Dnevni ljubavni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest

 


OVAN ( 21.3.- 19.4.)
.

2.3.2015. 
Imate mogućnost da se sretnete sa Vodolijom, Rakom ili Vagom u nekom većem društvu, moguće na nekom koncertu. Nemojte biti previše nametljivi, bez obzira da li se radi o stalnom partneru, ili o nekom koga ste tek upoznali. Pokušajte da budete što je moguće uviđavniji i ako treba, budite  Vi ona strana koja organizuje susret

3.3.2015.
Jedan od pozitivnijih dana jer vam ide u prilog pozicija ljubanih planeta u vašem znaku, Venere i Marsa u aspektu sa Jupiterom i Mesecom. Maštate o nekom ko živi u inostranstvu i sa kim možete ostvariti romantičnu i strastvenu vezu. Moguće da već dobro znate o kome se radi. Dobijate poziv da se sretenete sa nekim ko je mnogo mlađi od vas.


 bik

BIK (21.4.-21.5.).

2.3.2015. 
Ako dobijete poziv da se vidite sa nekim koga dugo niste imali prilike da sretnete, naročito negde na putu, najverovatnije ćete biti oduševljeni pozivom koji će nakon toga uslediti. Nalazite se u prilično napronom periodu, jer preovladavaje vatrenih znakova loše utiče na vaše psihičko stanje.

3.3.2015.
Potreban vam je mir ali priželjkujete i neku vrstu uzbuđenja ili neki susret. Voleli biste kada bi se to dogodilo negde u nekom intimnom ambijentu, bilo da vas neko poseti u domu ili da se sretnete na nekoj zabavi zatvorenog tipa. Malo toga vam je jasno kada je u pitanju neko ko često boravi u inostranstvu i ko moguće nije slobodan.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

2.3.2015. 
Jedan od boljih dana, u toju kojih druženje sa vazdušnim znacima, koje poznajete preko posla, naročito sa jednom Vodolijom, može doneti satisfakciju. Imate veliku potrebu da date na znanje kako se osećate, i da želite malo sadržajniji društveni život. Jedan Ovan će imati razumevanja za vas.

3.3.2015.
Želite da dominirate i pokušaćete da se izborite za nešto bar za susret sa osobom koja je egzaltirana, posvećena karijeri, putovanjima i maštanjima o nekim velikim poslovima. Imate nekoliko mogućnosti na emotivnom planu ako ste slobodni a ako ste u stalnoj vezi ili braku, partner očekuje bezrezervnu podršku.


 rak

RAK (21.6. – 22.7.)       

2.3.2015. 
Ne odgovara vam tranzit Merkura preko Vodolije, zbog čega možete biti nervozni, nestrpljivi i nespremni da prihvatite sugestije partnera u vezi sa vašim poslom. Dopada vam se ambiciozna osoba, koja radi u medijima, ili sa strancima. Ako ste slobodni, a mislite na jednu Ribu, nemojte oklevati da je pozovete.

3.3.2015.
Neko želi da vam pomogne i pokušaće da vam se približi preko posla. Trudite se da ostavite utisak samostalne osobe ali neko s kim radite ili često dolazite u kontakt zbog posla, daće vam na znanje da je spreman da vam bude desna ruka u svemu,ukljčujući tu i mogućnost emotivne veze. Ako ste u braku, partner planira put.


 Lav

LAV (23.7.-22.8.)

2.3.2015. 
Sunce, simbol ega vladalac vašeg znaka, u napetom aspektu sa Saturnom, može doneti konflikt u domu oko nečega što je čisti povod za rasprave. Potrebno je da pokažete više zanimanja za partnerov hobi i za njegove poslovne planove. U društvu jedne Vodolije, možete dobiti želju za obnavljanjem nekadašnje ljubavi, čak i ako znate da ona nije dobar izbor za vas.

3.3.2015.
Verujete da možete da zavedete koga poželite samo je potrebno da se potrudite da do toga dođe. Vi ste međutim prilično pasivni i očekujete da vama neko posveti pažnju. Ako vam se dopadaju Bik, Vaga ili Ovan, nađite način da ih osvojite, ako treba humorom ili obećanjima koja ćete morati i da ispunite.


 devica}Devica

DEVICA (23.8. – 22.9.)

2.3.2015. 
Naporan dan za većinu neprilagodljivih predstavnika vašeg znaka, jer tranzit Meseca preko Lava negativno utiče na vaše nervno stanje. Imate potrebu da se raspravljate, što partner neće prihvatiti, a u većem društvu možete prouzrokovati raspravu.  Veza sa Bikom ili Rakom može biti izvor stresa.

3.3.2015.
Pozicija Meseca čini vas spremnim da se udubite u partnerove probleme. Ipak, mnogo toga vam ne ida na ruku ili niste spremni da učinite, čak i ako znate da bi partner to voleo. Nemojte mu nametati svoj sistem vrednosti ili svoju volju na   bilo koji način, moguć je konflitk, naročito ako ste duže u vezi.


vaga

VAGA (23.9.-21.10.)

2.3.2015. 
Jedan od boljih dana, jer vam odgovara pozicija Meseca i Jupitera u Lavu i Merkura u Vodoliji. Pokušavate da svoj optimizam prenesete i na partnera. Ako ste u vezi sa vazdušnim znakom, savršeno vas razume, ali ne Bik ili Ribe, mogu vam postavljati uslove koje nećete moći da ispunite. Dobro se slažete sa Ovnom.

3.3.2015.
Odgovara vam pozicija planeta u Lavu i Ovnu. Trudite se da nađete način kako da se dogovorite sa jednim zemljanom znakom, moguće Jarcem ali ćete od toga odustati. Verujete da možete da se dogovorite sa Strelcem oko bitnih pitanja samo je potrebno da budete manje osetljivi na kritike, naročito ako dolaze od jednog Lava ili Ovna.


skorpija

ŠKORPIJA ( 22.10.- 19.11.)

2.3.2015. 
Okruženi ste onima koji vas vole i razumeju, koji su spremni da vas podrže u vezi sa vašim odlukama, ali i profesionalnog života. Ipak, moguće je da imate osećaj da ste bez razloga kritikovani, i da se malo toga odvija onako kako biste Vi želeli. Slobodne Škorpije treba da pokažu inicijativu u vezi sa jednom Ribom.

3.3.2015.

Mnogo planeta u vatrenim znacima vam ne odgovara.Emocije uglavnom ne možete da kontrolišete i mnogo toga vas nervira u vašem privatnom životu koji vam izgleda prilično neorganizovan.Ako vas interesuje Ovan, nema mnogo šansi da vam odgovori istim žarom. Nemojte se nervirati zbog nečega što možete čuti na svoj račun, naročito kada je pitanju jedna Škorpija.

 


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

2.3.2015. 
Povoljan dan za one koji se bave sportom, vole da putuju ili su prisutni u medijima. Imate mogućnost da popravite odnos sa jednom Vodolijom i Blizancima, ali ne i sa Vagom, koja vas kritikuje za vaše dobro. Direktnost jednog Bika ili Ovna takođe može loše uticati na vaš ego.

3.3.2015.
Ne bi trebalo da se raspravaljte ni po jednom pitanju, naročito ne sa nekim ko je okupiran poslom ko uspeva da se nametnete drugima jer je u tom slučaju moguć konflikt. Previše ste naizgled sigurni u sebe u stvari pokušavate da se adaptirate na neke nove okolnosti u vezi koje su za vas veoma značajne, moguće da se radi o pokušaju zajedničkog života.


 jarac}Jarac.

JARAC ( 22.12.-19.1.).

2.3.2015. 
Izlaz iz svih problema emotivne prirode, uključujući i osećanje samoće, nalazite u radu. Ako se bavite umetnošću, možete sresti nekog ko je mnogo talentovaniji od vas i spreman da podrži vaše ambicije. Moguć je susret na poslu sa jednim Rakom, Bikom ili Škorpijom.

3.3.2015.
Ako ste u vezi sa osobom koju poznajete sa posla,može doći  i do neke vrste ucene ili prebacivanja, jer ste veoma posesivni. Bolje se prepustite osećanjima i budite spremni na otvoren razgovor.Ako želite da zavedete jednog Ovna ili Lava, bolje odustanite od te ideje jer nećete moći s njima da izađete nakraj. Verovatno ćete dobiti poziv od Raka ili Riba za večernji susret.


 

 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

2.3.2015. 
Naglašen znak Ovna i Lava donosi potrebu za sadržajnom vezom sa umetnikom, lekarom ili sportistom. Dobro se slažete sa jednom Škorpijom.Moguć je poziv od vama bliske osobe koja često službeno putuje u inostranstvo. Ako ste rođeni sredinom sedamdesetih, moguće poznanstvo sa nekim ko nije slobodan.

3.3.2015.
Ovaj dan bi mogao biti vrlo interesantan ako niste preosetljivi i ako nemate nerealne ideje.Ne pristajete na ucene od strane Blizanca, Device ili Lava ali niste ni dovoljno ubedljivi da biste se postavili kako treba. U suštini ste veoma impulsivni i skloni ishitrenim reakcijama. Veza sa Ribama može biti veoma naporna.


 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

2.3.2015. 
Povoljan dan za tipične predstavnike vašeg znaka koji vole da izlaze, ali napet aspekt vašeg između vašeg Sunca i planeta u znaku Bika, donosi konflikt sa članovima porodice. Niste spremni da napravite nikakve ustupke, ukoliko ste u dužoj vezi ili braku sa Škorpijom, Bikom ili Ovnom. Možete imati raspravu sa partnerom u vezi sa novcem.

3.3.2015.
Imate potrebu da privučete nečiju pažnju i da se postavite drugačije nego što bi trebalo. Osećate se nespremnim da prihvatite poziv od nekog ko vam je naklonjen ako se radi o osobi sa kojom ste nedavno imali manji konflikt, naročito ako se radi o nekom koga smatrate mnogo superiornijih od vas. Trudite se da niko ne primeti da vam je stalo do osobe sa kojom ste do skora bili u kontaktu.


 

facebooktwittergoogle_pluspinterest