Dnevni ljubavni horoskop – za nju i njega- Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Dnevni ljubavni  horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

17.1.2018.

Ona- Naglašeno je astrološko polje posla i porodice. Moguće da se vaša porodica angažuje oko vašeg posla ili da na neki način mora da podredi sve vašim planovima.Moguće da vam se dopada izuzetno ambiciozna osoba koja je prilično opterećena problemima.

On- Trudite se da nađete način kako da se oslobidt enekih neprijatnih obaveza i verovatno ćete pristati na neke kompromise jer vas mlad Mesec u Jarcu čini izuzetno osetljivim i prilično neprilagodljivim. Mnogi vam se dive ali vi od toga nemate mnogo koristi.


16.1.2018.

Ona- Što dan bude više odmicao, to bolje za vas. Zapravo, sumnje, ljubomora i nepoverenje neće biti tako naglašeni kao u poslepodnevnim satima. Jedan Jarac vam je kost u grlu ili neko ko je veoma poslovan, uspešan a živi podalje od vas.

On– Trudite se da nađete način kako da rešite problem partnerove ljubomore. Ukoliko pripadate generaciji rođenoj krajem pedestih ili sredinom osamdesetih, moguće je da će doći do susreta o kome maštate. Dobri partneri su danas osobe rođene u znaku Strelca, Ovna ( ali ne posesivnog) i Vodolije. Sa ostalima, posebno sa Rakovima i Škorpijama, ne znate na čemu ste.


15.1.2018.

Ona-Kada Mesec prelazi preko Jarca  prilično ste opterećeni potrebom da sa partnerom raščistite jednu situaicju koja bi mogla biti za vas prilično stresna ali vam je još stresnije da ne reagujete na nešto što vas u tom odnosu opterećuje.

On-Možete biti iznenađeni reakcijom jednog Raka ili Bika na nešto što ćete reći ili na neki vaš postpuka kome vi ne pridajete mnogo važnosti. Pokušajte da nađete najbolji način kako da se pomirite sa osobom koja vam je draga.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

17.1.2018.

Ona- Želite da budete u dobrim odnosima sa partnerom koji je zbog posla često vezan za put i koji možda želi da se sa vama sretne negde ili planira da vas pozove u goste. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa Rakom ili Jarcem.

On- Ne bi trebalo da propustite šansu kada je u pitanju jedna Vaga, Rak ili Lav ako budete pozvani na neki skup gde imate šanse da ih sretnete. Neko vam se dopada ali sumnjate da li je slobodna ta osoba ili ako joj se budete udvarali da li ćete joj se dopasti.


16.1.2018.

Ona –Kako vas samo neodoljivo privlači  osoba koja nije slobodna. Neko drugi je lojalan, tu je uvek pri ruci, ali previše posesivan. E sada, preostaje vam da se odlučite šta ćete i da li želite mirnu ili uzbudljivu varijantu. Vi biste najviše voleli pouzdanog ali strastvenog partnera.

On-Veoma ste zainteresovani za atraktivnu damu.Čak i oni koji su strastveni rukovođeni samo hormonima a ne  mogu biti zbunjeni  jer vam čist erotski doživljaj bez imalo nagoveštavaja bilo kakvih emocija baš i ne odgovara. Škorpja i Rak čeznu za vama, Jarac strpljivo čeka na poziv.


15.1.2018.

Ona- Nemojte popuštati pred nečijim zahtevima ako niste sigurni da li je partner slobodan. Ako ste mladi, možda se radi o kolegij ili prijatelju koji pokušava da upravlja vašim životom i da vas  u svemu kontroliše. Ukoliko ste u zrelim godinama, mnogo bolje vladate situacijom.

On- Osećate se veoma prijatno u društvu osobe koja vam po mnogim pitanjima ugađa.. Nemojte ni sumnjati u njena osećanja, čak i ako bude spominjala nekoga ko joj je nekada davno bio značajan. To nema nikakve veze sa vama dvoma.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


  blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

17.1.2018.

Ona- Želite da raščistite odnose sa osobom koja vas je jedno vreme podržavala u svemu a onda postala prilično neprijatna, bilo da se radi o posesivnosti ili o posvećenosti svojim planovima. Nemate način da ubeidite stalnog partnera da vam posveti više vremena.

On- Želite da fascinirate partnerku ili neku osobu do koje vam je stalo ali ste uvereni da to možete samo ako ste finansijski moćni ili ako ste veoma uspešni. Niste naročito ubedljivi ako vam se dopadaju Škorpija ili Ribe.


16.1.2018.

Ona- Ne dajte na sebe, jer se osećate ugroženim. Partner vas verovatno često kritikuje, a možda je i prilično verbalno neprijatan. U suštini more ga finansijske brige ili neke druge vrste, a ne želi da o njima priča. To je njegov problem, ako već ne želi da da ih sa vama podeli.

On -Ako ste sigurni da možete da sami izađete nakraj sa svojim sumnjama, ne započinjite razgovor koji bi mogao biti neprijatan. Kada je Mesec u najtamnijoj fazi mnogi predstavnici vašeg znaka„polude“ i vi ne znate kako da se nosite sa njima.. Ukoliko ste u braku, partner zahteva strpljenje i pažnju.


15.1.2018.

Ona- Ne možete biti zadovoljni  kada je u pitanju odnos sa partnerom ili osobom koja vam se povremeno udvara a kojiase ipak ponaša prilično autoritativno prema vama. Moguće da su vaše lične ambicije daleko iznad vaših trenutnih mogućnosti i to se loše odražva na odnos sa partnerom. 

On-Trudite se da date na znanje partnerki da može da računa na vas ali ste ipak spremni na neke ustupke. Mesec u Jarcu i Mars i Jupiter u Škorpiji donosi susret u okviru posla.Dobijate neočekivan poziv od Lava ili Vodolije. Moguća je romansa sa jendom Vodolijom.


 Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

 

RAK (21.6. – 22.7)

17.1.2018.

Ona- Mlad Mesec u polju partnerksih odnosa može doneti neku novu avanturu, flert ili vezu sa osobom koja vam je draga ali verovatno nećete imati prilike da se često srećete jer se radi o neko ko najverovatnije živi u nekom drugom gradu ili državi.

On- Spremni ste na razne vrste aranžmana, dogovora ili ustupaka samo da biste ostali u vezi sa nekom veoma dragom osobom koja možda ne želi da sa vama provodi onoliko vremena koliko biste vi to želeli. Moguća je avantura sa Škorpjom.


16.1.2018.

Ona-Osećate priliv neke čudne energije koja vas pomalo i zbunjuje. Kada Mesec prelazi preko poslednjih stupnjeva Jarca vi ste kao u tesnoj koži, ne znate šta biste sa sobom. Možda je najbolje da se tada sretnete sa nekim ko vam je velika podrška u svemu.

On -Sunce ulazi u fazu mladog Meseca  inače je ovo najtamnija faza ove planete emocija koja ima na vas veliki uticaj. Potrebno je da se maksimalno potrudite oko nekog s kim lako nalazite zajednički jezik.Maštate o nekome ko živi u inostranstvu, ili obrnuto, neko mašta o vama.


15.1.2018.

Ona- Moguće da vam se udvara neko ko nije slobodan ili osoba  koja je često na putu. Možete biti zbunjeni svojim osećanjima, jer vam se mogu dopasti dve osobe istovremeno, jedna izuzetno atraktivna a druga izuzetno uspešna.

On-U slučaju da vam se dopadaju Vodolija, Ovan ili Lav, njihovo ponašanje može da vas navede na pogrešan zaključak. I oni vole da budu zavedeni a vi to umete. Pokušavate da budete ono što niste i to neće imati nikakvog efekta kod jednog Ovna.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

17.1.2018.

Ona- Dana ste zbog nečeg nakraj srca i verovatno ćete morati da se posvetite nekom ko je prilično zahtevan što će vam doneti neke nove mogućnosti na ljubavnom planu. Imaćete više vremena za sebe a to bi moglo značiti da biste mogli prihvatiti udvaranje i neke Vodolije.

On- Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vam se ne bude javio Jarac, Blizanci ili Devica. Imate način da rešite nesporazum sa osobom koja je prilično svojeglava i nije spremna na neki ustupak ili kompromis koji vi smatrate neophodnim.


16.1.2018.

Ona-Tranzit Meseca ne odgovara većini predstavnika vašeg znaka jer biste mogli biti skloni ljubomori, naročito ako je partner stariji od vas. Imate potrebu za dominacijom, što partneru nikako neće odgovarati. Želite da rešite emotivne probleme na radikalan način ali to nikako ne bi bilo dobro, naročito ako ste skloni afektivnom ponašanju

On- Naporan dan jer niste u stanju da uradite sve ono što se od vas očekuje. Možete biti previše nesmotreni i reći nešto partneru što on najverovatnije ne voli da čuje. Ako planirate zajednički izlazak ili put, moguće da će partner iz nekih razloga odustati. Nekome se veoma dopadate, najverovanije osobi koja je starija od vas a moguće i da nije slobodna.


15.1.2018.

Ona-Želite društvo diskrene osobe koja ne prepričava ono što ste joj poverili. Prijalo bi vam društvo jedne Vodolije.Ne verujte jednom Raku ili Ovnu koji su vas je već jednom izneverili .Ne žurite sa ulaskom u vezu,već prvo dobro upoznajte partnera.

On-Ako ste slobodni,imate potrebu za diskretnom vezom sa nekim ko će vam u svakom pogledu mnogo značiti. Međutim, mogli biste upoznati baš neku potpuno drugačiju osobu koja će vam ipak po mnogo čemu odgovarati. Moguć je susret na putu sa osobom koja je veoma dinamična.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozeni


{Devica}Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

17.1.2018.

Ona- Želite da se sretnete sa jednim Jarcem, Bikom ili Lavom. To će vam doneti neko novo iskustvo  i verovatno ćete uspeti da ostvarite vezu kakva vama odgovara. Pokušajte da se prilagodite na uslove koje vam postavlja mnogo stariji partner.

On- Želite da zadržite pozicije u vezi koje ste imali i do sada ali ako ne budete iskreni ili ako budete flertovali i sa drugima, stalna partnerka neće imati mnogo razumevanja za vas. Pokušajte da se adpatirate ne neki nov način komunikacije koju vam nameće mnogo mlađa parnterka.


16.1.2018.

Ona-Veče je odlično za druženje sa onima koji dolaze iz inostranstva ili koji često putuju. I vi možete biti u centru pažnje svojim šarmom i elokventnošću.Veoma ste tajanstveni i nekoga ostavljate bez daha. Čak i da se ne trudite da tako bude, jednostavno svojim ponašanjem dajete na znanje da postoje granice preko kojih ne želite da pređete.

On- Mnogi vas poznaju kao komunikativnu, veselu i pričljivu osobu i bolje je da je tako, da im se ne pruži prilika da upoznaju onu mračnu stranu vaše prirode koja im zadaje strah. U suštini, već posle deset uveče, bićete mnogo prilagodljiviji.


15.1.2018.

Ona- Vaš prijateljski stav jedan Ovan ili Jarac doživljavaju kao vašu zaljubljenost. Oni nisu spremni da prihvate vašu iskrenost, ma šta ona značila. Osobe koje se uspešno bave biznisom ili su u stvari po mnogim pitanjima ambicozne mogu vas zainateresovati. Moguć je prijatan susret sa Rakom.

On- Pokušavate da sredite svoje odnose sa jednim Jarcem ili Škorpijom i to će vam lako poći za rukom, naročito ako se radi o osobi  koja vam je oduvek bila lojalna. Verujete u mogućnost nalaženje rešenja za probleme koji nisu tako veliki kako vam izgledaju.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

VAGA (23.9. – 22.10.)

17.1.2018.

Ona- Verujete da možete da ubedite partnera da treba da vam pruži još jednu šansu ako ste u lošim odnosima ili da prihvati neke vaše sugestije u vezi sa stambenim prostorom ako ste u stalnoj vezi ili braku. Možete naći zajednički jezik sa Vodolijom ili  Ovnom.

On-Vaša očekivanja od jednog Jarca su prevelika i verovatno ćete danas voditi razgovore koji neće ići u pravcu koji vi očekujete. Pokažite više razumevanja za neku damu koja s punim pravom to od vas očekuje, moguće da se radi o Jarcu ili Lavu.


16.1.2018.

Ona-Ako budete u društvu Vodolije, Strelca ili Jarca, uspeće da vas zainteresuju za sebe. Jedna Riba šalje u toku dana čežnjive poglede ili poruke sa nežnim sadržajem, ali ništa više od toga. Ovna daje konkretan predlog za susret.

On -Ne bi trebalo da dopustite bilo kome da vam se meša u ljubavni život. A upravo ste meta nekih prilično intrigantnih osoba koje bi uporno želele da malo začeprkaju i po vašem životu i po vašoj duši. Poslepodnevni sati donose poziv od osoba koje viđate na poslu.


15.1.2018.

Ona– Očekujete da dobijete priliku da se sretnete sa nekim ko vam je veoma drag i sa kim imate o čemu da razgovarate. Muči vas pomlo ljubomora ali u stvari trebalo bi da se okrenete ka nekim konkretnim planovima i poslovima koji će vam se brzo isplatiti.

On– Verujete da će vam se javiti osoba na koju intenzivno mislite poslednjih dana. Ako imate ikakvo osećanje griže savesti, bilo bi najbolje da ga se rešite razgovorom sa osobom zbog koje se tako osećate čak iako prema njoj nemate nikakvih više emocija.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

17.1.2018.

Ona- Vaši planovi mogu da se ostvare kada je u pitanju ljubavni život ako se radi o osobi koja je iz nekog drugog mesta i koju viđate na putu ili u inostranstvu. Spremni ste da razgovarte o nečemu što vas opterećuje a tiče se vaših odnosa sa Bikom ili Rakom.

On- Neko želi da vam da na znanje da možete da ga kontaktirate i da se verovatno ne ljuti na vas ali morate da vi budete ona strana koja će da pokaže inicijativu. Sve što radite neko pomno prati i raspituje se o vama, moguće jedna Vaga.


16.1.2018.

Ona-Očekujete da vam se javi Jarac ili možda Rak sa kojim možete da nađete zajednički jezik. Pokušavate da se dogovorite sa jednim Ovnom  u vezi sa nečim ptžšto vam je veoma bitno. Dobijate vest od Riba sa kojima imate uvek o čemu da razgovarate

On– Možete se lako snaći u komunikaciji sa jednim Bikom koji vam je izuzetno drag. Neko će vas kontaktirati, mogouće osoba koju ste sreli na nekom sastanku ili službenom putu svojevremeno. Ne bi trebalo da odustanete od veze sa jednim Jarcem.


15.1.2018.

Ona- Ako ste u vezi sa nekim ko gradi karijeru moguće je da ćete se vrlo lako prilagoditi njenim potrebama i spremni ste da se na svaki način žrtvujete da bi veza bila uspešna. Dobijate pozive sa više strana za izlazak, i nemojte se dvoumiti, posebno ako se radi o Biku ili Lavu.

On– Posedujete snažnu intuiciju ali i zdravu logiku, vas je teško prevariti. Ljubazni ste prema svima i trudite se da se previše ne namećete u društvu.Potreban vam je neko ko je sličan vama,podjednako temepramentan i spreman da se uhvati u koštac sa životnim problemima.

 

  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

17.1.2018.

Ona- Želite da se sretnete sa Lavom ili Vagom ali ćete imati priliku i da se vidite sa još mnogo osoba koje će vam na svoj način dati na znanje da im se dopadate. Spremni ste da se viđate sa Vodolijom a jedan Ovan ili Jarac žele da sa vama obnove vezu.

On- Pokušavate da se izborite za nešto do čega vam je stalo. Verovatno da ubedite koleginicu da treba da vam pruži priliku da se viđate i van radnom mesta. Ako ste mladi, moguće da vam se dopada osoba koja je malo starija od vas.


16.1.2018.

Ona-Ceo dan ćete moguće biti posvećeni nekim razmišljanjima o eventualnoj strategiji. šta treba da uradite da bi vas partner primetio. Pokušaćete da mu nametnete neke teme koje će njega više da zamaraju nego da ga zanimaju. Treba da shvatite da nisu svi ljudi vašeg mentalnog sklopa.

On– Ne odustajete od želje da nekoga fascinirate. Možda to nisu ni Bik ni Lav nego Ovan i Vodolija. Pokušajte da u kontaktima sa bivšom simpatijom, ako do toga uopšte dođe budete realni. Vaša veza verovatno nema veliku perspektivau, ali može da se pretvori u lepo prijateljstvo.


15.1.2018.

Ona-Možete doživeti prijatan susret sa nekim ko vas izuzetno privlači, moguće sa  Vodolijom ili Ovnom sa kim možete imati flert.Dobićete priliku da se upoznate sa jednom Škorpijom koja bi mogla da vam postane izuzetno važna i da sa njom planirate dužu vezu.

On-Spremni ste da se prilagodite nekim novim okolnostima  nisu tako loše ali vi niste spremni da popustite pred zahtevima vaše partnerke koja je veoma posesivna.Nemojte pokazivati otvoreno  ljubomoru. Dobijate poziv od Bika.Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

17.1.2018.

Ona- Neko će pokušati da vas uveri da ste neodoljivi a vi u to nećete baš poverovati ubeđeni da neko pokušava da vas osvoji da bi sa vama flertovao. Moguće da imate prilike da obnovite vezu sa nekim ko vam je nekada bio veoma simpatičan.

On- Želite da se dogovorite sa Rakom ili Bikom u vezi sa izlascima i moguće da će vam se javiti i neka Devica ili Blizanci. Imate način da se sretnete negde na nekom većem skupu sa osobom koja je izuzetno atraktivna i komunikativna.


16.1.2018.

Ona -Potrebno vam je jako osećanje sigurnosti i potražićete ga u društvu nekog vodenog znaka koji je veseo i pričljiv, zanimljiv. Imate dve opcije, od kojih ste jednu već otpisali i drugu, mnogo zanimljiviju. Ova druga je ono pravo za vas i verovatno planirate da je obradujte nekim poklonom, zajedničkim izlaskom ili nekim putovanjem.

On– Nemate način da utičete na partnerku  koja je izuzetno senzibilna i sa kojom ne možete uvek da lako uspostavite komunikaciju. Potrebno vam je više razumevanja od Bika ili Vage koji vas u poslednje vreme zanemaruju ili vam se to samo čini.


15.1.2018.

Ona- Prepun planeta vaš znak vas prilično opterećuje . Trudite se da budete u dobrim odnosima sa prijateljima vašeg partnera ili sa osobama koje su mu bliske. Možete se nadati susretu sa nekim ko bi mogao da vam na neki način učini dan veoma lepim.

On-Pokušavate da se snađete u jednoj pomalo stresnoj situaciji koja zahteva od vas da pokažete mnogo više razumevanja nego što ste pokazivali do sada. Verujete da ćete moći da se pomirite sa Vodolijom čak iako vam je možda pravila u poslednje vreme malo problema.


14.1.2018.

Ona-Tranzitni Mesec vas čini veoma brižnim i ljubaznim u vezi naročito ako se radi o nekom ko je stariji od vas ali ipak možete pokušati da budete previše zaštitnički nastrojeni i posesivni kao da ste vi mnogo iskusniji. Nemojte pokušati da ograničavate slobodu onih koje volite

On- Nervozni ste kada Mesec prelazi preko vašeg znaka i znate da  niste savršeni ali ipak, niste spremni da napravite napor u vezi sa očišćenjem vašeg energetskog prostora od svega što vas čini nezadovoljnim. Propuštate šanse i prilike da nažete bolje plaćen posao zbog vaše nesigurnosti.

 

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

17.1.2018.

Ona- Neko često misli na vas i daće vam to na znanje. Imate više načina da osvojite poverenje jednog Ovna ili Strelca ali niste sigurni da li su slobodni. Moguće da vam se dopada osoba koja živi u inostranstvu i sa kojom možete lako da uspotavite komunikaciju.

On-Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što čujete na svoj račun, naročito ako se radi o osobi koja vam je nešto do skora zamerala i nije bila raspoložena da sa vama razgovara o svim vašim problemima. Nemate poverenja gotovo ni u koga.


16.1.2018.

Ona-zaljubljeni u Vagu ili Bika, prilično su opterećeni svojim privatnim problemima ili poslom, karijerom i nemaju mnogo vremena za vas. Budite spremni da im se nađete pri ruci, praktičnim savetom. Ako ste mladi i strah vas je da krenete u osvajanje jedne Ribe ili Device, grešite što oklevate.

On -Ovo je vaše vreme, ali pazite se na kraćem putu, na poslovnom sastanku. Jedan Ovan ili Blizanac može pokušati da vas osvoji a da zapravo nije načisto šta vi prema njemu osećate ili nije slobodan. Može se desiti obrnuto. Ukoliko vam se dopada osoba koja je isto godište, imate zajedničke teme.


15.1.2018.

Ona-Imate nekoliko mogućnosti na ljubavom planu,jer vam se nekoliko njih udvara. Imate potrebu za nekim svojim ličnim zadovoljstvima a tome doprisnosi tranzit Urana i napet aspekt sa Marsom.Moguće da danas i ne želite da se sretnete sa partnerom,
naročito ako imate neku drugu tajnu simpatiju

On-Ako budete u situaciji da morate nekome da se pravdate, nemojte to činiti jer ćete se posle toga loše osećati. Moguće da će vas neki Rak ili Bik naterati da razmislite o svojim postupcima ali vam to neće odgovarati jer niste skloni instropsekciji.


Dnvni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

17.1.2018.

Ona- Veoma naglašeno astrološko polje društvenog života čini vas veoma omiljenom u društvu i najverovatnije će vam se udvarati osoba sa kojom do skora niste bili u baš sjajnim odnosima. Nećete biti sigurni šta je za vas najbolje rešenje, da prihvatite poziv za izlazak ili ne.

On- Trudite se da nađete način kako da provodite više vremena sa nekim ko vam se veoma dopada ili sa stalnom partnerkom naročito ako se radi o osobi koja je izuzetno ljubomorna ili vam daje na znanje da misli da vi flertujete i sa drugim damama.


16.1.2018.

Ona– Trebalo bi da pokušate da osvojite jednu Vagu ili Bika klasičnim metodama, uz dosta romantike. Nemojte se previše angažovati oko nekog s kim nemate dodirne tačke i ko nije spreman ni u čemu da popusti ili vam uporno nameće svoje ideje.

On- Vrlo ste tajanstveni, a mnogi na poslu pričaju o vama,i sumnjaju da ste u vezi sa koleginicom. Najverovatnije da se radi o nekome sa kim imate nekakve poslovne aranžmane, ali ne želite da obelodanite svoj privatan život, ,utoliko pre ako je u pitanju javna ličnost.


15.1.2018.

 Ona- Danas bi trebalo da izbegavate raspravu  naročito kada se radi o nekom Ovnu, ili Blizancima Nemojte očekivati da će se dogoditi ono što očekujete ako ne budete strpljivi ali upravo vam to nedostaje. Strepljenje vam je slaba tačka.

On- Nemate mnogo nerava za ambcioznu partnerku koja pokušava da se sa vama objasni oko nečega što vi tačno znate kako biste rešavali. Ako ste u vezi sa Ovnom, Blizancima ili Rakom, morate da taktizirate.Slobodne Ribe upoznaju nekog preko posla.


Dnevni poslovni horoskop za nju i njega-Astrozenit


 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest