NEDELJNI HOROSKOP

facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od.godine od 23.2.2.3.2015.godine

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao- Vaš znak je izrazito naglašen tako da ćete i vi biti u centru pažnje. Kraći putevi i konakti sa onima koje ćete upoznati, moguće neki vazdušni ili vatreni znak, doneće vam nove poslovne ponude. Imate čemu da se nadate, ulazite u nov, moguće veoma uspešan period u vašem životu.

Novac- Dobici preko izdavaštva, prevodilačkog posla, sporta, trgovine i marketinga.

Ljubav- Vaša komunikativnost je vaše najjače oružje kojim se odlično služite. Uspevate da se dobro snađete u društvu nekog ko je pričljiviji i komunikativniji od vas. Možete biti skloni flertu i paralelnim vezama. Moguć je zajednički put sa stalnim parntom negde u inostranstvo.

Porodica- Članovi porodice pokazuju dobru volju da vam izađu u susret u vezi sa rešavanjem važnog pitanja, moguće u vezi sa nekretninama.

Zdravlje- Dobro se osećate.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Posao-Jedan od boljih perioda u toku koga treba da date od sebe maksimum i da izbetnete nepotrebne razgovore i rasprave oko nečega što znate da se verovatno neće tako lako rešiti u vašu korist. Oslonite na samog sebe jer se sebi najbolji prijatelj i znate šta treba da radite i kako da se postavite prema jednom Jarcu.

Novac- Moguć je vanredni priliv novca.

Ljubav- Veza koja je bila komplikovana postaje još napornija za vaš nervni sistem i vi verovatno nemate mnogo strpljenja za partnera koji je prilično svojeglav i ne pokušava da vam ugodi. Pomalo ste depresivni ako ste u vezi sa Devicom ili Blizancima jer vas uz jednu Vodoliju poprilično kinje.

Porodica- Ne znate kako da ubedite blisku osobu da treba da vas posluša u vezi sa nečim veoma bitnim.

Zdravlje – Iscrpljeni ste.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Osećate veliku potrebu da se dopadnete nekom ko bi mogao da ima velikog uticaja na vašu karijeru. Dobro znate šta je najbolje da kažete na poslovnom sastanku a bilo bi najbolje da imate advokata ili nekog posrednika ko bi mogao da za vas urgira kod ugledne osobe.

Novac- Spremni ste da odvojite poveću sumu za neki nov poslovni projekat.

Ljubav- Ne uspevate da se dogovorite sa Devicom, Vodolijom ili Jarcem oko nečega što je vama veoma bitno. Trudite se da nađete način kako da ubedie partnera da vam pruži još jednu šansu. Ne ulazite u nepotrebne rasprave oko nečega što niste nikada mogli da isterate do kraja.

Porodica- Verujete da možete da pomognete jednoj Vagi samo kada bi vam pružila šansu.

Zdravlje -Pazite se povrede.


 

RAK (21.6. – 22.7.)       

Posao- Trudite se da se namtnete nekom ko odlučuje o vašem statusu. Venera, Uran i Mars u Ovnu deluju na vas stimulativno i vi nećete dopustiti da vas bilo ko pretekne u nečemu što smatrate da pripada vama ili nećete dozvoliti konkurenciji da se poigrava sa vama. Verujete Ribama i Jarcu da će održati obećanje.

Novac-Možete dobiti neočekivano veliki novac.

Ljubav- Verujete da vam je naklonjen jedan Jarac iako to ne pokazuje. Ipak, veoma ste ljubomorni, naročito ako se radi o osobi koja ima podznaku Devici, Vodoliji ili Blizancima. Ako je i vama podznak u vazdušnom znaku, skloni ste konfliktima.

Porodica-Nekome je stalo da vam pomogne a vi mu ne dozvoljavate i o svojim problemima nikome ne pričate.

Zdravlje- Proverite stanje zuba.


LAV (23.7.-22.8.)

Posao- Naglašen znak Ovna donosi sjajne mogućnosti na poslu, utoliko pre jer je i prva Mesečeva četvrt u Blizancima dobro postavljana prema vašem znaku. Dobićete priliku da razgovarate sa osobma koje su sličnog mentalnog sklopa kao i vi o nečemu veoma važnom, moguće o novom poslu.

Novac- Trudite se nađete nov izvor sredstava i to će vam poći za rukom.

Ljubav- Nova ljubav je na pomolu ili će neka ljubav koja je prešla u rutinu ili u prijateljstvo da ponovo dobije na značaju. Imate mogućnost da popravite utisak u očima Vage, Bika ili Ovna i trebalo bi da se potrudie da veza sa nekim od ovih znakova bude uspešna što najviše zavisi od vas.

Porodica- Ne slušate šta vam bilo ko savetuje.

Zdravlje- Moguća glavobolja.


DEVICA (23.8. – 22.9.)            

Posao -Nestrpljivi ste jer se situacija ne odvija kako se očekivali.Nemate dovoljno iskustva u poslu u kome bi trebalo da što pre pokažete šta sve zante jer mnogi računaju na vas a vi odugovlačite bilo sa početkom posla ili sa realizacijom. Prilično ste konfuzni a ljuti na konkurenciju.

Novac- Dobijate vest o nekom povećem izdatku i to vas ljuti.

Ljubav- Partner je s pravom ljut na vas jer se ne ponašate korektno i ne štedite ga vaše kritike. Imate priliku da se izvnite ali vi to nećete uraditi. Nemojte dopustiti da pokažete onaj loš deo vaše prirode koji je oduvek bio povod za rasprave. Dobiajte poziv da se sretnete sa Ribama.

Porodica- Uvereni ste da mnogo činite za svoje bližnje ali oni smatraju da im uskraćujete pažnju.

Zdravlje- Nervoza i glavobolja.VAGA (23.9. – 22.10.)   

Posao- Odličan period za one koji pokušavaju da uspostave neke nove poslovne veze i kojima je potreban vetar u leđa da bi krenuli s mrtve tačke Jedan Ovan, neka druga Vaga ili Bik, dobri su sradnici.Vi se u velikoj meri oslanjate i na Blizance koji vas u svemu podržavaju.

Novac- Zadovoljni ste svojim finansijama.

Ljubav- Ma kog pola da ste, imate velikog uticaja na nekog ko je mlađi od vas.Trudite se da partnera oduševite nečim i imate na njega velikog uticaja.Ako ste slobodni, Ovan, Bik ili Vaga mogu vam dati na znanje da vam se dopadaju. Jedna Vodolija očekuje od vas da je pozovete.

Porodica- Pravite planove u vezi sa stambenim prostorom.

Zdravlje- Bavite se sportom.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Trudite se da izvučete maksimum iz situacije u kojoj se trenutno nalazite. Imate verovatno mnogo planova i mnogo nezavršenih poslova a finansijska sredstva vam ne dozvoljavaju da previše ulazite u neproverene poslove.,

Novac- Dobijate ponudu koju bi malo ko odbio.

Ljubav- Ne odustajete od nekog ko je u istoj meri opčinjen vama kao i vi s njim. Ipak senka prošlosti i vaše i vašeg partnera nadvija se nad vas. Bićete predmet priča i tračeva a vama kao da to uopšte ne smeta. Ako ste slobodni, moguća veza sa sportistom.

Porodica- Imate na koga da se oslonite, naročito ako ste mladi i od skora u biznisu.

Zdravlje- Manja povreda.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao- Naglašen znak Ovna i prva Mesečeva četvrt u Blizancima savršeno vam odgovara. Trudite se da ubedie jednog Bika ili Vagu da treba da vas podrže u vezi sa vašim poslovnim planovima. Velikodušni ste i želite mnogima da pomognete, naročito mladima ako ste u zralim godinama i na položaju.

Novac-Trošite previše na nešto što vam nije neophodno.

Ljubav- Nista načisto šta želite iako imate velike mogućnosti na ljubavnom planu. Mnogima se dopadate i prave planove sa vama a vi kao da toga niste svesni. Trudite se da ubedie nekadašnjeg partnera da treba da vam pruži još jednu šansu, moguće da se radi o nekoj vrsti dogovora u vezi sa zajedničkom imovinom.

Porodica- Mlađe žene iz porodice vam pomažu u mnogo čemu.

Zdravlje- Nervoza.


JARAC ( 22.12.-20.1.)        

Posao- Izuzetno naporan period jer sebi postavljate velike ciljeve imate mnogo obaveza i želite da na svaki način završite sve o roku. Mnogi vas savetuju ali konkretnu pomoć gotovo da nemate ni od koga. Imate priliku da se pomirite sa nekadašnjim saradnikom.

Novac- Dobijte priliku za ekstra zaradu.

Ljubav-Nemate mnogo razumevanja za partnera koji je svojeglav po mnogim pitanjima. Ma šta da mu savetujete, on će uraditi po svome. Nikome ne dozvoljavate da se poigrava vama i zato su moguće ozbiljne trzavice po mnogim pitanjima.

Porodica- Trudite se da se nađete pri ruci mlađim članovima porodice.

Zdravlje – Bol u nozi.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)     

Posao- Želite da dobijete priliku da se snađete u poslu koji vas zanima ali o kome ne znate mnogo. Ako se radi o novim tehnologijama, spremni ste da vredno radite da biste naučili sve što je potrebno. Ako ste muzičar, predstoji vam uspeh i poziv za turneju.

Novac- Dobijate vest o uplati na koju duže vreme čekate.

Ljubav- Neko će želeti da se sa vama sretne a vi izbegavate to jer niste načisto kako da se postavite. Trebalo bi da pokažete više razumevanja za Devicu ili Blizance a vi kao da ih doživljavate kao svoje rivale. Nemojte se previše nervirati ako vas neka druga Vodolija bude kritikovala ili vam nešto bude zamrala.

Porodica- Moguće su trzavice u okviru porodice.

Zdravlje- Nervoza.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao-Imate nekolik mogućnosti kada je u pitanju nov posao a vi ćete izabrati onaj koji vam omogućava da češće putujete i da sarađujete sa osobama sa nemačkog jezičkog područja. Mnogi vas kritikuju i vi možete poneti uspehom napraviti krupne greške, naročito ako ne budete slušali saradnike.

Novac- Dobijate neki vanredni novac.

Ljubav- Imate velikog uticaja na Vagu ili Bika moguće i Ovna ali vaš partner u stvari ima velike koristi od vas a ostavlja vas u zabludi da je u vas jako zaljubljen. Čak i ako je to slučaj, najverovatnije ima i mnogo interesa da bude u vezi sa vama.

Porodica- Dobijate dobar savet od starijeg člana porodice.

Zdravlje- Dobro se osećate.


 

 

                 

 

 
 
 
 
facebooktwittergoogle_pluspinterest