NEDELJNI HOROSKOP

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od 15.-21.8.2016.godine

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao-Najvažniji događaj ove sedmice je pun Mesec u Vodoliji što vama savršeno odgovara ako želte da započnete neke nove poslove.Imate priliku da obnovite neke poslovne veze ili da uključite prijatelje u posao. Verujete u mogućnost obnove poslovnih kontataka sa Jarcem i Vodolijom.
Novac- Možete imati zaradu preko rada u medijama.
Ljubav- Trudite se da nađete najbolji način da se dogovorite sa Vodolijom ili Rakom, moguće i Strelcem oko zajedničkog života. Ako partner bude svojeglav, nemojte mu prigovarati ništa, naročito ako ste u drugoj značajnoj vezi ili braku.
Porodica- Stariji članovi porodice pokušavaju da utiču na vaše odluke.
Zdravlje- Bolovi u kostima.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


 {bk}

BIK (21.4.-21.5.)

Posao-Znate šta hoćete i šta zahtevate od vaših saradnika. Ne odustajete od svojih namera. Slobodno se dogovarajte o proširenju poslova sa onima koji su veoma uporni i moguće mnogo ambiciozniji od vas. Imate način kako da ih nadmudrite.
Novac- Imate previše troškova i to vas prilično brine, nikako da dobijete novac koji vam pripada.
Ljubav- Dobro se osećate u društvu osoba koje vas razumeju i koje se ponašaju fer prema vama. Važno vam je poštovanje mnogo više od strastvene veze, naročito ako ste u zrelim godinama. Očekujete od Strelca ili Vage da održe svoje obećanja.
Porodica- Lojalni ste prema svima koji su vam bliski ali ste zahtevni kada je u pitanju vaša porodice.
Zdravlje- Mogući bolovi u tetivama.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Ne bi trebalo da se previše nervirate ako partnerski odnosi ne budu onakvi kao ste zamišljali. Trebalo bi da budete svesni da se nalazite u periodu kada ste pod velikim streso i kada je posao za vas prilično naporan ma čime da se bavite. Vaše ambicije velike i verovatono nerealne.
Novac- Očekujete uplatu iz inostranstva koja će kasniti.
Ljubav- Ljubavni život je komplikovan jer je partner previše opterećen poslom i svojim ambicijama. Ako vam se čini da vam nameće svoju volju, nemojte ulaziti u nepotrebne rasprave nego popustite u onome što vama i nije tako bitno.
Porodica- Dobijate poziv da se sretnete na nekom većem familijarnom skupu.
Zdravlje- Nervoza i neanica.

 

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Posao-Mislite da neko radi protiv vas i verovatno ćete pokušati da se dogovorite sa nekim ko vam je drag .Možete nači pravi način da se dogovorite sa Škorpijom u vezi sa nekim privatnim projektom samo ako želite. Nemojte posavlati svoje uslove ma o čemu da se radi.
Novac-  Predstoje vam poveći troškovi.
Ljubav-Možete praviti velike planove u vezi sa budušćnošću, naročito ako ste sa istim partnerom duže od godinu dana ali ako vam se dopada osoba koja nije slobodna, naročito ako se radi o Raku, pazite da se ne zanesete previše. Ide vam u prilog tranzit Jupitera, Venere i Meseca po pitanju planiranja zajedničkog života.
Porodica-  Ne pričate o svojim problemima svojim bližnjim.
Zdravlje- Pazite se povrede u domu.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


LAV (23.7.-22.8.)

Posao- Period je izuzetno povoljan ako imate smisla za biznis i ako želite da uđete u posao koji bi vrlo brzo mogao da vam se isplati a još više ako budete ušli u ozbiljnu poslovnu kombianciju sa moćnim i uglednim osobama.Ako budete u prilici da birate između dva slična posla, verovatno ćete se  odlučiti za onaj koji je bolje plaćen ali vam pruža i priliku da često putujete.
Novac-Imate mogućnost da dobijete unapređenje. Mladi Lavovi mogu naći honorarni posao koji će im omogućiti da steknu dobro iskustvo.

Ljubav- Iako su Lavovi spontani i detinjasti u toku ovog perioda bilo bi bolje da se postave malo racionalnije i kada je ljubav u pitanju jer je to u njihovom interesu. Svaka prejaka emocija, previše subjektivnog stava pri analiziranju vašeg ljubavnog života može vam naneti više štete nego korisiti.
Porodica –Imate utisak da vas niko ne razume i da morate da pravite ustupke.
Zdravlje – Pazite se povrede.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao- Početak peroda donosi dobre mogućnosti za proširenje saradnje, posebno sa onima na koje inače niste računali ali ste se potajno nadali da će vam pružiti šansu da pokažete sve šta znate. Ako vam se dopadne ideja o privatnom biznisu, biće vam potrebna podška Škorpije, Jarca ili Riba, ili bar neki njihov savet a moguć je ulazak i u partnerski odnos. Budite oprezni u radu sa Ovnom ili Lavom .

Novac- Trebalo bi da smanjite troškove.

Ljubav- Osećate se prilično sigurnim pored partnera koji je prvenstveno vaš dobar prijatelj a ako ste slobodni, moguće je da jedno prijateljstvo preraste u emotivnu vezu. Naglašen znak Lava  i vaš  znak mogu doneti i romantičan susret sa nekim ko se bavi umetnošću ili ako ste i sami umetnik, dopašćete se nekom ko veoma ceni to što radite. Moguća obnova veze sa Škorpijom ili Jarcem.

Porodica- Trudite se da izađete u susret članovaim porodice u vezi sa svim njihovim zahtevima.

Zdravlje – Moguć manji nazeb.

 

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.VAGA (23.9. – 22.10.)  

Posao- Pun Mesec u Vodoliji 18.avgusta koji moguće da će vas inspirisati za neki nov posao ili će poželeti da se oprobate u nekom poslu o kome duže vreme razmišljaju. Oni koji traže posao, naći će ga posredstvom dobre prijateljice ili osobe koja je bliska vašoj kući. Nemojte trošiti novac na nepotrebne kupovine.
Novac-Tokom ovog perioda ne ulažite novac u ozbiljan biznis.
Ljubav- Najverovatnije će vam se pružiti prilika da uđete u tajnu vezu sa nekim ko vas duže vreme na neki način opseda, zove ili pokušava da sa vama stupi u kontakt. Nemojte se preterano nadati da će stalni partner, naročito ako se radi o nekom rođenom  krajem 50 tih ii 70tih imati mnogo vremena za vas.
Porodica- Prijao bi vam porodični odmor ili više zajedničkih momenata sa članovima porodice.

Zdravlje – Nesanica.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Ovo je jedan od boljih perioda za većinu predstavnika vašeg znaka, naročito ako ste bili spremni da napravite ustupke i pređete preko nečega u radu sa Blizancima ili Devicom Pokušajte da tokom ovog perioda obnovite veze i kontakte sa onima ste povremeno bili u konfliktu ako ih cenite i ako znate da na njih možete da se oslnite.Dobićete ponudu da se sretnete sa neki ko žće želeti da sa vama zapone nov posao.

Ljubav- Pred vama je kada je ljubav u pitanju veoma uzbudljiv period jer je pun Mesec u Vodoliji što donosi slobodnimca nove susrete i poznanstva.Romantični deo vaše prirode izbija u prvi plan.Želite da se viđate sa nekim a da to ostane na neki način u tajnosti.Dobro se slažete sa Bikom ili Devicom.

Zdravlje –Dobro se osećate.

 

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao- Najveća opasnost kojoj možete sebe izložiti je preterano iznošenje ideja pred onima koji jedva čekaju da vide šta smerate da bi vas pretekli u tome.  I dalje ste prilično naivni kada je u pitanju saradnja sa onima na koje računate a koji su vas više puta izneverili. Ipak, najverovatnije planirate neki posao u tajnosti koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju ili neki projekat koji bi mogao da vam bude veoma profitabilan.
Novac– Mogući su izdaci na koje niste računali.Izbegavajte bilo koji vid kocke ili klađenja.
Ljubav- Ovo nije najsjajniji period, naročito za one koji nisu u dobrim odnosima sa članovima porodice ili se često raspravljaju oko izbora partnera. Trudite se da date sve od sebe da bi veza sa Blizancima, Devicom, Ribama ili Lavom bila uspešna ali ako to samo „odrađujete „ partner oseća da niste iskreni ili da vam njegovo društvo nije dovoljno. Pokušajte da budete spontaniji.

Zdravlje – Mogući manji stomačni problemi.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Posao- Osećate veliku potrebu za kreativnim izražavanjem moguće u umetnosti i nećete odoleti da ne krente u neke nove projekte čak iako niste sigurni da će biti isplativi.Ovo je sjajan period u toku koga možete dobiti nove poslovne ponude posebno ako radite u medijima.
Novac –Početak sedmice donosi neke neočekivane prihode ili novac preko igara na sreću.Mogući dobici preko saradnje sa Škorpijama ili preko zajedničkog posla sa Vagom. Igrajte igre na sreću.
Ljubav- Dobro se snalazite u ljubavnom životu, posebno ako vas interesuje jedan Rak neka Devica ili Škorpija. Strelac i Vodolija  koje poznajete preko posla ne odustaju od želje da budu sa vama. Moguć je konflikt  sa Lavom ako budete previše insistirali da prihvati svaki vaš predlog.Vaš znak je sada u trendu i mnogi se trude da budu u vašem društvu jer im imponujete.
Porodica – Dobro se slažete sa Rakom i Devicom.
Zdravlje – Više se odmarajte. 

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Posao- Vaša razmišljanja u vezi sa novim izvorom zarade, novcem, završavanjem raznih formalnih stvari koje se odnose na poslovnu sferu do te mere vas opterećuju da vam se čini da ništa drugo i ne radite nego „jurite „ papire i potrebnu dokumentaciju. Ipak nešto značajno će se desiti što će vas pomeriti s mrtve tačke.
Novac –Finansijska situacija se polako stabilizuje,ali ipak, pazite da vas neko n ne pokrade.
Ljubav – Preko posla možete upoznati nekog ko će vam biti zvanično partner ali i nezvanični kandidati su tu najverovatnije preko posla srećete onog ko će vas opčiniti i to u vreme punog Meseca 18.agusta. Mnogima ste veoma dragi a vi ste verovatno zainteresovani samo za jednu konkretnu osobu sa kojom se sjajno razmuete i jedno drugom tolerišete mnogo toga što možda drugi ne bi činili.
Porodica– Dobro se slažete sa Jarcem.
Zdravlje – Proverite stanje sinusa.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Dobro ćete se snaći u ovoj sedmici, posebno ako vaš posao ima veze sa medijima ili sa putovanjima ili sa nekim tajnim dogovorm. Pokušajate da se priviknete na  stil rada jednog Raka ili Lava. Neko će želeti da vas po svaku cenu pridobije za svoje planove. Moguće da će se raditi o nekome ko nije ni približno tako prijatan kako će želeti da se predstavi.
Novac-Preko prijateljskih veza pristiže vam neka vrsta finansijske pomoći.
Ljubav – Niko ne može bolje od vas da zavodi ako samo reši da to učini. U stanju ste da budete  potpuno neprepoznatljivi i prijaće vam da se viđate sa osobama koje vam se otvoreno dive. Biku i Lavu teško padaju vaše promene raspoloženja koje će naročito biti naglašene početkom sedmice kada  ako ste slobodni možete upoznati veoma interesantnu osobu sa kojom ćete nastaviti da se viđate.
Porodica – Imate podršku partnerove porodice u vezi sa vašim poslom.
Zdravlje – Ostavite duvan.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest