Dnevni ljubavni horoskop – za nju i njega- Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

Dnevni ljubavni  horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

25.2.2018.

Ona-Moguće je da vam je prijatelj obećao da će vas upoznati sa nekim ko vam je veoma simpatičan. Pozicija Venere i Merkura  bi mogla značiti i zvesnu dozu nepoverenja između vas iosobe koja vam je draga zato što se radi o nekome ko je prilično buntovan i sklon da se postavi previše autoritativno

On-Previše ste aktivni, previše sve najbolje znate, previše ste nametljivi, svesni toga ali se ne menjate.Čini vam se da je to jedini način da opstanete u sadašnoj situaciji, ali nije. Neko će pokušati da vas zavede na rafiniran nači, možda sličan vašem a vi nećete prepoznati da se radi o ljubavnom zavođenju.


 Dnevni horoskop vašeg podznaka


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

25.2.2018.

Ona-Ako vam se dopada osoba koju poznajete  s posla i to vrlo atraktivna, i ako ste pri tom slobodna žena, onda je na vama da napravite prvi potez, posebno ka osobi koja želi da se odavno sretne sa vama. Pokušavate da se ne nervrate oko nečega što ste čuli o jednom Lavu ili Vodoliji.

On-Mogli biste sresti osobu koja vam je draga potpuno neočekivano. Ako se radi o partnerki koja je u poslednje vreme bila neodlučna u vezi sa nastavkom veze ili pokazivala ljubomoru, možda ne bi bilo loše da joj date šansu da se malo smiri ili da sama shvati šta hoće.


 Dnevni horoskop vašeg podznaka


  blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

25.2.2018.

Ona-Možete očekivati prijatne momente udvoje s jednim Ovnom koji odavno želi da se sretne sa vama. To se može dogoditi negde na kraćem putu, posebno u društvu Vodolije, nekog Strelca ili će vas neki predstavnik ovih znakova upoznati. Pazite da ne uđete emotivnu vezu sa osobom koja nije slobodna.

On-Pokušavate da se nametnete nekome ko vam nije toliko drag koliko vam je bitno da s njim nekoga pravite ljubomornim. Ako ne budete spremni da se priviknete na neke nove uslove pod kojima može da funkcioniše vaša veza, verovatno nećete uspeti ni da se dogovorite oko nečega do čega je vama veoma stalo.


 Dnevni horoskop vašeg podznaka


 

 

RAK (21.6. – 22.7)

25.2.2018.

Ona-Nekome, posebno osobi koja često putuje u inostranstvo ili živi u inostranstvu nećete moći da odolite a i ne želite to. Možete, ako ste slobodni, sresti nekoga ko će vam se odmah dopasti. Veoma ste osetljivi na spoljne utiske. Stalni partner primećuje da se ste skloni koketeriji.

On-Vodolija ili Rak bi mogli da vam izađu u susret po nekim vrlo važnim pitanjima, ali nemojte sa njima raspravljati svoje ljubavne dileme i iznositi sumnje u vezi sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Danas je bolje da se malo osamite i da se ne viđate ni sa kim, osim s društvom.


Dnevni horoskop vašeg podznaka


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

25.2.2018.

Ona-Nekome, posebno osobi koja često putuje u inostranstvo ili živi u inostranstvu nećete moći da odolite a i ne želite to. Možete, ako ste slobodni, sresti nekoga ko će vam se odmah dopasti. Veoma ste osetljivi na spoljne utiske. Stalni partner primećuje da se ste skloni koketeriji

On-Vodolija ili Rak bi mogli da vam izađu u susret po nekim vrlo važnim pitanjima, ali nemojte sa njima raspravljati svoje ljubavne dileme i iznositi sumnje u vezi sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Danas je bolje da se malo osamite i da se ne viđate ni sa kim, osim s društvom.


Dnevni horoskop vašeg podznaka


 


{Devica}Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

25.2.2018.

Ona-Ne uspevate da nađete kompromisno rešenje sa jednim Blizancem ili Ovnom. Ako se radi o stalnom partneru, trebalo bi da požate više razumevanja jer uskoro nastupa bolji period. Partner nije siguran u vezi sa zajedničkom odlukom koju treba da donesete  po pitanju puta u inostranstvo.

On-Mnogo toga vam izmiče kontroli a vi pokušavate da na svaki način sačuvate prisustvo duha. Neko će vam se naći pri ruci da vas oraspoloži i da vam pravi društvo. Ako imate potrebu da se sretnete se nekim ko me možete da povrite svoje tajne, učinite to, samo nikako nemojte stalnom partneru.


 Dnevni horoskop vašeg podznaka


VAGA (23.9. – 22.10.)

25.2.2018.

Ona-Imate priliku da se sretnete sa Lavom, Ovnom, Vodoijom, sa onim znacima koji vam prijaju jer su slični vašem temperamentu. Ako ste u vezi sa Vodolijom, veoma je ponosna na vas i na način na koji se ponašate u društvu, smatra da imate stila.

On-Vaš entuziajazam opada po svim pitanjima, uključujući i ljubavni plan osim ako niste u vezi sa Vodolijom, Strelcem ili nekim  Ovnom, . Ako vam se dopada Rak imate priliku da provedete prijatno veče u većem društvu. Dobro se slažete sa Lavom.


 Dnevni horoskop vašeg podznaka


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

25.2.2018.

Ona-Čekate na nečiji poziv ili da se nešto dogodi, da vas neko pozove, možda da vam se izvini. Vaša posesivnost i nesigurnost dolaze do punog izražaja. Ne pristajete na uslove jednog Lava, Raka ili Bika koji pokušavaju da vas ubede da treba da izađete negde zajedno

On-Dobijate poziv da se sretnete sa nekom osobom na koju dugo već mislite. Vaš život ide nepredviđenim tokom, ali dajte sebi mogućnost da shvatite šta osećate. Neko želi da se sretne sa vama a vi niste sigurni šta prema toj osobi osećate. Budite raspoloženiji prema jednom Raku koji odavno misli na vas, dajte mu šansu da ga upozante.

Dnevni horoskop vašeg podznaka


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

25.2.2018.

Ona-Pozicija Meseca znači da ste rastrzani između potrebe da uđete u stalnu vezu sa nekim ko vam po svemu odgovara, posebno po želji da vas štiti i da vam bude  oslonac i želje da uđete  kratku, strastvenu vezu sa jednim Lavom ili jednom Vodolijom.Sa tim znacima teško da možete da prođete bez većih emotivnih potresa.

On-Ne bi trebalo da se opterećujete partnerkinom ljubomorom posebno u odnosu na jednu Škorpiju ili Jarca jer je preterano sklona da vas analizira i prati svaki vaš korak. Previše je sumnjičava. Imate tajne želje o kojima ne pričate a koje možda i nisu usmerene ka njoj, već prema jednom Ovnu.


Dnevni horoskop vašeg podznaka


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

25.2.2018.

Ona-Ne budite previše sigurni u sebe i u mogućnost da će vam poći za rukom da ubedite partnera u ono što želite.Trebalo bi da budete mnogo prilagodljivi i svesni da je on u nekoj vrsti svoje krize.Ne samo da ima najverovatnije probleme u vezi sa poslom, nego nije siguran ni kako da se postavi prema vama pošto svači čas menjate raspoloženje.

On-Nemate dovoljno strpljenja  ni za koga uključujući i partnerku koja je prilično pažljiva,ali joj je verovanto jasno da od vas ne može da očekuje ono što vi niste spremni da joj date, ma koliko da vam je do nje stalo. Ubedite je u suprotno.

Dnevni horoskop vašeg podznaka


 

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

25.2.2018.

Ona-Nije vam lako  da krijete emocije,posebno prema Ovnu, Raku ili Biku,a imate potrebe za tim, jer ne želite da otkrijete osećanja dok ne saznate kakve su namere druge strane. Pazite da ipak ne preterate sa uzdržanošću,jer vam partner jednostavno neće poverovati.

On-Mnogima se dopadate, posebno jednoj Vagi koja izgleda nije uspela da vas osvoji. Bar ne za sada.Ukoliko ste slobodni, možete očekivati odličnu priliku za neko novo poznanstvo.U svakom slučaju, moguć je susret negde na putu, posbno u inostranstvu ili u nekom drugom gradu.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

25.2.2018.

Ona-Dobijate povoljne vesti u vezi  sa Jarcem. Volite da se družite sa ozbiljnim osobama sa kojima imate o čemu da pričate, ali to je sve manje jedan Ovan kom ste mnogo verovali. Danas će vas međutim, oraspoložiti neko od koga to najmanje očekujete, jedan Rak ili jedna Škorprija.

On-Želite društvo osobe sa kojom možete da razgovarate iskreno o svemu. Dobijate vesti od osobe koja želi da se sa  vama sretne i da sa vama bude u ozbiljnoj vezi. Ako niste slobodni, nije vam prijatno da morate da se branite od nekog ko je opsesivno zaljubljen u vas.

 

Dnevni horoskop vašeg podznaka


 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest