Godišnji ljubavni horoskop za 2018. za nju i njega- Vodolija

Facebooktwitterpinterest

ONA

Dženifer Eniston, američka glummica rođena u znaku Vodolije

Godina velikih izazova je pred vama jer je astrološko polje tajni naglašeno prisustvom Plutona i Saturna, teških planeta koje doprinose vašoj ličnoj transformaciji zbog čega postajete mnogo požrtvovaniji i spremniji da se angažujete oko partnera.Ovakva pozicija planeta može doneti i razmišljanja o prošlosti što može delovati pomalo stresno na neke Vodolije, naročito ako nisu uvek bile fer prema onima koje su volele.

Slobodne Vodolije u ovoj godini mogu očekivati veliku ljubav ili neku novu, interesantnu osobu u svom životu. Posle mnogo godina, Saturn, planeta ozbiljnosti i odgovornosti ušao je u znak Jarca u polje tajnosti , znak koji simbolizuje ozbiljan pristup ljubavi, moguć brak ali ćete morati da mnogo toga žrtvujete da bi veza opstala.Od 26.januara do sredine marta tranzit Marsa donosi moguću vezu sa nekom ambicioznom, temperamentnom osobom a vama može doneti i priličnu nervnu napetost.

Ako ste slobodni, ovakva pozicija planeta bi mogla značiti početak nove, ozbiljne veze neke koja vodi u brak ili započinjanje zajedničkog života sa nekim ko se možda neće dopasti vašoj okolini. Predstoji vam borba za slobodu za koju se nećete lako izboriti. Tokom celog proleća, posebno u martu i aprilu možete imati mnogo susreta i poznanstava i moguće i romansu sa osobom koja je veoma ambiciozna, moguće da se bavi sportom ili je spremna da se aktivno uključi u neka društvena događanja. Bićete u prilici da upoznate osobe koje su prisutne u javnom životu i to će vam iz nekih razloga biti bitno ili će vam imponovati.

Tranzit Marsa od sredine marta do sredine maja označava uspešnog, uticajnog partnera koji će već iza sebe imati moguće neku propalu vezu ili brak, dosta starijeg, situiranog i veoma posevećenog poslu koji možda nije slobodan u pravom smislu reči ili rešava svoj status ali vi ćete veroatno biti fascinrani njime. Potrudićete se da ga osvojite i od sredine maja do kraja juna počinje romansa koja bi mogla da bude prilično burna ako ne budete dovoljno strpljivi i ako tokom leta budete insistirali ne nečemu što partner neće prihvatiti. Mars u  vašem znaku kreće retrogradnim hodom i vama se može učiniti da se partner dvoumi u vezi sa vama dvoma, naročito ako se radi o nekom ko je dosta stariji od vas ili je izuzetno energičan i svojeglav. Trebalo bi da se raspitatate o prošlosti partnera jer bi veza sa njim mogla da vam donse probleme ako se radi o osobi koja je nekada bila sklona porocima.Sredina avgusta takođe može biti veoma naporna ako ne budete pristali na uslove koje će postaviti partner iz veoma opravdanih razloga. Paztie da u avgustu ne uđete u paralelnu vezu ili da ne budete skloni flertu jer bi to moglo dovesti do ozbiljnih problema i ljubomornih scena. Ak partner bude morao da ide u inostranstvo najesen, posebno od sredine avgusta do početka oktobra, možda ćete pomisliti da je to početak kraja između vas dvoje ali u stvari od vašeg strpljenja zavisi da li će se veza nastaviti tokom jeseni jer će se ukazati dobre prilike za to kada Jupiter bude ušao u Strelca 8. novembra. Ako tada budete slobodni moguće je novo poznanstvo sa nekim ko će vam  po mnogo čemu odgovarati.


ON

Krisijan Bejl, američki glumac, rođen u znaku Vodolije

Niste ni svesni da ste ušli u period velike transformacije vaše ličnosti i da vam život više nikada neće biti kao ranije jer Uran, vladalac vašeg znaka prelazi iz Ovna u Bika i vi ćete morati da rešavate važne egzistencijalne probleme koji se rešavaju jednom u životu. Saturn takođe posele trideset godina boravi od kraja 2017. u polju duhovne transformacije i vi ćete morati da budete veoma požrtovani, da, ma koliko imate godina sazrite i pokažete spremnost da se žrtvujete za one koje volite.  Možda ćete biti pomalo skloni melanholiji jer ćete se osećati ograničeno kada je u pitanju vaša lična sloboda ali najbolje za vas je da prihvatite realnost koja nije tako loša koliko se vi u njoj ne snalazite.

Vaš znak je istaknut ove godine jer posle ko zna koliko vremena Mars, planeta koja vlada vašim poljem intelekta i ambicije, karijere nalazi se u retrogradnom hodu prek o vašeg znaka što može doneti ozbiljne probleme onima koji nemaju jasnu predstavu šta žele od svog života i kako da ga organizuju. Mars će boraviti u vašem znaku od sredine maja do sredine novembra što u direknom tako i u retrogradnom hodu i od kraja juna do početka septembra ako budete smatrali da vam je veza u krizi, nemojte je produbljivati nepotrenim nesuglasicama. Možda ćete morati da razmišljate o preseljenju u proleće ili najesen a tokom leta ćete se, naročito ako ste slobodni, prepustiti svim mogućim uživanjima.Iako većina Vodoljia misli da je veoma mačo imidž biti zavodljiv i menjati partnerke, vi ćete imati posla upravo sa onima koje nisu tog mišljenja i vama se i dopadaju žene koje su sasvim drugačijeg mentalnog sklpa. Moguće su ljubomorne scene ako ne shvatite da bi partnerka mogla da uzvrati istom merom.

Ako ste slobodni možete sresti ambicoznu, glamuroznu ženu koja će veći deo vremena posvećivati karijeri.One Vodolje  koje već duži period imaju prilično problematičan brak ili vezu koja je pri kraju,  komplikovane porodične odnose, nakon novog poznanstva, lakše će se odlučiti na raskid. Ali pitanje je da li će do toga i doći jer će jesen doneti brojne promene i vi ćete hteli ne hteli biti sentimentalni i spremni da u mnogo čemu popustite.

Škorpija, Jarac, Ovan, Strelac i Vaga mogu biti potencijalne ljubavne partnerke sa kojima ćete možda imati i neke poslovne dodirne tačke ali veza sa njima neće obavezno tokom cele godine doneti harmoniju i sreću. Jake emocije i velika očekivanja mogu vam doneti više problema u ljubavi nego zadovoljstva.Treba izbegavati rasprave sa prtnerkom jer u istim periodima u kojima če Merkur,  biti retrogradan a odgovoran je za vaše polje ljubavi i način na koji verbalno izražavate svoja osećanja, neke druge spore planete će vas motivisati da budete iskreni tako da se možete upetljati u sopstvene laži oko nekih ne tako bitnih staro. Ipak, sa sjano postavljenim Jupiterom u Strelcu od 8. novembra, bilo bi šteta da tek tako prokockate povoljne mogućnosti najesen na ljubanom planu. 

J.Holclajtner

 

Facebooktwitterpinterest