Dnevni horoskop za nju i njega-Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

19.7.2017.

Ona- Trudite se da svima date na  znanje da na vas mogu da računaju. Vaša komunikativnost dolazi do izražaja, naročito u radu sa ženama. Ako ste u zrelom dobu, možete dobro sarađivati sa mlađim koleginicama koje vas poštuju.

On– Imaćete priliku da odete na poslovni sastanak na kome će biti veoma prijatne osobe koje će vam dati na znanje koliko lepo mišljenje imaju o vama. Sa Strelcem i Jarcem možete ostvariti dobru komunikaciju u radu sa strancima.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


18.7.2017.

Ona-Naglašena astrološka kuća posla i komunikacije sa Mesecom i Venerom  čini vas prilično dominantnim u društvu i spmrenom da se borite za svoja prava posebno u finansijkom pogledu. Borite se za svoje stavove čak i ako možda niste u pravu po mnogim pitanjima, nećete odstupiti od svog stava.

On-Mesec u Biku može doneti neke nove ideje koje će vam omogućiti da iskažete svoje kreativne sposobnosti. Verujete da možete da započnete neki nov posao samostalno ali bi bilo bolje da se orijentišete na rad sa onima koji su mnogo zreliji ili sposobniji, iskusniji od vas.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 

Godišnji horoskop za 2017.

 bik

BIK (21.4.-21.5.)

19.7.2017.

Ona– Imate velike planove i pokušavate da nađete podršku u jednoj Vagi ili nekom Raku sa kojima ste se oduvek sjajno slagali. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Strelcem ili Škorpijom koji vam često kontriraju. Moguća vest o novcu.

On- Verovanto ćete zaključiti ugovor koji bi mogao doneti veliki posao i veliki novac. To je ono što vam je potrebno.Imate planove kako da uvećate capital, ulažući sredstav u neki veoma dobar projekat.


18.7.2017.

Ona-Venera koja vlada vašom astrološkom kućom ličnosti u kući novca i posla donosi nove mogućnosti na poslu imožete očekivati povoljne vesti u vezi sa nekim projektom o kome dugo već razmišljate koji bi mogao doneti dobre prihode ako se radi o saradnji sa strancima.

On-Imate način da nagovorite saradnika da pristane na neke vaše uslove.Morate biti mnogo taktičniji u saradnji sa onima od kojih zavisite. Dobićete pozive sa više strana u vezi sa nečim što bi  za vas mogla biti dobra perspektiva u karijeri.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


17.7.2017.

Ona-Imate mnogo koristi od kontakata i druženja sa prijateljima, posebno onim koji dolaze iz inostranstva Predstoje vam poveći izdaci koji vas mogu navesti na razmišljanja o tome da bi bilo mudro da ih malo smanjite. Budite sigurni da možete da sredite finansije.

On-Malo veća doza prilagodljivosti u radu sa Bikom, Vagom i Ribama ide vama u prilog.Takođe bi bilo dobro da budete veći diplomata jer će to doneti rezultate i pre nego što očekujete.Možete ostariti sjajne rezultate u radu sa Strelcem ili Vodolijom.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

19.7.2017.

Ona- Ovo je jedan od onih dana kada ste veoma zauzeti ali zadovoljni sobom jer postižete sve što ste sebi zacrtali kao cilj. Imate podršku Vodolije i Strelca. Sa Vagom lako nalazite  zajednički jezik ali ne i sa Lavom i Devicom.

On- Trudite se da date na znanje da ništa ne može da vas uznemiri ili pokoleba. Imate svoj cilj kome težite  a u kom roku ćete ga ostvariti nije vam toliko bitno. Trebalo bi da budete mnogo organizovaniji ako radite sa mnogo žena.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


18.7.2017.

Ona-Naglašenost astrološke kuće posla sa Marsom i Suncem i sa Mesecom u Biku može doneti potrebu da nekog ubeđujete da ste u pravu. Moguće da se radi o osobi sa kojom imate dobru komunikaciju i koja je spremna da vam popusti u vezi sa vašim stavom koji imate po pitanju novca.

On- Rođeni počekom znaka mogu biti pod stresom ako ne budu mogli da reše problem koji vas već duže vreme opterećuje. Imate priliku da se sretnete sa nkim ko bi mogao umesto da vam pomogne, da vas destabilizuje a to vam nije potrebno. Ne bi trebalo da dopustite sebi da vas obuzme malodušnost.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega

Godišnji horoskop za 2017.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

19.7.2017.

Ona– Imate neke nejasne naznake da bi na vašem radnom mestu moglo doći do nekakvih promena i to vas brine. Trudite se da budete efikasni u radu sa Bikom ili Ovnom ali imate utisak da vam oduzimaju dragoceno vreme neke osobe sa kojima nemate dodirnih tačaka.

On- Postavljate se drugačije nego prethodnih dana. Ponašate se kao da ste žrtva nekakve zavere. Nemate način da se izborite za svoje mesto pod suncem tako lako kako ste očekivali.Mogući su veliki troškovi u vezi sa inostranstvom.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


18.7.2017.

Ona-Dobijate poziv da se sretnete sa osobom koja se bavi privatnim biznisom i najverovatnije radi sa strancima moguće i živi u drugom mestu. Spremni ste na neki ustupak koji do skora niste želeli da napravite. Vaga, neka Vodolija i Strelac   vam ukazuju šta je za vaše dobro, naročito u poslovnom pogledu.

On-Mesec u  Biku vas vas pomalo nestrpljivim zbog čega možete učiniti nešto što vam ne ide u prilog, npr. možete stupiti u konflikt sa jednim  Rakom, Strelcem ili  Blizancima.Trebalo bi da isplanirate svoje obaveze da biste stigli da sve obavite na vreme. Ostajete dosledni svom stavu, ma šta vam ko pričao.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

19.7.2017.

Ona-Verujete da će vam se naći pri ruci jedna mladolika osoba koja je veoma iskusnau poslu i  na koju ste mogli i ranije da računate. Ak ste spremni da uđete u nov posao sa strancima, posebno sa Strelcem ili Ovnom, očekuje vas uspeh, veći nego što ste se nadali.

On- Ako planirate put u inostranstvo, naoružajte se strpljenjem, naročito ako budete morali da radite sa Vodolijom ili sa nekim Jarcem. Mnogi vam kontriraju i to vas u priličnoj meri opterećuje jer morate da dokazujete da ste u pravu.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


18.7.2017.

Ona-Verujete u dobre namere osobe sa kojom ste u bliskim odnosima. Trudite se da budete fer prema osobi sa kojim ste u nekoj vrsti poslovnih odnosa. Naglašeno astrološko polje komunikacije donosi vam mogućnost susreta sa nekim ko vam je veoma drag. Venera u Blizancima inspiriše vas po pitanju umetnosti i sporta.

On- Odgovara vam tranzit Meseca jer vas čini sklonim da pokazujete empatiju prema onima koji to očekuju od vas a to će vam pomoći da ostvarite dobru komunikaciju sa onima koji su vam važni. Imate priliku da se sretnete sa onima koji vam mogu pomoći da započnete nov posao.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

19.7.2017.

Ona- Naglašen znak Blizanaca za vas znači mogućnost nalaženja rešenja za posao u medijima ili preko neke vrste pisanja, umetničkog rada. Imate problem u komunikaciji sa onima na koje inače uvek računate ali niste svesni kako vas drugi doživljavaju, kao nepouzdanu osobu.

On-Osećate veliki pritisak da treba da uradite nešto u kratkom vremenskom periodu i to vas demorališe jer biste najradije radili svojim tempom. Pokušavate da se dopadnete jednom Biku sa kojim planirate nastavak saradnje.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


18.7.2017.

Ona-Prepuna astrološka kuća inostranstva, karijere i javnosti uz dobro postavljenu Veneru vam daje mogućnost proširenja saradnje sa strancima. Osećate se sjajno u društvu osoba koje bi mogle da podstaknu vašu ambiciju ili da podrže vaše planove. Danas ste veoma uticajni i možete lako postići ono što želite.

On-Mesec u Biku ne reflektuje se dobro na predstavnike vašeg znaka, posebno na one koji moraju da rešavaju nekakva emotivna pitanja ili imaju mnogo neprijatelja u vidu konkurencije na poslu. Imate utisak da vas mlo ko ostavlja na miru i da se od vas previe očekuje.

 


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


VAGA (23.9.- 23.10.)

19.7.2017.

Ona- Možete lako proširiti saradnju sa strancima ako budete dovoljno organizovani i ambiciozni. Niste načisto šta vas čeka na poslu i osluškujete ono što se priča. Jedan Bik, Rak ili neka Devica mogu biti veoma pogodni kao saradnici u poslu u medijima.

On-Nemojte propuštati dobre šanse kada je u pitanju zarada preko honorarnog posla. Ako vam se jave Ribe ili Lav nemojte ih odbiti samo zato što su veoma zahtevni i nedovoljno tolerantni prema vama. Ako dobijte poziv od Ovna, prihvatite ga jer će to biti unosan posao.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


18.7.2017.

Ona- Naglašena astrološka kuća ličnosti sa Jupiterom vam donosi mnogo novih poslovnih mogućnosti i danas biste mogli uspostaviti dobru komunikaciju sa jednim Rakom jer je i Mesec jak, vladalac Raka. Verujete da će jedan Ovan biti dovoljno kooperativan da vam pomogne da se snađete u jednoj, za vas, sasvim novoj situaciji.

On- Spremni ste da sledite svoje ideje i da sebe istaknete na način na koji to vama odgovara. Često menjate stavove i raspoloženja ali ne odstupate od svojih ciljeva čak iako to od vas zahteva da se odreknete nečega ili da napravite u afektu loš izbor.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

19.7.2017.

Ona-Očekujete vesti iz inostranstva od pouzdane osobe koja vam je našla posao ili bar pokušava. Nemojte brinuti u vezi sa svim onim što morate da uradtie da biste bili još bolji na poslu nego što ste to danas, možda ćete morati da naučite još neki strani jezik

On- Nervozni ste i znate da  niste savršeni ali ipak, niste spremni da napravite napor u vezi sa očišćenjem vašeg energetskog prostora od svega što vas čini nezadovoljnim. Propuštate šanse i prilike da nažete bolje plaćen posao zbog vaše nesigurnosti.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


18.7.2017.
Ona-Tokom dana možete biti plahoviti i nedovoljno sigurni u sebe ali ipak entuzijasta. Mars svojim tranzitom preko Raka može u napetom aspketu sa Plutonom doneti rizik u poslu.Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa jednim Lavom oko pomoći koju od njega očekujete.

On-Dobijate priliku da se sretnete sa prijatljima. Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom inostranstva  prelazi preko  polja posla a i čini vas spremnim da započnete nov posao nezavisno od mogućih prepreka kojih ste svesni. Neko će vam dati dobar savet.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


 strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

19.7.2017.

Ona- Pokazujete veliko razumevanje za druge i spremni ste da uvek slušate druge koji imaju probleme, njihove brige i naročito kada su u pitanju mlađe kolege kojima je potrebna vaša podrška. Spremni ste da se angažujete na ideji koja se odnosi na projekat u kome bi strani partneri imali jednaku funkciju kao i vi ili vaša firma.

On- Tranzit Meseca preko Blilzanaca donosi nove šanse u vezi sa zaradom i moraćete da nađete način kako da realizujete ideju što je moguće pre.Pokušajte da budete podrška prepostavljenim koji se oslanjaju na vas zbog vašeg iskustva.  Možete dobiti vesti u vezi sa novcem.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


18.7.2017.

Ona-Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa donosi vam mnogo sreće i mogućnost uspeha u javnosti ali je takođe naglašeno i astrološko polje prijatelja zbog čega biste mogli biti veoma rapoloženi jer situacija od koje ste strepeli, okreće se u vašu korist.

On-Spremni ste da se upustite u rizičan poduhvat ali ste veliki entuzijasta i ne dozvoljavate da vas bilo ko pokoleba kada su vaši ciljevi u pitanju. Možete biti u situaciji da odgovarate za nešto za šta niste krivi. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Lavom.


Godišnji horoskop za 2017.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

19.7.2017.

Ona- Dan je izuzetno povoljan kada je u pitanju saradnja sa nekim ko živi u inostranstvu.Imate odlične šanse da započnete unosan posao. Trebalo bi da date prioritet vašoj karijeri i zaradi umesto zadovoljstvu. Vaš dobar prijatelj može vam ponuditi nešto što ćete smatrati prigodnim za trenutno stanje.

On- Toliko strepite od tuđeg mišljenja da popuštate da biste izbegli svađe ili da ne biste sebi stvorili neprijatelja. Prijateljskim stavom i šarmom uspostavljate dobre veze mada je Mesec u Blizancima što vam ne odgovara. Pokušajte da budete mnogo praktičniji u donošenju odluka.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


18.7.2017.

Ona-Obratite pažnju na nekog kome ste poverili tajnu, može izneveriti vaše poverenje. Povoljan dan za poslovne sastanke i za mogućnost pomirenja sa nekim ko vam je oduvek bio drag kao kolega ali su okolnosti bile takve da ste jedno drugo najverovatnije nečim uvredili a da to niste želeli.

On-Ne bi trebalo da se preterano opterećujte poslovima koji vam ne odgovaraju i na kojima ne može da dođe do izražaja vaša kreativnost. Trudite se da fascinirate Blizance nekom novom idejom, ali oni su prilično nezainteresovani. Nemojte se previše opterećivati onim što o vama priča jedan Rak


Godišnji horoskop za 2017.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

19.7.2017.

Ona- Zbog dobrih odnosa sa kolegama sa jednim nesigurnim saradnikom jer mu vi možete pružiti stabilnost koja mu nedostaje i podržati ga u okviru zajedničkog projekta. Tranzitni Mesec donosi vam potrebu za dobrom komunikacijom, naročito sa Strelcem, Jarcem ili Rakom.

On- Ostavljate utisak na druge uglavnom svojom energičnošću i preduzimljivoščtu dajete polet onim akoji su manje sigurni u sebe od vas. Možete naći nov način za zaradu i učiniti svoju karijeru boljom ako biste imali poverenja u bliske saradnike.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


18.7.2017.

Ona Vaša intuicija je jaka, osećate da vas podržavaju prijatelji i članovi porodice. Imate tendenciju da se okrećete ka onima koji imaju dobre ideje i energiju i ne kritikuju vas. Oslanjate se na Vagu i Ribe  koji su vam obećali nešto  veoma važno.

On- Možete se osećati nervno iscrpljenim, nestrpljivim i neopreznim u pokušaju da donesete odluku po nekom važnom pitanju. Nema potrebe da budete zabrinuti u vezi sa vašim odnosom sa nekim Rakom ili Lavom. Trebalo bi da razmenite ideje i planove sa članovima porodice ili onima u koje imate veliko poverenje.


Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


Godišnji horoskop za 2017.


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

19.7.2017.

Ona- Mesec podstiče kod vas ambiciju kada su mediji u pitanju. Želite posao u kome bi vaš šarm i vaša lepota došli do punog izražaja. Druge žene iz okruženja vam laskaju a vi niste sigurni koja je iskrena koja ne.Imajte poverenja u Škorpiju.

On- Dobijate priliku da radite sa ljubaznim osobama sa kojima možete da lako nađete zajedniči jezik. Jedan Bik, Vaga ili Bliznaci mogu očekivati od vas da pokalažete određenu dozu lojalnosti i vi ćete biti prilično nesigurni kako da se postavite.

Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


18.7.2017.

Ona-Tranzit Meseca preko Bika donosi ponude od novih poslovnih partnera koji nameravaju da sa vama rade. Osećate se dobro u društvu inventivnih osoba koje su spremne da vam budu desna ruka u poslu, naročito kada je u pitanju jedan Rak ili neka Riba. Prija vam društvo jedne Škorpije.

On-Tranzit Venere donosi vam odličnu šansu da ponovo uspostavite kontakt sa nekim ko žiri u inostranstvu, moguće u SAD ili Engleskoj, Italiji ili da nađete posao u stranoj firmi.  Nadate se dobroj vesti od jednog Bika ili Vage koja vam je obećala zajedničku saradnju po pitanju posla sa strancima.


Godišnji horoskop za 2017.


 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest