NEDELJNI HOROSKOP

facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od.godine od 24.- 30.11.2014.godine

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao- Mnogobrojne nove ponude mogu vas oduševiti jer će značiti početak realizacije nekih vaših davanašnjih ideja.Najzad mnoga vrata počinju da se za vas otvaraju.Tranzit Sunca preko Strelca savršeno odgovara rođenima u srednjoj dekadi znaka,. Ne brinte, na pravom ste putu ka uspehu.Mogućnost sjajne saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu.

Novac- Mogućnost vanrednih dobitaka preko Strelca  ili preko saradnje sa Lavom ili Vagom je više nego izvesna. Ne ulazite nepromišljeno u finansijske aranžmane sa Rakom početkom sedmice.

Ljubav- Vaš šarm, odlučnost i ljubaznost su vaše oružje kojim vrlo dobro rukujete kada treba da osvojite osobu koja vam se dopada.Krajem perioda, ako idete na put, neko će po svaku cenu pokušati da vam se nametne.Sa Škorpijom nećete lako naći zajednički jezik, kao i sa nekim Jarcem, naročito ako se radi o onima koji nisu slobodi a po svaku cenu žele da vam se nametnu.

Amor i Forutna najviše deluju na vas. Želite da se angažujete oko nekog s kim p


BIK (21.4.-21.5.)

Posao- Bilo bi mudro da budete strpljiviji jer uskoro nastupa vaše vreme.Tranzit Meseca prva dva dana donosi tenziju u radu sa ambicioznim osobama koje mogu biti prilično nametljivi. Trebalo bi da se oslonite na saradnike rođene u vodenim i zemljanim znacima, Vage vam takođe mogu biti dobri saradnici.

Novac- Verovatno ga ulažete u nekretnine ili dobiajte od iznajmljivanja nekog prostora, stambenog ili poslovnog.

Ljubav- Neko na poslu, posebno ako radite sa strancima,a ko je dovoljno suptilan ali energičan i poseduje sve one kvalitete koji vama odgovaraju do te mere vam se dopada da ne znate šta da radite, kako da privučete njegovu pažnju.Tranzit Marsa preko poslednje dekade Jarca  čini vas veoma zaljubljivim i spremnim da se upustite u vezu sa nekim ko vam je neka vrsta opsesije.

Amor i Fortuna vas štite od lošeg uticaja sa strane. Trudite se da nađete način kako da se ponovo sretnete sa jednim Bikom ili nekom Vagom.Dobro se slažete sa Škorpijom jer vas štiti Palada, asteroid mudrosti iz ovog znaka.

Porodica- Manje rasprave ne možete da izbegnete a za one druge nemate mnogo nerava, tako da morate da ipak u mnogo čemu popustite naročito kada je u pitanju jedan Blizanac ili neka Devica.

Zdravlje- Manja nervoza.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- I dalje ste nezadovoljni finansijskim stanjem, a niste svesni da je vaše znanje vaše najjače oružje i najjači kapital Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko se dobro razume u posao kojim se bavite. Imate priliku da se sretnete sa Ribama ili Vodolijom sa kojima možete da, ako budete imali strpljenja razgovarate o nečemu što je za vas veoma bitno.

Trudite se da realizujete vaše ideje i možda bi bilo dobro da razmislite o onome što vas najviše prilvači da radite, tu leži najveći novac.

Novac- Imate prilično nemaran odnos prema novcu i teško vas je uveriti da bi trebalo da drugačije razmišljate i da se na neki način finsnsijski obezbedite.

Ljubav- Prilično ste distancirni od osobe koja vam je draga, čak ne pokazaujete ni dovoljno razumevanje za njena interesovanja ali ona vam uglavnom to ne zamera jer shvata da imate neke svoje probleme. Ako ste slobodni, potrudite se da se uklopite u društvo koje vas često zove da zajedno izlazite. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja u vezi sa jednom Vodolijom. Bik i Vaga pokazuju interesovanje za vas.

Amor deluje iritantno na vas. Ne znate kako da se postavite prema nekom ko se poigrava sa vama.

Porodica- Oni pričaju svoje, vi svoje, vi malo glasnije, oni ne podnose kada vičete i zato lepo porazgovarajte o zajedničkom problemu.

Zdravlje- Nesanica.


 

RAK (21.6. – 22.7.)       

Posao- Tranzit Meseca donosi vam mogućnost dogovora u četiri oka sa nekim koga ne poznajete možda najbolje ali imate poverenja da će održati obećanje. Verujete u dobre namere Škorpije, Riba i Lava. Dajete sve od sebe da pokažete da ste spremni na saradnju.

Novac- Mogući neočekivani dobici sa više strana.

Ljubav- Rođeni krajem znaka mogu doživeti romansu na radnom mestu, potpuno neočekivano sa nekim koga inače dobro poznaju. Ako niste očekivali da će vam se udvarati Škorpija, Lav ili Vaga, bićete prijatno iznenađeni. Moguć je susret sa Ovnom ili Jarcem prema kome nikada niste bili ravnodušni.

Na vas od asteroida najjače deluju Amor, Karma,Eros i Fortuna. Vi ste jedan od najpopularnijih znakova.

Porodica- Imate način da se dogovorite sa vašim bližnjim o važnom pitanju posredstvom Device ili Blizanaca.

Zdravlje- Smanjite obroke.


LAV (23.7.-22.8.)

Posao- Očekujete da će neko da vas primeti ili da vas se seti i da vam ponudi saradnju. Neće, jer ste demoralisani, nečim ili nekim ko se nije poneo fer prama vama.Oslonite se na svoje ammbicije i potrudite se da realizujete svoje planove jer će vam se vrlo brzo isplatiti, naročito saradnja sa Strelcem ili Ovnom. Vodolija će vam ponuiti zajedničku saradnju  u okviru posla sa strancima.

Novac- Dobijate zaostalu isplatu, ali vam je ona nedovoljna za sve vaše potrebe.Postoji mogućnost nalaženja honorarnog posla.

Ljubav- Izuzetno ste uviđavni, ili se bar trudite da vas partner doživi kao osobu koja je spremna da mu se u svakom momentu nađe pri ruci. Često se povlačite u sebe i osećate povređenim ako vaša osećanja nisu pravilno shvaćena. Ne bi trebalo da odustanete od veze sa osobom koja vam se čini veoma simpatična i neko s kim možete da komunicirate.

Osećate se dobro u društvu druge Lava  ili Vage jer vas štite Psiha i  Kupidon i donose mogućnost flerta na javnom skupu.

Porodica- Imate na koga da se oslonite i vrlo ste maženi i paženi, ali pitanje je da li ste toga svesni. Mlađi članovi porodice vam pružaju potrebnu pomoć u svemu.

Zdravlje- Nervoza.


DEVICA (23.8. – 22.9.)            

Posao- Ako radite u porodičnoj ili privatnoj firmi ili ako očekujete od vama bliskih osoba da podrže vaše ideje u vezi sa poslom,možete naići na otpor.Trebalo bi da se više uzdate u procene nekih osoba koje vam možda nisu simpatične ali koje imaju više iskustva od vas., Moguć je poziv za saradnju od jednog Lava ili nekog Jarca koji su spretne u rukovanju novcem.

Novac- Očekujte manje iznose sa više strana. Ne želite da prihvatite malo plaćen posao.Uspevate da se snađete u finansijskim transakcijama u poslu sa jednim Ovnom ili Škorpijom.

Ljubav- Trenutno se najbolje razumete sa Blizancima i Vodolijom, mada jedan Strelac i neki Lav ili Rak uporno pokušavaju da vam se nametnu.Ako  ste zainteresovani za nekog ko ima poslovne veze sa inostranstvom,teško ćete naći zajednički jezik,moraćete da na njih obratite pažnju,čak i ako imate stalnog partnera.

Želite da se upoznate sa Ovnom ili Škorpijom jer su Ceres i Vesta u Škorpiji što donosi mogućnost emotivne veze sa predstavnikom ovog znaka.

Porodica- Ne uspevate da se uskladite sa potrebama mlađih članova porodice i uvek da im izađete u susret iako biste to rado želeli.Ako ste vi mladi, očekujete više pažnje od jedne Škorpije ili Blzanaca.

Zdravlje- Pazite se moguće povrede u domu.VAGA (23.9. – 22.10.)   

Posao- Osećate se rasterćeni nekih obaveza ali ipak željni novih aktivnosti.U suštini želite da stavite tačku na jedan period vašeg života i da krenete dalje. Članovi porodice utiču na vas na način na koji vam to ne odgovara.Imaju potrebu da se mešaju u vašu karijeru. Pomalo strepite da li će se vaši planovi odvijati kako ste želeli ili ćete morati da ih menjate.Osoba koja ima originalne ideje predložiće vam zajednički privatni biznis.

Novac- Imate priliv novca sa više strana, posebno preko rada sa Vodolijama, Vagama ili Bikovima.Period je dobar za planiranje ulaganja u nove poslove.

Ljubav- Društveni život je za vas veliki izazov jer čak iako ste u dužoj vezi mnogi vam se dopadaju. Pod uticajem ste Sunca, Venere i Merkura iz znaka Strelca što bi moglo značiti avanturu na poslu.Potrebno je da budete mnogo otvoreniji prema nekom koga dobro poznajete a u poslednje vreme se prema toj osobi nešto uzdržaniji.

Verujete u mogućnost da se jedna veza sa Devicom ili Strelcem odvija kako biste vi želeli čak i ako to trenutno ne izgleda tako. Mnogo polažete na svoj lični šarm jer va štite Kupidon i Psiha.

Porodica- Sa starijim ženama iz porodice ne nalazite zajednički jezik tako lako.Ipak, nemojte im se suprotstvaljati.Dobijate poziv za odlazak na porodični skup.

Zdravlje- Dobro se osećate.Nemojate držati rigorozne dijete.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Pokušajte da ne budete negativno nastrojeni prema osobama koje su višeg ranga od vas, naročito kada vas kritikuju, jer su dobronamerne, ma šta vi o tome mislili.Ako ste mladi a talentovani za neku od umetnosti, nemojte sumnjati u svoje sposobnosti,jer je lepa karijera pred vama.Ako se malo više potrudite da oslušnete sebe, moći ćete da se realizujete, posebno u radu sa strancima.

 Novac- Možete imati dosta sreće u sferi finansija. Ako ste skloni igrama na sreću, ne preterujte sa iznosima koje ulažete. Moguć je vanredni dobitak.

Ljubav- Prva Mesečeva četvt  utiče na vaš znak i čini vas spremnim da se više angažujete u vezi koja bi mogla da bude veoma značajna za vas, naročito ako vam se dopada neko ko pripada nekom vodenom znaku.Nemate mnogo nerava da se objašnjavate sa jednim Ovnom ili Jarcem i ako se radi o stalnom partneru, moguća je rasprava.

Verujete da će vaš šarm početkom sedmice imati povoljan uticaj na jednog Jarca ili Ribe jer je Palada, asteroid mudrosti  u vašem znaku.

Porodica- Moguća je podrška žena iz porodice, a to vam mnogo znači.Ako ste od nedavno u braku, sledi vest o proširenju porodice.

Zdravlje- Rekreirajte se i smanjite obroke.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao- Nemojte biti sigurni da će bilo ko, naročito jedan Ovan popustiti pred vašim zahtevima ili predlozima,makar oni bili i krajnje  logični.Tranzit Sunca, Venere i Merura  preko vašeg znaka čine vas izuzetno svojeglavim. Potražite savet jednog Lava ili Vage.Pokušavate da se priviknete na tempo koji vam zadaje neko s kim ne uspevate uvek da nađete zajednički jezik.

Novac- Osoba u znaku Riba vam daje koristan savet kako da mudro uložite novac, poslušajte je, naročito ako se radi o poslu sa strancima.

Ljubav- Svoj privatan život držite u tajnosti, ma koliko ljudi mislili da volite da ste u centru pažnje, što je tačno, ali samo u izvesnoj meri.Vašu ranjivost je teško otkriti jer se tiče privatnog života koji je za vas svetinja.Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama priča jedan Ovan ili neki Jarac. Sa Blizancima ili Vagom možete doživeti tajnu romansu.

Vesta i Ceres u vašem znaku još uvek deluju na vas izuzetno jako i daju vam potrebnu izdržljivost u vezi sa jednim Lavom.

Porodica- Prilično vas nervira atmosfera u kući jer niko ne želi ni sa kim da uskladi potrebe.Malo vremena provodite u domu.

Zdravlje- Dobro.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

Posao- Prijatelji vam obećavaju nešto što nisu u stanju da ispune i vi kao da ste svesni da nemate mnogo izbora, hteli ne hteli morate da im verujete.Imate priliku da sredite račune sa jednim vodenim znakom sa kojim ste duže vreme na ratnoj nozi. Trudite se da budete fer prema Raku ili Strelcu i želite da im izađete u susret u vezi sa zajedničkim projektom u inostrananstvu.

Novac- Dobici u radu sa Bikovima i Škorpijama.Ako se radi o dugoročnom poslu, prihod može biti poveći.Razmislite i o poslu s nekretninama.

Ljubav- Pokušavate da partneru u svemu ugodite.Ipak,vi ste praktični znak koji voli da prvo obezbedi sebe, i zbog toga uvek birate partnere koji uvek mogu da vam pruže ono što vam je potrebno.Ako ste slobodni, dopašće vam se Lav, Rak ili Ovan.Moguća je iznenanda strastvena veza sa jednim Strelcem.

 Karma i Eros još uvek su veoma jaki i utiču na vas donoseći vam mogućnost nalaženja pravog rešenja za ljubavni život.

Porodica- Ne odustajte od prvobitnog plana da porodici nametene svoju volju u vezi sa nečim što njih ne interesuje.

Zdravlje- Promenite režim ishrane.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)     

Posao- Ne bi trebalo da se previše uzdate u obećanja koja će vam neko vrlo lako dati, moguće jedan Rak, Sterlac ili neki Bik i ma ko to bio, otvorite četvore oči, možete naivno poverovatni u njih i biti prevareni.Vodolija ima mnogo planova. Verujete da možete da se dogovorite sa Devicom ili Škorpijom oko bitnog poslovnog problema koji se tiče saradnje sa strancima.

Novac- Mogući su dobici preko igara na sreću.Trebalo bi da uložite novac u neku nekretninu.Ako imate kuću na moru, dobijate dobru ponudu u vezi sa prodajom.

Ljubav- Postali se popustljivji što partneru prija, naročito ako se radi o nekome ko je rođen početkom znaka Vage ili Blizanaca .Ako ste na samom početku veze sa osobom sa posla, raspitajte se o kome se radi. Nekoliko osoba želi da se upozna sa vama i moguće da će to i uspeti na nekom zvaničnom mestu. Želite da dominirate u ljubavi, naročito ako ste u zrelim godinama.

Fortuna i Amor donose mogućnost romanse sa vodenim ili zemljanim znakom.

Porodica- Neko od vaših bližnjih vam se suprotstvavlja na način koji vas nervira.Ne uzimajte mu to za zlo, nije ni svestan kakav utisak ostavlja.

Zdravlje- Mogući bolovi u nogama.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Pod uticajem ste prve Mesečeve četvrti  koji će  povoljno delovati na vas, podstilući vašu ambiciju. Sunce i Venera iz Strelca pozitivno se odražava  na  posao onih koji su spremni da naprave kvalitativni zaokret u životu.Moguć je veliki uspeh u toku sledećih mesec dana ako budete dali sve od sebe. Ako ste skloni grupnom radu ili ste orijentisani na saradnju sa Rakovima, Lavovima, Ribama ili Ovnovima, smeši vam se neverovatna sreća i mogućnost velikog uspeha.

Novac- Sa više strana, posebno preko saradnje sa jednim Rakom ili Bikom mogući su poveći prihodi. Obradovaće vas dobici u igrama na sreću.

Ljubav- Moguće je da previše pažnje obraćate prijateljima ,onima kojima je vaša pomoć potrebna,i da vam ostaje malo vremena za lični život, što vašeg partnera čini neraspoloženim. Ako ste previše posvećeni karijeri, partner vam može to zameriti. Ako ste slobodni,obratite pažnju na Vagu ili Blizance koji će dati na znanje da im se dopadate.

Uvereni ste da se u vezi sa osobom koja vam je karmički predodređena jer je asteroid Karma u vašoj astrološkoj kući prijatelja.

Porodica- Ne nervirajte se oko nekih primedbi, članova porodice koji ma šta pričali, čine to iz dobrih namera.

Zdravlje- Dobro.

 


 

 

                 

 

 
 
 
 
facebooktwittergoogle_pluspinterest