Dnevni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest

OVAN (21.3.- 20.4.)

2.3.2015.
U večernjim satima dobar aspekt između Marsa i Venere u vašem znaku i Meseca i Jupitera u Lavu može doneti sjajne mogućnosti onima koji se bave sportom, koji imaju neke velike zamisli i ideje i koji su spremni da ulože mnogo napora da bi uspeli u onome što žele. Mnogi će imati uspeha u igrama na sreću.

3.3.2015.
Rođeni sredinom znaka mogu imati korist od saradnje sa Blizancima, Vodolijom ili Devicom. Nekome je izrazito stalo da se sa vama vidi i razgovara o mogućnosti nastavka saradnje. Dobijate povoljne vesti od Jarca ili nekog drugog Bika. Potrebni su vam saradnici koji su na vašem nivou što se iskustva tiče.


 bik

BIK (21.4.-21.5.).

2.3.2015.
Venera i Mars u Ovnu mogu vas učiniti prilično nesmotrenim ako skalapate posao sa jednim Jarcem, Strelcem ili Lavom jer ste prilično naivni po pitanju rešavanja nekih važnim problema. Ako se oni odnose na stambeni prostor, utoliko pre treba da budete oprezni naročito ako nešto treba da potšišete.

3.3.2015.
Veče donosi napete odnose u saradnji sa Vodolijom ili Devicom.. Ne ulazite ni u kakve razgovore o nečemu što bi moglo da vas izbaci iz takta,posebno ne razmatratjte principijelna pitanja od čega nemate nikakve koristi. Podržavate ideje jedne Vodolije kojoj se zbog mnogo čega divite. Budite praktičniji kada razmišljate o novom poslu.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

2.3.2015.
Merkur, vladalac vašeg znaka u dobrom aspektu sa Marsom i Venerom može doneti neke nove šanse u radu sa strancima ali vama se čini da se situacija u priličnoj meri odugovlači i da ne znate na čemu ste. Morate da uradite nešto uz pomoć osoba iz vaše generacije, naročito ako ste mladi, oni vam mogu pomoći.

3.3.2015.
Potrebno je da gledate na sve što vam se događa sa više vedrine, da razmišljate pozitivno i da ne dopustite, naročito ako ste mladi da vas bilo ko i bilo šta demorališe. Rođeni kraje 80.tih suočavaju se sa nekim problemima formalne vrste i nepotrebno se nerviraju oko nečega na šta ne mogu da utiču.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

2.3.2015.
Mesec u večernjim satima, vladalac vašeg znaka u konjukciji sa Jupiterom može ukazivati ne neki poveći priliv novca ili na nalaženje rešenja za pitanje vašeg statusa na poslu. Dobar aspekt sa Marsom i Venerom može pojačati vašu želju za uspehom i vaš entuzijazam.

3.3.2015.
Iako vam ne odgovara naglašenog vatrenih znakova, Mesec u fazi punjenja donosi mnogo toga dobrog na materijalnom planu. Verujete da možete da uradite mnogo u okviru svog radnog mesta i ne dozvoljavate nikom da se meša u vaše poslove. Trudite se da nađete način kako da ubedite Vodoliju da treba da u vezi sa nečim popusti.


 Lav

LAV (23.7.-22.8.)

2.3.2015.
Trudite se da date maksimum u okviru posla kojim se bavie i ako ste rođeni početkom znaka veoma ste rado viđeni, posebno u društvu starijih i ozbiljnijih, onih koji mogu da vam pomognu. Prilično naivno verujete da će osoba koja ima neke veze sa uniformom da vam se nađe pri ruci kod rešavanja pitanja vašeg statusa.

3.3.2015.
Vaš znak je izuzetno naglašen tranzitom Meseca i donosi mogućnost dogovora sa nekim ko je spreman da vam izađe u susret čak iako je do skora bilo nedovoljno iskren ili niste bili načisto šta da mislite. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja kada je u pitanju nov posao koji bi mogao da vam se vrlo brzo isplati.


 Devica

DEVICA (23.8. – 22.9.)            .

2.3.2015.
Niste naročito veliki optimista po pitanju odnosa sa jednim Ovnom ili Lavom jer vam nisu naklonjene pozicije Marsa, Venere, Meseca i Jupitera. Nepotrebno se iscrpljujete na nečemu što vam ne donosi dovoljno veliku zaradu niti očekivanu satisfakciju. Dobijate poziv od jedne Ribe da se negde sretnete.

3.3.3015.
Verujete da ćete uspeti da se priviknete na nove okolnosti kada je u pitanju posao sa nekim vodenim ili vatrenim znakom. Nemojte dopustiti da vas bilo ko demorališe ilid a vas ubedi u nešto u šta niste sigurni da ni sam veruje. Očekujete poziv od nekog ko je bio nekada prema vama izueztno fer.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.).

2.3.2015.
Imate veliko poverenje u Lava da će biti u stanju da reši probleme koji se odnose na Vodoliju ili Blizance ili su vam potrebni saveti predstavnika ovih znakova ako treba da rešite problem u vezi sa novcem ili novim poslom. Trebalo bi da budete oprezni kod potpisivanja bilo kakve dokumentacije.

3.3.2015.
Usredsređeni ste na ostvarenje svog cilja i malo ko može da vas ubedi da možda treba da nađete drugačiji način od onog na koji ste do sada postupali, bar kada su saradnici u pitanju.Nepotrebno se zamerate nekim osobama koje u stvari žele da sa vama sarađuju na korektnoj osnovi. Nemojte praviti nerealne planove u vezi sa novcem.


skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

2.3.2015.
Prenalgašenost vatrenih znakova ne odgovara vam naročito ako želite da dominirate u nekom većem društvu i ako ste sigurni da ste u pravu ali to ne možete da baš lako dokažete.Imate nekoliko načina na koji biste mogli rešiti važan problem sa Ovnom, posredstvom neke Vage ili Bika ali vi oklevate.

3.3.2015.
Trudite se da ostavite utisak poslovne, angažovane osobe koja je spremna da se maksimalno angažuje u okviru delatonosti kojima se uglavnom bave muškarsci. Sve što ima veze sa bilo kojom vrstom uniforme, uključujući i sportski dres može biti za vas veoma izazovno.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.).

2.3.2015.
Odličan aspekt između Saturna u vašem znaku s jedne strane i Marsa i Venere s druge kao i Meseca u Lavu čini vas velikim optimistom i spremnim da uradite nešto o čemu odavano razmišljate. Danas bi trebalo da pokažete plemenitost prema jednom Lavu. Trudite se da nađete posrednika u poslu sa strancima.

3.3.2015.
Tranzit Meseca u blizini Jupitera utiče pozitivno na vaš entuzijazam i sposobni ste da donosite instant rešenja za nešto za šta je drugima potrebno mnogo vremena. Možete briljirati svojom inteligencijom ili znanjem, talentima negde u društvu osoba koje vam se već zbog mnogo čega dive.


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

2.3.2015.
Prilično ste iscrpljeni jer su prenaglašeni vatreni znaci zbog čega se vi previše trošite na nečemu što vam nikako ne donosi potrebnu satisfakciju. Sve što radite moglo bi da bude mnogo isplativije ako biste bili spremni da prihvatie nečije savete. Možete se osloniti na mišljenje jedne Škorpije.

3.3.3015.
Vaši principi ne odgovaraju onima koje želite da ubedite da bi trebalo da imaju sluha za vas i da bi trebalo da vas poslušaju po pitanju načina rada. Imate nekoliko rezervnih varijanti kada je u pitanju nastavak saradnje sa jednim Lavom ili nekim Rakom. Sa Ovnom niste u najboljim odnosima.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

2.3.2015.
Osećate se spremnim da pređete preko nečega i da nekom učinite uslugu. Verujete da možete da se dogovorite sa nekim vatrenim znakom oko nastavka saradnje ili o novom poslu koji bi mogao da vam donese dobre prihode ili neku vrstu popularnosti. Imate potrebu da učinte za nekog neko plementio delo.

3.3.2015.
Trudite se sa niko ne primeti da vas neka situacija u priličnoj meri destabilizuje i čini nedovoljno aktivnim. Odustanite od plana koji ste sebi zacrtali i dali rok, ako vam dosadašnji razvoj događaja nije išao u prilog. Želite da se maksimalno istaknete u domenu nekog elitnog posla.


 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

2.3.2015.
Želite da dobijete priliku da se sretnete sa nekim ko je afirmisan u poslu da biste razgovarali o nekim bitnim pitanjima. Sve što radite neko komentariše na način na koji vama pomalo smeta ali u stvari nećete želeti da odustanete od svojih ciljeva. Moguć je susret sa nekim ko živi u inostranstvu i na koga s punim pravom računate.

3.3.2015.
Prilično ste opterećeni problemima koje treba što pre rešiti a vi treba a ugodite Ovnu, Vodoliji i samom sebi tako da ćete morati da pravite ustupke na sve tri strane što nikako ne ide uz vaš karakter. Jarac, Vaga ili druga Škorpija mogu biti dobri sagovornici i dobri savetodavci.


Jasminka Holclajtner

Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

facebooktwittergoogle_pluspinterest