Dnevni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

OVAN (21.3.- 20.4.) 

18.12.2014.
Vodolija želi da se dogovori sa vama oko nekih bitnih pitanja ali vi pomalo izbegavate da date konačan odgovor jer ste ubeđeni da je pod uticajem Vage ili Bika. Nemate poverenja u Lava koji pokušava da vam da konkretan savet. Prilično ste svojeglavi po mnogim pitanjima.Nekome je veoma bitno da se sa vama sretne, posebno jednom Strelcu koji smatraju da bi saradnja sa vama bila pravo rešenje za njih.

19.12.2014.
Tranzit Meseca preko Saturna u Škorpiji jednom mesečno donosi sumnju u lojalnost saradnika i moguće probleme u sferi novca. Ne ulazite u nepotrebne rasprave a bi ćete nakraj  srca zbog nečega što vam može reći neki Jarac ili možda neki Bik, Rak ili Vaga. Imate priliku da razgovorate o nastavku saradnje sa strancima.

20.12.2014.
Dan je veoma dobar ukoliko ste u fazi završetka nekih poslova ili ukoliko vam je podznak u Biku ili Raku. Kreativna crta vaše ličnosti dolazi do izražaja ali zbog toga niste ništa manje praktični pri rešavanju konkretnih problema. Dobijate poziv od Blizanca u koga nemate poverenja.Nemojte se opterećivati razmišljanjima o poslu u inostranstvu.


{jumi [*12]}    

BIK (21.4.-21.5.)

18.12.2014.
Imate poverenja u dugogodišnje kolege i pristaćete da sa njima uđu u zajednički posao koji bi mogao da bude prilično ekskluzivan.Mnogo toga kreće nabolje jer ste vi to tako rešili, posebno u sferi odnosa sa strancima. Pokušavate da se postavite maksimalno profesionalno u okviru timskog rada mada vam više odgovara neki individualni projekat.

19.12.2014.
Možete s nestrpljenjem očekivati vesti od Škorpije ili Jarca u vezi sa jednim Rakom koji se dvoumi u vezi sa odlukom koja se tiče bitnih pitanja, moguće finansijske prirode. Možete uticati na osobu do koje vam je stalo ako budete dovoljno strpljivi i spremni da joj izađete u susret u vezi sa nečim što je njoj veoma važno. Moguć susret sa nekadašnjim saradnikom.

20.12.2014.
Dobijate priliku da ispravite nešto iz prošlosti i verovatno želtie da se uključite u timski rad sa osobama koje su ugledne i angažovane na nekom velikom projektu. Saradnja sa Jarcem, Škorpijom ili  Devicom može biti veoma uspešna, naročito ako se radi o poslu koji i podrazuevao da treba da radite sa strancima.


.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

18.12.2014.
 Nemojte sebi da dozvolite da vas bilo ko opterećuje svojim problemima. Vreme je novac, to je danas vaša deviza.Pozicija Venere ukazuje da prioritet treba da stavite na odnose sa osobama koje  se bave nekim tradicionalnim zanimanjem, mogće umetnošću a pozicija Meseca da je vreme da sredite pitanje svojih finansija.Mogući su poveći dobici.

19.12.2014.
Nervozni ste jer očekujete da se dogodi nešto što bi trebalo da pkrene događaje u vašem životu ili očekujete obećanu isplatu. Ponašate se odgovorno prema onima koji zavise od vas i spremni set da im pozajmite novac ili da podelite sa njima njihove brige. Rođački odnosi mogu biti pomalo zategnuti jer je neko u tim odnosima svojeglav.

20.12.2014.
Pozicija Meseca  i  Saturna vas i dalje čini veoma osetljivim na bilo koju vrstu kritike, posebno od strane  poslovnog partnera, ali vam zato prija bogat društven život. Možete biti pozvani na sedeljku u društvo bliskih osoba ili vi možete biti inicijator u svom domu. Očekujete da ćete pričati o bitnim pitanjima.


 

RAK (22.6. – 22.7.) 

18.12.2014.
Postoji mogućnost da ponovo osvojite poverenje nekoga do koga vam je izrazito stalo kao kolege, naročito ako je prisutan u javnosti. Nemojte se nervirati ako vas poslovni partner bude prividno ignorisao ili ako ne bude odgovorio na vašu ponudu. To je samo deo njegove taktike, želi da vas pridobije za sebe.Moguć je susret sa osobama koje rade za strance.

19.12.2014.
Povoljan dan ako treba da se sretnete sa nekim ko je stariji od vas ili mnogo iskusniji u okviru problematike sa kojom ste duže vreme suočeni i koja za vas predstavlja priličan teret. Nemojte se previše nervirati ako događaji ne dobiju onaj tak kakv bise želeli. Možete dobiti veliku podršku nekog koga ne poznajete dovoljno a ko će vam biti odmah simpatičan.

20.12.2014.
Fizički se previše iscrpljujete, bilo čime da se bavite, ali vas pokreće lična motivacija kao i mogućnost dobre zarade. Nemojte oklevati da kažete istinu ako vas neko bude pitao za mišljenje. Možete imati uspeha u radu sa mladima, ma čime da se bavite.Neko će vam se javiti i vi ćete biti veoma zaintrigirani za način na koji biste mogi ostvariti dobru saradnju.LAV (23.7.-22.8.)

18.12.2014.
Dopada vam se ideja o saradnji sa Strelcem koji radi u medijima.Tranzit Jupitera iako u retrogradnom hodu donosi mnogo novih, povoljnih mogućnosti na poslovnom planu ali treba da budete oprezni kod donošenja odluke i da ne budete impulsivni ili neprijateljski nastrojeni prema onima koji žele da vam pomognu.

19.12.2014.
Naporan dan za rođene krajem znaka ali povoljan za rođene ujulu ako žele da započnu novu saradnju sa osobama koje imaju veliko iskustvo u poslu kojim se bave. Potrebni su vam dobri uslovi da biste nastavili da se bavite poslom koji vam je veoma bitan ali koji vam se još uvek nije isplatio. Ne ulazite u raspravu sa članovima porodice.

20.12.2014.
Pokušavate da ostvarite harmoničan odnos sa Ovnom koji planira da vam predloži zajednički posao ali vam teško uspeva da se dogovorite sa Devicom oko bitnih pitanja jer imate utisak da je sve zahtevnija prema vama. Nemojte se nervirati ako budete predmet kritike, bilo od predpostavljenog ili člana porodice. Više pažnje posvetite svojoj karijeri.


DEVICA ( 23.8.- 22.9)

18.12.2014.
Dobićete priliku da se istaknete u javnositi, naročito ako se bavite umetnošću ili ćete ako tražite posao naći nešto što vam odgovara u okviru finansijske ustanove.Mnogo toga je na vašoj strani ali vam je samopouzdanje poljuljano zbog  retrogradnog Jupitera koji podriva vašu sigurnost u sebe.Prilično ste osetljivi na sve što se dešava u vašoj okolini.

19.12.2014.
Ako ste rođeni početkom znaka možete doći u konflikt sa Lavom, Rakom ili Jarcem jer se verovatno nećete slagati sa njihovim viđenjem situacije u kojoj se nalazite i načinom na koji bi trebalo da rešavate probleme. Osećate se pomalo prevarenim od strane jednog Strelca u vezi sa isplatom. Rođeni u trećoj dekadi znaka imaju podršku Škorpije i Raka.

20.12.2014.
Pokušavate da nađete zajednički jezik sa jednim Rakom, ali on vam neće dati za pravo čak iako dobro zna da su vaši argumenti dovoljno jaki. Tranzit mnogih planeta vam daje  potrebnu upornost i istrajnost. Izbegnite uzimanje alkoholnih pića.Očekujete poziv od osobe koja se bavi nekretninama.VAGA (23.9. – 22.10.) 

18.12.2014.
Povoljan dan za razgovor o novom poslu sa nekim Lavom ili Strelcem, sa kojima ste možda do skora imali neku vrstu neprijatnih razgovora. Potrebno je da prihvatite realnost i da se ne nervirate previše, posebno u vezi sa eventualnim kreditima, ili nekim drugim obavezama materijalne prirode. Treba da poslušate savet nekog Ovna ili Vodoliju.

19.12.2014.
Ako ste septembarska Vaga pred vama je ozbiljan posao za koji su vam potrebne dobre organizacione sposobnosti. Imate mogućnost da ispravite greške iz prošlosti i da ih ne ponovite čak i ako ste u nekoj vrsti iskušenja kada je u pitanju saradnja sa nekim ko vas je uvredio ili nije pokazao dovoljno poštovanja kada je trebalo.

20.12.2014.
Ostvarujete dobru komunikaciju sa Blizancima, Strelcem ili Ovnom, jer vas između ostalog spajaju zajednički interesi. Nemate razloga za brigu ukoliko ste u konfliktu sa jednom Vodolijom. Moguća poznanstva sa Strelcem ili Ovnom koji vas neće ostaviti ravnodušnim.Verujete u mogućnost ostvarenja plana kada je u pitanju posao sa strancima.


ŠKORPIJA (23.10.- 21.11.)

18.12.2014.
Okupirani ste praktičnim problemima koji se odnose na vaš svakodnevni život i na vaše obaveze, koje vam sve teže padaju, naročito ako nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa vašim svakodnevnim poslom. Pokušavate da na najjednostavniji način rešite problem koji vas opterećuje, a tiče se novca i organizacije svakodnevnog života. Dan posvetite porodici i nemojte se opterećivati onim što ionako ne možete da rešite.

19.12.2014.
Neko će vam dati priliku da pokažete šta znate i ako ste mladi, shvatićete to kao svojevrsnu priliku da započnete saradnju koja bi mogla biti veoma dobra za vas. Novi poslovi koje planirate, ne mogu se obaviti u onom vremenskom roku u kome  planirate. Možete dobiti povoljne vesti u vezi sa novcem od jednog Raka ili Jarca.

20.12.2014.
Raduje vas pomisao da biste uskoro mogli da obnovite saradnju sa osobama koje su vam nekada bile veoma dragi saradnici. Neko vas se setio i biće spreman da sa vama radi na velikom projektu u kome biste vi mogli biti glavni. Dobro bi vam došlo sturčno usavršavanje, posebono  u domenu stranih jezika.


STRELAC  (22.11.- 21.12.)

18.12.2014.
Čekate da neko kaže nešto lepo  o vama ili da vas pohvali ali se naprotiv, susrećete sa zavišću.To se neće dogoditi ako je u pitanju Ovan možda jedan Rak ili Ribe.Trenutno se malo toga  odvija u vašu korist ali ste u stvari suočeni pre sa zavišću  ili kritikom okoline nego za prijateljskim stavom.Dobro se slažete sa Bikom sa kojom ćete moći tokom prepodneva da uspostavite dobru komunikaciju i da se lako dogovorite oko bitnih pitanja.

19.12.2014.
Ne oklevajte sa rešavanjem problema koji vas opterećuje već duže vreme. Svesni ste da vam je potreno mnogo strpljenja za nešto što vas previše emotivno destabilizuje da biste rešavali hladnokrvno. Verujete da je moguće da se situacija okrene u vašu korist ako budete dovoljno taktični u radu sa Rakom ili Bikom.

20.12.2014.
Pokušajte da malo više osluškujete svoje potrebe i da se prilagodite novom načinu rada i poslovanja jer je to jedini način da bezbolno izađete iz situacije u kojoj se nalazite. Kolege očekuju od vas odgovor a vi ne zate šta da im kažete.Sunce na poslednjem stepenu vašeg znaka prima dobar uticaj od retrogradnog Jupitera u Lavu.


 

JARAC ( 22.12.-.19.1.) 

18.12.2014.
Nekome je stalo da vas ubedi u ono što želi i pokušaće da vas provocira da bi saznao ono što ga interesuje. Dobru saradnju možete ostvariti sa  Bikom ili Vagom koji pokazuju inoteresovanje  za ono čime se bavite. Nemojte oklevati da pozovete jednog  Jarca naročito ako ste zainteresovani za nastavak saradnje.Ako se i privatno poznajete ili družite, biće to pun pogodak. Rak i Škorpija vam neće reći istinu u vezi sa nečim veoma bitnim.

19.12.2014.
Ako ste rođeni krajem znaka, možete se nadati da će se saradnja proširiti. Verujete da ćete uspostaviti ponovnu saradnju sa osobom sa kojom ste nekada radili veoma uspešno. Jedan Bik ili Vaga su uz Devicu spremni da sa vama uđu u timski rad na projektu koji zahteva iskustvo i znanje, posebno spremnost da rad sa strancima.

20.12.2014.
Povoljni su aspekti u vezi sa mogućnošću koje se odnose na privatan posao. Nemojte odustajati od svojih ciljeva, čak iako vas na to bude nagovaro jedan Rak. Moguć susret sa Škorpijom ili Rakom koji će vam ponuditi rešenje za izlazak iz privatnih problema.Nemojte se previše opterećivati onim što neko priča o vama.


 


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

18.12.2014.
Mnogo obaveza  i nesigurnih obećanja od strane Raka ili Škorpije vas dovodi do prilične nervne iscrpljenosti jer ne znate na koga možete da računate. Pozicija Merkura vas čini previše nesigurnim ili sklonim strepnji u davanju izjava jer niste sigurni ko vaše reči prenosi pogrešno.Odlučni ste u svojim namerama da pređete na novo radno mesto.

19.12.2014.
Naporan dan  za rođene u poslednjoj dekadi vašeg znaka. Možete biti pod velikim pritiskom da niste sve uradili kako se od vas očekivalo. Moguć je susret sa pretpostavljenim ili službenikom višeg ranga koji vam može uputiti kritike. Ako ste mladi, možete se osećati kao da nemate podršku članova porodice kakvu biste želeli.

20.12.2014.
Tranzit Marsa  u vašem znaku čini vas sklonim da se bavite pitanjima u vezi sa  biznisom ali ne bi trebalo da se bavite nekretninama niti da pokazujete baš mnogo razumevanja za tuđe probleme, posebno ne za jednog Ovna, Vagu ili Lava. Ne budite na kraj srca ako vas neko bude sa razlogom kritikovao. Ne uzimajte hladna pića.


RIBE (20.2.- 20.3.).

18.12.2014.
Vaš  poslovni život postaje  veoma naporan i vi se preterano ne interesujete za bilo šta drugo osim za radno mesto i mnoge interesuje  šta planirate. Entuzijasta ste i želite da radite nekoliko poslova paralelno. Bićete u prilici da se sretnete sa nekim ko vam je bio veoma drag kao kolega i veoma značajan moguće i duži niz godina.

19.12.2014.
Nekome je bitno da sa vama uspostavi dobru komunikaciju. Moguće da se radi o jednom Raku ili Škorpiji. Ponosni ste na uspeh koji ste postigli u radu sa strancima i planirate proširenje poslova. Ako nameravate da se upusite u privatan biznis, dobro razmisteli da li je mudro da uzimate kredite.

20.12.2014.
Ne budite neskormni i pokušajte da se adaptirate na neku situaciju koja vas može u velikoj meri opteretiti, naročito ako se radi o nezavršenim poslovima i obavezama. Nemate strpljenja da poslušate savet jedne Ribe ili Vodolije. Dobro pazite kakve troškove pravite i da li su vam neophodni.


Jasminka Holclajtner

Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

facebooktwittergoogle_pluspinterest