Dnevni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest
facebooktwittergoogle_pluspinterest

OVAN (21.3.- 20.4.)                                                       

28.8.2015.
Mesec u Vodoliji povoljno utiče na vašu tolerantnost i pojačava želju za priznanjima isticanjem, jer mnogi verovatno smatraju da ste plemeniti, fer i oslanjaju se na vašu pomoć. Vi, s druge strane, osećate izvesnu dozu nesigurnosti kada su u pitnaju finansije, i pokušavate na svaki način da ostavite utisak kao da vas to mnogo ne dotiče. Imate poverenja u savete Jarca, Bika ili Vage.

29.8.2015.
Ulazak Merkura, planete biznisa i komuikacije u Vagu čini vas diplomatom. Ipak, ima nešto što vas muči i što želite da po svaku cenu saznate. Moguće da se radi o nečem što smatrate da treba da znate a da neko vešto krije od vas. Konjukcija Marsa i Venere pogoduje kreativnim osobma i onima koje planiraju provod večeras. Budite oprezni u kontaktima sa vodenim znacima.


 bik

BIK (21.4.-21.5.)                

28.8.2015.
Rođenima početkom znaka odgovara pozicija Sunca u Devici i podstiče njihovu kreativnost, ali sa druge strane može ih učiniti lakomislenim, naročito u odnosima sa jednim Ovnom. Potrebno je da imate drugačiji pristup prema svom poslu i da budete realniji, ma čime da se bavite. Naglašen znak Jarca  i Vodolije sa Mesecom i Plutonom može vam doneti potrebnu pravnu pomoć kada je u pitanju rešavanje vašeg statusa.

29.8.2015.
Venera, planeta koja vlada vašim znakom u konjukciji sa Marsom može doneti goste u kući nekog na koga niste računali. Pun Mesec u konjukciji sa Neptunom može doneti mnogo toga interesantnog na društvenom planu, neko novo poznanstvo ili susret koji bimogao da vam donese ideju kako da unapredite poslove. Nepovoljna pozicija Saturna čini vas prilično nestrpljivim ili nedovoljno taktičnim kada je u pitanju saradnja sa Škorpijom ili Jarcem. Blizanci vam daju obećanje koje verovatno neće ispuniti.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.).                                 

28.8.2015.
 Mesec je u fazi punjenja u Vodoliji odgovara većini predstavnika vašeg znaka,  podstiče želju za napredovanjem, međutim ako spadate u one predstavnike znaka koji ne vole konkurenciju, ili veoma oštro reagujete na bilo koju kritiku upućenu na vaš račun, danas možete doći u konflikt sa onima sa kojima ste dugo već u nekom obliku poslovne saradnje. Ako ste mladi, ne ulazite u rapsrave sa šefom.Verujete da ćete ubediti poslovnog partnera da prihvatit vaše predlog u vezi sa novcem.

29.8.2015.
Poziija Merkura vam u velikoj meri odgovara, naročito ako se radi o poslu u kome je potrebno da pokažete sposobnost dobre komunikacije, spremnost da radtite honorarno i prekovremeno ali ipak, situacija i pored toga verovatno neće biti tako povoljna kako biste vi želeli. Pun Mesec u Ribama vam odgovara ako se bavite umetnošću ili sportom. Ipak, ima mnogo nepoznancima na novom poslu da biste bili spokojni.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)   

28.8.2015.
Dan je povoljan za mnoge predstavnike vašeg znaka, naročito za one koji imaju jasnu predstavu šta žele. Rođeni u prvoj i srednjoj dekadi znaka mogu se nadati povoljnom razvoju situacije u poslu koji ima veze sa strancima. Ako ste očekivali poziv iz inostranstva, moguće je da ćete se čuti sa nekim koji će vam omogućiti da dobijete status koji vam pripada. Verujete da će vam kolega izaći u susret i ućiniti sve što od njega očekujete.

29.8.2015.
Pun Mesec u vašoj astrološkoj kući inostranstva donosi vam mnogo toga interesantnog i verovatno ćete biti dobro raspoloženi ako budete imali prilike da razgovarate sa nekim ko dolazi iz inostranstva.Ne ulazite previše u bilo kakvu poslovnu varijantu koja vam se čini prilično sumnjivom. Verujete da možete da se sretnete sa nekim ko bi mogoa da vam da korisne iformacije u vezi sa poslom od koga mnogo očekujete a tiće se rada u nekoj dalekoj, moguće prekookeanskoj zemlji.


 Lav

LAV (23.7.-22.8.)                               

28.8.2015.
Novac vam je glavna opsesija i kako da dođete do nekog novog izvora finansija i nervira vas činjenica da malo ko ima sluha za vaše ideje i predloge, naročito jedan Bik ili neki Jarac. Dajete na znanje osobi od koje na neki način zavisite da ste spremni da uđete u zajednički aranžman u vezi sa novim poslom. Mogući su dobici u igrama na sreću. Ne odustajte od novog posla koji ima veze sa strancima.Pravite nepotrebno velike troškove, naročito u vezi sa garderobom.

29.8.2015.
Želite da dobijete priliku da se sretnete sa nekim od koga očekujete pomoć.Niste u stanju da dobro procenite situaciju. Verujete da je moguće da sami dođee do nekih važnih zaključaka ali u stvari mnogo toga niste u stanju da uraidite bez pomoći sa strane. Nemojte se previše nervirati ako vam situacija ne bude išla u prilog. Nemate način da dokažete nekom da imate dobre namere jer ste prilično konfuzni i niste u stanju da uraidte ono što od sebe očekujete.


 Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.).            

28.8.2015.
Naglašeno astrološko polje posla naglašava pojačanu želju da uradite nešto dobro za one koji su vam dragi i naglašena je društvenost i potreba za izražavanjem svojih ideja.Možete dobiti ponudu za posao koji ima veze sa umetnošću ili sa medijima, i Vi ćete to rado prihvatiti. Verujete u dobronamernost saradnika koji vas često s razlogom dobronamerno kritikuje i sa kojim nameravate da proširite saradnju.Imate izgleda da dobijete nešto u igrama na sreću.

29.8.2015.
Pun Mesec u Ribama čini vas opterećenim razmišljanjima o nečemu što vam izgleda realno uz pomoć onih koje imate poverenja. Ako vam je potrebna pomoć nekog ko se bavi alternativnom medicinom ili psihologijom, nemojte se ustezati da potražite jer vam mnogo toga nije jasno po nekom veoma važnom pitanju. Ako planirate rad sa strancima možete prolongirati posao ili možete biti prilično naivni. Dobijate šansu da se sretnete sa osobom koja je dugo živela u inostranstvu.VAGA (23.9. – 22.10.)

28.8.2015.
Odgovara vam pozicija Meseca u Vodoliji jer to kod vas može izazvati ljutnju na saradnika koji se nije pridržavao dogovora. Nemojte reagovati previše žustro, ako ne znate tačno o čemu se radi, samo na osnovu pogrešnog utiska. Moguć je poziv od jednog Strelca koji živi u inostranstvu i sa kojim ste već imali uspešnu saradnju, naročito ako se radi o zemljama Zapadne Evrope.Dobro se razumete po pitanjima novca sa jednom Vodolijom.

29.8.2015.
Tranzit Maras i Venre vas čini spremnim da se upustite u razgovor sa nekim ko se bavi sportom ili umetnošću a ko je spreman da vam učini neku vrstu usluge ili da vam pomogne da se snađete u jednoj veoma komplikovanoj situaciji. Nemojte se previše nervirati ako vam jedan Jarac ili neka Škorpija ne budu pokazali lojalnost koja vam je potreban.Imate mogućnost da nadoknadite troškove i gubitke koje ste imali u vezi sa nekim povećim projektom.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.).                    

28.8.2015.
Tranzit Meseca Vodolije  se povoljno odražava kako na one izuzetno ambiciozne, tako i na one manje ambiciozne predstavnike vašeg znaka. Možete imati uspeh u svakoj delatnosti koja podrazumeva kontakt sa mnogo ljudi, naročito u okviru sporta ili umetnosti. Nemojte ulaziti u polemiku sa onima sa kojima inače imate loše iskustvo. Trebalo bi da se javite nekom Raku koji je spreman da vam pomogne u rešavanju važnog problema. Ne odustajte od svog plana u vezi sa uvećanjem zarade.

29.8.2015.
Tranzit punog Meseca preko znaka Riba čini vas spremnim da uđete u posao koji bi mogao da vam omogući da potignete uspeh o kome maštate. Nemojte biti previše ambiciozni u vezi sa nečim što nema realne šanse da uspe, naročito ako se radi o poslu sa vatrenim znacima. Nekome je veoma bitno da pridobije vaše poverenje. Ako budete u prilici da se sretnete sa Bikom ili Ovnom, verovatno ćete morati da se ubeđujete oko bitnih pitanja.


strelac

 

28.8.2015.
Trebalo bi da rešite pitanje svog statusa na poslu, ali i da raščistite sa nekim svojim iluzijama i prihvatite realnost u čemu vam pomaže tranzitni Mesec preko znaka Vodolije. Možete očekivati poziv od jedne Vage ili Ovna u vezi sa nastavkom saradnje, ali je pitanje da li će vam uslovi u potpunosti odgovarati. Moguć je posao u privatnoj firmi. Član porodice ponudiće vam rešenje u vezi sa poslom koji se odnosi na nekretnine. Dobijate čvrsto obećanje u vezi sa isplatom novca.

29.8.2015.
Očekujete mnogo od vaših bližnjih ali vam verovatno niko nečće pomoći u onoj meri u kojoj očekujte ili će pokazati preteranu brigu u vezi sa nekim problemima koje vi ne smatrate bitnih. Uopšte ne razumete zašto vas doživljavaju drugačije nego ranije i zašto vas kritikuju. Verujte da ćete moći da ubedite nekog u koga imate veliko poverenje da vam pruži još jednu šansu na poslu. Nemojte oklevati da pozovete jednog Lava u koga imate veliko poverenje.


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

28.8.2015.
Jedan od boljih dana, ukoliko pravite planove u vezi sa  nastavkom saradnje sa jednim Lavom, Vagom ili Ovnom. Mnogi vas podržavaju, naročito ako ste mladi i izrazito ambiciozni, a ukoliko ste u zrelom dobu, verovatno ste veoma realni kada je u pitanju mogućnost nastavka saradnje sa jednim Jarcem, Ribama ili Bikom. Posao koji ima veze sa sportom i umetnošću može biti veoma privlačan za osobe rođene krajem 80-tih i početkom 90-ih. Verujete da ćete uspeti da naplatite bar deo onoga što vam neko duguje.

29.8.2015.
Sve što ima veze sa umentošču ili kretivnim poslom ide vam od ruke. Najbolji način da se rasteretite stresa je da se posvetite nekom hobiju koji vam ide od ruke. Trudite se da nađete način kako da unovčite svoje talente ali niko nije voljan da vas plati koliko tražite. Moguć je međutim poziv iz neke udaljene zemlje sa kojom niste mislili ikada da ćete sarađivati. Možete imati poverenja u nekog drugog Jarca ili u Devicu sa kojom se u poslednje vreme dobro slažete.


 

VODOLIJA ( 20.1- 19.2.)        

28.8.2015.
Tranzit Meseca preko znaka Vodolije donosi dosta problema onima koji nisu spremni da se priviknu na neke nove uslove rada. Nemojte se ljutiti  ako neko ne bude dovoljno tolerantan prema vama, verovatno je nervozan. Pod velikim ste uticajem Vage, Bika ili Jarca, ali niste spremni da prihvatitie nikakvu kritiku na svoj račun, iako znate da su oni najverovatnije u pravu. Ako ste planirali privatni posao, nemojte odustajati zbog mišljenja drugih na tu temu. Danas je moguć neplaniran trošak. Verujete da će vam neko nadoknaditi neku vrstu gubitka.

29.8.2015.
Pun Mesec u astrološkoj kući posla i novca može doneti dosta zanimljivih ponuda o kojima niste razmišljali. Verujete da će vam neko pružiti šansu moguće osoba sa kojim ste se nekada veoma lepo slagali. Dobijate mogućnost nastvka posla u domenu umetnosti ili medija ali pod uslovima koji vam mogu izgledati nezadovoljavajući. Veze sa strancima mogu biti za vas prilično intrigantne i vi ćete prema njima biti nepoverljivi.


 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

28.8.2015.
Sunce i Jupiter u Devici pojačavaju vašu ambiciju i trudite se da na svaki način uradite sve što je do vas.Ako ne budete dovoljno spremni da se uključite u neki timski rad bićete kritikovani. Prilično ste nervozni ili neraspoloženi, jer vam se može činiti da neko nešto svesno radi protiv vas. Ukoliko radite sa strancima, možete očekivati povoljnu vest u vezi sa novcem, što se odnosi i na one koji rade sa mladima.Dobićete povoljnu vest od nekog ko vam je obećao isplatu.

29.8.2015.
Dobijate priliku da se upoznate sa važnom osobom koja bi mogla da vam bude veoma draga i sa kojom možete uspostaviti dobru komunikaciju ako budete dovoljno strpljivi ili ako budete pokazali dobru voljuza saradnjom. Nemojte ulaziti u posao sa osobom sa kojom ste bili u emotivnim odnosima jer se to može pokazati kao veoma loš potez. Mogući su dobici u igrama na sreću ili ćete dobiti ponudi u vezi sa honorarom koji će biti neočekivano visok.


 

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterest