Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega- JARAC

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

POZNATI JARCI

 

Depika Padukone, indijska glumica rođena 5.1.1986.

Karakteristike znaka- principijelni, uporni, ambiciozni, lojalni, introvertni, privrženi, tvrdoglavi, kreativni

Lajam Hemsvort, australijski glumac, rođen 13.1.1990.


Dnevni ljubavni horoskop

21.4.2019.

Ona- Nekome je veoma stalo da sa vama bude u dobrim odnosima.. Moguće da ćete uspeti da uspostavite dobre kontakte sa onima koji su vam veoma dragi. Pokušavate da se dogovorite sa jednim Rakom, Strelcem ili Bikom koji su vam izuzetno simpatičnim. Trebalo bi da se angažujete više u braku ako vam partner pravi probleme.

On- Moguć je susret sa osobom koja je uglavnom opterećena nekim problemima koje izgledaju prilično ozbiljni. Trebalo bi da se javite jednoj Devici ili Biku, moguće i Škorpiji. Dobićete vest od jednog Lava sa kojim imate dobru komunikaciju.

20.4.2019.

Ona- Sunce i Uran u Biku se na vas u velikoj meri odražava na planu komunikacije sa onima koji su vam dragi a sa kojima niste bili u stanju da ostvarite onako dobar odnos kakav ste želeli. Trebalo bi da se mnogo više posvetite svojim ličnim potrebama.

On- Nekome je stalo da sa vama bude u dobrim odnosima. Moguće da se radi o Devici koja će pokušati da vam se nametne nekim predlozima ili pokušajima da nađete način kako da zajednički provodite vreme a vama to možda neće odgovarati.

 


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe


Dnevni horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest