NEDELJNI HOROSKOP

facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od.godine od 12..18.1.2015.godine

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao- Mars,vladalac vašeg znaka tokom ovog perioda ulazi u Ribe, menja znak i konjukcija sa Neptunom može doneti probleme ako niste realni. Mnoge poslove započinjete u tajnosti ili pokušavate da se nekom nametnete na način na koji se njemu to neće svideti.

Novac- Pazite kome pozajmljujete novac da ne biste bili na šteti. Neko planira da vas iskoristi.

Ljubav- Tajne ljubavi su ono što vas privlači iako zbog toga možete imati problema, prvenstveno na poslu. Veoma ste popularni iako se ponašate kao da vam je svejedno. Dobijate poziv sa više strana za viđanje ali vi nemate nameru da odustanete od želje da osvojite osobu koja nije slobodna.

Porodica- Stariji članovi porodice insitiraju da pokažete poštovanje prema njima.

Zdravlje- Loš imunitet.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Posao- Venera u napetom aspektu sa Jupiterom može doneti probleme naročito ako radite sa strancima i mnogi misle da ste previše sigurni u sebe i ne obazirete se na savete starijih kolega. Nekome ste se zamerili ali nemate nameru da bilo šta menjate u svom stavu prema njemu i predstoje rasprave.

Novac- Ubeđeni ste a jedna Riba želi da vas nadmudri ili prevari, moguće zajedno sa jednim Ovnom ili Škorpijom.

Ljubav- Sredina sedmice može biti povoljna onima koji su sigurni u svoja osećanja. Imate nekoliko načina kako da dominirate nad partneroma a to vam je iz nekih razloga veoma bitno, naročito ako ste manje od tri godine u vezi. Nemate dovoljno razumevanja za njegove slabosti.

Porodica- Trudite se da budete stub kuće i čak iako ste mladi, svi moraju baš vas da slušaju.

Zdravlje- Smanjite uzimanje alkohola.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Sedmica počinje poslednjom Mesečevom četvrti u Vagi što vama odgovara ali vas s druge strane čini nesigurnim u sebe i verovatno ćete želeti da date na znanje da mogu da se na vas oslone. Intimno priželjkujete da odete na neko drugo radno mesto ili da odete za inostranstvo. Ako se bavite umetnošću, predstoji vam uspeh.

Novac- Manji dobici sa više strana.

Ljubav- Očekujete podršku od jednog Lava za vaše poslovne planove ali u stvari verujete da će vam se javiti Devica, Vaga ili Bik. Vodolja vam je i dalje neka vrsta opsesije. Veze sa osobama koje žive negde daleko ili je vaša komunikacija preko društvenih mreža vama deluje romantično ali ste u stvari prilično usamljeni.

Porodica- Trudite se da smirite situaciju u domu. Imate utisak da svako vuče na svoju stranu.

Zdravlje- Nervozni ste.


 

RAK (21.6. – 22.7.)       

Posao- U astrološkoj kući posla i novca nalazi se Jupiter i mnogi misle da ste veoma uticajni, moćni i da niko ne može da vam bude dostojna konkurencija. Mogli biste započeti neki nov posao sa nekim solidnim zemljanim znakom, moguće Bikom ili Jarcem. Lav, Strelac i Škorpija pokušaće da vas nagovore na zajednički biznis a Jarca čeka da vi njemu date solidnu ponudu.

Novac -Želite da dođete do nekog povećeg novca i to će vam se i ostvariti uz pomoć osoba sa kojima ste u dobrim poslovnim odnosima.

Ljubav-  Ovo je period u toku koga nijedan predstavnik vašeg znaka ne bi trebalo da bude usamljen. Veoma ste popularni i izazivate uzdahe gde god se pojavite. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu planirati novu vezu. Sredovečni Rakovi biće svesni svog šarma, naročito ako imaju poslovne veze sa strancima. Neko će im se udvarati na putu.

Porodica- Nervozni ste i izbegavate da otvoreno pričate o svojim problemima sa najbližima.

Zdravlje- Lako se zamarate.


LAV (23.7.-22.8.)

Posao- Jedan od značajnijih perioda u toku koga možete uraditi mnogo za svoje finansijsko stanje, naročito ako budete spremni na neku vrstu kompromisa. Ukoliko pravite planove u vezi sa novim poslom, nemojte se previše uzdati u Vagu ili Vodoliju. Žene su vam mnogo naklonjenije ma kog pola da ste. Za umetnike i sportiste vrlo uzbudljiv period.

Novac- Nova    poznanstva donose mogućnost pronalaženja novih izora prihoda.

Ljubav- Rešili ste da svoj privatni život držite u apsolutnoj tajnosti, bez obzira da li ste slobodni, imate simpatiju ili vam se neko udvara. Mnogi Lavovi su u nekoj vrsti tajne veze ili spremni da se upuste u avanturu za koju nisu načisto dokle će ih odvesti. Ako ste sami, to je vaš izbor. Moguća veza sa umetnikom.

Porodica- Imate potrebu da više vremena provodite sa društvom a manje sa članovima porodice.

Zdravlje- Moguć nazeb.


DEVICA (23.8. – 22.9.)            

Posao- Merkur, vladalac vašeg znaka, planeta biznisa i dobre komunikacije u konjukciji sa Venerom, planetom novca i estetike, čini vas sposobnim za trgovinu, marketing, umetnost ali uz dosta napora i mnogo društvenih kontakta. Bićete u priliici da se dogovorite sa nekim ko radi sa strancima ili živi u inostranstvu o unosnoj investiciji koja će vam se vrlo brzo isplatiti. 

Novac- Trudite se da dođete do nekog ekstra novca preko posla koji će vam iznenada iskrsnuti,

Ljubav- Jednoj Škorpiji, Jarcu ili Biku ste neka vrsta opsesije. Ako ste u vezi sa nekim Blizancem, Ovnom ili Strelcem, možete očekivati mnogo prijatnih momenata. Jednom Lavu ste opsesija i verovatno će biti uporan da vas nagovori na zajednički put ili bar izlazak. Trudite se da budete prema svima fer i pomalo zapostavljate stalnog partnera.

Porodica- Imate potrebu da kontrolišete sve šta sa dešava u vašem domu i to vas iscrpljuje.

Zdravlje- Više se odmarajte.VAGA (23.9. – 22.10.)   

Posao- Dobićete priliku da sklopite dobar posao sa nekim ko vam je obećao zajedničku saradnju na nekom za vas veoma važnom projektu.Astrološko polje javnosti je veoma naglašeno zbog čega i vaše šanse da dobijete ono što vam pripada postaju realno sve bolje. Moguća vest o unapređenju. Ako ste mladi, posao ćete dobiti urgencijom kućnog prijatelja.

Novac- Mogući dobici u radu sa Vodolijom,

Ljubav- Rođeni početkom znaka mogu očekivati prijatne momente u društvu nekoga ko je veoma omiljen u društvu i u koga možete imati veliko poverenje. Dobićete poziv da se sretnete sa dugogodišnjim prijateljima što će značiti mogućnost susreta sa nekadašnjom simpatijom.Može vam se dopasti neko ko inače nije vaš tip, neki vatreni znak sa kojim nećete umeti da izađete na kraj.

Porodica- Dobijate poziv da se sretnete sa rođacima koje dugo niste videli.

Zdravlje- Mogući reumatski bolovi.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Ovo bi mogao biti za vas prilično stresan period jer ćete imati velika očekivanja kako od druigih i to od onih koji neće biti baš voljni da vam u svemu izlaze u susret. Ipak, Mesec, planeta koja donosi promene  svojim tranzitom preko Vage, vašeg znaka i Strelca  donosi mogućnost započinjanja novog posla sa strancima.

Novac- Novi poslovi donose bolju zaradu.

Ljubav- Privlače vas ambiciozne osobe koje najverovatnije često putuju ili nemate mogućnost da ih često viđate. Vaša najveća simpatija je neko s kim ste nekada zajedno radili. Ako ste razvedni ili prekinuli dugu vezu, nekadašnji partner će pokušati pomirenje.Mogući su zajednički izlasci, ali nemojte na brzinu donositi odluku o pomirenju.Ako ste mladi i slobdni, predstoji flert sa Rakom ili Lavom.

Porodica- Vodićete važne razgovore o pitanjima koji vas opterećuju.

Zdravlje- Dobro se osećate.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao- Ovo je uzbudljiv period za većinu predstavnika vašeg  znaka jer vam savršeno odgovara tranzit Meseca koji podstiče vašu ambiciju. Dobićete priliku da učestvujete u nekom važnom poslu ili ćete biti poznavni na neki skup na kome će vam dati na znanje da računaju na vas.

Novac-Novac će cirkulisati kroz vaše ruke nesmetano. Ne opterećujete se troškovima.

Ljubav- Verujete da možete da se dogovorite sa nekim ko vam se dopada oko nekih bitnih pitanja koja se odnose na vaše zajedničke planove. Osoba koja vam je draga daje vam na znanje da računa da ćete joj pomoći oko nekih bitnih pitanja.

Porodica- Imate vcliku podršku vatrenih znakova u vezi sa vašim planovima koji se odnose na nekretnine.

Zdravlje- Dobro se osećate.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

Posao- Stresan period za one koji bi želeli da budu aktivniji a objektivno to ne postižu bar ne onim tempom kojim bi želeli. Imate mogućnost nalaženja rešenja za neki trenutni problem ali vi kao da toga niste svesni. Dobijate priliku da se sretnete sa nekadašnjim saradnikom koji će vam ponuditi zajedničku saradnju.

Novac-Nemojte ulaziti u nepotrebne troškove zbog nečega što niste u stanju da držite pod kontrolom.

Ljubav- Tranzit Meseca može doneti nove mogućnosti na ljubavnom planu. Trudite se da budete fer prema partneru čak i kada se on ne ponaša tako prema vama. Dobijate vesti od jednog Lava sa kojim ste nekada bili u dobrim odnosima. Moguć poziv da prisustvujete nekom većem skupu.

Porodica- Činite sve što je u vašoj moći da bi se situacija u porodici stabilizovala.

Zdravlje- Nervoza.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)     

Posao- Želite da osvojite naklonost osobe koja vam je veoma draga i sa kojom uvek nalazite lako zajednički jezik. Dobićete priliku da se sretenete na nekom skupu s anekim sa kim ćete imati o čemu da razgovarate. Verujete u dobre namere osoba sa kojima dolazite u kontakt.

Ljubav- Spremni ste da uđete u paralelnu vezu ili se tajno čujete sa jednim Lavom kome se dopadate. Verujete da ćete moći da se izborite za ono do čega vam je stalo.Nemojte partneru terati inat zbog nečega što je nekada rekao i uradio a vi bili ubeđeni da je to protiv vas.

Porodica- Na vas se mnogi oslanjaju od rodbine i očekuju neku vrstu uslute.

Zdravlje- Dobro se osećate.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao-Mesec tranzitira preko Vage, Škorpije i Strelca i donosi vam mogućnost nalaženja rešenja uz pomoć drugih, vama dragih osoba. Želite da nađete najbolji način da se dogovorite sa nekim ko vam je drag oko novih poslovnih mogućnosti. Ubeđeni ste da će vam neko pružiti šansu o kojoj maštate.

Novac- Dobijate poziv da se sretnete sa osobom preko koje vam predstoji dobitak.

Ljubav- Ne bi trebalo da se previše angažujete oko nekog ko ne uzvraća istom merom na vaše udvaranje. Dobijate poziv od Škorpije, Raka ili nekog Lava koji je spreman da popusti pred nekim vašim zahtevima verovatno u vezi sa zajedničkim izslascima.

Porodica- Nemate vremena za članove porodice.

Zdravlje- Mogući bolovi u nogama.


 

 

                 

 

 
 
 
 
facebooktwittergoogle_pluspinterest