NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od 19.-25.3.2018. godine.

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Period od 18. -25.3.2018. godine

Ona- Veoma ste odlučni i spremni da se borite za ono do čega vam je stalo. Jasni su vam ciljevi koji ste sebi postavili i ne dozvoljavate nikome da se meša u vaše odluke. Bićete spremni da se borite za ono što smatrate ispravnim i vervoatno ćete zahtevati od svih sa kojima dolazite u kontakt da poštuju vaše odluke. Ulazak Marsa u Jarca čini vas ambicioznom a kada je u pitanju komunikacija sa rođacima, postavljate uslove koje očekujete da drugi poštuju. Od 23. kreće period menje konfuzije u poslovinim odnosima. U ljubavi ste zahtevni i dominantni.

On- Vaša odlučnost imponuje vašim saradnicima. Znate tačno kako bi trealo pristupiti rešavanju problema ali ćete krajem sedmice moguće biti previše okupirani raznim temama i problemima da biste mogli da sve završite o roku. Jedan Bilzanac, Devica, Vaga ili Bik su dobri saradnici dok sa Jarcem i drugim Ovnom možete imati komlikovan odnos. Nemojte ulaziti u raspravu sa Škorpijom u vezi sa novcem.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period  od 18.-25. 3.2018. godine.

Ona- Ne želite da svima otkrivate svoje planove. Pokušavate da zavrišite sve što ste započeli ali mnogo toga ne zavisi samo od vas.Ne bi trebalo da se orintišete samo na one poslove koji su maksimalno isplativi.Verujete da će vam se naći pri ruci jedan Rak, Jarac, Vaga, Strelac. Vodolija je neko s kim često razmenjujete iskustva i mišljenje. Možete postati poznati po onome čime se bavite.Spremni ste da se vidite sa dugogodišnjim prijateljem koji živi u inostranstvu.Romansa na nekom putu sa jednim Strelcem ili Jarcem.

On-Imate šanse da proširite poslove sa Jarcem ili Škorpijom. Ribe računaju na vas i verovatno ćete im pružiti priliku da pokažu koliko su vam lojalni.Trebalo bi da budete veći optimista kada je u pitanju ideja o privatnom poslu jer imate realne šanse da budete uspešni. Ako sklopite ugovor sa nekim Rakom, Škorpijom ili Devicom možete zaraditi dosta novca. Budite ljubazni sa Vagom, moraćete da je zamolite za uslugu.U ljubavi ste zahtevni ali i mnogo dajete, naročito kada je u pitanju jedna Škorpija.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period od 18.-25. 3.2018.godine.

Ona- U centru pažnje je vaša lična sigurnost i osećaj da ste poštovani i cenjeni. Nemojte obraćati pažnju na to što ljudi pričaju već idite za svojim ciljem. Trebalo bi da razgovarate o karijeri sa vašim šefom, mada možete biti zabrinuti da ćete biti pogrešno protumačeni.Jedan veoma zanimljivi i aktivan dan u toku koga možete postići više nego što pretpostavljate.Imate toliko mnogo ideja i podrške samo je potrebno da se obratite pravim osobama za savet.Neko želi da sa vama obnovi kontakt ali vi ćete verovatno to odbiti ako vas je ta osoba na bilo koji  način povredila.

On- Ako planirate da se aktivirate u domenu sporta, marketinga ili nekih aktivnosti za koje je potrebno da budete deo tima. ne odustajete od svojih ciljeva.Trebalo bi da budete spremni da pristanete na neke uslove koji bi mogli biti za vas dobri i povoljni, ma šta se vama čini. Ako vam se bude javio jedan Ovan ili neki Strelac razgovararajte o bitnim pitanjima čak i ako finansijska konstrukcija posla ne bude zadovoljavajuća za vas. U ljubavi ste veoma posesivni ali imate utisak da partner od vas očekuje više pažnje.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Period od 18. -25.3.2018.  godine.

Ona-Vama su primarni odnosi sa poslovnim partnerima, moguće sa koleginicama koje imaju dobre ideje u vezi sa poslom. Sa Jarcem ili Škorpija  možete praviti dobre planove kada je u pitanju posao u medijma ili privatnoj firmi.Želite da napravite nešto što će druge zadiviti. Trudite se da budete u dobroj formi kada je u pitanju društveni život i da stignete na sva mesta na koja vas zovu a kada je ljubav u pitanju imate mogućnost suserta sa nekim ko vam je nekada mnogo značio.

On- Verovatno ćete biti spremni da uložite neki novac u posao od koga ćee očekivati dobar honorar ili ćete proširiti saradnju sa osobama koje dugo poznajete.Vaše ideje bi trebalo neko da podrži i verovatno će se to i dogoditi ako budete dovoljno taktični i spremni da se posvetite jednom prilično interesantnim poslom. Verujete da će vam se naći pri ruci jedan Jarac sa kim ste se nekada dobro razumeli.Tranzitni Merkur u retrogradnom hodu. Tranzit Sunca i Saturna ne reflektuje se na vaš znak dobro bar ne onoliko koliko ste vi to zamišljali. Trebaće vam dosta vremena da se naviknete na uslove koje vam nameće jedna Škorpija ili neki Rak.


LAV (23.7.-22.8.)

Period od 18. -25.3.2018  godine.

Ona- Možete biti nervozni zbog nesposobnosti da rešite problem na najbolji način mada ste blizu rešenja ako pitate za mišljenje nekog Bika ili Ovna. Jarac vam može dati ideju kako da rešite finansijski problem. Dobijate podršku od Ovna i Blizanaca koje vas izuetno cene.Možete obnoviti poslovni odnosa sa nekim ko vam je veoma drag. Imate nekoliko mogućnosti kojih niste u potpunosti svesni. Neki Bik ili Ovan pokušavaju da vas fasciniraju i da vam daju priliku da napredujete na poslu.Dobro se snalazite u društvu osoba koje vam pomažu da se snađete u profesionalnom životu.

On-  Na poslu vam predstoje značajne promene, najverovatnije nabolje, naročito ako se radi o privatnoj firmi ili ako nameravate da započnete neki samostalan posao. Ako se bavite umetnošću sportom ili vas doživaljavaju kao predusretljivu osobu možda ćete da ostvariti dobru komunikaciju sa Blizancima, Vagom ili Strelcem.Mogući su poslovi sa strancima ili iznenadni put u inostranstvo. Ako vam se dopada osoba koju poznajete već duže vreme, moraćete da potrudite mnogo više nego do sada da biste osvojili njenu naklonost . Nekome je veoma stalo da vas impresionira ali vi kao da ne obraćate mnogo pažnje na to iako vam je jasno o kome se radi. 


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Period od  18.-25. 3.2018. godine.

Ona- Želite da uradite nešto čime biste dali svima na znanje da ni od koga ne zavisite. Moguće da se radi o nekoj ponudu na koju dugo čekate i ako je dobijete odmah ćete pristupi poslu uz mnogo energije. Nemojte se opterećivati onim što o vama pričaju zavidne kolege. Nađite se pri ruci Škorpiji i Jarcu u vezi sa njihovom poslovnom dilemom. Mars i Saturn u vašoj astrološkoj kući  ljubavi  još uvek je u hladnom, uzdržanom Jarcu u napetom aspektu sa Venerom,  zbog čega ćete imati manjih problema u komunikaciji sa partnerom. Ako pokažete osećajni deo svoje prirode možda ćete uspeti da ga odobrovoljite.

On- Imate mnogo posla i mnogo obaveza a najradije biste započeli neki nov posao. Ovaj period je povoljan što se tiče vaših planova u vezi sa inostranstvom ali verovatno ćete biti nespremni da se prilagodite tempu koji nameće šef ili će vam iskrsnuti posao na koji niste računali. Moguća su poveća ulaganja u stambeni prostor, nekretnine. Avantura na poslu sa jednom Vagom je ono što vas u velikoj meri privlači čak i ako jedno od vas dvoje nije slobodno. Vaša društvenost je vaše glavno oružje i verovatno ćete biti u prilici da shvatite do koje mere ste popularni. Neki  Blizanac ili Ovan mogu vas smatrati neodoljivim.


VAGA (23.9. – 22.10.) 

Period od 18. -25.3.2018.  godine.

Ona- Mars, planeta akcije u vašoj astrološkoj kući doma i nekretnina donosi probleme u komunikaciji naročito ako imate i problema sa autoritetima.Možete biti pomalo pokolebani u vezi sa novim poslom. Ne treba da se opterećujete onim što čujete na svoj račun, naročito od Škorpije ili Ovna. Napravite novu strategiju u vezi sa poslom.Mogući su neočekivani dobici, naročito u novcu.Počekom i krajem perioda Mesec,  obrazuje izazovne aspekte sa planetama koji ne moraju da baš pozitivno utiču na vaš ljubavni i porodični život naročito ako spadate u one osetljive predstavnike ovog znaka. 

On-  Mesec u fazi rasta prelazi preko vašeg znaka i donosi vam mnogo novih mogućnosti. Nemojte se previše eksponirati ako niste uspeli da regulišete odnose sa poslovnim partnerima, mnogima smeta vaša popularnost. Lav Bik i Rak vam nude zajednički posao, moguće u nekoj vrsti tajnosti. Ponudite Strelcu obnovu saradnje u domenu nauke ili medija. Najveroatnije ste zaljubljeni ali i posesivni, prilično ljubomorni ali to je potpuno nepotrebno. Uverićete se vas da je partner u podjednakoj meri zainteresovan za vas koliko i vi za njega. 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Period od 18. -25.3.2018. godine.

Ona-Osoba koja nije slobodna pokušaće da vas osvoji, moguće da će joj to i poći za rukom. Ako se radi o Raku ili Lavu, otvorite četvore oči,moguće da se radi o prolaznom flertu.Okupljate tim dobrih saradnika jer ste ubeđeni da neko od sadašnjih ima nešto protiv vas ili da bi mogao da vam napravi problem na poslu. Ako ste mladi, verovatno ćete razmišljati o promeni posla.Od vašeg stava zavisi kako će vas drugi doživeti kao samouverenu osobu ili kao nekoga ko pravi kule u vazduhu.Finansijska situacija mogla bi da se popravi krajem perioda. Igrajte igre na sreću, mogući su poveći dobici.

On – Ako ste u dužoj vezi i sa partnerom provodite malo vremena zbog opterećenosti poslom i njemu i vama je potrebna promena. Ako ste u vezi sa Rakom, Jarcem ili Škorpije moguće da ćete morati da se mnogo više potrudite da biste vezu doveli u red.Vaga pokušava da vam se nametne.Mesec, Venera i Merkur svojim tranzitom donosi dobit, posebno onima koji nisu skloni da rizikuju ali su spremni da prihvate nove ideje. Moguć je neki posao u tajnosti i verovatno ćete biti u prilici da se izborie za ono do čega vam je stalo da diskretan način. STRELAC (21.11.- 21.12.)

Period od 18.-25. 3.2018.godine.

Ona- Sredinom perioda, posebno počećete da planirate nove poslove, i bilo bi najbolje da se orijentišete na vodene i zemljane znake, oni su sjajni sradnici, imaće mnogo novih ideja, biće veliki entuzijasti ali bez nekog Bika, Jarca ili Škorpije u ekipi, teško da ćete nešto postići.Vaš znak voli da se kladi, kocka i igra igre na sreću. Može se dogoditi da dobijete poveći iznos. Dobici slede preko rada sa strancima.U ljubavi je moguć susret sa nakom mnogo mlađom osobom. Trudićete se da dopadnete jednom Ovnom.

On -Trudite se da partnerki nametnete svoju volju ali to činite dobronamerno i on se na vas najverovatnije ne ljuti.Ako ste u vezi sa Ovnom ili Blizancima shvatate s kim imate posla, naročito ako se radi o osobi koja bi želela da se po svaku cenu eksponira. Moraćete da promenite taktiku, inače preti raskid.Trebalo bi da se osećate polaskanim ponudom koju ćete dobiti od jednog Ovna ili Bizanaca. 

 


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Period od 18.-25 3.2018. godine.

Ona – Veliki poslovni poduhvati mogu vam doneti probleme, posebno u radu sa Ovnom ili Blizancima.Romansa je moguća i  predstoji vam flert sa Bikom, Blizancima, dok bi Ovna ili drugog Jarca trebalo da izbegavate. Moguća ljubav sa ambicoznom i kreativnom osobom koja često putuje i koja će vam ponuditi zajednički posao.Slobodni Jarci mogu biti u nezgodnoj situaciji da im se udvaraju dva prijatelja tj. dve prijateljice koji se međusobno poznaju ili da vam se na radnom mestu udvaraju dvojica kolega.

On-Verovatno imate još nezavršenih poslova, ali bar znate na čemu ste. Bilo bi dobro kada biste se posvetili nekom poslu u medijima posebno sa Bikom ili Devicom. Ovo je odličan period za obnovu saradnje sa onima sa kojima imate dobro iskustvo.Trebalo bi da budete spremni za neke nove poslove Vama ide dobro na polju ljubavi mada prva dva dana perioda mogu biti pomalo stresna ako spadate u one tipične,ambiciozne Jarce. Pokušajte da se prilagodite partnerki, naročito ako se radi o Ribama, Biku ili Vagi. 


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Period od 18. -25.3.2018. godine.

Ona- Tranzit Merkura i Venere vam omogućava budete uspešni u medijima, na ispitima, da započnete posao u kome će doći do izražaja vaša sposobnost da rešavate konkretne probleme ali saradnja sa kolegama može biti veoma naporna ako nisu na istim talasnim dužinama kao i vi..Ako ste mladi, mogući su dobici preko rođaka, rada u studentskoj organizaciji ili preko honorarnog posla. Sportistima slede malo veće pare.Mgouća je romansa na nekom kraćem putu sa osobom od koje mnogo očekujete ali pitanje da li će imati strpljenja za vas,

On- Spremni ste da se upustite u žestoke rasprave sa partnerkom ili članovima njene porodice ali i vaše porodice da biste se izborili za svoju slobodu. To se posebno odnosi na mlade  Vodolije dok oni koji su u braku nemaju mnogo vremena za partnerku. Poznanstvo na izletu, većem porodičnom skupu donosi slobodnima šansu da dožive romansu.Neko ko je mnogo toga lepog slušao o vama, želeće da vas upozna.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Period o 18. -25.3.2018. godine.

Ona – Ne bi trebalo da se nervirate zbog situacije na poslu, naročito ako gotovo ništa ne zavisi od vas nego od spoljašnjih okolnosti ili vaših poslodavaca.Pazite da vam neko ne ukrade ideju, da vas ne nagovore na nešto što vama u stvari ne odgovara. Ne pristajte na kompromis po svaku cenu.U sferi novca ste nesigurni i mislite da niste dovoljno plaćeni ali imate načina da to popravite uz pomoć Bika, Raka ili Lava.

On- Ako volite Ovnove i Lavove, slobodno se upustite u avanturu sa jednim od ovih znakova koji su vam inače naklonjeni i koji vas impresiniraju.Ukoliko živite u zajendici sa roditeljima, izbegnite konflikte.Obnova veze sa Rakom može biti veoma stresna. Na poslu ste previše okupirani raznom vrstom aktivnosti i niste sigurni na koga možete da se oslonite. Tražite način da rešite problem koji možete imati u radu sa Devicom ili Blizancima. Verujete u mogućnost obnove saradnje sa Lavom.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest