Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

17.8.2017.

Ona-  Mesec, planeta koji ima velikog uticja na one koji se bave privatnim biznisom dobro je postavljena u Raku.  Trudite se da ostavite dobar utisak na nekog koga ne poznajete možda dobro ali vas je već na neki način osvojio. Verujete da možete da imate dobar uticaj na jednog Lava koga smatrate veoma kvalitetnom ličnošću.

On- Naglašen znak Lava i Device čini vas nejasnim u očima onih sa kojima treba da ostvarite prisan odnos ali i sa kolegama koji vas mogu doživeti kao nekog ko izbegava obaveze ili nešto potpuno suprotno tome, kao jaku konkurenciju. Ne bi trebalo da se previše opterećujete mišljenjem koje drugi imaju o vama.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.

 bik

BIK (21.4.-21.5.)

17.8.2017.

Ona-Bilo bi dobro kada biste se okupirali nekim važnim, egzistencijalnim problemima i kada biste dozvolili sebi da vas niko preterano ne opterećuje svojim brigama. Naglašen znak Raka za vas može značiti psihički i fizički umor i želju da pobegnete iz stvarnosti. Moguća je interesantna ponuda od Vodolije ili Strelca.

On-Delujete harizmatično i dobro znate šta kada kome treba da kažete i kome da podnesete računa. Mladi Bikovi su previše samouvereni i željne da se dokažu, naročito u sportu ili u nekoj delatnosti koja podrazumeva da imate jaku konkurenciju. Oni koji su vam odani, podstiču vašu ambiciju.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

17.8.2017.

Ona-Verujete da biste mogli da se adptirate na nove uslove rada ili neki nov momenat u okviru porodičnog života ako bi ona druga strana, ma o kome da se radi, bila popustljivija. Verujete u mogućnost da vam se javi osoba sa kojom ste već imali dobru saradnju i najverovatnije ćete istim tempom i nastaviti posao.

On-Bilo bi dobro kada biste se okupirali nekim važnim, egzistencijalnim problemima i kada biste dozvolili sebi da vas niko preterano ne opterećuje svojim brigama. Naglašen znak Raka  za vas može značiti psihički i fizički umor i želju da pobegnete iz stvarnosti.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

17.8.2017.

Ona-Merkur, planeta logike i snalažljivosti  u retrogradnom hodu  prekopolja komunikacije znak zbog čega ste spremni na neke nove poslovne poduhvate od kojih očekujete mnogo toga. Neko će se setiti da vas pita za savet.Verujete u mogućnost obnove poslovnih odnosa sa Jarcem  sa kojima ste nekada uspešno sarađivali.

On– Pluton, planeta koja vlada astrološkom kućom partnerskih odnosa a nalazi se trenutno u astrološkoj kući inostranstva gde će dugo još boraviti krenuo je retrogradnim hodom. Za vas to znači drugačiji način ophođenja sa stranim partnerima.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

17.8.2017.

Ona-Pokušavate da nametnete mišljenje nekom Ovnu ili Strelcu ali oni verovatno neće imati mnogo razumevanja za vas ili im vaše mišljenje neće odgovarati. Što je problem ozbiljniji, to bi trebalo da budete realniji u pogledu vaše pozicije na trenutnom poslu. Imate jaku konkurenciju ma čime da se bavite.

On-  Trudite sa da proširite saradnju sa Vagama i Blizancima. Dan je dobar za planiranje posla sa strancima, druženje sa osobama iz drugih gradova ili sa rođacima. Možete naći način kako da se prilagodite novim uslovima rada, samo je potrebno da pokažete malo više dobre volje. Omiljeni ste u društvu, posebno mlađih saradnika.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

17.8.2017.

Ona-Tranzit Venere i Meseca preko astrološke kuće javnosti znači potrebu za akcijom i efikasnijim pristupom svemu što treba da rešite. Ne vredi da razmišljate o propustima ili da se ljutite na one koji su višeg ranga od vas. Možete dobiti dobru priliku da se istaknete ako budete disciplinovani.

On-Imate osećaj da vas neko tera da radite ono što ne želite ili da morate da rešavate situaciju koja vam ne odgovara. Nemojte izbegavati da se suočite sa problemima i očekujući da će ih neko drugi rešiti. Oni koji su višeg ranga od vas na diskretan način vam daju na znanje da treba da budete kooperativniji.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


VAGA (23.9.- 23.10.)

17.8.2017.

Ona- Septembarske Vage mogu očekivati priliv energije, novca i nekih novih ideja koje bi mogle vrlo brzo da se realizuju i da vam donesu satisfkaciju. Možete imati uspeha u pisanju. Trudite se da nađete način kako da sebe na najbolji način prezentujete.Nekome je veoma stalo da se sa vama dogovori oko novca.

On-Ne bi bilo mudro da ulazite u raspravu sa Škorpijom ili Jarcem naročito ako nemate dobre adute. Trudite se da nađete najbolji način kako da plasirate ideje. Dobićete poziv da se sretnete sa Bikom ili Blizancima. Dobićete poziv od Bika ili Device u vezi sa zajedničkim poslom.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

17.8.2017.

Ona- Verujete u mogućnost susreta sa nekim ko vam je obećao pomoć. Mogli biste mnogo više da zaradite kada biste pokazali više inicijative. Vaša svojeglavost da se držite strogo i striktno onoga što ste sebi zacrtali donosi manje probleme u komunikaciji sa Rakom, Blizancima i Jarcem.

On-Pluton, vladalac vašeg znaka u retrogradnom hodu preko Jarca čini vas popustljivim ali i nepredvidljivim. U stanju ste da lako stupite u kontakt sa onima koji su vam bitni za posao ali niste spremni da im nametnete svoje mišljenje. Osećate potrebu za proširenjem poslova i na strance.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

17.8.2017.

Ona-Očekujete da vam se javi neko ko vas je više puta izneverio. Moguće je da ćete dobiti poziv od osobe rođene u znaku Riba koja vas dobro poznaje. Mogućnost nastavka saradnje sa ovim znakom je mnogo veća ako ste rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka.

On- Trudite se da pokažete spremnost za nastavak saradnje sa nekim ko je bio prevama vama često arogantan ili nije bio dovoljno fer. Tajni dogovor koji imate sa bliskim saradnikom ili rođakom, posebno u znaku Škorpije ili Riba doneće dobre rezultate.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

17.8.2017.

Ona-Verujete da možete da ubedite nekog na koga nikada niste imali onoliko veliki uticaj koliki ste želeli da vam pruži novu priliku. Moguće da se radi o prijateljskim ali i o poslovnim vezama. Neko misli na vas i želi da vam pomogne u poslu. Dobro se slažete sa jednim Lavom.

On-Ne bi bilo mudro da se previše oslanjate na svoju intuiciju, potrebno je da se konkretno angažujete na poslu koji će vam doneti satisfakciju, naročito ako se radi o nekom s kim ste se više puta već dogovorali o zajendičkom poslu. Moguće je proširenje saradnje sa  Škorpijom.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

17.8.2017.

Ona-Nije vam sasvim jasno zašto neke osobe oklevaju da prihvate vašu podršku ili pomoć i verovatno ćete pokušati da ih razumete. Osećajni deo vaše prirode dolazi do izražaja u razgovoru kako sa prijateljima tako i sa kolegama. Možete nekom pomoći da dođe do vanrednih prihoda. Imate velike poslovne planove.

On- Prelazak Meseca  preko znaka  Raka donosi nove mogućnosti u vezi sa privatnim biznisom i sve što je na neki način bilo nejasno i nedovoljno definisano, možda čak i tendenciozno skrivano od vas sada će se obelodaniti. Povoljan je  momenat da nekom nametnete svoje mišljenje u vezi sa nekretnin


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

17.8.2017.

Ona- Tranzit  Merkura  može vam doneti promenljivo raspoloženje i potrebu da znate na koga možete da se oslonite. Oni koji su na višoj lestvici od vas mogu vam biti od koristi ako budete umeli da vodite razgovor u pravcu u kom to vama odgovara. Budite oprezni u radu sa Rakom ili Škorpijom.

On-Velike ambicije mogu vas odvesti u pogrešnom pravcu ako ne budete dovoljno realni. Ima mnogo onih koji vam daju prave smernice kako treba da se postavite prema brojnim pitanjima koja se odnose kako na vaš status na poslu tako i na vaše finansijsko stanje. Nemojte praviti nepotrebne troškove.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 

// ]]>

Facebooktwittergoogle_pluspinterest