Dnevni ljubavni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest


OVAN ( 21.3.- 19.4.)

26.1.2015.
Čekate da vam se jave Rak, Škorpija ili Ribe. Ne odgovara vam ponašanje Strelca do koga vam je stalo, nezavisno od toga da li se radio  stalnom partneru ili o nekom koga izuzetno simpatišete. Verujete u mogućnost da ćete  svojim stavom uticati na mišljenje osobe koja vam je draga.

27.1.2015.
Imate veliko poverenje u partnera koji  je u poslednje vreme ipak pomalo uzdržan ali strepite da bi mogao postati ipak nedovoljno iskren prema vama. Retrogradni Merkur u Vodoliji vam ne pogoduje ako želite da iskrenim razgovorom dođete do nekih zajedničkih rešenja ili ako mislite da ćete čuti od partnera ono što očekujete.

28.1.2015.
Ne odustajte od želje da budete u centru pažnje, čak i ako imate partnera, ali jedan Ovan ili Strelac vas neodoljivo privlače, i ako stalni partner nije u nekom od tih znakova, nećete večeras izdržati da sa njima ne koketujete. Moguć je susret sa  nekim ko već duže vreme uspeva da vas oraspoloži. U nekom većem društvu možete imati interesantan susret sa nekim ko bi mogao da vam učini neku vrstu usluge, najverovatnije da se radi o novom poslu.


 bik

 BIK (21.4.-21.5.)

26.1.2015.
Spremni ste da se nađete sa nekim sa kojom ste već izlazili a možda se veza nije odvijala kako ste vi želeli. Ako se radi o nekom ko je prisutan u javnosti veza imate šanse da nastavite gde ste stali. Na putu ste ostvarenja prilično harmoničnog odnosa sa osobom koja je ipak mnogo pasivnija od vas po mnogim pitanjima.

27.1.2015.
Svaki put kada Mesec prelazi preko vašeg znaka spremni ste da napravite plan u vezi sa novim poslom, puni ste novih ideja i kako je Sunce u Vodoliji, možete biti prilično svojeglavi po pitanjima koja se odnose na međuljudske odnose. Nemojte zatezati odnos sa nekim vazdušnim znakom jer vam to može doneti više štete nego koristi.

28.1.2015.

Prija vam društvo jedne Ribe ili Raka  koji vas dobro razumeju po svim pitanjima kako kada je u pitanju vaša karijera tako i po pitanju nekih zajedničkih planova koje se tiču odmora ili odlaska u inostranstvo. Dobićete poziv za izlazak od nekog koga dobro poznajete i sa kim je već trebalo da se sretnete. Nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o onome što niste u stanju da uradite a želeli biste, moguće da skrente pažnju jednog Raka na sebe.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

26.1.2015.
Iznenadiće vas poziv od nekog ko vas dugo nije video ili želi da se sa vama sretne, Moguće da ćete biti raspoloženi da pozovete nekog ko vam je veoma drag i koga dosta dugo već viđate ali nikako niste prešli granicu prijteljstva ili površnog poznanstva. Skloni ste tajnim vezama a to može doneti dosta problema.

27.1.2015.
Očekujete da vam se javi neko ko vas je svojevremeno uvredio i ubeđeni ste da ta osoa zna da bi trebalo da vam se izvini ali ona to verovatno neće učiniti. Veoma ste ponosni ali ste ipak spremni da se vidite sa osobom koja vam je draga u tajnosti. Želite da se vidite sa Ovnm, Jarcem ili Škorpijom.

28.1.2015.
Ne budite previše opterećeni razmišljanjima o prošlosti, posebno ne budite ljuti na sebe i na neke propuste koje ste napravili. Još uvek možete a se pomirite sa nekim ko vam je iskreno naklonjen. Ne ulazite u raspravu sa osobama koje šire neistine o vama ili o vašem partneru. Bolje uživajte u danima posebno ako imate razloga da se unapred nečemu radujete.Moguć susret sa Vodolijom.


 rak

RAK (21.6. – 22.7.)                

26.1.2015.
Nekome je stalo da vas impresionira.Radi se o osobi koja pokušava da na svaki način vašu vezu drži podalje od očiju javnosti. Ako vam se dopadaju Strelac, Ribe ili Vaga, trebalo bi da budete mnogo otvoreniji i iskreniji prema partneru. Slobodni Bikovi pokušavaju da osmisle svoj privatni život.

27.1.2015.
Verujete da ćete svojim stavom nešto poručiti osobi koja vam je draga čak iako se radi o uzdržanosti ili o nejavaljanju. Moguće da će vaša pasivnost mnogo više zaintrigirati osobu koja vam je veoma draga nego kada biste bili otvoreniji ili direktniji. Ako ste već u dužoj vezi, tada, naprotiv, treba izbeći  bilo koju vrstu nejasnoće u okviru onoga što pričate.

28.1.2015.
Dan je povoljan za ljubav imate sve šanse da kažete ono što treba u društvu osobe koja vam se dopada i, da doživite udvaranje osobe koja nije slobodna.. Pokušavate da prikrijete svoje emocije, shvatate da će biti bolje po vas, jer moguće da ćete biti lako isprovocirani i reći ono zbog čega ćete zažaliti. Nemojte oklevati da se sretnete sa nekim kome ste se nečim zamerili i ako treba izvinite se.


 Lav

LAV (23.7.-22.8.)

26.1.2015.
Mnogo toga vam ne ida na ruku ili niste spremni da učinite, čak i ako znate da bi partner to voleo da doživi od vas, moguće neku vrstu prijatnog iznenađenja. Nemojte mu nametati svoj sistem vrednosti ili svoju volju na   bilo koji način, moguć je konflitk, naročito ako ste duže u vezi.Dobjate poziv za susret sa Bikom ili Jarcem.

27.1.2015.
Odgovara vam pozicija Sunca tako da ako priželjkujete strastvenu avanuru ili flert, može se dogoditi da sretnete nekog koga površno poznajete i poželite da se upustite u nešto ozbiljnije. Oni koji su u brak ili stabilnoj vezi mogu se nadati harmoničnom danu iako je Mesec u Biku prilično zahtevan i čini vas nespremnim na kompromise.

28.1.2015.
Jupiter u aspektu sa Merkurom i Suncem donosi mogućnost susreta sa nekim koga dobro poznajete i ko se bavi poslom preko koga možete postati poznati. Prilično ste nesigurni u sebe i nezavisno od partnerove privrženosti ili razumevanja ponašate se kao da ste nezadovoljni situacijom u kojoj se nalazite. Možete očekivati povoljne vesti od nekog ko je veoma romantičan i na više načina vam je davao na znanje da mu je stalo do vas.


 Devica

DEVICA (23.8. – 22.9.)            

26.1.2015.
Osećate se spremnim da prihvatite poziv od nekog ko vam je naklonjen naročito ako se radi o osobi sa kojom ste nedavno imali manji konflikt, ili ako se radi o nekom koga smatrate izuzetno atraktivnim i simpatičnim. Nekome jeveoma stalo da vam učini neku vrstu usluge, posebno kada je u pitanjuposao.

27.1.2015
Sigurni ste u sebe i pokušavate da na najbolji način organizujete svoj život. Nekome je veoma bitno da može sa vama da podeli mnogo toga, naročito neke konkretne probleme. Ne bi trebalo da propustite priliku da se lepo provedete u društvu Blizanaca, Lava ili Vage. Imate mogućnost proširenja kruga prijatelja i poznanika.

28.1.2015.
Merkur, vladalac vašeg znaka u konjukciji sa Suncem a pri tom u retrogradnom hodu donosi brojne probleme onima koji su  nisu spremni da se više angažuju u vezi i koji nisu u stanju da se adaptiraju na neke nove okolnosti koje su prilično iscrpljujuće. Verujete da možete da ubedite partner u  ono što želite ali ga u stvari analizirate i delujete kao da nemate mnogo poverenja u njega, naročito ako je vaša veza duža od pet godina i ako je već bilo razloga za sumnju.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.)

26.1.2015.
Tranzit Meseca preko znaka Ovna ili Bika može vas iritirati i činiti vas nervoznim. Ne bi trebalo da se raspravaljte ni po jednom pitanju, naročito ne sa nekim ko je okupiran poslom ko uspeva da se nametnete drugima jer je u tom slučaju moguć konflikt.Ostavljate utisak osobe sigurne u sebe i ne dopuštate nikome da vas iznenadi.

27.1.2015.
Vaše verbalne sposobnosi kojima pokušavate nekog da zadivite ili da fascinirate nisu baš vaš najjači adut. Vaš smisao za humor ne odgovara svima ali dana biste mogli osvojiti Jarca, Raka ili Ribe. Vatreni znaci, naprotiv, mogu veoma burno reagovati ne neke vaše komentare koji im nisu po volji. Slobodne Device mogu upoznati Bika ili Lava.

28.1.2015.
Dobro se osećate u društvu osobe koja vas u svemu razume ali vam i popušta po nekim veoma bitnim pitanjima. Niste naročtio prijatni jer vas retrogradni Merkur u Vodolji čini prilično nestrpljivim a pozicija  Sunca društvenim i verovatno je osoba koja vam se dopada na neki način prisutna u javnosti. Ukoliko ste slobodni, idite u društvo osoba koje imaju ikakve veze sa strancima. 


skorpija

26.1.2015.
Mesec u Ovnu i Biku  čini vas spremnim da da se potrudite više u pokazivanju razumevanja prema stalnom partneru,naročito ako ima poslovnih problema. Ako vam se dopada neko s kim još uvek niste ušli u vezu, morate taktizirati. Pazite da partner ne pomisli da ste prema njemu neiskreni.

27.1.2015.
Ako se budete bavili lepim temama, ako budete organizovali prijatno druženje sa onima koji su vam dragi i ako ne budete bili preveliki kritičar, posebno ako ne budete nalazili mane stalnom partneru, lepo će vam biti. U protivnom, moguće su rasprave za svaku sitnicu jer ste prilično nakraj srca.

28.1.2015.
Jedan Lav ne može  da niste u pravu po mnogim pitanjima. Nemojte biti previše svojeglavi, pokuašjate da se prilagodite partnerovim potrebama, ako ništa drugo bar ga saslušajte. Odgovara vam tranzit Meseca preko Bika. Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte očekivati previše od jednog izlaska. Trebalo bi da maksimalno iskoristite poziciju Venere  u Ribama naročito ako vam je podznak u nekom od vatrenih znakova.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

26.1.2015.
Jedan Jarac, Vodolija ili neki  Lav mogli bi biti veoma interesantni, naročito ako s njima treba da se sretnete u većem društvu koje organizuju Blizanci ili Vodolija.Ovo je  idealan dan za one koji su spremni da uđu u novu vezu sa nekim koga poznaju veće duže vremena.

27.1.2015.
Merkur u Vodoliji donosi priličnu nervozu i neku dozu tajanstvenosti u ljubavi. Ako ste u vezi sa vazdušnim ili vatrenim znakom, verovanto oboje želite da sačuvate svoju privatnost po svaku cenu iako se mnogi interesuju za detalje iz vašeg privatnog života. Slobodni Strelci mogu sresti iznenada jednog Ovna i na pomolu je nova romansa.

28.1.2015.
Naporan dan i ne bi trebalo da započinjete neke neprijatne razogovore posebno ako ste već u zategnutim odnosima. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim nasamo, naročito sa jednim Lavom ili nekim Bikom koji vam je veoma naklonjen a ako vam se dopada Vaga učinite nešto da bi vaši odnosi bili kako treba. Nemojte se previše opterećivati raspravama koje ste imali nedavno sa stalnim partnerom, naročito ako se radi o nekom Ovnu ili Škorpiji.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

26.1.2015.
Rođeni početkom znaka trude se da osvoje naklonost nekog ko je prilčno nepouzdan ili ne pokazuje koliko je zainteresovan za nastavak veze. Dan je povoljan za druženje sa vazdušnim znacima. Partner očekuje od vas više prilagodljivosti i strpljenja. Nemojte nepotrebno praviti ljubomorne scene.

27.1.2015.
Sa Mesecom  u Biku  Plutonom u vašem znaku u vašem životu ima mnogo dramatike ali i stabilnosti. Pozicija Marsa vas čini lojalnim i vi ćete verovatno želeti da se posvetite osobi koja vam je draga i da provodite sa njom što više vremena čak i ako ona ne bude delila tu želju sa vama, bar ne tim intenzitetom.

28.1.2015.
Za vas današnji dan može biti vrlo stresan ili vrlo buran, sve zavisi da li ste već u tajnoj vezi ili je priželjkujete jer je Mesec u Biku što vas čini preterano osetljivim i nespremnim da se prilagodite potrebama osobe koja vam je draga a koja je veoma zahtevna. Ako ste rođeni  početkom znaka, možda ste prilično nezadovoljni ponašanjem partnera i pokušavate da utičete na njega, ali to je potpuno bezuspešno, posebno ako se radi o Devici, Jarcu, Raku ili Strelcu.


vodolija

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

26.1.2015.
Naglašene astrološke kuće  komunikacija sa Mesecom u Ovnu pre podne i u Biku u poslepodnevnim i večernjim satima čine vas spremnim da se udubite u partnerove probleme. Verujete u dobre namere nekog ko vam se često javlja i želi da sa vama ostvari dobru komunikaciju. Nekome ste posebno dragi i trudi se da vas osvoji.

27.1.2015.
Naporan dan za one koj se loše slažu sa zemljanim i vodenim znacima. Potrebno je da pokažete više razumevanja za članove porodice. Ako vam se dopada neko s posla, neki Ovan il neka Škorpija, dan nije povoljan za ljubane razgovore jer je Merkur retrogradan u vašem znaku što znači da možete reši nešto suprotno vašim interesima.

28.1.2015.Imate utisak da ste previše tema razgovora onih koji vam ne žele dobro. Mogli biste dati još povoda za razne vrste priča,naročito ako ste i sami dali dosta materijala zbog odnosa sa nekim Lavom, Vagom ili Strelcem. Trebalo bi da budete načisto šta u stvari želite u vezi koja nije ni malo jednostavna i u okviru koje možete da nađete svoj mir samo ako se radi i iskrenim emocijama. Trudite se da date na znanje svima da možete bez ikog iako to nije slučaj.


 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

26.1.2015.
Mars u vašem znaku  vas i čini romantičnim. Emocije uglavnom ne možete da kontrolišete i mnogo toga vas nervira u vašem privatnom životu koji vam izgleda prilično neorganizovan.Ako vas interesuje Strelac, nema mnogo šansi da vam odgovori istim žarom. Nemojte se nervirati zbog nečega što možete čuti na svoj račun, naročito kada je pitanju jedna Vodolija.

27.1.2015.
Odogovara vam društvo ambiciozne osobe i verovatno nećete propustiti priliku da se sretnete sa nekim ko gradi karijeru ili je odlučan da bude sa vama čak iako nije slobodan. Verujete da možete da se snađete u društvu u kome se vode ozbiljni razgovori i možda planirate da svojim stavom po nekim važnim pitanjima fascinirate osobu koja vam se dopada

28.1.2015.
Dan je povoljan za one koji su spremni da se maksimalno prilagode nekim novim uslovima pod kojima funkcionišete u vezi, posebno za bračne parove.Želite da se pomirite sa nekim ko vam je veoma drag i moguće da se radi o nekom ko je u podjednakoj meri zainteresovan za vas. Budite spremni i na neka nova poznanstva,


 

facebooktwittergoogle_pluspinterest