Dnevni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest

OVAN (21.3.- 20.4.)    .

26.11.2014.
Dan je pogodan za razne vrste dogovora sa vodenim i zemljanim znacima iako će vas najviše privlačiti pomisao da biste mogli ostvariti dobru saradnju sa jednim Lavom ili nekim Strelcem. Nemojte propustiti dobru priliku koja vam se ukazje u vezi sa radom sa strancima ma kom tipu znaka da pripadaju.

27.11.2014.
Mars, vladalac vašeg znaka pravi dobar aspekt sa Saturnom, planetom upornosti i kako su planete dobro postavljenje u znacima koji simbolizuju novac, ambiciju i karijeru, nemate zašto da brinete da li će se situacija na poslu odvijati kako treba. Vaga, Bik i Lav planiraju saradnju sa vama.

28.11.2014.
Povoljan tranizit Meseca odgovara onima koji se bave poslom zbog koga su prisutni u javnosti ili su uključeni u timski rad. Pluton i Mars, dve planete moći u vašoj astrološkoj kući karijere donose vam mnogo dobrih mogućnosti na poslovnom planu, naročito ako ste u zrelim godinama.


{jumi [*12]}    

BIK (21.4.-21.5.)

26.11.2014.
Odličan aspekt između Venere i Urana ne reflektuje se na predstavnike vašeg znaka baš sjajno, naročtio ako često imate osećaj da vas neopravdano kritikuju ili da ste predmet nekakve zavere. Možete biti skloni preterivanju u svemu ili možete pomisliti da kasnite u nečemu veoam važnom. Imate način da ispravite greške.

27.11.2014.
Ne osećate se baš sjajno sa naglašenim znakom Strelca jer ste uvereni da bi neko rođen u ovom znaku ili možda Blizanci, Lav ili Ovan mogli pokušati da vrše na vas uticaj u pogledu nečega što je za vas prilično traumatično. Vi tačno znate šta hoćete, ali možete dobiti ponudu koja se ne odbija tako lako.

28.11.2014.
Trudite se da saznate nešto veoma bitno a tiče se vaše perspektive na poslovnom planu. Znate dobro šta želite ali imate utisak da neko želi da vas pretekne ili da vam ukrade ideju. Budite spremni da se uključite u neki veliki projekat za koji će vas verovatno preporučiti Ribe, Jarac ili neki Ovan.


26.11.2014.
Merkur na kraju Škorpije donosi vam mnogo raznih mogućnosti na poslovnom planu, naročito ako se spremate za neki veći projekat, ako radite posao zbog koga ste prisutni u medijima ili ako planirate da se ozbiljno pozbavite svojom karijerom. Jedna Deivca, Ovan i Strelac u svemu vas podržavaju.

27.11.2014.
U velikom ste zaletu po pitanju karijere, puni pozitivne energije, entuzijazma, držite sve pod kontrolom. Pazite da vas saradnici ne počnu smatrati za goniča robova. Znate šta hoćete ali često se prilično nemogući za svaki oblik saradnje, ne popuštate, mora da bude po vašem.

28.11.2014.
Nestrpljivi ste i nespremni da pravite komproimise, pokušavate da što pre dođete ne samo do dobrog radnog mesta nego i do nekog honorarnog izvora prihoda. Jarac, Škorpija su vam odani a Vodolijine savete ignorišete.Oslonite se na procenu jednog Bika, Riba ili Vage čak iako vam kažu nešto što vam ne odgovara.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

26.11.2014.
Pokušavate da rešite probleme na fini način ali vam to ne polazi za rukom, morate da pokažete da ste autoritet i da vam je veoma stalo da vas drugi slušaju. Imate utisak da znate mnogo a da niste u stanju da to svoje znanje iskažete na najbolji način. Očekujete da vas podrže Devica i Škorpija dok vam Jarac verovatno kontrira.

27.11.2014.
Ovo bi mogao biti za vas veoma traumatičan dan jer kad Mesec prelazi preko Vodolije vi ne uspevate da vladate svojim osećanjima. Nemate potrebe da se previše nervirate oko nečega što će se ionako za koji dan srediti. Imate dosta prijatelja i saradnika, koji će vam se naći pri ruci, niste nemoćni niti u zavisnom položaju.

28.11.2014.
U fazi ste očekivanja i želite da se maksimalno angažujete na poslu koji bi mogao da vam omogući da istaknete svoje talente. Ako ste rođeni krajem znaka, možete očekivati ponudu od jednog Jarc ili od osobe koje se bave politikom, ekonomijom, građevinom ili sportom. Moguć je poziv za rad sa strancima.LAV (23.7.-22.8.)

26.11.2014.
Povoljan dan ako se bavite poslom preko koga dolazite u kontakt sa mnogo ljudi, ako se bavite sportom ili umetnošću ili ako planirate da budete u društvu u kome biste mogli saznati za neke nove poslovne mogućnosti. Pokušavate da budete optimista čak iako situacija možda na poslu nije tako sjajna kako vam se čini.

27.11.2014.
Želite da se istaknete u onome u čemu ste najbolji a šanse će vam se ukazati i u vezi sa nekim drugim poslom o kome niste uopšte razmišljali. Potrebno je da budete mnogo prilagodljiviji i da ne žurite sa donošenjem važnih odluka, naročito onih koje se tiču saradnje sa institutima, fakultetima ili strancima.

28.11.2014.
Mars, vladalac vatrenog Ovna u racionalnom Jarcu u napetom aspektu sa Jupiterom u vašem znaku. Ovo nije baš sjajan aspekt jer donosi nerealno procenjivanje situacije koja se tiče odnosa sa strancima. Moguće da će vam se ukazati prilika da razgovarate sa osobom koja na neki način odlučuje o vašem statusu.


DEVICA (23.8. – 22.9.)            

26.11.2014.
Verujete da ćete dobrom organizacijom posla postići mnogo. Želite da budete cenjeni ali i da se drugima nađete pri ruci kod važnih poslova ili kod donošenja odluka.Mnogi vas pitaju za mišljenje i možda ćete dobit poziv za početak veoma interesantne saradnje putem Interneta.

27.11.2014.
Današnji raspored planeta nije baš sjajan jer bi vas Mars i Pluton mogli iritirati svojom pozicijom, naročito ako imate jaku poziciju Marsa u ličnom horoskopu ili ako vam je podznak Ovan. Niste spremni na previše ustupaka a svesni ste da ćete ih napraviti, uglavnom radi sopstvenog mira.

28.11.2014.
Spremni ste da uđete u aranžman sa jednom Vagom, koja nije uvek bila fer prema vama, ali ako vam bude dala ideju u u vezi sa novim poslom, verovatno ćete je prihvatiti. Moguće su povoljne vesti iz inostranstva od bliske osobe sa kojom niste imali prilike da se skoro čujete. Ako planirate samostalan posao, pitajte Lava ili Jarca za savet. Verujete da možete da se dogovorite sa nekim oko novog projekta.VAGA (23.9. – 22.10.) 

26.11.2014.
Odličan dan za one koji žele da se dokažu u poslu koji zahteva kreativnost i spretnost u svakom pogledu uključujući i komunikaciju sa nepoznatima ili smisao za marketnig. Verujete u dobar ishod posla koji vam trenutno izgleda prilično naporan i verovatno da imate takođe utisak da ste vi glavni nosilac posla. 

27.11.2014.
Raduje vas pomisao da biste mogli vrlo brzo negde otputovati, moguće u inostranstvo ili da će vam se otvoriti neke nove šanse u saradnji sa strancima. Potrebno je da budete bolji organizator. Ako sve prepustite Lavu ili Blizancu bićete bezbržii dok jedna Vodolija može da vas odmeni u poslu.

28.11.2014.
Povoljan dan za razgovor o novom poslu sa nekim  Bikom ili Vagom, sa kojima ste možda do skora imali neku vrstu neprijatnih razgovora. Potrebno je da prihvatite realnost i da se ne nervirate previše, posebno u vezi sa eventualnim kreditima, ili nekim drugim obavezama materijalne prirode. Treba da poslušate savet nekog drugog Bika ili Lava.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.).

26.11.2014.
Rođeni pred kraj znaka očekuju da im se javi neko s kim su nekada dobro sarađivali. Jedan Jarac pokušava da vam se nametne nafini način ili će vas ubeđivati da treba da mu pružite još jednu šansu kada je u pitanju neki nov posao. Imate mnogo ideja u vezi sa radom sa strancima. 

27.11.2014.
Saturn, planeta ambicije na kraju vašeg znaka čni vas izuzetno ambicioznim i spremnim da se prihcatite nekih novim poslova koji bi mogli da vam se u radu sa jednim Ovnom ili Jarcem najverovatnije isplate. Sa Ribama možete imati dobru komunikaciju ako ste rođeni početkom znaka.

28.11.2014.
Pozicija Meseca vas čini krajnje praktičnim i spremnim da prihvatite neki honorarni posao, koji bi mogao da bude oznaka početka neke nove saradnje sa Rakom, Bikom ili Devicom. Ako vam je potreban savet finansijske prirode , zatražite ga od Vage ili Ovna. Imajte poverenja u jednog Jarca, čak i kad vas kritikuje, najverovatnije s razlogom. Vi ste svesni da vam želi dobro.


STRELAC 

26.11.2014.
Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa jednim Lavom ili nekim Ovnom u vezi nekog novog posla. Ako ste prisutni u javnosti mnogi od vas uče posao a vi ste verovatno okrenuti nekim praktičnim poslovima i važno vam je da uspete da ono što ste radili dobro naplatite.

27.11.2014.
Preterano oduševljenje nekom situacijom kojoj možda niste dorasli mogla bi vas skupo stajati, naročito ako ste mladi i nemate dovoljno iskustva u poslu kojim biste želeli da se bavite. Ako ste u poslu orijentisani na veliki broj ljudi, danas ćete pokzati smisao za komunikaicju.

28.11.2014.
Očekujete poziv od jednog Raka ili nekog Ovna u vezi sa nekim zajedničkim poslom.Devica očekuje od vas pomoć.Trudite se da nađete najbolji način kako da uspostavite komunikaciju sa napornim saradnikom. Računate na pomoć Bika koji je prilično ubedjliv i harizmatičan. Od vaše prilagodljivosti na neke nove oklonosti mnogo toga zavisi, između ostalog i mogućnost da uvećate svoju zaradu.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

26.11.2014.
Merkur na kraju Škorpije pogoduje rođenima u poslednjoj dekadi znaka jer ih aktivira na polju posla. Verujete da će vam Devica ili Blizanci pružiti šansu da napredujete u poslu u kom se od vas očekuje mnogo znanja, iskustva i kreativnosti. Ne odustajete od nekih svojih davno zacrtanih ideja.

27.11.2014.
Dobijate priliku da se dokažete u poslu koji zahteva veliko strpljenje ali i entuzijazam, znanje, sposobnost snalaženja u mnogim situacijama. Pokušavate da napravite precizan plan rada kako biste uspeli da uradite sve što se od vas očekuje. Moguć je dogovor sa jednim Ovnom koji dobro zna šta može dobije od saradnje sa vama.

28.11.2014.
Verujete u dobronamernost jednog  Lava koji vam je obećao zajedničku saradsnju ili nekog Raka čak i ako se ne ponašaju trenutno kao osob eu koje možete da imate poverenja. Pozicija Venere u Strelcu čini vas neverovatno prilagodljivim na nešto što možda i nije za vas najbolje rešenje. Možete se nadati uspehu u radu sa jednim Ovnom samo ako se radi o dugogodišnjem saradniku koji je bio spreman da se drži dogovorenog.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)

26.11.2014.
Veče donosi mnogo novih mogućnosti kada su u pitanju poslovni razgovori. Verujete da će vam se ostvariti planovi i mnogi snovi o kojima niste nikome pričali ali došlo je vreme da se aktivnije uključite u poslove. Neko vas je u priličnoj meri razočarao i vi verovatno niste spremni da mu pružite još jednu šansu.

27.11.2015.
Mnogima se dopada ideja da rade sa vama i verovatno će se potruditi da pridobiju vašu naklonost. Veze sa vodenim znacima ne donose mnogo zadovoljstva niti mogućnost lakog nalaženja rešenja jer će vam biti jasno da oni svaki čas menjaju mišljenje. Nervira se pomisao da morate da napravite ustupak jednom Jarcu ili Ovnu.

28.11.2014.
Uvereni ste da neko želi da vam učini po volji ili da vam sprema neko iznenađenje ali da to ne želi da vam da na znaje. Trudite se da se što bolje upoznate sa materijalom koji se odnosi na neki budući posao i vaša ambicija je uglavnom vezana za strance ili neke aranžmane koje pravite sa strancima. Niste sigurni da li će se Lav ili Devica pridržavati dogovorenog.


RIBE (20.2.- 20.3.).

26.11.2014.
Verujete da će vam jedan Jarac ili neki Rak pomoći da rešite svoje probleme. Imate način kako da se dogovorite sa kolegama oko organizacije posla ali vama je izgleda najvažnije da vi budete glavni u poslu. Trudite se da nađete najbolji način kako da nađete neki nov honorarni posao. Ako ste mladi, u tome će vam pomoći jedna Škorpija.

27.11.2014.
Imate potrebu za isticanjem i koristite sve načine da izbijete u prvi plan. U tome vam pomažu ambiciozni saradnici. Koleginica rođena u znaku Bika ili Vage može vam dati korisne savete ali će očekivati nešto za uzvrat. ne budite preiše malodušni kada je u pitanju posao sa jednim Rakom ili nekiom Vodolijom.

28.11.2014.
Pozicija Marsa savaršeno odgovara onima koji su spremni da rade naporno i koji su ambiciozni, posebno ako se radi o preciznom poslu ili o nekoj egzaktnoj delatnosti. Sportisti takođe mogu očekivati uspeh ako i oni koji rade sa strancima ili planiraju da se uključe u nekih posao koji bi u dogledno vreme podrazumevao česta putovanja u inostransvo ili znanje stranih jezika. Jedna Devica, Ovan ili Škorpija podstiču vaše ambicije.


Jasminka Holclajtner

Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

facebooktwittergoogle_pluspinterest