NEDELJNI HOROSKOP

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od 28.11.- 4.12.2016.godine

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao- Mars u Vodoliji ukazuje na vaše nestrpljenje i moguću brzopletost ali ćete ipak naći način da budete diplomata.Neki Jarac ili Rak mogli bi vas nagovoriti na nešto što je protivno vašim interesima.Ulazak Merkura u Jarca tokom perioda donosi moguću obnovu saradnje sa jednom Devicom, Jarcem ili Škorpiojom.
Novac- Trošite nemilice računajući na novac koji tek treba da stigne.Nemojte žuriti sa odlukom o tome u šta biste mogli uložiti poveću svotu.
Ljubav- Partner je ljubomorniji nego što pokazuje, naročito ako vam je na poslu krenulo dobro, i ako imate oko sebe atraktivne saradnike.Ako ste slobodni, ovu sedmicu biste mogli pamtiti po interesantnim susretima, posebno na javnom mestu.
Porodica- Muški članovi porodice su autoritativni a ženski popustljivi.Vi ste najradije negde van kuće.
Zdravlje- Moguća kijavica.


 {bk}

BIK (21.4.-21.5.)

Posao- Prva dva dana bićete veoma aktivni i pokazivati inicijativu u vezi sa poslom koji odavno planirate.Cela sedmica je karakteristična po brojnim pozivima za saradnju,kontaktima i susretima sa saradnicima.Uspeh u umetnosti ili medijima. Ponuda u vreme mladog Meseca početkom sedmice.
Novac- Uz vašu inicijativu može vam se poboljšati stanje na računu.Sledite intuiciju i savete starijih kolega i mogući su vanredni dobici.Moguća vest o novom poslu.
Ljubav- Ako ste u vezi sa mlađim partnerom, sa Vodolijom ili Blizancima, biće to vrlo dinamična sedmica u kojoj ćete često izlaziti.Ako ste slobodni, u društvu komunikativnih i veselih osoba, srećete nekoga ko će vas zaintrigirati.Skloni ste tajnim vezama. Drugi Bik vam savršeno odgovara kao partner.
Porodica- Ako u porodici imate nekog Jarca ili Devicu, strepite da bi mogao da vam stavlja primedbe bez osnova.
Zdravlje- Reumatski bolovi.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Uz malo taktike mogli biste  postići sporazum, ili  doneti neku vrlo važnu odluku koja se tiče uzimanja kredita. ili nekog novog posla.Bilo bi bolje da se konsultujete sa kolegama, moguće Vagama, Vodolijama koji se bolje razumeju u tu
problematiku,posebno ako se radi o  poslu sa strancima.
Novac- Verovatno ste se na vreme obezbedili ili ste spremni da nađete honorarni posao posredstvom člana porodice ili prijatelja.
Ljubav- Ton odnosima sa partnerom dajete vi naročito u vreme mladog Meseca početkom sedmice i spremni ste da mu u mnogo čemu popustite jer ne želite da bilo šta kvari harmoničnu vezu.Ako ste mladi, uz to žena, izbegavajte veze sa osobama koje nisu slobodne.
Porodica- Obradovaće vas vest o mogućoj poseti mlađe osobe koja živi u inostranstvu ili ćete čuti nešto lepo o njoj.
Zdravlje- Dobro se osećate.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Posao- Očekujete poziv od Vage ili Škorpije u vezi sa zajedničkim projektom koji želite da što pre započnete.Dobijate ponudu od Strelca ili Jarca prema kojoj ste prilično sumnjičavi.Nekome je bitno da vas ima u svojoj ekipi.
Novac- Trebalo bi da dobijete neki novac koji vam duguju ili da vam se redovana primanja uvećaju.Moguć je i vanredni dobro plaćen posao.
Ljubav- U iščekivanju ste susreta koji nikako da se dogodi.Ipak, kada je Sunce u znaku Strelca a Venera u Jarcu moglo bi doći do susreta na poslu sa nekim ko će vam se odmah dopasti. Mogući su interesantni suspret preko društvenih kontakata mnogo toga neočekivanog može se dogoditi.Idite u pozorište, na izložbe ili na veće skupove.
Porodica- Darežljvi ste ali i popustljivi jer smatrate da je tako najlakše obezbediti duševni mir. Ne grešite u tome.Poslušajte savet Jarca ili Vage, čak i ako vam ne odgovara u vezi sa nečim veoma bitnim za vas.
Zdravlje- Dobro se osećate.


LAV (23.7.-22.8.)

Posao- Po  pitanju nekih konkretnih akcija koje treba da preduzmete prilično ste tvrdoglavi ili nekome zamerate da vas ne ceni dovoljno.Bilo bi dobro da zaboravite na konflikte iz prošlosti naročito sa Ovnom,utolko pre što se to loše odražava na vašu sadašnju saradnju.
Novac- Partnerski odnosi, poslovni ali i ljubavni donose nespokojstvo u vezi sa novcem.Izgleda da je partner sklon preteranom trošenju, što vama smeta.
Ljubav- Prijatno se osećate u društvu Vodolije, Ovna a jedan Bik ili Vaga pokušavaju da vas nagovore na nešto što njima odgovara. Moguće da planirate da započnete vezu sa nekim ko je prilično svojeglav i sa kim ne možete lako da nađete zajednički jezik.
Porodica- Ako ste u braku, moguće su mnaje trzavice sa familijom partnera.Ne viđajte ih u ovom periodu i sve će se zaboraviti.
Zdravlje- Ne izlažite se vetru.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao- Raspoloženje će vam oscilirati u toku sedmice od nepoverljivosti i nezadovoljstva početkom sedmice do optimizma i povećane ambicije.Pokušajte da svoju situaciju sagledate realno i ne maštajte o nečemu što možda trenutno nije moguće.
Novac- U periodu ste kada treba grabiti svaku priliku za zaradu, posebno u radu sa strancima,ali ne i „neprijstojne ponude“.Neko će vam upravo takvu dati.
Ljubav- Ne umete da svoje emocije izrazite na pravi način i umesto da budete prirodni i spontani u društvu osobe koja vam se dopada, ponašate se prilično hladno i izveštačeno.Kao da ne vladate situacijom.
Porodica- Ne želite da se niko meša u vaše odnose, posebno ne da komentarišu vašeg ljubavnog partnera.
Zdravlje- Dobro.VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao– Nećete moći da utičete na stavove jednog Strelca ili Jarca jer je prilično uporan i zna šta hoće u saradnji sa vama.Pokušavate da ubedite saradnike da slede vaše zamisli i da požure sa realizacijom projekta.Dobijate ponudu koja možda nije tako isplativa kako vam se to može učiniti na prvi pogled.
Novac- U ovom periodu podsetite sve dužnike na svoje obaveze, a ako ste mladi, prihvatite posao koji vam nudi Strelac.Biće dobro plaćen.
Ljubav- Jedan Lav ili Vodolija vas  pomalo zavode, naročito ako pripadaju vašem krugu saradnika ili prijatelja.Ukoliko ste u vezi ili braku, pravićete se kao da to ne primećujete ali vam u stvari ta pažnja i te kako prija.
Porodica- Trebalo bi da se vidite sa rođacima sa kojima ste oduvek bili u dobrom odnosima.Osećate se ponosnim na nekoga.
Zdravlje– Lako se zamarate.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Svoje intimno neslaganje sa nekim od kolega pokazujete otvoreno ali bez obzira na to, nemate moć da utičete na njih.Krajem perioda možete ostvariti jedan značajan kontakt sa strancima.Mlad Mesec početkom perioda donosi nove ideje u vezi sa poslom.
Novac- Na finansijsku ponudu ostaćete ravnodušni samo prividno. Pazite da zbog ponosa ne budete na gubitku.Ipak,neko će vas nagovoriti da dobro razmislite o tome.
Ljubav- Ako ste mladi, možete se zaljubiti u nekoga s kim radite, posebon ako ste žena, obratite pažnju na nekog Jarca ili Blitance .Romansa je na pomolu krajem sedmice. Imate potrebu da nekom poverite neku svoju tajnu.
Porodica- Nemate baš mnogo takta i strpljenja za starije članove porodice, ma koliko godina da imate.Svi stariji od vas, prilično vas nerviraju.
Zdravlje- Uzimajte više tečnosti.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao- Računate mnogo na lojalnost mlađih saradnika koji su sličnog mentalnog sklopa vašem i koji dobro znaju vaš sistem rada.Ne budite nestrpljivi i pokušajte da se ne nervirate ako sredinom sedmice iskrsne manji problem.
Novac- Objektivno niste baš u sjajnoj poziciji jer imate manje nego što ste želeli ili planirali.Ipak, posao koji radite na duži rok će vam se isplatiti.
Ljubav- Osećate se sigurnim u sebe čak i ako ste na samom početku veze, ali problem može nastati zbog nedostatka vremena.I vi i vaš partner imate nogo obaveza, ali to ne bi trebalo da vas brine,veza je sigurna.
Porodica- Najveći deo razgovora vodite u vezi sa novcem a grešite, trebalo bi da se opustite i uživate u društvu porodice.
Zdravlje-.Nervoza.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Posao- Mars, planeta akcije, koja vlada vašim astrološkim poljem privatnog biznisa i javnosti, prijatelja u polju posla naklonjena vam je posebno kada je u pitanju saradnjsa sa strancima. Smatrate da bi trebalo da krenete u neke nove poslovne poduhvateIskoristite ovaj period da uhvatite tempo sa konkurencijom jer ste malo posustali.Moguća ponuda od Bika.
Novac- Ako imate dosta novca, razmišljate o ulaganju u nekretnine.Ukoliko ga nemate,pravite planove kako da poboljšate materijalnu situaciju.
Ljubav– Situacija se prilično popravlja, naročtio ako ste rođeni početkom znaka a prilično popustljivi.To je jedini način da sa partnerom budete u dobrim odnosima, posebno ako se radi o Devici ili Škorpiji. Drugi je da korstite duhovitost kao sredstvo zavođenja Dopadate se Ovnu ili Vodoliji.
Porodica- Planirate kako da obradujete vaše bližnje nekim poklonom ili nekom lepom vešću u vezi sa poslovnim ambicijama.
Zdravlje- Smanjite napore.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Posao– Napeti ste u očekivanju vesti od Strelca ili Jarca koji najverovatnije žive u inostranstvu.Sunce u Strelcu i Jupiter u Vagi uz Marsa u  vašem znaku podstiču vaše ambicije i moguće je da ste postali ubedljiviji i sigurniji u sebe, što svi na poslu primećuju.
Novac- Dobci slede iz nekih neočekivanih izvora prihoda, moguće iz partnerskih odnosa od kojih ste već digli ruke ili preko igara na sreću.
Ljubav– Mlad Mesec u Strelcu početkom sedmice povoljan je za slanje tajanstvenih sms poruka, ali pazite da ne postignete suprotan efekat od očekivanog.Možda je bolje da budete malo direktniji u udvaranju, posebno Biku ili Vagi. Moguć susret na javnom mestu sa Lavom ili Ovnom.
Porodica- Potrebni ste vašim bližnjim i savetom i konkretnom pomoći.Ali vi kao da nemate za njih mnogo strpljenja.
Zdravlje- Više se šetajte.

 


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Vaše mogućnosti su velike  a i planovi prilično smeli,ali ste prilično neorganizovani  i rasipate energiju na susrete sa osobama koje vam samo „kradu“ vreme..Predstoji vam ponuda na koju ste tako dugo čekali i vi ćete umeti da iskorstite svojih pet minuta.
Novac– Možete imati sreće na lutriji, naročito u drugoj polovini sedmice.Bilo bi dobro da ipak ne ulažete enormne iznose.
Ljubav- Dobro se slažete sa mlađim ili mladolikim osobama, ma kog pola da ste.Ne želite da se sećete sa nekadašnjim simpatijama ili sa onima sa kojima ste raskinuli u afektu.Ili što je još gore, oni su to učinili.
Porodica- Vi vodite glavnu reč u vašoj kući, i to je dobro jer nalazite najbrže i najefikasnije rešenje za svaki problem.
Zdravlje- Bavite se svojim izgledom.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest