Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

18.1.2018.

Ona- Neustrašivi ste i spremni da probate nešto što drugi nisu,da krenete u avanturu,nezavisno od toga da li će vam se isplatiti ili ne.Spremno ulazite u rizične situacije.Spontani ste i imate potrebu da uspostavite kontakt sa jednom Vodolijom ili Rakom.

On- Imate potrebu da sve uradite na sebi svojstven način,ne podnosite da vam bilo ko nameće svoju volju.Imate potrebu za ubuđenjima,pokretač ste događaja,inicijator promena,ne podnosite rutinu,volite da putujete i moguće da ćete naći posao koji ima veze sa putovanjima.


17.1.2018.

Ona- Mnogo toga vas opterećuje na poslovnom planu, moguće da pravite plan kao da započnete nov posao sa novim poslodavcem. To će vam najverovatnije poći za rukom. Imate potrebu da napravite nekakav rez u svom profesionalnom životu.

On- Pružaju vam se različite prilike za proširenje saradnje. Možda će neko želeti da vas  unapredi ili će vam dati neke nove obaveze koje će biti dodatno plaćene. Svesni ste svojih kvaliteta i ne odustajete od svojih ciljeva kada je u pitanju saradnja sa strancima.


16.1.2018.

Ona-Odlična pozicija Sunca i Saturna omogućava vam da sklopite dobar posao preko prijatelja. Moguće je da se radi o poslu sa strancima ili sa osobama koje ste nekada poznavali. Dobijate vest od nekoga ko vam je izuzetno drag, moguće rođaka ili prijatelja.

On-I dalje pravite planove u vezi sa karijerom  a osoba koja je na visokoj može vam u tome pomoći.Poslovi koji imaju veze sa javnošću donose vam sreću. Pokušavate da se nađete od koristi nekom ko računa na vas. Budite spremni da se angažujete oko člana porodice.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.

 bik

BIK (21.4.- 20.4.)

18.1.2018.

Ona-Skoro ceo dan je posvećen pregovorima u vezi sa nekim novim poslom koji bi mogao da bude izvor novih prihoda. Potrebno je da se maksimalno posvetite nekom poslu koji  će vam omogućiti da obnovite saradnju sa nekim novim Jarcem.

On- Postoji mogućnost da nepromišljeno reagujete u situaciji u kojoj ćete biti rukovođeni isključivo onim što čujete od jednog Raka ili Jarca a trebalo bi da pre donošenja odluke o svemu  što se tiče vašeg privatnog života dobro razmislite. 


17.1.2018.

Ona- Želite da se bavite nečim što bi bila odskočna daska za neki još bolji posao. Kao da ste krenuli uzlaznom linijom i ne možete natrag. Dugo ste tapkali u mestu. Imate dobar tim saradnka koji vas podržava. Ako ste mladi, predstoji razgovor o inostranstvu.

On- Ovo je jedan uzbudljiv dan jer ćete se sresti sa mnogo ljudi, i imaćete prilike da radite sa veoma odgovornim osobama. Mnogo toga vam smeta kada je u pitanju posao koji je prilično zahtevan ali vi ste motivisani da budete istrajni.


16.1.2018.

Ona-Nemate razloga za brigu, naprtoiv, mogli biste lako srediti svoje poslove samo ako biste to želeli. Preterani optimizam vas vodi u priličnu opuštenost.Dobro se slažete sa Rakovima i Devicama. Osećate se nesposobnim da se oduprete zahtevima jedne Škorpije.

On -Nestrpljivi ste jer se situacija ne odvija kako ste očekivali. Budite spremni na neprijatne vesti od strane jednog Blizanca koji ume da pomalo manipuliše sa vama tačno znajući vaše slabe tačke. Neko će pokušati da vam da na znanje da mu se dopadate.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

18.1.2018.

Ona- Trebalo bi da budete dosledni onome što radite i prestanete da stalno menjate svoje planove.Takođe bi trebalo da budete oprezni kod finansijskih transakcija jer ste prilično naivni i postoji mogućnost da uđete u neki finansijski problem jer ste bili nesmotreni

On-Loš aspekt Meseca i Jupitera čini vas nervoznim ali imate podršku jednog Lava i Raka sa kojima lako možete uspostaviti dobru komunikaciju ili sklopiti dobar posao. Moguć je susret sa nekadašnjim saradnikom.


17.1.2018.

Ona- Prilično ste opterećeni razmišljanjima o prošlosti i o propuštenim šansama ali vas to ne može demoralisati. Planirate zajednički posao sa ljubavnim partnerom a ukoliko ste slobodni, pokušavate da se izborite za neko novo radno mesto koje vam izgleda izuzetno povoljno.

On- Nemojte se previše nervirati ako se situacija ne bude odvijala baš kako ste vi zamislili. Imate podršku onih koji veruju u vas a to vam je najvažnije. Moguća je saradnja sa Lavom, Rakom ili Devicom.


16.1.2018.

Ona-Nameravate da započnete razgovore oko novog posla u  vezi sa strancima sa Blizancima Vodolijom. Oni međutim neće moći da odgovore na vaše uslovei zato pazite kako se postavljate u toj situaciji. Najviše vam odgovara društvo osoba sličnih vama, jedne jedne Vodolije ili Ovna.

On- Pozicija Merkura i brojnih planeta vas čini nespremnim da   napravite kompromis sa Jarcem, zbog čega ste egzaltirani ali i nerelani  po mnogim pitanjima. Ne podnosite površnost niti nesposobne saradnike. Postajete prilično zahtevni prema članovima porodice i to sve više kako dan bude odmicao.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

18.1.2018.

Ona- Ne podnosite konkurenciju,naročito žensku.I prema ženama i prema muškarcima volite da se postavljate autoritativno ali i zaštitnički,mada,ako vam se učini da vas na bilo koji način potcenjuju,spremni ste da burno reagujete. Želite da se što pre dogovorite sa Jarcem u vezi sa finansijama.

On- Ako imate bilo kakvih poslovnih problema,oni će se rešiti ako situaciju sagledate u pravom svetlu.Trebalo bi da svoje ambicije svedete na realnu meru.Žene vam mogu biti ili sjajne prijateljice i koleginice.


17.1.2018.

Ona- Mlad Mesec u polju partnerskih odnosa može doneti mogućnost proširenja saradnje sa nekim ko je oduvek bio prema vama bolećiv i možda će vam pružiti neku novu priliku za zaradu ili za premeštaj na neko novo radno mesto koje će biti veoma odgovorno.

On-Neko štiti vaše interese i svesni ste da bi ta ista osoba mogla da vam pravi probeleme i moguće da ćete tako nešto i čuti. Pomalo vas plaši situacija na radnom mestu koja nije baš sjajna ali vi ćete odoleti iskušenju i nećete preći  u drugu firmu.


16.1.2018.

Ona- Nervozni ste i nestrpljivi u prepodnevnim satima ali ste i premoreni i svi su vam krivi za sve. Sačekajte kraj dana, i situacija na vašem „planetarnom“ nebu će se malo popraviti, i vi ćete uspostaviti bolju saradnju sa osobama rođenim u vazdušnim znacima. U pčekivanju ste mladog Meseca.

On-Naglašena je želja za dominacijom  kako na poslu tako i u ljubavi. Dobro se slažete sa ambicioznim osobama koje vole da rizikuju. Moguć je poziv na put od nekoga ko se nalazi na visokom položaju i ko želi da sa vama sarađuje na duži rok.


Dnevni ljubavni horosop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.

 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

18.1.2018.

Ona- Možete naći dinamičan posao,ali bi trebalo da razmislite i o nekom privatnom poslu,koji biste mogli raditi potpuno samostalno,moguće u okviru svog doma,kao što je komponovanje,prevođenje,i nešto slično tome ili eventualno neki posao koji ima veze sa javnošću.

On- Ako tražite posao,potražite ga u nekoj delatnosti u kojoj vaš takmičarski duh može da dođe do punog izražaja.Možete biti pod velikim uticajem majke ili ženskih članova porodice,pri biranju zanimanja tj.profesije.


17.1.2018.

Ona-Želite da nađete odgovarajući posao koji bi mogao da vam donese dodatne prihode ili da potpuno promenite delatnost rada. Mlad Mesec u Raku vas čini intuitivnim ali nedovoljno aktivnim kao da očekujete da vam se neko javi s kim biste zajedno radili.

On-Nekome je veoma stalo da sa vama obnovi saradnju ali očekuje da pokažete više inicijative i da se postavite malo aktivnije u odnosu na zajedničke poslove ili neke obaveze koje ste dobrovoljno preuzeli na sebe.


16.1.2018.

Ona-Neka situacija vas prilično brine i ne dozvoljavate drugima da upravljaju vašom karijerom i da donose odluke umesto vas. Dobra saradnja sa  Jarcem ili Devicom omogućava vam da na lak i jednostavan način rešite dilemu. Porodični život je miran i posvećeni ste svom hobiju.

On-Skloni ste pravljenju velikih planova i niste svesni da biste mogli da sa manje napora postignete cilj.Bilo ko da vam da praktičan savet, teško da ćete ga poslušati. Budite spremni da prihvatite kritiku na svoj raču ali i koristan savet.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

18.1.2018.

Ona- Ako vas neko natera da radite ono što ne volite strada vaš nervni sistem.Možete raditi nekoliko paralelnih poslova i potpuno se nervno i fizički iscrpsti u njima a tada postajte verbalno neprijtni.Moguć je konflikt sa Bikom ili Vagom.

On- Vaša marljivost,pronicljivost i između ostalog prijatan odnos prema kolegama,naročito koleginicama,čini vas izuzetno prijatnim sve dok nemate primedbe nanjihov rad.Možete pridobiti naklonost osobe koja vam je izuzetno simaptična.


17.1.2018.

Ona- Mlad Mesec u Jarcu čini vas aktivnim, kreativnim i spremnim da uđete u posao sa jednim Rakom, Lavom ili Bikom. Imate veliki krug saradnika i prijatelja koji vam pomažu da se lako snađete u poslu koji vas izuzetno ispunjava zadovoljstvom.

On- Trudtie se da šarmirate one od kojih na neki način zavisite. Mnogi misle da imate više sreće nego mudrosti i da koristite naklonost osoba koje vas cene i vole da biste za sebe izvukli neku korist ali vi to radite tako ubedljivo da će vam verovatno izaći u susret.


16.1.2018.

Ona-Možete biti veoma uspešni u radu sa osobama iz medija, naročito u večernjim satima ili ako vaš posao ima veze sa mnogo ljudi.Susret na kraćem putu znači šansu i na poslu i u ljubavi posebno ako ste slobodni a treba da sretnete nekoga koga već poznajete.

On-Uživate u mirnoj atmosferi, iako vas mnogo zovu  jer žele da se sa vama upoznaju.Vama nije do društva, osim ako se radi o ranije ugovorenim obavezama sa osobama sa osobama sa kojima ste već sarađivali.. Trebalo bi da više vremena provodite u društvu partnera


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


VAGA (23.9.- 23.10.)

18.1.2018.

Ona- Dogodiće se nešto vrlo  povoljno što će vam olakšati rešavanje problema.Mogući su vanredni dobici u novcu,moguće i preko igara na sreću ili preko klađenja.Dobićee poziv da radite vrlo zanimljiv posao. Želite da se pomirite sa jednom Vodolijom koja je sposobna za biznis.

On- Trebalo bi da ozbiljno shvatite ponudu koju dobijete od nekoga ko vam u svakom pogledu imponuje a moguće da se radi o izuzetno uspešnoj osobi koja vam je možda pri tom i poznanik ili prijatelj.Želite da se dogovorite sa jednim Ovnom u vezi sa nekim novim poslovima.


17.1.2018.

Ona- Prenaglašen znak Jarca za vas je veoma opterećujući i čini vas prilično zbunjenom kada je u pitanju nastavak saradnje, naročito sa koleginicama koje su veoma zahtevne. Ne bi trebalo da odustanete od mogućnosti da popravite odnos sa jednom Devicom.

On- Želite da se dogovorite sa Lavom u vezi sa poslom koji bi mogao da bude veoma isplativ za obe strane. Imate ideju u vezi sa poslom sa nekretninama i poći će vam za rukom da utvrite pozicije u domenu posla koji je veoma isplativ.


16.1.2018.

Ona-Osećaete se pomalo zanemarenim ili vam je možda neko ko je po rangu iznad vas nešto obećao a nije ispunio. Budite sigurni da će se situaicja popraviti, samo danas pokušajte da ne odgovarate ni na kakvu provokaciju, posebno ako radite u medijima ili državnoj službi.

On-Odnosi sa strancima, traženje viza, putovanja, bilo kraća ili duža u inostranstvo mogu biti povod nerviranju. Dobićete poziv od daljeg rođaka koji može zatražiti od vas uslugu koja vam ni na koji način neće odgovarati. Skloni ste nazebu.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

18.1.2018.

Ona-Treba da budete smeliji kada je u pitanju ulaganje novca u nove poslove,posebno u privatne projekete ili da budete smeliji kod ulaženja u partnerske odnose.Nemojte pristupati poslovnim partnerima sa predubeđenjem ili sumnjičavi prema njihovim dobrim namerama.

 On– Veoma ste ambiciozni ali ne i naročito ivredni.Želite da dođete do cilja na najlakši i najjednostavniji način.Važno vam je da budete društvno priznati i najviše volite posao koji bi vam omogućavao da to i ostvarite. Moguća je saradnja sa Ribama ili Jarcem.


17.1.2018.

Ona-Želite da se aktivriate na poslu više nego do sada. Neko će vam ponuditi proširenje saradnje i vi ćete to prihvatiti. Imate ideju kako da uvećate prihode preko rada sa Jarcem, Lavom ili Rakom. Nekome je stalo da vam se dopadne kao saradnik.

On– Dobijate ponudu u vezi se nekim intelektualnim poslom, moguće u vezi sa pisanjem ili medijima ili sa poslom koji podrazumeva odlazak na put. Neko želi da vam ponudi da započnete rad u stranoj firmi.


16.1.2018.

Ona- Dobijate želju da započnete saradnju sa osobama sa kojima možete da se oko svega dogovorite. Kao mogućnost da se upuste u slobodnu ljubavnu vezu s nekim ili da budu veoma svadljivi u svakoj vrsti komunikacije, posebno sa suprotnim polom.

On-Preopterećenost poslom i nerešen status može vas naterati da započnete razgovore na tu temu sa nekim ko vam nije naklonjen ili ko čak i ako jeste, ne može trenutno da vam izađe u susret. Nemojte se nervirati za svaku sitnicu.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.

 strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

18.1.2018.

Ona- Možete imati ponudu u vezi sa inostranstvom i trebalo bi da je svakako iskoristite.Sunce u Strelcu uvek znači dobre mogućnosti u vezi sa stranim zemljama.Trebalo bi da radite više na svom usavršavanju,posebno na učenju stranih jezika

On- Ovaj položaj Sunca često donosi uspeh u okviru filmske umetnosti.Bilo bi dobro da iskoristite dobre šanse koje će vam se ukazati u vezi sa poslom.Svojom ljubaznošću,
optimizmom pridobijate naklonost kolega ili osoba sa kojima biste želeli da radite.


17.1.2018.

Ona- Ne bi trebalo da odustanete od ideja koje su vas nekada okupirale a tiču se posla koj biste mogli raditi  okviru porodične firme. Osoba sa kojom ste nekada bili u dobrim odnosima razmišlja o proširenju poslova sa vama.

On-Nemate nameru da se izviranjvate nikom, imate svoju predstavu o onome što želite u okviru posla koji vam je veoma važan i ako treba promenićete ekipu saradnika samo da biste uspeli u onome što ste isplanirali.


16.1.2018.

Ona-Poslovi, posebno privatni, ne idu onim tokom kako ste zamišljali. Preuzimate na sebe veliku odgovornost i na poslu i u okviru porodice. Ne morate svaki problem baš vi da rešavate. Ako vam je član porodice Lav, daće vam povod da se iznervirate.

On-Pazite se pogrešne odluke kada je u pitanju jedna Devica koja je spremna da sa vama uđe u nov posao. Bliski sardnici ali i rođaci mogu vas zamarati svojim problemima. Loša koncentracija ne pogoduje intelektualnom radu i onima koji polažu ispite.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

18.1.2018.

Ona- Vaše glavne osobine koje dolaze do izražaja u ovom peridiodu su ambicija,potreba da postignete maksimum radeći do iscrpljivanja.Mana vam je loša organizacione sposobnosti.U stanju sta organizujete druge,ali ne sebe i svoje vreme

On- Nemojte biti rukovođeni novcem,niti željom za isticanjem.Potrebno je da naučite da osluškujete svoje prave potrebe. Ako radtie posao koji vam je dosadne ili nemate posao,vrlo lako i brzo ćete ga naći.Moguć je usšeh u nekim praktičnim delatnostima.


17.1.2018.

Ona- Mlad Mesec u vašem znaku čini vas jako osetljivim na kritike i verovatno nemate mnogo energije ali imate elana. Prilično ste okupirani raznim poslovima koji bi mogli da vam se vrlo brzo isplate. Nemate način da odustanete od dosadašnjeg posla a da sebi ne napravite štetu.

On-Čekate da vam se javi osoba na koju računate i bi ćete apsolutno spremni da neki zaokret u karijeri tako da ćete moći da se dogovorite sa svima sa kojima želite da radite u vezi sa nečim što vam je izuzetno bitno a verovatno se tiče profitabilnog posla.


16.1.2018.

Ona- Imate prilike da sa nekim uspostavite dobru komunikaciju, naročito ako se radi o osobi koja je izrazito senzibilna i spremna da se sa vama sretne posle izvesnog vremena, možda čak i nije slobodna. Pokušajte da imate razumevanje za njene slabosti.

On- Verujete da biste mogli naći način kako da se dogovorite sa nekim Rakom, Ribama ili Škorpijom u vezi sa načinom života ili sa nastavkom veze. Pokušaćete da date na znanje stalnom parneru da može da po mnogim pitanjima računa na vas.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

18.1.2018.

Ona- Imate veliki smisao za biznsis,ali mana vam je što ste skloni da idete iz krajnosti u krajnosti.Ili ste lenji ili ste jako vredni.Kod vas nema mere ni u čemu.Sve zavisi od vašeg raspoloženja a kada vam se radi onda možete da radite satima,posbno kada ste motivisani.

On- Srećom po vas vi ste izuzetno prilagodlivi što vas čini izuzetno sposobnim da se snađete u svakoj situaciji.Naročito vas vole koleginice i preko njih takođe vam se može neočekivatno ukazati dobra prilika za zaradu.


17.1.2018.

Ona- Niste u punoj formi, nešto vas opterećuje i moraćete da se drugačije organizujete ako želite da stignete sve što želite. Nemate način da popravite trenutnu situaciju na poslu jer vas neko pritiska svojim zahtevima ili neprihvatljivim predlozima.

On- Želite da se dogovorite sa kolegama iz inostranstva u vezi sa poslom koji bi mogao da bude izuzetno isplativ. Sve što radite može da vam donese dobit ako ste spremni da pređete u neku drugu firmu i da rizikujete kada su nove poslovne ponude u pitanju.


16.1.2018.

Ona- Mogli biste pokazati priličnu dozu nepoverenja ili ljubomore prema nekom  Ovnu, Strelcu, Raku ili Škorpiji. Imate potrebu da kontrolišete  kolegu a on vam to ne dozvoljava. Verujete da ste na pravom putu da sredite svoje odnose sa jednim Jarcem ili Strelcem.

On-Imate neki tajni plan, ili pokušavate da obnovite poslovni kontakt vezu koji vam je nekada bila veoma važan, možda se radilo o osobi sa kojom ste zajedno radili ili ste provodili zajedno mnogo vremena. Ako se radi o osobi iz inostranstva, nespokojni ste.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

18.1.2018.

Ona- Novac možete najlakše steću radeći u velikim firmama,bez ozbira da li su privatne ili državne ili radeći u inostranstvu.Kolega sa posla će vas preopručiti nekome ko ima firmu inostranstvu ili strano predstavništvo.

On- Stvoreni se za za privatan biznis,i mogli biste započeti neki posao samo ako ste ili mladi,ili imate podršku prijatelja.U zrelim godnama postoji bojazan kada su privatni poslovi u pitanju i retko se usuđujete da nešto sami započnete.


17.1.2018.

Ona- Ne slažete se sa Vodolijom ali je u svemu slušate ili možda želite da vam ona bude neka vrsta saradnika. Ako ste rođeni početkom znaka možete dobiti izenandu ponudu koja će vas obradovati ali je pitanje da li ćete je prihvatiti.

On- Planirate da nekom date šansu kada je u pitanju neki veliki projekat ali bi nešto moglo da vas spreči u realizaciji zajedničkih planova sa Bikom ili Lavom ako poslu ne pristupite što je moguće pre.


16.1.2018.

Ona-  Naglašen znak Jarca odgovara vam ako vam se doapda ideja o saradnji sa jednom Vagom, Bikom ili osobom sa kim imate poslovne kontakte. Moguće da vam se dopada jedan Jarac ili Ribe sa kojima možete da ostvarite i romansu i dobru saradnju.

On- Nemate razloga da se nervirate ako niste u dobrim odnosima sa Škorpijom i Jarcem jer imate šanse da se pomirite ili da rešite problem. Neko će vam ispričati nešto što se tiče vaše prošlosti. Moguća je romansa sa nekim  Ovnom.


Dnevni ljubavni horoskop za nju injega


Godišnji horoskop za 2017.


 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest