NEDELJNI HOROSKOP

facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od 25.-31.7.2016.godine

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao-Burna sedmica jer imate šanse da mnogo toga uradite, nešto što ste odavano planirali i želeli. Naglašen znak Lava čini vas spremnim da se bavite raznim delatnostima kako sportom, marketingom, pisanjem, umetnošću, onim što je vaše pravo unutrašnje opredeljenje,nečim što odavano želite.
Novac- Mogući su dobici u igrama na sreću.
Ljubav- Ako ste mladi, slobodni ili zaljubljeni, ovo je povoljan period jer možete da doživite mnoge lepe trenutke u društvu partnera u koga imate veliko poverenje. Ako ste muškarac Ovan, verovatno će vas oduševiti energična atraktivna dama koja ima smisla za finansije.
Porodica- Moguć je radostan događaj u porodici.
Zdravlje- Pazite se povrede.

 

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


 {bk}

BIK (21.4.-21.5.)

Posao- Očekuju vas mnogo a i vi od sebe. Mnogo vam je važnije šta vi mislite o sebi i svojim projektima, o svojim željama nego šta misle drugi. Pokušavate da se finansijski stabilizujete i to će vam poći za rukom, posebno kada je u pitanju posao za koji je potrebno imati maštu ali i upornost.
Novac- Imate način da uvećate prihode ako se budete bolje organizovali što se tiče vaših obaveza.
Ljubav- Mogući su susretni sa osobama koje će vam se veoma dopasti, odmah će vam se udvarati, mnogo toga interesantnog. Ne ulazite u veze sa onima za koje ne znate da li su slobodni. Vaš entuzijazam pokreće partnera i vi ste spremni da mu učinite mnogo toga po volji.
Porodica- Vaši najbliži odobravaju vaš izbor kada je ljubavni partner u pitanju.
Zdravlje- Pazite se povrede u kući.

 

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Merkur, vladalac vašeg znaka ide ka Devici,drugomznaku kojim vlada i ulazi u Devicu što donosi praktičan duh i sposobnost da se postavite kako treba. Imate način da  rešite važna pitanja koja se odnose na papirologiju ali pazite da vas neko ne prevari kada je u pitanju novac, bilo da se radi o nekoj isplati, bankovnom računu.
Novac- Pazite na šta trošite novac, nemojte se nepotreno zaduživati.
Ljubav- Jedan od boljih perioda ako imate tajnu ljubav ili ako očekujete da se neko javi iz inostranstva. Imate mogućnost novih poznanstava, nemojte robovati prošlosti, naročito ako niste sigurni da li je partner iskren. Oko 27.moguć razgovor u četiri oka sa nekim kome ste opsesija.
Porodica- Vaši bližnji se ponašaju korektno i podržavaju vas u svemu.
Zdravlje- Obratite pažnju na želudac.

 

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Posao- Tranzit Meseca može doneti oko 27. obnovu nekog starog prijateljstva ili poslovnog odnosa ili mogućnost proširenja poslova. Neko s kim ste bili u poslovnoj vezi pre oko godinu-dve dana ili ste u to vreme prekinuli saradnju, potražiće vas radi novo posla.Moguća je saradnj sa nekim ko će biti veoma zainteresovan za neki duži projekat sa vama zbog vašeg iskustva.
Novac- Mogući su vanredni dobici preko honorarnog posla.
Ljubav- Očekujete da vas pozove neko ko vam je nekada bio veoma drag ili ste bili u vezi.Ako vam se dopada osoba koju smatrate prijateljem, ne oklevajte nego se vidite sa njom da znate na čemu ste, šta vi osećate prema njoj.
Porodica- Bliski rođak vam daje koristan savet.
Zdravlje- Pazite se u saobraćaju.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


LAV (23.7.-22.8.)

Posao- Vaše astrološko polje karijere je naglašeno tranzitnim Mesecom oko 27.jula i tada ćete imati mogućnost da razgovararte sa nekim koga dobro poznajete i ko ima  neko rešenje za vas kada je u pitanju vaš status na poslu.
Novac- Niste zadovoljni prihodima i razmišljate o nekom dodatnom poslu.
Ljubav– Ne želite da se mirite sa nekim ko vas je svojevremeno uvredio ili ponizio. Imate potrebu za vezom sa osobom koja bi pokaziala prema vama više poštovanja.Jedan Rak vam može dati na znanje da nije ravnodušan prema vama.
Porodica- Niste spremni da prihvatite savete koji vam ne odgovarajui ako znate da su vaši bližnji najverovatnije u pravu.
Zdravlje- Dobro se osećate.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao- Merkur se približava vašem znaku i donosi neke nove ideje u vezi sa poslom. Imate vleiko poverenje u Raka i Bika i želite da se konsultujete sa onima u koje imat poverenja. Pokušavate da započnete neki nov posao koji bi mogao da vam donese solidnu saradnju sa strancima.
Novac- Bik vam pomaže da se finansijski stabilizujete.
Ljubav-Emotivna veza sa osobom koja živi u inonstranstvu vam može doneti mnogo toga interesantnog kada je u pitanju vaša karijera ali ne želite da imate neku vrstu zavisnog odnosa od partnera.Ako ste slobodni, dobićete poziv za izlazak od jedne Vage.
Porodica-Jarac vam daje na znanje da očekuje da ga podržite u njegovim planovima.
Zdravlje- Lako se zamarate.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.VAGA (23.9. – 22.10.)  

Posao- Vrlo dinamična sedmica u kojoj će vaše raspoloženje biti promenljivo, ali ne i vaši stavovi po važnim pitanjima. Mnogi od vas očekuju poziv u vezi sa novim poslom, ali vi činite sve po onom redosledu kao vi smatrate da to treba činiti.Početkom sedmice možete biti nesigurni u pogledu saradnje sa Rakom.
Novac- Neko vam može zatražiti novac na zajam, najverovatnije rođak, i vi ćete mu izaći u susret, čak iako niste sigurni kada će ga vratiti.
Ljubav- Mnogima se dopadate, posebno jednoj atraktivnoj osobi, prisutnoj u javnosti, ukoliko ste muškarac, ili muškarcu svetle kose ako ste dama Vaga. Slobodne Vage mogu biti privučene osobom koja nije slobodna jer Merkur, planeta komunikcije i susreta ulazi u vaše astrološko polje tajni.
Porodica- Manje rasprave sa članovima porodice ne utiču bitno na vaše raspoloženje.Ipak, krajem sedmice, oprez.Može doći do scene usled intrige koju  mogu napraviti Rak ili Jarac.
Zdravlje- Više se odmarajte.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Mnogobrojne nove ponude mogu vas oduševiti sredinom perioda jer će značiti početak realizacije nekih vaših davanašnjih ideja.  Najzad mnoga vrata počinju da se za vas otvaraju.Tranzit Marsa podstiče rođene krajem znaka na akciju. Ne brinte, na pravom ste putu ka uspehu.Mogućnost sjajne saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu.
Novac- Mogućnost vanrednih dobitaka preko Raka ili preko saradnje sa Ribama, Škorpjama ili Jarcima je više nego izvesna. Ne ulazite nepromišljeno u finansijske aranžmane sa Rakom početkom sedmice.
Ljubav- Vaš šarm, odlučnost i ljubaznost su vaše oružje kojim vrlo dobro rukujete kada treba da osvojite osobu koja vam se dopada.Krajem perioda, ako idete na put, neko će po svaku cenu pokušati da vam se nametne.Sa Vodolijom nećete lako naći zajednički jezik, kao i sa nekim Ovnom, naročito ako se radi o onima koji nisu slobodi a po svaku cenu žele da vam se nametnu.
Porodica- Moguća su neprijatna iznenađenja u vidu komentara na vaš račun.
Zdravlje- Izbegavajte jako sunce.

 

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao- Osećate se rasterćeni nekih obaveza ali ipak željni novih aktivnosti.U suštini želite da stavite tačku na jedan period vašeg života i da krenete dalje. Pomalo strepite da li će se vaši planovi odvijati kako ste želeli ili ćete morati da ih menjate.Osoba koja ima originalne ideje predložiće vam zajednički privatni biznis.
Novac- Imate priliv novca sa više strana, posebno preko rada sa Vodolijama, Vagama ili Bikovima.Period je dobar za planiranje ulaganja u nove poslove.
Ljubav- Društveni život je za vas veliki izazov jer čak iako ste u dužoj vezi mnogi vam se dopadaju.Sredinom sedmice pod uticajem ste Mesečeve četvrti što bi moglo značiti avanturu na poslu.Potrebno je da budete mnogo otvoreniji prema nekom koga dobro poznajete a u poslednje vreme se prema toj osobi nešto uzdržaniji.Mnogo polažete na svoj lični šarm jer va štite Kupidon i Psiha.
Porodica- Sa starijim ženama iz porodice ne nalazite zajednički jezik tako lako.Ipak, nemojte im se suprotstvaljati.Dobijate poziv za odlazak na porodični skup.
Zdravlje- Dobro se osećate.Nemojate držati rigorozne dijete.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Posao Bilo bi mudro da budete strpljiviji jer uskoro nastupa vaše vreme.Tranzit Meseca prva dva dana donosi tenziju u radu sa vatrenim znacima koji mogu biti prilično nametljivi. Trebalo bi da se oslonite na saradnike rođene u vodenim i zemljanim znacima, jer ste. Blizanci, Bikovi i Vage vam takođe mogu biti dobri saradnici.
Novac- Verovatno ga ulažete u nekretnine ili dobiajte od iznajmljivanja nekog prostora, stambenog ili poslovnog.
Ljubav– Neko na poslu vam se dopada, posebno ako radite sa strancima,a ko je dovoljno suptilan ali energičan i poseduje sve one kvalitete koji vama odgovaraju do te mere vam se dopada da ne znate šta da radite, kako da privučete njegovu pažnju.Tranzit Marsa preko poslednjih stepeni Škorpije čini vas veoma zaljubljivim i spremnim da se upustite u vezu sa nekim ko vam je neka vrsta opsesije.
Porodica- Manje rasprave ne možete da izbegnete a za one druge nemate mnogo nerava, tako da morate da ipak u mnogo čemu popustite naročito kada je u pitanju jedan Blizanac ili neka Devica.
Zdravlje– Manja nervoza.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Posao- I dalje ste nezadovoljni finansijskim stanjem, a niste svesni da ležite na zakopanom blagu. Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko se dobro razume u posao kojim se bavite. Imate priliku da se sretnete sa Ribama ili Lavom sa kojima možete da, ako budete imali strpljenja razgovarate o nečemu što je za vas veoma bitno.
Novac- Prilično ste opterećeni novcem i teško vas je uveriti da bi trebalo da drugačije razmišljate i da se na neki način finsnsijski obezbedite.
Ljubav- Prilično ste distancirni od osobe koja vam je draga, čak ne pokazaujete ni dovoljno razumevanje za njena interesovanja ali ona vam uglavnom to ne zamera jer shvata da imate neke svoje probleme. Ako ste slobodni, potrudite se da se uklopite u društvo koje vas često zove da zajedno izlazite. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja u vezi sa jednom Vodolijom. Bik i Vaga pokazuju interesovanje za vas.
Porodica-  Pokušavate da pozitivno utičete na stavove vaših bližnjih po pitanju nekretnina,
Zdravlje- Nesanica.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Očekujete da će neko da vas primeti ili da vas se seti i da vam ponudi saradnju. Neće, jer ste demoralisani, nečim ili nekim ko se nije poneo fer prama vama.Oslonite se na svoje ammbicije i potrudite se da realizujete svoje planove jer će vam se vrlo brzo isplatiti, naročito saradnja sa Jarcem ili Škorpijom.  Devica će vam ponuiti zajedničku saradnju  u okviru posla sa strancima.
Novac- Dobijate zaostalu isplatu, ali vam je ona nedovoljna za sve vaše potrebe.Postoji mogućnost nalaženja honorarnog posla.
Ljubav- Izuzetno ste uviđavni, ili se bar trudite da vas partner doživi kao osobu koja je spremna da mu se u svakom momentu nađe pri ruci. Često se povlačite u sebe i osećate povređenim ako vaša osećanja nisu pravilno shvaćena. Ne bi trebalo da odustanete od veze sa osobom koja vam se čini veoma simpatična i neko s kim možete da komunicirate.
Porodica– Imate na koga da se oslonite i vrlo ste maženi i paženi, ali pitanje je da li ste toga svesni. Mlađi članovi porodice vam pružaju potrebnu pomoć u svemu.
Zdravlje- Nervoza.

Mesečni horoskop, poslovni, ljubavni. – Career and Love Horoscope for July 2016.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
facebooktwittergoogle_pluspinterest