Dnevni ljubavni horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest
facebooktwittergoogle_pluspinterest

OVAN (21.3.- 20.4.) 

27.9.2016.
Moguće su ljubavni nesporazumi i verovatno nećete biti u stanju da  lako rešite problem sa dugogodišnjim partnerom, naročito ako se radi o nečemu što vam je do skora bio kamen spoticanja u vašem načinu komunikacije.Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko vam nije naročito simpatičan.

26.9.2016.
Mars, vladalac vašeg znaka samo što nije izašao iz Strelca i može vam doneti, ako ste rođeni početkom znaka neko novo poznanstvo na poslu a ukoliko ste rođeni krajem znaka negde na putovanju u inostranstvo ili poznanstvo sa strancem. Možete se zaljubiti  u jednu Vagu ili Strelca.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 bik

BIK (21.4.-21.5.)

27.9.2016.
Dobro se osećate u društvu ozbiljnih osoba sa kojima imate o čemu da pričate. Verujete da možete da se dogovorite sa jednim Lavom u vezi sa nečim što vas u priličnoj meri opterećuje.Neko će želeti da vam učini po volji ali vi to nećete biti spremni da prihvatite.

26.9.2016.
Spremni ste da se angažujete oko nekog ko vam je posebno drag. Ako se radi o nekom sa kim ste nekada često putovali ili ste nekada bili u nekoj vrsti veze, dobićete priliku da nastavite vezu. Nemojte ulaziti u vezu sa osobom za koju niste sigurni da nije slobodna.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daly Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

27.9.2016.
Dobro se osećate u društvu osoba koje vas u svemu podržavaju a danas nemate mnogo nerava ni za čije kritike. Verujete da biste mogli da se pomirite sa jednom Vagom ako biste promenili stil u ponašanju ali u stvari, ako se radi o nekom kome se se ozbiljno zamerili, to vam verovatno neće lako poći za rukom.

26.9.2016.
Niste sigurni šta vaš partner planira kada je u pitanju zajednički život. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Lavom ili Devicom, moguće je da ćete dobićete ideju da razgovarate o bitnim pitanjima koja se tiču nastavka vaše veze..

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,,Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 rak

RAK ( 22.6.- 22.7.)

27.9.2016.
Mesec na pragu Device može doneti sredovečnim predstavnicima vašeg znaka mogućnost obnove veze sa nekim ko vam je veoma naklonjen. Nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o osobi koja živi u nekoj dalekoj zemlji a u poslednje vreme vas ignoriše.

26.9.2016.
Mesec u Lavu i Venera u Škorpiji mogu delovati na vas izazovno jer imate dve mogućnosti kada je u pitanju neko ko je veoma ambiciozan i neko ko vam deluje veoma tajanstveno.Nemojte ulaziti u raspravu sa nekim ko ima jake argumente, čak iako je u pitanju vaš dugogodišnji partner.

 Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope AstroZenit Daily Love Horoscope,   Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)
 
27.9.2016.
Naporan dan za one koji žele da se uključe u nov posao u okviru koga bi mogli sresti nekog s kim su nekada bili u vezi. Dobićete priliku da povedete ozbiljan razgovor sa osobom koja vam je veoma simpatična i koja će pokazati veliko razumevanje za vas čak i ako vas pomalo bude kritikovala.
 
26.9.2016.
Mesec u vašem znaku jednom mesečno u dobrom aspektu sa Uranom donosi želju za promenom u vašem životu i čini vas spremnim da se uključite u neki posao koji bi mogao da vam donese mogućnost češćeg susreta sa nekim ko vam je veoma drag. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Strelcem.
 Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope AstroZenit Daily Love Horoscope,   Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

27.9.2016.
Nemojte se previše nervirati ako vas Jarac ili Rak budu kritikovali ili ako vam ne budu dali za pravo po nekokm veoma bitnom pitanju. Moguće da se radi o rodbinskim vezama. Želite da dobijete u vremenu kada je u pitanju veza sa Ribama ili Bikom koji se ponašaju pomalo tajanstveno.

26.9.2016.
Pluton, vladalac vašeg segmenta komunikacije u aspektu sa Merkurom može doneti nove okolnosti za koje ste izgubili nadu da se mogu pojaviti. Trebalo bi da potražite savet od nekog ko ima dobro iskustvo kad je ljubav u pitanju. Bićete u prilici da proširite krug svojih prijatelja.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.) 

27.9.2016.
Trudite se da nađete najbolji način kako da izgladite odnos sa nekim ko je prilično sujetan, nedovoljno spreman na bilo kakav dijalog i verovatno se radi o nekom ko je svojeglav po pitanju zajedničkih planova u vezi sa budućnošću. Pokušajte da se dogovorite sa Jarcem oko bitnih pitanja.

26.9.2016.
Očekujete nekog sa kim ste radili i ko će biti spreman da vas pozove na izlazak. Možete imati korist od onih koji su vam bliski, moguće od partnera. Ako dobijete poziv od nekog Lava ili Vage, pružate im priliku da izraze svoja osećanja prema vama.

Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

27.9.2016.
Vaše emocije su veoma snažne ali vi ih držite pod kontrolom i trudite se da na svaki način nađete neko opravdanje za neki svoj postupak koji se nije dopao osobi koja vam je draga. Ako se osećate usamljenim, verovatno će vam se naći pri ruci osoba sa kojom ste se oduvek dobro razumeli.

26.9.2016.
Možete se osećati dobro jer je Venera u dobrom aspektu sa Marsom i donosi vam nova poznanstva. Pozicija Meseca označava vašu emocionalnu nestabilnost kojom se pod hitno treba pozabaviti. Pokušajte da nađete dobrog prijatelja sa kojim možete razgovarati o vašim problemima koje imate sa partnerom.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

27.9.2016.
Želite da se sretnete u četiri oka sa nekim ko vam je veoma drag i ako budete bili u prilici razgovarate o nečemu što vam je veoma bitno a ne tiče se emotivnih odnosa, možda nećete naići na potrebno razumevanje. Dobro se slažete sa Vodolijom koja vam po mnogim pitanjima popušta.

26.9.2016.
Aspekt između Saturna u vašem segmentu ličnosti i Neptuna može biti deprmirajući za vas ako niste sigurni šta zaista osećate od vaše veze. Trebalo bi da budete mnogo realniji kada se radi o ljubavnoj vezi sa nekim Rakom ili Škorpijom. Niste spremni da iskreno govorite o vašim emocijama.

Love Horoscope, Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

  Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

27.9.2016.
Želite da ostavite povoljan utisak na Škorpiju i Raka koji o vama veća imaju lepo mišljenje. Ne odustajte od pokušaja da se dogovorite sa jednim Rakom oko zajedničkog puta čak i ako ne bude imao dovoljno strpljenja za vas. Slobodni predstavnici vašeg znaka mogu očekivati poziv za izlazak.

26.9.2016.
Mars na pragu vašeg znaka donosi priličnu konfuziju zbog čega možete biti preterano nesigurni u sebe ili, ako znate šta hoćete, nerealni. Sve što radite neko komentariše, čak neko spekuliše i kada su vaši planovi u pitanju. Moguće da se radi o članovima porodice koji žele da imaju kontrolu nad vašim poslovnim potezima.

Daily Love Horoscope,Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

   

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

27.9.2016.
Naporan dan za porodične odnose i za one koji nisu u stanju da lako nađu zajednički jezik sa nekim koga dugo poznaju iako bi to mogli ako bi bili popustljiviji. Ako ste mladi, veoma ste buntovni i pokušavate da roditeljima nametnete svoje želje, moguće i roditeljima svog partnera

26.9.2016.
Vaša porodica misli da bi neki Lav ili Vaga mogli biti mnogo prikladniji partner nego neki Strelac ili Devica. Ako ste slobodni, možete dobiti želju da budete u vezi sa ljubavnim partnerom samo zbog zadovoljstva ne planirajući da budete u ozbiljnoj vezi bar izvesno vreme.

HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

27.9.2016.
Povoljan dan za one koji žele da razgovaraju sa jednom Škorpijom ili Rakom o nečemu što ih duže vreme tišti. Verujete da je moguće da se pomirite sa nekim koga ste upoznali na nekom putu, najverovatnije da se radi o osobi koja je mnogo iskusnija od vas i moguće dosta starija.

26.9.2016.
Sa Mesecom i Neptunom u vašoj astrološkoj kući ličnosti i u Lavu  može vam doneti tendenciju  da budete previše optimistični kada je u pitanju neka situacija koja nije društveno prihvaćena. Pokušaćete da pokažete dobar deo pragmtizma u ljubavi jer ste prilično nerealno.Mars u Strelcu donosi nekog sportistu  u vaš život, nekog ko živi u inostranstvu.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope  AstroZenit Daily Love Horoscope,   Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest