NEDELJNI HOROSKOP za nju i njega-Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od  17- 23.7.2017. godine.

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Period  17- 23.7.2017. godine.

Ona– Tokom ovog perioda bićete veoma aktivni i spremni da se uključite u neke nove poslove a ako ste na odmoru, viđaćete one sa kojima ćete možda započeti posle odmora neku vrstu saradnje. Venera u Blizancima pravi napet aspekt sa Saturnom i to nije baš sjajan aspekt ako ste u vezi sa ambicioznim partnerom. Moguće da ćete dati prioritet njegovim obavezama i ambicijama na uštrb vaših. Mars sredinom sedmice ulazi u Lava i pomaže martovskim Ovnovima da srede svoj ljubavni život. Ako ste slobodni, očekuje vas romantično poznanstvo i strastvena veza. 

On- Nećete dopustiti da propadne neka sjajna šansa po pitanju zarade, naročitoa ako se bavite sportom, radite sa mladima ili sa umetnicima. Verujete u mogućnost ostvarenja plana po pitanju saradnje sa strancima ako vam pomogne otac ili ako ste vi   u zrelim godinama, verovatno ćete biti oslonac svojoj deci. Ako radite sa mladima, očekuje vas put na kome ćete uspeti da pokažete organizacione sposobnosti. U ljubavi ste veoma zahtevni i prilično autoritativni.

Godišnji horoskop 2017.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Period  17-23.7.2017. godine

Ona– .Pokušajte da što pre sredite svoju finasijsku situaciju, započnite neki nov posao i posvetite se onome što vam je najbitnije. Verovatno ćete imati priliku da se sretnete sa onim koji mogu da vam pomognu i koji će želeti da vam daju korisne savete u vezi sa poslom. Vaše interesovanje je mnogo više usmereno na finansije i karijeru nego na ljubavni žitov. Stalni partner je pomalo nervozan a ako ste slobodni, očekujte udvaranje od nekog u koga imate veliko poverenj

On-Izuzetno burna sedmica u toku koje ćete vi proći manje više bezbolno u odnosu na druge znaka, uglavnom jer spadate u znake koje je teško bilo kako pokolebati. Volite da dominirate a u komunikaciji sa kolegama, morat biti taktičniji. Ne polemišite oko tema kojima sa kojima niste dobro upoznati. Ako ste u vezi sa nekim ko je poslom vezan za inostranstvo ili često putuje, možete očekivati zajedničko putovanja a ako ste slobodni, predstoji vam  iznenadni susret najverovatnije sa nekim ko takođe ima veze sa strancima ili sa nekim velikim firmama

Godišnji horoskop 2017.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Period  17-23.7.2017. godine

Ona-Mnogo ste moćniji nego što mislite. Bićete u centru pažnje zbog nekih događanja na koja nećete moći da utičete.Nešto neverovatno bi moglo da se dogodi na šta ne računate.Trebalo bi da budete mnogo taktičniji u radu sa Vagama, Lavovima, Rakovima i Strelcima.Pred velikom ste poslovnom šansom o kojoj ste samo mogli da sanjate. Skloni ste rizičnim poslovima. Izvesna doza misticizma prati vaš ljubavni život i mnogi misle da imate tajnu simpatiju.. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa poznatom osobom koja je sklona paralelnm vezama. 

On-   Nemojte donositi odluke u afektu, pod uticajem jednog Lava, Bika, Vage ili Raka. Trudićete se da ostavite utisak dominantne osobe, nekog na koga se ne može lako uticati, želećete da dominirate po svaku cenu ali pazite se. Nikakvo preterivanje vam se ne preporučuje. Poslednji trzaji Marsa u Raku donose mogućnost ulaska u tajnu vezu sa nekim koga smatrate prijateljicom ali ipak sve postaje mnogo transparentnije. Ma koliko se budete trudili da svoj život držite u diskreciji to vam neće polaziti za rukom. Pokušajte da se što je mogouće manje zavaravate da držite svoj život pod kontrolom. 

Godišnji horoskop 2017.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Period 17-23.7.2017. godine

Ona– Merkur, planeta logike, brzim hodom idre preko polja novca i posla i donosi  mogućnost sklapanja posla sa nekim ko će vas u svemu požurkivati, očekivaće od vas neverovatnu efikasnost koju vi nećete moći da postignete.Ne odustajte od svojih planova zbog drugih ali ne propuštajte šanse koje će vam se ukazati u radu sa Lavom, Vagom ili Bikom. Poslovne probleme rešavajte hladne glave. Potrebno je da priznate sebi šta prema kome osećate. Nemojte se previše baviti svojom povređenom sujetom i nemojte pothranjivati loša sećanja na nešto što je u stvari i nebitno. Jedno prijateljstvo se iznenada može pretvoriti u nešto mnogo značajnije.

On-Mnogo toga se dešava u astrološkoj kući  posla biti previše opterećeni razmišljanjima o onome što drugi misle o vama. Trudite se da postignete maksimum i pomoć očekujete od Vage ili Bika, ili bar razumevanje ali vam sredinom perioda mogu predočiti istinu koja vam ne odgovara. Ako budete imali priliku da se sretnete sa nekim s kim ste tokom prošče godine bili u vezi, trebalo bi da budete krajnje trezveni i racionalni, naročito ako je veza bila burna i ako ste raskinuli u afektu. 

 


LAV (23.7.-22.8.)

Period od 17.-23.7.2017.godine.

Ona-Preuzimanje odgovrnosti za bilo šta tokom ovog perioda može biti veoma stresno.Dobijate poziv za saradnju od drugog Lava.Sve što se dešavalo tokom prošle sedmice moglo bi imati značaja za odluke u vezi sa vašim ljubavnim životom u ovoj sedmici.Prenaglašeno astrološko polje ličnosti  i kreativnosti donosi mnogobrojne mogućnosti na poslovnom planu. Može se dogoditi, ako ste mladi, da dobijete ponudu za neki honorarni posao ili, ako ste u zrelim godinama da vam se ostvari želja da započnete neki samostalni projekat. 

On-Neki veliki novac vam je na dohvat ruke, samo treba da napravite dobar dogovor sa Lavom, Blizancima, Vagom ili Bikom. Igrajte igre na sreću.Možete biti zbunjeni ponašanjem Strelca ili Jarca i najverovatnije se nećete baš najbolje snaći u situaciji koja može voditi ka vezi koja ima perspektivu a da zapravo i ne znate mnogo o osobi koja vam se dopada. Može vam se učiniti da vaša simpatija krije nešto od vas.Ovo je za vas jedan od boljih perioda po pitanju započinjanja novog posla.

Godišnji horoskop 2017.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Period od 17.-23.7.2017.godine

Ona- Odličan period za svaku vrstu intelektualne delatnosti. Što ste originalniji, spremniji da rizikujete, to ćete pre imati mogućnost da napredujete. Neko, moguće jedan Lav imaće razumevanja za vaše ideje čak i ako vas drugi ne budu podržavali. Ovo je za vas sjajan period kada je u pitanju odluka koja se tiče projekat o kome dugo razmišljate ili ako ste umetnik, ako se bavite pisanjem, javnim poslom. Moguća je tajna romans sa nekim vatrenim znakom.

On- Ako očekujete vesti s puta ili treba da se sretnete sa nekim posle dužeg perioda razdvojenosti, biće to verovatno susret pun uzbuđenja.
Mnogo toga vam ide na ruku, naročito ako je partner nedavno izašao iz duge veze. Pokušavate da sredite svoj život, naročito ako ste u vanbračnoj zajednici, u drugoj vezi ili braku ili ste u očekivanju poziva od nekog ko nikako da se javi. Ako ste slobodni, verovatno će vam se pružiti prilika da sredite svoj život, započinjući vezu sa osobom koja vam se odavano dopada.


VAGA (23.9. – 22.10.) 

Period  17.-23.7.2017.godine

Ona-  Ako spadate u dobre „igrače“ imaćete priliku da odigrate nešto bravurozno nadmudrujući se sa Rakom, Ribama ili Strelcem Potrebno vam je mnogo strpljenja da biste izašli iz nekog manje više začaranog kruga ali se ipak nazire svetlo na kraju tunela.Neko pravi velike planove sa vama, svestan vaših kvaliteta. U ljubavi ste neodlučni ali spremni da se upustite  u vezu sa nekim od koga inače ne očekujete mnogo ali možete biti prijatno iznenađeni načinom na koji će se prema vama ponašati.

On- Veze sa Blizancima i Vagama postaju za vas prilično intrigantne i želite da okolina stekne utisak da ste veoma moćni i uticajni a vi ste u stvari u fazi opipavanja terena.Ni sami ne znate šta vam valja činiti jer jedino što bi bilo dobro i ispravno, izbegavate zbog povređene sujete. Vrtite se u krug i čekate da vas neko lepo zamoli da se pridružite njegvom timu saradnika.  Pri tom razmišljate i o nekim novim mogućnostima na ljubavnom planu ali više ste u sferi ljubavi prisutni razumom nego srcem a rauzum vam nije trenutno jača strana.


Godišnji horoskop 2017.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Period   17.-23.7.2017.godine

Ona-  Tranzit Marsa donosi psihološko-emocinalni pritisak i na poslu i u ljubavi. Poslu pristupate sa mnogo emocija iako vas nije lako izbaciti iz takta. Napravite taktiku kako da ih nadmudrite jer u protivnom sledećih šest meseci nećete znati kako da se poslovno i finansijski stabilizujete. Partner priča i želi jedno, vi drugo. U stvari partner je u nekoj vrsti agonije gledajući vas kroz šta prolazite, svestan da za njega i nema mnogo mesta u vašem životu. Koristite dobar uticaj Jupitera u segmentu intuicije i osluškujete šta vam govori podsvest.

 

On-  Mnogo toga je na vašoj strani ali ste suočeni i sa brojnim preprekama na putu ka ostvarenju planova. Strah je vaše najjače oružje koje ste uperili ka sebi nesvesno minirajući sve mogućnosti koje vam se pružaju na polju karjiere. Pokušavate da napravite neki mudra poslovni potez ali nemate mnogo kvalitetnih saradnika koji bi mogli da podrže vašu zamisao.Ribe i neka druga Vodolija su vam od velike koristi.. Ako ste mladi, ne snalazite se u ljubavnim „zavrzlamama“ jer ste neiskreni i prema sebi i prema onima koji su vam dragi.

Godišnji horoskop 2017.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Period –   17.-23.7.2017.godine

Ona-Astrološko polje privatnog biznisa i krupnih invesicija je opterećeno  tranzitom Plutona koji je u opoziciji sa Suncem što znači da će neko pokušati da ugrozi vaše radno mesto, da vam napravi lošu reklamu, ili ćete vi imati takav utisak, ali vi ćete ostati tu gde ste i ako nameravate da prelazite na drugo radno mesto, nemojte to učiniti tokom ove sedmice, u toj ponudi se krije zamka za vas.  Ljubavni problemi su vam trenutno prioritetn i izgledaju nerešivi iako ste svesni da biste mogli doneti odluku koja bi mogla biti povoljna za oboje.

On-Oni koji su u  nekoj vrsti finansijske obaveze  prema Raku ili Lavu trebalo bi da što pre urade sve ono što je za njih najbolje. Dobićete priliku o kojoj ste maštali i najverovatnije će vam poći za rukom da ste istaknete u okviru svoje struke. Oni koji su u braku osećaju se  nezaštićenim jer nemaju utisak da je partner spreman da se izbori za nešto što je trenutno veoma bitno. Nemojte nepotrebno donositi odluke u vezi sa stambenim prostorom koje vam se neće ostvariti.

Godišnji horoskop 2017.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Period -17.-23.7.2017.godine

Ona– Naglašeno astrološko polje posla, javnosti i velike zarade čini vas spremnim da se maksimalno angažujete oko sređivanja svoje finansijske situacije.Tranzit Meseca donosi nove mogućnosti na profesionalnom planu i spremnost da potraže i neki dodatni izvor prihoda. Novac na koji čekate da vam neko uplati stići će sa zakašnjenjem. Ljubavni život je prilično haotičan naročito ako ste u vezi sa nekim drugim Jarcem.Moguća romansa sa Lavom.Ako ste slobodni, očekujete poziv od Vodolije ili Blizanaca.

On-Moguće proširenje saradnje sa Bikom koga poznajete preko posla i nemate dovoljno vremena jedno za drugo. Ako ste u vezi sa Lavom ili Škorpijom, možete očekivati prijatne momente negde na zajedničkom kraćem putu. Čekate poziv od Jarca ili Ovna koji najverovanije nisu slobodni. Ribe i Škorpija očekuju da napravite prvi korak ka nečemu što bi moglo biti i zajednički posao i početak neke veze za koju niste sigurni da li će trajati jer vam se može činiti da je osoba koja vam se dopada prilično posesivna.

Godišnji horoskop 2017.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Period  17.-23.7.2017.godine

Ona-Vaše polje kreativnosti, posla i partnerskih odnosa je i dalje preopterećen prisustvom planeta koje remete vaš psihički mir ali vas i motivišu da izdržite tempo koji ste sami sebi zadali. Lav i Blizanci vas podstiču na neke možda pomalo nerazumne akcije. Trebalo bi da se maksimalno posvetite ostvarenju svojih davno  zacrtanih ciljeva.Veze sa umetnicima ili sa osobama koje pokušavaju da naprave karijeru u sferi medija,estrade, umetnosti ili sporta čine vas prilično nesigurnim u sebe  ali naći će se neki Lav koji će vam pomoći da ostvarite svoje planove.

On –Jedan Bik, Vaga ili Rak mogli da vam daju primamljivu ponudu iza koje ne stoji neke ozbiljna, velika zarada. Ako planirate put u inostranstvo, raspitajte se dobro o zemlji u koju nameravate da idete.Veze sa umetnicima ili sa osobama koje pokušavaju da naprave karijeru u sferi medija,estrade, umetnosti ili sporta čine vas prilično nesigurnim u sebe i ne zadovoljavaju vas. Težite pravim vrednostima i potrebno vam je društvo jednog Jarca, Lava ili nekog ko je spreman da za vas mnogo toga učini i na koga možete da se u svakom pogledu oslonite.

Godišnji horoskop 2017.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Period  – 17.-23.7.2017.godine

Ona-  Tranzit Meseca može doneti dosta problema na poslu ako nemate jasnu koncepciju šta želite Verovatno ste pod nečijim uticajem i nestrpljivi da ono o čemu ste razgovarali što pre realizujete. Trudite se da nađete najbolje rešenje za sebe u svakom pogledu. Imate potrebu da radite posao koji vam se dopada ali i da za njega budete dobro plaćeni.Sa Vagama i Bikovima napet odnos.Sa Blizancima takođe ali ako imate svoju firmu, možete očekivati dobre rezultate ili ćete uspeti da obavite razgovor kako vama odgovara. U ljubavi ste trenutno nedovoljno angažovani i kao da vas taj segment života naročito ne zanima.

On- Ima mnogo toga u vašem životu o čemu niko ne zna i vi ne želite ni da pričate jer ne smatarate da bi vam bilo lakše ako biste svoje probleme podelili sa drugima. Blizak prijatlj vam nudi posredovanje  kada je posao u pitanju a vama je potrebna dobra podrška. Imate način da sredite odnose u porodici i u ljubavi ljubavi, naročito ako ste dugo već usamljeni a postoji neko ko se interesuje za vas. Moguća je tajna veza sa nekim ko vam se udvara na poslu. Ako ste u braku, odnosi su harmonični.


Godišnji horoskop 2017.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest