NEDELJNI HOROSKOP

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period ood 19.- 26.9.2016.godine

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao – Moguće su mnogobrojne promene, bilo da ćete želeti da promenite radno mesto, saradnike, ili ćete dobiti ponudu o kojoj ste mogli da sanjate. Privatni poslovi bi mogli da se dobro odvijaju, mnogo bolje nego što ste pretpostavljali.  Imaćete podršku vodenih znakova, naročito Raka u vreme Mesečeve četvrti 23.septembra.
Novac – Ne brinu vas troškovi, naprotiv, spremni ste da sih pravite ne razmišljajući mnogo o sutrašnjici.
Ljubav- Venera, vladalac vašeg polja partnerskih odnosa ulazi u strastvenu Škorpiju a Sunce će biti oslabljeno u Vagi i moraćete da budete mnogo popustljivji jer će partner biti verovatno veoma zahtevan, moguće i po pitanju novca. Ako ste slobodni, čeka vas strastvana veza.
Zdravlje – Moguć nazeb.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


 {bk}

BIK (21.4.-21.5.)

Posao – Postajete daleko energičniji, preduzimljiviji i možete očekivati da dobijete ponudu o kojoj ste nekadada razmišljali. Dobrom taktikom poći će vam za rukom da se postavite kako treba i da nagovorte one koji su vam dragi da se priključe vašem timu saradnika. Imate sjajne ideje koje treba što pre da realizujete.
Novac – Moguća povoljna vest o novcu na koju niste računali.
Ljubav- Dopada vam se osoba koja ćesto ume da bude veoma direktna i neprijtna i da vas možda svojom iskrenošću povredi. Trudite ćete se da sačuvate samopouzdanje i da se previše ne nervirate oko nečega na šta ne možete da utičete. Verujete da će vam se javiti jedan Lav.
Zdravlje – Više se krećite.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao – Dobro znate šta je  za vas najbolje ali to trenutno ne možete da sprovedete u delo. Pokušavate dase prilagodite uslovima koje vam postavlja neko na koga niste računali ili vas je na neki način izneverio. Trebalo bi da budete mnogo praktičniji i da gledate svoje lične interese, da se ne opterećujete razmišljanjima o propuštenim prilikama.
Novac-  Moguć novac od nekog ranije sklopljenog posla sa strancima.

Ljubav- Ne brinite se, ljubavni život može da se značajno popravi ako ste u vezi sa Rakom, Lavom, Jarcem ili Škorpijiom. Merkur prestaje da bude retrogradan i kao vladalac vašeg znaka donosi mogućnost nove ljubavi ili pomirenja, poboljšanja
odnosa. Slobodni Blizancipostaju mnogo pristupačniji i rasploženiji za nove kontakte.
ZdravljeMoguća upala mišića.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Posao – Poslednja Mesečeva četvrt u vašem  znaku 23.septembra donosi nov posao. Postoji mogućnost da vam Jarac nađe neki honorarni posao koji će vam se svideti. Sa Lavom možete uspostaviti dobru komunikaciju u svakom pogledu. Imate način da rešite pitanje statusa na poslu.
Novac- Kada je u pitanju zarada ali i trošak, trebalo bi da se isključivo rukovodite svojom intuicijom i ako treba, uložite novac u nekretnine.
Ljubav- Mnogi bi želeli da budu sa vama a vi toga verovatno niste svesni. Iako nailazite na divljenje u društvu imate jasno određene kriterijume i nemože kod vas da svako „prođe“. Tražite od partnera da vam pruži potrebnu sigurnost ali i diskreciju.
ZdravljeIzbegnite hladna gazirana pića.
 

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


LAV (23.7.-22.8.)

Posao – Oni koji se bave privatnim poslom imaće prilike da prošire saradnju sa strancima ili sa osobama sa kojima su poslednjih mesec dana vodili intenzive pregovore. Možete očekivati pomoć od Vage ili Raka a moguće je da ćete i jednog Bika uključiti u zajednički projekat.
Novac- Pred vama je mnogo bolji period i nemojte se preterano opterećivati ako budete imali poveće izdatke, vrlo brzo ćete ih nadoknaditi.Možete imati dobitke i preko rada sa Bikovima, Devicama, Vodolijama.
Ljubav- Komunikacija sa partnerom biće mnogo bolja i vi ćete biti u stanju da budete mnogo prilagodljiviji, naročito ako ste duže u vezi. Mladi Lavovi mogu očekivati poznanstvo sa ambicoznom osobom koja verovatno planira između ostalog i odlazak za inostranstvo.
Zdravlje – Dobro se osećate.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Vrlo uzbudljiva sedmica u kojoj će vaše raspoloženje prema ženskim saradnicima biti promenljivo i malo ko će smeti da vam se suprotstavi. Ipak, vaše ideje su kreativne i nailaze na oduševljenje Lava, Raka ili Ribe. Možete imati uspeha u radu sa osobama koje žive pored mora, moguće sa Italijanima.
Novac- Neko vam može zatražiti novac na zajam,predložiće vam zajedničko ulaganje u nekretninu ili u posao sa strancima.Mogući su poveći neočekivani dobici.
Ljubav- Vrlo lepa sedmica u kojoj se možete provesti bolje nego što pretpostavljate.Ako vam se javi jedan Rak, neka Škorpija ili Jarac, verovatno ćete se dvoumiti jer nećete biti sigurni da li ste za njih prolazna avantura ili ljubav njihovog života. Najverovatnije nešto između.
Zdravlje – Mnogi primećuju pozitivne promene u vašem izgledu.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.VAGA (23.9. – 22.10.)  

Posao – Mnogi od vas očekuju neku vrstu odluke a vi ste još uvek u procepu između onoga što mislite da bi trebalo da uradite i želje da postupite impulsivno.Ako ste mladi, početnik u poslu ili studirate, potrebno je da uložite više napora ako želite da uspete u medijima ili marketingu.Sve što radite neko komentariše.
Novac- Imaćete  više manjih  izdataka nego troškova, ali će to ipak u stvari biti neka vrsta ulaganja u nov posao naročito ako kupujete tehno uređaje.Potražite nečiji savet u vezi sa kreditom.
Ljubav- Ljubavne dileme i probleme moraćete da počnete da rešavate i to ćete  učiniti na najbolji mogući način jer postajete mnogo uviđavniji i tolerantniji. Nekome, moguće jednoj Devici, Vagi ili Vodoliji ste veoma dragi a ako ste mladi, dopada vam se zauzet Jarac.
Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
Posao – Očekujete da će neko da primeti vaše kvalitete ili da vas se seti i da vam ponudi saradnju.  Ako ste već vodili razgovore sa Ovnom, Lavom ili Strelcem, to se može do goditi.Očekujete pozitivan ishod pregovora koje ste vodili sa strancima ili osobama koje rade za stranu firmu.
Novac- Neko očekuje od vas novc  na zajam ili da mu vratite ono što mu dugujte. Čak iako ste obećali pozajmicu dobrom prijatelju teško ćete se „rastati“ od novca.
Ljubav- Vaš ljubavni život predstavlja temu u društvu jer ste vi svojim ponašanjem dali povoda da misle da se dešava nešto spekatkularno. U stvari donekle vam i prija kada ste u centru pažnje čak i ako se osećate prilično usamljenim. Dugogodišnji prijatelj će pokušati da vam se udvara a vi ćete to najverovatnije okrenuti na šalu.
Zdravlje – Moguća upala mišića.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao – Oduševiće vas mnogobrojne  ponude jer ćete pomisliti da bi to moglo značiti početak realizacije nekih vaših dugogodišnjih planova i ideja. Napravite dobru računicu pre nego što se upustite u nove poslove. Moguće da vašem oduševljenju nema mesta, osim ako se ne bavite umetnošću ili naukom.
Novac- Polako ali sigurno počinjete da sređujete svoju finansijsku situaciju koja bi mogla biti sasvim solidna ako budete malo bolje raspolagali novcem.
Ljubav- Početkom perioda manje rasprave sa članovima porodice doprinose napetoj atmosferi i sa partnerom. Ipak, previše pravite od nekog lako rešivog pitanja problem. Želite da skrenete pažnju okoline na ono što vas muči a to je verovatno nedostatak nežnosti od strane stalnog partnera.Vi uvek imate rezervnu varijantu.
Zdravlje – Smanjite obroke.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Posao – Pokušavate da se rasteretite nekih obaveza ali vam to verovatno neće lako poći za rukom.  Bilo bi mudro da budete strpljiviji posebno u radu sa jednim Lavom jer će vam njegova pomoć dobro doći. Neka Devica ili Blizanci mogu se pokazati kao mnogo bolji saradnici nego što su to bili u prethodnom periodu.
Novac- Mogli biste imati dobru zaradu preko rada sa nekretninama ili u radu sa strancima.Ako ste u braku, partner će vas obradovati lepim poklonom.
Ljubav- Moguća su mnogobrojna iznenađenja, pozivi od osobe koja nije baš uvek imala dovoljno razumevanja za vas i vaše obaveze. Nekome je veoma stalo da vam u svakom pogledu ugodi i da ostavi na vas lep utisak. Moguće je da se radi o jednoj Vagi. Ako ste slobodni, obratite pažnju na Raka ili Jarca.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Posao – Ako radite u porodičnoj ili privatnoj firmi, početkom perioda možete pomisliti kako je došlo vaših pet minuta da biste uspeli. Trebalo bi da se više uzdate u procene stručnjaka u vezi sa poslom na kome radite nego u mišljenje vaše okoline koja se mnogo ne razume u vaš posao.
Novac- Očekujete da neko održi reč i isplati vam ono što vam duguje. Ako budete uporni dobićete u više rata novac koji ste ko zna kada zaradili.
Ljubav- Pokušavate da budete uviđavni prema partneru ali vam to manje više ne polazi za rukom. Niste iskreni u svojim nastojanjima da ga ubedite da vam je stalo do njega. Ako ste duže u vezi, uglavnom insitirate na konkretnim dokazima njegove ljubavi nego što vam je stalo do njegove ljubaznosti.
Zdravlje – Prilično ste nervozni i vašoj okolini to smeta.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao – Nastrupa povoljniji period za osobe koje rade u medijima, bave se sportom, prisutne su u javnosti. Možete mnogo lakše rešiti probleme u komunikaciji sa mlađim saradnicima ili doneti odluku o započinjanju kreativnog posla. Ostvarićete dogovor o saradnju sa strancima posredstvom Bika, Raka ili Vage.
Novac- Očekujte manje iznose sa više strana, najverovatnije da se radi o uplatama iz inostranstva. Nemojte uzimati kredite, posebno ne kod stranih banaka. Nekome ćete načiniti vredan poklon.
Ljubav- Veoma lep period za ljubav jer su mnoge planete u harmoničnom aspektu sa vašim Suncem. Povratićete samopouzdanje a mnoge osobe koje su poznate širem krugu ljudi i na visokoj „ceni“ udvaraće vam se. Do poznanstva može doći na putu ili na većem skupu u nekom restoranu.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest