Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega- DEVICA

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

POZNATE DEVICE

 

Klaudija Šifer, manekenka, rođena 25.8.1970.

Karakteristike- pouzdan, diskretan, emotivan, empatičan, praktičan, mrzovoljan, obrazovan

 

Vilijam Levi, kubanski glumac rođen 29.8.1980.


Dnevni ljubavni horoskop

21.4.2019.

Ona-Poziv od Strelca ćete shvatiti bukvalno ali to neće uticati na vas negativno, naprotiv, razmislićete da li je možda tačno to što od njega čujete a tiče se njegovog viđenja vase veze. Mislite na Škorpiju sa kojom ste nekada bili u sjajnim odnosima.

On- Nemojte obećavati partnerki zajedničko putovanje u inostranstvo ako to niste u stanju da ispunite.Moguć je suret sa jednom Vodolijom koja vas u velikoj meri intrigira.Jarac vam daje na znanje da često misli na vas.

20.4.2019.

Ona- Za slobodne  Device prenaglašen znak Bika znači mogućnost veze sa nekim ko neće baš biti tako veran kako ćete od njega očekivati ili ko neće reći istinu o sebi a ako ste u vezi ili braku, sledi scena.Pokušajate da se ne nervirate, naročito ako ste  u vezi sa Strelcem ili Ovnom. Moraćete da izdržite temperament osobe koja očekuje da udovoljavate njenim prohtevima.

On- Tokom dana bićete uglavnom smireni i rešeni da uradite ono što vi želite..Ako ste slobodni, možete  biti očarani osobom koju ćete upoznati na nekom većem skupu. Veoma vam je važno kakav utisak ostavljate u večernjim satima na jednog Ovna, Lava ili Vagu.

 


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

Facebooktwittergoogle_pluspinterest