Dnevni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest

OVAN (21.3.- 20.4.)

29.1.2015.
Jupiter, planeta bogatstva, simbol inostranstva u dobrom aspektu sa Mesecom donosi nove mogućnosti u vezi sa zaradom. Želite da dobijete u vremenu da biste uspeli da se organizujete tako da možete da postignete do određenog roka sve što biste želeli. Stranci igraju veliku ulogu trenutno  kada je u pitanju vaša karijera. Očekujete da vam se javi kolega sa kojim ste nekada radili i inostranstvu.

30.1.2015.
Mars, vladalac vašeg znaka u  dobrom aspektu sa Plutonom u Jarcu zbog čega bi trebalo da budete otvoreniji prema onima koji će vam verovatno ponuditi nešto što će biti za vas izuzetno povoljno. Verujete da će vam se javiti jedna Vodolija sa željom da se sretenete.

31.1.2015.
U toku dana Mesec ulazi u znak Raka i ako ste okupirani pitanjima koja se odnose na nekretnine ili radite u privatnoj firmi, možete očekivati da će se situacija povoljno razvijati. Neki vodeni znak ima velikog uticaja na vas i vaše odluke, moguće da se radi o članu porodice.


{jumi [*12]}    

BIK (21.4.-21.5.)

29.1.2015.
Povoljan položaj Jupitera i Meseca odražava se dobro na vaše poslove. Prilično ste nespokojni jer niste sigurni na šta su sve spremni oni koji vas ne vole ili vaša konkurencija. Želite da impresionirate poslovne partnere i za sada vam je najnaklonjeniji jedan Lav koji se dobro razume u problematiku sa kojom ste suočeni.

30.1.2015.
Očekujete ponudu od nekog Raka, Škorpije ili Riba. Trudite se da budete fer prema onnima koji su možda prema vama pomalo zavidni ali vi na to ne obraćate mnogo pažnju.Sa Lavom, Rakom i Škorpijom možete proširiti saradnju.

31.1.2015.
Imate potrebu za sigurnošću posebno u sferi finansija. Razovaraćete o svojim idejama sa nekim ko vam je inače veoma naklonjen i dobronamerno će vam reći nešto što vam možda ne ide u prilog, naročito ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka. Verujete da možete da sprovedete svoje planove u delo.


.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

29.1.2015.Trudite se da budete u dobroj formi jer pravite velika planove u vezi sa poslom koji bi mogao da vam donese veliku satisfkaciju i vi ćete najverovatnije biti u prilici da se čujete sa nekim ko će vas obradovati dobrim vestima. Jedan Ovan ili neki Bik želeće da obnove poslovne odnose što bi bilo i u vašem interesu. Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa Lavom.

30.1.2015.
Ovo bi mogao biti jedan od povoljnijih dana za one koji očekuju vesti iz inostranstva. Malo ko može da vam zameri da niste bili dovoljno fer ili da se niste postavili kako treba.Nemojte se nervirati ako vas Jarac ili Škorpija budu podsetili na dugove. Verujete da ćete dobiti priliku da se sretnete sa Devicom ili Bikom.

31.1.2015.
Rođeni u poslednjoj dekadi znaka pod uticajem su tranzitnog Meseca, čak i kada bude ušao u Raka. Moguća je povoljna vest u vezi sa poslom od nekog ko živi u inostranstvu ili radi za strance. Pravite grandiozne planove i ne želite da se zadovoljite ničim prosečnim, ma kojim poslom da se bavite.


  

RAK (22.6. – 22.7.) 

29.1.2015.
Ne bi trebalo da se previše oslanjate na mišljenje drugih naročito ako treba da uložite novac u neki veći projekat. Ipak, procena stručnjaka je veoma bitna i zato prepustite probleme nekom ko je u njih verziran. Prijatelji imaju neke koristi od vas i zato vam daju savete koji nisu naročito realni. Mogući su poveći dobici u igrama na sreću.

30.1.2015.
Dobijate poziv od od osobe u koju imate mnogo poverenja ili ste iz nekih, razloga  izuzetno spremni da nekom date novu šansu.Imate mogućnost da dobrom taktikom pridobijete naklonost osobe koja vas u poslednje vreme ignoriše. Venera i Mars u Ribama ukazuju na mogućnost proširenja poslova sa strancima. Ne želite nikom da otkrivate svoje planove.

31.1.2015.
U toku prepodnevnih sati bićete verovatno uznemireni ili nervozni. Za svoje nezadovoljstvo najviše krivite jednog Jarca ili jednog Strelca koji su totalno poremetili vašu koncepciju i sa njima nema dogovora. Možda bi trebalo da se mnogo više oslonite na sebe nego na druge, ma o kome da se radi.LAV (23.7.-22.8.)

29.1.2015.
Trudite se da ubedite nekog ko vam je veoma blizak da treba da u nečemu popusti. Ako se radi o jednom Jarcu, Vagi ili Biku, verovatno vam to neće tako lako poći za rukom. Vaga ili Škorpija takođe pokušavaju da utiču na vas ali vi ne odustajete od nekih svojih principa koji bi mogli da se okrenu protiv vas.

30.1.2015.
Vladalac vašeg znaka, Sunce u Vodolji je slabo i konjukcijsa retrogradnim Merkurom donosi konfuziju ili brojne obaveze.Ako treba da radite sa Ribama ili Bikom trebalo bi da budete mnogo diskretniji u želji da dobijete ono što smatrate da vam pripada. Jedna Vodolija je prilično nepouzdan kao saradnik jer svaki čas menja planove i raspoloženje. Verujete u dobre namere Vodolije ili Vage.

31.1.2015.
Trudite se da budete u toku događaja a mnogi misle da se povlačite u svoj svet i da namerno izbegavate neke obaveze koje bi trebalo da ispunjavate.Želite da dobijete u vremenu pre nego što donesete odluku koja se tiče vaše profesionalne budućnosti. Mnogi misle da niste iskreni i to vam zameraju.


 

DEVICA ( 23.8.- 22.9)

29.1.2015.
Aspekt između Meseca,  i Jupitera, druge planete koja je veoma jaka u vašoj dvanaestoj kući tajni donosi vam mogućnost nalaženja rešenja za neke važne finansijske probleme ili za ulaganje novca u nešto što smatrate da će vam se svakako isplatiti. Pravite po mnogima, grandiozne planove ali ne odustajete od onoga što ste sebi zacratali kao cilj.

30.1.2015.
Očekujete ponudu od nekog ko vam je posevno veoma drag i sa kim možete da ostvarite dobru komunikaciju. Spremni ste da uđete u neki nov aranžman koji bi mogao da vam donose dodatne prihode, najverovatnije u radu sa Jarcem, Škorpijom ili nekim Rakom. Nemojte se nepotrebno raspravljati sa Blizancim ili Vodolijom sa kojima često dolazite u konflikt.

31.1.2015.
Želite da znate na čemu ste kada je u pitanju vaš status na poslu ali vam to ne polazi za rukom, naročito ako ste u poslu orijentisani na Ovna, drugu Devicu, Blizance ili Lava. Vodolija bi takođe mogla da vam pravi probleme. Dan je prilično naporan i za one koji imaju utisak da su pod uticajem jednog Jarca.


 


VAGA (23.9. – 22.10.) 

29.1.2015.
Očekujete da vam se javi jedan Jarac ili neki Rak. Sve što planirate trudite se da obavite u što kraćem roku. Vaša ekspeditivnost imponuje vašim saradnicima. Ma koji da ste uzrast i ma čime da se bavite, ne nedostaje vam ideja i želje za radom na projektu koji bi mogao da vam donse dobru reputaciju.

30.1.2015.
Očekujete da vam se javi neko ko vam je obećao susret  u četiri oka ili zajednički posao. Ako se radi o Devici, Raku ili Blizancima niste sigurni da ste na pravom putu da sa njima nađete zajednički jezik. Moguć je poziv od Lava ili Vodolije koji će pokušati da vam objasne da imaju dobre namere prema vama. Ne ignorišite pozive od strane jednog Jarca ili Bika.

31.1.2015.
Želeli biste nemoguće i svesni ste da ćete samo strpljenjem stići do cilja. Trenutno ste prilično opterećeni nekih dešavanjima iz prošlosti koja niste umeli sebi da dobro protumačite. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljivji i da  pokažete više razumevanja za one koji su vam često stavljali primedbe. Verujete u dobre namere jednog Ovna.


 

ŠKORPIJA (23.10.- 21.11.).

29.1.2015.
Jupiter, planeta bogatstva, simbol inostranstva u dobrom aspektu i sa Mesecom donosi nove mogućnosti u vezi sa zaradom. Želite da dobijete u vremenu da biste uspeli da se organizujete tako da možete da postignete do određenog roka sve što biste želeli. Stranci igraju veliku ulogu trenutno  kada je u pitanju vaša karijera. Očekujete da vam se javi kolega sa kojim ste nekada radili i inostranstvu.

30.1.2015.
Pokušavate da se snađete u poslu koji vam pruža dobre mogućnosti da se istaknete. Neko će pokušati da vas nagovori da prihvatite njegov predlog, moguće da ima veze sa marketingom ili medijima.Želite da se prihvatite novih obaveza ako su spremni da vas dobro plate.Ne bi trebalo da odustanete od svojih ciljeva u vezi inostranstvom.

31.1.2015.
Naglašenost vodenih znakova povoljno se odražava na vaš rad sa Rakom i Ribama kao i sa drugom Škorpijom. Srećni ste što ste uspeli da mnoge nadmudrite i da uradite nešto što je ispalo jako dobro i po vas i po vaše saradnike. Ne želite da o svojim planovima nikom pričate ali ima onih koje to i te kako zanima.


STRELAC  (22.11.- 21.12.)

29.1.2015.
Nekome je stalo da vas pokoleba ili će pokušati da vam pokari planove.Ako se radi o konkurenciji koja strepi od vas, moraćete da se koncentrišete na posao kojim se bavite jer ste skloni da previše komentarišete rad onih koji vam nisu simpatični. Mogli biste postići dogovor sa Jarcem ili Škorpijiom oko važnog posla. Nekome je stalo da bude sa vama u dobirm odnosima.

30.1.2015.
Jedan Bik vam kvari planove ili vas i kritikuje da niste u stanju da reagujete na pravi način kada je u pitanju dobra poslovna ponuda. Ne želite da rizikujete i uđete u posao sa nekim ko vam ne uliva mnogo poverenja. Moguća je saradnja sa  Jarcem ili Lavom sa kojima imate sjajno iskustvo. Verujete u dobre namere druge Device čak iako vas pomalo ignoriše ili često kritikuje.

31.1.2015.
Saturn u vašem znaku u napetom aspektu sa Venerom u Ribama ne čini vas naročito kooperativnim. Moguće da se ponašate kao da ste uvređeni nečijim ponašanjem ali u stvari, trebalo bi da preispitate svoje stavove i da dobro razmislite o svojim ciljevima. Dobijate poziv da se javite nekom kome ste izneli želju da promenite posao.


 

JARAC ( 22.12.-.19.1.) 

29.1.2015.
Ovo bi mogao biti izuzetno povoljan dan. Jedan od interesantnijih dana po pitanju nekretnina. Imate mogućnost da pregovarate sa onima koji bi želeli da sa vama sklope posao. Ako se radi o Strelcu, Raku ili Biku, budite taktični. Nemojte biti previše uporni u pokušaju da im nametnete svoje stavove, moguće da će napraviti neki ustupak. Verujete u dobronamernost jedne Vodolije.

30.1.2015
Možete biti previše nervozni zbog nečega nad čim nemate kontrolu. Veoma ste popularni i spremni da se maksimalno posvetite svojoj karijeri, utoliko pre jer su vam mnogi naklonjeni. Ako ste prisutni u javnosti, dobijate dobru poslovnu ponudu.Verujete u mogućnost ostvarenja svojih planova uz podršku jedne Vage ili nekog Ovna. Ako se bavite umetnošću, očekuje vas uspeh.

31.1.2015.
Prilično vas opterećuje problem sa jednim Rakom koji se ponaša prilično svojeglavo i vi nemate nikakav uticaj na njega.Osećate se pomalo izmanipulisanim od strane onih koji apeluju za vašu savest ili na vaše obaveze. Imate potrebu za mirom i odlaskom na put. Najradije biste da vas svi ostave na miru.


 


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

29.1.2015.
Ovo je odličan dan za one koji su se već dobro pozicionirali u društvu i koji znaju šta žele. Kontakti sa strancima donse vam veliku mogućnost napredovanja na poslu. Ako ste u situciji da se sretnete sa nekim koga dugo niste videli, verovatno ćete biti raspoloženi za razgovor o nečemu što bi moglo vrlo brzo da vam se isplati. Poslovni partner vam predlaže neki nov posao o kome morate dobro da razmislite.

30.1.2015
Očekujete vest o novcu iz inostranstva ili vest o putovanju na koje ćete verovatno otići vrlo brzo ako prihvatite posao koji vam nude. Najverovatnije ćete biti spremni da uđete u neki nov  aranžman sa nekim s kim inače ne uspevate uvek da se lako dogovorite. Nemojte se previše opterećivati problemima sa kojima ste bili suočeni prethodnih dana, možete postići cilj čak i ako se radi o izuzetno svojeglavim kolegama.

31.1.2015.
Merkur u vašem znaku u konjukciji sa retrogradnim Merkurom čini vas prilično svojeglavim ili naivnim.Pokušaćete da ubedite jednog Raka ili Bika da prihvate neke vaše ponude ali je pitanje da li će oni to i učiniti jer ne delujete ubedljivo. Računate i na podršku Jarca sa kojim imate ozbiljne planove, naročito ako živi u inostranstvu.


RIBE (20.2.- 20.3.).

29.1.2015.
Venera u vašem znaku  donosi vam mnogo toga interesantnog ali više se radi o idejama nego o realnim mogućnostima. Nemojte biti preterano uvereni da vam neko govori neistinu ali nemojte ni odbacivati ono što bi moglo da za vas teoretski ipak bude povoljno. Dobijate poziv da se sretnete sa osobom od koje očekujete da vam pomogne da rešite dilemu u vezi sa prelaskom na neko novo radno mesto.

30.1.2015.
Trudite se  da ubedite poslovnog partnera da treba da pristane na saradnju sa jednim Bikom, Jarcem ili Vagom oko nečega što bi moglo da  vama i njemu donese veliku satisfkaciju. Želite da se maksimalno posvetite nečemu što vas je od nedavno u priličnoj meri okupiralo. Dobijate poziv od Vodlije sa kojom ste oduvek bili u dobrim odnosima.

31.1.2015.
Dobijate priliku da obavite razgovor u četiri oka sa nekim ko vam je veoma važan, moguće da se radi o Devici ili Blizancima. Najverovatnije nećete biti zadovoljni ishodom razgovora jer nećete dobiti obećanje koje očekujete ili nećete verovati da će ga dotična osoba ispuniti. Uzdajte se više u sebe nego u druge.

 


Jasminka Holclajtner

Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

facebooktwittergoogle_pluspinterest