NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od  15.- 21.1.2018. godine.

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona-Očekujete poziv od jednog Jarca ili    Vodolije koji bi mogli da vam pruže dobre uslove za rad ili koji su spremni da sa vama nađu kompromisno rešenje za vaše probleme. U stvari veoma ste ambiciozni ali i praktični, nećete dozvoliti da vas ponese ljutnja ili neko drugo negativno osećanje kada je u pitanju vaša karijera. Razmišljate hladne glave i pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju sa Vagom ili Bikom koji vas cene. U vreme mladog Meseca 17.januara, moguć je dogovor od koga mnogo očekujete. Romansa je moguća negde na putu u inostranstvu.

On– Mnogo ste više orijentisani na saradnju sa starijim iskusnijim koleginicama i kolegama nego sa mladima mada vam oni mogu biti desna ruka u poslu. Pokušajte da se bolje organizujete u radu sa jednom šarmantnom Vagom, Bikom ili Vodolijom jer ćete verovatno preko njih upoznati interesantne osobe i moguć je flert bilo da nekom od njih ili sa osobom koju ćete upoznati negde na nekom velikom skupu.Moguće da ćete uspostaviti kontakt sa nekadašnjom saradnicom koja vam je izuzetno draga.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona- Trudite se da budete informisani i u toku događaja jer bi vam se mogla ukazati dobra prilika za promenu posla ili za napredovanje. Neko pokušava da sa vama uspostavi dobru komunikaciju i da vam da na znanje da računa na vas kada je posao u pitanju. Pod naglašenim ste uticajem Marsa, što potencira vašu sposobnost da šarmirate i da zavodite na rečima. Ipak mnogo set ubedljiviji kada to činite na delu. Vaši pokušaji da partneru objasnite kako se osećate ne donose željeni rezulat. Mlad Mesec 17.januara i ulazak Sunca i Venere i Vodoliju pojačava vašu želju za napredovanjem u poslu i donosi mogućnost interesntnog poznanstva.

On- Morali biste biti mnogo taktičniji sa partnerom nego do sada.Tražite način da ispravite grešku u odnosu na njega,a to činite na prilično trapav način.Prati vas sreća u vezi sa rešavanjem zajedničkih fianansijskih pitanja, ali se pazite.Ne bi trebalo da se kockate ili ulazite u rizične transakcije,posebno ne na nagovor osobe koja vam je draga.  Moguće da ste veoma okupirani finansijama i željom da ih uvećate. Dobijate priliku da se istaknete u radu sa strancima ili da odete negde na neki duži put.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona – U vašem domu je napeta atmosfera a vi ste jedan od uzroka tome po mišljenju vaših bližnjih jer verovatno imate nerealna ambicije. Uporni ste i to konkurenciju nervira.Vaša preterana ambicija vas tera da radite do iscrpljivanja.Partneru to počinje da ide na nerve.Mnogi vas ogovaraju i njemu to naročito ne smeta, ali smeta vama.Pokušajte da svoje poslovne probleme ne prenosite u dom.Ako ste slobodni, moguća je romansa negde na putu sa jednim Jarcem, Rakom, Lavom ili Vagom.

On- Tokom perioda mlad Mesec 17.januara donosi novu šansu za zaradu i bićete raspoloženi da razmišljate o novoj taktici ako treba da proširite saradnju sa Lavom.Ulazak Sunca u znak Vodolije donosi pojačane ambicije. Ipak, Mars u  Škorpiji vas tera da brzopleto donosite odluke pod uticajem onih koji podstiču vaše ambicije. Osluškujete sebe jer vas intucija ne vara. Moguć je posao u medijima ili nekoj velikoj firmi. Ako se bavite umetnošću, postajete popularni.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona- Ne znate kako da se postavite u situaciji u kojoj vam ukućani protivureče za svaku sitnicu.Ne drži vas mesto i ne osećate se najbolje u svom domu,najradije biste negde otišli sami ili sa prijateljima.Ako vam se pruža prilika,planirajte put jer ćete se na njemu lepo provesti.Ukoliko ste u braku,verovatno se osećate pritešnjeni obazvezama koje vas sve više zamaraju ili je partner do te mere dominantan sa svojim planovima, potrebama i zahtevima da ne znate kako da se prema njemu postavite.Ako ste slobodni, dopašće vam se uspešan muškarac.

On- Budite komunikativniji i prihvatajte pozive za izlazk i sve će biti u redu.Dok sedite kod kuće,neprijatni ste,napeti i nervozni.Vašim najbližima smeta vaša svadljivost.Neko mlad,ili mladolik,interesuje se za vas.To bi mogla biti jedna Vodolija,Blizanac ili Devica.Vrlo ste popularni kod suprotnog pola,iako toga možda niste sasvim svesni.Ipak,prija vam pažnja neke veoma šarmantne dame koja vas motiviše da ne odustanete od svojih planova kada je u pitanju neki nov posao, možda zajednički. U vreme mladog Meseca 17.januara dobijate interesantnu poslovnu ponudu.


LAV (23.7.-22.8.)

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona-Ako mislite na osobu koja živi u inostranstvu, osećanja su uzajamna,nemojte se preterano brinuti za nju,bez obzira što ona možda ima prilično poslovnih problema.Osoba u znaku Vage,Ovna ili Vodolije voljna je da vašem partneru pomogne u nečemu što je za njega bitno,potrebno je da on pokaže dobru volju za to.Vi ste mu najbolji savetodavac i spremni ste da preuzmete mnoge njegove obaveze na sebe,da biste njemu pomogli.Mnogi smatraju da ne poklanjate dovoljno pažnje svojoj karijeri. Trebalo bi da budete malo aktivniji po pitanju odnosa sa prijateljima.

On-Sve što ima veze sa domom i porodičnim problemima preterano vas opterećuje.
Neraspoloženi ste i napeti. Pokazujete sklonost nepotrebnoj brizi i panici za svaku sitnicu. Zbog vaših problema na poslu trpe vaši najbliži.Budite spremni da im se nađete pri ruci, jer i oni dele vaše probleme.Vaša porodična situacija nije tako loša kako vam se čini jer imate nekoga ko živi u inostranstvu ko je voljan da vam pomogne kad god je to vama potrebno.Dobro se snalazite u društvu osobe koja je spremna da toleriše vašu nervozu ali niste svesni da je iscrpljujete. Moguć je posao koji nije sjajno plaćen ali ipak sasvim solidno.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona- Nikako da se postavite kako treba,posebno ako ste u braku.Očekujete promenu koja se ne događa,ma šta vi činili.Imate utisak da je partner mnogo jači od vas,da vam nameće svoju volju.Ako ste mladi,možda biste želeli da se osamostalite,ali ne vidite kako da to izvedete, a da nekoga ne povredite. Slobodni predstavnici vašeg znaka mogu se lako upustiti u tajnu vezu sa vrlo proračunatom osobom. Imate mnogo ideja u vezi sa nekim velikim projektom koji bi trebalo da radite sa strancima ili sa nekom producentskom kućom. Moguća je neka vrsta pohvale.

On- Pozicije mnogih planeta su vam naklonjene,skoro sve osim Urana ali kao da mnogo više izazivate divljenje u društvu,nego što ste u stanju da ostvarite dobar i harmoničan odnos sa stalnim partnerom ili saradnicima iako je društveni život upravo manifestovan tranzitom Urana. Potrebno vam je odobravanje,i ne žalite truda da biste šarmirali osobu koja vam se dopada,bez obzira da li ste slobodni li ne.Ako nemate stalan posao, snalazite se nekako a svi se pitaju kako vam to polazi za rukom.


VAGA (23.9. – 22.10.) 

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona-Vrlo ste romantični i očekujete da partner napravi prvi korak.Preterano ste bolećivi ili skloni dramatizaciji.Pozicija Venere, planete nežnih emocija tera vas na razmišljanja o velikoj ljubavi sa jednim Rakom ili Devicom koji su do skora bili vaši prijatelji ili pripadaju krugu vaših poznanika. U stvari tokom ove sedmice predstoji vam promena, bilo mesta boravka ili neki put gde se možete sjajno provesti u društvu onih koji će ukazati poštovanje prema vama.

On- Pozicije planeta su vam naklonjene,naročito ako ste u vezi sa ambicioznom osobom.Ukoliko ste mladi ili rođeni početkom znaka posebno vas štiti dobar uticaj Marsa koji simbolizuje ze,tako mlje nemačkog jezičkog područja a Saturn iz Jarca donosi probleme u vidu zahtevnih članova porodice da je moguć susret negde na putu sa nekim koga odavno želite da sretnete. Moguće rasprave u domu bilo bi mudro da izbegnete.Verujete da može da vam se naže pri ruci jedna Riba koja vam je obećala podršku u vezi sa nastupom u javnosti.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona- Veliki ste idealista kada je ljubav u pitanju. Osećate se prilično iscrpljeno i ne znate kako da organizujete svoj život.Potrebna vam je osoba na koju biste mogli u potpunosti da se oslonite.Imate potrebu da izrazite ono što osećate.Period je dobar za upoznavanje preko rođaka,odlaska na kućne zabave ili poznanstvo negde na kraćem putu. Dobijate vesti od jednog Raka možda, u vreme mladog Meseca i pokušaćete da se dogovorite sa Lavom u vezi sa nekim novim poslom.

On- Prva tri dana mogu biti izuzetno napeta, jer ćete biti veoma zauzeti raznim obavezama. Ne bi trebalo da se preterano nervirate ako neki od saradnika ne bdu želeli da se nađu pri ruci i ako vam budu kontrirali.Vašu darežljivost neko koristi, amoguće i zloupotrebljava na neki način.Veoma ste ekstravagantni, ali prva tri dana ipak možete imati prevelike izdatke.Ako planirate put,naročito poslovni,eto šanse da sretnete nekoga ko bi vam se mogao na prvi pogled svideti.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona- Ovo je sedmica u kojoj dolazi do punog izražaja smisao za biznis,zdrav razum,jaka logika i smisao za pregovaranje.Dobićete ponude o kojima ste sanjali.Iskorite priliku za saradnju sa strancima,posebno sa jednim Bikom, Vagom ili Lavom Pomalo ste zabrinuti po pitanju novca. Predstavnici vašeg znaka su u centru pažnje i rado viđeni gde god se pojave.Trebalo bi da obratite pažnju na osobu rođenu u znaku Device ili Jarca.Što ste mlađi, to su češći konflikti sa članovima porodice.Dobijate poziv za odlazak na familijarni skup,nakon koga slede razne priče.

On- Možete dobiti ponudu u vezi sa poslom za koji vam je potreban smisao za dobru komunikaciju i moguće znanje stranih jezika.Prijatelji vam pritrčavaju u pomoć upravo kada su vam potrebni.Potreban novac za privatan biznis dobićete mnogo lakše nego što pretpostavljate.Pokažite više inicijative u vezi sa mogućim kreditom.Pokušavate da držite pod kontrolom svoj ljubavni život,ali vam to teško polazi za rukom, naročito ako vam se dopadaju istovremeno dve osobe.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona- Prilično se kolebate kom poslu da date prioritet jer ste u procepu između onoga što vam drugi govore da je za vas najbolje i onoga što vi želite.Sledite svoju potrebu za kreativnim izražavanjem.Sa više strana vam pristiže novac,mada ćete početkom perioda biti malo uspaničeni zbog brojnih izdataka.Ipak,u povoljnoj ste situaciji.U vreme mladog Meseca, 17.januara predstoji vam poznanstvo sa atraktivnom osobom punom razumevanja.Bićete razapeti između razuma i osećanja,i najverovatnije je da će preovlavati strast.

On-Manji problemi,ili kašnjenje u izvršavanju obaveza može vas na kratko demoralisati.
Trebalo bi da sa više optimizma gledate na posao koji bi mogao da bude veoma značajan potez u vašoj karijeri.Nervira vas činjenica da ga verovatno trenutno nemate koliko vam je potrebno,i želite da ne budete rob materijalnih vrednosti.Naučite kako da obradujete partnera sitnim pažnjama i dajte mu na znanje koliko vam znači.Previše ste okupirani sobom i svojim ambicijama ili odajete utisak kako da vam često samoća više odgovara.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona- Pružiće vam se šansa da izbijete u prvi plan ali ćete verovatno biti pokolebani u vezi sa odlukom koju ćete doneti.Nemoje se previše uzbuđivati oko svake sitnice koja može iskrsnuti kao problem.Imate podršku druge Vodolije.Mogući su dobici preko redovnog posla ali i preko kontakata sa inostranstvom.Neko podržava vaše ambicije u vezi sa vanrednom zaradom.Bilo bi dobro da obratite više pažnje na jednu Škorpiju ili Bika koji su veoma voljni da vas usreće,ali vi robujete svojim principima i postavljate svoje uslove.

On-Veoma ste angažovani  u okviru posla koji ima veze sa strancima, putovanjima ili sportom i  glavna preokupacija vam je kako da uspete u poslu koji bi vam omgoućio  da uvećate prihode. Možete računati na pomoć Ovna, Strelca ili Vodolije. Preko posla moguća su poznanstva i susreti sa osobama koje će pokazati veliko divljenje i poštovanje prema vama a vi ćete sumnjati da li su iskreni. Trudite se da odolite iskušenjima, naročito ako ste u stalnoj vezi sa partnerom do koga vam je veoma stalo, ali mnogi će biti uporni da osvoje vašu pažnju.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Period od 15.- 21.1.2018.

Ona- Ne budite preterano zahtevni prema saradnicima,jer su mogući konflikti.Dobrim darom za diplomatiju možete mnogo postići.Nemojte unositi previše emocija pri donošenju poslovnih odluka.Mudro rukovanje novcem je više nego preporučljivou ovom periodu jer su mogući troškovi,nepredviđeni ali oni luksuza radi.Imate velikog uticaja na druge,uključujući i osobu koja vam je draga.Ako ste u dužoj vezi ili braku,moguće je mešanje sa strane,posebo ženskih članova porodice.Ne pričajete o problemima,doliće ulje na vatru.

On-Cela sedmica je povoljna,ali uglavnom za samostalne poslove,dok je svaka vrsta partnerskog odnosa pod priličnim znakom pitanja.Niste spremni da u mnogo čemu popustite,narolito jednoj Škorpiji ili ali sa Jarcem možete naći zajendički jezik. Suprotstavljaju vam se Lav, ili Vaga.Povoljan period u vezi sa novcem i dalje traje.Ne pravite prevelike troškove krajem sedmice.Igrajte igre na sreću uz pomoć Vodolije ili Ribe.Pokušavate da svoj život dovedete u red i da držite kontrolu nad njim.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest