Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

22.10.2017.

Ona-Očekujete poziv od Bika ili Raka i to će verovatno značiti za vas mogućnost saradnje sa nekim ko je podjednako uporan kao i vi i ko je spreman da sledi vaša uputstva. Trebalo bi vreme provedete u društvu starijih osoba ili članova porodice,fa milije, naročito ako za njih nemate mnogo vremena.

On-Spremni ste na saradnju sa jednom Vagom ili nekom Škorpjiom, možda i sa nekim drugim Ovnom, naročito ako se radi o osobi koja je vaša generacija ili mali broj godina razlike od vas. Očekujete poziv od koleginice.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.

 bik

BIK (21.4.-21.5.)

22.10.2017.

Ona-Dobro će vam doći odlazak van mesta u kome živite. Pokušajte da se ne opterećujete previše problemima koji nisu vaši pa čak i ako se radi o članovima porodice, pustite ih da se sami snalaze. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim ko vam je izuzetno drag, možda nekadašnja saradnica.

On-Verujete da će vam se naći pri ruci oni na koje računate i sa kojim uvek rado sarađujete. Trdite se da ostavite povoljan utisak na osobe koje vam se često obraćaju za savet i sa kojima rado razmenjujete iskustva.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

22.10.2017.

Ona- Naglašen znak Vage i Škorpije donosi sjajne šanse na poslu. Imate mnogo ideja za različite poslove i pokušavate da ih nekom plasirate, najverovatnije osobi koja treba da vas u tome podrži. Dobro se slažete sa jednim Bikom.

On- Vaši pokušaji da pridobijete naklonost saradnika donose rezultate. Pokušajte da se maksimalno potrudite oko nekog koga dobro poznajete sa kim možete da uspostavite dobru komunikaciju. Moguća je obnova saradnje sa Ovnom.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

22.10.2017.

Ona-Susreti sa dugogodišnjim prijatljima biće za vas mogućnost da razgovarate i o poslu i o privatnom životu. Ne volite da vas bilo ko ispituje o vašim planovima, trudite se da svoje nedoumice i probleme rešavate sami.

On-Verujete u mogućnost nalaženja rešenja za posao koji nije tako jednostavan.Želite da započnete neki nov posao i to će vam omogoućiti jedan Rak, Vaga ili neka Škorpija, naročito ako se radi poslu do koga vam je veoma stalo. Moguć je susret sa jednim Bikom.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

22.10.2017.

Ona-Očekujete pozive sa više strana u vezi sa nekim novim poslovima koji bi trebalo da počnu da se realizuju ali pod prilično nejasnim ili nepovoljnim uslovima. Mnogima je stalo da vam dokažu da po mnogim pitanjima niste bili u pravu.Moguća je saradnja sa Vagom ili Strelcem.

On-Dobro se snalazite u situaciji u kojoj je malo kome prijatno ili se bar mnogi ne snalaze u njoj. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko bi mogao da vam učni neku vrstu usluge, moguće da se radi o osobi koja je spremna da vam izađe u susret po važnom pitanju.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

22.10.2017.

Ona-Sve što želite moglo bi da se ostvari kada biste bili spremni da napravite drugačiji raspored u svakodnevnom životu. Ako ste u firmi u kojoj vlada prilična neizvsnost po pitanju isplate moraćete da sep rilagodite situaciji koja nije uopšte loša.

On-Dan je povoljan za razgovore sa osobama prisutnim u javnosti  i bilo bi dobro da prihvatite tuđe sugestije jer biste mogli da brže napredujete. Oprezni ste i ne verujete baš svakome sve što vam priča.Dobijate vesti koje vas u priličnoj meri zbunjuju i niste voljni da neke činjenice prihvatite iako zante da su tačne.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


VAGA (23.9.- 23.10.)

22.10.2017.

Ona-Mnogo toga počinje da se odvija povoljno po vas, posebno uz pomoć jednog Raka ili Bika. Imate poverenja u one koji vam nude novi posao, moći ćete da se iskažete u poslu koji zahteva i znanje i talenat.Potrebno je da napravite manji ustupak i da se angažujete na poslu koji vas trenutno naročito  ne privlači.

On-Možete mnogo više da učinite za nekog nego što pretpostavljate. Ako biste se malo više angažovali, bili biste uspešni u svakoj vrsti propagande. Vaša ubedljivost i spremnost da druge uverite u dobre namere kako svoje tako i svojih kolega donose vam profit i dobar rejting u struci.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

22.10.2017.

Ona-Dobro se osećate u društvu onih koji jasno pokazuju koliko im je stalo d ovašeg mišljenja i koji vas cene. Ne bi trebalo da se previše prepuštate maštanjima o nečemu što je trenuitno nerealno. Dobro se slažete sa Vodolijom.Potrebno je da se čujete sa Blizancima i Devicom.

On-Dobijate vesti sa više strana i bićete spremni da uđete u nove poslovne aranžmane, naročito ako je u pitanju sugestija od strane nekog Bika ili Lava. Ne bi trebalo da se prviše okupirate poslom koji bi mogao da vas psihički iscrpljuje.Ne dobijate očekivane vesti.


Dnevni ljubavni oroskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

22.10.2017.

Ona- Strepite da biste mogli imati problema sa novcem i obećanim isplatama.Budite spremni da se prihvatite ponuđenog posla, ukoliko ste mladi i nemate nikakav izvor prihoda jer će vam se vrlo brzo ukazati prilika za napredovanje. Posredstvom Raka ili Bika možete saznati ono što vas interesuje.

On-Venera vladalac astrološke kuće prijatelja u dobrom aspektu sa  Suncem čini vas mnogo uticajnijim nego što mislite. Nekome je potrebna vaša pomoć ili podrška. Nekome je važno da se sa vama sretne da biste započeli zajedničku saradnju.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

22.10.2017.

Ona-Merkur, planeta komunikacije čini vas sklonim da verujete u sve što se priča. Dobro se razumete sa nekom  Vodolijom ili Ovnom koji imaju velike ambicije. Ipak, budite fer prema kolegama sa kojima ste imali dobru saradnju, naročito ako želite da pređete u drugu firmu.

On- Dobro se slažete sa Škorpijom, Vagom ili Bikom koji su inventivni i spremni da se sa vama upuste u  nov posao. Inostranstvo Ili  saradnja sa osobama koje žive u nekim udaljenim mestima može biti za vas veoma izazovna. Možete očekivati više ponuda istovremeno. 


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

22.10.2017.

Ona-Na početku ste nekog velikog posla koji biste mogli da započnete sa nekim većim timom, saradnika moguće sa osobama koje su na visokom položaju. Mnogi računaju na vas a vi ako ste u zrelim godinama računate na lojalne osobe.

On-Možete doći u iskušenje da kažete jednom Biku i ono što ne mislite jer vam pozicija Plutona ne odgovara i ne možete lako da kontrolišete reči.Trebalo bi da pokušate da budete manje isključivi i da ne očekujete od partnera ono što sami niste spremni da mu date za uzvrat


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

22.10.2017.

Ona-Saradnja ili neka vrsta prijateljske veze koja bi mogla započeti nakon  susreta sa Škorpijom, Rakom ili Jarcem biće nešto što će obeležiti današnji dan. Ne odustajte od svojih ciljeva zbog društva koje će vas zvati da negde izađete.

On- Partner će vas iznenaditi svojim ponašanjem.Bićete u situaciji da shvatite da je on jako ambiciozan i da pokušava da vam nametne osećaj krivice za nešto što ste uradili pre izvesnog vremena.Imate pored sebe partnera koji na svaki način želi da ima uvid u sve što vi radite.


Dnevni ljubavni horoskop za nju injega


Godišnji horoskop za 2017.


 

 

// ]]>

Facebooktwittergoogle_pluspinterest