Dnevni horoskop- Astrozenit

Facebooktwitterpinterest

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

18.1.2020.

Mars i Sunce vam daju dobre organizacione sposobnosti i možete pokazati veliku dozu sigurnosti u sebe.Ne obraćate mnogo pažnje na ono što neko priča o vašoj karijeri. Neko vas doživljava kao osobu koja provocira druge i to vam nikako ne odgovara. Jedan Strelac želi saradnju sa vama.

17.1.2020.

Tražite način kako da rešite problem koji imate sa jednim Rakom. Poslednja Mesečeva četvrt  u Vagi može doneti mogućnost za sklapanje ugovora ili pravljenje planova u vezi sa nekim novim poslom koji bi mogao da vam donese dobre prihode i mogućnost proširenja saradnje sa jednom ambicioznom osobomm

Horoskop za vaš znak


 

 bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5.)

18.1.2020.

Sigurni ste da znate šta hoćete ali možete biti skloni provokaciji, pazite da ne kažete ono što ne bi trebalo. Ako ste slobodni, vaš je izbor da li ćete biti sa jednim Bikom ili ne.Dobijate vesti od osoba sa kojima ste nekada bili u dobirm odnosima. Ako ste nedavano promenili radno mesto, moći ćete da napredujete i da pokažete šta sve znate.

17.1.2020.

Imate mnogo obaveza i trebalo bi da se bolje organizujete i da oslobodite nekih nepotrebnih poslova.Dobro se slažete sa jednim Bikom i sa jednim Jarcem i verovatno ćete se dogovoriti sa onima koji su vam dragi.Ne ulazite ni u kakve rasprave, imate na koga da se oslonite, posebno na Ribe.

Horoskop za vaš znak


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

18.1.2020.

Spremni ste za razgovor koji bi mogao biti za vas prilično naporan i moguće da nećete biti u stanju da se postavite profesionalno; naprotiv, možete biti previše sentimentalni i popustljivi što nikako nije dobro za poslovni odnosa sa nekim vodenim ili vazdušnim znakom. Dajte svima na znanje šta prema kome osećate.

17.1.2020.

Ona- Ne bi trebalo da odustanete od svojih ciljeva kada je vaš veza u pitanju kao i mogućnost braka. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji po svim pitanjima, uključujući i odluku o vezi sa nekim ko vam je izuzetno drag. Ne bi trebalo da propustite šansu u vezi sa zajedničkim putovanjem u inostranstvo.

Horoskop za vaš znak


RAK (22.6. – 22.7)

18.1.2020.

Imate mnogo nekih manjih problema ali ste u stvari spremni da rešavate neku situaciju sa partnerom ili sa poslovnim partnerima ali niste sigurni šta je za vas najbolje rešenje. Trebalo bi da se dogovorite sa jednim Blizancem ili Devicom oko nečega što je bio povod raspravama.

17.1.2020.

Spremni ste na neke ustupke i verovatno ćete dobiti šansu o kojoj ste maštali. Dobro se slažete sa jednim Bikom koji je spreman da vam učini uslugu.Verujete da možete da se dogovorite sa jednim Lavom koji bi mogao da vam pomogne da donesete važnu odluku u vezi sa nečim što vam je trenutno veoma bitno.

Horoskop za vaš znak


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

18.1.2020.

Ovo je jedan od onih dadna kada ste sigurni u sebe i kada niko ne može da vas ubedi da u bilo čemu grešite. Osećate se dobro u društvu osoba koje podstiču vaš entuzijazam. Merkur u znaku Vodolije donosi mogućnost nalaženja rešenja za problem sa jednim Blizancem i nekom Devicom. Imate način da popravite odnos sa Strelcem.

17.1.2020.

Moguć je dogovor sa jednom Vagom ili sa nekim Strelcem u vezi sa poslom koji bi mogao da vam donese veliku satisfakciju u svakom pogledu. Pokušavate da se angažujete na poslu u vezi sa medijima ili u okviru komunikacija.Moguć je susret sa jednim Rakom koji često misli na vas.

Horoskop za vaš znak

 


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

18.1.2020.

Očekujete poziv od izuzetno šarmantne osobe sa kojom se sjajno provodite i sa kojom možete uvek naći način da se o svemu dogovorite. Trudite se da fascinirate jednu Vagu ili neku Vodoliju da biste lakše završili posao. Ako tražite neki nov način za zaradu, biće vam potrebno mnogo strpljenja.

17.1.2020.

Astrološko polje posla i novca je naglašeno prisustom poslednje Mesečeve četvrti i vi ćete biti spremni da razgovarate o nečem u što vas u poslednje vreme opseda. Ne bi trebalo da se previše opterećujete razmišljanjima o nečemu što pripada prošlosti. Dobijate želju da započnete nov posao.

Horoskop za vaš znak


VAGA (23.9.- 23.10.)

18.1.2020.

Ne ulazite u rasprave ako niste sigurni da ćete dobiti priliku da kažete sve što vam je na duši. Trudite se da se postvite profesionalno a u stvari vas neko pokušava nagovoriti ne nešto što vam ne odgovara. Imate mnogo prilika o kojima ste maštali kada se radi o poslu sa strancima.

17.1.2020.

Neko želi da se sa vama sretne da biste razgovarail o nečem važnom. Ako vam se dopada ideja o novom poslu, moći ćete da se dogovorite sa pretpostavljenim ili sa nekim ko vam je posebno drag i simpatičan oko svega što vam je bitno. Dobijate vesti o nečemu što vam izuzetno bitno.

Horoskop za vaš znak


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

18.1.2020.

Ne odgovara vam Mesec u Škorpiji niti pozicija Merkura u Vodoliji. Dobićete priliku da se pokažete u pravoj boji. Nemojte ulaziti nepotrebno u rasprave koje ničemu ne vode. Ako vam se dopada jedan Lav i želeli biste da ostvarite saradnju, to ćete lako uspeti uz pomoć neke osobe koja će se postaviti kao posrednik.

17.1.2020.

Moguć je susret sa nekim koga niste očekivali. Možete naći način kako da se dogovorite sa Ribama i Jarcem u vezi sa nečim što vam je veoma bitno a što niste bili u stanju da rešite. Trudite se da nađete način kako prevaziđete problem sa kojim ste suočeni već duže vreme.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

18.1.2020.

Znate šta je za vas najbolje i tako ćete se i postaviti. Nećete dopustiti nikome da vas na bilo koji način zloupotrebljava ili da vam daje savete od kojih nemate baš nikakve koristi. Ako budete želeli da se sretnete sa jednim Rakom, morate sami biti mnogo tolerantniji i prilagodljiviji. Dobijate vesti od nekog ko živi u inostranstvu.

17.1.2020.

Nekome je stalo do saradnje sa vama i verovatno ćete biti u prilici da pokažete do koje mere ste u stanju da budete strpljivi. Ne bi trebalo da odustanete od svojih planova, naročito ako vam jedan Lav da predlog koji vam trenutno ne odgovara. Trudite se da ostavite utisak na jednog Lava na način na koji to vama odgovara.

Horoskop za vaš znak


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

18.1.2020.

Morate naći način kako da se usredsredite na one poslove koji su najisplativij i koji vam u svakom pogledu odgovaraju. Želite da dobijete u vremenu kada se radi o saradnji sa jednim Bikom koji vas je već nagovarao na zajednički posao ali vama nije baš sasvim jasno kako bi izgledala finansijska konstrukcija tog projekta.

17.1.2020.

Ne bi trebalo da se previše oterećujete razmišljanjima o nečemu što ne možete preko noći da sredinte. Naglašeno polje karijere sa poslednjom Mesečevom četvrti donosi vam mogućnost nalaženja rešenja za poslovni problem koji vas je u poslednje vreme opterećivao. Dobro se osećate u društvu ambicioznih osoba sa kojima možete lako da se o svemu dogovorite.


VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

18.1.2020.

Ne bi trebalo da se previše okupirate pitanjima koja se odnose na nešto što ne možete rešiti preko noći. Vaše ambicije su isuviše velike da biste mogli da lako dođete do cilja a da se pri tom ne oslonite na bilo koga. Mnogi vas podržavaju i daju vam za pravo kada se radi o  poslu sa strancima ili o nekom vašem projektu koji bi mogao biti veoma unosan.

17.1.2020.

Ovo je za vas jedan od boljih dana ako planirate posao sa strancima. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa svima ali ne odstupate od svojih stavova. Trebalo bi da nađete najbolji način kako da rešite problem koji imate u saradnji sa strancima. Verujete da možete da se dogovorite sa jednim Rakom oko nečega što vas u priličnoj meri opterećuje.

Horoskop za vaš znak


 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

18.1.2020.

Želite dobiti vreme da biste dobro razmislitli o onome što vas u velikoj meri opterećuje. Sve što radite imate utisak da drugi komentarišu, posebno osobe na poslu i vi mislite da je razlog za to što vam zavide. Očekujete da se pojavi neko s kim možete ostvariti bolju saradnju nego sa sadašnjim saradnicima.

17.1.2020.

Moguć je susret sa osobom prema kojoj imate neke obaveze.Venera u vašem znaku i poslednja Mesečeva četvrt u Vagi donosi vam mogućnost otplate dugova ili nalaženje rešenja u vezi sa nekim finansijskim problemom. Dobro se slažete sa jednim Lavom koji prema vama pokazuje veliko poštovanje.

Horoskop za vaš znak

 
Facebooktwitterpinterest