Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega -OVAN

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe


 


POZNATI OVNOVI

 

Riz Viterspun, američka glumica rođena 22.3.1976. 

Karakteristike -Amibiozan, direktan, spontan, pod uticajem elementa vatre, posesivan, strastven i egocentričan. Potreba za dominacijom u ljubavi i naglašena ljubomora.

Pod uticajem ste Marsa, Sunca, Plutona a partner pod uticajem Venere i Saturna.

 

Juan Mek Gregor- 31.3.1971.engleski glumac


Dnevni ljubavni horoskop

21.4.2019.

Ona- Mesec u Škorpiji krajem dana u Strelcu donosi mnogo toga neočekivanog, moguć poziv od osobe na koju ne računate ili sa kojom niste uvek bili  uveku dobrim odnosma.Verujete da će vam se javiti osoba sa kojom set nekada bili u vezi.

On- Vaše Sunce u napetom aspektu sa Saturnom Plutonom u Jarcu donosi pomalo svojeglav stav i verovatno razmišljate o drugačijim načinu rešavanja važnih problema koje imate u okviru porodice, utoliko pre jeer je Mesec u Škorpiji i čini vas nestrpljivim.

20.4.2019.

Ona- Moguće poznanstvo na poslu sa osobom koja će vam dati na znanje da joj se izuzetno dopadte. Trebalo bi da obratite pažnju na Vagu ili Bika, moguće i na Ribe sa kojima imate dobru komunikaciju.

On- U drugom ste planu, partnerka je mnogo dominantnija ili pokušava da vam nametne svoju volju.Verujete da ćete uspeti da osvojite Jarca, Raka ili Škorpiju. Moguća romansa u tajnosti.


 ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

 

Photo by:WENN.com

Facebooktwittergoogle_pluspinterest