Dnevni ljubavni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest
facebooktwittergoogle_pluspinterest

OVAN (21.3.- 20.4.) 

9.2.2016.
Spremni ste da učinite po volji jednom Raku ili jednom Biku, šta god da zatraži od vas. Bićete više nego zadovoljni pažnjom koju vam ukazuju Škorpija i Bik. Ako spadate u one Ovnove koje ne znaju šta je za njih najbolje i koje često menjaju simpatije, pazite da ne izgubite naklonost osobe do koje vam je stalo.

8.2.2016.
Vašem znaku ne odgovara pozicija Neptuna u Ribama, to je za vas posebno mučenje, naročito ako vam je podznak u Biku ili Škorpiji. Bilo bi dobro da danas izbegnete neke ozbiljnije razgovore jer biste mogli doći u situaciju da se ozbiljno  iznerivirate na javnom mestu zbog mladog Meseca u Vodoliji.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 bik

BIK (21.4.-21.5.)

9.2.2016.
Brzi hod Merukra čini vas sklonim da isto tako brzo dajete obećanja posebno jednom  Jarcu. Ako vam je partner rođen u tom znaku ni njemu nije ništa jednostavnije nego da vam udovolji tako što će pričati ono što vi volite da čujete. Ako ste slobodni, predstoji vam lepo poznanstvo.

8.2.2016.
Koristite svaki momenat da budete sa osobom koja vas je osvojila. Ako se do sada niste zaljubili,na službenom putu,ili na nekom sastanku susrešćete interesantnu osobu. Ako imate partnera,predstoji razdvajanje i mogućnost rasprava. Nemojte dozvoliti nikome ko misli da je stariji i iskusniji da vam deli savete kada je vaš privatan život u pitanju.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)ž

9.2.2016.
Sunce u Vodoliji  vam savršeno odgovara kada je ljubavni život u pitanju a aspekt koji pravi sa Uranom u Blizancima u čini vas popularnim u društvu, tolerantnim i spremnim da pređete preko mnogo toga što vam je ranije izuzetno smetalo kod partnera. Bićete u prilici da se čujete sa jednom Ribom.

8.2.2016.
Neko vam se uporno udvara, a vi niste načisto da li da budete u vezi sa tom osobom ili ne,naročito ako vam je nekada nešto značila. Moguće je da se ona promenila i da bi sada vaša veza bila daleko stabilnija, a vi u njoj srećniji,ali ste izuzetno nepoverljivi i ne želite nikome otkrivate šta osećate.Ta osoba neće prestati da vam se udvara, jer je ubeđena da ste kao stvoreni jedno za drugo.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,,Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 rak

RAK ( 22.6.- 22.7.)

9.2.2016.
Osećate veliku privlačnost prema nekome ko je veoma posvećen karijeri ili bar često priča o svojim poslovima. Bićete spremni da uđete u posao sa jednim Lavom samo da biste imali prilike da ga privatno često viđate, naročito ako je to osoba koja je prisutna u javnosti.

8.2.2016.
Ne budite previše sigurni u sebe i u mogućnost da će vam poći za rukom da ubedite partnera u ono što želite.Trebalo bi da budete mnogo prilagodljivi i svesni da je on u nekoj vrsti svoje krize.Ne samo da ima najverovatnije probleme u vezi sa poslom, nego nije siguran ni kako da se postavi prema vama pošto svači čas menjate raspoloženje.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope AstroZenit Daily Love Horoscope,   Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)
 
9.2.2016.
Ovo je dobar period za vas iako ste prilično ljubomorni. Mnogi misle da krijete tu svoju osobinu i da se trudite da partneru učinite sve po volji da biste na taj način kontrolisali, posebno ako ste u isto poslu, ako radite zajendo ili ako ste na višoj poziciji od njega.

8.2.2016.
Nećete moći da izbegnete ljubomorne scene,i što se više budete pravdali,to će partner biti uporniji u želji da vas natera da nešto “priznate”.Jedino što vas muči je nostalgija za jednim vremenom koje je davno prošlo ili  za nekom promašenom ljubavi a to je nešto što je duboko skriveno u vašoj duši, i što biste najradije iskazali na umetnički način. Partner ima osećaj kao da njega i ne primećujete.

 Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope AstroZenit Daily Love Horoscope,   Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

9.2.2016.
Mnogi misle da ste prilično proračunati kada je ljubav u pitanju ali to nije slučaj sa vama, naročito ne ako ste veoma mladi. Dopada vam se osoba koja je pomalo naivna i sa njom možete ostvariti kontakt onakav kakav vama odgovara. Nekome je veoma stalo da vam da na znanje da želi da sa vama bude u vezi na duži rok.

8.2.2016.
Na kraćem putu trebalo bi da sretnete nekoga ko vas rado očekuje. Možda se radi i o nekome s kim povremeno imate mogućnost da provedete vrlo prijatne momente udvoje, ali najverovantije nije stalan partner ili niste u braku. Moguće je čak i da vi to priželjkujete, ali nikako da se postavite odlučnije prema osobi koja vam se dopada.

 Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

vaga

VAGA (23.9. – 22.10.) 

9.2.2016.
Tražite način kako da uspostvite harmonične odnose sa partnerom. Svesni ste svojih grešaka ali niste spremni da se izvinite niti da partneru date na znanje da vam je i te kako stalo šta će on da misli o vama. Ako ste na početku veze, nemojte pričato samo o svom poslu.

8.2.2016.
Mogli biste se sresti sa nekim ko vam je drag vrlo brzo, još u toku današnjeg dana. Ako se radi o partneru koji vam je u poslednje vreme kidao nerve, možda ne bi bilo loše da mu date šansu da se malo smiri ili da pokušate da mu pomognete. Ako biste se odlučili za nov posao, možda vas tamo čeka neko ko će vam se svidti.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope     AstroZenit Daily Love Horoscope,Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

9.2.2016.
Povoljan dan jer vam odgovara pozicija Meseca u Ribama. Imate način da rešite važne probleme, posebno kada je u pitanju veza sa nekim ko je do skora bio pomalo ljut na vas. Nemojte ulaziti u nepotrebne rasparve sa vatrenim znacima. Imam nogo onoh koji vas izuzetno poštuju i cene.

8.2.2016.
Nemate dovoljno strpljenja  ni za koga uključujući i partnera koji je prilično pažljiv,ali mu je verovanto jasno da od vas ne može da očekuje ono što vi niste spremni da mu date, ma koliko da vam je do njega stalo. Shvata da ste mnogo jači nego što je mislio.Ako ste muškarac, prija vam samoća.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

9.2.2016.
Trudite se da ostavite povoljan utisak na nekog koga dugo već poznajete i sa kim ćete biti spremni da uđete u vezu čak i ako neko od vas dvoje inije slobodan. Pokušajete da nagovorite jednog Lava ili Ovna da vam izađu u susret u pogledu zajedničkog puta.Možete dobiti poziv za susret sa Devicom na poslu.

8.2.2016.
Dobijate povoljne vesti u vezi  sa zajedničkim putem. Volite da se družite sa ozbiljnim osobama sa kojima imate o čemu da pričate, ali to je sve manje jedan Ovan komke ste mnogo verovali. Danas će vas međutim, oraspoložiti neko od koga to najmanje očekujete, jedan Rak ili jedna Škorprija. Prema njima ste inače uvek slabi.


Love Horoscope, Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

  Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)ž

9.2.2016.
Mars u Škorpiji  i Venera u vašem znaku  čine vas veoma dragim u očima jedne ambiciozne osobe koja vam se otvoreno divi. Vaša srdačnost doprinosi mogućnosti da steknete nova poznanstva, moguće da se radi o nekom koga znate površno sa većih skupova.Dobijate poziv da se sretnete sa Ribama.

8.2.2016.
Za vas današnji dan može biti vrlo stresan ili vrlo buran, sve zavisi da li ste već u tajnoj vezi ili je priželjkujete. Ako ste rođeni krajem znaka, možda ste prilično nezadovoljni ponašanjem partnera i pokušavate da utičete na njega, ali to je potpuno bezuspešno, posebno ako se radi o Devici, Jarcu, Raku ili Strelcu. Čak i strastveni Ovan može da vas izbaci iz taka.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope    AstroZenit Daily Love Horoscope,Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

   

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

9.2.2016.
Postajete mnogo tolerantniji i pokušavate da se postavite maksimalno fer prema nekome ko vas je više puta izneverio ili nije ispoštovao dogovor. Bićete spremni da uđete u vezu sa osobom koja vam se dugo već udvara, naročito ako se radi o jednom Biku, Vagi ili Raku. Dobro se snalazite u društvu jednog Lava.

8.2.2016.
Vaša dinamična priroda ima potrebe za idelizovanjem osobe koja vam je draga,ali ćete morati da se suočite sa .njenim temperamentom ili realnom sliko o njoj.Potreban vam je senzualan partner pun razumevanja koji bi istovremno bio i veliki oslonac u životu. Srešćete nekog na poslu ko će vas oduševiti.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope  AstroZenit Daily Love Horoscope,Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)   

9.2.2016.
Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana ako budete dovoljno tolerantni i ako ste u vezi sa Vagom koja pokazuje želju da bude sa vama češće nego što je to bio slučaj do sada. Ako ste mladi, rođeni sredinom ili krajem osamdesetih, bićete u prilici da razgovarate o svojoj vezi sa nekom starijom osobom koja će vam dati koristan savet, moguće kako da se pomirite sa partnerom.

8.2.2016.
Situacija bi mogla biti prilično komplikovana, posebon ako vam se dopada neko ko je iz sveta medija ili umetnosti. Niste spremni da ne ustupke. Trebalo bi da se nađete pri ruci partneru oko rešavanja nekih konkretnih pitanja u vezi sa njegovim stambenim prostorom. Ako se radi o zajedničkom stanu on očekuje da uzmete više učešća u zajedničkom životu uopšte. 

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope  AstroZenit Daily Love Horoscope,   Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 

facebooktwittergoogle_pluspinterest