Dnevni ljubavni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest
facebooktwittergoogle_pluspinterest

OVAN (21.3.- 20.4.) 

3.10.2015.
Ako ste zaljubljeni u Strelca ili Lavom prilično su opterećeni brigama da bi imali za vas mnogo vremena, ali to ne znači da na vas ne misle.Budite sigurni da možete da imate sa njima dobar kontakt, samo vam je potrebno strpljenje.Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa čini vas spremnim da uđete u novu vezu.

4.10.2015.
Ako ste slobodni, verovatno ste neodlučni i oklevate. Osećate da će uskoro da se situacija popravi, i zaista tranzitna Venera podstiče nešto komuniktaivniji stil  ali ne i mnogo površniji. Današnja pozicija Meseca čini vas pre nervoznim nego spremnim na bilo kakvav zajedki provod. Moguće da ste opterećeni nekim poslovnim problemima.


 bik

BIK (21.4.-21.5.)..

3.10.2015.
Možete biti u procepu između onoga što osećate i što znate da partner od vas očekuje . Smatrate da neko nije iskren prema vama. Dvoumite se kakav stav da zauzmete prema Lavu ili Ovnu koji se pnašaju prema vama prilično uzdržano ili Trenutno vam je potrebno osećanje sigurnosti a osoba sa kojom ste u vezi vam to ne pruža.

4.10.2015.
Veoma interesantan dan pun uzbuđenja razne vrste, pun iščekivanja. Nemojte sebi preterano komplikovati život nesigurnošću, odugovlačenjem, skrivanjem emocija. Budite ono što ste i bićete sjajni, posebno u društvu Jarca ili Raka.Trebalo bi da prihvatite poziv za izlazak u neko veće društvo, posebno ako ga organizuje neki drugi Bik.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)..

3.10.2015.
Dan pun uzbuđenja i susreta, naročito ako ste u vezi sa Ovnom.Vrlo ste šarmantni i komunikativni jer vam odgovra pozicija Meseca koji prelazi preko vašeg znaka ako nameravate da nekog iznenadite svojim prisustvom u nekom većem društvu. Moguće da se radi o osobi sa posla ili nekome ko je prisutan u javnosi.

4.10.2015.
Pozicija Sunca i Merkura vas čini euforčnim i izuzetno komunikativnim ali ne i do kraja iskreni. Nemojte se ponašati kao da se ništa ne dešava, nego se pridružite većem društvu i pokušajte da se lepo provedete, čak i ako u njemu bude neko ko vam mnogo i ne odgovara. Dobro se razumete sa Lavom.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

3.10.2015.
Naporan dan jer je Mesec u Blizancima , vladaoca vašeg astrološkog polja tajni. Ovo je za većinu predstavnika vašeg znaka veoma stresno i verovatno ćete biti na neki način isprovocirani da kažete ono što ne mislite a ako ste mladi i zaljubljeni, nećete imati mira dok vam vaša simpatija ne obeća zajednički izlazak.

4.10.2015.
Što ste zreliji to su bolje šanse za ljubavni život, naročito sa predstavnicima zemljanih znakova,poput Device i Jarca ali izbegnite Bika,jer će izbiti svađa.Sa ovim znakom kao i sa Blizancima ili Rakom veza može biti vrlo burna.Imate veliku potrebu za zajedničkim uživanjima i bilo bi dobro da što više izlazite bilo sami ili sa partnerom.


Lav

LAV (23.7.-22.8.) 

3.10.2015.
Očekujete da vam se javi osoba koja vas podržavava u vašim poslovnim planovima naročito ako su u vezi sa inostranstvom.Nećete moći da se sretnete sa svima koji bi želeli da se sa vama vide, već ćete napraviti neku vrstu selekcije. Dopadate se jednom Ovnu ili Vodoliji  kojima odavano žele da vas upozna.

4.10.2015.
Ako ste slobodni, na nekom mestu za zabavu srešćete osobu, verovatno tamnokosu koja će vas na prvi pogled privući. Vage vam mogu zadavati ozbiljne probleme svojom ljubomorom, ali i Rakovi mogu biti naporni jer će biti sumnjičavi i prilično posesivni.Trbalo bi da budete veći diplomata i da ne otkrivate svoja osećanja dok ne budete sigurni šta druga strana smera.


 Devica

DEVICA (23.8. – 22.9.)      

3.10.2015.
Današnji dan, posebo veče može biti uzbudljivo ako budete imali aktivan društveni život ili budete planirali izlazak. Pozicija Meseca  znači za vaš znak upravo mogućnost da preko prijatelja  koji najverovatnije rade u inostranstvu ili saradnika, moguće i rođaka upoznate nekoga ko će vas imrepsionirati. Takođe je naglašena vaša potreba da vi druge fascinirate.

4.10.2015.
Telepatski komunicirate sa nekim ko vam je po duhovnom sklopu veoma blizak, ali sa kim možda nikada niste ostvarili bliži kontakt.Mašta i sanarenje igraju veliku ulogu u vašem ljubavnom životu i najverovatnije da mislite da vas osoba koja vam se dopada ni ne primećuje.Međutim vaše šesto čulo vas ne vara, osećanja su uzajamna.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.).

3.10.2015.
Ne budite previše sigurni u sebe kada su u pitanju osećanja jednog Blizanca ili Raka. Moguće je da vas smatraju šarmantnim ali ne i previše sigurnim u pogledu zajedničkog života. Ukoliko mislite da im nametnete svoju volju, to će ići malo teže.Neko je vrlo uporan da vas osvoji, možda toga niste ni svesni.

4.10.2015.
Priželjkujete romansu sa osobom koja je jako zauzeta i to rešavanjem vrlo praktičnih problema ili na poslu. Moraćete da imate strpljenja za nju ako želite da budete zajedno. Nesigurnost u sebe i potreba da sve svoje ljubavne probleme rešavate uz pomoć alkohola ili stiumalitivnih sredstava može vas dovesti u stanje lažne sigurnosti u sebe.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)     

3.10.2015.
Pozicija Marsa i Meseca čini vas veoma nervoznim i prilično nesigurnim u sebe posebno u očima jednog  Ovna ali to ne znači obavezno i bogat ljubavni život, koliko mogućnosti koje vam se pružaju. Trebalo bi da se sretnete sa nekim ko vam je veoma naklonjen i ko bi želeo da se sretne sa vama jer moguće godinama misli na vas.

4.10.2015.
Ljubavni život može biti izuzetno interesantan posebno ako budete imali aktivan društveni život. Mesec u Raku i Mars u Devici znači za vaš znak upravo mogućnost da preko prijatelja ili saradnika a moguće i rođaka upoznate nekoga ko će vas imrepsionirati. Takođe je naglašena vaša potreba da vi druge fascinirate.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.).

3.10.2015.
Ne odustajte od potrebe da Blizancu, Lavu ili Strelcu nametnete svoju volju. Oni to sve hrabro podnose jer ste im simpatični.Ako budete spremni da se bar malo promenite ili prilagodite njihovom načinu života, imate šansu da budete srećni. Očekujete poziv od nekoga ko je previše ponosan da bi napravio prvi korak.

4.10.2015.
Najverovatnije da će se pojaviti i još neko i to na poslu ili u vešem neposrednom okruženju ko će vas uglavnom fizički privući jer će odgovarati svim vašim kriterijumima o fizičoj lepoti. Trenutno se nalazite u periodu kada ste veoma prijemčivi za sve što je atraktivno,uključujući tu i suprotini pol.


  Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

3.10.2015.
Pozicija Mars za vas znači mogućnost iznenadnog susreta sa nekim sa nekim s kim se nekada bili veoma bliskim ali ovo nije dobra pozicija i za tajne ljubavi. Ipak, čuvajte se ljubomore, Mesec je u Blizancima i čini vas prilično nervoznim.Trudite se da nađete način kako da uspostavite komunikaciju sa nekim ko živi u inostranstvu.

4.10.2015.
Ako ste žena a dopadnu vam se Jarac ili Rak dobro se raspitajte da li je slobodan. Neko pokušava da sazna nešto o vama, ide okolo naokolo ne bi li mu to pošlo za rukom.Moguće je da je to i neko koga ste nekada poznavali ili imali sa njim kratak flert. Partner je željan vaše pažnje ali i vaših priznanja za neki njegov uspeh.


   

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.).

3.10.2015.
Imate veliki krug prijatelja, ali ste se povukli u sebe i pravite selekciju. Nije pravi momenat da vam se udvaraju nepoznate osobe. Razmislite da li vam je to potrebno ako imate stalnog partnera. Bilo bi bolje da se manje nervirate oko komentara koji dolaze iz vaše okoline, posebno iz partnerove porodice, jer mogu biti prilično neprijatni.

4.10.2015.
Osoba koja vam se dopada verovatno deluje vrlo atraktivno, ali dobro zna šta hoće. I to što hoće očekivaće da joj vi ispunite,a vi verovatno nećete moći jer je Mesec u Raku što vas prilično demorališe. Tada počinju problemi,kada izbgubite poverenje u sebe.. Čuvajte se osobe rođene u znaku Riba koja bi želela da se umeša između vas i parntera.


 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)        

3.10.2015.
Vaša simaptija se nalazi na vašem radnom mestu a vi je možda i ne primećujete. Ako ste nekoga nedavno upoznali negde ili sreli posle mnogo godina niste se postavili kako treba, niti otkrivate emocije zbog čega vi patite više nego ta osoba. Ona možda samo naslućuje šta se sa vama dešava ali u stvari na vama je da napravite prvi korak.

4.10.2015.
Ako ste nedavno nekoga upoznali na putu,može vam se učiniti da je idealnim za vas. Ukoliko se radi o sportisti ili osobi koja se bavi umetnošću,moguće da ste na pravom putu da se zaljubite. Fizički izgled partnera može biti presudan za vašu odluku da li ćete se upustiti u vezu ili ne. Najverovatnije da ćete biti u priličnoj agoniji jer ćete biti razapeti između srca i razuma.


 

facebooktwittergoogle_pluspinterest