Dnevni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest

OVAN (21.3.- 20.4.)    .

24.11.2014.
Mesec ulazi tokom dana u znak Jarca i vi dobijate ideju kako da se snađete u novom poslu za koji vam je potrebno mnogo iskustva.Dobijate povoljne vesti u vezi sa nečim što vam je veoma bitno. Moguće je da se radi o poslu sa strancima ili sa osobama koje rade u medijima. Ne odustajte od svog plana, bez obzira što vam izgleda da je mnogo toga protiv vas. Imate priliku da  raščistite odnos sa Rakom.

25.11.2014.
Osećate potrebu da uspostavljenjem bliže saradnje sa Škorpijom i Jarcem, ponekom Devicom ili Vagom. Dobra pozicija Venere  posebno pogoduje rođenima u prvoj dekadi znaka dok su oni rođeni pred kraj znaka skloni da preuveličavaju događaje ili su skloni subjektivizmu.

26.11.2014.
Dan je pogodan za razne vrste dogovora sa vodenim i zemljanim znacima iako će vas najviše privlačiti pomisao da biste mogli ostvariti dobru saradnju sa jednim Lavom ili nekim Strelcem. Nemojte propustiti dobru priliku koja vam se ukazje u vezi sa radom sa strancima ma kom tipu znaka da pripadaju.


{jumi [*12]}    

BIK (21.4.-21.5.)

24.11.2014.
Ulazite u novu fazu u poslovanju sa osobama na položaju. Verujete da možete da ubeidte nekog ko vam je veoma bitan u poslu da treba da vas posluša po nekom, za vas bitnom pitanju a odnosi se na rad sa strancima ili u vezi sa novim poslom koji biste mogli obavljati u stranoj firmi. Nemojte se nervirati ako vas jedan Lav bude iritirao svojim komentarima.

25.11.2014.
Jedan od napornijih dana ako ne budete dovoljno prilagodljivi. Imate način kako da se dopadnete nekome s kim želite da započnete poslove. Verujete u dobre namere osobe sa kojom planirate zajednički posao, moguće da se radi o Devici ili Jarcu. Sa Ovnom moraet da taktizirate jer u protivnom nećete moći da se lako dogovorite ni oko čega.

26.11.2014.
Odličan aspekt između Venere i Urana ne reflektuje se na predstavnike vašeg znaka baš sjajno, naročtio ako često imate osećaj da vas neopravdano kritikuju ili da ste predmet nekakve zavere. Možete biti skloni preterivanju u svemu ili možete pomisliti da kasnite u nečemu veoam važnom. Imate način da ispravite greške.


24.11.2014.
Dan je odličan za planiranje novih poslova zajedno sa  Jarcem ili Rakom. Zbog nečega ste zabrinuti a  ne dozvoljavate nikome da vam nametne svoju volju, ma o čemu da se radi. Čak i ako imate nekih problema, previše opterećujete njima.Imate način kako da se dogovorite sa Ribama oko bitnog pitanja.

25.11.2014.
Ne odustajete od nečega što ste sebi stavili u  zadatak a moguće da se tiče saradnje sa jednom Vagom, Bikom ili Strelcem. Zapitajte se da li imate dovoljno snage za ono što vas čeka i što smatrate da je za vas najbolje u ovom trenutku. Vaša impulsivnost se može okrenuti protiv vas.

26.11.2014.
Merkur na kraju Škorpije donosi vam mnogo raznih mogućnosti na poslovnom planu, naročito ako se spremate za neki veći projekat, ako radite posao zbog koga ste prisutni u medijima ili ako planirate da se ozbiljno pozbavite svojom karijerom. Jedna Deivca, Ovan i Strelac u svemu vas podržavaju.


 

RAK (21.6. – 22.7.)               ..

24.11.2014.
Napeti odnosi u domu ili u privatnoj firmi rezultat su vaše neorganizovanosti. Svojeglavost vas čini prilično neprijatnim i pravite pogrešne poteze. To se može loše odraziti na odnos sa ukućanima ali i sa kolegama, posebno ako snosite veliku odgovornost. Ne oklevajte kada je u pitanju saradnja sa nekim ko vam je izuzetno drag čak iako je naporan kao saradnik.

25.11.2014.
Očekujete mnogo od onih koji su vam obećali pomoć ali ćete u stvari biti pre spremni da se prilagodite uslovima rada, čak i ako nisu povoljni ili ako vas čeka naporan dan pun raznih aktivnosti nego da menjate planove. Ipak, neka potpuno neočekivana ponuda može vas prijatno iznenaditi.

26.11.2014.
Pokušavate da rešite probleme na fini način ali vam to ne polazi za rukom, morate da pokažete da ste autoritet i da vam je veoma stalo da vas drugi slušaju. Imate utisak da znate mnogo a da niste u stanju da to svoje znanje iskažete na najbolji način. Očekujete da vas podrže Devica i Škorpija dok vam Jarac verovatno kontrira.LAV (23.7.-22.8.)

24.11.2014.
Osećate se sposobnim da se izborite za svoje mesto pod suncem i za sve do čega vam je stalo.Niste ni svesni da možete postići više nego što pretpostavljate. Potrebno je da se obratite za savet Jarcu, Škorpiji ili Raku. Ulazite u nov period u kome vam je potrebno mnogo nerava i strpljenja, posebno  u radu sa zemljanim znacima.

25.11.2014.
Preterano ste opušteni, spremni da se raspravljate sa mnogima oko nečega u šta niste naročito upućeni i bićete verovatno u prilici da se objašnjavate sa osobom koja je mnogo trezenija, odgovronija i u koju možete da imate dosta poverenja, naročito ako se radi o Biku, Vagi ili Devici.

26.11.2014.
Povoljan dan ako se bavite poslom preko koga dolazite u kontakt sa mnogo ljudi, ako se bavite sportom ili umetnošću ili ako planirate da budete u društvu u kome biste mogli saznati za neke nove poslovne mogućnosti. Pokušavate da budete optimista čak iako situacija možda na poslu nije tako sjajna kako vam se čini.


DEVICA (23.8. – 22.9.)            

24.11.2014.
Imate mogućnost pronalaženja rešenja za problem samo treba da budete staloženi.Ne ulazite ni u kakve nepotrbne rasprave, naročito ne sa vatrenim znacima. Najverovatnije će vam se javiti neko na koga često mislite ili osoba sa kojom ste bili u nekoj vrsti poslovno-ljubavnih odnosa.Susret sa osobom koja ćivi u inostranstvu, oduševiće vas.

25.11.2014.
Trudite se da uštedite neki novac koji bi mogao da vam bude potreban uskoro za nešto što sebi želite da priuštite. Moguće da se tiče kupovine vozila, ulaganja u posao ili ćete biti spremni da se maksimalno posvetite aktivnostima koje vam se trenutno najviše isplate. Želite da obnovite saradnju i dobre odnose sa Ribama.

26.11.2014.
Verujete da ćete dobrom organizacijom posla postići mnogo. Želite da budete cenjeni ali i da se drugima nađete pri ruci kod važnih poslova ili kod donošenja odluka.Mnogi vas pitaju za mišljenje i možda ćete dobit poziv za početak veoma interesantne saradnje putem Interneta.VAGA (23.9. – 22.10.) 

24.11.2014.
Nalazite se u periodu kada vam je na prvom mestu dobra saradnja sa strancima posebno sa dugogodišnjim saradnicima..Nemate želju da se vidite sa onima koji uporno žele da se vide sa vama.Želite da radite samo sa onima u koje imate veliko poverenje.

25.11.2014.
Imate bezrezervnu podršku osoba koje o vama brinu na svaki način, ma koji da ste uzrast. Čak i ako ste  u zrelim godinama, neko štiti vaše interese na način koji vam odgovara i koji će rezultirati u nečemu dobrom. Potrebno je da sebe podvrgnete disciplini.

26.11.2014.
Odličan dan za one koji žele da se dokažu u poslu koji zahteva kreativnost i spretnost u svakom pogledu uključujući i komunikaciju sa nepoznatima ili smisao za marketnig. Verujete u dobar ishod posla koji vam trenutno izgleda prilično naporan i verovatno da imate takođe utisak da ste vi glavni nosilac posla. 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.).

24.11.2014.
Niste ni svesni da možete imati konflikt sa pretpostavljenim.Uvereni ste da možete da se izborite sa trenutnim problemima ali su oni mnogo veći nego što što pretpostavljate. Budite dosledni sebi, ma o čemu da se radi. Izbegnite paralelne veze, to vas može skupo stajati. Želite da se čujete sa jednim Bikom s kojim ste uvek ostvarivali dobru saradnju.

25.11.2014.
Neočekivana ponuda biće za vas prijatno iznenađenje naročito ako dolazi od nekog koga ne poznajete baš najbolje. Ne sumnjajte u sebe jer ste pomalo pokolebani u vezi sa nečim što bi moglo da možda za izvesno vreme promeni vaš status na poslu. U sferi finansija ste nesigurni ali spremni da rizikujete.

26.11.2014.
Rođeni pred kraj znaka očekuju da im se javi neko s kim su nekada dobro sarađivali. Jedan Jarac pokušava da vam se nametne nafini način ili će vas ubeđivati da treba da mu pružite još jednu šansu kada je u pitanju neki nov posao. Imate mnogo ideja u vezi sa radom sa strancima. 


STRELAC 

24.11.2014.
Niste svesni da bi trebalo da što pre uradite nešto konstruktivno po pitanju vaše karijere. Trebalo bi da pozovete jednog Bika sa kojim ste nekada sarađivali i čak iako vam nije naročito simpatičan, mogli biste nastaviti saradnju jer bi vam to moglo doneti materijalnu satisfakciju. Veze sa vatrenim znacima donose i uspeh i stres.

25.11.2014.
Dobijate pozive od raznih osoba sa kojima ste nekada dolazili u kontakt i oni vam nude neku vrstu usluge ili saradnju sa vama. Principijelni ste i spremni da uđete u posao u koji niste naročito verzirani ali ste ipak motivisani da u okviru istog budete uspešni.

26.11.2014.
Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa jednim Lavom ili nekim Ovnom u vezi nekog novog posla. Ako ste prisutni u javnosti mnogi od vas uče posao a vi ste verovatno okrenuti nekim praktičnim poslovima i važno vam je da uspete da ono što ste radili dobro naplatite.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         .

24.11.2014.
Budite spremni da se prilagodite nekim novoim okolnostima koje vam nisu baš naklonjene, naročito ako imate dosta neraščišćenih odnosa sa kolegama.. Nemojte se nervirati zbog onoga što nemate nego uživajte u onome što imate. Dobijate ponudu od jednog Lava u vezi sa zajedničkim poslom. Dobiajte priliku da se pomirite sa Ribama.

25.11.2014.
Verujete, prilično naivno svemu što čujete a što bi moglo da bude za vas na na neki način nalaženje izlaza is situacije u kojoj ne vidite bolju mogućnost za zaradu.Trudite se da budete od velike koristi partneru koji je angažova na nekom velikom projektu.

26.11.2014.
Merkur na kraju Škorpije pogoduje rođenima u poslednjoj dekadi znaka jer ih aktivira na polju posla. Verujete da će vam Devica ili Blizanci pružiti šansu da napredujete u poslu u kom se od vas očekuje mnogo znanja, iskustva i kreativnosti. Ne odustajete od nekih svojih davno zacrtanih ideja.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)

24.11.2014.
Pokušavate da se ne nervirate zbog tračeva koje o vama širi neka žena kojoj ste bili realtivno naklonjeni i u koju ste imali veliko poverenje. Možda ćete sa malo taktičnosti uspeti da situaciju učinite povoljnijom po vas, pokušajte to sa malo više humora.Imate mnogo planova u vezi sa karijerom i mogli biste naći način da baš nešto od onoga što planirate uradite.

25.11.2014.
Tranzit Meseca donosi promenljivo raspoloženje i niste sasvim sigurni u koga možete da imate poverenja. Verujete da ste na pravom putu da svoje planove realizujete na način na koii vama odgovara. Ne podnosite kritiku na svoj račun ma od koga da dolazi čak i s razlogom.

26.11.2014.
Veče donosi mnogo novih mogućnosti kada su u pitanju poslovni razgovori. Verujete da će vam se ostvariti planovi i mnogi snovi o kojima niste nikome pričali ali došlo je vreme da se aktivnije uključite u poslove. Neko vas je u priličnoj meri razočarao i vi verovatno niste spremni da mu pružite još jednu šansu.


RIBE (20.2.- 20.3.).

24.11.2014.
Ulazak Meseca u znak Jarca tokom dana donsi dobre mogućnosti na društvenom planu. Verujete da ćete biti u stanju da uvreite one sa kojima želite da radite da treba da prihvate vaše predloge. Imate dobru saradnju sa jednim Rakom, Škorpijom ili nekom Devicom. Pokušajte da se priviknete ne nove uslove rada ako radite u stranoj firmi.

25.11.2014.
Ne dopuštete nikom da vam daje savete a mnogo toga vas iritira jer nikako da realizujete svoje planove. Lična motivacija i neke nove ideje vas čine spremnim da se angažujete oko posla na kome bisete mogli da se maksimalno posvetite onome za šta imate najviše smisla.

26.11.2014.
Verujete da će vam jedan Jarac ili neki Rak pomoći da rešite svoje probleme. Imate način kako da se dogovorite sa kolegama oko organizacije posla ali vama je izgleda najvažnije da vi budete glavni u poslu. Trudite se da nađete najbolji način kako da nađete neki nov honorarni posao. Ako ste mladi, u tome će vam pomoći jedna Škorpija.


Jasminka Holclajtner

Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

facebooktwittergoogle_pluspinterest