Dnevni horoskop

Facebooktwitterpinterest

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

 


 

OVAN (21.3.- 20.4.)

27.5,2020.

Mesec u Lavu  vas čini spremnim da se uključite u posao koji bi mogao da vam donese dobre prilike za zaradu. Imate dovoljno razloga da budete zadovoljni razvojem situacije.Očekujete da vam se javi osoba sa kojom možete da se o svemu dogovarate.

Dnevni ljubavni horoskop

27.5.2020.

Ona- Naporan dan ako imate mnogo obaveza i nemate dovoljno vremena za osobu koja vam je draga a pokušavate da se nekako organizujete da biste se videli. Ako ste u dužoj vezi ili braku, verovatno će vam partner predložiti zajednički odlazak na put.

On-Ne bi trebalo da se previše  bavite problemima vaše partnerke ako znate da ona može da ih sama reši jer ćete u tom slučaju biti stalno u prilici da sa njom vodite ne samo razgovore o njenim problemima nego i nepotrebno ćete se opterećivati nečim što je nebitno.

26.5.2020.

Ona-Jedan od uzbudljivijih dana zbog pozicije Meseca  što se povoljno odražava na predstavnike vašeg znaka naročito ako ste romanitčni i spremni da se borite za ono do čega vam je stalo a to je najverovatnije naklonost jednog Lava ili Bika.

On- Dopadate se osobi koja želi da sa vama stupi u poslovni odnos ali i da nastavite da se povremeno viđate. Trebalo bi da budete mnogo spremniji na neke nove momente u vezi, posebno ako se radi o izuzetno temperamentnoj osobi.

Horoskop za vaš znak


 

 bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

27.5.2020.

Dobijate priliku da razgovarate o privatnom poslu ali vas neko iz vaše okoline sprečava da razvijete svoje poslove na način na koji vam to odgovara. Članovi porodice ne pokazuju dovoljno razumevanja za vas. Trebalo bi da se uključite u neki nov projekat.0

26.5.2020.

Spremni ste da se uključite u poslove koji bi mogli da vam donesu dobre prihode. Mnogima smeta vaša autoritativnost ali vi samo pokušavate da prenesete svoje iskustvo na one koji na neki način od vas zavise. Tražite razlog da biste se sreli sa jednim Lavom.

Dnevni ljubavni horoskop

27.5.2020.

Ona-Imate potrebu za iskrenim razgovorom sa nekim ko vam je svojevremeno bio drag, možda ste bili i u vezi a nikada niste neke stvari rapčistili do kraja. Trudićete se da osvojte poverenje jedne Vodolije koja vas u poslednje vreme ignoriše.

On-Ništa ne može da vas obeshrabri kada je u pitanju osoba koja vam je duže vreme već otvoreno velika simpatija. Ne uzdržavate se da izrazite divljenje prema osobi koja je mnogo mlaža od vas čak iako možda niste slobodni

26.5.2020.

Ona-Atmosfera u domu nije sjajna, ili pokušavate člana porodice da prihvati neku vašu sugestiju, ali vam je za to potreban dar ubeđivanja. Ako ste mladi, verovatno upoznajete nekog preko socijalnih mreža

On-Pokazujete inicijativu da se jedna veza obnovi, i to će vam verovatno poći za rukom ako se radi o Vagi ili Blizancima, ali ne i ako se radi o Jarcu ili Vodoliji.

Horoskop za vaš znak


blizanci

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

27.5.2020.

Naporna saradnja sa Ribama i Škorpijom vas previše iscrpljuje da biste bili raspoloženi za neke nove razgovore i kontakte. Mnogi žele da se sa vama sretnu i razgovaraju o nekim važnim pitanjima u vezi sa novim projektom.

26.5.2020.

Tranzit Meseca vam donosi neku vrstu popularnosti ili ćete biti u centru pažnje i mimo vaše volje. Gde god se pojavite izazivate diveljenje ili vam se ljudi obraćaju jer ste im simpatični. Planirate neke nove poslove koji bi bili unosniji od onih koje trenutno obavljate.

Dnevni ljubavni horoskop

27.5.2020.

Ona-Pokušavate da se prilagodite uslovima koji vam nameće partner, moguće da se radi o Lavu ili Vodoliji  . Dobro se osećate u društvu osoba sa kojima možete da ostvarite dobru komunikaciju i imate o čemu da pričate. Moguć susret sa Vodolijom.

On-Nekome je veoma stalo da sa vama ostvari skladan odnos ali vi se ponašae prilično uzdržano ili niste dovoljno iskreni.ako vam se dopada Rak, mnogo ste direktniji.Nemojte se previše raspravljati sa oko sitnica sa Jarcem ili Blizancima

26.5.2020.

Ona- Želite da se postavite odlučno kod rešavanja ljubavnog problema ali niste načisto da li ste na pravom putu  po pitanju  odluke koju želite da donesete. Osećate se dobro u društvu jednog Bika sa kojim možete da imate dobru komunikaciju.

On- Škorpija je spremna da u nečemu popusti ali vi ste više orijentisani na Lava ili Vodoliju, možda i na neku Devicu, pre nego na Škorpiju. Imate potrebu da se izmaknete iz neke situacije koja vam izgleda prilično stresna.


RAK (22.6. – 22.7)

27.5.2020.

Potrebno vam je mnogo više strpljenja da biste se dogovorili sa jednim Lavom oko nekog zajedničkog projekta koji zahteva od vas dobru kondiciju i smisao za  dobru organizaciju. Ne oklevajte da se javite jednom Biku ako vam je obećao zajedničku saradnju.

26.5.2020.

Tranzit Meseca preko vašeg znaka  donosi mogućnost nalaženja rešenja uz pomoć jednog Bika ili RibaImate način da se dogovorite sa onima koji su vam ponudili neku vrstu zajedničkog posla. Trudite se da ostanete u toku onoga što se dešava na vašem poslu, naročito ako ima veze sa strancima.

Dnevni ljubavni horoskop

26.5.2020.

Ona-Trudite se da budete fer prema osobi koja je pokazala interesovanje za vas čak iako možda ništa ne osećate. Pokušavate da sredite svoje odnose sa stalnim partnerom. Imate način kako da se pomirite sa Strelcem.

On- U večernjim satima imaćete potrebu za intimnijom atmosferom i verovatno ćete voditi razgovor sa nekim ko vam je posebno blizak. Ako ste mladi, moguće je da ćete negde u inostranstvu imati mogućnost da doživite romansu sa strancem tj. strankinjom.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

27.5.2020.

Mesec u vašem znaku vam pomaže da se smađete u situaciji koja zahteva od vas da budete skoncentrisani i spremni na saradnju da osobom koja je drugačijeg temperamenta od vas. Imate mnogo načina kako da se dogovorie sa jednim Bikom oko finansijskih aranžmana.

26.5.2020.

Mesec u Raku vas čini nespremnim da se uključite u neke nove poslove, posebno kada se radi o saradnji sa Ovnom ili Ribama.Dobro se slažate da Vodolijom i Jarcem koji vam donose neke povoljne vesti u vezi sa novim poslom koji biste mogli završiti u kratkom vremenskom roku.

Dnevni ljubavni horoskop

27.5.2020.

Ona- Dobijate povoljne vesti od jednog Jarca, Lava ili Bika i shvatićete koliko vas ceni osoba na koju često mislite. Moguće da se radi o Raku ili Ribama koje nisu slobodne. Dobijate vesti od Vodolije koje vas mogu uznemiriti.

On- Želite da se sretnete sa jednim Rakom koji verovatno često  putuje ili živi u drugom gradu. Nemate način da ispravite nešto iz prošlosti ali bi trebalo ipak da budete džentlmen i da date na znanje da se za nešto kajete.

26.5.2020.

Ona- Moguć je susret sa nekim koga niste dugo videli i to će vas posebno obradovati. Julski Lavovi su posebno popularni i moguće da će vam se danas javiti neki drugi Lav ili neki Blizanac a sa željom da se vidite. Trudite se da budete u toku događaja kada se radi o poslu sa strancima

On- Merkur, vladalac vašeg znaka u napetom aspektu sa Neptunom čini veoma popularnim i mnogi žele da budu u vašem društvu.. Mnogi vas zovu da se pojavite na raznim mestima, to se odnosi i na umetnike, sportiste i na predavače.Imate potrebu da se družite sa Vagom.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

27.5.2020.

Vaša očekivanja kaa se radi o jednom Lavu su nerealna. Blizanci će biti spemni da sa vama uđu u nov posao il ida ga nastave ali morate promeniti stil ponašanja ili ćete naći način da se objasnite oko nekih nejasnih pitanja koja vas opterećuju već duže vreme.

26.5.2020.

Možete  se čuti sa jednim Bikom, Ribama ili Škorpijom koji će vam pomoći da lako rešite probleme. Ne bi trebalo da se previše bavite problemima jednog Ovna koji pokazuje veliku dozu nezadovoljstva saradnjom sa vama a vi ste dali sve od sebe da ona bude uspešna.

Dnevni ljubavni horoskop

27.5.2020.

Ona-Vaše pokazivanje smirenosti i sposobnost da uvidite svoje greške je ono što će vas približiti osobi koja vam je draga a ne temperament.Vaš partner je izuzetno uporan ali vama je iznad svega važno da vaši odnosi budu harmonični.Uspevate da sagledate njegove probleme i da mu date kako koristan savet tako i da mu pružite potrebnu pomoć.

On-Nesebični ste i spremni da mu se nađete pri ruci i pored brojnih problemima sa kojima ste suočeni.Trudite se da partnerku  ne opterećujete svojim profesionalnim brigama.Moguć je poziv od osobe koje planira službeni put u inostranstvo.

26.5.2020.

Ona- Vaša prava priroda dolazi do izražaja i vi ste izuzetno zainteresovani za nekog ko vam se dopada ali ne insistirate ni na čemu što trenutno nije moguće, naročito ako se radi o nekom za koga niste sigurni da li je slobodan. Moguć je poziv od Raka ili Ovna.

On-Dopada vam se jedna Vodolija koja je više puta davala na znanje koliko joj značite. Strelac je zbog nečeg najverovatnije ljut na vas ili bi želeo da kod vas stvori osećanje krivice koje vi ni zbog čega nemate kada je on u pitanju.


VAGA (23.9.- 23.10.)

27.5.2020.

Saradbha sa Lavom i Blizancima donosi satisfakciju i imaćete priliku da razgovarate o nečemu što vas prilično opterećuje. Pokušajte da sagledatge sve prednosti sadašnjeg radnog mesta, manje biste se nervirali zbog nekih sitnica.

26.5.2020.

Naglašeno astrološko polje karijere sa tranzitnim Rakom donosi vam omgućnost nalaženja rešenja za problem koji bi mogao da bude mnogo veći ako se ne budete pridržavali dogovora i pravila koja ste uspostavili upravo vi po sistemu rada koji vama najviše odgovara.


Ljubavni horoskop

27.5.2020.

Ona-Ne ulazite u raspravu sa nekim ko vam je stvari izuztno drag ali ste potpuno različite. Mogli biste upoznati jednu Vodoliju sa kojom biste mogli i mati veoma burnu vezu.Dobićete vest od osobe koja je jedno vreme boravila u inostranstvu.

On-Mesec u Lavu vas čini samouverenm ali na lažnim osnovama. Trudite se da fascinirate neku mlađu osobu sa kojom ste povremeno bili uvezi ali vam to verovatno neće poći lako za rukom.

26.5.2020.

Ona-Neko pokušava da sa vama uspostavi dobar kontakt i možda da obnovite vezu ali vi niste sigurni da li je to mudar potez. Više biste voleli da budete prijatelj sa nekadašnjim partnerom nego da se vraćate na komplikovanu ljubavnu varijantu.

On-Niste načisto da li da pokrenete pitanje nečega što je ostalo neraščišćeno iz prošlosti ili da se pozabavite svojom karijerom. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa Vagom, Blizancima ili Jarcem koji rade za strance.

Horoskop za vaš znak


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

27.5.2020.

Tranzit Meseca donosi mogućnost razgovora sa onima koji su vam veoma važni za posao kojim se bavite. Molguće da ćete razgovarati sa šefom koji ima ideju za vas kada se radi o nekom novom poslu. Trebalo bi da se sretnete sa Lavom ili Rakom koji žele da sa vama obaveze važan razgovor.

26.5.2020.

Trudite se da nađete način kako da obnovite kontakt sa jednim Rakom ili Devicom ali to vam trenutno izgleda prilično komplikovano, utoliko pre jer niste spremni da se uključite u neke nove poslove koji i mogli da vam budu od velike koristi i na finansijskom i na društvnom planu.


Ljubavni horoskop

27.5.2020.

Ona-Nespokojni ste ako niste imali prilike da se sretnete sa osobom koja vam je draga već izvesno vreme ili akos te se rastali bez nekog logičnog opravdanja i objašnjenja. Moguće da čekate poziv od te osobe.

On-Nemate dovoljno hrabrosti da se javite osobi koja očekuje da joj date neko objašnjenje za nešto što je trebalo da uradtie, moguće da održite neko obećanje. Moguć je flert negde  u nekom kafiću.

26.5.2020.

Ona-Komunikacija sa Bikom,Jarcem i Vodolijom nije dobra, tako da bi trebalo da izbegavate nepotrebne rasprave sa predstavnicima ovih znakova, naročito ako problemi traju duže.Imate potrebu za iskrenim razgovorom sa jednom Vodolijom.

On-Ako mislite da imate konkurenciju u ljubavi,  nemojte o tome razgovarati sa partnerkom, niti se raspitivati na tu temu kod prijatelja, jer isitnu nećete saznati. Moguće je da mnogo toga uobražavate i da nema razloga za nerviranje.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

27.5.2020.

Povoljan dan za one koji su spremni da rade sa strancima ili planiraju put u inostranstvo. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji u radu sa Vagom i Blizancima. Lav podržava vaše profesionalne planove koji se odnose na inostranstvo.

26.5.2020.

Ne bi trebalo da se uključite u posao sa nekim ko vam nije lojalan ma šta da vam nude. Trebalo bi da se posvetite realizaciji svojih ideja o kojima morate da razgovarate sa onima koji su vam obećali pomoć i možda finansijsku podršku. Dobijate korisne informacije od Vodolije.


Ljubavni horoskop

27.5.2020.

Ona-Mesec, Merkur i Saturn povoljno se odražavaju na vaš znak. Trudite se da nađete način kako da se dopadnete nekom ko se pomalo pravi važan u vašem društvu. Možda je jedini pravi način da tu osobu ignorišete. Prija vam društvo Vodolije.

On-Dobijate vest od osobe koja često putuje u inostranstvo ili se bavi umetnošću. Dobićete poziv od nekog ko vam je posebno veoma drag. Nemojte ulaziti u vezu sa nekim za koga znate da nije slobodan. Neko će želeti da se sretne sa vama.

26.5.2020.

Ona-Pokušajte da izbegnete rasprave sa partnerom, ako se radi o nekom vazdušnom znaku, ili o nekom Lavu, jer nećete lako moći da izađete na kraj. Ako ste iste struke, verovatno će i tu doći do izvesnih nesuglasica.

On-Nervno ste prenapregnuti i želite da svima ugodite, i članovima porodice i partnerki, što vas čini izuzetno nervoznim. Napravite prioritet u svom životu, jer vas Mars previše iscrpljuje.

Horoskop za vaš znak


JARAC ( 22.12.- 19.1.)

27.5.2020.

Nekoliko osoba se interesuje za vas i želeli bi da obnove sa vama saradnju. Trudite se da budete uvek dostupni onima koji žele da sa vama obnove saradnju. Ako se radi o Vodoliji, imate način da budete sigurni da ste na pravom putu da postignete uspeh.

26.5.2020.

Strpljivi ste u situaciji u kojoj nemate veliki izbor osim da pristanete na nešto što vam drugi nameću. Pokušavate da se izborite za svoj status na poslu i vodite važne razgovore sa osobom na čiju podršku već duže vreme računate. Moguća vest o novcu.

Ljubavni horoskop

27.5.2020.

Ona- Primenjujete diplomatski stil u razgovoru sa stalnim partnerom nego da ga za bilo šta kritikujete. Spremni ste da pređete preko nečega ako ste uvereni da je partner iskren i zaista želi da napravi nekakvu promenu u svom ponašanju.

On-Na nekom skupu zatvorenog tipa dobićete priliku da se sretnete sa osobom koja vam se izuzetno dopada.Udvaraćete se jednoj Vodoliji ili Ribama koji pokazuju na prilično diskretan način da nisu ravnodušni.

26.5.2020.

Ona-Potrebni ste nekome ko se inače često oslanja na vas i ko bi voleo da može da sa vama iskreno razgovara o mnogim pitanjima. Ne bi trebalo da odustanete od nekih svojih planova kada je u pitanju veza sa Ribama ili sa nekom Devicom.

On- Nemojte se previše nervirati ako vam se javi osoba koja vas je nečim uvredila. Dobićete vesti od Lava sa kojim ste imali kraktu romansu i vi ćete mu dati na znanje da može da se osloni na vas, nećete ga izneveriti u vezi sa pozajmicom.

Horoskop za vaš znak


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

27.5.2020.

Tragatate za nečim što vam je nedostupno ali se verovatno radi o poslu koji bi mogao da vam donese veliku satisfakciju i dobru zaradu. Nekokme je stalo da se sa vama dogovori oko načina plaćanja ako se radi o jednoj povećom sumi.

26.5.2020.

Ne bi trebalo da se previše udubljujete u problem jedne Ribe jer ona može da ga reši i bez vaše pomoći. Imate potrebu da sve kontrolišiete i da svakom dajete korisne savete.Vašu dobronamernost malo ko razume, misle možda da ste pomalo nametljivi.


Ljubavni horoskop

27.5.2020.

Ona- Niste spremni da se viđate sa  vodenim   znacima, naročito sa onima koji su oduvek bili prema vama distancirani ili previše direktni. Trebalo bi da nađete način kako da se pomirite sa Ovnom,  Lavom ili Bikom.

On-Ne bi trebalo da odustanete od plana kada je u pitanju jedan Lav, čak iako vam se može učiniti da nije sasvim iskren prema vama. Moguće je novo poznanstvo sa Devicom ili Strelcem na nekom neočekivanom mestu.

26.5.2020.

Ona-Zbog posla nemate mnogo vremena za ljubavni život, ali nećete odbiti poziv osobe sa kojom ste imali nekad dobru saradnju i koja vam se udvarala.Moguće da vam se dopada jedan Lav ili neki Blizanac. Verovatno ćete razgovarati o nekom novom zajedničkom poslu.

On-Imate velike planove, kada su u pitanju vaši poslovi, i o tome razgovarate sa članovima porodice i partnerkom, jer vam je stalo do njihovog mišljenja. Ako ste slobodni, moguća je romansa sa nekom Vagom.

Horoskop za vaš znak


RIBE ( 20.2.- 20.3.)

27.5.2020.

Trudite se da budete u toku događaja ako ste uključeni u posao sa strancima ali vas neko onemogućava da nađete pravi način kako da izbegnete neke neprijatnosti, najverovatnije da se radi o poslu sa jednom prilično nepouzdanom osobom koja vas nečim drži u šaci.

26.5.2020.

Pokušavate da se snađete u situaciji koja je za vas izuzetno stresna jer vas čekaju velike obaveze ili imate mnogo posla. Trudite se da niko ne primeti da vam smeta nametljivost jedne Vage ili nekog Blizanca koji se mešaju u vaš život.


Ljubavni horoskop

27.5.2020.

Ona-Želite da se postavite autoritativno u ljubavi  zbog Marsa u vašem znaku ali ste u stvari sentimentalni i verovatno ćete popustiti pred pozivom neke osobe na koju ste računali da bi mogla da vam se javi ovih dana. Ako ste u stabilnoj vezi, romantičan dan.

On-Ne odgovara vam pozicija Meseca u Lavu; čini vas izuzetno nespremnim da se angažujete oko osobe koja vas je više puta iznervirala ili je uspela da vas provocira po nekom pitanju koje je za vas prilično problematično.

26.5.2020.

Ona-Spremni ste da rešavate važne probleme koji se tiču ljubavnog života, bez obzira da li se radi o sadašnjem, nekadašnjem ili budućem partneru. Najverovatnije da vam je veoma bitan status u vezi, posebno ako ste u vezi sa Ovnom.

On-Dajete sve od sebe da biste se dogovorili sa jednim Lavom oko nečega što je za vas od prioritetnog značaja. Pokušavate da saznate ono što vas interesuje u vezi sa Lavom, Bikom ili Ovnom, naročito ako se radi o vezi koja nije bila duga.

Facebooktwitterpinterest