Dnevni ljubavni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest


OVAN
(21.3.- 20.4.)

19.12.2014.
Današnji dan može biti stresan ako niste spremni da se prilagodite uslovima koje vam postavljaju Rak ili Bik. Ipak, možete očekivati dobar provod ako vi budete organizovali susret. Dobro se osećate u društvu Lava i bićete u prilici da se sretnete sa nekim ko vam je oduvek bio veoma simpatičan.

20.12.2014.
Mesec u svom tranzitu preko Strelca donosi mnoge nove momente u ljubavnom životu kako onima koji su u vezi tako i slobodnima. Možete očekivati da će vam se javiti nekadašnja simpatija ili osoba sa kojom ste bili u vezi a koja živit u inostranstvu. Sa Vagom su mogući nesporazumi ako se radi o članu porodice.

21.12.2014.
Neko će vas pozvati, najverovatnije jedan Rak ili Ribe i želeće sa vama da se sretnu, da negde izađete zajendo. Verujete da možete da se uključite u neki posao u okviru koga je angažovan neko ko vam se dopada.Ne bi trebalo da ulazite u raspravu sa nekim ko je često spreman da vas kritikuje. Moguća romansa sa osobom koja često putuje u inostranstvo


 

bik

 BIK (21.4.-21.5.) 

19.12.2014.
Spremni ste da se suočite sa problemom na način na koji to ranije niste bili. Možda ćete pokušati da taktaizirate ali ćete ipak pokazati ono što osećate i reći ćete ono što mislite iako to nije baš za vaše dobro. Bik vas savršeno razume a Ribe i Škorpija vam pružaju podrušku. Ako ste slobodni i dopisujete se sa nekim ko živi u inostranstvu, moguć je susret.

20.12.2014.
Sunce se sprema da uđe u Jarca, znak koji vama savršeno odgovara. To bi moglo značiti da ćete primeniti drugačiju taktiku i da ćete biti spremni da se aktivnije pozbavaite svojim ljubavnim živitom. Neko želi da se sa vama sretne negde na putu, verovatno se radi o Jarcu ili Vagi.

21.12.2014.
Dobijate vest od osobe koja često putuje u inostranstvo ili se bavi umetnošću. Dobićete poziv od nekog ko vam je posebno veoma drag. Nemojte ulaziti u vezu sa nekim za koga znate da nije slobodan. Neko će želeti da se sretne sa vama, najverovatnije da se radi o jednom Raka.Verujete da možete da povratite naklonost jednog Strelca.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

19.12.2014.
Spremni ste da se suočite sa problemom ili da se izvinite na način na koji to ranije niste bili. Možda ćete pokušati da taktaizirate ali ćete ipak pokazati ono što osećate i reći ćete ono što mislite iako to nije baš za vaše dobro. Lav želi izlazak sa vama a neki Strelac i Vaga vam pružaju podrušku.

20.12.2014.
Merkur u Jarcu može podstaći kod vas potrebu da saznate šta se zaista dešava između vas  i partnera jer vam mnogo  toga nije jasno. Pokušavate da vladate osećanjima ali vam to teško polazi za rukom. Jedan Strelac, Devica ili Škorpija mogli bi vas zaintrigirati svojim ćutanjem.

21.12.2014.
Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana jer ste u stanju da se maksimalno izborite za ono do čega vam je stalo. Ne bi trebalo da pokazujete neku dozu manje osvetoljubivosti prema nekom ko vam se svojevremeno zamerio. Trudite se da date na znanje da ste superiorni ali time mnogo ništa ne dobijate.


rak

RAK (21.6. – 22.7.)                

19.12.2014.
Sa mnogo entuziajazma pristupate rešavanju praktičnih problema naročito ako vam je partner rođen u znaku Jarca ili Bika. On možda očekuje od vas da budete malo strastveniji i zabavniji  i zato se potrudite da mu date na znanje koliko vam je stalo da bude srećan sa vama.Dobijate poziv da se sretnete sa Rakom.

20.12.2014.
Kako veče odmiče tako će i vama biti sve zanimljivije i izazovnije da prihvatite poziv za izlazak od nekog ko vas izuzetno privlači, čak i ako ste zauzeti ili ako se radi o nekom ko nije slobodan. Dan i veče puni izazova naročito ako vam se dopadaju Blizanci, neki Ovan, Vodolija ili Strelac.Danas bi vas mogli privući oni na koje inače ne biste nikada obratili pažnju.

21.12.2014.
Prepun znak Jarca loše se odražava na vaše nervno stanje u svakom pogledu,zbog čega su vaše emocije preterano uzavrele a želite da ostavite utisak smirenosti i kao da kontrolišete situaciju. Imate potrebu da delite pravdu i pokazujete svima da se sa vama ne mogu poigravata.Nemate strpljenja za partnera koji vas često kritikuje.


 

Lav

LAV (23.7.-22.8.).

19.12.2014.
Nemojte dozvoliti Vagi da vam se nametne ako ne želite njeno društvo. Možda neka Škorpija  ima potrebu da vam nešto kaže u poverenjeu ali se dvoumi i verovatno će se uzdržati od komentara, posebno ako se radi o vašem stalnom parnteru. Ukoliko imate nekakve sumnje da li vam je veran, bolje se dalje ne raspitujete na tu temu.

20.12.2014.
I dalje se nadate da biste mogli da osvojite naklonost jednog Bika ili Vage. Ako vam je to već pošlo za rukom, moguće je da ćete imati mogućnost da izađete negde sa društvom. Slobodni Lavovi mogu biti u prilici da upoznaju nekog ko je mnogo mlađi ili mladolik.Moguća romansa sa osobom koja je prisutna u medijima.Dan je odličan za druženje sa prijateljima.

21.12.2014.
Tranzit Meseca odgovara nostalgičnim predstavnicima vašeg znaka koji su sklon maštanju o nekom ko je veoma zauzeti ili s kim ste imali nekada lepu romansu. Moguć je susret negde na kraćem putu ili posredstvom prijatelja Odgovaraju vam pozicije Meseca i Urana Dobar ste taktičar u ljubavi i spremni da uđete u novu vezu.


Devica

DEVICA (23.8. – 22.9.)            

19.12.2014.
Trudite se da vas prihvati jedan Ovan vas čine veoma nestrpljivim i pokušaćete da nađete neko kompromisno rešenje ukoliko se budete videli sa Ovnom, Blizancima ili Vagom.Današnja  pozicija Meseca uglavnom vas čini nervoznom ali pošto verovatno očekujete nečiji poziv, bićete ipak spremnim da ga sačekate ili ako je potrebno da napravite prvi korak da bi došlo do susreta.

20.12.2014.
Pomalo vas zamara partner koji  je posvećen previše karijeri. Imate potrebu za druženjem i izlaskima a mogući su gosti u kući.Ako ste muškarac osoba dosta mlađa od vas ili koja često putuje,moguće da će vas kontaktirati. Pozicija Venere vas čini prilično uzdržanim i tajanstvenim.Partner može pokazivati ljubomoru i potrebu za svađom Ako je inače tome sklon, ne ulećite u zasedu, jer partner jedva čeka da mu date povod za svađu.

21.12.2014.
Prenaglašenost znaka Jarca može kod vas podstaći želju za provodom, flertom ili ako vam se dopadaju Bik i Vaga, slobodno ćete se upustiti u avanturu ne razmišljajući mnogo o tome da li je druga strana slobodna i pouzdana. Asteroid Eros i Amor povoljno utiču na vaš ljubavni život. Dobijate poziv da se sretnete sa Ribama ili Jarcem.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.)

19.12.2014.
Poslovi sa osobama koje žive u inostranstvu mogu doneti interesantan susret ili ćete  uspeti da se danas vidite sa osobom koja vam je posebno draga. Dopadate se osobi koja moguće radi sa strancima ili često putuje na englesko jezičko područje. Mnogi misle za vas da vodite dvostruki život i da niste baš pouzdani kao ljubavni partner.

20.12.2014.
Danas ste raspoloženi za razgovor sa partnerom o nekim bitnim pitanjima i možete dati neko obećanje koje nećete biti u stanju da ispunite. Ako ste slobodni, nekome je veoma stalo da se sa vama sretne negde u gradu i ako se radi o bliskom prijatelju, imajte sluha za njegove probleme. Mnogi vam žele dobro a vi toga niste uopšte svesni, odbijate svaku sugestiju.

21.12.2014.
Pozicija Jupitera  podstiče kod vas želju da budete u vezi sa nekim s kim ste nekada imali mnogo dodirtnih tačaka ili ste se bar sjajno razumeli. Sada vam se čini da partner baš i nije tako raspoložen za viđanje kako je to bio u prethodnom periodu. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa njim. Moguća je romansa sa osobom poznatom u javnosti.


skorpija

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

19.12.2014.
Konjukcija Meseca i Saturna u vašem znaku čini vas da  ste za mnoge neprepoznatljivi. Trudite se da ostavite utisak suprotan onome kako se zaista osećate. Neko s kim ste izuzetno bliski, moguće da se radi o bliskom saradniku, udvaraće vam se na javnom skupu. Slobodne Škorpije mogu nekog upoznati na putu ili mogu obnoviti vezu sa Rakom.

20.12.2014.
Ako ste rođeni u drugoj polovini znaka potrebna vam je sigurnost i moguće je da ćete rešiti da stupite u brak ili vam je to velika želja. Ne podnosite usamljenost. Druženje sa vatrenim i zemljanim znacima može vam prijati čak iako niste od onih koji sa njima mogu lako da uspostave dobru komunikaciju. Imate utisak da se nešto krupno dešava u vašem životu.

21.12.2014.
Mesec svojim tranzitom preko znaka Strelca donosi  mogućnost susreta sa nekim ko je često na putu, moguće u inostranstvu a poznajete ga preko posla. Ako vaš posao ima veze sa medijima, možete očekivati interesantan susret u nekom većem društvu ili negde na javnom mestu.Najverovatnije će vam se udvarati jedan Lav koji nije siguran kako ćete reagovati na njegovo udvaranje.


strelac.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

19.12.2014.
Porodica pokuašva da se meša u vaš život iz najboljih namera. Savetuju vam nešto što vi nerado prihvatate ali to isto kada vam kažu prijatelji, voljni ste da usvojite kao savet ii sugestiju. Tranzit Meseca preko astrološke kuće tajnih ljubavnih odnosa donosi u vaš život nekog ko je trenutno van zemlje ili često putuje.

20.12.2014.
Pozicija Marsa vas čini strastvenim i ako ste slobodi, sklonim neobaveznim kontaktima. Danas budite spremni da odete negde ne neko javno mesto ili neki veći skup.Sunce se sprema da napusti vaš znak  zbog čega imate potrebu da znate na čemu ste jer vam se čini da pomalo gubite tolo pod nogama. Neko želi da vam pomogne da rešite problem ali vi to odbijate.

21.12.2014.
Veoma ste konfuzni u pogledu onoga što želelite a vaši ciljevi su trenutno prilično neostvarivi. Bilo bi dobro da ste bolje organizovani međutim vi se ponašate kao da ne znate šta hoćete. Naglašeno astrološko polje inostranstva čini vas spremnim da se sretnete sa osobom koja često putuje i sa kojom imate šanse da se sretnete na nekom romantičnom mestu.


Jarac

JARAC ( 22.12.-20.1.) 

19.12.2014.
Niko ne može da vas uveri da po nekim bitnim pitanjima grešite, naročito kada pravite jaz između porodice i partnera jedne ili druge strane. Slobodni Jarcu mogu  očekivati poznanstvo sa Ovnom ili Blizancima koji se bave umetnošću.Ovo je naporan dan za one koji nisu sprmni na na kakav ustupak ma po kom pitanju.

20.12.2014.
Pozicija Venere vas čini uzdržljivim a pozicija Marsa nedovoljno tolerantnim i nestrpljivim. Imate potrebu za verbalnom dominacijom nad partnerom ali ćete se ipak uzdržati od komentara koji bi mogli da poremete vaš odnos. Dobro se razumete sa  Bikom i Devicom a Vodolija i Ovan pokušavaju da poremete odnos između vas i Blizanaca.

21.12.2014.
Tranzit mnogih planeta preko vašeg znaka čini vas opterećenim brigama.Trudite se da nađete način kako da se dopadnete nekom ko se pomalo pravi važan u vašem društvu. Možda je jedini pravi način da tu osobu ignorišete. Osećate se dobro u društvu Škorpije, Device ili Riba.


vodolija

19.12.2014.
Odgovara vam tranzit Meseca ako vam se dopada Rak koga viđate na poslu o a ne odgovara onima koji imaju naglašen element vazduha i vatre, naročito naglašen znak Ovna. Spremni ste da se angažujete oko partnerovih poslova, naročito ako ste želeli da radite zajedno s njim.Slobodne Vodolije mogu očekivati poziv od jednog Raka, Riba ili nekog ko vam je posebno veoma drag.

20.12.2014.
Pozicija mnogih planeta u Jarcu vas čini nespokojinim  i mnogo toga u vezi sava vašim privatnim životom vas pomalo uznemirava jer ne držite situaciju pod kontrolom. Najbolje se osećaju Vodolije koje su u vezi sa Ribama. Pozicija Venere u Jarcu vas čini tajanstvenim  a Marsa prilično upornim da partneru nametnete svoju volju. 

21.12.2014.
Tranzit Meseca povoljno deluje na vas zbog čega ćete imati priliku da se maksimalno angažujete u vezi koja vas u potpunosti ispunjava. Trudite se da nađete način kako da se dogovorite sa jednim Ovnom oko rasporeda zajedničkih obaveza jer ako vam se on dopada, verovatno nema mnogo vremena za vas. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Ovnom.


 ribe

RIBE (20.2.- 20.3.).

19.12.2014.
Škorpija i Rak vam daju na znanje da ih nervira vaša ambicija a vama se čini da se po mnogim pitanjima ni za šta ne pitate.Ipak, jasno vam je da je partneru stalo do vas. Trebalo bi da budete manje osetljivi na kritiku. Moguća ljubomorna scena sa stalnim partnerom i to s jakim razlogom.Ne odolevate šarmu jednog Bika.

20.12.2014.
Naporan dan za  Ribe koje su u braku ili za one koji žele da ih svi ostave na miru, naročito članovi porodice. Nekome je stalo da se sa vama dogovori oko nekih praktičnih problema ali vi ne želite kontakt sa onima koji vas zamaraju, čak i ako se radi o stalnom partneru, zajedničkim problemima ili o nekome kome se vi dopadate a vi ste prilično ravnodušni.

21.12.2014.
Niste raspoloženi da se viđate sa Strelcem iako će on insistirati na tome. Pokušaćete da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa osobom koja vama je draga u vezi sa putovanjem ili nekih zajedničkim važnim događajem, moguće nekom vrstom proslave. Ako ste slobodni, očekujete da će vam se javiti neko koga ste nedavno upoznali.


 

 

Jasminka Holclajtner

 

facebooktwittergoogle_pluspinterest

 


 

Jasminka Holclajtner

 

facebooktwittergoogle_pluspinterest

 


 

Jasminka Holclajtner

 

facebooktwittergoogle_pluspinterest