Dnevni horoskop- Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

Godišnji Astro Zenit Magazin

OVAN (21.3.- 20.4.)

25.3.2019.

Mnogo toga se ne odvija kako ste zamišljali i to je za vas prilično frustrirajuće jer ne želite da vam se iko suprotstavlja. Verujete da ćete moći da se angažujete na poslu koji zahteva dobru kondiciju i sposobnost dobre organizacije rada.

24.3.2019.

Nespokojni ste zbog nečega što je mimo vaše moći rešavanja čak iako se radi o poslu u koji ste uključeni. Dobićete vesti od nekog s kim ste nekada radili i ta osoba će biti raspoložena da se sa vama sretne negde na nekom većem skupu i razgovara o obnovi saradnje.


 bik

BIK (20.4.- 21.5.)

25.3.2019.

Mnogima je stalo da budu sa vama u kontaktu jer žele da vam daju na znanje da su spremni da pristanu na neke vaše uslove ili da se prilagode vašim načinima razmišljanja i planiranja. Imate mnogo razloga da poslušate Strelca.

24.3.2019.

Prenaglašenost vatrenih znakova donosi sklonost ka uzbuđenjima i panici. Nešto se može dogoditi što može podstaći optimizam i vest o novcu. Očekujete povoljne vesti na finansijskom planu, najverovatnije da ćete dobiti vest o izesnoj sumi novca koju ćete neočekivano dobiti.

Veliki dnevni ljubavni horoskop


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

25.3.2019.

Neko želi da vas u nečemu nadmudri iil da vam nametne svoj stavi, svoje potrebe i svoje ambicije. Pokušavate da se priviknete na nove uslove u poslu sa jednim Bikom koji je veoma uspešan i dobro nameran.Dobijate poziv od Vodolije.

24.3.2019.

Naglašenost Ovna čini vas izuzetno spremnim da se uključite u poslove koji zahtevaju od vas veliku spremnost da budete otvoreni, direktni i da se angažujete mnogo više nego do sada na nekim aktivnostima koji zahtevaju od vas sposobnost dobre komunikacije.


RAK (22.6. – 22.7)

25.3.2019.

Dobijate vesti koje će biti za vas povoljne jer će se raditi verovatno o pozivu za saradnju od strane osobe koja vam je u svako pogledu naklonjena.Ne bi trebalo da odustanete od poslovnog kontakta koji ima velike šanse da bude uspešan.

24.3.2019.

Nešto vas može iznenaditi, čućete ono što vas može obradovati. Nastupi, predavanja, bilo koja vrsta iskazivanja svojih stavova donose uspeh, u centru ste pažnje i to vam prija. Moguć je susret sa jednim Bikom u koga imate veliko poverenje da vam je odan.

Godišnji Astro Zenit Magazin


Veliki dnevni ljubavni horoskop


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

25.3.2019.

Ako ste umetnik,sve vam ide od ruke a ako se bavite konkretnim poslom, morate biti precizniji jer biste mogli napraviti grešku zbog svoje nesmotrenosti. Trebalo bi da se više posvetite radu sa mladim ili sa inventivnim osobama.

24.3.2019.

Ne bi trebalo da odustanete od svojih planova zato što neko pokušava da vas nagovori na nešto što vam ne izgleda naročito logično, ispravno niti obećavajuće. Pazite da ne budete isprovocirani da kažete ono što vam nikako ne ide u prilog, posebno od strana ambicioznih osoba.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

25.3.2019.

Pod uticajem ste jednog Bika koji je spreman da vam pomogne da rešite dilemu, posebno ako se odnosi na vaš nastup u javnosti i ukoliko pokušavate da započnete neki nov posao. Trebalo bi da budete daleko spremniji na usptuke.

24.3.2019.

Mesec u Lavu donosi neku vrstu izazova i vi ćete biti spremni da na njega odgovorite na najbolji mogući način. Pokušaćete da se aktivirate u domenu poslva koji zahteva kontakt sa javnošću i verovatno ćete biti spremni da otvorno iznosite svoje stavove.


VAGA (23.9.- 23.10.)

25.3.2019.

Uspevate da organizujete svoj život kako biste želeli iako stalno iskrsavaju neki novi momenti i neki problemi koje morate da rešavate.Imate veliku podršku jednog Jarca, i Vodolije  dok vas Jarac i pomalo iritira. Razmislite o predlogu koji ćete dobiti u večernjim satima.

24.3.2019.

Sunce u Ovnu donosi nove šanse u vezi sa inostranstvom i ima ko vas u tome podržava, moguće šef, roditelji ili članovi porodice. Možda planirate daobnovite saradnju da osobama koje  žive u inostranstvu ili su živele jedno vreme, možda rade za strane firme.

Veliki dnevni ljubavni horoskop


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

25.3.2019.

Aspekt između Sunca u Meseca mogli bi vam doneti mnogo toga novog na poslovnom planu ali je potrebno da napravite doba raspored rada. I dalje ste okupirani razmišljanjima o tome šta o vama misli jedan Ovan ili neka Vodolija

24.3.2019.

Nalazite način da rešite problem koji imate u komunikaciji sa jednom ekscentričnom osobom sa kojom ne uspevate uvek da uspostavite dobar odnos ali današanje pozicija Meseca u vašem znaku  vam daje dovoljno optimizma da ćete eventualno neke nesgulasice rešiti.

Veliki dnevni ljubavni horoskop


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

25.3.2019.

Mesec u polju ličnosti dobrom aspektu sa Suncem u Ovnu donosi neki nov momenat u vaš život. Morate se odlučiti na koju ćete stranu i sa kim ćete raditi. Neko pokušava da utiče na vaše stavove ali ste vi nepokolebljivi i teško vas je ubediti da grešite.

24.3.2019.

Možda ste pomalo uznemireni zbog nečega što ne možete da rešite. Trudite se da budete maksimalno efikasni na poslu i da sve završite u što kraćem roku ali imaćete mnogo obaveza i moraćete da se raspravljate sa nekim osobama koje vam nameću svoje stavove.

Veliki dnevni ljubavni horoskop


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

25.3.2019.

Osećate potrebu da jasno date na znanje šta očekujete od drugih, ma ko to bio, kolege, rođaci, članovi porodice. Smatraju vas nepouzdanim kada je u pitanju ispunjavanje obaveza i obećanja, bez ikakvog osnova.U stvari ste uglavnom okupirani samo svojim ambicijama.

24.3.2019.

Osećate potrebu da izrazite svoje stavove i to će vam doneti veliko zadovoljstvo, s obzirom da bi trebalo da se što pre angažujete na poslu na kome se upravo od vas očekuje da iskreno iznosite svoje mišljenje i da dajete konstruktivne predloge.

Veliki dnevni ljubavni horoskop


VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

25.3.2019.

Finansijska situacija je ono čime ste okupirani, bez obzira da li imate dovoljno novca za ono što želite da započnete ili ste nezadovoljni prihodima. Uspevate da se dogovoirite sa nekim ko vam je veoma bitan u poslu oko aktivnosti u narednom periodu.

24.3.2019.

Niste u stanju da kontrolišete događaje na poslu ili bar verovatno ćete pokušati da se sa nekim nadmudrujete što može doneti uznemrinostMesec u  Škorpiji u dobrom aspektu sa retrogradnim Merkurom može vas učiniti nesigurnim ako ste u vezi sa strastvenom osobom 

Veliki dnevni ljubavni horoskop


 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

25.3.2019.

Veče je pravo vreme za vas.Nemojte biti previše uzdržani u ispoljavanju svojih ideja ali ni previše strogi u osudi drugih. Preterano osetljivo reagujete na sve što se oko vas dešava, posebno u sferi kolegijalnih odnosa.

24.3.2019.

Osećate veliku potrebu za dominacijom a to činite na simpatičan način i mnogima se dopada vaš stil ophođenja. Trudite se da budete u toku događaja kada se radi o poslu sa umetnicima ili naučnicima. Planirate odlazak u inostranstvo, bar na kratko.


 Veliki dnevni ljubavni horoskop

 

 

 
 

 

 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest