Dnevni ljubavni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest

 


OVAN ( 21.3.- 19.4.)
.

24.2.2015.
Povoljan dan za one koji su u emotivnoj vezi sa nekim koga poznaju preko posla ili za one koji žele da započnu vezu sa kolegom. Možete se nadati susretu sa nekim, potpuno neočekivatno, na poslu ili u društvu kolega, naročito ako planirate zajednički izlazak.Ako ste slobodni, možete očekivati poziv od jednog Strelca.

25.2.2015.
Ako ste rođeni u martu mnogo ste spremniji na svaku vrstu dogovora ili na neku novu vezu pošto vas štiti dobar aspekt vašeg Sunca sa Saturnom i Jupiterom a pri tom na vas imaju uticaj i Venera i Mars. Mnogi od vas su sposobni da daju mnogo više emocija, da budu mnogo prilagodljivji i velikodušniji nego prethodnih dana.

26.2.2015.
Očekujete strastvenu vezu ali ćete biti sasvim zadovoljni i ako dođe samo do flerta. Ne bi trebalo da odbacujete mogućnost nastavka veze sa nekim koga ste dugo poznavali i ko vam je oduvek bio veoma drag, moguće sa Devicom ili Strelcem.Ne budite previše raconalni u svemu, naročito ne u ljubavi. Dopustite sebi da se zaljubite.


 bik

BIK (21.4.-21.5.).

24.2.2015.
Tranzit Meseca donosi mogućnost strastvene avanture ili veze sa nekim  ko se bavi nekim glamuroznim zanimanjem ili je poznat u javnosti. Ako ste slobodni možete očekivati susret sa ambicioznom osobom koja će pri samom upoznavanju dati na znanje da je spremna da sa vama uđe u vezu. Dobro se slažete sa jednim Jarcem.

25.2.2015.
Sve što radite neko komentariše. To se odnosi i na vaš poslovni i na vaš privatni život. Poslovni kontakti donose mnogo toga interesantnog ali je pitanje da li ćete biti spremni da uđete u novu vezu, da započnete romansu sa nekim koga bije glas da baš i nije poznat po vernosti. Nemojte se dovumiti ako su u pitanju Ribe.

26.2.2015.
Neko kritikuje vaš način života, ali vi se mnogo ne obazirete na to.Ako ste slobodni,na kućnoj zabavi upoznaćete osobu koja je ambicozna i zbog posla često putuje sa njom možete uspostaviti sjajnu vezu. Verujete u dobre namere jednog Jarca ili neke Škorpije, čak i kada vas kritikuju.Mladi slobodni Bikovi koje planiraju odlazak za inostranstvo mogu na putu upoznati nekog ko će im odmah biti veoma drag.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

24.2.2015.
Trudite se da osvojite naklonost jedne Vage, Bika ili Lava. Prijatno će vas iznenaditi susret sa nekim koga ćete imati prilike da vidite na nekom većem skupu.Moguća je obnova veza sa jednim Strelcem ili Lavom koji su izuzetno uporni da vas osvoje. Ne ulazite u raspravu sa Škorpijom.

25.2.2015.
Prva Mesečeva čevrt u vašem znaku donosi mogućnost susreta na poslu ili preko posla sa nekim ko je sportista, nosi neku vrstu uniforme ili pripada društvu poznatih. Veoma ste popularni i spremni da se sretnete negde u nekom većem društvu sa onima koji su vam posebno veoma simpatični. Imate način kako da se dopadnete nekom ko je malo mlađi od vas, naročito ako ste dama u zrelim godinama.

26.2.2015.
Nemojte u afektu raskinuti vezu,ili na brzinu stupiti u brak koji neće biti dugog veka.Za sve što radite računajte najviše na sebe,a manje na vaš bližnje.MladI slobodnI Blizanci previše očekuju od nekog na koga računaju po osnovu dopisivanja preko Facebook-a ili sličnih socijalnih mreža. Susret na putu je ono na šta dugo čekate.


 rak

RAK (21.6. – 22.7.)                .

24.2.2015.
Ako ste ođeni početkom znaka moguće da ste pomalo zbunjeni razvojem događaja na ljubavnom planu jer niste načisto da li vam je partner veran ili da li je iskren. Ako spadate u one koji su rođeni u poslednjoj dekadi znaka, očekujete poziv za susret u na nekom većem skupu gde možete sresti jednu Vagu.

25.2.2015.
Osećate veliku privlačnost prema nekom ko vas ignoriše, s kim ste nekada bili u vezi ili s nekim ko nije slobodan. Uspevate da uradite ono što se od vas očekuje kada je u pitanju porodica ali vas to ipak košta nerava. Ako ste slobodna dama i zaljubljeni u oženjenog muškarca, dobro razmislite da li bi trebalo da se upuštate u rizičnu vezu.

26.2.2015.
Uticaj  Marsa i Venere bi mogao bi nagovestiti pomirenje između vas i partnera,naročito ako ste u poslednje vreme bili u prilično zategnutim odnosima a neko stariji posreduje između vas dvoje.Ako ste slobodni,moguće je da imate tajnu simpatiju i da se ne usuđujete da joj date na znanje šta osećate,naročito ako mislite da nije slobodna.Pozicija Meseca ukazuje na potrebu da se nekom poverite.


 Lav

LAV (23.7.-22.8.)

24.2.2015.
Tranzit  Marsa donosi nove mogućnosti, posebno kada je u pitanju emotivna veza sa jednim Ovnom, Vagom ili Bikom. Možete biti prijatno iznenađeni pozivom osobe za koju ste mislili da vam nije naklonjena. Mnogo toga će početi da se odvija mnogo lakše ako niste ljuti jedno na drugo ili ako nemate nameru da se sa partnerom raspravljate.

25.2.2015.
Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana za vas ako spadate u one prave altruistične Lavove. Moguć je susret sa nekim koga dugo već poznajete i s kim možete da uspostavite dobru komunikaciju. Verujete da ćete biti u prilici da se snađete po pitanju načina na koji bi mogli da najjednostavniji način popravite utisak u nečijim očima.

26.2.2015.
Položaj Marsa i Venere znači za vas preteranu potrebu za uzbuđenjima ali ne umete da kanališete osećanja.Kada je ljubav u pitanju njegov položaj može označavati potrebu za velikom idealnom ljubavlju ali, po nekada, simbolizuje i tugu za izgubljenim vremenom, za prošlošću. Potrebno je da pokažete više inicijative u vezi sa nečim što vam je veoma bitno a tiče se vaše ljubavne veze.


 Devica

DEVICA (23.8. – 22.9.)

24.2.2015.
Mesec, pleneta emocija u Biku ide ka poziciji u toku koje neće obrazovati baš tako sjajan aspekt sa Suncem onim koji su rođeni u avgustu. Mars, planeta agresivnosti donosi konflikt sa stalnim partnerom zbog čega ćete biti prlično zbunjeni kako da se postavite prema jednom Raku, Biku li Ribama ili prema osobi koja vam se dopada.

25.2.2015.
Oslanjate se na članove porodice i verujete da možete da im pomognete a u tome vam se pridružuje i ljubavni partner. Nemojte se previše nervirati ako se dogovor za izlazak s društvom ne bude odvijao na način na koji biste vi to želeli. Budite tolerantniji prema Jarcu i  Strelcu jer za njih u poslednje vreme nemate baš mnogo nerava.

26.2.2015.
Mnogima je stalo da se sa vama sretnu ili da vas upoznaju ali vi se distancirani i tako vam odgovara. Nekome je posebno bitno da dobije priliku da sa vama razgovara o nekim događajima iz prošosti. Ne želite nikom da poveravate svoje brige. Ako ste partneru nešto obećali, gledajte da to i ispunite jer on je on nestrpljiv i prlično detinjast


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.)

24.2.2015.
Dopadate se nekom ko ne želi da to otvoreno pokaže ali ako ste rođeni krajem znaka, imate simpatiju o kojoj vredi razmisliti, naročito ako se radi o Raku, Škorpiji ili Jarcu.Tranz Marsa preko znaka Ovna ne odgovara Vagama koje su rođene pred kraj znaka i mogu biti prilično nestrpljive u odnosu sa jednim  vatrenim znakom.

25.2.2015.
Verujete da ćete ubediti osobu koja živi u inostranstvu ili ima neke veze sa strancima da treba da vam pruži šansu i da se pomirite ili bar da o svemu što se dešavalo između vas dvoje iskreno razgovarate. Ako ste mladi, moguće da ste opčinjeni nekim Ovnom, Bikom ili Ribama koji su prilično posesivni, čak iako to ne pokazuju otvoreno.

26.2.2015.
Partner vam zamera da niste dovoljno delikatni i pružiće vam se prilika da se pokažete u drugačijem svetlu.Sa osobom, koja vam je draga, možete provesti izuzetno prijatan dan, povesti razgovor o nečemu vrlo važnom. Ukoliko ste na početku veze ili nameravate da se udvarate, pravi je momenat za to. Moguće je da imate ozbiljna razmišljanja o braku.


skorpija

ŠKORPIJA ( 22.10.- 19.11.)

24.2.2015.
Oktobarske Škorpije tranzit Marsa preko Ovna ne doživljavaju baš sjjano. Ako ste u vezi sa Ribama nađite najbolji način kako da komunicirate sa osobom koja vam je draga. Nemojte biti nakraj srca zbog svega što čujete na svoj račun. Ako vam se bude javila Vodolija, verovatno ćete odbiti poziv za izlazak.

25.2.2015.
Prva Mesečeva četvrt u Blizancima može delovati na vas frustrirajuće ako ne spadate u one koji mogu lako da reše ljubavnu dilemu. Ako ste nepoverljivi prema partneru, ova pozicija Meseca, podstiče kod vas potrebu za objašnjavanjem i za raspravama što vam nikako ne ide u prilog. Veza sa Vodolijom i Devicom može biti veoma stresna.

26.2.2015.
Ako ste mladi i zaljubljeni,postoji mnogo toga što o osobi koja vam se dopada ne znate.Ako se bavite sportom bilo bi ili partner, spremni ste da donesete odluku o zajedničkom životu i verovatno ćete planirati da to uradite na prilično originalan način. Na putovanju predstoji mnogo prijatnih momenata, naročito ako se radi o službenom putu.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

24.2.2015.
Niste načisto da li ste jedini u životu vašeg partnera i pokušaćete da mu se nametnete na način na koji on to ne očekuje. Dobijate poziv od nekog s kim ste nekada imali manji flert ili ste bili u nekoj vrsti neobavezne veze. Moguća romansa sa Lavom.Naglašen znak Ovna dobro se reflektuje na one koji su skloni avanturama ili su zaljubljivi.

25.2.2015.
Imate priliku da se dopadnete nekom ko je mnogo mlađi od vas i ako volite mlađe osobe, Vage, Bikov ili Ovnove, danas ste u punoj formi. Iako vam se neko u poslednje vreme svojim ponašanjem zamerio, vi lako prelazite preko toga i ne dozvoljavate nikom da vas pokoleba čak i ako ste na bilo koji način bili možda izmanipulisani.

26.2.2015.
Uticaj Meseca u večernjim satima vas iritira vas u priličnoj meri.Nešto u vezi sa vašim porodičnim životom  stvara vam konstantne probleme. Nezadovoljni ste, povlačite se u sebe i ne rado pričate o onome što vas tišti.Vaši najbliži nemaju mnogo razumevanja za vas, ali i vi im ne olakšavate posao time što, u stvari, ne  želite da o sebi pričate. Teško komunicirate sa osobama u vodenim znacima.


 jarac}Jarac.

JARAC ( 22.12.-19.1.).

24.2.2015.
Dobićete priliku da se izvinite nekom prema kome verovatno niste ispali fer. Ako vam se dopada jedan Lav, pokušajte da nađete način kako mu date na znanje da niste ravnodušni ali ako odmah ne odgovori na vaše udvaranje, imajte strpljenja za njega.Ne bi trebalo da odustanete od svojih planova kada je u pitanju zajednički put.

25.2.2015.
Naporan dan za one koji su već izgubili prilično strpljenja u komunikaciji sa jednim Rakom, Ribama ili Ovnom. Želite da se afirmišete u društvu poznatih, uvereni da će tako i vaša reputacija na ljubavnom planu biti mnogo bolja. Nemojte se previše nervirati ako jedna Devica ili Blizanci ne budu poklanjali mnogo pažnje onome što vi želite.

26.2.2015.
Opsednuti ste razmišljanjima o nekom ko vam stvara priličan pakao svojm nesigurnošću u sebe i nedovoljnom iskrenošću. Dobijate priliku da se sretnete ili bar da razgovarte preko telefona ali ta osoba neće biti prema vama iskrena naročito ako se radi o Devici ili o Raku.Imate veliku podršku vama bliskih osoba, posebno žena iz doma kojie vam daju praktične savete.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

24.2.2015.
Očekujete poziv od nekog ko se u priličnoj meri poigravao vama ili nje bio onoliko otvoren i iskren kako ste vi to od njega očekivali. Vaše ambicije se loše reflektuju na vaš ljubavni život, naročito ako nemate mnogo vremena za partnera, ako ste skloni flertu a on to zna.Sa Ovnom, Bikom i Vagom budite taktički da ne bi došlo do svađe.

25.2.2015.
Verujete da možete da se dogovorite sa partnerom oko nekih ne tako bitnih pitanja ali ako se radi o izlasku ili o nečem sa čime se partner inače ne slaže, moraćete dobro da taktizirate. Imate priliku da se sretnete sa Blizancima, Lavom ili Strelcom i da u nekom većem društvu prijatno provedete vreme sa njima.

26.2.2015.
Tokom  celog dana ćete  biti pomalo čudno raspoloženi  želećete da budete sami i taman kada budete pomislili da je vaš ljubavni život prilično sumoran i da je veza na kraju, nešto iznenadno, vrlo prijatno, dogodiće se.To može biti poziv za izlazak, neko vam se može najaviti u posetu. Partner ima velikog uticaja na odluke koje se tiču karijere.


 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

24.2.2015.
Ne bi trebalo da se preterano nervirate kada je u pitanju jedan Rak za koga ste uvereni da bi želeo da sa vama raskine ili pokušava da dominira na način koji vama nikako ne odgovara. Preosetljivi ste i skloni da sve što se dešava između vas i partnera doživljavate tragično.Ako imate simpatiju u drugom mestu, danas će vas potražiti.

25.2.2015.
Naporan dan za porodične odnose ali u stvari kakva će situacija biti u vašem domu u velikoj meri zavisi od vas. Trudite se da nađete način kako da ubedite Lava da popusti u nečem bitnom. To vam neće lako poći za rukom, ako se radi o dugogodišnjem partneru ili o nekom ko je blizak osobi koja vam je draga, za koga ste uvereni da ima na njega velikog uticaja.

26.2.2015.
Položaj Neptuna i Saturna za vaš znak govori o mogućoj razdvojenosti od osobe koja vam je draga.Moguće je da ste vi na putu ili ste na nekoj vrsti poslovnog zadatka ili ste do te mere preopterećeni poslom, čak i ako ga obavljate u okviru svoje porodice, tako da nemate vremena za vaše najbliže.Ako ste na početku veze ili želite nekome da se udvarate, verovatno pokušavate da to učinite na originalan način.


 

facebooktwittergoogle_pluspinterest