NEDELJNI HOROSKOP

facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od.godine od 15.- 22.12.2014.godine

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao- Naglašene astrološke kuće  inostranstva, karijere, ambicija i društvenog života ćine vas veoma uspešnim na poslovnom  planu. Jak Merkur u Jarcu i retrogradan Jupiter vam pružaju šansu da dođete do dobrog posla u nekom mestu koje je blizu vašeg,  moguće u inostranstvu ali ne na nekim dalekim destinacijama.

Novac Finansijska situacija se poboljšava kako zahvaljujući nekim zaostalim plaćanjima tako i preko partnera.

Ljubav- Ako ste u vezi izuzetno ste posesivni i pokušavate da partneru nametne svoj stil, na veoma fini način. ako ne bude odgovorio onako kako vi to od njega očekujete, sredinom perioda moglo bi doći do manje rasprave, posebno ako ste ljubomorni na neku tamnokosu osobu za koju ste uvereni da mu se dopada. Dobijate poziv za susert sa Strelcem koji vam se duže vreme udvara na poslu.

Porodica- Imponuje vam stariji član porodice koji je veoma ambiciozan.

Zdravlje – Dobro se osećate.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Posao- Poslednji trzaji  Sunca u Strelcu odgovaraju rođenima početkom znaka koji nameravaju da započnu posao sa novim saradnicima. Osećate se spremnim da uđete u nov posao i pokazujete mnogo strpljenja za one kojima ćete najverovatnije  želeti da prenesete svoje znanje. Vaše iskustvo vas čini popularnim među saradnicima, imaju u vas veliko poverenje.

Novac- Mogući su poveći dobici sa više strana.

Ljubav-  Novo poznanstvo može biti za vas veoma značajno, naročito ako ste dugo već sami ili prolazite kroz manju krizu u odnosima sa stalnim partnerom. Ako se još uvek nadate mogućnosti pomirenja sa Bikom ili Jarcem, to bi bio prilično romantičan ali i stresan nastavak veze. Romansa sa Vagom mogla bi biti ono pravo na šta duže vreme čekate da vam se dogodi.

Porodica- Dobijate poziv od rođaka iz inostranstva koji vas obaveštava o mogućem susretu.

Zdravlje – Dobro se oseaćate.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao-Tranzit Marsa i Sunca savršeno odgovara ambicioznim predstavnicima vašeg znaka i donosi mogućnost kontakta sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da sklopite dobar posao. Naglašeno astrološko polje  javnosti i inostranstva može doneti mnogo novih mogućnosti jer mnogi sa kojima ste nedavno dolazili u kontakt imaju o vama lepo mišljenje i „smeši“ vam se lepa prilika da se istaknete u poslu koji ima veze sa javnošću. Obnavljate saradnju sa Ribama i Lavom.

Novac- Dobici sa više strana.

Ljubav- Ulazak Merkura, vladaoca vašeg znaka u vaše astrološko polje erotike pomoći će vam da saznate nešto što je za vas veoma bitno u vezi sa stalnim partnerom za šta ste bili uvereni da od vas krije ili da dođete do informacija o nekome ko vas interesuje. Trudite se da se pokažete nezainteresovanim za nekog ko vam je u stvari veoma drag.

Porodica- Vaši bližnji su ubeđeni da od njih nešto krijete.

Zdravlje – Mogući bolovi u leđima.


 

RAK (21.6. – 22.7.)       

Posao- Vaš entuzijazam je mnogo mnogo veći jer se Mars, planeta energičnosti ali nalazi u astrološkoj kući povećeg novca i vi  ste zbog toga  spremni na neke ustupke, posebno kada se radi o poslu sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Poslovi sa nekretninama neće doneti  očekivane prihode ako ne budete spremni da pregovarate.Moguć je tajni dogovor sa Bikom u vezi sa nečim što će vam se izauzetno isplatiti.

Novac- Mogući su enormno veliki iznosi na koje niste računali ili kojima se niste nadali.

Ljubav- Najverovatnije ćete, ako ste tokom ovog perioda vreme negde u inostranstvu, ili na poslovnom putu, pokazati inicijativu u vezi sa jednim Bikom Ribama ili Blizancima. Tranzit Marsa vas čini mnogo direktnijim kada je u pitanju romansa sa Ovnom ili Škorpijom. Jedan Lav pokušava da sa vama uspostavi dobru komunikaciju.

Zdravlje –Manje stomačne tegobe.


LAV (23.7.-22.8.)

Posao- Većini predstavnika vašeg znaka ovo je povoljan period jer verovatno imate mnogo ideja i mnogo planova ali ne znate kom poslu da date prioriret. Uz pomoć iskusnijih kolega lako možete doneti odluku. Krajem sedmice vodićete razgovore koj bi mogli značiti konkretan dogovor o novom radnom mestu.

Novac- Dobro se slažete sa nekim ko je sposoban da ostvari veliku zaradu. Ponudiće vam zajedničku saradnju.

Ljubav-.Prisutna je izvesna svojeglavost   s vaše strane  naročito kada je u pitanju problem u vezi sa kim biste morali postići dogovor. Možete očekivati susret sa nekim ko živi u inostranstvu ili namerava da ode na duži put. Pokušavate da osvojite poverenje nekog s kim ste nekada bili bliski a zatim su vam se odnosi pokvarili jer ste vi postali uzdržaniji.

Porodica- Imate mnogo veću podršku vama bliskih osoba nego što pretpostavljate. Pitanje da li vi to prepoznajete na pravi način.

Zdravlje – Dobro se osećate.


DEVICA (23.8. – 22.9.)            

Posao-Pokušajte da iskoristite povoljnu priliku u vezi sa ponudom koju ste dobili ili ćete je dobiti tokom ovog perioda. Ako vam se bude javio jedan Lav ili osoba rođena u znaku Blizanaca, Jarca ili Vage radi zajedničkog projekta, verovatno ćete imati prilike da se o svemu dogovorite po povoljnim uslovima. Nekome je veoma stalo da po svaku cenu nastavi da radi sa vama, naročito ako ste već afirmisani u svom poslu.

Novac- Možete doći po poveće sume kao poklon ili vam predstoji u vidu naplate za ranije obavljen posao.

Ljubav- Tranzit Merkura preko Jarca povoljno se odražava na predstavnike vašeg znaka. Trudite se da se dopadnete nekom koga ste upoznali preko Facebook-a ili preko prijatelja.Nekadašnja simpatija može pokazati veliko interesovanje za vas ali vi možete biti mnogo ravnodušniji nego inače. Polako počinjete da o prošlosti razmišljate na drugačiji način.

Porodica- Mnogi se mešaju u vaš privatan život.

Zdravlje – Smanjite obroke.VAGA (23.9. – 22.10.)   

Posao- Ovo je veoma aktivan period u toku koga možete mnogo raditi, dogovarati se, praviti planove sa Rakom, Lavom, Strelcem a najviše od svega će vam biti bitno da nađete dobre saradnike ili poslovne partnere.  Preko astrološkog polja privatnog biznisa prelaze mnoge planete a preko astrološkog polja novca Saturn, planeta ambicije, sporosti ali i upornosti.

Novac- Dobro pazite na šta trošite novac.

Ljubav-. Ako spadate u one predstavnike ovog znaka koji imaju već duže vreme probleme u braku ili u partnerskim odnosima, situacija se može pogoršati ako budete insistirali na razgovoru po pitanjima koja vaš partner ne voli jer mu stvaraju osećanje krivice. Ako ste gospodin Vaga i u vezi sa mnogo mlađom partnerkom, imajte razumevanja za neke njene manje hirove.

Porodica- Dobijate podršku za privatan biznis.

Zdravlje – Više se odmarajte.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Merkur, vladalac vašeg astrološkog polja velikog novca i javnosti koji simbolizuje racionalnost, sposobnost za biznis i dobru komunikaciju, brzim hodom preko znaka  Jarca donosi vam tokom ovog perioda mogućnost da dođete do dobre zarade i da sklopite poslove koji bi mogli zančiti proširenje saradnje sa umetnicima, sportistima ili osobama prisutnim u javnosti.

Novac- Mogući su neočekivano veliki dobici u radu sa Ribama i Jarcem.

Ljubav- Po mnogim pitanjima ste prilično sigurni u sebe osim kada je u pitanju veza sa Rakom ili Lavom. Moguće da niste dovoljno aktivni i skloni da sebi prebacujete nešto za šta nema osnova.Tranzit Merkur preko Jarca u principu ne odgovara predstavnicima vašeg znaka, osim onima koji su u vezi sa nekim koga su upoznali na kraćem putu ili se radi o partneru koji je mnogo mlađi od vas.

Porodica-Mogući su konflikti po mnogim pitanjima.

Zdravlje – Pazite se u vožnji biciklom.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao- Tokom tranzita Sunca preko vašeg znaka postajete veći optimista, entuzijasta i lakše rešavate probleme nego u prethodnom periodu, kada vam je prisustvo Merkura donosilo dosta problema i konfuzije.Čak iako nemate posao nadate se da ćete ga naći i to se može dogoditi uz pomoć nekih osoba sa kojima imate bliske odnose, preko prijatelja ili rođaka. Imate veliko poštovanje kolega.

Novac- Očekujete zaradu u radu sa Jarcem, Devicom ili Blizancima.

Ljubav- Ovo nije romantičan period već povoljan  za odluke koje se tiču praktičnog života u toku koga možete učiniti mnogo za svoju vezu, naročito ako osmislite zajedničko vreme, ako budete planirali odmor ili ako budete poklonili pažnje partneru u onoj meri u kojoj on to očekuje. Dobijate povoljne vesti od osoba koja vam je draga i ako ste slobodni, ona će vas prva kontaktirati. Moguća romansa sa Rakom ili Bikom.

Porodica- Ako ste mladi dobijate savete koje ne uvažavate.

Zdravlje –  Nervozni ste.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

Posao- Ulazak Merkura u  vaš znak pogoduje decembarskim Jarcima Ovnovima jer na taj način pokazuju lako svoje sposobnosti posebno u sferi komunikacija, medija ili pisanja.. Naći ćete odgovarajuće poslovne partnere sa kojima ćete upostovati dobru komunikaciju. Jupiter u Lavu donosi mogućnost skalapanja posla sa odgovarajućim partnerima ali bi trebalo da ipak otvorite četvore oči kada nešto potpisujete.

Novac- Spremni ste da uložite poveću sumu u privatan biznis.

Ljubav- Verujete da možete da ubedite jednog Lava da pristane na izlazak sa vama čak i ako nije slobodan.Koliko ste ambiciozni na poslu toliko ste i u ljubavi što nekome može poseno imponovanti.Ako ste prisutni u javnosti, veoma ste popularni.Osoba koja živi u drugom gradu, interesuje se za vas. Dobijate poziv za izlazak od Raka, Vage ili Vodolije.

Zdravlje – Smanjite obroke.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)     

Posao- Rođeni pred kraj znaka mogu da odahnu što se tiče poslova oko kojih su se dvoumili, naročito ako je bila u pitanju saradnja sa osobama iz inostranstva. Ipak, sredinom sedmice budite oprezni pošto će neko shvatiti koliko može da ima koristi od vas pa vas može nagovoriti na nešto što vama ne odgovara. Dobijate poziv sa sradnju od osobe koja živi u inostranstvu. Potrebno je da poboljšate saradnju sa Škorpijom.

Novac- Lako ga trošite i pazite da se ne  zadužujete-

Ljubav- Potrebno je da sa više vedrine pristupite rešavanju nekog bitnog problema koji se tiče ljubavi. Veoma ste zaniteresovani za jednog Ovna koga viđate u blizini vaše kuće ili radnog mesta. Ako često putujete, može se raditi o ljubavi sa nekim s posla koga površno poznajete. Imate najmanje dve simpatije i svaka vam je na svoj način draga.

Porodica- Želite da imate više mira u domu.

Zdravlje – Dobro se osećate.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Vaše astrološko polje posla naglašeno je prisustvom Urana što vam omogućava da pustite mašti na volju i da pravite grandiozne planove jer pravi dobar aspekt sa Jupiterom. Ipak, budite i realni jer je Jupiter u retrogradnom hodu zbog čega možete ispasti prilično naivni posebno po pitanju zarade. Predstoji vam odličan posao sa strancima.

Novac-Mogući su poveći dobici sa više strana, naročito preko igara na sreću.

Ljubav- Ako ste zaljubljeni u jednog Strelca ili on u vas, nastavlja se vaša igra mačke i miša. Malo ko uspeva da vas uveri da treba da budete trezveni i kod donošenja odluka koje se odnose na ljubavni život. Ako vam se pruža prilika da odete na kraći put u inostranstvo, nemojte to propustiti. Ako ste u braku ili dužoj vezi, predstoji vam lep zajednički provod.

Porodica- Obradovaćete blisku osobu lepim poklonom.

Zdravlje – Nemojte se preterano suncu. 


 

 

                 

 

 
 
 
 
facebooktwittergoogle_pluspinterest