Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

28.6.2017.

Ona-Dobijate poziv za važan sastanak na kome se možete dogovoriti oko svih nedoumica koje vas u priličnoj meri opterećuju u poslednje vreme. Mesec u Devici vladalac vašeg polja privatnog biznisa, podstiče vaše ambicije i želju za što bržim uspehom. Mogući dobici u igrama na sreću.

On-Ne nedostaje vam entuzijazam, iako je Mesec u Devici jer preovladava praktična strana vaše ličnosti. Neko podstiče vaše ambicije i to se povoljno odražava na situaciju na poslu jer je potrebno da vas neko motiviše, a novac vam nije tako primaran koliko vaša reputacija i da se bavite onim što volite.


Ona-Naglašena je astrološka kuća partnerskih odnosa i astrološka kuća porodice i ljubavi.Novac je izuzetno bitan u ovom periodu jer je Sunce u astrološkoj kući Nekretnina.Astrološko polje karijere je veoma naglašeno i vi ćete želeti da danas napravite nekakav rez, odlučićete se za ono što je za vas trenutno najbitnije.

On-Budite oprezni u radu sa Rakom, Bikom, Vagom, Jarcem.Mogući su problemi u sferi finansija jer se ne odvija sve onako kako biste želeli. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja za problem sa jednim  Lavom koji je voljan da u nečemu popusti.


Godišnji horoskop za 2017.

 bik

BIK (21.4.-21.5.)

28.6.2017.

Ona-Imate osećaj kao da prema vama kreće neki  pozitivan uticaj a na znate odakle duvaju vetrovi. U stvari, vaši podsvesni strahovi da ćete opet biti u procepu i da ćete morati da se prilagođavate na neke nove uslove rada koji vam ne odgovaraju ponovo vas opterećuju. Obnovite saradnju sa Škorpijom.

On-Odgovara vam tranzit Meseca ali biste mogli upravo zbog aspekta koji pravi sa Merkurom doći u situaciju da morate da se adaptirate na neke nove okolnosti ili da pristante na uslove koje vam postavlja dugogodišnji saradnik, moguće sadašnji šef. Ne ulazite u raspravu sa Lavom.


27.6.2017.

Ona Vaša intuicija je jaka, osećate da vas podržavaju prijatelji i članovi porodice. Imate tendenciju da se okrećete ka onima koji imaju dobre ideje i energiju i ne kritikuju vas. Oslanjate se na Vagu i Ribe  koji su vam obećali nešto  veoma važno.

On- Možete se osećati nervno iscrpljenim, nestrpljivim i neopreznim u pokušaju da donesete odluku po nekom važnom pitanju. Nema potrebe da budete zabrinuti u vezi sa vašim odnosom sa nekim Rakom ili Lavom. Trebalo bi da razmenite ideje i planove sa članovima porodice ili onima u koje imate veliko poverenje.


 

Godišnji horoskop za 2017.


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

28.6.2017.

Ona-Mesec koji prelazi preko Device može vas učiniti prilično nezadovoljnim svojim životom i vi ćete okrivljivati druge zbog svega što vam se dešava. Potrudite se da nađete neki rezervni izvor prihoda dok ne rešite svoj status na sadašnjem radnom mestu.Lav i Ovan pokušavaju da vam pomognu na poslu.

On- Tranzit Meseca  vam ne odgovara a to se dešava jednom mesečno donoseći problem s novcem. Imate pomoć od Sunca i Merkura iz  Raka koji podstiču kod vas potrebu za dobrom komunikacijom i koji vas čine spremnim da uđete u nove poslove koji bi mogli biti isplativi.


27.6.2017.

Ona-Naglašeno astrološko polje posla donosi vam mnogo sreće i mogućnost uspeha u javnosti ali je takođe naglašeno i astrološko polje prijatelja zbog čega biste mogli biti veoma rapoloženi jer situacija od koje ste strepeli, okreće se u vašu korist.

On-Spremni ste da se upustite u rizičan poduhvat ali ste veliki entuzijasta i ne dozvoljavate da vas bilo ko pokoleba kada su vaši ciljevi u pitanju. Možete biti u situaciji da odgovarate za nešto za šta niste krivi. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Lavom.


Godišnji horoskop za 2017.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

28.6.2017.

Ona-Merkur u konjunkciji sa Marsom donosi nove mogućnosti na poslovnom planu posebno sa onima koji žele da vam pomognu da napredujete u karijeri i koji su spremni da vam izađu u susret po pitanju novca ili neke vrste unapređenja ili povećanja prihoda.

On-Tranzitni Mesec može doneti ozbiljnog saradnika u vaš život koji će želeti da sa vama uđe u poslovnu saradnju na solidnim osnovama. Imate veliko poverenje u Ribe i Škorpiju i trebalo bi da sa njima obnovite saradnju. Jedan Jarac pokušava da vam učini uslugu.


27.6.2017.

Ona- Naglašena astrološka kuća ličnosti vam donosi mnogo novih poslovnih mogućnosti i danas biste mogli uspostaviti dobru komunikaciju sa jednim Ribama, Rakom ili Devicom. Verujete da će jedan Ovan biti dovoljno kooperativan da vam pomogne da se snađete u jednoj, za vas, sasvim novoj situaciji.

On- Spremni ste da sledite svoje ideje i da sebe istaknete na način na koji to vama odgovara. Često menjate stavove i raspoloženja ali ne odstupate od svojih ciljeva čak iako to od vas zahteva da se odreknete nečega ili da napravite u afektu loš izbor.


Godišnji horoskop za 2017.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

28.6.2017.

Ona- Pravite velike planove u vezi sa privatnim biznisom, najverovatnije da se radi o stranoj firmi u okviru koje možete doći do dobre zarade. Pokušajte da ubedite Raka ili Strelca koji će vam dati na znanje da su spremni da sa vama uđu u zajednički posao da prihvate vaš predlog.

On-Prilično ste nervozni jer se mnogo toga odvija drugačije nego što ste očekivali. Imate razloga da budete razočarani, ali možete biti ljuti na nekog ko vam nije učinio uslugu koju je obećao.Ne bi trebalo da pogoršate odnos sa nekim Rakom ili Škorpojom.


27.6.2017.

Ona-Verujete u dobre namere osobe sa kojom ste u bliskim odnosima. Trudite se da budete fer prema osobi sa kojim ste u nekoj vrsti poslovnih odnosa. Naglašeno astrološko polje komunikacije donosi vam mogućnost susreta sa nekim ko vam je veoma drag. Mesec  u vašem znaku inspiriše vas po pitanju umetnosti i sporta.

On- Odgovara vam tranzit Meseca jer vas čini sklonim da pokazujete empatiju prema onima koji to očekuju od vas a to će vam pomoći da ostvarite dobru komunikaciju sa onima koji su vam važni. Imate priliku da se sretnete sa onima koji vam mogu pomoći da započnete nov posao.


Godišnji horoskop za 2017.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

28.6.2017.

Ona-Mesec u vašem znaku donosi vam zadovoljstvo radom sa nekim vodenim znakom. Pokušavae da sredite svoje poslove ali vas može neka informacija prilično uznemirti, naročito ako se radi o osobi koju izuzetno cenite. Dobijate vest od jednog Bika.

On-Ne verujete u mogućnost prekida saradnje, naprotiv, bićete spremni da uradite nešto na šta niste bili do skora spremni. Verovatno ćete dobiti poziv od nekog koga cenite, možda od nekadašnjeg saradnika u vezi sa poslom sa strancima.


27.6.2017.

Ona-Naglašenost astrološke kuće posla sa jakim Jupiterom i slabim Marsom u Raku može doneti potrebu da nekog ubeđujete da ste u pravu. Moguće da se radi o osobi sa kojom imate dobru komunikaciju i koja je spremna da vam popusti u vezi sa vašim stavom koji imate po pitanju novca.

On- Rođeni počekom znaka mogu biti pod stresom ako ne budu mogli da reše problem koji vas već duže vreme opterećuje. Imate priliku da se sretnete sa nkim ko bi mogao umesto da vam pomogne, da vas destabilizuje a to vam nije potrebno. Ne bi trebalo da dopustite sebi da vas obuzme malodušnost.


Godišnji horoskop za 2017.VAGA (23.9. – 22.10.)

28.6.2017.

Ona-Mars i Merkur u Blizancima mogli bi značiti za vas mogućnost da ponovo osvojite poverenje nekoga do koga vam je izrazito stalo, naročito ako je prisutan u javnosti.. Nemojte se nervirati ako vas  šef bude prividno ignorisao. To je samo deo njegove igre, želi da vas pridobije za sebe a nije siguran kako to da postigne. 

On- Spremni ste da uđete  posao koji bi mogao da vam donese veliki novac i veliku satisfakciju. Pokušavate da se postavite odlučno u jendoj za vas veoma važnoj situaciji u kojoj vas mogu pitati za mišljenje, posebno kada je u pitanju jedan Lav,


27.6.2017.

Ona-Naglašena astrološka kuća ličnosti sa jakim Jupiterom i Mesecom u Lavu u čini vas prilično dominantnim u društvu i spmrenom da se borite za svoja prava posebno u finansijkom pogledu. Borite se za svoje stavove čak i ako možda niste u pravu po mnogim pitanjima, nećete odstupiti od svog stava.

On-Mesec u Ribama može doneti neke nove ideje koje će vam omogućiti da iskažete svoje kreativne sposobnosti. Verujete da možete da započnete neki nov posao samostalno ali bi bilo bolje da se orijentišete na rad sa onima koji su mnogo zreliji ili sposobniji, iskusniji od vas


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

28.6.2017.

Ona-Ulažete velike napore u ono što radite da biste dobili neophodno priznanje koje bi značilo ne samo da ste prihvaćeni nego i cenjeni. Slika koju imate sami o sebi u velikoj meri zavisi od odjeka na koji nailaziate od strane kako onih koji vas vole i onih koji vam osporavaju vrednosti.

On-Nekome je stalo da vas ubedi u ono što želi i pokušaće da vas provocira da bi saznao ono što ga interesuje. Dobru saradnju možete ostvariti sa Ribama, Bikovima i Vagama, naročito ako se i privatno poznajete ili družite. Rak i Jarac vam neće reći istinu u vezi sa nečim veoma bitnim.


27.6.2017.

Ona-Nekome je stalo da se sa vama pomiri ali to neće biti spreman da vam da na znanje na način na koji bi se to moglo očekivati već na prlično diskretan ili posredan način. Naglašeno. astrološko polje inostranstva sa slabim Marsom i jaka pozicija Plutona čini vas izuzetno intuitivnim.

On-Potrebno je da se priviknete na neke nove okolnosti koje vam ne idu u prilog i da se prilagodite na nove uslove rada. Verujete da možete da uklopite u novi tim saradnika ili u neki nov kolektiv, radnu sredinu u kojoj mogu vaše sposobnosti da dođu do izražaja. Preosetljivo reagujete na nečiju kritiku.


Godišnji horoskop za 2017.


 strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

28.6.2017.

Ona-Ovo nije vaš dan. Nervozni ste i nestrpljivi da vidite rezultat onoga na šta ste uložili trud. Ipak, najgore je što priželjkujete da problem rešite na najlakši mogući način. Neko će vam dati na znanje da računa na vas i bilo bi bolje da ispoštujete dogovor. Konjunkcija Marsa i Merkura u Raku vas čini nestrpljivim.

On-Dan je odličan za kontakte sa sa strancima i za svaku vrstu putovanja, u privatnoj režiji ili službeno. Neko koga nemate prilike da često vidite,moguće neku Škorpiju ili Raka, danas vas može pozvati ili ga možete slučajno sresti. Mladi Strelci i su opsednuti razmišljanjima o mogućem poslovnom odnosu  sa jednom Devicom ili Ribama.


27.6.2017.

Ona-Naglašeno astrološko polje vaših neprijatelja na poslu toliko je dominantno da vi nećete biti načisto kako treba da se postavite prema kolegama od kojih će vas mnogi na neki način izneveriti. Osećate se kao usamljni borac, neko ko po svaku cenu želi da uradi po svome ono što smatra ispravnim ali nema mnogo sledbenika.

On –Očekujete da vam se javi neko s kim biste mogli obaviti važan razgovor. Moguće da se radi o jednom vatrenom znaku koji ima brojne ideje u vezi sa zajedničkim poslom. Naglašeno astrološko polje komunikacija, kraćih i dalekih puteva donosi vam nove, interesantne susrete ako ste u privatnom biznisu a ako ste u javnosti,pazite se jednog Ovna ili Jarca.


Godišnji horoskop za 2017.


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

28.6.2017.

Ona-Pokušajte da se prilagodite na neke nove oklonosti koje vam možda trenutno ne izgledaju najpovoljnije ali u stvari niste ni svesni do koje mere u stvari imate uticaja na poslovnog partnera. On vam još uvek pruža šansu ali vi kao da je ignorišete, pokušavate da mu nametnete svoj stil koji njemu ne odgovara.

On-Mnogo toga kreće nabolje jer ste vi to tako rešili, posebno u sferi finanija. Pokušavate da se postavite maksimalno profesionalno i da sebi ne dozvolite da vas bilo ko opterećuje svojim problemima. Vreme je novac, to je danas vaša deviza.Spremni set da proširite saradnju sa strancima.


27.6.2017.

Ona-Naglašeno astrološko polje karijere  donosi mnogo povoljnih mogućnosti u radu da jednim Ovnom ili Strelcem. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim ko će podržati vaše planove u vezi sa inostranstvom. Napet aspeket na relaciji  Mars – Pluton u astrološkim kućama  javnosti i ličnosti znači da ste veoma autoritativni ali to drugima smeta. Ne raspravljajte se sa autoritetima.

On- Odnosi sa inostranstvom se komplikuju jer ne znate kako da se postavite prema nekome ko vas pomalo potcenjuje ili smatra da niste spremni na kompromis. Razmislite, da nije možda u pravu.Dobijate vest od Raka koji vi mogao da vam pomogne da donesete važne odluke.


Godišnji horoskop za 2017.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

28.6.2017.

Ona- Uran, vladalac vašeg znaka u dobrom aspektu sa Saturnom donosi vam mogućnost nalaženja rešenja za probleme sa kojima se do nedavno bili suočeni i niste bili spremni da ih rešavate.Devica ili Blizanci mogu vam pomoći da se snađete u poslu.

On-U večernjim satima dobijate ponude o kojima ste maštali ali samo ako ste novembarski Strelac i to će biti prilično nejasna ponuda o kojoj treba razmisliti. Budite spremni da se prihvatite nekog posla koji vam možda ne izgleda tako sjajan, iz toga može nešto dobro da se izrodi.


27.6.2017.

Ona-Budite tolerantniji prema Lavu ili Jarcu koji očekuju od vas više razumevanja. Jedna Škorpija vas uverava da po mnogim pitanjima niste u pravu. Ne ulazite u raspravu sa Ovnom koji ne pokazuje prema vama dovoljno razumevanja.Verujete u mogućost nastavka saradnje sa Lavom.

On- Trudite se da nađete nekog u koga biste imali poverenja i ko bi mogao da vam pomogne da nađete adekvatan posao koji bi vam u potpunosti odgovarao ili neki na kome biste bili bolje plaćeni. Imate mogućnost da obnovite poslovnu vezu sa Vagom ili Bikom ali vi ne želite da napravite prvi korak.


Godišnji horoskop za 2017.


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

28.6.2017.

Ona-Mars i Merkur u Raku daju vam sposobnost da izrazite svoje ideje na najbolji način, unoseći svoje emocije i kreativnost u ono što radite. Ako ste umetnica, možete očekivati poziv od nekog ko je svestan vaših kvaliteta. Dobijate vest od jedne Škorpija

On-Jedan od boljih dana kada je u pitanju rešavanje finansijskih pitanja, posebno kada se radi o poslu u koji ulažete ne samo svoje znanje nego i entuzijazam. Verujete da možete da ostvarite dobru komunikaciju sa Devicom i Škorpijom.


27.6.2017.

Ona-Venera u astrološkoj kući javnosti donose mnogo novih mogućnost u vezi sa proširenjem kruga prijatelja i to posredstvom bliske osobe. Imaćete priliku da shvatite koliko ste dragi nekom ko vam je veoma blizak, moguće jednoj Vagi ili jednom Ovnu. Oni koji su prisutni u javnosti mogu očekivati poziv od jednog Lava

On- Moguć je susret sa nekim ko vam nije naročito drag ili sa kim ne možete da uspostavite tako lako saradnju kako biste želeli.Tranzit Meseca donosi neke nove mogućnosti na poslovnom planu, posebno kada je u pitanju osoba koja se bavi umetnošću,sportom ili radi u medijima.


Godišnji horoskop za 2017.


 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest