Dnevni ljubavni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest

facebooktwittergoogle_pluspinterest

OVAN (21.3.- 20.4.) 

30.5.2016.
Vaša ličnost izbija u prvi plan. Danas koristite  svoj šarm kao najvažnije „oružje „ u zavođenju jer je  Venera u astrološkoj kući komunikacije što na vas deluje veoma podsticajno. Imaćete potrebu da se vidite sa nekim ko se do skora možda pomalo poigravao vašim strpljenjem.

29.5.2016.
Mesec-Neptun konjukcija jednom mesečno donosi mnogo toga interesantnog onima koji su spremni da se upuste u tajn vezu.Romantični deo vaše prirode izbija u prvi plan ako vam se dopada čak i veoma praktična osoba koju viđate na poslu ili na službenom putu u inostranstvo. Moguće poznanstvo sa umetnikom ili sa naučnikom.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 bik

BIK (21.4.-21.5.)

30.5.2016.
Verujete da možete da se dogovorite oko svega sa osobom koja vam je draga ali to verovatno neće baš biti tako lako izvodljivo.Najverovatnije ćete morati da se opredelite između onoga što vi želite i što želi vaš partner. Ako ste slobodni, razmišljate da prihvattie poziv nekog ko vam duže vreme već udvara.

29.5.2016.
Na vas Mesec-Neptun deluje zanosno, inspirativno i imate želju da nađete način kako da uspostavite dobre odnose sa nekim ko planira već duže vreme da vam se javi. Imate naglašenu sposobnost telepatije i verovano ćete uspostaviti dobru komunikaciju sa onima koji su vam inače veoma dragi. Jedan Rak, Devica ili Bik mogu biti potencijalni partneri.

 

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

30.5.2016.
Konjukcija Sunca i Venere koja vam daje srdačnost doprinosi vašoj komunikativnosti i spremnosti da se uhvatite u koštac sa svim problemima koji su vam bili u poslednje vreme prilično opterećenje. Rešeni ste da donesete odluku pa šta bude. Ipak, pre toga se konsultujte sa dobrim prijtateljem.

29.5.2016.
Verujete da partner nije iskren i da pokušava da nađe neki izgovor i to vas posebno nervira jer ne vladate situacijom. Imate potrebu da znate na čemu ste ali nešto se dešava između vas i osobe koju volite što ne umete sebi da na najjasniji način protumačite. Nemojte ulaziti u nepotrebne rasprave sa Devicom ili Strelcem.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,,Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop


 rak

RAK ( 22.6.- 22.7.)

30.5.2016.
 Ne odustajete od svojih planova, naročito ako vam se dopada neko s kim već izvesno vreme koketujete, ko vam jasno daje na znanje da mu se dopadate.Osoba koja često putuje u inostranstvo može sa vama da usopostavi dobru komunikaciju ili da se sretnete negde na putu.

29.5.2016.
Moguć  je prijatan izlazak u društvo sa osobom koja često putuje.I te kako vam odgovara da neko prema vama bude ljubazan, saosećajan i da ima razumevanja za vaša osećanja.Ako vam je Mesec u nekom vazdušnom znaku verovatno ste pomalo manipulativni a ako je u vatrenom, prilično ste nestrpljivi. 

HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop


Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)
 
30.5.2016.
Osećate veliku potrebu za nekim novim doživljajem, poznanstvom koje bi unelo prijatne promene u vaš život. Malo ko je sposoban da sa vama izađa na kraj jer dobro manipulišete čak i onima koji su vam dragi i ako budete želeli da se objašnjavate sa stalnim parnterom, bolje odustanite od toga.
 
29.5.2016.
Danas nemojte donositi radikalne odluke. Potrebno je da se mnogo više bavite sobom nego partnerom jer ga svakako nećete shvatiti. Pokušajte da pokažete onaj empatični deo vaše prirode i nađite mu se pri ruci. Imate mogućnost da se sretnete sa nekim ko će vas oduševiti na prvi pogled.Ako ste u braku ili dužoj vezi, moguće da ste ljuborni i sumnjičavi.
 Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope AstroZenit Daily Love Horoscope,   Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

30.5.2016.
Nemate zbog čega da se brinete kada je u pitanju ako ste u dužoj vezi Iako ste možda povremeno bili u zategnutim odnosima, moguće da ste shvatili da vam ta osoba ipak po mnogo čemu odgovara. Želite da se pomirite sa nekim ko vam je veoma drag iako prilično nepostojan.

29.5.2016.
Jupiter u vašem znaku u izazovnom aspektu sa Mesecom i Neptunom donosi vam mogućnost da doživite romansu sa nekim ko vam je neka vrsta opsesije. Imate prilike da se dogovorite sa jednim Rakom ili Bikom oko nečega što vam je veoma bitno. Morate biti iskreno prema partneru ako želite da ima u vas poverenja.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.) 

30.5.2016.
Neko će vam pomoći da da rešite privatne probleme, moguće jedan Strelac ali vam to neće poći tako lako za rukom, naročito ako je partner rođen u znaku Jarca ili Škorpije. Moraćete da učinite neke ustupke i da se posvetite mnogo više osobi koja vam je draga a koja vam verovatno zamera da joj ne poklanjate dovoljno pažnje.

29.5.2016.
Vaše interesovanje je usredsređeno na vatrene i vazdušne znake a danas preovladava znak Riba i Škorpioje što donose mogućnost manjih rasprava, naročito ako ste impulsivni i ako vam partner bude rekao nešto što vam se ne dopada. Slobodne Vage mogu dobiti poziv od kolege sa posla višeg ranga koji neće štedeti svoje emocije ni reči hvale kada ste vi u pitanju.

 

Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

30.5.2016.
Naporan dan, naročito ako mislite da vas partner namerno pravi ljubomornim ili pokušava da vam nametne stil koji vam ne odgovara. Pokušavate da se priviknete na neke nove okolnosti u okviru veze ili zajedničkog života koje vam ne odgovaraju u potpunosti ili strepite da bi partner mogao da vas u nečemu izneveri.

29.5.2016.
Emocionalno ste veoma ispunjeni mada ne i naročito stabilni jer sva tri vodena znaka, naglašena, Rak preko pozicije Meseca,Ribe i vaš znak sa naglašenim prisustvom planeta mogu doneti prejaka osećanja i prevelika očekivanja. Može se dogoditi da budete spremni da olako uđete u vezu sa nekim ko vam nije toliko naklonjen koliko vi njemu.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

30.5.2016.
U vašem astrološkom polju partnerskih odnosa nalazi se Sunce u konjukciji sa Venerom, vladaocem vašeg znaka što vas može u velikoj meri opteretiti i učiniti nedovoljno spremnim da napravite kompromis sa nekim koga ne poznajete dovoljno. Bićete u prilici da se sretnete sa jednim Lavom.

29.5.2016.
Tranzit Meseca preko znaka Riba može doneti ispitivanje od strane stalnog partnera, šta ste kada radili, s kim i zašto. Ni na jedno pitanje nećete imati odgovor ako vam je podznak u Blizancima ili ako vam je u ovom znaku Mesec. Izbegnite rasprave, naročito sa bračnim partnerom koji zna o vama više nego što slutite.

Love Horoscope, Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop


  Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

30.5.2016.
Izuzetno naporan dan za one koji treba da rešavanju pitanje zajedničkih nekretnina ili koji nisu spremni ni na kakve ustupke. Ako ste u vezi sa nekim ko je rođen u znaku Raka, Lava ili Strelca, možete biti neprijatno iznenađeni nekim predlogom u vezi sa zajedničkim životom koji vam nikako ne odgovara.

29.5.2016.
Mesec, planeta koja je u tzv. padu u vašem znaku nalazi se u Ribama i vi ste inspirativni i spremni da nekom otkrijete svoja osećanja. Vaša očekivanja od partnera su velika. Jupiter u dobrom aspektu sa Merkurom  doprinosi da su vaša očekivanja  velika ali svoju strastvenu prirodu koju malo ko poznaje, teško da ćete moći da ispoljite pred Ovnom, Strelcem ili Devicom.

Daily Love Horoscope,Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

   

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

30.5.2016.
Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana, naročito ako ste od nedavno u vezi i ako vam se dopada neki vazdušni znak ili neki Lav.Ne oklevajte da priznate sebi da ste zaljubljeni, naročito ako ste u vezi sa nekim ko je izrazito atraktivan i moguće poznat u javnosti. Slobodne Vodolije mogu očekivati mnogo prijatnih momenata u društvu Blizanaca.

29.5.2016.
Za predstavnike vašeg znaka tranzit Meseca može doneti razmišljanja o prošlosti, posebno o vezi koja se završila onako kako niste očekivali i najverovatnije na vaše razočarenje. Vatrena komponenta Marsa u  Strelcu može vam doneti susret koji će vam biti veoma značajan, ali pazite se. Loš aspekt sa Mesecom može doneti neočekivanu raspravu.

HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop


 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.) 

30.5.2016.
Naporan dan za one koji su kratko u vezi, ne poznaju se dobro a jedno drugom ipak često nešto zameraju. Ako ste vi ona strana u vezi koja nameće drugima svoju volju, uključujući tu i partnera, pokušajte da se stavite na njegovo mesto i budite tolerantniji.

29.5.2016.
Tranzit Meseca preko vašeg znaka u dobrom dobrom aspektu sa Merkurom čini vas dovoljno privlačnim i harizmatičnim da možete prvući koga želite. Muškarci Ribe treba da pokažu topliji i nežniji deo svoje prirode a dame Ribe bi trebalo da budu preduzimljivije kada je u pitanju jedna Devica ili neki Jarac.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope  AstroZenit Daily Love Horoscope,   Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 

facebooktwittergoogle_pluspinterest