Dnevni ljubavni horoskop

facebooktwittergoogle_pluspinterest

facebooktwittergoogle_pluspinterest

OVAN (21.3.- 20.4.) 

12.2.2016.
Svakog meseca kada Mesec prelazi preko Urana u vašem znaku dobijete želju da nešto promenite u svom životu. Ako ste zaljubljeni u nekog a niste još započeli vezu, danas bi trebalo da odete u neko zajedničko društvo gde ćete imati prilike da se sretnete sa osobom koja vam je draga. Moguća je romansa sa nekim vazdušnim znakom.

11.2.2016.
Pokušajte da organizujete svoj život tako da nađete dovoljno vremena za druženje sa onima koji su vam dragi.Ako vam je žao zbog svog ponašanja u prošlosti i ako ste se previše inatili oko nečega i da mislite da je mudro da popustite, bilo bi bolje da razmislite da li je to samo vaše trenutno raspoloženje ili zaista mislite to što pričate.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 bik

BIK (21.4.-21.5.)

12.2.2016.
Trudite se da budete u dobrim odnosima sa onima koje volite ali vas posebno intrigira jedna Vaga koja u poslednje vreme dokazuje svoju superiornost i pokušava da vam nametne svoju volju. Ako ste u braku, moguć je razgovor o nečem važnom sa familijom vašeg partnera.Slobdni Ovnovi očekuju susret sa Rakom ili Strelcem.

11.2.2016.
Partner je opsednut svojim brigama, uglavnom u vezi sa finansijama. Vi na to ne obraćate mnogo pažnje i smtrate da treba da imate malo zadovoljstva u životu da ne treba da vam se sve vrti oko posla.Čekate svojih pet minuta da biste mogli da se izborite za svoju slobodu i ako on ne želi danas ćete izaći negde s društvom.    

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

12.2.2016.
Mnogo ste optimističniji danas ili imate ideju kako da osvojte jednog Ovna ili Vodliju. Pozicija Meseca u Ovnu je  povoljna donoseći mnogo opušteniji pogled na život. Nemate potrebe da se opterećujete onim  što priča jedna Škorpija ili Devica na vaš stil života jer se moguće radi o ljubomori. Romansa sa poznatom osobom čini vas srećnim.

11.2.2016.
Niste spremni ni za kakva objašnjavanja, trudite se da budete fer prema svima pa i prema osobi koja vam je draga. Moguće da ćete je danas obradovati nekim poklonom a ona će to doživeti kao izvinjenje s vaše strane zbog nečega što ste nedavno učinili.Trebalo bi da budete iskreniji pema Ovnu ili Vodoliji, naročito ako niste imali prilike da se skoro sretnete.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,,Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 rak

RAK ( 22.6.- 22.7.)

12.2.2016.
Ne odgovara vam tranzit Meseca koji prelazi preko Ovna osim ako ste slobodni i spremni da se upustite u flert sa nekim ko je u braku ili u dugoj vezi ili ga poznajete preko posla. Bilo bi mudro da se previše ne nervirate ako vas jedan Strelac bude kritikovao u vezi sa nečim što se dogodilo između vas dvoje u prošlosti. 

11.2.2016.
Moguće da vam se dopada neki vatreni  znak.Ako nemate dovoljno pažnje i imate utisak da vam je život monoton, moraćete da se malo potrudite, a ako treba da se sa nekim dopisujete  preko Interneta, biće vam uzbudljivo. Možete očekivati interesante pozive sa više strana i od različitih osoba

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope AstroZenit Daily Love Horoscope,   Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)
 
12.2.2016.
Postajete aktivniji jer vam je jasno da morate da svoj život uzmete u svoje ruke i da vi organizujete svoje vreme i ako ste slobodni, moći ćete da se sretnete sa jednim Rakom, Bikom ili Vodolijom kojima se odavno dopadate. Ako vaš ljubavni život nije onakav kakav ste želeli da bude, vi snosite veliki deo krivice jer ste svojeglavi.

11.2.2016.
 Dobro se slažete sa vatrenim i vazdušnim znacima. Pozicija Meseca vas je malo poremetila jer ste manje principijelni i skloni da popuštate partneru po mnogim pitanjima što ranije ne biste. ako vam se dopada neko s posla a nalazite se u vezi ili braku, pazite da se za to ne sazna, mogući su problemi u porodici.
 Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope AstroZenit Daily Love Horoscope,   Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

12.2.2016.
Imate potrebu da budete u stabilnoj vezi u kojoj se dobro razumete sa partnerom a Mesec u Ovnu vas iritira. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama priča neka Vodolija. Ako ste skloni paralelnim vezama, možete doći u neprijatnu situaciju da polažete račune. Ako ste slobodni, moguća je romansa sa Bikom ili Rakom.

11.2.2016.
Mesec u  Ovnu znači za vas potrebu da imate više slobode u ljubavnim odnosima ili ćete upoznati nekoga ko će biti veoma komunikativan, tolerantan i spreman da se upusti sa vama u neobavezan odnos. Nemojte biti previše energični u rešavanju ljubavnih problma, naročito nemojte potezati teme koje vaš partner ne voli.

 Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

vaga

VAGA (23.9. – 22.10.) 

12.2.2016.
Mesec u Ovnu donosi mogućnost da imate dobar odnossa onima koji su prisutni u javnom životu. Mogao bi da vam se dopadne jedan sportista. Jako se trudite da imprsionirate nekog ko  je pomalo nepouzdan i ne pokazuje koliko mu je stalo do dugotrajne veze. Ako vama se dopada neki Lav, možete imati ljubavnu vezu.

11.2.2016.
Mesec u Ovnu  vam odgovara i čini vas spremnim da se vidite sa nekim ko je verovatno nedavno putovao u inostranstvo i ima o čemu da vam priča. Vama se dopada osoba koja uspeva da se lepo provede i bez vas ali ste ipak pomalo ljumorni i nespokojni kada niste zajedno

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope     AstroZenit Daily Love Horoscope,Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

12.2.2016.
Vaš partner dobro zna da može da računa na vas u svakom pogledu i da ste spremni da za njega nešto žrtvujete. Ako niste sigurni šta osećate prema nekom Ovnu izbegnite svaku vrstu objašnjenja ili flerta jer to može delovati uvredljivo ili u krajnjem slučaju pogrešno interpretirano. Jedna Vodolija želi da vas pozove na izlazak.

11.2.2016.
Vaše astrološko polje ličnosti , naročito ako ste u drugom braku ili vezi je dobro aspektovatno pa je moguć  prijatan susret ako vam se sviđa neko na poslu. Moguće da oboje igrate neku igru i da nijedno od vas dvoje ne želi da u potpunosti otvori karte pred onim drugim.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

12.2.2016.
Tranzitni Mesec u vašem segment ljubavo donosi potrebu za uzbudljivo prijateljstvo. Dobro se slažete sa Vagom i Ovnom a ako ste dama Strelac svojeglavi ste mada partner i članovi porodice misled a ste pomalo nepredvidivi. Danas možete biti u dobrom drguštvu onih sa kojima imate mnogo toga zajedničkog.

11.2.2016.
Partner je opsednut svojim brigama, uglavnom u vezi sa finansijama. Vi na to ne obraćate mnogo pažnje i smtrate da treba da imate malo zadovoljstva u životu da ne treba da vam se sve vrti oko posla.Čekate svojih pet minuta da biste mogli da se izborite za svoju slobodu i ako on ne želi danas ćete izaći negde s društvom.


Love Horoscope, Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

  Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

12.2.2016.
Mesec prelazi  preko Urana u astrološkoj kući privatnosti i donosi izvesnu uznemirenost i nesposobnost da kontrolišete svoje reakcije na partnrovu ljubomoru. Moguća je romansa sa jednom Vagom ili nekim Bikom koji su više puta dali na znanje da nisu ni malo ravnodušni prema vama.

11.2.2016.
Tranzit Meseca nije baš sjajan i donosi ljubomoru kako vašu tako i vaše partnerke. Niste načisto da li ste u pravu kada sumnjate u njenu vernost ali bi bilo bolje da se ne opterećujete razmišljanjima te vrste, moguće da se ona tendenciozno ponaša tako da vam da razlog da u nju sumnjate.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope    AstroZenit Daily Love Horoscope,Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

   

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

12.2.2016.
Tranzitni Mesec  prelazi preko Urana, vladaoca vašeg znaka i daje vam mnogo aktivniji stav prema vašem sopstvenom životu, naročito ako se neko ko vam se dopada nalaz na vašem radnom mestu ili ćete imati priliku da ga sretnete negde na javnom mestu. Ako ste zainteresovani za Bika, Raka ili Škorpiju  možete očekivati raspravu.

11.2.2016.
Trudite se da ugodite onima koji su vam dragi, naročito ako je u pitanju Jarac ili ako ste u vezi sa Lavom, Ovnom ili Vodolijom. Nemojte se nervirati ako vam se ne bude javio jedan Strelac ili neki Lav kome ste obećali zajednički izlazak. Dobro se slažete sa Lavom.

10.2.2016.
Nemojte ulaziti u vezu sa nekim za koga znate da vam ne odgovara. Bolje se držite dobrog starog partnera čak i ako ima mane, ili neke osobe koja vam se često javlja a poznajete je duže. Može vam se dopasti osoba za koju ste čuli mnogo toga intrigantnog, i oduvek vas je privlačila. Budite načisto da li želite da budete s njom ili ne, jer morate biti spremni na sve.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope  AstroZenit Daily Love Horoscope,Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)   

12.2.2016.
Niste naročito zadovoljno vašim odnosom sa nekim ko je vaš saradnik ili bivši partner. Postoji nešto nerešeno između vas dvoje i ako želite da obnovite vašu ljubavi potrebno je da učinite značajnu promenu u vašem odnosu. Nemojte se previše uzbuđivati zbog nečeg što možete čuti od neke Device.

11.2.2016.
Jedan od boljlih dana jer vam odgovara pozicija Meseca koji vam može pomoći da nađete zajednički jezik sa nekim ko vam se dopada, moguće sa Rakom, Lavom ili Vagom. Nekome je veoma stalo da vas impresionira. Ako ste u vezi sa osobom koju poznajete s posla, moguć je izlazak u veće društvo.

Dnevni horoskop,  AstroZenit Daily Horoscope  AstroZenit Daily Love Horoscope,   Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

 

facebooktwittergoogle_pluspinterest