Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega – BIK

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

 

POZNATI BIKOVI

 

Džesika Alba, američka glumica rođena 28.4.1981.

Osobine- Uporna, ambicozna, strastvena, pouzdana, osećajna, privržena, muzikalna, talentovana, plemenita, požrtvovana, svojeglava

Pod uticajem je Venere, Meseca i Jupitera. Partner je pod uticajem Marsa, Plutona i Merkura.

 

Henri Kevil, engleski glumac rođen 5.5.1983.


Dnevni ljubavni horoskop

21.4.2019.

Ona-Imate mnogo planova kada je u pitanju zajednički život ilia ko ste na početku veze, trebalo bi da se posvetite mnogo više vašem odnosu a ne samo karijeri. Ne slušajte mnogo šta ko priča o vašem partner.

On- Sve što radite neko od vaših bližnjih komentariše i pokušava da vam pomogne da rešite emotivnu dilemu ili neki porodični problem.Trbalo bi da poslušate savete jednog Lava ili Vodolije. Moguće da imate tajnu simpatiju.

20.4.2019.

Ona- Ne bi trebalo da se odustanete od planova koji se tiču vašeg odnosa sa jednim Rakom.Trebalo bi da odustanete od pokušaja da utićete od osobe koja vam je dala na znanje da ne želi da se raspravlja savama, moguće da se radi o Vodoliji.

On- Ako vam se dopada ekscentrična osoba trebalo bi da imate strpljenja za nju.Ne bi trebalo da se previše udubljujete u probleme osobe koja vas ignoriše ili vam ne dozvoljava da budete do njenog života. Moguć susret na putu.


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  voolija ribe


Dnevni horoskop

Photo by :www.self com

Facebooktwittergoogle_pluspinterest