Dnevni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

OVAN (21.3.- 20.4.) 

5.5.2015.
Ovo je naporan dan za one koji rade sa strancima. Trebalo bi da budete mnogo aktivniji i spremniji da se uključite u neke nove poslove ali i na kompromise jer nećete moći da uradite ništa bez dobre taktike. Mladi, ambiciozni Ovnovi mogu biti u dilemi da li da prihvate ponudu od Blizanaca, Device, Strelca ili Jarca.

6.5.2015.
Veliki trigon, povoljan aspekt između Urana u vašem znaku koji donosi originalne zamisli, Jupietera u Lavu i Meseca u Strelcu može označiti mogućnost obnove veze sa strancima. Povoljan dan za one koji nisu spremni da se upuštaju u konflikte. Mars u Biku može doneti potrebu za isterivanjem pravde.


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

5.5.2015.
Trebalo bi da se bolje organizujete ako želite da uradite nešto što je za vas najbolje a vi znate šta je to. Ne bi trebalo da se preterano opterećujete neostvarenim ambicijama jer vam se pruža nova prilika da uradite ono što ste oduvek želeli. Koncentracija vam nije baš tako sjajna i trebalo bi da se oslonite na bliske saradnike.

6.5.2015.
Tranzit Meseca bi mogao bi doneti priliv novca bilo od nekretnina ili od nekog posla koji ste o roku realizovali zajedno sa jednom Škorpijom ili Rakom. Lav bi mogao biti veoma ambiciozan kada je u pitanju nastavak saradnje ali pod njegovim uslovima. Mouguć je poziv od Bika ili Vage u vezi sa novim poslom.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

5.5.2015.
Dobro se slađete sa onima koji pokušavaju da vas na nešto nagovorite i vi ste prilično prilagodljivi ali vas to košta nerava. Idete preko svojih mogućnosti i pokušavate da se priviknete na neke nove okolnosti u radu koje vam ne odgovaraju. Verujete će vam se javiti jedan Lav sa konkretnom poslovnom ponudom.

6.5.2015.
Dobijate vest u vezi sa nečim što bi moglo vrlo brzo da se pokaže kao unosan posao i shvatićete da za to nema nikakve potrebe. Još se oseća uticaj punog Meseca u Škorpiji  donosi mogućnost nalaženja rešenja za poslovne probleme.Nemojte se upuštati u raspravu sa rođacima, posebno sa onima koji pripadaju nekom vatrenom znaku


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

5.5.2015.
Niste spremni da uradtie ono što se od vas očekuje. Prilično ste buntovni i verovatno nedovoljno prilagodljivi. Pokušavate da se izborite za nešto što trenutno nije dovoljno realno. Ako vam se dopada ideja o obnovi saradnje sa nekim ko je prilično naporan kao saradnik. Moguća ponuda od jedne Vodolije.

6.5.2015.
Imate dobre saradnike koji tačno znaju šta je za vas najbolje da uradite,naročito po jednom vrlo važnom pitanju. Uticaj punog Meseca u vašem znaku vas čini spremnim da se maksimalno posvetite poslu za koji imate podršku članova porodice. Ne bi trebalo da se previše opterećujete tuđim problemima, naročito ako ne možete da ih rešite.


 Lav

LAV (23.7.-22.8.)

5.5.2015.
Trudite se da ostavite dobar utisak na nekog ko vam je veoma drag i na koga možete da utičete. Pokušavate da se priviknete na nešto što vam u priličnoj meri ne odgovara i ako budete raspoloženi da se sretnete sa nekim ko vam može pružiti stručnu pomoć koja vam je potrebna.

6.5.2015.
Odgovara vam tranzit punog Meseca naročito ako ste rođeni početko znaka i oslanjate se na svoju intuiciju. Imate  utisak da vam svi nešto predlažu ili vas savetuju a vi se oslanjate na sebe. Nemate mogućnost da u kratkom roku završite posao koji ste započeli pre oko dve nedelje.Očekujete poziv od jedne Vodolije sa kojom ste u dobrim odnosima.


 Devica

DEVICA (23.8. – 22.9.)    

5.5.2015.
Osećate se nedovoljno spremnim na ustupke. Trudite se da pridobijete naklonst nekog ko vam nije uvek bio dobar saradnik ili sa kim nećete moći da lako nađete zajednički jezik. Ne bi trebalo da se previše opterećujete obavezama koje vas u priličnoj meri iscrpljuju.Nemojte se raspravljati sa jednim Blizancem ili Ovnom.

6.5.2015.
Čekate da vam se jave Rak ili Bik za koje ste  već pokazali zainteresovanost ali verovatno niste doživeli ono što ste očekivali. Previše ste nestrpljivi,uvereni da verovatno nećete dobiti pozitivne vesti. Imate mogućnost da se pomirite sa jednim Jarcem. Dobijate priliku da se sretnete sa  Strelcem ili Blizancima.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.).

5.5.2015.
Trudite se da nađete najlakši način da rešite neki pravni problem koji bi mogao da vas u priličnoj meri optereti ako se njime ne pozabavite. Verujete da možete da se dogovorite sa jednom Vodolijom oko nečega što je u obostranom interesu, moguće da se tiče posla sa strancima.

6.5.2015.
Tranzit Meseca preko Strelca u dobrom aspektu sa Uranom i Jupiterom donosi mogućnost nalaženja rešenja za posao sa strancima ili ćete imati priliku da se sretnete sa nekim ko vam je naklonjen.Radujete se susretu sa jednom Vodolijom ili Blizancima.


 skorpija..

ŠKORPIJA ( 23.11.- 21.11.).

5.5.2015.
Osećate se spremnim za nove poslove i verovatno ćete želeti da se upustite u nešto što mnogi smatraju rizičnim. Verujete u mogućnost dogovora u vezi sa novcem, posebno kada je u pitanju osoba u koju možete da imate veliko poverenje kada je u pitanju poštovanje rokova i uslova.

6.5.2015.
Pun Mesec koji je bio prethodnog dana u vašem znaku i dalje se pozitivno odražava na predstavnike vašeg znaka. Ako vam se dopada ideja o poslu sa Jarcem ili Rakom, budite spremni da napravite neki ustupak. Možete dobiti poziv za sastanak na kome možete saznati mnogo toga važnog.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.).

5.5.2015.
Danas možete postići mnogo, posebno ako budete spremni da slušate one koji znaju više od vas i imaju više iskustva. Svoje poslove treba da pepustite drgima, bliskim kolegama i prijateljima. Ako planirate nove poslove u samostalnoj delatnosti, imate mogućnost da o tome vodite razgovor sa Lavom.

6.5.2015.
Mesec prelazi preko vašeg znaka i u dobrom aspektu sa  Uranom i Jupiterom vas ne čini  praktičnim već prilično velikim entuzijastom, čak iako možda nemate razloga za to. Verujete da će vam se pružiti šansa da se pomirite sa nekim ko vam je veoma drag. Očekujete poziv od Vodolije.


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.).

5.5.2015.
Pokušavate da na najpraktičniji način rešite probleme i da pojednostavite neke poslove koji vas nepotrebno opterećuju. Ne bi trebalo da ponavljate greške i da se previše uzdate u one koji vam nisu naklonjeni. Nekome je veoma bitno da se sa vama sretne i dogovori u vezi sa nastavkom saradnje.

6.5.2015.
Iako vam tranzit Meseca ne odgovara, imate dobru priliku da se čujete sa onima koji bi mogli da vam pomognu. Prilično ste sumnjičavi prema osobama koje su previše ljubazne prema vama. Dobićete poziv od nekog ko će vam ponuditi dobre uslove za rad ili će vam se naći pri ruci u vezi sa važnim pitanjem.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

5.5.2015.
Neko želi da se angažuje oko vas i da vam da na znanje da bi mogao da vam pomogne u vezi sa dilmom koja vas prilično opterećuje. Trebalo bi da budete realniji u proceni onih o kojima nemate lepo mišljenje ili se zbog nečega osećate uvređenim. Moguće da ste im dali dovoljno razloga za to.

6.5.2015.
Jedan od boljih dana za one koji pokušavaju da uspostave dobru komunikaciju sa Rakom ili Jarcem. Možete dobiti ponudu koja se ne odbija. Ako vam se javi jedan Rak, Bik ili Vaga, imaćete priliku da razgovarate sa nekim ko vam je izuzetno drag. Želite da započnete nov posao.


 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

5.5.2015.
Naporan dan, posebno za one koji imaju lošu komunikaciju sa Blizancima,Ovnom, Škorpijom. Mnogo tenzije i nerazumevaja sa Vodolijom može doneti ozbiljne probleme zbog kašnjenja u poslu. Ne ulazite u posao o kome ne znate mnogo. Dobijate pozuiv od Raka u koga imate veliko poverenje.

6.5.2015.
Tranzit Meseca i prenaglašenost vatrenih znakova ne odgovara onima koji žele da sarađuju sa strancima. Pazite da budete naivni u vezi sa nekim veoma važnim pitanjem. Dobijate koristan savet od Vodolije ili Lava ali vi kao da niste spremni da ga prihvatite uvereni da neko ima nešto protiv vas.

facebooktwittergoogle_pluspinterest