Dnevni ljubavni horoskop- Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

14.11.2018.

Moguć je susret o kome ste maštali sasvim izenanda negde na velikom skušu. Vaša očekivanja neće biti ostvarenja kada je u pitanju veza sa jednom Devicom ili jednim Strelcem, možete biti pomalo razočrani.

13.11.2018.

Nemate način da rešite ljubavnu dilemu na jednostavan način. Trebalo bi da budete mnogo iskreniji prema onima koji pokazuju emocije prema vama, čak iako ste u dužoj vezi ili u braku. Moguć je susret negde na putu sa mladolikom osobom.

12.11.2018.

Imate veoma konzervativan pogled na ljubav kada su drugi u pitanju ali i kada se radi o vašem statusu. Bićete raspoloženi da se vidite sa Škorpjiom,Bikom ili Ribama, čak i ako oni nisu slobodni ili vi niste. Moguća tajna romansa od koje ne odustajete.


 bik

BIK (21.4.- 20.4.)

14.11.2018.

Imate Jako osećanje posesivnosti kada je u pitanju osoba na koju računate i koja je već adala na znanje da je spremna da savama edovno izlazi ili ste u vezi sa osobom koja povremeno boravi u inostranstvu ali kada se sretnete ponašate se kao da ste u ljubanoj vezi.

13.11.2018.

Neko želi da vam učini uslugu i da na taj način u svari pokaže svoju lojalnost. Ne bi terbalo da odustajete od svojih planova u vezi sa nečim što vam je bitno a tiče se partnerskog odnosa, posebno sa jednom Škorpijom ili nekim Jarcem.

12.11.2018.

Želite da upoznate osobu o kojoj su vam pričali, verovatno se radi o jednom Lavu ili nekoj Škorpiji možda i o Jarcu. Intrigira vas činjenica da ste čuli da se ta osoba raspitivala za vas. Može doći do romantičnog susreta.


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

14.11.2018.

Svesni ste da veza sa jednom Vodolijom koja nije slobodna nema mnogo šanse da uspe naročito ako vam se tek povremeno javi. Trebalo bi da budete mnogo tolerantniji prema stalnom partneru koji pokazuje initeresovanje za vašu karijeru.

13.11.2018.

Želite da se dopadnete osobi koja je poslovno vezana za inostransvo i koja često putuje, možda i vi sa njom. Planirate zajednčki život sa nekim ko vam je veoma privržen i daje na znanje da možete da na njega računate, bez obzira da li je veza duga ili ne.

12.11.2018.

Imate mogućnost da bar delimično sredite ljubavni život ako biste realnije sagledavli sve probleme sa kojim ste suočeni, naročito ako ste u dužoj vezi. Ako ste slobodni, očekujete poziv od jenog Strelca, Ovna ili Device.


 

RAK (21.6. – 22.7)

14.11.2018.

Očekujete poziv od osobe sa kojom ste nekada bili u vezi i sa kojom ste se oduvek dobro slagali mada možda niste zajedno. Ne dozvoljavate nikom da vam nameće svoje stavove, pokušaćete da sačuvate svoj dignitet u vezi koja je kompliovana.Verujete u mogućnost nastvka veze sa Škorpijom.

13.11.2018.

Postoji mogućnost da se sretnete sa Rakom ili Bikom koji vas čine nestrpljivim jer niste sigurni kako treba da se ponšata. Znate kako da rešite problem sa sadašnjim partnerom, naročtio ako pokazuje ljubomoru .Jarca možete smatrati vaoma interesantnim.

12.11.2018.

Smatrate da je partnerova principijelnost nepotrebna i da biste mogli lako naći zajednički jezik kada bi on bio popustljiviji. Neko se raspituje za vas. Sunce u Škorpiji oslikava veoma strastvnog partnera a Mesec u Jarcu, veoma ozbiljnog


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

14.11.2018.

Postoji mogućnost da se sretnete sa Rakom ili Bikom koji vas čine nestrpljivim jer niste sigurni kako treba da se ponšata. Znate kako da rešite problem sa sadašnjim partnerom, naročtio ako pokazuje ljubomoru .Jarca možete smatrati vaoma interesantnim.

13.11.2018.

Menajte raspoloženje svaki čas jer I Mesec koji upravlja vašom podsvešću menja znak i veče vam više odgovara jer će Mesec ući u Vodoliju. Pokušajte da se priviknete na neke nove okolnosti kada je u pitanju veza sa osobom koja vam je veoma simpatična.

12.11.2018.

Danas možete biti pomalo mrzovoljni što će vašem partneru smetati i moguća je rasprava. Ne ulazite ni u kakve polemike po nekom pitanju koje vas ne intersuje u stvari. Imate mogućnost, ako ste slobodni, da upoznate nekog ko će vam se veoma dopasti.


 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

13.11.2018.

Trebalo bi da pokušate da budete iskreni prema osobi koju volite čak iako mislite da to neće biti tako dobro prihvaćeno. Možete naći način da nešto kažete da da je ne povredite već da igrate fer što je najbolja opcija. Može vam se dopasti jedna Vaga.

14.11.2018.

Direktan hod Merkura u nepovoljnom aspektu sa Neptunom može doeti kajanje ili žaljenje ako se niset ponašali fer, posebno ako je partner očekivao mnogo od vas. Mnogo ste više okupirani sobom nego partnerom koji vas je pomalo razočarao.

12.11.2018.

Želite da se nekom izvinite i to činite delom ne rečima. Nemate nameru da se previše angažujete oko nekog ko vas je ignorisao kada vam je bio najpotrebniji, ma o kome da se radi. Ko ne poštuje vašeg partnera, ne poštujete ni vi njega.


VAGA (23.9.- 23.10.)

14.11.2018.

Aspekt između Venere u Vagi i Marsa u Vodoliji čini vas zaljubljenim i spremnim da prihvatite partnerov stil života čak ako vam to ne odgovara.Pokušajte da nađete najbolji način da organizujete izlazak sa Blizancima čak aiko ih smatraju nepouzdanim.

13.11.2018.

Ako ste u vezi sa ambicioznim partnerom, konflikti su mogću jer je Uran, planeta promena u opozicij sa Venerom, vladaocem vašeg znaka i vi ga doživljavae kao nekog ko vam ne dozvoljava da pokažete emocije na način na koji biste želeli.

12.11.2018.

Ne  želite da pričate o nekim privatnim stvarima koje se tiču samo vas i partnera i pokušaćete da izgladite odnos u čemu vam može pomoći neko ko vas veoma dobro poznaje i sa kim imate sjajan odnos. Trudite se da fascinirate Ovna.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

14.11.2018.

Trebalo bi da rešite pitanje svog statusa u vezi naročito ako ste u nekoj vrsti vanbračne zajednice ili ako ste često menjali svoje planove zbog partnerovih obaveza. Možete biti prilično nepoverljivi prema osobi koja će biti spemna da otvoreno razgovara o svojim emocijama.

13.11.2018.

Ne želite da se raspravljate o nečemu što nikako ne može trenutno da se promeni i verovatno ćete želeti da se sretnete sa nekim ko vam je veoma drag i sa kim imate mnogo dodirnih tačaka, pre nego sa osobom koja pokazuje veše emocija ali je i posesivnija.

12.11.2018.

Moguć je susret, ozbiljan razgovor o nečemu što je za vas odavno bilo veoma bitno, najverovatnije da se radi o nekoj trećoj osobi koja se umešala u vaš odnos ili na koju ste vi ljubomorni, često bez ikakvog razloga.


 

 strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

14.11.2018.

Mesec u Vodoliji donosi mogućnost prijatnih razgovora i susreta ali niste spremni da se obavezujete na neke ozbiljne veze ili da ulazite u brak što nikako ne bi trebalo sa loše postavljenim Merkurom u vašem znaku. Verujete da ste na pravom putu da rešite emotivnu dilemu.

13.11.2018

Osećate nepovoljan uticaj aspekta koji obrazuju Neptun i Merkur i možete biti prilično nervozni zbog nekog trača na račun vaše porodice.Verovatno vam predstoji rasprava sa starijim osobama u porodici, naročito ako se ne slažu sa vašim izborom partnera.

12.11.2018.

Verujete da je moguće da osvojite nekog ko vam je svojevremeno bi simpatičan i povremeno ste izlazili. Ne bi trebalo da se oduševite nekom osobom koju ćete prvi put sresti, čak iako možda sa njom ostvarite dobru komunikaciju.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

14.11.2018.

Očekujete poziv od nekadašnje simpatije, moguće kolege sa kojim ste imali sasvim solidnu komunikaciju ali nikada se veza nije pretvorila u nešto što ste vi očekivali. Dobri se snalazite u društvu osoba koje su srdačne i duhovite.

 13.11.2018.

Spremni ste da se žrtvujete za osobu koja vam je draga na neki način, bilo da za nju obavite neki posao ili da joj se posvetite na drugačiji način. Osećate veliku potrebu za razumevanjem i pažnjom ali i za konkretnom pomoći, naročito ako imate odgovoran posao.

12.11.2018.

Želite da se sretnete sa jednim Rakom ili Škorpijom koji će vam biti pravo društvo za izlazak ako vam je potrebno prijateljsko ćaskanje. Ako ste slobodni, predstoji vam moguće poznanstvo sa osobom koja neće otvoreno hteti da govori o svom statusu, nećete znati da li je slobodna.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

14.11.2018.

Tranzit Marsa preko vašeg znaka gde se nalazi trenutno i Mesec donosi mnogo toga neočekivanog, posebno kada se radi o vezi sa osobom koja je izuzetno atraktivna ili spremna da sa vama započne zajednički život ili zajednički posao. Moguće da ćete planirati put.

13.11.2018.

Nekome je stalo da sa vama ima dobre odnose,verovatno jednoj Vagi ili nekom Biku. Možete imati sasvim solidan ljubavni život ako budete dovoljno kooperativni i spremn da saslušate partnera i da mu date korisne savete u vezi sa njegovim poslom. Moguće da mu je potrebna i finansijska pomoć.

12.11.2018.

Želite da se sretnete sa jednim Ovnom, Strelcem ili Blizancima ali nije izvesno da ćete uspeti da sa njima ostvarite dobru komunikaciju ako imateju mnogo planeta u zemljanim znaima. Više vam odgovaraju osobe koje su površne nego one koje deluju zabrinuto.


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

14.11.2018.

Ako vam se bude javila osoba sa kojom ste nekada bili u dobrim odnosima, moguće i u emotivnoj vezi, verovatno ćete imati prilike da izađete negde i da se sasvim lepo provedete. Potražite savet jednog Bika u vezi sa emotivnim problemom ili od jedne Škorpije koja dobro poznaje i vas i vašeg partnera.

13.11.2018.

Verovatno vas privlači nekog koga ste sreli na javnom mestu ili očekujete poznanstvo u večernjim satima. Veoma ste zabrinuti u vezi sa informacijama koje možete dobiti o osobi koja vam je draga.Jedan Rak pomalo manipuliše vama.

12.11.2018.

Vaša očekivanja na ljubavnom planu su realna samo što bi trebalo da ipak nađete više vremena za partnera, naročito ako često putujete. Moguće da je i partner posvećen karijeri kao i vi i da ćete morati da podredite svoje obaveze njegovim.

 

 


 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest