Dnevni ljubavni horoskop nju i njega- BLIZANCI

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

POZNATI BLIZANCI

 

                    

Kortni Koks, američka glumica rođena 15.6.1964.

Blizanci – komunikativni, spretni, muzikalni, racionalni, nezavisni, imaju smisao za biznis, vole da putuju, talentovani, elkokventni.

Vladalac znaka je Merkur uticaja ima i Plutona a partnerski odnosi su pod uticajem Jupitera i Neptuna.

 

                             Kris Prat, američki glumac , rođen 21.6.1979.


Dnevni ljubavni horoskop

21.4.2019.

Ona- Tranzit Meseca preko Strelca i Saturna preko  astološke kuće ljubomore može kod vas podstaći nezadovoljstvo i potrebu da kritikujete partnera i kada on nije ni za šta kriv.Slobodni mogu upoznati Bika ili Strelca.

On- Nemate način da se dogovorite oko onog što vam je bitno, posebno ako je partnerka Vodolija ili Vaga koje povremeno viđate preko poslovnih kontakata. Moguć susret sa jednim Rakomkoji će koketovati sa vama.

20.4.2019.

Ona- Verujete da ste na pravom putu da osvojite naklnost osobe sa kojom ste nekada bili u vezi ili ste bili veoma blizu mogućnost da se u vezu upustite. Ako vam se dopada osoba koja nije slobodna, moguće da ćete biti spremni da se za nju uprkos svem borite.

On- Očekujete poziv od Vodolije koja je dala na znanje da joj se dopadate i verovatno ćete biti u prilici da se sretnete i razgovarate o onome što je vama trenutno najvažnije a moguće da se tiče zajedničkog posla ili odlaska u inostranstvo.


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe


Dnevni horoskop

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest