Dnevni ljubavni horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest
facebooktwittergoogle_pluspinterest

OVAN (21.3.- 20.4.) 

28.8.2016.
Nervozni ste, premoreni ili nezainteresovani za mnogo toga što se dešava oko vas. Ako nemate ono što želite, ili onog koga želite kao da vas drugi mnogo i ne interesuju. Sa Suncem i Venerom u  DEvicii ne osećate se najbolje u društvu stalnog partnera. Budite tolerantniji prema Lavu ili Jarcu. Vagu nemojte da zamarate sa svojim ljubomornim scenama, neće imati razumevanja za vas.

27.8.2016.
Tranzitni Mesec ukazuje da možete biti srećni i radosni, naročito u okviru familije i prijatelja koji žive u inostranstvu i imate priliku da se sretnete sa njima. Ako ste slobodni, pazite da ne započnete vezu sa nekim koga bije glas da je sklon flertu.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 bik

BIK (21.4.-21.5.)

28.8.2016.
Ne bi trebalo da se raspravaljte ni po jednom pitanju, naročito ne sa nekim ko je okupiran poslom ko uspeva da se nametnete drugima jer je u tom slučaju moguć konflikt. Previše ste naizgled sigurni u sebe u stvari pokušavate da se adaptirate na neke nove okolnosti u vezi koje su za vas veoma značajne, moguće da se radi o pokušaju zajedničkog života.

27.8.2016.
Ako vaša veza nije dobra kako bi trealo, to znači da treba da prihvatie posledice vašeg ponašanja. Ako ste u lošim odnosima zbog mešanja partnerove porodice, izbegnite raspravu. Tranzitni Mars takođe  znači da partner pokušava da bude dominantan.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

28.8.2016.
Zbog mnogo planeta u Devici uglavnom ne možete da kontrolišete i mnogo toga vas nervira u vašem privatnom životu koji vam izgleda prilično neorganizovan.Ako vas interesuje Jarac, nema mnogo šansi da vam odgovori istim žarom. Nemojte se nervirati zbog nečega što možete čuti na svoj račun, naročito kada je pitanju jedna Škorpija.

27.8.2016.
Što se tiče vašeg ljubavnog životamožete biti spremni za novu vezu, naročito ako prolazite kroz fazu ozbiljnog razočarenja ili ako se vaš partner ponaša loše prama vama u poslednje vreme. Nemotje se osečati povređeno jer ima mnogo onih kojima ste veoma dragi i koji su spremni da vam budu ljubavni partner.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,,Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 rak

RAK ( 22.6.- 22.7.)

28.8.2016.
Jedan od boljih dana, posebno za one koji vole da se druže sa osobama sa kojima imaju o čemu da prilčaju.Jedan Bik, Škorpija  mobli bi biti veoma interesantni, naročito ako s njima treba da se sretnete u većem društvu.Ovo je kao idealan dan za one koji su spremni da uđu u novu vezu sa nekim koga poznaju veće duže vremena.

27.8.2016.
Obratite pažnju na snagu i uticaj vaših reči, naročito ako ste jedan od onih intuitivnih Rakova koji slušaju svoj unutrašnji glas. Pozicija Mars i Saturna ukazuje da postoji neko ko  vam se ruga ili da bi to moglo  značiti da vas proganjaju vaše greške iz prošlosti.

 Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope AstroZenit Daily Love Horoscope,   Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)
 
28.8.2016.
Ako ste u vezi sa osobom koju poznajete sa posla,može doći  i do neke vrste ucene ili prebacivanja, jer ste veoma posesivni. Bolje se prepustite osećanjima i budite spremni na otvoren razgovor.Ako želite da zavedete jednog Blizanca ili Devicu, bolje odustanite od te ideje jer nećete moći s njima da izađete nakraj. Verovatno ćete dobiti poziv od Raka ili Riba za večernji susret.
 
27.8.2016.
Tranzitni Mesec donosi osećanje ranjivosti i osetljivosti kada je u pitanju vaš ljubavni život. Hodate po jajima. Osećate se nesigurnim zbog grešaka iz prošlosti lali niste spremni da započnete novu vezu sa nekim ko je dobar izbor za vas. Nemojte dopustiti da situacija krene u lošem smeru zbog vašeg oklevanja
 Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope AstroZenit Daily Love Horoscope,   Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

28.8.2016.
Osećate se dobro i vrlo ste dominantni zbog  Sunca, Jupitera i Venere u vašem znaku. Ovaj dan bi mogao biti vrlo interesantan ako niste preosetljii.Ne pristajete na ucene od strane Raka, Device ili Riba ali niste ni dovoljno ubedljivi da biste se postavili kako treba. U suštini ste veoma impulsivni i skloni ishitrenim reakcijama. Veza sa Ribama može biti veoma naporna.

27.8.2016.
Jedan ste od onih koji voli da dominira u vezi jer osećate potrebu da pokažete najbolji deo svoje prirode u društvu osobe koju volite. Ako planirate budućnost sa sadašnjim partnerom, pokušajte da budete iskreni prema njemu ili prema sebi po pitanju vaše ljubomore.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.) 

28.8.2016.
Naporan dan jer ste okupirani ličnim ambicijama i važnije vam je da se posvetite poslu nego partneru.Očekujete od njega mnogo više razumevanja nego što je do sada pokazao ili ste vi bili previpe okuprani nekim svojim poslovima i niste ni primetili koliko toga čini za vas. Ako ste u vezi sa Rakom ili Bik, ne ulazite ni u kakve razsprave u vezi sa eventualnim preseljenjem ili započinjanjem zajedničkog života.

27.8.2016.
Imate veliku potrebu da izrazite svoj stav osobi koju volite ne razmišljajući o tome da li ona ćeli da vas čuje ili ne. Tranzit Venre pobuđuje kod vas jaku privlačnsot prema nekom ko je delikatan, nesiguran ali izgleda kao da je odlučan i dominantan.

Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

28.8.2016.
Pozicija Meseca može značiti da ćete morati da se pozabavite raspoloženjem osobe koja će vam se javiti a koja je moguće u drugom gradu ili ćete se čuti samo preko telefona. Iako vas članovi porodice verovatno opterećuju svojim brigama, nađite im se pri ruci. Moguće da je partner preterano opsednut mišljenjem svojih roditelja o vašoj vezi.

27.8.2016.
Današnji tranzit Meseca može doneti vesti od nekog iz inostranstva i moraćete da donesete pravu odluku u vezi sa nastavkom vaše veze. Želite da budete praktični u vezi sa nečim što možete očekivati od onih koje volite, ali naprotiv, vi više volite da vidite samo dobru stranu partnerove prirode.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

28.8.2016.
Tranzit Urana i Sunca može dovesti do susreta do koga vam je veoma stalo. Moguće da strepite da bi partner mogao da se okrene nekoj novoj simpatiji ako ste u vezi sa vatrenim znakom, naročito ako ste dugo u vezi ili treba negde da se nađete u većem društvu. Ako se radi o ozbiljnoj, ambicioznoj osobi, zapitajte se da li ste ga možda nečim razočarali.

27.8.2016.
Zainteresovani ste za nekog ko je veoma ambiciozan ali nećete imati prilike da izađete na sastanak većeras sa nekim Rakom, Bikom ili Jarcem tako da bi bilo bolje da organizujete svoje slobodno vreme sa prijateljima ili da prihvatite poziv od neke Vodolije sa kojom želite da se sretnete.

Love Horoscope, Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

  Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

28.8.2016.
Imate potrebu da privučete nečiju pažnju i da se postavite drugačije nego što bi trebalo. Osećate se nespremnim da prihvatite poziv od nekog ko vam je naklonjen ako se radi o osobi sa kojom ste nedavno imali manji konflikt, naročito ako se radi o nekom koga smatrate mnogo superiornijih od vas. Trudite se da niko ne primeti da vam je stalo do osobe sa kojom ste do skora bili u kontaktu.

27.8.2016.
Zbog tranzitnog Marsa i Saturna preko vaše kuće strahova i nesigurnosti možete biti svesni negativnih osobina vašeg partnera i pokušati da komunicirate na način da on shvati da imate dovoljno samopoštovanja. Trebalo bi da budete mnogo realniji kada se o njemu radi.

Daily Love Horoscope,Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

   

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

28.8.2016.
Prepun znak Device  ne odgovara vašem znaku  jer donosi napetost i potrebu za dominacijom. Moraćete da se potrudite više u pokazivanju razumevanja prema stalnom partneru, ili ako vam se dopada neko s kim još uvek niste ušli u vezu, morate taktizirati. Pazite da partner ne pomisli da ste prema njemu neiskreni.

27.8.2016.
Mislite da ste naučili neku životnu lekciju, naročito koliko bi trebalo da budete iskreni u ljubavi. Možete osećati da prolazite kroz posebno konfuzan period u kome morate biti u skladu sa nečim što ne odobravate jer tranzitni Mesec donosi prilično konfuzije.

HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

28.8.2016.
Naglašena astrološka kuća ljubavi a sa Mesecom čini vas spremnim da se udubite u partnerove probleme. Ipak, mnogo toga vam ne ida na ruku ili niste spremni da učinite, čak i ako znate da bi partner to voleo. Nemojte mu nametati svoj sistem vrednosti ili svoju volju na   bilo koji način, moguć je konflitk, naročito ako ste duže u vezi.

27.8.2016.
Ako ste mladi i zaljubljeni ili u vezi sa svojom prvom velikom ljubavi, veliki ste idealista i naivni ako mislite da će se situacija odvijati kako vi želite. Trebalo bi da slušate šta vam govori porodica i prijatelji u vezi sa osobom u koju ste zaljubljeni. Možete biti u zabludi kada je ona u pitanju.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope  AstroZenit Daily Love Horoscope,   Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest