Dnevni ljubavni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest


OVAN
(21.3.- 20.4.)

16.12.2014.
Prija vam društvo osobe koju ste nedavno upoznali, naročito ako se bavi umetnošću ,ali verovatno nemate mnogo vremena za nju zbog nekih svojih obaveza. Ako se do sada niste zaljubili,na službenom putu,ili na nekom sastanku susrešćete interesantnu osobu. Ako imate partnera, predstoji manji konflikt jer ste oboje ljubomorni.

17.12.2014.
Zbog  tranzita Merkura osećate se prilično konfuzno po pitanju odluka koje treba da donesete kada je u pitanju ljubavni život ili porodični, bez obzira koja ste generacija. Moguće da je partner prilično ljubomoran ili vam daje povod da vi budete sumnjičavi. Niste sigurni koga treba da pitate za savet, bez obzira da li se radi o stručnjaku ili o bliskom prijatelju.

18.12.2014.
Dan je izuzetno uzbudljiv  ako vam se dopadaju Škorpija, Rak ili Vodolija i ako imate dovoljno strpljenja da se posvetite partneru. Niste sigurni da biste mogli imati uspeha kod Vage ili Bika i čak i ako vas izuzetno privlače. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim koga dugo niste videli, možda ste se povremeno viđali negde u nekim neobavezni krugovima.Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa partnerom ako je ljubomoran.


 

bik

 BIK (21.4.-21.5.) 

16.12.2014.
Bilo bi mudro da prihvatite poziv od  jednog Lava ili Strelaca a moguće i Vage. Imate nekoliko mogućnosti kada je ljubav u pitanju a vi se nećkate. Ne oklevajte u ljubavi nego budite direktniji i otkrite emocije. Moguća je vrlo romantična sms od nekoga koga niste izvesno vreme imali prilike da sretnete.Venera u Jarcu vas čini prilično konverzativnim.

17.12.2014.
Iako ste okupirani poslom, imate dovoljno vremena da se posvetite rešavanju dilema u vezi sa ljubavnim životom. Nekome je veoma bitno sa vas ima za parijtaelja bar ako ne želite neku ozbiljniju vezu.Trudite se da osvojite naklonost nekog ko vam se duže vreme već dopada i s kim niste uspeli da se možda vidite izvesno vreme. Ako spadate u preduzimljive predstavnike vašeg znaka, verovatno ćete dati povod osobi koja vam se dopada da vam se javi.

18.12.2014.
Ovo je za većinu predstavnika vašeg znaka prilično uzbudljiv dan, romantični ste i dajete na znanje da očekujete od drugih da se prema vama ponašaju sa poštovanjem. Neko ko živi u inostranstvu posebno vas intrigira.Želite da dobijete u vremenu, naročito ako se radi o vezi sa vatrenim znakom koji vas je već više puta razočarao. Imate mogućnost da sa stalnim partnerom popravite odnos.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

16.12.2014.
Ukoliko ste mladi,neko ko se bavi sportom ali istovremeno i privatnim biznisom a pokušava da ostavi utisak kao da vas ne primećuje privući će vašu pažnju. Ako ste muškarac, u vezi ste sa  osobom koja je temperamenta ali vam je iskreno privržena, i to bi trebalo da cenite. Neko pokušava da vas osvoji na način koji vama baš i ne dogovara sasvim.

17.12.2014.
Konfuzni ste zbog tranzita Mekura što vas čini istovremeno znatiželjnim, posesivnim,ljutim ili sklonim da se vređate za svaku sitnicu.Ovo bi mogao biti za vas stresan dan ako ste već u zategnutim odnosima sa partnerom a tranzit Sunca se negativno na predstavnike vašeg znaka, posebno kada je u pitanju osoba koja je slične struke vašoj ili je znate iz poslovnih krugova.

18.12.2014.
Moguć je susret sa nekim ko vam se izuzetno dopada. Želite da dobijte priliku da se sretnete sa nekim ko vam duguje neku vrstu objašnjenja. Imate potrebu da se sretnete sa Bikom ili Ribama koji bi mogli da vam daju na znanje da ste im  veoma dragi.  Verujete da možete da osvojite naklonost jednog vatrenog znaka.


rak

RAK (21.6. – 22.7.)                

16.12.2014.
Neko vam se uporno udvara, moguće neki Bik, Jarac ili Škorpija, a vi niste načisto da li da budete u vezi sa tom osobom ili ne, jer niste sigurni da li je postojana u osećanjima. Moguće je da ako se radi o nekome iz vaše prošlosti ta osoba sepromenila i sada bi vaša veza bila daleko stabilnija, a vi u njoj srećniji,ali ste izuzetno nepoverljivi.

17.12.2014.
Osećate se spremnim da se na neki način žrtvujete za partnera ili da mu učinite uslugu do koje je njemu veoma stalo. Ako ste i vi i partner veoma ambiciozni, bićete u prilici da razgovarate o obziljnim poslovima koje ćete verovatno u dogledno vreme zajedno započeti. Neko će vas pozvati na koga inače niste računali ili niste verovatli da je bilo moguće da će vas se setiti, naročito ako ste bili neprijatni kod pri poslednjem susretu.

18.12.2014.
Osećate se dobro u društvu osoba sa kojima se lepo provedete. Očekujete da vam se javi neko s kim ste imali mnogo prijatnim momenata, moguće negde u većem društvu u proteklih nekoliko meseci. Ako ste na počektu veze, pokažite više interesovanja za partnerove probleme. Ako ste u vezi sa Ovnom ili Škorpijom moguća je raspraa.


 

Lav

LAV (23.7.-22.8.).

16.12.2014.
Ovo bi mogao biti jedan od interesantnijih dana, naročito ako se spremni da uđete u vezu sa nekim koga ne poznajete dobro a viđate ga na poslu.Ako ste u stalnoj vezi očekujete od partnera poziv za izlazak ili ćete biti spremni da sa njim isplanirate zajednički provod.Dobićete poziv od osobe iz inostranstva ili od nekog ko je do skora bio na putu.

17.12.2014.
Dobro znate šta želite i jasno vam je da to ne možete da dobijete, naročito ne da ubedite jednog Ovna u ono što on ne želi da prihvati. Previše su vam visoki kriterijumi ne samo za ljubav nego i za ono što bi trebalo da se dogodi da biste vi bili srećni. Želite da budete uvek u društvu onih koji deluju pozitivno na vas ali ste svesni da to nije moguće. Imate mnogo dilema u vezi sa nekim ko vam se otvoreno udvara, čak iako niste slobodni.

18.12.2014.
Ovo je naporan dan, posebno za one koji nisu u stanju da organizuju svoj život kako bi želeli. Tranzit Meseca vam ne odgovara jer pravi napet aspekt sa Marsom. Ako vam se dopada osoba sa kojom imate dosta dodirnih tačaka a niste još uvek u nekoj konkretnoj vezi, bilo bi dobro da se potrudite da osvojite naklonost te osobe. Nemojte se previše opterećivati onim što o vama priča Strelac.


Devica

DEVICA (23.8. – 22.9.)            

16.12.2014.
Merkur u Strelcu označava veliku zaljubljenost ali i vezu bez čvrstih osnova. Ako ste tek u fazi upoznavanja ili iščekujete susret, moguće je da se on dogodi vrlo brzo.Ukoliko ste već u vezi, oboje zajedno maštate o boljim vremenima i čekate da se nešto dogodi.Kako vam pozicija Saturna nije naklonjena, potrebno vam je strpljenje a motivaciju imate.

17.12.2014.
Osećanja su vam potpuno pomešana kada je u pitanju odluka koja se tiče ne samo vas nego i vašeg partnera, naročito ako ste pred nekom vrstom važne odluke ili čak razmišljate o razdvajanju. Bilo bi dobro da zaboravite nekog ko vas je u priličnoj meri opsedao u izvesnom periodu vašeg života. Želilte da se pomirite sa nekim ko vam se veoma dopada. Ako se radi o impulsivnoj osobi sa kojom nikada ne znate na čemu ste, nemojte se nepotrebno.

18.12.2014.
Moraćete da napravite taktiku kako da uspete da osobu koja vam se dopada zainteresujete za sebe a možete biti prijatno iznenađni činjenicom da se ona već raspitivala o vama. Tranzit Meseca donosi interesantne vesti od osoba koje nose neku vrstu uniforme.Dobro se slažete sa jednim  Bikom ili Jarcem koji sa vama prave neku vrstu poslovnih planova.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.)

16.12.2014.
Ne odustajete od svog stila života ma koliko to stalnom partneru smetalo. Vi i ne krijete da ste sebični jer vas ionako svi smatraju plemenitim i nemate potrebe da se menjate. Pošto partneru na kraju ipak popustite i učinite po volji onda bar nemojte da ga mrcvarite nego reagujete na prvu njegovu primedbu.

17.12.2014.
Prilično ste uzdržani jer je prenaglašen znak Jarca za vas opterećenje.Mnogi misle da ste uzdržani iako nema nikakve potrebe za tim. Trebalo bi da budete mnogo srdačniji prema Biku ili  Ovnu koji se trude da vam ugode po mnogim pitanjima. Veza sa Blizancima ili Devicom može biti veoma stresna, naročito ako se radi o osobama koje imaju stroge kriterijume.

18.12.2014.
Neko će biti spreman da napravi prvi korak ka vama. Ako se radi o tajnoj vezi ili o nekom ko je već pokušavao da vas na više načina zainteresuje za sebe, dobro razmislite da ste na pravom putu jer biste mogli sebi napraviti poveći problem. Ako ste u dugoj vezi, unesite neku promenu u svoj svakodnevni život i organizujete izlazak sa partnerom.Ne odustajte od svojih želja, čak i kada vam izgledaju neostvarive.


skorpija

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

16.12.2014.
Pluton, vladalac vašeg znaka u konjukciji sa Venerom  u dobrom aspektu sa Neptunom znači da ste skloni maštanju o nekom ko vam je veoma drag , Moguća je romansa sa nekim ko je često na putu. Ukoliko ste muškarac, privlači vas neka mnogo mlađa dama koju viđate na poslu, a ako ste žena, mislite na osobu koja živi u inostranstvu.

17.12.2014.
Pokušajte da budete maksimalno pažljivi prema partneru jer je on zbog nečeg nakraj srca ili potpuno okupiran nekim drugim temama o kojima vi mnogo i ne znate. Trudite se da ga savetujete u vezi sa nečim što je vama interesantno. Želite da se posvetite nečemu što vas okupira iako znate da se partneru to neće dopasti. Imate veliku potrebu za nežnošću ali to malo ko može da uoči.

18.12.2014.
Tranzit Meseca preko vašeg znaka donosi većini probleme u komunikaciji sa vazdušnim znacima i sa jednim Ovnom. Previše ste impulsivni, zahtevni i nedovoljno taktični. Možete biti prijatno iznenađeni pažnjom koju će vam ukazati jedan Bik, Jarac ili Ribe.Slobodne Škorpije  imaju nekoliko mogućnosti na ljubavnom planu ali su prilično neodlučne.


strelac.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

16.12.2014.
Moguć je susret sa nekim s kim ste nedavno imali manju raspravu. Verovatno ste uspeli da izgradite neki svoj svet u kome funkionišete tako da vas mnogo toga ne dotiče iz spoljne sredine.Uvereni ste da vaša sreća zavisi i od vašeg stava prema onome što se dešava oko vas i rešeni ste da sebe malo više volite da ne dozvolite da vas bilo ko provocira.

17.12.2014.
Veoma ste  zahtevni po pitanju ljubavi i dajete na znanje svima,čak i vašim najbližima, kako članovima porodice tako i prijateljima, da ne treba da se mešaju u vaše odluke. Pomalo ste ektravagantni, neuobičajeno se ponašate u stvari moguće a ste prilično nesigurni u sebe.Verujete da su Ribe iskreni prijtelj i da možete da se uzdate u njih. Moguć je susret na kućnoj zabavi sa nekim ko vam je veoma drag.

18.12.2014.
Mesec se sprema da uđe u vaš znak ali na vas to trenutno deluje prilično iritatno, naročito ako niste doneli odluku u kom prvcu bi trebalo da ide vaša veza. Verovatno ste spremni da u nečemu popustite u stvari ste  veoma praktični i razmišljate kako da sebi obezbedite prijatan provod, sa ili bez partnera.


Jarac

JARAC ( 22.12.-20.1.) 

16.12.2014.
Trebalo bi da se zapitate šta možete da uradite za partnera kad već on neće za vas, ili vam se tako čini. Verovatno  neće kada mu naređujete, a Vodolije imaju tu crtu komandne odgovornosti za svoj ljubavni život. On ne želi da vas sluša ali želi da vam ugađa a to je već nešto. Samo budite malo ljubazniji i sve će biti u redu.

17.12.2014.
Dinamičan dan, trudite se da partneru podižete moral i da ga podstičete da budete istrajan u realizaciji svojih poslovnih planova. Spremni ste da ga u bilo čemu podržite. Bilo bi dobro da se javite Vagi, Ovnu ili nekom s kim ste inače uvek bili na istim talasnim dužinama. Nekome je veoma bitno da se sa vama druži i da vam da na  znanje da mu se dopadate.

18.12.2014.
Rođeni u decembru su prilično napeti ili pomalo uspaničeni da li će se sve odvijati kako su oni želeli ili planirali. Verujete da možete da se dogovorite sa Lavom ili Strelcem oko nekih praktičnih pitanja a ako vam je član porodice ili dobar prijatelj jedna Vodolja, imate od koga da čujete dobar savet.Nemojte biti previše konvencionali ako se udvarate Biku.


vodolija

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

16.12.2014.
Neko vam je opsesija  a danas možete i da ga sretnete. Taj neko je verovatno u poslednje vreme postao veoma zainteresovan za vas ali vam postavlja neke ne tako prihvatljive uslove pod kojima bi vaša veza trebalo da funkcioniše. Pri tom vam verovatno često nešto prigovori. Ako ste slobodni, jedan Bik ili Rak će pokušati da vas osvoje.

17.12.2014.
Osećate se dobro u društvu osoba sa kojima možete iskreno da o svemu razgovarate. Potrebno je da budete maksimalno iskreni u razgovoru sa jednim Rakom koji vam je inače veoma privržen. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Devicom ili Blizancima oko nečega što nema velikog uticaja na vaš odnos.U porodici se najviše njih oslanja na vas u svakom pogledu.

18.12.2014.
Ovo bi mogao biti za vas sjajan dan ako budete spremni da se sretnete sa Strelcem ili Lavom ali ne i sa Jarcem ili Devicom. Moguće da neku situaciju još uvek niste raščistili niti ste uspeli da sebe uverite da ste u pravu po nekim pitanjima po kojima ste se inače često sporili sa partnerom. Ne uzimajte mu ništa za zlo, naročito ako je nervozan.


 ribe

RIBE (20.2.- 20.3.).

15.12.2014.
Ako ste slobodni, udvaraće vam se na poslu najverovatnije jedna Vaga, Bik, Rak ili Lav. Niste naročito verni bez obzira da li ste u vezi ili tek na početku nečega što je za sada na nivou flerta. Niste spremni da sebe bezrezervno dajete nekom ko ima o vama visoko mišljenje i spreman je da svoje planove podredi vašim.

16.12.2014.
Tranzit Sunca vam omogućava vam da dobijete očekivane vesti iz inostranstva. Neko s kim ste oduvek bili u dobrim vezama, moguće ljubavnim, u prošlosti, ili ste stalno u fazi iščekivanja da se nešto desi između vas dvoje, javiće vam se.Spremni ste da uđete u novu vezu ali i da obnovite neku iz prošlosti.

18.12.2014.
Ovo je jedan od onih dana kada ste raspoloženi čak i ako mnogo toga niste rešili. Trebalo bi da budete mnogo spokojniji po pitanju odlaska sa partnerom negde na put ili možda u neki provod. Previše se povlačite u sebe, naročito ako ste prešli 30tu. Mlade Ribe su spremne  da uđu u vezu sa  Rakom ili Škorpijom. Moguće da se radi o nekom ko nije slobodan.


 

Jasminka Holclajtner

 

facebooktwittergoogle_pluspinterest