NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od 21.- 27.5.2018. godine.

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Period od 21.-27.5.2018. godine

 

Ona– Ulazak Sunca u znak Blizanaca na isti dan kada je i prva Mesečeva četvrt može doneti želju za isticanjem,naročito ako imate smisla za PR poslove, za komunikaciju, strane jezike ili radite u medijima. Moguće da će vam jedan Bik ponuditi da radite zajedno u nekoj medijskoj kući.Ako ste zadovoljni sadašnjim radnim mestom najverovatnije da ćete imati mogućnost da uvećate zaradu. Na ljubavnom planu ste prilično tajanstveni, naročito ako vam se dopada osoba koja nije slobodna.

On- Spremni ste da napravite zaokret u svom životu na mnogim poljima.Jasno vam je da ste u prilici da obnovite neke kontakte naročito sa onima koji su vam svojevremeno bili izuzetno dragi.Nemojte oklevati ako treba da se sretnete sa Ribama, moguće da će vam ponuditi neki posao u četiri oka ili neku vrstu honorarnog posla koji će biti izuzetno dobro plaćen. Imate razne opcije i sebi dajete za pravo da birate jer ste verovatno jako dobro plasirani u svojoj struci. Dopada vam se osoba izuzetno atraktikvna, mladolika i temperamentna.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period od 21.-27.5.2018. godine

 

Ona- Želite da se dopadnete osobi koja je na nekoj vrsti položaja ili bi mogla da vam pomogne da svoje poslove dovedete u red, možda se radi o nekadašnjem kolegi ili o nekom koga ste nedavano sreli posled uže vremena. Imate mogućnost da se istaknete u poslu i da se aktivirate u nekim delatnostima koje mogu da vam donesu dobre prihode. Ribe i Jarac su vam posebno veoma dragi, bez obzira što su povremeno prilično nerealni u svojim planovima. Vaša kariera kreće uzlaznom linijom.

On- Strpljivi ste iako mnogi misle da ste prilično hiroviti i da ne želite da pravite kompromise. Malo šta može da vas izbaci iz takta kao tuđi komentari, naročito kada su neosnovani. Verujete da možete da napravite dobar posao sa Rakom, drugim Bikom ili Jarcem i da će vam se pružiti prilika da se angažujete na nekom dodatnom poslu koji će biti izueztno dobro plaćen. Ako ste u braku ili  u dužoj vezi, veoma ste posvećeni partnerki.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period od 21.-27.5.2018. godine

Ona- Brzi hod Merkura ,vladaoca vašeg znaka preko znaka Bika u kome je slab i preko 12.astrološke kuće u kojoj je takođe slab iako je planeta logike, tako haotično postavlje, vama može doneti neke ideje koje ćete, kada Merkur uskoro uđe u vaš znak realizovati. Samo vi znate šta možete i ne treb da slušate druge nego da se postavite kako treba i kako vi smatrate da možete da biste bili zadovoljni. Rezultati će se vrlo brzo pokazati. Pokušajte da se adaptirate na neki nov ritam rada vašeg partanera a ako ste slobodni i u radnom odnosu, neko bi mogao da vam se dopadne, pojaviće se u okviru poslovnih kontakata.

On- Znate dobro šta je za vas najbolje i tako ćete se i postaviti, posebno kada su neki novi poslovi u pitanju ili obnavaljanje saradnje sa nekadašnjim kolegama. Mars iz Vodoljie i Sunce u vašem znaku vam donose veliku količinu energije i entuzijazma i verovatno ćete biti izuzetno spremni da se angažujete oko nečega što vam je veoma bitno. Važno vam je šta drugi misle i o vama i daćete sve od sebe da bi se ta slika u javnosti bila što bolja. Moguće je poznanstvo sa veoma atraktivnom damom koja će vas privući svojim šarmom.

 


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

 

Period od 21.-27.5.2018. godine

Ona- Sunce ulazi u Blzance u vaše polje intuicije a Mesec početkom perioda u prvoj četvrti u polju posla i novca. Ovo bi moglo doneti sjajne mogućnosti na planu zarade i vi ćete verovatno naći neki nov način kako da se angažujete na poslu koji će vam doneti dobre prihode. Nekome je stalo da vas ima uz sebe kao saradnika i ponudiće vam verovatno dobre uslove za rad. Nemojte se previše nervirati ako neka Vodolija ili Ovan budu intrigarili između vas i osobe koja vam je draga. Moguća je romansa, tajna, negde na nekom putu ili na nekoj proslavi.

On- Imate mogućnost da se sretnete sa nekim ko će vam dati predlog koji ne bi terbalo da odmah prihvatite već da dobro razmislite o svemu jer će se raditi i poslu koji bi mogao biti izuzetno dobro plaćen ali i rizičan. Nekadašnji saradnici kojima ste se svojevremeno zamerili mogli bi vam praviti probleme razne vrste, posebno ako ste nekada bili prisutni u javnosti ili ako se radi o osobama koje misle da im nešto dugujete. Nemate mogućnost da lako rešite probleme o kojma već duže vreme razmišljate, moguće da se radi o promeni posla ili o vezi sa osobom sa kojom ste nekada neobavezno izlazili.


LAV (23.7.-22.8.)

Period od 21.-27.5.2018. godine

Ona- Niste sigurni ko vam šta misli, šta ko namerava, mnogo toga slušate na poslu i malo vam je zaista jasno, posebno ako je vaša firma u nekakvim reorganizacijama. Možete pronaći neki drugi posao, samo je potrebno da budete mnogo energičniji da ne dopustite da vas bilo ko provocira ili da vam nameće svoje stavove. Ako imate jaku intuiciju i dobijete ponudu o kojoj ste maštali, ne obazirite se na to šta pričaju Ovan ili Vodolija imaćete mogćnost da se dogovorite o svim detaljima posla. Moguć je suret negde na putu sa osobom koja je oduvek pokazivala prema vama veliku naklonosti, ali najverovatnije nije slobodna.

On- Neko će  vas pozvati radi nastavka saradnje verovatno već početkom sedmice ili ćete ako do poziva ne dođe, vi pokazati inicijatu da se tako nešto dogodi. Verujete da ste na pravom putu da počnete da se bavite nečim veoma ozbiljnim što bi zahtevalo od vas i novac i priličan fizički napor. Moguć je posao sa jednim Bikom samo bi trebalo da napravite ustupak. Ako budete u prilici da razgovarate sa Strelcem oko zajedničkog posla, razmislite koliko je pouzdan.Trudite se da nađete najbolji način kako da impresionirate jednu damu koja se bavi nekim, možda pomalo rizičnim ili veoma odgovrnim poslom.

 


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Period od 21.-27.5.2018. godine

Ona- Prilično ste nesigurni u sebe posebno početkom sedmice, možda ćete se dvoumiti da li da nastavite sa saradnjom sa osobom koja je bila izuzetno fer prema vama ali možda joj sada ne ide onim tempom kojim je navikla. Verovatno će vam se javiti neko da bi vam dao predlog o zajedničkom poslu, moguće Bik ili Rak. Ako se budete sreli sa Ovnom koji kod vas provocira želju za nastavkom veze a niste sigurni kakav mu je status, bolje odustanite, da se ne biste razočarali.U Jarca i Škorpiju možete da imate veliko poverenje.

On- Moguće je susret sa osobom koja vam je nekada mnogo značila, najverovatnije da se radi o nekom ko živi u inostranstvu i sa kim nemate prilike da se često sretnete. Ako budete želeli da obnovite vezu, to bi za vas moglo značiti da morate mnogo toga da se odreknete ili da svoj život prilagodite njoj. Nešto vas ipak privlači ka toj osobi. U poslu ste veliki profesionalac ali ako ste deo tima, nisu svi sposobni koliko i vi i to vas posebno nervira jer morate da o svemu brinete. Treba da razmislite o privatnom poslu.

 


VAGA (23.9. – 22.10.) 

Period od 21.-27.5.2018. godine

Ona- Venera, vladalac vašeg znaka u Raku štiti vas od neprijatnosti koje biste mogli imati na poslu ili je neko prema vama veoma zaštitnički nastrojen. Trebalo bi da budete mnogo spremniji na neke ustupke.Osoba koja vam se nečim zamerila nije baš tako jednostavna za komunikaciju a vas ipak nešto privlači ka njoj i ako se radi o Ovnu ili Vodoliji, dobro razmislite da li je mudro da sa njom obnovite vezu ili da nastavite saradnju. Merkur u Biku vas čini iracionalnom i nedovoljno praktičnom. Moguće da ćete imati neke vanredne troškove ali i povoljne vesti u vezi sa novcem.

On- Želite da se istaknete u poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju i koji bi za vas značio obnovu saradnje sa jednim Lavom,Rakom Vodolijom ili Blizancima. Ako ste rođeni na početku znaka, ulazak Sunca u znak Blizanaca donosi vam mogućnost proširenja saradnje sa strancima ili sa osobama koje rade za strane firme. Nekome je veoma važno da va uveri da možete da imate u njega tj. nju poverenja i ako se radi o poslvonom odnosu, nećete tako lako pristati na neke nove uslove a ako se radi o ljubavi, verovatno ćete biti mnogo popustljivjiji.

 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Period od 21.-27.5.2018. godine

Ona– Ulazak Sunca u znak Blizanaca može kod vas pojaćati nervozu ili nestrpljenje i ne odgovara vam ni tranzit Meseca jer vas čini izuzetno nepoverljivom, naročito prema Raku ili Lavu. Jedan Bik, Blizanci ili Devica su neverovatno uporni da sa vama uspostave komunikaciju koja vama ne odgovara. Moguće da ste pomalo razočrani nečim jer na vas negativno utiče retrogradni Jupiter koji prelazi preko vašeg znaka i koji vas čini malodušnom, naročito ako vam se dopada osoba rođena u nekom vodenom znaku. Poslovi se odvijaju običajenim tempom ali nemate utisak sa možete lako da nađete neki nov izvor prihoda.

On- Spremni ste na neke nove izazove i verovatno ćete se angažovati na poslu koji bi mogao doneti dobre prihode ali ćete morati da se mnogo više trudite da pridobijete naklonost onih koje treba da ubeđujete da prihvate vaše ponude. Imate dar za pisanje ili ste kreativni i inventivni i to biste želeli da nekako naplatite. Možda ćete dobiti ponudi iz medija ili iz neke firme koja radi sa velikim brojem stranih firmi ili sa medijima. Nemojte se dvoumiti ako treba da se čujete sa jednim Lavom ili Ribama.

 STRELAC (21.11.- 21.12.)

Period od 21.-27.5.2018. godine

Ona- Očekujete da vam se javi neko ko vam je svojevremeno bio veoma drag. Moguće da ćete se naći u prilici da se dogovorite sa jednim Lavom ili Ovnom oko nečega što je vama bitno ali je pitanje da li je to ono što vi zaista želite i što je za vas najbolje.Nekome je veoma bitno da vam da na znanje da nije na vas ljut ili da ima dobre namere u okviru zajedničke saradnje. Sa Bikom, Devicom ili Blizancima možete imati problema finansijske prirode ili ćete morati da se objašnjavate oko nekih nedovoljno raščišćenih problema iz prošlosti.

On- Ulazak Sunca u znak Blzanaca mogao bi da kod vas podstakne želju za isticanjem  i moguće da ćete naći način kako da se sa jednim Lavom, Vodolijom ili Jarcem dogovorite oko dalje saradnje. Jarac i Škorpija su nepoverljivi pa čak i Devica, Bik i Blizanci i očekuju od vas da im date jasne garancije da ćete biti korektni u poslovanju ali vi ste u stvari ona strana koja je najspremnija da rizikuje u poslu. Nemojte se previše nervirati ako vam se ne javi osoba na koju često mislite i sa kojom želite da se češće viđate, moguće da je ona okupirana svojim problemima.

 


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Period od 21.-27.5.2018. godine

Ona- Pravite dobar raspored svojih obaveza i planova ali niste naročito disciplinovani jer vam mnogo toga oduzima vreme. Možete u svemu da se oslonite na Ribe koje su uvek tu da pritrče za sve što vam je potrebno. Ako planirate susret sa strancem,sa nekim ko vam je obećao zajednički posao i saradnju na duži rok, verovatno ćete moći da se dogovorite oko svih detalja koje se odnose na finansije. U ljubavi ste prilično nestrpljivi ili nemate mnogo nerava za bilo kakve suvišne razgovore.

On- Dobijate vesti od nekog na koga ste računali ali ta osoba nije bila uvek spremna da vam izađe u susret. Već duže vreme razmišljate kako da joj date na znanje da može da ima poverenja u vas i kako da se dogovorite oko nekih finansiskih neodumica, posebno ako se radi o nekretninama ili nekim većim i ozbiljnijim poslovima koje biste obavlali u dužem vremenskom periodu. Mgouće da će vas neko pohvaliti za vaš rad i da ćete dobiti neku vrstu uvećanja prihoda. U ljubavi je situacija prilično stabilna.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Period od 21.-27.5.2018. godine

Ona- Neko planira susret sa vama, verovatno osoba sa kojom ste nekada već radili i imate dobro iskustvo.Mars u vašem znaku čini vas osobom koja pokazuje inicijativu i postavljate se zaštitnički prema onima koji od vas na neki način zavise ili ste vi prema njima bolećivi.Veoma ste spsobni za svaku vrstu privanog posla i pokušaćete da se adpatirate na neku situaciju koja će zahtevati od vas da napravite drugačiji raspored obaveza ili da se  privknete na neke drugačije uslove rada. U ljubavi možete biti skloni preteranoj posesivnosti, posebno ako je partner Lav ili Strelac.

On- Mnogo toga treba da rešite i verovatno ćete imati priliku da razgovarate o svojim problemima sa onima u koje imate veliko poverenje i sa kojima imate već iskustvo u rešavanju problema sa kojima ste sada suočeni. Ništa novo, ni značajnije neće se dogoditi što nećete biti u stanju da rešite na mudar način a ukoliko vam se javi neko u vezi sa poslom sa nekretninama, verovatno ćete želeti da taj posao okončate što je moguće pre.U ljubavi niste iskreni i partnerka vam to ozbiljno  zamera ali vi se verovatno nećete značajnije zbog toga uznemiriti.

 


RIBE (20.2.- 20.3.)

Period od 21.-27.5.2018. godine

 

Ona- Spremni se da se uključite u neke nove, možda napornije poslove koji će od vas iziskivati da pokažete strpljenje ali vi ga nećete baš naročito imati jer će vaši saradnici biti prilično neprijatni, direktni i nezahvalni. Pokušavate da nađete neki  odgovarajući posao koji vam može omogućiti da se na mnogo bolji način istaknete i da dođete do veće zarade. Ako vam se bude dopao jedan Jarac, učinićete sve da ga zavedete i to će vam verovatno i poći za rukom. Neka Devica bi takođe mogla biti potencijalni partner,neko ko će vam se na prvi pogled dopasti zbog svoje komunikativnosti.

On- Imate način da rešite važan problem i to ćete učiniti sa mnogo odlučnosti ali ćete istovremeno biti spremni na neke ustupke. To ćete uraditi više iz potrebe da ostavite pozitivan utisak na druge nego zato što ćete smatrati da je to za vaše dobro. Neki kompromis ćete morati da napravite sa Blizancima ili Ovnom koji vam nisu naročito naklonjeni ma kako se u javnosti ponašali. U ljubavi ste nepredvidivi, naročito ako ste od skora u vezi a ako ste u braku ili dužpj vezi, partner smatra da ste nervozni i nedovoljno pažljivi.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest