NEDELJNI HOROSKOP

facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od 1.- 7.2.2016.godine

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao- Naglašen znak Jarca može pozitivno uticati na   vas i najverovatnije ćete uspeti da napravite plan u vezi sa novim poslom. Dobićete ponudu, najverovatnije od inventivnog saradnika koji će vam pomoći da posao započnete. Budite oprezni u rukovanju novcem i ne pričajte o svojim planovima onima koji su vam bilo kakva vrsta konkurencija.
Novac – Moguć je dogovor sa Jarcem, Blizancima ili Devicom u vezi sa novim, isplativim poslom.
LjubavVrlo zanimljiv period u toku koga bi trebalo da budete što je moguće aktivniji kada je u pitanju društveni život jer ćete biti u prilici da sretnete mnoge  interesantne osobe, moguće je čak da ćete se dvoumiti između dva podjednak atraktivna partnera koji će vam se udvarati. Bićete rastrzani između potrebe za ljubavlju i potrebe za slobodom. Ovan i Škorpija vas mogu ozbiljno zaintrigirati.
Porodica – Ne ulazite u raspravu sa starijima.
ZdavljeDobro se osećate.

 
 

 


 {bk}

BIK (21.4.-21.5.)

Posao- Sunce, planeta akcije slabo je u  Vodoliji bar za vas koji volite akciju dok je Mars u Škorpiji  morate biti mudri i prikriti nesigurnost koja će na neki način ipak doći do izražaja. Pošto će biti izrazito naglašeno astrološko polje tajni ali i javnosti, budite i vi tajanstveni kada su vašiposlovni planovi u pitanju, naročito ako vam se čini da neko radi proti vas.
Novac- Mogući su dobici od Jarca ili Device.
Ljubav- Imate veliku potrebu za romantičnim doživljajima i ako ste mladi može vam se dopasti neko ko će se u priličnoj meri potruditi da vas zainteresuje za sebe.Bez obzira da li ste slobodni ili ne, nećete odoleti šarmu nekoga ko će biti vrlo  uporan, posebno ako ga upoznate na javnom mestu..Ne ulazite   olako u vezu sa Vagom i Jarcem ma koliko vas privlače.
Porodica – Dobijate dobre predloge za rešenje poslovne dileme od bliskih osoba.

ZdavljeMoguć pad imuniteta.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao Ne bi trebalo da se demorališete ako budete imali utisak da neko želi da vas nagovori na nešto prema čemu ste prilično podozrivi. To se uglavnom odnosi na sferu fianansija. Spremni ste da prihvatite rizik samo za one poslovne kombinacije za koje ste sigurni da vam mogu omogućiti sigurnu zaradu.Jedna Devica neće biti naročito kooperativna u radu sa vama.
Novac– Jarac, Devica i Vaga vam predlažu nove, unosne poslove.
Ljubav- Tajne ljubavi su u igrai, i to mnogo više nego u prethodnom
periodu.Prija vam saznanje do koje mere ste nekome opsesija čak i ako
jasno dajete na znanje da niste preterano zainteresovani za zajedničke
izlaske. Vaš temperament dolazi do punog izražaja u ljubavi sa Rakom,
Vagom ili Devicom. Imate nekoliko opcija, ali vi ste mnogo više okuprani
poslom i karijerom.
Porodica – Očekujete konkretnu pomoć u novcu.
Zdravlje – Moguć nazeb

 


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Posao Na poslu je veoma uzbudljivo i naporno. Trebalo bi da sagledate
pozitivne strane mogućih promena, bez obzira da li se radi o prelasku na
novo radno mesto ili o započinjanju privatnog posla. Nekom je veoma bitno da vas nagovori na zajedničku saradnju. Očekujete podršku od Blizanca,Device i Škorpije. Potrebna vam je velika ekipa pouzdanih saradnika.Dobijate vanrednu uplatu na koju dugo čekate.
Novac- Mogući su dobici od Jarca, Device i Raka.
Ljubav- Mnogo ste popularniji u društvu nego što možete da pretpostavie.Imate prilike da upoznate javnu ličnosti i to nekoga ko nije poznat po vernosti naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku. Teško da ćete ostati ravnodušni prema toj osobi. Spremni ste da rizikujete i da uđete u vezu koja možda nema perspektivu. Oni koji su u braku mogu očekivati mnoge prijatne zajedničke momente.
Porodica- Dobro se slažete sa onima koji imaju inventivne ideje.
Zdravlje – Moguća glavobolja.

LAV (23.7.-22.8.)

PosaoPočetkom sedmice imate potrebu za isticanjem. Pokušaćete da na svaki način uradite nešto po svome čak i ako će vam se mnogi suprotstavlati.Potrebno je da procenite svoje snage da biste imali dovoljno energije za sve što vas čeka. Već krajem sedmice postajete mnogo prilagodljiviji i spremni na neke ustupke, ili ćete bar to primeniti kao taktiku.Novac ulažete u akcije.
Novac- Mogući su dobici preko članova porodice, naročito ako ste mladi.
Ljubav – Bilo bi dobro da ne pričate nikome o svojim planovima kada je ljubavni život u pitanju jer vas najverovatnije i vaši bližnji mogu u tome opstruirati. Strelac i Vodolija ne odustaju od želje da budu sa vama. Moguć je konflikt sa Škorpijom.Dame avoviL su mnogo aktivnije i spremnije da rizikuju ulazeći u vezu sa komplikovanom osobom. Muškarci Lavovi očekuju da im život organizuje partnerka.
Porodica– Ne pričate svojim bližnjima o vašim planovima.
Zdravlje Moguć nazeb.

 


DEVICA (23.8. – 22.9.)

 
Posao- U vreme poslednje Mesečeve četvrti  možete dobiti
želju da nastavite saradnju sa onima koji su vam u poslednje vreme okrenuli leđa. Bićete spremni da napravite neku vrstu kompromisa koja bi mogla biti za vas pravo rešenje, naročito ako se radi o poslu sa Devicom ili Škorpijom.Strelac vam može pružiti finansijsku podršku u vezi sa poslom koji ćete raditi sa strancima.
Novac– Manji dobici u radu sa Jarcem i Ribama.
Ljubav- Kada Venera tranzitira preko znaka Jarca u dobrom aspektu sa Merkurom, vladaocem vašeg znaka i Marsom vi ste uglavnom
veoma raspoloženi za nova poznanstva ali pazite, moglo bi se dogoditi da
uđete u vezu sa nekim ko je mnogo jača ličnost od vas i sa kim možete imati dosta problema ako ne bude popustjivi. Devica, Jarac i Škorpija mogu biti dobri partneri.
Porodica – Vaša podrška je potrebna mlađem članu porodice.
Zdravlje – Ako odlazite u teretanu, moguća je upala mišića.

 VAGA (23.9. – 22.10.)  

Posao-  Venera, vladalc vašeg znaka u Jarcu daje vam ozbiljnost i potrebu da uradite nešto na način na koji vi to najviše volite i znate. Ipak, tolerantni ste i miroljiubvi,strplivi čak i sa onima koji vas nervraju. Ovo je jedna mirna sedmica u koojoj možete mnogo postići ako dogovorite sa jednim nervoznim Lavom ili nestrpljvom Vodolijom po nekim bitnim pitanjima.

Novac- Mogući su dobici preko igara na sreću.

Ljubav– Ako ste u stabilnoj vezi ili braku, imate mogućnost dogovora sa partnerom u vezi sa nečim do čega vam je veoma stalo, naročito ako je njemu potrebna vaša podrška.Ako ste slobodni,trudite se da ignorišete ponašanj osobe koa nije bila fer prema vama u poslednje vreme.

Porodica- Činite sve što možete za vaše bližnje ali niste sigurni da oni to umeju da cene

Zdravlje- Više se odmarajte.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Vaše energičnost je izrazito naglašena i na svim poljima dominirate. Ne dopuštate nikom da se meša u vaše poslove. Lav je potpuno nepouzdan, uglavnom pokušava da vam skrene pažnju na nebitna pitanja i teme koje vas ne zanimaju.Imate veliki uticaj na Devicu i Jarca ali ne i na Blizanc i Vodoliju. 

Novac- Mogući su dobici na koje niste računali čak mnogo veći od onih o kojima set maštali.

Ljubav- Svi kontakti preko posla donose zadovoljstvo i vićete biti u stanju da se pozabavite pitanjima koja se odnose na vašeg partnera, naročito ako možete da mu budete bilo kakva podrška. Slobodne Škorpije mogu se nadati da će sresti nekog ko im po mnogo čemu odogvara.Strelca izbegavajte ako je zauzet.

Porodica- Ne ulazite u rasprave ni po jednom pitanju,nepotrebno ćete se nervirati.

Zdravlje- Pazite se moguće povrede u domu.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao– Tanzit Meseca u poslednjoj četvrti može doneti neke razgovore koji bi mogli da vam donesu dobru priliku da promenite nešto u svom radu ili da promenite posao.Imate mogućnost da razgovarte sa onima koji vam mogu pomoći. Verujete da ste na pravom putu kada je u pitanju saradnja sa drugim Strelcem koji ima više iskustva od vas.

Novac- Neko vam je naklonjen i pružiće vam mogućnot da dođete do dobre zarade preko honorarnog posla.

Ljubav- Pokušavate da nađete zajednički jezik sa jednim Rakom ili Devicom koji vas pomalo ignorišu. Bićete u prilici da se dopadnete osobi koja se radi u medijima i ona će vam pružiti šansu koja se retko kada ukazuje. Nemojte se nervirati ako vas Bik bude ignorisao.

Porodica– Niste sigurni da li članovi vaše porodice vas iskreno podržaju ili je to neka njihova taktika

Zdravlje– Moguća glavobolja.


JARAC ( 22.12.-20.1.)  

Posao-Venera i Merkur vam omogućavaju da dođete do dobre zarade i verovatno nećete želeti da propustite priliku koja vam se ukazuje kada je u pitanju posao koji bi mogli da radite u sopstevenoj režiji.Sve što radite nailazi na oduševljenje onih sa kojima već imate pozitivno iskustvo.

Novac- Spremni ste da se nečega odreknete da biste došli do bolje zarade, ili da radite mnogo duže i napornije.

Ljubav- Ponašate se fer ali nemate utisak da se drugi tako ponašaju prema vama. Previše ste kruti u odnosima sa onima do kojih vam je stalo. Pokušajte da budete opušteni i da se ne nervirate oko nekih sitnica koje u stvari suštinski ne utiču na vaš odnos sa osobom koja vam je draga.

Porodica- Verujete da će vas porodica podržati u vezi sa odlukom koja se tiče inostranstva.

Zdravlje- Glavobolja.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Posao- Mesec se približava vašem znaku što vam donosi dobre prilike za proširenje poslva ako budete vodili razgovore u četiri oka. Strepite od moguće promene na poslu ili od konkurencije koja neće birati sredstva da vas istisne sa tržišta ma čime da se bavite. Verujete u mogućnost obnove saradnje sa Vagom.

Novac- Ne nervirate se mnogo u vezi sa novcem, imate neke svoje tajne izvore prihoda.

Ljubav- Ovo nije povoljan period čak ni za pokušaj da smirite prijatelje ili članove porodice koji su zbog nečega na vas ljuti ili vam nešto zameraju. Bolje nemojte preduzimati nikakvu akciju. Slobodne Vodolije ulaze u strastvenu vezu sa jednim Jarcem, Ribama ili Lavom koji se bavi sportom. Spremni ste  za novu vezu.

Porodica- Ne slušate ničije savete, radite po svome.

Zdravlje- Spremni ste da se bavite rekreacijom.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Vodite razgovore u tajnosti i sa prijateljima i sa saradnicima jer ste uvereni da je to jedini način kako možete da postignete ono što želite. Imate utisak da vaše dobre namere niko ne shvata i da niste u stanju da se dogovorite oko bitnih pitanja koja se odnose na glavni posao do koga vam je veoma stalo.

Novac- Imate veliku odgovornost na poslu u vezi sa novcem ali privatno nalazite način da nešto dodatno zaradite.

Ljubav- Moguće da ste u vezi sa nekim ko očekuje od vas da se malo bavite njime, da se trudite da ga osvojite. Želite da dominirate u društvu na način koji nervira vaše najbliže. Vaš konformizam će se okrenuti protiv vas, učnite nešto za osobu koja vam je draga.Dobićete priliku da se sretnete sa Vodolijom koja odavno mašta o vama i želi da se sa vama zbliži ili sa jednim Rakom ili Strelcem.

Porodica- Mnogi vam se nalaze pri ruci, što od članova porodice tako i familija.

Zdravlje- Premoreni ste.

 


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
facebooktwittergoogle_pluspinterest