Dnevni horoskop -Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)

27.5.2018.

Poslovna strana vaše prirode dolaz do punog izražaja i vi ćete biti raspoloženi da se sretnete sa jednim  Vodolijom ili Lavom koji imaju sjajne ideje u vezi sa zajedničkim poslom. Ide vam od ruke trgovina ili neka delatnost u okviru koje treba da pokažete sposobnost dobre komunikacije.

26.5.2018.

Merkur u Biku kod vas može doneti neku vrstu popustljivosti, niste više onako uporni da sprovedete u delo nešto što vam mnogi govore da nije za vas baš mudar potez. Nemate način da se uključite u timski rad ako ne budete popustljiviji.

25.5.2018.

Imate mnogo obaveza ali vas to mnogo ne uzbuđuje jer ste sigurni da ćete sve stići,uključujući i susret sa nekadašnjim kolegama koji žele da vam ponude zajedničku saradnju u radu sa Jarcem ili Ovnom. Izbegavatge bilo kakve aranžmane, najviše poverenja imate u sebe.


 bik

BIK (21.4.- 20.4.)

27.5.2018.

Pokušavate da se dogovorite sa onima koji su vam dragi u vezi sa nekim krajnje praktičnim pitanjima ali verovatno nećete imati mnogo strpljenja za one koji nisu raspoloženi da vam popuštaju posebno kada se radi o nekretninama, nekim velikim poslovima ili o novcu.

26.5.2018.

Merkur je slab u vašem znaku i vi ćete naći način da se postavite kako treba prema nekom ko vam je nešto obećavao  a do sada nije ispunio.Ipak će vam se naći pri ruci jedan Jarac ili neka Škorpija. Ako vam se dopada ideja saradnje sa Ribma radite na tome.

25.5.2018.

Očekujete podršku od osobe koja vam je to obećala. Ne bi trebalo da se preterano opterećujete onim što čujete od drugih nego se najbolje koncentrišite na svoje planove. Verujete da bi jedan Ovnom mogao da vam pomogne kada bi hteo u vezi sa nekim zajeničkim poslom.


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

27.5.2018.

Ne bi trebalo da se preterano nervirate ako ne budete danas uspeli da ubedite nekog da vam pruži još jednu šansu, posebno ako se radi o poslu sa strancima. Moguće da ćete planirati zajednički put sa nekim koga dobro poznajete i sa kim se uvek lepo provedete.

26.5.2018.

Spremni ste da napravite zaokret u karijeri i da se angažujete na nekom poslu koji ima veze sa nekom vrstom proizvodnje ili ste preduzimljivi što se izuzetno dopada članovima vaše porodice. Pokušavate da ubedite Vodoliju da prihvati neke vaše savete.

25.5.2018.

Nekome je stalo da vam dokaže da niste u pravu i verovatno će to učiniti za vaše dobro ali vi niste u stanju da sagledate svoju situaciju iz realnog ugla nego ste previše nervirate kada je u pitanju saradnja sa Ovnom ili Jarcem koji vas u stvari podržavaju


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

27.5.2018.

Možete biti izuzetno simpatični ako hoćete ili previše zahtevni što neče biti prihvaćeno baš sa oduševljenjem.Bilo bi dobro da se mnogo više bavite svojim poslovima i nekim ambicijama u vezi sa poslom u javnosti nego da se okupirate temama koje nisu od velikog značaja za vaš život.

26.5.2018.

Želite da obnovite kontakte sa Ovnom ili Vodolijom i trebalo bi da se angažujte mnogo više oko saradnika koji su možda pomalo mrzovoljni ili nedovoljno aktivni. Potrebni ste Vodoliji da biste joj svojim savetima pomogli da se snađe u novom poslu.

25.5.2018.

Neko pokušava da vam da na znanje da bi trebalo da budete mnogo spontaniji i spremniji da prihvatite nove poslove ali vi se nećkaćete i ne želtie da vas bilo ko podstiče u vezi sa nečim što smatrate da je isključivo u domenu vašeg ličnog izbora


 

 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

27.5.2018.

Moguć je poziv od nekog ko vam nije naročito simpatičan i verovatno ćete to jasno dati na znanje. Dobro se slažete sa jednim Strelcem ili nekim Ovnom koji nisu baš tako jednostavni za saradnju ali vi ste spremni da poslušate šta imaju da vam predlože.

26.5.2018.

Nemate razlog da sumnajte u dobre namere jednog Ovna,on je samo promenio taktiku i verovatno će vam dati na znanje da možete a na njega računate. Ako pokušate da nagovorite Jarca na nešto što on ne prihvata vać duže vreme, bolje promenite način na koji to radite.

25.5.2018.

Nekome je stalo da vas ponovo ima za saradnika ili da vam ukaže na šanse koje vam se pružaju ali vi ste nepoverljivi. Sunce u Blizancima ne deluje na vas baš povoljno  zbog čega ćete sačekati sa donošenjem važnih odluka.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

27.5.2018.

Nemojte odustati od saradnje sa Lavom ili Vagom iako je Mars loše postavljen u odnosu na vaš znak i ne odgovara onim svojeglavim tipovima Vodolije koji vole da postavljaju svoje uslove. Imate način da sklopite dobar posao sa osobom koja se bavi trgovinom.

26.5.2018.

Mesec u Vagi i u Škorpiji u večernjim satima u napetom aspektu  sa Marsom u Vodoliji donosi mogućnost susreta sa nekim ko će vam doneti neke sjajne ideje u vezi sa povećanjem zarade. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji po pitanju saradnje sa strancima. 

25.5.2018.

Verujete da možete da ubedite jednog Lava ili Blizance da vam pruže šansu da radite zajedno na nekom isplativom projektu. Moguće da će vam se javiti nekadašnji saradnik koji trenutno živi u inostranstvu i da će vam dati interesantan predlog u vezi sa poslom.


VAGA (23.9.- 23.10.)

27.5.2018.

Dobijate vesti od osobe koja je jedno vreme boravila u inostranstvu i koja će biti spremna da vam pomogne da rešite neku dilemu ili da donesete odluku u vezi sa nečim što vas duže vreme opterećuje. Možete imati prijatan susret sa Rakom ili Bikom .

26.5.2018.

Vaša intuicija vas vodi u pravom smeru i vi ćete umeti da se dobro postavite u situaicji koja može biti za vas izuzetno povoljna, moguće da se odnosi na vaše finansije iil na saradnju sa onima koji su vam naklonjeni i koji su vas duže vreme već zvali da zajedno radite ne nakom interesnantom  poslu.

25.5.2018.

Sunce u Blizancima vas čini odlučnim i spremnim da mnogo brže završavate obaveze mada je Merkur, vladalac Blzanaca slab, on je ipak u vašoj astrološkoj kući kreativnosti i daje vam mogućnost da iskažete svoje talente. Nekome je stalo da sa vama obnovi saradnju.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

27.5.2018.

Vaša karijera je na prvom mestu ali danas ćete naći dovoljno vremena i za privatan život jer će vam to biti na prvom mestu. Pokušaćete da se priviknete na neke nove okolnosti u vezi koje vam baš i ne idu na ruku ali partnerka pokazuje razumevanje za vas.

26.5.2018.

Mesec u vašem znaku u večernjim satima u doborm aspektu sa Saturnom  Jarcu u donosi vam sjajne šanse za unapređenje saradnje sa osobam koje žive u inostranstvu. Nemojte se preivše nervirati ako vas jedna Vodolija bude provocirala.

25.5.2018.

Rođeni na početku znaka mogu se nadati dobroj saradnji sa vazdušnim i vatrenim znacima naročito ako se radi osobama koje dobro poznaju. Moraćete da napravite neki kompromis koji bi verovatno značio i da morate da date poveću sumu novca na nešto što je neophodno.


 

 strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

27.5.2018.

Mesec u Škorpiji i Merkur u Biku daju vam mogućnost poznanstva sa šarmantnom i osećajnom osobom sa kojom imate o čemu da razgovarate. Verovatno se radi o nekom ko ima dobre namere prema vama i uvek se trudi da bude prema vama fer ali je pomalo nepouzdan.

26.5.2018.

 Merkur vas čini vas hiper aktivnim ali i pomalo rasejanim. Niste sigurni da li treba da prihvatite ponudu od jednog Ovna koji duže vreme već pokušava da utiče na vas po mnogim pitanjima,između ostalog i kada se radi o zajedničkom projektu sa jednom Škorpijom.

25.5.2018.

Imate mogućnost da se sretnete sa jednom iskusnom i uspešnom osobom koja namerava da vam ponudi posao ali vi ste nepoverljivi jer je ona daleko iznad vas po rangu i  vi misltie da želi da vas iskoristi. Nemotje se previše dovumiti oko saradnje sa Jarecm.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

27.5.2018.

 Nešto vas motiviše da pokažete emocije prema osobi koju često viđate i koja možda radi u državnoj službi. Ako ste oduševljeni jednim  Rakom,Jarcem ili Škorpijom, komunikacija nije baš tako jednostavna ako ne budete popustljivi.

26.5.2018.

Naglašena polja  karijere i posla donosi vam mogućnsot da napravite zaokret u karijeri, posebno kada se radi o poslu u medijia ili u marketingu, u domenu nekih odnosa sa javnošću u  okviru kojih ćete vi biti bitni. Trebalo bi da se usavršite u poslu preko online

25.5.2018.

Sunce u Blizancima i Mesec u Vagi donosi vam novu energiju i spremnost da se bavite poslovima sa javnošću. Niko ne može da vam ospori kvalitete ali vi od sebe očekujete mnogo više i spremni ste da naporno radite da biste drugima dokazali da možete da ostvarite svoje planove.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

27.5.2018.

Merkur nad fiksnom zvezdom Algol ne donosi vam mnogo toga prijatnog osim ako već niste uspostavili dobru komunikaciju sa partnerom koji daje na znanje da mu mnogo  značite. Ukoliko ste razdvojeni od partnera, prilično ste sumnjičavi u pogledu načina nakoji provodi vreme.

26.5.2018.

Neko vam daje dobru ideju kako da proširite poslove i vi ćete biti spremni da prihvaite savete i da čujete i drugo mišljenje. Lav i Ovan mogu se pokazati u najboljem izdanju i kako prijatelji i kao saradnici. Moguće je da ćete naći posao negde malo izvan vašeg mesta ili će se raditi o nekom interesantnom radnom mestu.

25.5.2018.

Verujete u sebe i sigurni ste da ako je do vas uspećete u onome što želite jer vam pomaže pozicija Meseca u Vagi. Malo ko vas razume ali vasm se intimno dive i daju vam savete kako da što pre ostvarite cilj. Imate na koga da se oslonite, čak iako vamse ne čini da je baš to uvek slučaj.


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

27.5.2018.

Dopada vam se ideja o poslu sa Škorpijom izaći ćete nakraj lako sa Jarcem koji  je često negde na putu što vama toliko ne smeta ali ne želite da budete ni sami već ako je slučaj da ste slobodni, imate prilike da odete u prijatno društvo i nekog upoznate.

26.5.2018.

Tranzit Meseca donosi neku novu energiju i potrebu da obnovite veze sa nekadašnji saradnicima i veroatno ćete uspeti da se dogovorite sa Vodolijom, Jarcem ili Rakom. Nemate način da  ubedite Vodolije da vas posluša kada je u pitanju  neki veći projekat.

25.5.2018.

Venera u Raku i Neptun u vašem donose sjajne šanse za dogovor sa Bikom, Rakom ili Vagom. Ipak nemate mnogo poverenja u mlađe saradnike jer vam se čini da su prilično nepouzdani, naročito ako imaju neke originalne ideje.


 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest