Dnevni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest

OVAN (21.3.- 20.4.)

2.3.2015.
U večernjim satima dobar aspekt između Marsa i Venere u vašem znaku i Meseca i Jupitera u Lavu može doneti sjajne mogućnosti onima koji se bave sportom, koji imaju neke velike zamisli i ideje i koji su spremni da ulože mnogo napora da bi uspeli u onome što žele. Mnogi će imati uspeha u igrama na sreću.


 bik

BIK (21.4.-21.5.).

2.3.2015.
Venera i Mars u Ovnu mogu vas učiniti prilično nesmotrenim ako skalapate posao sa jednim Jarcem, Strelcem ili Lavom jer ste prilično naivni po pitanju rešavanja nekih važnim problema. Ako se oni odnose na stambeni prostor, utoliko pre treba da budete oprezni naročito ako nešto treba da potšišete.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

2.3.2015.
Merkur, vladalac vašeg znaka u dobrom aspektu sa Marsom i Venerom može doneti neke nove šanse u radu sa strancima ali vama se čini da se situacija u priličnoj meri odugovlači i da ne znate na čemu ste. Morate da uradite nešto uz pomoć osoba iz vaše generacije, naročito ako ste mladi, oni vam mogu pomoći.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

2.3.2015.
Mesec u večernjim satima, vladalac vašeg znaka u konjukciji sa Jupiterom može ukazivati ne neki poveći priliv novca ili na nalaženje rešenja za pitanje vašeg statusa na poslu. Dobar aspekt sa Marsom i Venerom može pojačati vašu želju za uspehom i vaš entuzijazam.


 Lav

LAV (23.7.-22.8.)

2.3.2015.
Trudite se da date maksimum u okviru posla kojim se bavie i ako ste rođeni početkom znaka veoma ste rado viđeni, posebno u društvu starijih i ozbiljnijih, onih koji mogu da vam pomognu. Prilično naivno verujete da će osoba koja ima neke veze sa uniformom da vam se nađe pri ruci kod rešavanja pitanja vašeg statusa.


 Devica

DEVICA (23.8. – 22.9.)            .

2.3.2015.
Niste naročito veliki optimista po pitanju odnosa sa jednim Ovnom ili Lavom jer vam nisu naklonjene pozicije Marsa, Venere, Meseca i Jupitera. Nepotrebno se iscrpljujete na nečemu što vam ne donosi dovoljno veliku zaradu niti očekivanu satisfakciju. Dobijate poziv od jedne Ribe da se negde sretnete.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.).

2.3.2015.
Imate veliko poverenje u Lava da će biti u stanju da reši probleme koji se odnose na Vodoliju ili Blizance ili su vam potrebni saveti predstavnika ovih znakova ako treba da rešite problem u vezi sa novcem ili novim poslom. Trebalo bi da budete oprezni kod potpisivanja bilo kakve dokumentacije.


skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

2.3.2015.
Prenalgašenost vatrenih znakova ne odgovara vam naročito ako želite da dominirate u nekom većem društvu i ako ste sigurni da ste u pravu ali to ne možete da baš lako dokažete.Imate nekoliko načina na koji biste mogli rešiti važan problem sa Ovnom, posredstvom neke Vage ili Bika ali vi oklevate.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.).

2.3.2015.
Odličan aspekt između Saturna u vašem znaku s jedne strane i Marsa i Venere s druge kao i Meseca u Lavu čini vas velikim optimistom i spremnim da uradite nešto o čemu odavano razmišljate. Danas bi trebalo da pokažete plemenitost prema jednom Lavu. Trudite se da nađete posrednika u poslu sa strancima.


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

2.3.2015.
Prilično ste iscrpljeni jer su prenaglašeni vatreni znaci zbog čega se vi previše trošite na nečemu što vam nikako ne donosi potrebnu satisfakciju. Sve što radite moglo bi da bude mnogo isplativije ako biste bili spremni da prihvatie nečije savete. Možete se osloniti na mišljenje jedne Škorpije.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

2.3.2015.
Osećate se spremnim da pređete preko nečega i da nekom učinite uslugu. Verujete da možete da se dogovorite sa nekim vatrenim znakom oko nastavka saradnje ili o novom poslu koji bi mogao da vam donese dobre prihode ili neku vrstu popularnosti. Imate potrebu da učinte za nekog neko plementio delo.


 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

2.3.2015.
Želite da dobijete priliku da se sretnete sa nekim ko je afirmisan u poslu da biste razgovarali o nekim bitnim pitanjima. Sve što radite neko komentariše na način na koji vama pomalo smeta ali u stvari nećete želeti da odustanete od svojih ciljeva. Moguć je susret sa nekim ko živi u inostranstvu i na koga s punim pravom računate.


Jasminka Holclajtner

Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

facebooktwittergoogle_pluspinterest