NEDELJNI HOROSKOP

facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

Horoskop za period od 23.- 29.5.2016.godine

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao – Pred vama je značajan period u toku koga možete doći do lepe zarade, posebno ako budete spremni da se uključite u posao koji od vas zahteva dobru sposobnost komunikacije, bilo sa saradnicima iz inostranstva ili sa osobama koje rade za strance.  
Novac –Mesec u astrološkoj kući karijere prvog dana perioda donosi mogućnost uvećanja prihoda preko rada u velikim firmama.
Ljubav- Ovo bi mogao biti jedan od boljih perioda za one koji žele da stabilizuju svoj ljuavni život, da uđu u brak ili planiraju zajednički život. Ako smatrate da je vaša veza došla u tu fazu da treba donositi neke značajnije odluke kako između vas i partnera tako i u okviru porodice, pokušajte da postignete saglasnost sa onima koji se takođe nešto pitaju.
Porodica- Dobri odnosi sa strancima.
Zdravlje- Dobro se osećate.


 {bk}

BIK (21.4.-21.5.)

Posao – Merkur i dalje pomalo usporava događaje posebno ako radite u privatnoj firmi koja posluje sa strancima ili u okviru posla koji vam pruža mogućnost da često putujete. Moguć je uspeh u medijima.Tranzit Meseca početkom perioda donosi manje nedoumice u vezi sa odnosom sa jednom Škorpijom, da li nastaviti saradnju ili ne.
Novac- Mogući poveći prihodi.
Ljubav- Sunce i Venera u Blizancima i ulazak Marsa u Škorpiju krajem perioda predstavlja simbol strasti koju izražavate na verbalan način, moguće i pozivom na zajedničko putovanje. Moglo bi značiti i vezu sa sportistom ili nekim ko će biti veoma posesivan i kod vas, svojim ponašanjem takođe izazvati ljubomoru.
Porodica – Rešavaćete važne finansijske probleme.
Zdravlje –  Pazite se moguće povrede posebno oštrim predmetima.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao – Sunce u vašem znaku vas tera vasda brzopleto donosite odluke pod uticajem onih koji imaju o vam visoko mišljenje. Jupiter, plenete koja simbolizuje strance i veliki novac u vašem astrološkom polju posla i zarade donosi mogućnost proširenja poslova. Moguć je posao u medijima ili nekoj velikoj firmi. Ako se bavite umetnošću, postajete popularni.
Novac –Novac trošite sa  zadovoljstvom.
Ljubav- Preko posla moguća su poznanstva i susreti sa osobama koje će pokazati veliko divljenje i poštovanje prema vama što će vam veoma imponovati, moguće da se radi o strancima. Trudite se da odolite iskušenjima, naročito ako ste u stalnoj vezi sa partnerom do koga vam je veoma stalo, ali mnogi će biti uporni da osvoje vašu pažnju.
Zdravlje – Moguća glavobolja.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Posao – Početkom perioda oseća se još uticaj punog Meseca u vašoj astrološkoj kući  posla a tranzit preko Jarca i Vodolije može značiti mnoge nove šanse, pretežno u radu sa ambioznim koleginicama,ma kog pola da ste, uspeh zahvaljujući njima Žene su vam u svakom slučaju veoma naklonjene i desna ruka u poslu.
Novac –Ako ste mladi, mogući su dobici preko članova porodice koji žive u inostranstvu ili preko roditelja.
Ljubav- Tranzit Meseca donosi vezu sa nekim ko je izrazito popularan u društvu a tranzit  Marsa donosi burne ljubavi, snažne emocije i ishitrene reakcije. Nemojte u afektu ulaziti u vezu ili je raskidati. Ako smatrate da vam se u brak  previše upliće partnerova porodica i familija, shvatite to kao pomoć i iskoristite to na najbolji način po vas.
Porodica- Trudite se da imate razumevanja za vaše bližnje.
Zdravlje – Nesanica.


LAV (23.7.-22.8.)

Posao –  Mnogo ste manje aktivniji nego prethodnih meseci a tranzit Jupitera preko znaka Device  donosi mogućnost intelektualnog rada ili bavljenje nekim poslom koji bi mogao da vas učini popularnim i van granica zemlje.Period je dobar za svaku vrstu stručnog usavršavanja.
Možete imati problema u radu sa nekim drugim Lavom koji vam osporava vrednosti.
Novac- Dobici preko prijatelja.
Ljubav- Ako ste u fazi osvajanja nekoga ko često putuje, potrebno vam je strpljenje. Partner pokazuje veliko interesovanje za vašu karijeru ali mu vi ne pričate o svemu što vas opterećuje niti o svojim planovima. Ne budite nakraj srca za sve što čujete o partneru ili osobobi koja vam je draga, sledite svoja osećanja.
Porodica- Niste sasvim iskreni prema članovima porodice
Zdravlje – Dobro se osećate.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao –  Odgovara vam tranzit Meseca posebno ako ste u radu upućeni na osobe umetničkog senzibiliteta, ako ste umetnik ili radite za ozbiljnim osobama koje ne kriju svoje ambicije.Nekome je stalo da vas impresionira svojim znanjem i vi ćete to umeti da iskoristite u vidu proširenja saradnje.Dobijate priliku da započnete nov posao sa jednom Ribom, Bikom ili Vagom.
Novac- Mogući dobici preko jednog Jarca.
Ljubav- Preko posla dolazite u kontakt sa mnogim interesantnim osobama koje privlače vašu pažnju. Svesni ste svog šarma i ljubaznošću osvajate i one koji su imali pogrešno mišljenje o vama, smatrajući vas uzdržanim i nepristupačnim.Moguća je veza sa nekim koga dugo već poznajete i ko vas neodoljivo privlači.
Porodica– Nemate način da ubedite Lava da u nečemu popusti.
Zdravlje – Trebalo bi da ograničite unos slatkiša.VAGA (23.9. – 22.10.)  

Posao – Potrebno vam je mogo više strpljenja za ono čime se bavite. Nemojte dopustiti da vas obuzme malodušnost zbog situacije na poslu koja se ne odvija onako kako ste planirali ili želeli.Pun Mesec  početkom perioda može vas učiniti neprijatno iskrenim sagovornikom.
Novac-Uspećete da povratite neki novac koji vam pripada i bićete spremni da uložite mnogo napora u ono što radite ali vam uspeh predstoji samo u individualnom radu.
Ljubav-.Vodolija, Ovan, Strelac ne odustaju lako od pokušaja da vas osvoje. Blizanci su takođe na spisku vaših obožavalaca ali vi možete imati najviše prijatnih momenata u društvu jedne Vage ili nekog Strelca koji ima mnogo energije za vas i koji je spreman da podrži vaše ambicije.
Zdravlje – Pazite se za volanom.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Uspevate u mnogo čemu što je za druge nezamislivo. Konstruktivni deo vaše prirode izbija u prvi plan i vama polazi za rukom da se istaknete.Uspevate da povratite poverenje osoba koje nisu bile spremne da vam pomognu kada vam je bilo najteže ili kada ste imali najviše problema.Iskoristićete sve raspoložive prilike da uvećate zaradu.
Novac- Dobro se snalazite u partnerskim odnosima.
Ljubav- Kako na poslu tako i u ljubavi veoma ste aktivnni.Retko koji predstavnik vašeg znaka je slobodan, naprotiv, pružaju vam se razne mogućnosti i mnogi vas zovu i pokušavaju da vam se nametnu. Mnogo ste romantičniji nego što bi se to na prvi pogled moglo zaključiti a predmet vašeg sanjarenja je atraktivna,najverovatnije tamnokosa osoba.
Porodica- Rak vam pomaže da se snađete oko bitnih finansijskih problma.
Zdravlje – Dobro se osećate.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao – Pravite brojne planove i donosi mogućnost proširenja saradnje sa strancima.Mnogi vam se dive a vama je cilj kako da na najbolji način plasirate svoje znanje i svoje ideje. Veoma ste ambiciozni po pitanju zarade i nećete nikome prepustiti ono što vam pripada.
Novac –Pokušavate da sklopite posao koji će vam doneti veliku zaradu.
Ljubav- Ne bi trebalo da previše pričate bliskim prijateljima ili rođacima o planovima koji se odnose na vaš ljubavni život, bez obzira da li ste slobodni ili ne. Ako vam se dopadaju jedan Ovan neki  Strelac moraćete da se potruidite da osvojite njihovu pažnju, naročito ako su često odsutni zbog odlaska za inostranstvo.
Porodica-Razgovor o bitnim pitanjima u vezi sa novcem.
Zdravlje – U dobroj ste formi.


JARAC ( 22.12.-20.1.)  

Posao- Ovo je za vas period velikih ambicija, i imate svesrdnu pomoć mlađih osoba ali i onih mnogo starjih od vas. Od mlađih ide konkretna podrška i ponuda za saradnju u vezi sa inostranstvom. Ako tražite posao, naći ćete ga uz pomoć starije osobe. I dalje ste prilično haotični u trošenju novca, ma koliko da zarađujete.
Novac -Ako primate džparac, nemate ga, čim ga dobijete, potrošite ga.Ako tražite posao, čitajte i oglase koji se odnose na posao van zemlje.
Ljubav-  Veza sa Vodolijom postaje zamorna jer vam govori ono što ne želite da čujete a istina je. Isti je slučaj sa Bikom ili Rakom. razmislite da nije greška do vas. Jedino vam Strelac ili Ribe podilaze.Očekujete poziv od nekog kome ste izuzetno dragi, moguće da živi u inostranstvu.
Porodica- Nemojte se nervirati zbog manjih trzavica u porodici.
Zdravlje- Smanjite obroke.

 


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Posao- Ovo je uvek vaše vreme kada Sunce i Venera prelazi preko Blizanaca vas čini izuzetno ambiciozni i spremni da mnogo toga raščistite i rešite u svoju korist. Preko rođaka ili prijatelja iz inostranstva stiže neki novac ili ideja u vezi sa nekim zajedničkim unosnim poslom koja će vas obradovati.
Novac -Možete se u potpunosti osloniti na saradnju sa Rakom, Škorpijom ili Ribama kada su u pitanju finansijski problemi.
Ljubav-Mesec u vašem znaku  krajem perioda donosi mnogo novih i lepih događaja. Verujete da možete da ubedite nekog koga poznajete dovoljno dugo a doživljavate ga kao prijatelja da prihvati vaše pozive za izlazak. Ako ste mladi, imate potrebu za stabilnom vezom sa nekim ko će vam u svemu biti u potunosti odan.
Porodica- Dobijate poziv za porodično slavlje.
Zdravlje- Pazite se za volanom.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Bićete prilično angažovatni, ali i vrlo preduzimljivi i spremni na neke ustupke u radu sa novim saradnicima, samo da bi se posao obavio kako treba. Pokušaćete da nekome nametnete svoje ideje, i zajedničke projekte. Privlačiće vas igre na sreću koje nisu baš u ovom peridu siguran izvor prihoda.
Novac –Preko ljubavnog partnera, predstoji prijatno iznenađenje, moguće ponuda na koju niste računali o dobro plaćenom poslu.
Ljubav- Postajete aktivniji i preduzimljiviji u ljubavi, naročito osobama koje su tamnokose ili su Jarac, Vodolija ili Ribe. Neko će vas prijatno iznenaditi svojim gestom.Ako ste slobodni, predstoji vam poznanstvo pod romantičnim okolnostima, moguće sa Ovnom ili Blizancima.Dobijate ponudu da se srenete negde na nekom putu sa jednim Strelcem.
Porodica- Neharmonični odnosi.
Zdravlje- Više se odmarajte.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
facebooktwittergoogle_pluspinterest