Dnevni ljubavni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest


OVAN ( 21.3.- 19.4.)

25.1.2015.
Verujete u sebe i svoj šarm, u mogućnost da osvojite naklonost osobe koja vam se dopada. Trudite se da budete u društvu osobe koja vam je simpatična. Ako ste u srećnoj vezi ili braku, naći ćete način kako da obradujete partnera jer imate potrebu da mu priredite nešto lepo.Slobodni Ovnovi mogu upoznati stranca tj. strankinju.

26.1.2015.
Čekate da vam se jave Rak, Škorpija ili Ribe. Ne odgovara vam ponašanje Strelca do koga vam je stalo, nezavisno od toga da li se radio  stalnom partneru ili o nekom koga izuzetno simpatišete. Verujete u mogućnost da ćete  svojim stavom uticati na mišljenje osobe koja vam je draga.

27.1.2015.
Imate veliko poverenje u partnera koji  je u poslednje vreme ipak pomalo uzdržan ali strepite da bi mogao postati ipak nedovoljno iskren prema vama. Retrogradni Merkur u Vodoliji vam ne pogoduje ako želite da iskrenim razgovorom dođete do nekih zajedničkih rešenja ili ako mislite da ćete čuti od partnera ono što očekujete


 bik

 BIK (21.4.-21.5.)

25.1.2015.
Nespokojni ste ako vam se dopada neko ko nije do kraja otvoren prema vama ili ako stalni partner nije iskren. Moguće da i vi krijete nešto od njega ili primenjujete neku drugu „taktiku“. Slobodni Bikovi ne bi trebalo da razmišljaju o vezi sa Vodolijom, Blizancima ili Devicom jer bi veza bila stresna.

26.1.2015.
Spremni ste da se nađete sa nekim sa kojom ste već izlazili a možda se veza nije odvijala kako ste vi želeli. Ako se radi o nekom ko je prisutan u javnosti veza imate šanse da nastavite gde ste stali. Na putu ste ostvarenja prilično harmoničnog odnosa sa osobom koja je ipak mnogo pasivnija od vas po mnogim pitanjima.

27.1.2015.
Svaki put kada Mesec prelazi preko vašeg znaka spremni ste da napravite plan u vezi sa novim poslom, puni ste novih ideja i kako je Sunce u Vodoliji, možete biti prilično svojeglavi po pitanjima koja se odnose na međuljudske odnose. Nemojte zatezati odnos sa nekim vazdušnim znakom jer vam to može doneti više štete nego koristi.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

25.1.2015.
Retrogradni hod Merkura koji ide ka Suncu čini vas ili totalnim pesimistom ili velikim optimistom kada je u pitanju veza sa nekim prema kome u poslednje vreme niste ni malo ravnodušni. Od kolegijalnog odnosa možete preći na ljubavni a da ni sami niste svesni kako se to sve dogodilo.

26.1.2015.
Iznenadiće vas poziv od nekog ko vas dugo nije video ili želi da se sa vama sretne, Moguće da ćete biti raspoloženi da pozovete nekog ko vam je veoma drag i koga dosta dugo već viđate ali nikako niste prešli granicu prijteljstva ili površnog poznanstva. Skloni ste tajnim vezama a to može doneti dosta problema.

27.1.2015.
Očekujete da vam se javi neko ko vas je svojevremeno uvredio i ubeđeni ste da ta osoa zna da bi trebalo da vam se izvini ali ona to verovatno neće učiniti. Veoma ste ponosni ali ste ipak spremni da se vidite sa osobom koja vam je draga u tajnosti. Želite da se vidite sa Ovnm, Jarcem ili Škorpijom.


 rak

RAK (21.6. – 22.7.)                

25.1.2015.
Očekujete kritiku od strane partnera ili neku vrstu provokacije zbog nečega što se tiče vaših porodičnih ili familijarnih odnosa. Imate priliku da uzmete stvar u svoje ruke i da na originalan način rešite problem bez ulaženja u neke žešće rasprave ali vi ćete verovatno lako odgovoriti na provokaicju.

26.1.2015.
Nekome je stalo da vas impresionira.Radi se o osobi koja pokušava da na svaki način vašu vezu drži podalje od očiju javnosti. Ako vam se dopadaju Strelac, Ribe ili Vaga, trebalo bi da budete mnogo otvoreniji i iskreniji prema partneru. Slobodni Bikovi pokušavaju da osmisle svoj privatni život.

27.1.2015.
Verujete da ćete svojim stavom nešto poručiti osobi koja vam je draga čak iako se radi o uzdržanosti ili o nejavaljanju. Moguće da će vaša pasivnost mnogo više zaintrigirati osobu koja vam je veoma draga nego kada biste bili otvoreniji ili direktniji. Ako ste već u dužoj vezi, tada, naprotiv, treba izbeći  bilo koju vrstu nejasnoće u okviru onoga što pričate.


 Lav

LAV (23.7.-22.8.)

25.1.2015.
Niko ne zna šta mislite, šta osećate i kakve planove imate u vezi sa budućnošću veze koja vam izgleda veoma nesigurna. Osećate se usamljeno ili se sami izolujete od onih koji bi mogli da vas „pročitaju“. Ponašate se kao krivac ali imate potrebu da o svojim osećanjima razgovarate sa nekim u koga imate poverenja.

26.1.2015.
Mnogo toga vam ne ida na ruku ili niste spremni da učinite, čak i ako znate da bi partner to voleo da doživi od vas, moguće neku vrstu prijatnog iznenađenja. Nemojte mu nametati svoj sistem vrednosti ili svoju volju na   bilo koji način, moguć je konflitk, naročito ako ste duže u vezi.Dobjate poziv za susret sa Bikom ili Jarcem.

27.1.2015.
Odgovara vam pozicija Sunca tako da ako priželjkujete strastvenu avanuru ili flert, može se dogoditi da sretnete nekog koga površno poznajete i poželite da se upustite u nešto ozbiljnije. Oni koji su u brak ili stabilnoj vezi mogu se nadati harmoničnom danu iako je Mesec u Biku prilično zahtevan i čini vas nespremnim na kompromise.


 Devica

DEVICA (23.8. – 22.9.)            

25.1.2015.
Mlade, društevene Device koje često izlaze na mesta za zabavu mogu nesmotreno ući u vezu sa nekim ko nije slobodan ili se mogu zaljubiti u osobu koja ima dosta problema.Želite da budete u dobrim odnosima se nekim ko vam je svojevremno bio simpatičan ili ste  bili u kraćoj vezi.

26.1.2015.
Osećate se spremnim da prihvatite poziv od nekog ko vam je naklonjen naročito ako se radi o osobi sa kojom ste nedavno imali manji konflikt, ili ako se radi o nekom koga smatrate izuzetno atraktivnim i simpatičnim. Nekome jeveoma stalo da vam učini neku vrstu usluge, posebno kada je u pitanjuposao.

27.1.2015.
Imate sklonost ka tajnim ljubavima i moguće da ste jedan od pasioniranih posetilaca FB i da imate čaki lažni profil. Neko vam je opsesija i vi ga bukvalno „proganjate“ pratite sve šta kaže, radi i s kim se druži. Ako imate vezu sa mnogo starijim partnerom, budite taktični jer će zbog nečeg biti na vas ljut.

STRELAC
27.1.2015
Sigurni ste u sebe i pokušavate da na najbolji način organizujete svoj život. Nekome je veoma bitno da može sa vama da podeli mnogo toga, naročito neke konkretne probleme. Ne bi trebalo da propustite priliku da se lepo provedete u društvu Blizanaca, Lava ili Vage. Imate mogućnost proširenja kruga prijatelja i poznanika.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.)

25.1.2015.
Uvereni ste da ćete naći način i prave reči kojim ćete uspeti da doprete do onog ko vam se dopada ili ćete ga ubediti da vam pruži još jednu šansu. Ako se radi o Blzancima, Vodoliji, Lavu ili Strelcu to će se verovatno i dogoditi.Ako ste slobodni, imate dve simpatije od koja je jedna vatreni a druga vazdušni znak.

26.1.2015.
Tranzit Meseca preko znaka Ovna ili Bika može vas iritirati i činiti vas nervoznim. Ne bi trebalo da se raspravaljte ni po jednom pitanju, naročito ne sa nekim ko je okupiran poslom ko uspeva da se nametnete drugima jer je u tom slučaju moguć konflikt.Ostavljate utisak osobe sigurne u sebe i ne dopuštate nikome da vas iznenadi.

27.1.2015.
Vaše verbalne sposobnosi kojima pokušavate nekog da zadivite ili da fascinirate nisu baš vaš najjači adut. Vaš smisao za humor ne odgovara svima ali dana biste mogli osvojiti Jarca, Raka ili Ribe. Vatreni znaci, naprotiv, mogu veoma burno reagovati ne neke vaše komentare koji im nisu po volji. Slobodne Device mogu upoznati Bika ili Lava.


skorpija

25.1.2015.
Mesec u Ribama vam i dalje odgovara ali retrogradni Merkur dosta kvari mogućnost kada je u pitanju lak način na koji biste osvojili nekog koga poznajete od nedavano. Nemojte se previše nervirati ako vam jedna Vaga ili Rak ne budu dali mnogo nade da imate šanse da se pomirite, naročito ako ste raskinuli pre više od godinu dana.

26.1.2015.
Mesec u Ovnu i Biku  čini vas spremnim da da se potrudite više u pokazivanju razumevanja prema stalnom partneru,naročito ako ima poslovnih problema. Ako vam se dopada neko s kim još uvek niste ušli u vezu, morate taktizirati. Pazite da partner ne pomisli da ste prema njemu neiskreni.

27.1.2015.
Ako se budete bavili lepim temama, ako budete organizovali prijatno druženje sa onima koji su vam dragi i ako ne budete bili preveliki kritičar, posebno ako ne budete nalazili mane stalnom partneru, lepo će vam biti. U protivnom, moguće su rasprave za svaku sitnicu jer ste prilično nakraj srca.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

25.1.2015.
Sve što kažete može biti pogrešno čak i u najvećem oduševljenju. Ne bi trebalo da počinjete ozbiljne razgovore sa onima koji vam ne daju za pravo ili sa osobama koje su nedovoljno tolerantne. Imate nekoliko mogućnosti kada je u pitanju izlazak i verovatno nećete biti sigurni koji ćete prihvatiti.

26.1.2015.
Jedan Jarac, Vodolija ili neki  Lav mogli bi biti veoma interesantni, naročito ako s njima treba da se sretnete u većem društvu koje organizuju Blizanci ili Vodolija.Ovo je  idealan dan za one koji su spremni da uđu u novu vezu sa nekim koga poznaju veće duže vremena.

27.1.2015.
Merkur u Vodoliji donosi priličnu nervozu i neku dozu tajanstvenosti u ljubavi. Ako ste u vezi sa vazdušnim ili vatrenim znakom, verovanto oboje želite da sačuvate svoju privatnost po svaku cenu iako se mnogi interesuju za detalje iz vašeg privatnog života. Slobodni Strelci mogu sresti iznenada jednog Ovna i na pomolu je nova romansa.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

25.1.2015.
Želite da dobijete potvrdu da ste u pravu ponekom vema bitnom pitanju koje se tiče vas dvoje. Partner nije naročito tolerantan ili je prilično nestrpljiv,nervozan i želi da se posveti poslu. Ako vam je potrebna harmonična porodična atmosfera, danas je nećete lako ostvariti.

26.1.2015.
Rođeni početkom znaka trude se da osvoje naklonost nekog ko je prilčno nepouzdan ili ne pokazuje koliko je zainteresovan za nastavak veze. Dan je povoljan za druženje sa vazdušnim znacima. Partner očekuje od vas više prilagodljivosti i strpljenja. Nemojte nepotrebno praviti ljubomorne scene.

27.1.2015.
Sa Mesecom  u Biku  Plutonom u vašem znaku u vašem životu ima mnogo dramatike ali i stabilnosti. Pozicija Marsa vas čini lojalnim i vi ćete verovatno želeti da se posvetite osobi koja vam je draga i da provodite sa njom što više vremena čak i ako ona ne bude delila tu želju sa vama, bar ne tim intenzitetom.


vodolija

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

25.1.2015.
Imate način da saznate ono što vas interesuje ali vas to neće previše okupirati iako brinete za osobu koja vam je nekada bila draga. Verovatno niste preterano sigurni u svoja osećanja ili osećate neku vrstu kajanja što se niste u određenom momentu postavili mnogo odlučnije. Strelac i Lav misle na vas.

26.1.2015.
Naglašene astrološke kuće  komunikacija sa Mesecom u Ovnu pre podne i u Biku u poslepodnevnim i večernjim satima čine vas spremnim da se udubite u partnerove probleme. Verujete u dobre namere nekog ko vam se često javlja i želi da sa vama ostvari dobru komunikaciju. Nekome ste posebno dragi i trudi se da vas osvoji.

27.1.2015.


 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

25.1.2015.
Verujete da možete da saznate ono što vas interesuje o osobi koju viđate na poslu ali vam situacija izmiče kontroli. Može se dogoditi da se radi o nekom ko nije slobodan. Biće vam potrebno mnogo više strpljenja da biste bili sa nekim ko vam se dopada ali vi kao da gubite optimizam da je veza moguća.

26.1.2015.
Mars u vašem znaku  vas i čini romantičnim. Emocije uglavnom ne možete da kontrolišete i mnogo toga vas nervira u vašem privatnom životu koji vam izgleda prilično neorganizovan.Ako vas interesuje Strelac, nema mnogo šansi da vam odgovori istim žarom. Nemojte se nervirati zbog nečega što možete čuti na svoj račun, naročito kada je pitanju jedna Vodolija.

27.1.2015.
Odogovara vam društvo ambiciozne osobe i verovatno nećete propustiti priliku da se sretnete sa nekim ko gradi karijeru ili je odlučan da bude sa vama čak iako nije slobodan. Verujete da možete da se snađete u društvu u kome se vode ozbiljni razgovori i možda planirate da svojim stavom po nekim važnim pitanjima fascinirate osobu koja vam se dopada


 

facebooktwittergoogle_pluspinterest