NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od 16.-22.7.2018.  godine.

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Period od  16.-22.7.2018. godine

Ona- Spremni ste da se nađete pri ruci onima kojima ste potrebni. Vaša plemenitost dolazi do punog izražaja u vreme prve Mesečeve četvrti 19.jula i vi ćete tada u nekom društvu shvatiti koliko ste popularni i koliko mnogo se neke osobe oslanjaju na vaše mišlenje. Trebalo bi da budete daleko smeliji u svojim pokušajima da osvojite Škorpiju ili Bika. Devica vam je naklonjena a da vi toga niste ni svesni. Moguće da vam se došada jedan Lav.

On- Tranzit planeta donosi usredsređenost na druge više nego sebe. To je tipično za Ovna koji je plemenit i kada nekom obeća nešto onda i  ispuni. Imaćete način da se čujete sa nekim ko vam je izuzetno drag i toj osobi ćete dati na znanje da joj možda dugujete izvinjenje i neće vam biti teško da to učnite. Ako ste mladi i slobodni, ovo je sedmica u kojoj možete lako da se u nekog zamljubite.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona-Mesec  vas čini temepramentnom i spremnom da se  upustite  u vezu sa nekim ko često putuje ali tek u drugoj polivni sedmice. Dotle ćete se premišljati šta bi trebalo da uradite kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Imaćete mogućnost nalaženja rešenja za zajedničke probleme, naročito ako se oni tiču stambenog prostora. Imate poverenja u partnera kada vam daje obećanja, ispuniće ih.

On-Za vas tranzit Meseca preko Device, Vage,Škorpije i krajem perioda preko Strelca znači da vam se dopada crvenokosa ili tamnokosa dama ali veoma uzdržana. Na poslovnom planu dobro ćete sa njom sarađivati. Potrebno je da uložite manje napora nego što ste mislili da biste je osvojili. Verujete u dobre namere jednog Bika koji vam prenosi vesti o osobi koja vam se dopada a ne živi u vašem mestu stanovanja.Poslovi se odbro odvijaju.


blizanci

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona- Nepotrebno strepite da nećete  usepti u onome što ste zamislili.. Dobićete neočekivan poziv od jedne Device ili nekog Raka možda oko 19. u vreme prve Mesečeve četvrti a vi ćete pomisliti kako se radi o nekoj vrsti provokacije ili da se neko poigrava vama.Prilično ste nepoverljivi prema Jarcu sa kojom biste mogli lako da izađete nakraj kada biste  u nečemu popustili. Moguće da ste nepoverljivi i prema Škorpiji koja vam je nešto obećala a do sada nije ispunila.

On-Zbog Merkura u Lavu i prve Mesečeve četvrti u Vagi  možete biti prilično nestrpljivi i direktni u razgovoru sa ljubavnim partnerom ali i sa osobom koja vam se udvara u društvu mada ćete biti uvereni da ste taktični i da ne ostavlajte utisak nervoze i nestrpljenja, što može biti još naglašenije krajem sedmice.Ni sami niste načisto šta od koga očekujete. Jedna situacija počinje prilično da se komplikuje zbog čega bi trebalo da se što pre postavite odlučno.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona-U slučaju da vam se dopada ideja o nekom novom poslu sa  Vodolijom, na preporuku jednog Ovna, budite oprezni moguće da niste dorasli poslu koji je zahtevan ili nesiguran po pitanju isplate. Ponašanje Vage može da vas navede na pogrešan zaključak. Ako ste  podznak Blizanci pokušavate da budete ono što niste i to neće imati nikakvog efekta kod jednog Lava koji će želeti da mu date konkretne dokaze vaše naklonosti.

On-Imate potrebu da se istaknete u društvu i da ostavite dobar utisak na one koji su vam simpatični a na vas ne obraćaju baš mnogo pažnju.Vaša prilagodljvost je samo prividna i taktike radi i partner to zna i oseća i vraća vam istom merom. Nemojte se stideti emocija. Budite spontani ako treba i  direktni  ali izvucite potrebnu informaciju od njega posebno ako ste sumnjičavi. Nekome je veoma stalo da bude sa vama u dobrim odnosima.


LAV (23.7.-22.8.)

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona –Prva dva danasu rezervisani za razne  susretne i aktivnosti u okviru kojih biste mogli sresti nekog ko vam je veoma drag.Partner je spreman da razgovara o budućnosti čak i ako oseća da vi to još uvek ne želite, možda ima neke planove o kojima vi niste razmišljali. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji kada se radi o vašoj karijeri i ne bi trebalo da se previše opterećujete greškama iz prošlosti. Budite malo oprezniji u krajem sedmice u razgovoru sa nekom  Škorpijom

On-Veliki ste emotivac ali i ambiciozni.Ne želite da pokažete da ste bolećivi prema nekome  jer je prvaMesečeva četvrt u  Vagi zbog čega pokušavate da budete racionalni i kada su emocije u pitanju i imate potrebu da kontrolišete situaciju i na poslu i u ljubavi. Dopadate se jednom Ovnu ili nekoj Vagi koji pokušavaju da vas oraspolože. Krajem sedmice mogući su razgovori o novcu ili o poslu sa strancima.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona-Vaši bližnji su preterano zabrinuti zbog vaše  velike ambicije i smatraju da imate nerealne planove. Vaš nervni sistem je preterano nadražen jer pokušavate da radite više poslova paralelno i da se to odražava i na  vašu nervozu. Bilo bi dobro da planirate odmor ili promenu posla .Dobijate poziv za izlazak od osobe koju ste često viđali u poslovnim krugovima. Ako ste u vezi sa Jarcem ili Bikom, možete biti spokojni.

On-Nemojte popuštati pred nečijim zahtevima ili pred nekom vrstom ucene. Možda vam se to samo čini ali bi trealo da se maksimalno potrudite da uradite nešto na najbolji način Ako ste mladi, možda se radi o roditeljima koji pokušavaju da upravljaju vašim životom. Ukoliko ste u zrelim godinama, mnogo bolje vladate situacijom. Slobodne Device imaju šanse da  upoznaju Vodoliju koja će ih oduševiti.


VAGA (23.9. – 22.10.) 

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona-Moguća je obnova saradnje ili ljubavne veze sa nekim s kim ste bili  veoma bliski i uvek ste se dobro razumeli. Ako ste se rastali kao prijatelji a javi vam se ta osoba, posebno ako se radi o Raku, Jarcu ili Škopiji, nemojte se dvoumiti šta treba da radite. Neko će vam predložiti zajednički izlazak ili će vam izjaviti ljubav, verovatno osoba koja je poznata u javnosti.

On-Naporan period za one koji žele harmoničnu atmosferu u domu ili u privatnoj firmi.Čak i oni koji koji su od skora u vezi mogu očekivati izvesnu tenziju u odnosima sa partnerom jer predstavnicima vašeg znaka ne odgovara pozicija Venere u Devici ako ne znate šta hoćete ali u vreme prve Mesečeve četvrti 19.7. možete biti uspešni u svim delatnostima.Ako ste mladi i mate nekakvih dilema u vezi sa odlukom koja se tiče ljubavnog života, pitajte za savet jednog Ovna.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona-Neko će na  vašem radnom mestu, biti prilično   zahtevan prema vama ili će vas kritikovati početkm sedmice. Moguć je poziv od Raka ili Bika Ako se radi vašoj simpatiji, moraćete da budete uzdržani i da ne pristajete ni na kakvu provokaciju, jer će se raditi u stvari o potrebi parntera za svađom ili će očekivati da vi preuzmete odgovornost za nešto što vi ne smatrate svojom krivicom .Budite spremni da pređete preko mnogo čega. 

On-Osećate se veoma prijatno u društvu osobe koja vam po mnogim pitanjima ugađa bilo da se radi o poslu ili privatnom životu.Ako se radi o simpatiji ili o nekom kome se vi diskretno udvarate, trebalo bi da budete otvoreniji. Nemojte ni sumnjati u njena osećanja, čak i ako bude spominjala nekoga ko joj je nekada davno bio značajan. To nema nikakve veze sa vama dvoma. Prema jednom Ovnu imate prilično čudan odnos.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona-Venera, vladalac vašeg polja posla i javnosti u polju karijere čini vas prilično ambicioznom a prva Mesečeva četvrt u Vagi 19.7. u  Biku i Meseca u  Strelcu odgovara impulsivnim predstavnicima vašeg znaka  zbog čega je moguća romansa u tajnosti ili flert negde na putu. Ako ste putu ili u inostranstvu najbolje ćete se provesti sa nekim ko se bavi umetnošću ili sportom.

On-Mars u Vodoliji i prva Mesečeva četvrt u Vagi daje vam mogućnost da se ponašate kako hoćete, da mnogima namećete neke svoje stavove, predloge i imate utisak da vas i pored toga svi vole. Imate više prijatelja nego što pretpostavljate. Ako ste u vezi sa Devicom, situacija nije tako sjajna kako vam se čini, on planira da vam napravi neku vrstu „zamke“.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Period od 16.-22.7.2018 godine

Ona- Pokušavate da rešite probleme na fini način ali vam to ne polazi za rukom, morate da pokažete da ste autoritet i da vam je veoma stalo da vas drugi slušaju. Imate utisak da znate mnogo a da niste u stanju da to svoje znanje iskažete na najbolji način. Očekujete da vas podrže Devica i Škorpija dok vam Blizanci i Devica verovatno kontriraju. Bilo bi dobro da nađete više vremena za svoj lični život, naročito ako vam se dopadaju Ribe ili Bik.

On- Pozicija Marsa na početku Vodolije i prva Mesečeva četvrt u Vagi 19.jula donose vam mnogo raznih mogućnosti na poslovnom planu, naročito ako se spremate za neki veći projekat, ako radite posao zbog koga ste prisutni u medijima ili ako planirate da se ozbiljno pozbavite svojom karijerom. Jedna Deivca, Ovan i Strelac u svemu vas podržavaju. Odnosi sa strancima za vas postaju prioritetni.U ljubavi ste tolerantni i prilično strpljivi a ukoliko ste slobodni, možete upoznati osobu koja je poslom vezana za inostranstvo.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Period od 16.-22.7.2018. godine

Ona-Aspekt između Marsa i Urana ne reflektuje se na predstavnike vašeg znaka baš sjajno, ako ste nestrpljivi naročtio ako često imate osećaj da vas neopravdano kritikuju ili da ste predmet nekakve zavere. Možete biti skloni preterivanju u svemu ili možete pomisliti da kasnite u nečemu veoma važnom. Imate način da ispravite greške u vreme prve Mesečeve četvrti prema jednom Raku ili Lavu.

On– Odgovara vam tranzit Merkura ako spadate u poslovan tip Vodolija, ako radite u privatnoj fimi ili imate svoju firmu, možda ćete zaključiti neki nov sporazum ali i prva Mesečeva četvrt u Vagi 19. koja vam donosi mnogo dobrih mogućnosti kada je u pitanju saradnja sa strancima ili sa osobama koje rade u marketingu, imaju kontakte sa strancima.Neko pokušava da vas nagovori na nešto što vi duže vreme odbijate.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Period od 16.-22.7.2018. godine

OnaPreviše ste nesigurni u sebe jer mislite da neko ima nešto protiv vas iako vam je jasno da u stvari imate mogućnost da mnogo toga uradite u svoju korist ne zaviseći ni od koga. Ne dozvoljavate partneru da vam se previše nametne ili da sa vama uspostavi komunikaciju kakvu bi želeo, kao da se  iz nekog razloga ustručavate. Kako  sedmica bude odmicala bolje ćete se osećati, jer ćete biti sve  opušteniji osim poslednjeg dana perioda kada budete razmišljali o nekom novom poslu.

On-Mašta vam je bujna i uvereni ste da možete da uradite više nego što možete. Mnogi pokušavaju da vas upozore da po menim pitanjima grešite ili da uobražavate da se dešava nešto mimo vašeg znanja.U ljubavi ste pomalo ljubomorni, a u stvari, partnerka je ljubomorna na vas. Bilo bi bolje da izbegnete neke važnije razgovore s njim, ili da ne započinjete teme iz prošlosti. 


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest