Dnevni ljubavni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest


OVAN
(21.3.- 20.4.)

27.11.2014.
Oduševaljva vas pomisao da biste mogli naći način kako da se pomirite sa nekim ko vas je oduvek izuzetno privlačio. Potrebno je da se maksimalno posvetite sređivanju svog ljubavnog života, naročito ako je u pitanju osoba rođena u znaku Lava, Strelca ili Vage. Dobijate poziv od nekog iz inostranstva.

28.11.2014.
Verujete da možete da partneru nametnete svoj stil i to radite sa mnogo šarma. Verovatno ste veoma ubedljivi ali ako je partner rođen u znaku Strelca, Škorpije ili Jarca, biće vam potrebni čelični živci da biste uspeli da ga ubedite u ono što želite. Ako ste mladi, porodica se previše meša u vaš život i to vam u priličnoj meri smeta.

29.11.2014.
Trudte se da šarmirate nekog ko je prilično svojeglav i ako se radi o kolegi, to vam neće baš tako lako poći za rukom. Između Strelca i Raka, izaberite ovog prvog jer će pokazati mnogo više razumevanja za vaše probleme, naročito ako ste vi gospodin Ovan i u vezi ste sa poslovnom damom koja dobro vodi svoje poslove.


 

BIK (21.4.-21.5.)

27.11.2014.
Ako ste od nedavno u vezi, verovatno se sjajno osećate u društvu osobe sa kojom imate izuzetno dobru komunikaciju. Ne bi trebalo da propustite priliku da se sretnete sa nekim ko se bavi umetnošćuili sportom, naročito ako se radi o nekom do koga vam je veoma stalo.

28.11.2014.
Trudite se da budete primećeni u društvu a to činite na prilično diskretan način. Ako ste slobodni i ako vam se udvara neko ko je rođen u nekom vatrenom znaku, manje ste diskretni, naprotiv,privlačite pažnju jednog Lava, Strelca ili Device a krišom se možda viđate ili maštate o Ovnu ili Jarcu.

29.11.2014.
Verujete da možete da držite kontrolu nad svim segmentima svog života podjednako uspešno ali to je gotovo nemoguće i danas ćete biti, posebno ako ste rođeni krajem znaka nakraj srca u prepodnevnim satima jer možete dobiti neočekivani poziv koji će vas uznemiriti. Morate biti mnogo prilagodljivji u odnosu sa jednom Devicom ili Škorpijom.

BIK


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

27.11.2014.
Trudite se da fascinirate nekog koga dobro poznajet ali ko vas verovatno pomalo zapostavlja zbog nekih svojih privatnih razloga. Ako ste u zategnutim odnosima sa partnerom tj. sa osobom koja vam je draga, dobićete priliku da se sretnete negde na nekom neobaveznom mestu.Imate način kako da se pomirite sa Lavom, Blizancima ili Devicom.

28.11.2014.
Astrološko polje ljubavi je naglašeno prisustvom Venere i Sunca i vi ste spremni da se upustite u strastvenu vezu sa nekim ko živi u inostranstvu ali moguće da se radi o osobi koja nije u potpunosti iskrena prema vama. Moguće da vi projektujete neke svoje strahove ili tajne na njega i da prepoznajete nešto u njemu čega uopšte nema.

29.11.2014.
Najznačajniji za vas je trenutno direktan hod Merkura, planete tvrdoglavosti kada je u Strelcu koji ide preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa. Ako vam je partner mlađi ili stariji bar pet godina, moguće su scene. Ako ste slobodni, naprotiv, neko ko je stariji od vas ili se nalazi na višoj poziciji od vas na poslu, očekivaće da prihvatite poziv za izlazak.RAK (21.6. – 22.7.)                

27.11.2014.
Trudiste se oko jednog Raka, Jarca ili Škorpije. Bilo bi mudro ako biste našli način kako da se dogovorite sa osobom koja vam je draga oko bitnih pitanja koja se tiču vas dvoje. Nemojte pokušavati da nametnete svoju volju jednom Lavu ili Blizancima, moguče i Vodoliji sa kojima ne možete da uspostavite komunikaciju na način na koji bi vama odgovaralo.

28.11.2014.
Opseda vas pomisao da biste mogli osvojiti naklonost jednog Bika, Vage ili Strelca. Želite da obnovite vezu koja vas je nekada ispunjavala velikom radošću. Saturn na kraju Škorpije donosi onima koji su u zrelom dobu, partnera koji planira sa vama ozbiljnu vezu ili možda brak. Ako ste u vezi ili braku, izbegnite rasprave zbog ljubomore.

29.11.2014.
Niste načisto kome da verujete. Pokušavate da zaštite svoju privatnost jer ste prilično izloženi sudu javnosti i onih koji vole da znaju sve šta se dešava u vašem životu. Možete biti prilično osvetoljubivi ako vam neko stane na „žulj“ naročito ako ste rođeno početkom 70tih. Ne ulazite u nepotrebnu raspravu sa Devicom ili Ribama.


LAV (23.7.-22.8.)

27.11.2014.
Jedan od boljih dana za mnoge predstavnike vašeg znaka, samo bi trebalo da iskorisite sve pogodnosti koje vam pruža situacija u kojoj se nalazite. Mogli biste organizovati svoj život tako da nađete dovoljno vremena i za sebe i svoje ambicije i za osobu koja vam je draga. Ako ste slobodni, pozvaće vas Vodolija da se negde nađete u gradu.

28.11.2014.
Razgovor sa Vodolijom može doneti neku vrstu iznenađenja, ako ništa drugo imaćete mogućnost da se nekom požalite na svoje probleme. Veselo društvo vam u potpunosti odgovara i vi ćete uspeti da organizujete izlazak ili neki provod gde možete sresti nekoga koga površno poznajete ili nekoga ko će vam se svideti na prvi pogled. Bilo bi dobro da budete mnogo realniji u pogledu svojih očekivanja.

29.11.2014.
Imate način kako da se pomirite sa nekim ili kako da svoje odnose dovedete u normalu. Ako ste u vezi sa nekom drugom Devicom, Blizancima ili Jarcem, možete naći zajednički jezik ako budete krajnje iskreni.Nikakve laži na male ni velike neće vas opravdati u očima partnera. Jarac vam je privržen a vi toga kao da niset svesni.


DEVICA (23.8. – 22.9.)            

24.11.2014.
Prilično ste zbunjeni razvojem događaja na ljubavnom planu jer ne uspevate  se snađete u nečemu što je za vas veoma stresno. Niste načisto da li vam je osoba koja vam se dopada lojalna ili ne ili ako ste u iz nekih razloga razdvojeni, verovatno ste sumnjičavi s razlogom. Sami ste dali povod osobi koja vam je draga da vas “baci na led”.

28.11.2014.
Pokušajte da se bolje organizujete i da posvetite sebi više vremena,jer se verovatno sa partnerom nećete moći da dogovorite oko onoga što želite, naročito ako se radi o Blizancima koji su u poslednje vreme prilično svojeglavi.Partner je izuzetno samovoljan i potrebno vam je u večernjim satima mnogo taktičnsti da biste uspeli da ga ubedite u ono što želite.

29.11.2014.
Partner smatra da mu postavljate nemoguće uslove i da niste spremni da se uključite u nove poslove. Dobijate priliku da se angažujete oko nekog ko vam je na naki način simpatija i moguće da se radi o osobi koju viđate na poslu i kojoj je potrebna vaša profesionalna pomoć. Verujete da imate šanse kada je u pitanju jedan Ovan ali ne i kada je u pitanju Jarac koji vam nešto ozbiljno zamera.VAGA (23.9. – 22.10.)

27.11.2014.
Dobijate priliku da obnovite jedno lepo prijateljstvo i ako se radi o jednom Lavu, Vagi ili Biku ,potrudite se da osoba koja vam je draga shvati do koje mere ste joj lojalni. Dobićete povoljnu vest od nekog koga ne poznajete tako dobro koliko biste želeli i verovatno poziv da se sretnete nasamo.

28.11.2014.
Ovo je jedan od onih dana kada dobrom taktikom možete postići mnogo. Pitanje je da li imate taktiku kako da ga osvojite. U tom slučaju ne računajte mnogo na svoje iskustvo jer vam u ljubavi neće mnogo pomoći mudrost osim ako ne treba da analizirate razloge nečijeg odbojnog stava. I to je samo privid, zato se prepustite emocijama.

29.11.2014.
Osećate se pritisnutim obavezama koje vam nameće partner, članovi vaše i njegove porodice. Od vas se očekuje mnogo a vi niste načisto šta hoćete. U stvari, ako ste mladi, previše ste samouvereni i nedovoljno iskusni da biste rešavali ljubavnu dilemu sa kojom ste trenutno suočeni. Slobodne Vage mogu upoznati Blizance ili Strelca koji će ih oduševiti.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.).

27.11.2014.
Povoljan dan za one koji su u vezi sa nekim koga su  upoznali na poslu. Trudite se da nađete najbolji način kako da pridobijete jednog Lava ili možda Vodoliju koji najverovatnije ne obraćaju dovoljno pažnje na vas. Bilo bi bolje da se usredsredite na Vagu, Bika, Jarca ili Ovna. Imate način kako da izađete nakraj jednim Rakom.

28.11.2014.
Danas  imate šanse da ostvarite mnoga lepa prijateljstva,da sa onima koje tek upoznate postanete dugogodišnji prijatelji,posebno ako se ta prijateljstva ostvaruju na putovanjima.Veče donosi neočekivane susete, moguće i sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi. Moguć razgovor sa Bikom koji bi mogao da donese prijatne momente udvoje.

29.11.2014.
Prva Mesečeva četvrt donosi vam mnogo novih mougćnosti ne samo na poslovnom nego i na društvenom planu. Veoma vam je važno kakav  utisak ostavljate u javnosti i potrudićete sa šarmirate neku drugu Škorpiju, Jarca ili neku Devicu. Ne ulazite u raspravu sa Ribama jer su vam naklonjene, možete pogrešno protumačiti neke njihove reči.


27.11.2014.
Ako ste jedan od staloženijih predstavnika ovog znaka, možete očekivati prijatne momenete kako udvoje tako i u društvu osobe koja vam je draga.Vodićete razgovore o nekim praktičnim pitanjima. Spremni ste na kompromis. Rođeni početkom znaka mogu biti pomalo nestrpljivi kada je  u pitanju veza sa nekim vatrenim znakom.

28.11.2014.
Dan bi mogao biti veoma lep i za zaljubljene, i za one koji su slobodni, naročito u večernjim satima. Ako ste na početku veze,  verovatno ste oduševljeni osobom koja vam je draga.Osećate se sposobnim da zavedete jednog Bika ili neku Vagu kojima se dopadate.Trebalo bi da budete malo tolerantniji prema partneru ako ste u vezi sa vatrenim znakom.

29.11.2014.
Napet aspekt između Merkura u vašem znaku u kome je slab i Meseca u Ribama donosi vam mnogo toga interesantnog, naročito ako vam se dopadaju inteligentne, intrigantne i duhovite osobe sa kojima uspevate da uspostavite dobru komunikaicju. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Vodolijom koja vam nešto zamera.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         ..

28.11.2014.
Ovo je jedan od onih dana kada očekujete da će vam se javiti neko koga viđate na poslu i ko vas neodoljivo privlači. Ne odustajete od svojih snova čak iako ste svesni da mogućnosti nisu baš prevelike. Imate priliku da budete u vezi sa osobom koja radi u medijima i koja je izrazito komunikativna.

29.11.2014.
Verujete da ste na pravom putu da pridobijete simpatije nekog koga dobro pozanjete i sa kim ste u poslednje vreme bili u dobrim odnosima. Moguće da će vam se javiti jedna Vaga, Ovan ili Vodolija i da će vam ponuditi zajendičk izlazak. Ako se radi o nekadašnjoj simpatiji moguća je veza u tajnosti.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)  .

27.11.2014.
Imate nekoliko mogućnosti na ljubavom planu. Imate potrebu za nekim svojim ličnim zadovoljstvima a tome doprisnosi tranzit Meseca preko vašeg znaka. Moguće da danas i ne želite da se sretnete sa partnerom,naročito ako imate neku drugu tajnu simpatiju. Ako budete u situaciji da morate nekome da se pravdate, nemojte to činiti jer ćete se posle toga loše osećati.

28.11.2014.
Ako ste u vezi sa Jarcem ili Škorpijom , situacija će biti utoliko komplikovanija i teža jer oni jednostavno neće shvatati vašu potrebu za mirnom,romantičnom vezom,već će ako im vi ne pružite dovoljno uzbuđenja,biti spremni da ih traže sa strane.Ako budete mudri i vi ćete potražiti utehu u društvu osobe koja je odavno vaša tiha čežnja.

29.11.2014.
Umete dobro da se postavite prema osobi koja vam je draga tako da i kada joj nedostajete ili kada ste joj nešto „skrivili“ ona vam oprosti. Moguć je surset sa jednom Škorpijom, Jarcem, Rakom ili Bikom na kraćem putu. Dopadate se ozbiljnoj osobi koja vam je veoma privržena.


 

RIBE (20.2.- 20.3.).

27.11.2014.
Ako ste slobodni,imate potrebu za stabilnom vezom sa nekim ko će vam u svakom pogledu mnogo značiti. Želite društvo diskrene osobe koja vas ne bi zamarala svojim problemima. Prijalo bi vam društvo jednog Jarca.Ne verujte jednom Rala koji vas je već jednom izneverio.Ne žurite sa ulaskom u vezu,već prvo dobro upoznajte partnera.

28.11.2014.
Tranzit Meseca vam ne odgovara jer deluje na vas razdražujuće. Može se desiti da budete nepravedni prema nekome ko vam je odan ali vi to nećete biti u stanju da shvatite ili da cenite koliko bi trebalo zato što ste previše okupirani svojim stavovima od kojih ne odstupate. Jedan Rak i Bik imaju na vas danas loš uticaj, pokušavaju da komentarišu partnera na način koji vama ne odgovara.

29.11.2014.
Nervozni ste i malo ko može da izdrži sa vama. U poslednje vreme očekujete da sve treba da se odvija onako kako biste vi želeli. Trudite se da nađete način kako da udovoljite nekoj drugoj Vodoliji i jedino se sa njom razumete  dok vam Blizanci,Lav i Strelac prave prilično problema.


 

Jasminka Holclajtner

 

facebooktwittergoogle_pluspinterest