NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od  22.- 29.10.2017. godine.

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Period 23.- 29.10.2017 godine.

Ona-  Sredinom perioda, posebno počećete da planirate nove poslove, i bilo bi najbolje da se orijentišete na vodene i zemljane znake, oni su sjajni sradnici, imaće mnogo novih ideja, biće veliki entuzijasti ali bez nekog Bika, Jarca ili Škorpije u ekipi, teško da ćete nešto postići.Prva Mesečeva četvrt 28.oktobra u Vodoliji donosi novu poslovnu ponudu.Trudite se da partneru nametnete svoju volju ali to činite dobronamerno i on se na vas najverovatnije ne ljuti.Ako ste u vezi sa Vagom ili Blizancima shvatate s kim imate posla, naročito ako se radi o osobi koja bi želela da se po svaku cenu eksponira. Moraćete da promenite taktiku, inače preti raskid ako je partner izuzetno ljubomoran.

On- Trebalo bi da se osećate polaskanim ponudom koju ćete dobiti od jednog Ovna ili Bizanaca. Verovatno imate još nezavršenih poslova, ali bar znate na čemu ste. Bilo bi dobro kada biste se posvetili nekom poslu u medijima posebno sa Bikom ili Devicom. Ovo je odličan period za obnovu saradnje sa onima sa kojima imate dobro iskustvo. Romansa je moguća i  predstoji vam flert sa Bikom, ili drugim Ovnom, dok bi Škorpiju i Jarca trebalo da izbegavate. Moguća ljubav sa ambicoznom i kreativnom osobom koja često putuje i koja će vam ponuditi zajednički posao.Slobodni Ovnovi mogu biti u nezgodnoj situaciji da im se udvaraju dve prijateljice koji se međusobno poznaju.

Mesečeni horoskop, Godišnji horoskop 2017.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period  23.- 29.10.2017. godine

Ona-  Okupljate tim dobrih saradnika jer ste ubeđeni da neko od sadašnjih ima nešto protiv vas ili da bi mogao da vam napravi problem na poslu. Ako ste mladi, verovatno ćete razmišljati o promeni posla.Od vašeg stava zavisi kako će vas drugi doživeti kao samouverenu osobu ili kao nekoga ko pravi kule u vazduhu.Finansijska situacija mogla bi da se popravi krajem perioda. Igrajte igre na sreću, mogući su poveći dobici. Ako ste u dužoj vezi i sa partnerom provodite malo vremena zbog opterećenosti poslom i njemu i vama je potrebna promena. Ako ste u vezi sa Rakom, Jarcem ili Škorpije moguće da ćete morati da se mnogo više potrudite da biste vezu doveli u red.Vaga pokušava da vam se nametne.

On- Mesec, Venera i Merkur svojim tranzitom donose dobit, posebno onima koji nisu skloni da rizikuju ali su spremni da prihvate nove ideje. Moguć je neki posao u tajnosti i verovatno ćete biti u prilici da se izborie za ono do čega vam je stalo da diskretan način. Škorpija, Bik, Rak i Jaracu su vaši stalni odani partneri preko kojih možete dobro da zaradite. Ne želite da se previše nervirate oko nečega što vam je u poslednje vreme stvaralo ozbiljne probleme, moguće da se tiče organizacije zaedničkog života i  verovatno partner nema mnogo razumevanja za vaše obaveze. Slobodni Bikovi mogu biti u prilici da upoznaju Raka, Bika ili Ribe.

Mesečeni horoskop,,Godišnji horoskop 2017.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period 23.- 29.10.2017. godine

Ona-Merkur, planeta mentalnog stanja  u vašoj astrološkoj kući  neprijatelja donosi probleme u komunikaciji sa autoritetima.Možete biti pomalo pokolebani u vezi sa novim poslom. Ne treba da se opterećujete onim što čujete na svoj račun, naročito od Škorpije ili Ovna. Napravite novu strategiju u vezi sa poslom.Mogući su neočekivani dobici, naročito u novcu. Vladalac vašeg znaka obrazuje izazovne aspekte sa planetama koji ne moraju da baš pozitivno utiču na vaš ljubavni i porodični život naročito ako spadate u one osetljive predstavnike ovog znaka. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo na putu ili kod nekoga u gostima ili negde na nekom porodičnom skupu.

On- Mesec u prvoj četvrti 28.oktobra  i donosi vam mnogo novih mogućnosti. Nemojte se previše eksponirati ako niste uspeli da regulišete odnose sa poslovnim partnerima, mnogima smeta vaša popularnost. Vaga, Bik i Rak vam nude zajednički posao, moguće u nekoj vrsti tajnosti. Ponudite Strelcu obnovu saradnje u domenu nauke ili medija.Najvervoatnije ste zaljubljeni ali i posesivni, prilično ljubomorni ali to je potpuno nepotrebno. Uverićete se vas da je partner u podjednakoj meri zainteresovan za vas koliko i vi za njega. Osoba koja nije slobodna pokušaće da vas osvoji, moguće da će joj to i poći za rukom. Ako se radi o Raku ili Lavu, otvorite četvore oči,moguće da se radi o prolaznom flertu.

Mesečeni horoskop,,Godišnji horoskop 2017.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Period 23.- 29.10.2017.godine

Ona- Želite da uradite nešto čime biste dali svima na znanje da ni od koga ne zavisite. Moguće da se radi o nekoj ponudu na koju dugo čekate i ako je dobijete odmah ćete pristupi poslu uz mnogo energije. Nemojte se opterećivati onim što o vama pričaju zavidne kolege. Nađite se pri ruci Škorpiji i Jarcu u vezi sa njihovom poslovnom dilemom.Saturn u Strelcu vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa u napetom aspektu sa Marsom i Pluton, vladalac segmenta ljubavi još uvek je u hladnom, uzdržanom Jarcu u napetom aspektu sa Venerom, planetom ljubavi zbog čega ćete imati manjih problema u komunikaciji sa partnerom. Ako pokažete osećajni deo svoje prirode možda ćete uspeti da ga odobrovoljite.Moguć susret sa jednom Devicom koja ne može da vam odoli

On-Imate mnogo posla i mnogo obaveza a najradije biste započeli neki nov posao. Ovaj period je povoljan što se tiče vaših planova u vezi sa inostranstvom ali verovatno ćete biti nespremni da se prilagodite tempu koji nameće šef ili će vam iskrsnuti posao na koji niste računali. Moguća su poveća ulaganja u stambeni prostor, nekretnine.Avantura na poslu sa jednom Vagom je ono što vas u velikoj meri privlači čak i ako jedno od vas dvoje nije slobodno. Vaša društvenost je vaše glavno oružje i verovatno ćete biti u prilici da shvatite do koje mere ste popularni. Neki drugi Rak ili Ovan mogu vas smatrati neodoljivim.Planirajte sa partnerom zajednički put.


LAV (23.7.-22.8.)

Period od 23.- 29.10.2017 godine.

Ona-Trudite se da držite konce svega što se dešava na vašem radnom mestu u svojim rukama ali ste svesni da nemate baš na koga da se oslonite. Ako ste  od nedavno na novom poslu, bio bi dobro da ne ulazite ni u kakve rasprave kako sa kolegama tako ni sa pretpostavljenim čak i ako ste u pravu.  Mnogi će dobiti povoljnu priliku da započnu rad sa strancima ili da pređu na novo, mnogo bolje radno mesto. Ovo bi mogao  za mnoge biti period u kome doživljavaju snažne emocije, mnogi će, nezavisno od uzrasta imati osećaj da su se prvi put zaljubili.Dobro ćete se slagati sa vazdušnim  znacima, a ako  imate planete u Biku, Devici ili Jarcu ali ako imate dosta planeta u vodenim znacima, moguće je nerazumevanje i konflikti za svaku sitnicu.

On-Na poslu vam predstoje značajne promene, najverovatnije neke dobre ponude, naročito ako se radi o privatnoj firmi ili ako nameravate da započnete neki samostalan posao. Ako se bavite umetnošću sportom ili vas doživaljavaju kao predusretljivu osobu možda ćete da ostvariti dobru komunikaciju sa Blizancima, Vagom ili Strelcem.Mogući su poslovi sa strancima ili iznenadni put u inostranstvo. Ako vam se dopada osoba koju poznajete već duže vreme, moraćete da potrudite mnogo više nego do sada da biste osvojili njenu naklonost . Nekome je veoma stalo da vas impresionira ali vi kao da ne obraćate mnogo pažnje na to iako vam je jasno o kome se radi. Prilično ste konfuzni u sferi emocija.

Mesečeni horoskop,Godišnji horoskop 2017.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Period od 23.- 29.10.2017.godine

Ona- Potrebi su vam dobri saveti, dobra organizacija posla i malo više samopošotvanja. Neko je uspeo da vas pokoleba u vašoj sigurnosti u sebe i sada pokušavate da se rehabilitujete na sebi svojstven način. Dobro stanje na bankarskom računu je za vas najbolja rehabilitacija. Uspećete da nagovorite dobrog prijatelja ili možda pre koleginicu da prihate vaš predlog za zajednički posao.Treba da uspostavite dobar odnos sa jednim Ovnom ili Vagom ali i  sa osobom koja vam se dopada iako vam povremeno pravi haos u životu jer nikada ne znate šta može da vam priredi i da li možete da na nju računate. Imajte strpljenja za neki vodeni znak, naročito ako ste na početku veze. Moguća veza sa Lavom, Škorpijom ili  Bikom.

On-Prva Mesečeva četvrt 28.oktobra ne odgovara onima koji vole slobodu, ne vole fiksno radno vreme ili su već u godinama kada im svaka vrsta autoriteta smeta. Mlade Device najverovatnije veoma smelo kreću u nove poslovne poduhvate i to sa strancima ne razmišljajući da da li će se to isplatiti već samo koliko će im se isplatiti. Trenutno ste jedan od najsmelijih znakova kada su novi poslovi u pitanju.Niste načisto na koga možete da računate i na koga da se oslonite. Bićete dobro raspoloženi ako vas dugogodišnji prijatelji budu pozivali u društvo ali ako nemate stalnog partnera bićete verovatno pomalo uzdržani osim kada je u pitanju jedan Strelac ili neki Lav koji je u poslednje vreme prilično tajanstven.

Mesečeni horoskop,Godišnji horoskop 2017.


VAGA (23.9. – 22.10.) 

Period 23.- 29.10.2017.godine

Ona- Dobro ćete se snaći u ovoj sedmici, posebno ako vaš posao ima veze sa medijima ili sa putovanjima. Pokušajate da se priviknete na  stil rada jednog Raka ili Lava. Neko će želeti da vas po sVaku cenu pridobije za svoje planove. Moguće da će se raditi o nekome ko nije ni približno tako prijatan kako će želeti da se predstavi.Preko prijateljskih veza pristiže vam neka vrsta finansijske pomoći.Niko ne može bolje od vas da zavodi ako samo reši da to učini. U stanju ste da budete  potpuno neprepoznatljivi i prijaće vam da se viđate sa osobama koje vam se otvoreno dive. Biku i Lavu teško padaju vaše promene raspoloženja koje će naročito biti naglašene početkom sedmice kada  ako ste slobodni možete upoznati veoma interesantnu osobu sa kojom ćete nastaviti da se viđate.

On-Naporan period za one tipične, ambiciozne predstavnike vašeg znaka koji žele da uvek bude po njihovom a to neće moći baš tako lako da se dogodi. Na vašu direktnost neko će odgovoriti lukavošću i vi ćete morati da preuzmete takav stil „borbe“ pošto oni koji vas ne vole nisu usamljeni. .Ako ste ikada želeli da vam se dogodi tajna veza ili strastvena ljubav, na samom ste pragu tako burnih događaja nad kojima najverovatnije nećete imati kontrolu. To vas naročito neće uzbuđivati, naprotiv, sve ono što se bude događalo biće isuviše izazovno da biste tome odoleli. Ako ste mladi i imate manje od 40 godina, verovatno ste zaljubljeni u neku veoma lepu osobu.


Mesečeni horoskop,Godišnji horoskop 2017.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Period 23.- 29.10.2017.godine

Ona- Osećate veliku potrebu za kreativnim izražavanjem moguće u umetnosti i nećete odoleti da ne krente u neke nove projekte čak iako niste sigurni da će biti isplativi. Početak sedmice donosi neke neočekivane prihode ili novac preko igara na sreću.Mogući dobici preko saradnje sa Škorpijama ili preko zajedničkog posla sa Vagom. Igrajte igre na sreću.Dobro se snalazite u ljubavnom životu, posebno ako vas interesuju jedan Rak neka Devica ili  Jarac. Ovan i Ribe koje poznajete preko posla ne odustaju od želje da budu sa vama. Moguć je konflikt  sa Lavom ako budete previše insistirali da prihvati svaki vaš predlog.Vaš znak je sada u trendu i mnogi se trude da budu u vašem društvu jer im imponujete.

On-Vaša razmišljanja u vezi sa novim izvorom zarade, novcem, završavanjem raznih formalnih stvari koje se odnose na poslovnu sferu do te mere vas opterećuju da vam se čini da ništa drugo i ne radite nego „jurite „ papire i potrebnu dokumentaciju. Ipak nešto značajno će se desiti što će vas pomeriti s mrtve tačke.Finansijska situacija se polako stabilizuje,ali ipak, pazite da vas neko  ne pokrade.Preko posla možete upoznati nekog ko će vam biti zvanično partner ali i nezvanični kandidati su tu najverovatnije preko posla srećete onog ko će vas zaintrigirati nekim neočekivanim gestom.

Mesečeni horoskop,Godišnji horoskop 2017.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Period 23.- 29.10.2017.godine

Ona- Ovo je jedan od boljih perioda za većinu predstavnika vašeg znaka, naročito ako ste bili spremni da napravite ustupke i pređete preko nečega u radu sa Blizancima ili Devicom Pokušajte da tokom ovog perioda obnovite veze i kontakte sa onima ste povremeno bili u konfliktu ako ih cenite i ako znate da na njih možete da se oslnite.Dobićete ponudu da se sretnete sa neki ko žće želeti da sa vama zapone nov posao.Trudite se da osvojite osobu sa kojim ste nekada bili na početku veze ali nikada je niste do kraja realizovali. Želite da se dopadnete jednom Biku ili nekoj Vagi koji su verovatno veoma popularni u svom društvu.

On-Pred vama je kada je ljubav u pitanju veoma uzbudljiv period jer Merkur iz vašeg znaka pravi dobar aspekt sa Neptunom što donosi slobodnima nove susrete i poznanstva.Romantični deo vaše prirode izbija u prvi plan.Želite da se viđate sa nekim a da to ostane na neki način u tajnosti.Dobro se slažete sa Bikom ili Devicom.Ovo nije najsjajniji period, naročito za one koji nisu u dobrim odnosima sa članovima porodice ili se često raspravljaju oko izbora partnera. Trudite se da date sve od sebe da bi veza sa Blizancima, Devicom, Ribama ili Lavom 

Mesečeni horoskop,Godišnji horoskop 2017.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Period 23.- 29.10.2017.godine

Ona-Nemojte trošiti novac na nepotrebne kupovine.Tokom ovog perioda Mars, planeta akcije  još uvek nije u dobrom aspektu sa Saturnom, vašim vladaocem, što donosi nervozu.Najverovatnije će vam se pružiti prilika da uđete u tajnu vezu sa nekim ko vas duže vreme na neki način opseda, zove ili pokušava da sa vama stupi u kontakt. Nemojte se preterano nadati da će stalni partner, naročito ako se radi o nekom rođenom  krajem 50 tih ii 70tih imati mnogo vremena za vas.Ako ste u vezi sa Ribama, situacija bi mogla da se u priličnoj meri iskomplikuje.

On– Situacija u domu vas u priličnoj meri opterećuje i čini vas nedovoljno spremnim na neke ustupke. Želite da se dogovorite oko novog posla sa Vodolijom sa kojom možete ostvariti dobru saradnju ako bi bila spremna da prihvati neke vaše uslove. Imate način kako da se uključite u timski rad sa jednim Bikom, Lavom ili Rakom, naročito u vreme prve Mesečeve četvrt i 28.oktobra. Trudite se da nađete način kako da ubedite jednog Bika da ima više poverenja u vas. Sa Ribama ne možete tako lako da ostvarite dobru komunikaicju kako biste želeli. Verujete da će vam se jedan Lav javiti kao što je obećao.

.Mesečeni horoskop,Godišnji horoskop 2017.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Period 23.- 29.10.2017.godine

Ona- Početak peroda donosi dobre mogućnosti za proširenje saradnje, posebno sa onima na koje inače niste računali ali ste se potajno nadali da će vam pružiti šansu da pokažete sve šta znate. Ako vam se dopadne ideja o privatnom biznisu, biće vam potrebna podška Škorpije, Jarca ili Riba, ili bar neki njihov savet a moguć je ulazak i u partnerski odnos. Budite oprezni u radu sa Ovnom ili Lavom .Osećate se prilično sigurnim pored partnera koji je prvenstveno vaš dobar prijatelja a ako ste slobodni, moguće je da jedno prijateljstvo preraste u emotivnu vezu. Naglašen znak Vage i Škorpije  mogu doneti i romantičan susret sa nekim ko se bavi umetnošću ili ako ste i sami umetnik, dopašćete se nekom ko veoma ceni to što radite. Moguća obnova veze sa Škorpijom ili Jarcem.

On-Prva Mesečeva četvrt u vašem znaku 28.oktobra donosi mogućnost nalaženja rešenja za problem sa kojim ste suočeni a koji bi mogao imati veze sa finansijama. Najverovatnije ćete sresti jednu Vagu   koja će vas moguće  inspirisati za neki nov posao ili će poželeti da vas nagovori da se zajedno  oprobate u nekom poslu o kome duže vreme razmišljate. Potrebna vam je podrška osobe koja vam je draga Oni koji traže posao, naći će ga posredstvom dobre prijateljice ili osobe koja je bliska vašoj kući. Moguć je susret sa nekim ko je veoma kreativan i ima mnogo ideja u vezi sa proširenjem saradnje.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Period 23.- 29.10.2017.godine

Ona- Period je izuzetno povoljan ako imate smisla za biznis i ako želite da uđete u posao koji bi vrlo brzo mogao da vam se isplati a još više ako budete ušli u ozbiljnu poslovnu kombianciju sa moćnim i uglednim osobama.Iako su Ribe spontane i nepredvidive u toku ovog perioda bilo bi bolje da se postave malo racionalnije i kada je ljubav u pitanju jer je to u njihovom interesu. Svaka prejaka emocija, previše subjektivnog stava pri analiziranju vašeg ljubavnog života može vam naneti više štete nego korisiti.Možete doživeti romansu sa Škorpijom koja vam je izrazito naklonjena.Ako ste slobodni, predstoji vam susret sa Devicom ili Škorpijom.

On- Ako budete u prilici da birate između dva slična posla, verovatno ćete se  odlučiti za onaj koji je bolje plaćen ali vam pruža i priliku da često putujete. Imate mogućnost da poboljšate status na poslu. Mlade Ribe mogu naći honorarni posao koji će im omogućiti da steknu dobro iskustvo.Sa pozicviijom  Merkura u Škorpiji i Urana, planete originalnosti teško da ćete pogrešiti pri izboru posla kojim želite da se bavite. Ako ste na početku karijere, moguće da vas privlače mediji ili umetnost. Verujete u mogućnost obnavaljanja veze sa jednom  Škorpijom ili Devicom sa kojima ste nekada izlazili.


Godišnji horoskop 2017.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest