Dnevni horoskop -Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)

21.3.2018.

Izuzetno ste uspešni u društvu i veroatno će vam poći za rukom da ostvarite dobru komunikaciju sa nekim koga ste nedavno upoznali ili ste se sreli posle mnogo godina.Trudite se da osvojite poverenje nekog ko vam je posebno veoma drag, moguće jednog Lava ili nekog Strelca.

20.3.2018.

Nemojte oklevati kada je u pitanju obnova saradnje sa nekim drugim Ovnom, Bikom, Vagom, Blizancima. Vaš tim saradnika je veliki i vi ste spremni da učinite mnogo za one koji su vam dragi.Jedan Jarac pokušava da vam nametne svoju volju ali vama to ne odgovara.


19.3.2018.

Sunce i Mars, dve planete koje su bitne za vaš znak i imaju velikog uticaja na vaše ambicije u napetom aspektu čine vas nedovoljno tolerantnim zbog čega možete biti prilično naporni za svaku vrstu komunikacije. Tranzit Jupitera i Sunca vam pomaže da se snađete u finansijskim transakcijama.


Godišnji horoskop za 2017.

 bik

BIK (21.4.- 20.4.)

21.3.2018.

Dobijate pozive od osoba koje rade sa strancima ili žive u inostranstvu u vezi sa mogućim nastavkom saradnje a jedan  Rak, Devica ili neki drugi Bik, moguće i  Strelac vam nudie posao  u inostranstvu pod odličnim okolnostima. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama priča jedan Ovan.

20.3.2018.

Ne bi trebalo da propustite šansu u radu sa Jarcem, Ribama ili Škorpijom. Dobro znate kako treba da se postavite kada je u pitanju jedan Rak sa kojim niste bili spremni da radite sa osobama koje imaju naglašenu kreativnu crtu ali su i veoma uporne.

19.3.2018.

Imate više neprijatelja nego što pretpostavljate ili osoba koje su zavidne na vaš uspeh i na sve što ste postigli. Smatrate da ste podneli veliku žrtvu za ono što trenutno imate i na socijalnom i na materijalnom planu i lako se oslobađate osobe koje taj deo vaše “priče” ne interesuje.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

21.3.2018.

Ovo bi mogao biti naporan dan ako sebe previše opterećujete nemogućim poslovima za koje ste sigurni da nemaju perspektivu. Dobićete pozive sa više strana u vezi sa poslom i to će vam poremetiti planove.  Očekujete podršku od vama dragih osoba, bilo da se radi o kolegama, osobama koje viđate na poslu ili od članova porodice. 

20.3.2018.

Nekome je stalo da vam učini uslugu da bi vas impresionirao. Nemate način da rešite lako problem koji imate sa svojeglavim kolegama koje su previše samouverene ali nedovoljno tolerantne i vama teško pada da sa njima sarađujete. Moguća vest o novcu koji čekate već duže vreme.

19.3.2018.

Umete da se na fini način nametnete i da date na znanje da ste spremni da napravite ustupke ali to radite iz diplomatskih razloga a ne zato što smatrate da bez toga ne biste bili uspešni ili da ne biste postigli potreban cilj. Verujete da će vam Jarac i Škorpija u nečemu pomoći.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

21.3.2018.

Očekujete poziv za viđenje od Jarca, Ribe ili Strelca. Pokažite više inicijative ka susrtu sa nekim ko vam je veoma drag. Dobro se slažete sa inventivnim osobama koje vam daju predlog da se sretnete negde možda na javnom mestu ili pod izgovorom zajedničkog posla, posebno na umetničkom projektu.

20.3.2018.

Želite da se sretnete sa Bikom i Jarcem i to će vam poći za rukom, naročito kada je u pitanju posao sa osobama koje često putuju. Dobijate vest o osobi koja se lepo izražavala o vama i koja je planirala da sa vama obnovi saradnju.

19.3.2018.

Ne bi trebalo da se prviše opterećujete tuđim ambicijama nego svojim. Bik, Vaga ili Devica vas brinu zbog svoje svojeglavosti i vi ćete verovatno biti spremni da im učinite uslugu ali ćete im verovatno i dati na znanje šta od njih očekujete. Verovatno da pokažu dobru volju za sradanju.


Dnevni ljubavni horosop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.

 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

21.3.2018.

Naglašen je znak Ovna zbog čega ćete biti verovatno spremni da uđete sa mnogo žara u nove poslovne aranžmane. Kako je Mesec u   u praktičnom Biku tako ćete i vi pokušati da na najlaški način rešite problem sa nekim ko će biti spreman da vam izađe u susret oko nekih za vas ipak trenutno prioritetnih pitanja.

20.3.2018.
Sunce u Ovnu odgovara rođenima u julu a Mesec u Biku podstiče ambiciju i verovatno ćete pokušati da napravite kompromis. Ne bi trebalo da se raspravlajte za Jarcem ili Bikom oko nekih nebitnih pitanja.

19.3.2018.

Mesec na poslenjem stepenu Riba odgovara Lavovima rođenim u julu zbog čega ćete moći da se dogovorite sa onima koji su vam važni za posao koji će vam verovatno odgovarati.Ne ulazite u konflikte sa Jarcem i Škorpijom jer vas mogu kritikovati da se ne držite dogovora.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

21.3.2018.

Poslovi bi mogli dobro da se odvijaju iako namete baš razvijen smisao za organizaciju. Pomalo ste dezorijentisani i nedovoljno aktivni, čekate da vas neko pozove i ponudi vam da radite pod njegovim uslovima. Nemojte se previše cenjkati oko nečega što nije tako bitno za vaš posao.

20.3.2018.

Mesec u Biku donosi uspeh u radu sa strancima i verovatno ćete naći način da se dogovorite sa onima na koje računate i koji su vam obećali pomoć i verovanto ćete izabrati mogućnost da se sretnete da osobom koja će vam ispričati sve u vezi sa tom ponudom.

19.3.2018.

Ne bi trebalo da se previše opterećujete nečim što vam ne odgovara nego bolje radite ono u čemu ste iskusni.Neko će vam ponuditi posao koji može bit dobro plaćen, naročito ako se radi o poslu u domenu finansija ili organizacije rada.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


VAGA (23.9.- 23.10.)

21.3.2018.

Venera, vladalac vašeg znaka u konjukciji sa Merkurom može doneti probleme u komunikaciji sa koleginicama, naročito ako radite u velikoj privatnoj firmi. Dobićete poziv za susret od nekog ko vam je oduvek bio simpatičan, moguće da se radi o kućnoj zabavi.Ne ulazite previše u raspravu o neom Biku koji vas intimno mnogo i ne zanima.

20.3.2018.

Naporan dan jer imate izdatke o kojima niste razmišljali ili niste bili spremni da razmišlajte mnogo unapred kada je u pitanju neki posao koji vam može biti veoma bitan ali zahteva i ulaganje. Nervirat vas ponašanje mnogih kolega ali to ne pokazujete otvoreno.


19.3.2018.

Nekome je stalo da vas uveri da možete da imate u njega poverenje ali vi ste već doneli odluku koja se tiče vaših saradnika. Možete biti veoma svojeglavi po nekim za vas veoma bitnim pitanjima i trebalo bi da se postavite drugačije prema onima koji su vam izuzetno odani.

 


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

21.3.2018.

Bilo bi bolje da ne isterujete pravdu ma koliko da ste u pravu jer ćete verovatno morati da se raspravljate sa jednim Rakom, Devicom, Škorpijom ili Jarcem doći u konflikt oko nečega što biste najradije izbegli. Ne možete da nadmudrite one koji su sa vama inače u dobirm odnosima a kritikuju vas takođe s dobrom namerom.

20.3.2018.

Niste svesni koliko možete da nekog iritirate ali vam ipak Mesec u Biku pomaže da se dogovorite sa jednim Rakom ili Bikom u vezi sa nečim što vam je trenutno veoma bitno. Sa novcem ne upravljate kako treba i možete imati poveće troškove.


19.3.2018.

Tranzit Meseca preko Urana donosi nove šanse u vezi sa zaradom i moraćete da nađete način kako da realizujete ideju što je moguće pre.Pokušajte da budete podrška prepostavljenim koji se oslanjaju na vas zbog vašeg iskustva.  Možete dobiti vesti u vezi sa novcem.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.

 

 strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

21.3.2018.

Dobro se osećate u društvu osobe koja ima veze sa inostranstvom i sa kojom možete ostvariti dobru saradnju samo ako budete dovoljno uporni da ostvarite ono što ste naumili. Ne odustajte od svojih planova čak iako znate da se sa njima jedan Lav, Ovan ili neki Strelac najverovatnije ne slažu.

20.3.2018.

Imate u planu posao o kome ste već razgovarali se nekim ko vam je bio nekada prilično naklonjen ili vam je davao dobre savete. Ne bi trebalo da se oslobađate obaveza koje bi mogle da vam donesu priliku da budete veoma priznati i poštovani.

19.3.2018.

Pokazujete veliko razumevanje za druge i spremni ste da uvek slušate druge koji imaju probleme, njihove brige i naročito kada su u pitanju mlađe kolege kojima je potrebna vaša podrška. Spremni ste da se angažujete na ideji koja se odnosi na projekat u kome bi strani partneri imali jednaku funkciju kao i vi ili vaša firma.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

21.3.2018.

Dan pun susreta naročito kada je u pitanju saradnja sa onima koji se predstavljaju kao vaši prijatelji,sa jednim Rakom ili Bikom. Poslovni partner je svojeglav a vi još više. Ne dozvoljavate nikome da vas tretira na način koji je ispod vašg dostojanstva. Možete doći u konflikt oko nekih nebitnih pitanja, naročito sa pretpostavljenim.

20.3.2018.

Kreće naporan period ali vi sami sebi postavljate visoke ciljeve ili vam to postavlja neko na koga niste računali ali se pojavo možda kao ponuđač poslova koji bi mogli da vam donesu dobru poslovnu ponudu koju nećete odbiti.Ulazak Sunca u Ovna odgovara rođenima u svakoj dekadi znaka.


19.3.2018.

Očekujete vesti iz inostranstva od pouzdane osobe koja vam je našla posao ili bar pokušava. Nemojte brinuti u vezi sa svim onim što morate da uradtie da biste bili još bolji na poslu nego što ste to danas, možda ćete morati da naučite još neki strani jezik ili da se posvetite poslu koji ste davno započeli ili o kome ste razmišljali.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

21.3.2018.

Nemate dovoljno jasan i čvrst stav po mnogim pitanjima jer vas Merkur u  Ovnu čini sklonim da menjate stavove pod uticajem drugih, naročito pod uticajem prijatelja. Mnogi vas doživljavaju kao osobu koja je previše tolerantna prema mnogima koji to ne zaslužuju. 

20.3.2018.

Želite da date na znanje kolegama da mogu da na vas računaju i da ste spremni da proširite krug saradnika. Ako vam se bude dopala ideje o novom projektu, razgovarate sa Ovnom, Lavom ili Vagom jer vam mogu pomoći da rešite neke trenutne dileme.

19.3.2018.

Tranzitni Mesec vas čini veoma brižnim i ljubaznim u vezi naročito ako se radi o nekom ko je stariji od vas ali ipak možete pokušati da budete previše zaštitnički nastrojeni i posesivni kao da ste vi mnogo iskusniji. Nemojte pokušati da ograničavate slobodu onih koje volite.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

21.3.2018.

Tranzit Meseca donosi neke nove ideje u vezi sa poslom koji bi vam odgovarao, naročito ako se bavite naukom ili trgovinom. Ako ste vi nosilac projekta ili ste šef, vi sve organizujete, moraćete da napravite neki ustupak da bi vaši saradnici nastavili da rade istim tempom.

20.3.2018.

Sunce ulazi u vaše polje novca i posla i vi ćete morati da se više angažujete na poslu koji je za vas prilično stresan ali biste mogli doživeti uspeh i satisfakciju ako budete poslušali Devicu, Bika ili Vagu. Nemate način da se oslobodite velikih obaveza.


19.3.2018.

Nervozni ste kada Mesec prelazi preko Urana i znate da  niste savršeni ali ipak, niste spremni da napravite napor u vezi sa očišćenjem vašeg energetskog prostora od svega što vas čini nezadovoljnim. Nemojte da propustite šanse i prilike da nađete bolje plaćen posao zbog vaše nesigurnosti.


Dnevni ljubavni horoskop za nju injega


Godišnji horoskop za 2017.


 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest