Dnevni ljubavni horoskop – za nju i njega- Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Dnevni ljubavni  horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)

22.10.2017.

Ona-Ulazak Marsa u Vagu donosi vam mogućnost poznanstva sa nekim ko je izuzetno atraktivan. Želite da se upoznate sa osobom koja je prisutna u javnosti. Možete dobiti poziv od nekog drugog Ovna ili Vodolije sa kojima uvek imate dobru komunikacije.

On- Ne bi trebalo da odustanete od odlaska na neki veći skup gde biste mogli dobiti priliku da se vidite sa Škorpijom ili Ribama. Jedna Vaga i neki Lav ima velike ambicije kada ste vi u pitanju. Moguć susret sa jednim Strelcem.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

22.10.2017.

Ona-Mnogi vas neće prepznaju po šarmu, komunikativnosti jer vi te osobine pokazujete samo u društvu onih koji zaslužuju vašu pažnju.Moguće je interesantno poznanstvo na većem skušu. Jedan Jarac očekuje da ćete mu se javiti.

On-  Naporan dan za one nestrpljive koji nemaju nerava da se posvete jednom partneru nego često menjaju stav ili su skloni flertu. Ako vam se dopada Vaga budite mnogo tolerantniji prema njoj jer vam neće oprostiti ako je zanemarujete.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


  blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

22.10.2017.

Ona- Ovo je period priličnih izazova ali ne i rešavanja pitanja vašeg statusa bilo u vezi ili u braku. Mladi Blizanci mogu biti nestrpljivi i mogu poželeti da stupe u brak ili mogu brzopleto doneti odluku o raskidu jer su preosetljivi.To je naročito naglašeno ako su u vezi sa Devicom.

On-Porodični život vam je najvažniji jer ako ste u zrelim godinama, potrebno vam je da uzmete stvar u svoje ruke i da dovedete u red sve ono što ste propustili da uradite u poslednje vreme. Mladi Blizanci su spremni na razne vrste kompromise.

Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

 

RAK (21.6. – 22.7)

22.10.2017.

Ona- Veza sa Vodolijom, Strelcem i Blizancima postaje iscrpljujuća jer vam  je stalni izvor stresa. Slobodni Rakovi mogu srestei nekoga na putu ili na nekom skupu.. Nemojte dopustiti sebi da vas ponese trenutna emocija prema nekadašnjem partneru koji nije ispao fer prema vama.

On- Nemate mnogo razumevanja za partnera ako se radi o Strelcu ili sa Vodolijom jer ste opterećeni obavezama na poslu. Pokušajate da se manje nervirate ako vam prigovori nešto ili ako ste slobodni, osoba koja vam se dopada ne prihvati vaš poziv za izlazak.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozeni


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

22.10.2017.

Ona-– Sa predstavnicima vazdušnih znakova, Blizancima i Vagama teško da možete da nađete zajednički jezik. Neko s kim dolazite u kontakt preko posla postaje vam ospesija iako je možda zauzet. Nemojte verovati svemu što vam priča neka  Devica, Lav ili Rak.

On-Ne volite da pričate o mogućnostima na ljubavnom planu a imate ih i trudite se da mnogima date na znanje da možete da ih sami rešite. Ipak, bilo bi dobro da ako ste nesigurni ne samo u partnera nego i u sebe, povedete razgovor na tu temu sa psihologom.

Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


Devica

{Devica}

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

22.10.2017.

Ona-Osećate veliku privlačnost prema nekome ko vam je izuzetno drag i prema kome ste oduvek bili izrazito bolećivi. Nekome je stalo da se sretne sa vama i da vas upozna, ili, ako ste povremeno rastavljeni od partnera zbog svojih obaveza, predstoji iznenadni susret.

On-Partnerova porodica ima nekih primedbi na vaš račun ali vi na to ne obraćate pažnju. Nekome je stalo da vas osvoji čak i ako imate stalnog partnera. Budite tolerantniji prema Vodoliji  koji su u manoj krizi zbog posla. Ako se radi o partneru verovatno je nervozan.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

VAGA (23.9. – 22.10.)

22.10.2017.

Ona- Potrebno vam je mnogo pažnje i razumevanja, a to možete dobiti u vezi sa Rakom ili Devicom. Ako jedan Lav pokušava da vas osvoji na originalan način, teško da će mu poći za rukom ako nije iskren. Moguć je razgovor sa nekim ko vam je izuzento drag.Dobijate vest od jednog Lava.

On-Partner je okupiran svojom karijerom i trudi se da nađe novo radno mesto ili da se izbori za ono koje misli da mu pripda. Vi u svemu tome ne učestvujete dovoljno aktivno osim što ga verbalno podržavate. On očekuje da mu pružite više pažnje i nežnosti. 


 skorpija

 

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

22.10.2017.

Ona-Ako ste jedan od staloženijih predstavnika ovog znaka, možete očekivati prijatne momenete kako udvoje tako i u društvu osobe koja vam je draga.Vodićete razgovore o nekim praktičnim pitanjima. Spremni ste na kompromis. Rođeni početkom znaka mogu biti pomalo nestrpljivi kada je  u pitanju veza sa nekim vatrenim znakom.

On-Ovo je jedan od boljih dana za one koji su u vezi sa Rakom, ili Jarcem. Ako planirate da sa Strelcem uđete u ozbiljniju vezu ili želite da ga fascinirate,moraćete da se potrudite, posebno ako se radi o nekom ko je malo stariji od vas. Verujete u dobre namere Riba koje su uporne u želji da vas osvoje.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

22.10.2017.

Ona-Imate nekoliko mogućnosti na ljubavom planu. Imate potrebu za nekim svojim ličnim zadovoljstvima a tome doprisnosi tranzit Venere iz Vage. Moguće da danas i ne želite da se sretnete sa partnerom,naročito ako imate neku drugu tajnu simpatiju. Ako budete u situaciji da morate nekome da se pravdate, nemojte to činiti jer ćete se posle toga loše osećati.

On-Ako ste slobodni,imate potrebu za stabilnom vezom sa nekim ko će vam u svakom pogledu mnogo značiti. Želite društvo diskrene osobe koja vas ne bi zamarala svojim problemima. Prijalo bi vam društvo jednog Ovna.Ne verujte jednom Jarcu koji vas je već jednom izneverio.Ne žurite sa ulaskom u vezu,već prvo dobro upoznajte partnera.


Jarac.

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

22.10.2017.

Ona- Razgovor sa Vodolijom može doneti neku vrstu otrežnjenja, ako ništa drugo imaćete mogućnost da se nekom požalite na svoje probleme. Veselo društvo vam u potpunosti odgovara i vi ćete uspeti da organizujete izlazak ili neki provod gde možete sresti nekoga koga površno poznajete ili nekoga ko će vam se svideti na prvi pogled. Bilo bi dobro da budete mnogo realniji u pogledu svojih očekivanja.

On-Gotovo sve što priželjkujete može da vam se ostvari,uključujući tu i tajnu vezu, ili obnovu veze sa nekadašnjom simpatijom. Ako putujete u zemlje nemačkog jezičkog područja, otvoriće vam se neke nove mogućnosti u vezi sa ljubavnim živoom.Može se dogoditi da upoznate irazito atraktivnu osobu koja se verovatno bavi sportom ili umetnošću.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

22.10.2017.

Ona-Ako ste u vezi sa Ovnom ili  Strelcem .Ssituacija će biti utoliko komplikovanija i teža jer oni jednostavno neće shvatati vašu potrebu za mirnom,romantičnom vezom,već će ako im vi ne pružite dovoljno uzbuđenja,biti spremni da ih traže sa strane.Ako budete mudri i vi ćete potražiti utehu u društvu osobe koja je odavno vaša tiha čežnja.

On-Dan bi mogao biti veoma lep i za zaljubljene, i za one koji su slobodni, naročito u večernjim satima. Ako ste na početku veze,  verovatno ste oduševljeni osobom koja vam je draga.Osećate se sposobnim da zavedete jednog Bika ili neku Vagu kojima se dopadate.Trebalo bi da budete malo tolerantniji prema partneru ako ste u vezi sa vatrenim znakom.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

22.10.2017.

Ona-Dobijate priliku za revanšom ali razmislite da li je mudro da to uradite.Možda je bolje da izbegnete društvo osobe koja vas nervira i koja vam je možda kad tad napravila neku spletku nego da su upuštate u nešto što može provocirati neprijatan razvoj događaja. 

On-Nemojte oklevati da pozovete osobu koja vam se dopada. Ako ste zbog nečega uvređeni ili mislite da vas partner ignoriše, pokušajte da na to zaboravite. Dopada vam se jedan Jarac ili jedna Škorpija koji će želeti da se sa vama sretnu. Ako ste zaljubljeni u partnera vaše prijateljice, dobro razmislite šta ćete dalje.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest