreća u vezi sa rešavanjem zajedničkih fianansijskih pitanja, ali pazite se ,moguć je loš proračun. Ne bi trebalo da se kockate ili ulazite u rizične transakcije,posebno ne na nagovor osobe koja vam je draga.Krajem sedmice uzdržavajte se od kritikovanja partnera jer ćete ući u ozbiljan sukob koji nećete moći lako da rešite.

Zdravlje-Nervoza.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Horoskop za period od  17-23.9.2018. godine

Posao- Ovo je sedmica u kojoj dolazi do punog izražaja smisao za biznis,zdrav razum,jaka logika i smisao za pregovaranje.Dobićete ponude o kojima ste sanjali.Iskorite priliku za saradnju sa strancima,posebno sa jednim Ovnom.Mogući su ozbljni razgovori u domu u vezi sa privatnom firmom ili osnivanjem nekog preduzeća, o nekretninama, preseljenju.Nemojte se previše uzdati u jednog Lava ili Jarca, pomoć imate od Vodolije i krajem perioda od Jarca. 

Ljubav-U vašem domu je napeta atmosfera a vi ste jedan od uzroka tome po mišljenju članova vaše porodice.Vaša preterana ambicija vas tera da radite do iscrpljivanja.Partneru to počinje da ide na nerve.Mnogi vas ogovaraju i njemu to naročito ne smeta, ali smeta vama.Pokušajte da svoje poslovne probleme ne prenosite u dom.Trebalo bi da budete mnogo tolerantniji prema osobi koja vas često zove da izađete, moguće da je zaljubljena u vas. Ako ste zbog nečeg ljuti na partnera,neće vas lako proći ljutnja.

Zdravlje- Smanjite obroke.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Horoskop za period od  17-23.9.2018. godine

Posao- Možete dobiti ponudu u vezi sa poslom za koji vam je potreban smisao za dobru komunikaciju i moguće znanje stranih jezika.Prijatelji vam pritrčavaju u pomoć upravo kada su vam potrebni.Potreban novac za privatan biznis dobićete mnogo lakše nego što pretpostavljate.Pokažite više inicijative u vezi sa mogućim kreditom. Trudite se da rešite pitanje novca na najlakši način ali ako zavisite od drugih, moraćete da napravite neki kompromis da ne biste došli u još težu situaciju.

Ljubav-Ne znate kako da se postavite u situaciji u kojoj vam ukućani protivureče za svaku sitnicu.Ne drži vas mesto i ne osećate se najbolje u svom domu,najradije biste negde otišli sami ili sa prijateljima.Ako vam se pruža prilika,planirajte put jer ćete se na njemu lepo provesti.Ukoliko ste u braku,verovatno se osećate pritešnjeni obazvezama koje vas sve više zamaraju.Smatrate da nemate dovoljno pažnje i da je stalni partner previše siguran u vas što vam posebno semeta.

Zdravlje– Moguća povreda.


LAV (23.7.-22.8.)

Horoskop za period od  17-23.9.2018. godine

Posao- Prilično se kolebate kom poslu da date prioritet jer ste u procepu između onoga što vam drugi govore da je za vas najbolje i onoga što vi želite.Sledite svoju potrebu za kreativnim izražavanjem.Sa više strana vam pristiže novac,mada ćete početkom perioda biti malo uspaničeni zbog brojnih izdataka.Ipak,u povoljnoj ste situaciji ako budete poslušali savet jedne Škorpije sa kojom ste bliski koja bi mogla da vam se nađe pri ruci kod nekih važnih odluka.

Ljubav-Budite komunikativniji i prihvatajte pozive za izlazk i sve će biti u redu.Dok sedite kod kuće,neprijatni ste,napeti i nervozni.Vašim najbližima smeta vaša svadljivost.Neko mlad,ili mladolik,interesuje se za vas.To bi mogla biti jedna Vodolija,Blizanac ili Devica.Vrlo ste popularni kod suprotnog pola,iako toga možda niste sasvim svesni.Ipak,prija vam pažnja.

Zdravlje- Smanjite obroke.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Horoskop za period od  17-23.9.2018. godine

Posao- Manji problemi ili kašnjenje u izvršavanju obaveza može vas poremeti ili pomalo demorališe.Trebalo bi da sa više optimizma gledate na posao koji bi mogao da bude veoma značajan potez u vašoj karijeri.Nervira vas činjenica da ga verovatno trenutno nemate koliko vam je potrebno,i želite da ne budete rob materijalnih vrednosti, a ipak  vam novac pritiče sa više strana.

Ljubav- Ako mislite na osobu koja živi u inostranstvu, osećanja su uzajamna,nemojte se preterano brinuti za nju,bez obzira što ona možda ima prilično poslovnih problema.Osoba u znaku Lava voljna je da vašem partneru pomogne u nečemu što je za njega bitno,potrebno je da on pokaže dobru volju za to.Vi ste mu najbolji savetodavac i spremni ste da preuzmete mnoge njegove obaveze na sebe,da biste njemu pomogli.

Zdravlje- Dobro se osećate.


VAGA (23.9. – 22.10.) 

Horoskop za period od  17-23.9.2018. godine

Posao- Pružiće vam se šansa da izbijete u prvi plan ali ćete verovatno biti pokolebani u vezi sa odlukom koju ćete doneti.Nemoje se previše uzbuđivati oko svake sitnice koja može iskrsnuti kao problem.Imate podršku Škorpije.Mogući su dobici preko redovnog posla ali i preko kontakata sa inostranstvom.Neko podržava vaše ambicije u vezi sa vanrednom zaradom i moguće da ćete pozvati nekadašnje kolege da vam se pridruže u radu.

Ljubav- Sve što ima veze sa domom i porodičnim problemima preterano vas opterećuje.Neraspoloženi ste i napeti. Pokazujete sklonost nepotrebnoj brizi i panici za svaku sitnicu. Zbog vaših problema na poslu trpe vaši najbliži.Budite spremni da im se nađete pri ruci, jer i oni dele vaše probleme.Vaša porodična situacija nije tako loša kako vam se čini jer imate nekoga ko živi u inostranstvu ko je voljan da vam pomogne kad god je to vama potrebno.

Zdravlje- Pazite se povrede.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Horoskop za period od  17-23.9.2018. godine

Posao- Ne budite preterano zahtevni prema saradnicima,jer su mogući konflikti.Dobrim darom za diplomatiju možete mnogo postići.Nemojte unositi previše emocija pri donošenju poslovnih odluka.Mudro rukovanje novcem je više nego preporučljivo u ovom periodu jer su mogući troškovi,nepredviđeni ali oni luksuza radi.

Ljubav-Pozicije Sunca i Merkura su vam naklonjene, u prvoj polovini sedmice ali kao da mnogo više izazivate divljenje u društvu,nego što ste u stanju da ostvarite dobar i harmoničan odnos sa stalnim partnerom.Potrebno vam je odobravanje,i ne žalite truda da biste šarmirali osobu koja vam se dopada,bez obzira da li ste slobodni li ne.Krajem sedmice postajete tajanstveniji.

Zdravlje- Sklonost infekcijama.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Horoskop za period od  17-23.9.2018. godine

Posao- Cela sedmica je povoljna,ali uglavnom za samostalne poslove,dok je svaka vrsta partnerskog odnosa pod priličnim znakom pitanja.Niste spremni da u mnogo čemu popustite,narolito jednoj Vagi ili Biku..Povoljan period u vezi sa novcem i dalje traje.Ne pravite prevelike troškove krajem sedmice.Igrajte igre na sreću uz pomoć Vodolije ili Ribe       

Ljubav-Nikako da se postavite kako treba,posebno ako ste u braku.Očekujete promenu koja se ne događa,ma šta vi činili.Imate utisak da je partner mnogo jači od vas,da vam nameće svoju volju.Ako ste mladi,možda biste želeli da se osamostalite,ali ne vidite kako da to izvedete, a da nekoga ne povredite. Slobodni predstavnici vašeg znaka mogu se lako upustiti u tajnu vezu sa vrlo proračunatom osobom.

Zdravlje- Pad imuniteta.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Horoskop za period od  17-23.9.2018. godine

Posao- Neko pokušava da utiče na vaše odluke,ali vi ste verovatno nepokolebljivi po mnogim pitanjima.Odlučite se između dve podjednako važne opcije pre kraja sedmice,ali rukovođeni intucijiom.Partnerski odnosi donose dobit u svakom pogledu.Možete dobiti nešto vredno,novac,poklon od osobe koja vam je draga.Igrajte zajedno igre na sreću.        

Ljubav-Vrlo ste romantični i očekujete da partner napravi prvi korak.Preterano ste bolećivi ili skloni dramatizaciji.Pozicija Venere, planete nežnih emocija u strastvenoj Škorpiji tera vas na razmišljanja o velikoj ljubavi sa jednim vodenim znakom koji su do skora bili vaši prijatelji ili pripadaju krugu vaših poznanika.

Zdravlje- Sklonost ka povredama.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Horoskop za period od  17-23.9.2018. godine

Posao- Prisutna je tenzija u odnosima sa saradnicima,moguće jer nemate mnogo strpljenja za njih, često ih kritikujete a pokušavate da im nametnete svoje ideje.Budite tolerantniji,bolje po vas.Moguća poslovna ponuda kojoj nećete odoleti.Mogući su dobici u igrama na sreću.Vratite dugove i isplatite sva zaostala potraživanja,ulažite u posao,isplatiće vam se.         

Ljubav- Pozicije planeta vam nisu naklonjene,naročito ako ste u vezi sa ambicioznom osobom.Ubeđeni ste da imate konkurenciju ili da se neko dopada vašem partneru ali vas štiti dobar uticaj Suna i Merkura krajem perioda,tako da je moguć susret negde na putu sa nekim koga odavno želite da sretnete. Moguće rasprave u domu bilo bi mudro da izbegnete.

Zdravlje- Nervoza.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Horoskop za period od  17-23.9.2018. godine

Posao- Malo ko zna šta mislite,šta planirate i kakve su vam namere u vezi sa sadašnjim radnim mestom.Vama je cilj da niko ne zna za vaše planove,ali preterana doza tajanstvenosti može prozvesti kontra efekat. Prilično ste haotični po pitanju novca,ili se galantirate ili ostavljate utisak da nemate dinar u džepu.Ako ste mladi,verovatno i nemate dovoljno

Ljubav-Veliki ste idealista kada je ljubav u pitanju. Osećate se prilično iscrpljeno i ne znate kako da organizujete svoj život.Potrebna vam je osoba na koju biste mogli u potpunosti da se oslonite.Imate potrebu da izrazite ono što osećate.Period je dobar za upoznavanje preko rođaka,odlaska na kućne zabave ili negde na kraćem putu.

Zdravlje- Mogući stomačni problemi.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest