Dnevni ljubavni horoskop – za nju i njega- Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Dnevni ljubavni  horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

21.11.2017.

Ona-Verovatno pokušavate da shvatite nešto što vas opterećuje ili ćete pokušati da se raspitate u vezi sa nekim ko vas dugo već intrigira. Nemojte se previše nervirati ako vas jedan Jarac ili Rak  budu ignorisali. Dobro se osećate u društvu Vodolije.

On-Moguće da vas interesuje osoba koja je mnogo mlađa od vas. Nemojte se previše nervirati ako vas Blizanci ili Devica budu provocirali u vezi sa nekom osobom sa kojom ste nekada bili u vezi ili ste pokazivali interesovanje za nju.


20.11.2017.

Ona- Tranzit Meseca  preko Strelca donosi susret sa nekim ko često boravi u inostranstvom. Pokušaćete da se sretnete sa nekim ko vam je nekada nešto obećao a onda zaboravio. Turdite se ako ste slobodni, da se upoznate sa nekim ko vam je izuzetno drag, moguće da je stranac.

On- Strepite da biste mogli biti predmet kritike od strane osob do koje vam je izuzetno stalo. Nemojte se nervirati ako ne budete mogli da osvoijte neku izuzetno atraktivnu i ambicioznu osobu. Izbegnite raspravu sa Jarcem ili Devicom.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

21.11.2017.

Ona- Trebalo  bi da pokažete interesovanje za jednu Vagu, Škorpiju ili Jarca. Rak verovanto često misli na vas i daće vam na znanje da je ljubomoran na one koji vam se udvaraju. Pokušajte da se dogovorite sa Ribama u vezi sa izlaskom.

On- Dobro se slažete sa Škorpijom koja vam je već jednom dala na znanje da možete da računate na nju u vezi sa sa mnogim pitanjima koja vas opterećuju, moguće da se radi o koleginici koja je već jasno dala na znanje da joj se dopadate.


20.11.2017.

Ona- Danas možete biti posebno osetljivi na kritiku osobe koja bi trebalo da bude prema vama mnogo bolja jer ste joj verovatno mnogo toga učinili. Nađite način da se sretnete sa Jarcem ili Škorpijom. Jedan Rak pokušava da vas osvoji.

On- Želite da se  dogovorite sa Lavom oko zajedničkog puta i verovatno će vam dati na znanje u kojoj je meri zainteresovana za vas. Ne bi trebalo da budete osetljivi na kritiku jedne Škorpije, Vage ili Ovna.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


  blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

21.11.2017.

Ona-Očekujete da vam se javi neki drugi Blizanac ili Devica, možda Jarac, jer ako ste bili u vezi, imaćete o čemu da razgovarate. Loša pozicija Mesec može vas učiniti nesigurnom u sebe ili će partner imati utisak da vrštie pritisak na njega.

On- Verujete da možete da ubedete partnerku da nema razloga da se brine jer ste prema njoj fer i pokušavate da joj date na znanje da može da ima u vas poverenja. Dobijate vest od jednog Lava.


20.11.2017

Ona-Susreti sa strancima donose sreću ako se ne radi o službenom putu. Bilo bi dobro da ne budete previše iskreni jer biste, posebno ako ste mladi mogli biti žrtva nekoga ko tačno oseti onoga ko je usamljen a moguće da se vi tako trenutno osećate.

On-Niko ne može da vam kaže kako da se postavite prema partnerki jer vi to znate, ali ne želite već se pomalo emotivno udaljavate od osobe koja vas je u poslednje vreme prilično zamra. Sledite savete jednog Raka ili Jarca .


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

 

RAK (21.6. – 22.7)

21.11.2017.

Ona- Naporan dan jer vam ne odgovara tranzit Meseca i vi ćete pokušati da se prilagodite situaciji koja vam ne odgovara. Nemojte se se nervirati ako neki drugi Rak, Škorpija ili Devica ne budu reagovali kako očekujete.

On- Imate poverenja u partnerku koja je spremna da pređe preko nečega. Ne bi trebalo da se previše udubljujete u neke priče koje se odnose na vaš privatan život jer samo vi znate šta je istina.


20.11.2017.

Ona-Danas ste nestrpljivi i ne želite da se dogovorite sa partnerom oko nečega što vam je veoma bitno. Verujete da možete da ubedite partnera, naročito ako se radi o Jarcu, da vam izađe u susret po nekom bitnom pitanju. Dobijate poziv od Riba.

On- Ne bi trebalo da se opterećujete onim što čujete od Strelca, Jarca ili nekog drugog Raka. Verovatno ćete naći način da se sretnete sa nekim ko vam je svojevremeno bio veoma drag i naći ćete zajedničku temu.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

21.11.2017.

Ona- Neko želi da se sa vama sretne i da vam da na znanje da i dalje misli na vas ali vi ste prilično nepoverljivi ili nedovoljno tolerantni prma manjama osobe koja vam se u stvari dopada.

On- Želite da se  čujete sa nekim Strelcem ili Rakom koga ste povremeno viđali u poslovnim krugovima. Dobićete vesti od jednog Jarca ili Škorpije. Imate način da se pomirite sa Rakom.


20.11.2017

Ona- Vrlo ste darežlivi, pomalo nervozni i ne želite da vam iko nametnete nešto što vama ne odgovara. Pokušajte da se maksimalno posvetite osobi koja vam je draga, bar na kratko ili da joj date mogućnost da vam ispriča ono što je muči.

On- Pomalo ste premoreni ceo dan biste sanjarili, pre nego što biste se upustili u neku konkretnu akciju. A partner očkuje od vas ljubaznost, razumevanje ali ne i obećanja bez pokrića. Govorite ono što tog trenutka mislite, ne razmišljajući o tome da li ćete zaista biti spremni da to i ispunite.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


Devica

{Devica}

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

21.11.2017.

Ona- Dopada vam se osoba koja je veoma ozbiljna, želi da vam pomogne da se snađete u poslu koji je prilično komplikovan ili bi trebalo da ga radite zajedno sa nekim ko je veoma uspešan.

On- Nađite način da date na znanje osobi koja vam je draga šta osećate prema njoj. Imate način da sredite odnose sa nekom veoma šarmantnom osobom koja vam se uvek nalazila pri ruci  u vezi sa mnogim pitanjima.


20.11.2017.

Ona-Nervoza u domu, mnogo obaveza, mnogo nezavršenih poslova, strah da ćete biti kritikovani, sve vas to izbezumljuje i uvereni ste da ćete možda morati da se trudite oko partnera a nemate dovoljno nerava za to. Pokušajte da mu ipak poklonite malo pažnje

On- Mars i Uran u napetom aspektu stavljaju  težište na vaše emocije u okviru porodičnog ambijenta. Te emocije ne moraju biti uvek pozitivne jer vam ne pogoduje pozicija Marsa, naročito ako imate tendenciju da dominirate.

 


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

VAGA (23.9. – 22.10.)

21.11.2017.

Ona-Dopada vam se osoba koja često boravi na putu i sa kojom se viđate samo kada ima vremena za vas.Nije vam teško da se prilagodiet njenom rasporedu obaveza mada vam je potrebno mnogo više pažnje.

On-Dobićete poziv da se vidite sa nekim ko živi negde malo van grada ili ćete morati da se organizujete da biste mogli da ispunite obećanje i sretnete se u nekom većem društvu.


20.11.2017.

Ona- Dobro znate kako treba da se postavite u svakoj situaciji ali se ne ponašate primereno tome. Smatrate da jedna Vaga ili neki Rak treba da se drugačije postave prema vama. Vaše privatne obaveze vam onemogućavaju da sretnete koga želite. Pozicija  Urana vam ne odgovara.

On- Prilično ste nervozni jer niste sigurni šta bi jedan Jarac ili Rak mogli da vam prirede. Moguće da vam se čak neće ni javiti ili će se ponašati kao da nemaju nikakve obaveze prema vama. Budite mnogo sigurniji u sebe i nemojte sebi dozvoliti da vas bilo ko iznervira. 


 skorpija

 

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

21.11.2017.

Ona- Spremni ste da se angažujete oko nekog ko je izuzetno raspoložen da se sa vama sretne negd eu nekom većem društvu ili ćete biti u prilici da se vidtie sa osobom koja je više puta davala na znanje da joj se dopadate.

On-Nekome je stalo da se sa vama sretne ili se radi o osobi koja smatra da je bila dovoljno strpljiva. Spremni ste da se angažujete oko nekog ko očekuje da mu poklonite više pažnje ili da joj date neko objašnjenje za neki vaš postupak.


20.11.2017.

Ona- Veoma ste direktni i nikome ne dozvoljavate da se meša u vašu vezu.Možete očekivati iznenadni poziv od nekoga ko vam je oduvek bio pomalo drag ali i nedokučiv.On to ne radi namerno, ponaša se nepredvidivo a za vas je to izazov. 

On- Trebalo bi da se danas u potpunosti prepustite emocijama jer je to ono što vam je potrebno u svakom pogledu. Vašu ideju u vezi sa zajedničkim putem partner će prihvatiti ako ste duže od šest meseci u vezi. Nemate način da rešite dilemu u vezi sa Ovnom.

 


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

21.11.2017.

Ona- Mesec prelazi iz vašeg znaka u Jarca i donosi vam mogućnost da se sretnete sa nekim koga dugo niste videli i da mu date na znanje da vam je izuzetno stalo da raščistitite neku prilično komplikovanu situaciju.

On-Imate mogućnost da se upoznate sa osobom koja vas izrazito zanima, moguće da se radi o osobi koja je jedno vremeo boravila u inostranstvu ili niste imali prilike da se sretnete.


20.11.2017.

Ona- Iznenadiće vas  nečiji poziv ali verovatno nećete biti u stanju da ga prihvatite. Možete očakivati poziv od Bika, Raka ili Jarca. Takođe je moguć kontakt sa strancem  ili vrlo kreativnom osobom. Pokušavate da se dogovorite sa osobom koja vam je draga o bitnim pitanjima.

On-Može se desiti da saznate nešto o jednom Biku ili Raku što će vas iznenaditi. Neki trač  vas može neprijatno iznenaditi. Dan nije sjajan za izlaske, ako danas započnete vezu, verovatno će biti komplikovana sa mnogo mlađom partnerkom.


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

21.11.2017.

Ona- U večernjim satima, Mesec ulazi u vaš znak i dobićete priliku da se angažujete oko nekog ko vam je veoma drag, moguće da se radi o Raku, Biku ili Škorppiji. Ribe misle na vas.

On- Dobićete pozivd da se sretnete sa osobom koja je više puta jasno davala na znanje da joj se dopadate ali moguće da nije slobodna ili  je bila uverena da ste prema njoj ravnodušni.


20.11.2017.

Ona- Naporan dan za one koji su u tajnoj vezi. Budite i dalje veoma tolerantni i ne komentarišitesve promene njihovog ponašanja. Možete očekivati da ćete postići mnogo veći efekat ako im ne dajete na znanje da ste svesni onoga što oni osećaju prema vama.

On-  Iako ste pomalo pasivni i niste spremni da se angažujete oko partnera, možete očekivati da će vam on u svemu ugađati. Ne želite da popuštate Blizancima ili Devici kada su u pitanju nekakve sitnice. 

Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

21.11.2017.

Ona- Naporan dan ako morate da ispunite očekivanja partnera a niste za to spremni. Potrudićete se da se pomirite sa jednom Vagom ili nekim Lavom koji su vam više puta dali na znanje da im se dopadate.

On- Neko želi da se sa vama sretne negde na nekom velikom skupu ili se nada da će imati priliku da vas vidi, čak i ako niste možda slobodni. Dopada vam se jedna Vaga i neki Ovna ili druga Vodolija.


20.11.2017.

Ona- Volite da se družite sa onima koji su mnogo iskusniji od vas. Prija vam društvo osoba koje vole teme slične vašim. Moguće je da ćete se sresti s nekim ko je često putovao ili ko se bavi poslom zbog koga je često prisutan u javnosti.

On-Dobro bi bilo da se posvetite svojim ličnim zadovoljstvima, druženju sa onima koje volite, da im ugađate, jer će vam se to vratiti istom merom. Nemojte očekivati ni od koga čudo, nego shvatite da sve funkcioniše po principu ko uzima taj dobija.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

21.11.2017.

Ona-Imate mnogo više prilika nego što koristite i niste svesni kome se sve dopadate.Moguće da se radi o jednom Biku ili Škorpiji. Susret sa Rakom ili Jarcem može vas uznemiriti.

On-Dobro se snalazite u društvu osobe koja je prema vama pokazivala uvek uzdržanost naročito ako ste nekada bili u vezi ili je trebalo da se to dogodi ali neko od vas dvoje je prekinulo kontakt.


20.11.2017.

Ona- Niko ne može da vam  kaže kako da se postavite prema osobi koju poznajete preko posla, trebalo bi da se odlučite da li želite da ostanete sa sadašnjim partnerom ili sa onim koga samo viđate u prolazu. Dobijate vesti od jednog koji vam se dopada.

On- Merkur u Strelcu u konjunkciji sa Mesecom i Saturnom vas čini sklonim da pravite pogrešne poteze, da kažete ono što ne treba ili da pogrešno procenjujete partnera. Ako ste slobodni, može se desiti da se ozbiljno posvađate sa partnerkom.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest