Dnevni ljubavni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest
facebooktwittergoogle_pluspinterest

OVAN (21.3.- 20.4.) 

6.10.2015.
Verujete da možete da se nametnete osobi koja vam je draga. Trudite se da je fascinirate ali ćete morati da uložite više napora.Imate nekoliko mogućnosti ako ste slobodni na ljubavnom planu a vi gotovo da nijednu ne koristite jer vam je verovatno opsesija jedna Vaga ili Vodolija. Veče je dobro za izlaske.

7.10.2015.
Imate želju da uradite nešto što znate da bi vašem partneru odgovaralo i da bi bio time zadovoljan.Spremni ste da se prihvatite nekog novog posla ako mislite da bi njemu to odgovaralo. Postoji mogućnost nastavka veze sa nekim koga dugo niste videli ili susret koji će vam biti veoma značajan.


 bik

BIK (21.4.-21.5.)..

6.10.2015.
Imate potrebu za proširenjem društvenih kontakata ali vam neće poći za rukom da ubedite nekog ko vam se posebno dopada da treba da vam pruži šansu. Ne želite sebi da priznate da se ponovo interesujete za nekadašnju simpatiju. Držite do sebe i ne želite da uspostavite ponovnu komunikaciju.Verujete da će vam se javiti jedan Lav s kim ste nekada bili u vezi.

7.10.2015.
Tranzit Meseca donosi probleme u komunikaciji sa onima koji nisu spremni da prihvate ničiji savet. Ne bi trebalo da se previše optrećujete razmišljanjima o nečemu što na vas deluje prilično deprimirajuće a tiće se vaše porodice i svih onih od kojih očekujete neku vrstu pažnje ili ljubavi a to ne dobijate.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)..

6.10.2015.
Neko želi da vam da na znanje da računa na vas moguće neka Devica ili Vodolija. Vi ste prilično nepoverljivi ali vam prija komunikacija sa tom osobom. Važno vam je da saznate šta ona od vas očekuje. Imate mogućnost da se pomirite sa nekim ko nema baš zgodnu narav ali vi ćete biti skloni da se durige i tvrdite pazar. Moguće poznanstvo sa Lavom ili Vagom.

7.10.2015.
Vaša očekivanja kada je u pitanju osoba u koju imate veliko poverenje mogu se ostvariti ako budete u prilici da razgovarate o svemu iskreno. Nekome je stalo da sa vama uspostavi dobru komunikaciju, verovatno jednom Strelcu ili nekom Biku.Oseaćate veliku potrebu da se sretnete sa nekim koga ste nedavano sreli u inostranstvu.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

6.10.2015.
Svaki nov susret na poslu može doneti ljubavna osećanja. Verujete da možete da rešite svoj privatan problem uz pomoć osobe koja vam je draga.Niste u punoj formi jer previše razmišljate, previše ste raconalni u svojom strategiji sebični i nedovoljno spremni da bilo šta žrtvujete za osobu koja vam je draga.Nemojte se nadati da će ona učiniti prvi korak, moraćete da to učnite vi ako vam je stalo da je sretnete.

7.10.2015.
Vaše mogućnosti na ljubavnom planu nisu ni približno tako ograničene kako vam se čini. Na poslu senalazi neko ko vas fascinira i sa kim uspevate ako samo hoćete da uspostavite dobru komunikaciju. Želite da se sretenete sa jednim Strelcem sa kojim ste nekada zajedno radili i ko će vam pomoći oko rešavanja nekih važnih pitanja.


Lav

LAV (23.7.-22.8.) 

6.10.2015.
Izazovan aspekt između Urana koji je jak u trećem astrološkom polju inostranstva i Sunca u Vage daje vam posebnu obdarenost da razumete druge i da im učinite po volji ako ništa drugo da im date podršku. Ako želite da se sretnete sa svojom simpatijom, moraćete da se poslužite malim trikom. Veza sa Blizancima, Lavom i Devicom je prilično naporna.Pokušavate da se sretnete sa Vodolijom.

7.10.2015.
Neko će pokušati da sa vama uspostavi komunikaciju na način koji će vas oduševiti. Moguće da se radi o nekom ko je izuzetno atraktivan, mladolik i spreman da vam mnogo toga učini po volji.Možete uspostaviti dobru komunikaciju sa  Vagom, jednim prevrtljivim Blzancem ili Strelcem. Ako vam se dopada Vodolija, očekujte da će vam se javiti.


 

  Devica

DEVICA (23.8. – 22.9.)      

6.10.2015.
Nervozni ste zbog obaveza i zato što ne možete da uradite ništa od onog što biste želeli ili na način na koji biste želeli. Što se više angažujete oko nekog ko je nervozan i prilično nepristupačan to je on neprijatniji. Mnogi se interesuju za detalje iz vašeg privatnog života i to vas takođe nervira.Mars i Jupiter u vaše, znaku čine vas impulsivnim i nedovoljno taktičnim.

7.10.2015.
Prilično ste nervozni jer vas tranzit Venere i Meseca čini sklonim nepoverljivosti i ne čini vas sposobnim da se prilgaodite nekim novim okolnostima u ljubavi. Ako želite da budete uspešni u kontaktima sa osobama suprotnog pola, nemojte biti previše zatvoreni u sebe nego se postavite drugačije.Nemojte davati obećanja koja nećete ispuniti.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.).

6.10.2015.
Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa sa Uranom i asteroidom Karmom  donosi mogućnost susreta, romanse, flerta ali je naglašeno i astrološko polje neprijatelja sa  Marsom i Jupiterom što donosi mogućnost veze sa sportistom ili osobom koja često boravi u inostranstvu.Vladalac vašeg znaka u konjukciji sa slabim Suncem nije nimalo dobar predznak da ćete reši ono što bi trebalo i što je u vašem interesu.

7.10.2015.
Verujete da možete da ubedite Bika  da treba da vam da još jednu šansu i ako danas budete imali prilike da razgovarate nasamo o važnim problemima, verovatno ćete uspeti da se uverite da nema osnova za vašu ljubomoru. Vaše sumnje u vezi sa nekom trećom osobom koja se navodno meša u vašu vezu, naročito ako se radi o Devici ili Blizancima plod su trača .


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)     

6.10.2015.
Pokušavate da nađete rešenje ljuavnog problema u razgovoru sa osobama u koje imate veliko poverenje. Želite da dominirate na skupu gde će biti dosta sveta ali vam to neće poći za rukom. Konkurencija su vam Ovan, Rak, Bik i Ribe. Sa više suptilnosti treba da pristupite rešavanju privatnih i ljubnih problema i da više mislite na partnera a manje na sebe. Zamarate okolinu pričama koje nikog ne interesuju.

7.10.2015.
Očekujete poziv od nekog  za koga znate da ste mu odavno već dragi kome ste dugo moguće i neka vrsta opsesije ili od nekog s kim ste se upoznali pre izvesnog vremena, najverovatnije sa nekim s kim ste u nekoj vrsti površne veze. Pokažite više inicijative kada je u pitanju veza sa nekim ko vam mnogo toga čini a vi verovatnoto ne cenite dovoljno.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.).

6.10.2015.
Verujete u dobronamernost osobe koju ste upoznali u inostranstvu ili koja živi u inostranstvu sa kojom možete ostvariti dobru i poslovnu i emotivnu vezu. Ne bi trebalo da se previše opterećujete razmišljanjima o zajedničkom putu ako partner nije u stanju da ispuni obećanje zbog poslovnih obaveza. Trudite se da nađete način kao da jednog Ovna podsetite na nekadašnju ljubav.

7.10.2015.
Očekujete da vas partner pozove u društvo u kome strpite da biste mogli sresti nekog ko vam nije tako naklonjen koliko ste mislili ili ste uvereni da želi da vas pravi ljubomornim iz nekog svog razloga.  Tranzit Merkura, vladaoca vašeg znaka koji se sprema da krene direktnim hodom  donosi vam povremeno sklonost ka ljubomornim scenama.


  Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

6.10.2015.
Prenaglašen znak Vage može doneti  poznanstvo sa osobom koja je poznata u javnosti. Ne želite da priznate da vas nervira ponašanje osobe koja vam je draga a smatrate je prilično sebičnom u svojim pokušajima da vas navede da mislite ono što bi ona želela a da se pri tom ipak konkretno ne izjasni. Možete obaviti razgovor o svojim osećanjima sa Bikom, Vagom ili Ovnom,naročito ako se radi o članu porodice.

7.10.2015.
Ovo bi mogao biti prilično naporan dan ako vas neko opterećuje pričom o svojim osećanjima a vi niste spremni da o tome slušate. Moguće da želite da što pre rešite svoje probleme koje imate u komunikaciji sa jednim Ovnom, Vodolijiom ili nekom Vagom. Nemojte pristati na način komunikacije koji vama ne odgovara. Ne bi trebalo da se previše nervirate kada je u pitanju ponašanje jednog Lava.


   

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.).

6.10.2015.
Pozicija Venere i veoma naglašen znak Vage može doneti prijatne susrete i mogućnost uspostavljanja dobrih odnosa sa onima koji su vam dragi, posebno sa jednom Vagom, Ribama ili drugim Bikom. Sa Lavom ili Blizancima nećete moći lako da se dogovorite ni oko čega jer su nepouzdani. Merkur je i dalje retrogradan i vi nećete moći lako da se snađete u razgovoru sa Devicom.

7.10.2015.
Menjate stil ponašanja kada je u pitanju neko s kim nikako ne možete da započnete komunikaciju kakva vam je potrebna. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što neko priča o vama, naročito ako se radi o osobi koja je u poslednje vreme bila sklona da vam mnogo toga bez razloga prebacuje.Dobićete priliku da se sretnete sa jednom Vagom.


 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)        

6.10.2015.
Tranzit Marsa i Jupitera donosi nove mogućnoti na ljubavnom planu. Trudite se da fascinirate nekog originalnim načinima udvaranja ali nećete imati naročitog efekta. Ono što vi smatrate romantičnim ili ekscentrično simpatičnim, drugu stranu može nervirati. Trebalo bi da pokažete više suptilnosti i razumevanja za osobu koja vas interesuje ili za stalnog partnera.

7.10.2015.
Naporan dan za većinu predstavnika vašeg znaka jer možete imati problem u komunikaciji sa vatrenim znacim, posebno sa nekim Lavom. Nemojte odgovarati na bilo kakvu provoakaciju od strane onih sa  kojima inače ni po jednom osnovu ne nalazite zajednički jezik. Dobićete priliku da uđete u posao u okviru koga ćete sresti osobu koja će vam se svideti.


 

facebooktwittergoogle_pluspinterest