Dnevni ljubavni horoskop – za nju i njega- Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

Dnevni ljubavni  horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)

15.10.2018.

Ona-Naglašeno polje erotike čini vas posesivnom i trebalo bi da budete strpljiviji sa osobom koja vam se inače dopada. Partner ima mnogo planova i ambicija i pokušava da vas zainteresuje za svoju karijeru a vas kao da to ne interesuje.Možete imati susret sa jednim Strelcem.

On-Očekujete poziv od Lava ili Vage i bićete srećni ako prihvati partnerka poziv za izlazak. Ukoliko do toga dođe, nemojte je previše ispitivati u vezi sa nečim što se tiče njenomkarijom.Ako ste spremni za novu vezu, krenite u akciju.


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

15.10.2018.

Ona- Venera i Merkur vas čini spremnom da se rasrpvljate sa partnerom oko novca ili oko stila života jer imate potrebu da namete nešto što je vama veoma bitno. Moguć je susret sa Jarcem ili Škorpijom. Ribe misli na vas i neće odustati od romanse sa vama.

On- Želite da dobijete poziv od osobe koja vam je izuzetno draga i sa kojom vam je uvek prijatno u društvu. Dobro se slažete sa jednom Škorpijom koja ima mnogo planova kako da sa vama izađe iz neke manje krize ili smatrate da je partnerka sklona malodušnosti.


  blizanci  

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

15.10.2018.

Ona-Odgovara vam društvo  Strelca ili Ovna. Jarac pokušava da sa vama uspostavi dobru komunikaciju. Ne bi trebalo a se raspravljate sa Devicom ili Strelcem. Blizanci su skloni konfliktima.

On- Želite da se sretnete sa sa osobom koju ste upoznali na javnom mstu i verovatno ćete imati mogućnost da se bolje upoznate sa nekim ko vam je posebno veoma drag. Nemojte previse razmišljati o prošlosti.


 

RAK (21.6. – 22.7)

15.10.2018.

Ona-Danas vam ne odgovara pozicija Marsa i Meseca zbog čega možete biti mnogo nervozniji nego inače ili nestrpljiviji. Pokušavate da se priviknete na okolnosti koje vam ne odgovaraju a partner se ponaša prema vama  korektno. Verujete da ste na pravom putu da sredite svoj ljubavni život.

On- Želite da se sretnete sa nekom damom koja vas je u priličnoj meri zainteresovala za sebe ili sa bišom parnterkom ali pošto je Mesec u Jarcu uz Saturn i ide ka Plutonu, ako nemate ništa lepo da joj kažete bolje je nemojte zvati.

Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

15.10.2018.

Ona- Prija vam pohvala od osobe koja vam je simpatična i sa kojom se često viđate i verovatno ćete naći način kako da se dogovorite sa partnerom oko nečeg bitnog, osim Jarca ili Škorpije koji su previše svojeglavi. Dobro se slažete sa Vodolijom koja vas u svemu razume.

On-Želite da dokažete svima koliko ste izdržljivi i psihički i intelektualno i želite da impresionirate jednu Vodoliju ili Ovna. Pokušaćete da se pomirite sa osobom koju ste možda nehotice uvredili ili ste joj rekli nešto što joj nije odgovaralo


{Devica}Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

15.10.2018.

Ona– Neko vam se dopada a niste sigurni da li i vi njega privlačite, možete da doživite mnogo toga prijatnog ako budete pokazali dobru volju da se reši neki manji konflikt sa jednom Devicom ili Škorpijom. Pokušavate da utičete na mišljenje jednog Jarca ili Riba.

On-Želite da se sretnete sa osobom koja vam je veoma simpatična i moći ćete da se dogovoriti sa Škorpijom koja vam je izuzetno draga.Imate jako osećanje obaveze prema osobo kojoj ste nešto obećali a veroatno to niste ispunili. Dobro se slažete sa Ribama.


VAGA (23.9. – 22.10.)

15.10.2018.

Ona– Možete biti i vezi sa nekim izuzetno atraktivom osobom koja je spremna da rizikuje u poslu. Dozvoljavate da vas partner kritikuje jer u stvari ne obraćate mnogo pažnje na ono što priča. Ne bi trebalo da nervirate ako vas Riba bude provocirala.Verujete da možete Jarca da ubedite u ono što želite.

On- Verujete da veza sa osobom koju se pre izvesnog vreme upoznali može da bude uspešna ali ćete verovatno pokušati da joj date na znanje da bi trebalo da vas po mnogim pitanjima posluša što ona verovatno ne želi. Trebalo bi da joj date neku vrstu garancije da ćete napraviti značajnu promenu u svom životu.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

15.10.2018.

Ona-Ukoliko ste vi ili vaš partner poznati ili težite popularnosti, bavite se poslom koji vam omogućava da se istaknete u javnosti, bićete spremni da se jedno drugom nađete pri ruci. Ako ste vi dama Bik, biće vam potreban savet Jarca ili Raka u vezi sa vašim poslom. Ako ste muškarac Bik, očekujete poziv od zgodne koleginice.

On-Očekujete da vam se javi jedna Vaga, neki Rak ili neki Bik. Nestrpljivi ste ali to ne pokazujete i ne želite da se previše nervirate oko nečega što niste u stanju da rešite. Ako ste gospodin Ovan na vas ima velikog uticaja vaša partnerka a ako ste slobodni, danas obavezno idite u društvo očekuje vas prijatno iznenađenje ili poznanstvo.


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

15.10.2018.

Ona- Ako ste u vezi sa jednim  Ovnom, trudite se da mu date na  znanje da može da raučna na vas ma sa kakvim problemom da ste suočeni.Želite da se dogovorite sa osobom koja vam je draga oko zajedničkog posla, moguće u medijima ili ako se bavite nekom vrstom istraživanja, poći će vam za rukom da zajednički uspete u poslu.

On- Tranzit Jupitera vam odgovara zbog čega možete očekivati da vam se javi neko ko bi želeo da sa vama obavi poverljiv razgovor. Imate potrebu da iskreno nekom poverite svoje ljubavne probleme i istovremeno da ih zadržite za sebe. U stvari, verovatno ni sami ne znate šta da mislite o partnerovom ponašanju. Nekome je stalo da sa vama izgladi odnos.

 


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

15.10.2018.

Ona-Zbog Meseca i Saturna u vašem znaku niste naročito  komunikativni ali zato postajete bolji diplomata. Ne želite nikog da iritirate, pokušavate da partneru date na znanje da može da računa na vas ali ste ipak na nekoj vrsti distance. Tranzit Meseca i Venere utiče na vašu uzdržanost, mada ste darežljivi i spremni da partnera finansijski pomognete.

On-Mesec i Saturn u vašem znaku  deluju povoljno i na vaš emotivni kao i na profesionalni živo ako ste u vezi sa starijom ili veoma ambicioznom partnerkom. Ovo je dana kada vam se pruža mogućnost da upoznate nekog ko je veoma atraktivan, poznati i ko vas inače veoma privlači. Takvu mogućnost nećete propustiti.


 

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

15.10.2018.

Ona-Danas imate mogućnos da saznate mnoge tajne i mnogo toga će vas u priličnoj meri zaintrigirati, naročito ako budete čuli od osobe koja vam je draga, od stalnog partnera ili od nekog na koga inače računate. Jedna Vaga zna mnogo više nego što želi da vam kaže, moguće da pomalo koketuje sa vama i pokušava da vam se nametne.

On- Rođeni početkom i krajem znaka mogu biti u prilici da se sretnu sa nekim ko je veoma aktivan, entuzijasta, spreman uvek da negde izađe i ako budete u prilici da se vidite u velikom društvu, svašta je moguće. Nekome je stalo da vas zavede ili da bar pokuša da to učini da vidi kakve su mu zavodničke sposobnosti.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

15.10.2018.

Ona-Ne bi trebalo da propustite dobre prilike kada je u pitanju društveni život, utoliko pre jer vam se pruža prilika da se sretnete sa nekim ko vam je veoma drag i ko je uvek raspoložen da se sa vama sretne. Moguće da se radi o jednoj Vagi. Dobićete poziv za susret od Bika, Raka ili druge Ribe. Uspešno krijete svoje prave emocije od jednog Lava.

On-Ne bi trealo da se previše uzdržavate kada je u pitanju nastavak veze sa jednim Bikom, Ribama ili Rakom. Kritikovaćete osobu koja je previše ishitreno reagovala u jednoj veoma delikatnoj situaicji i ako se radi o stalnom partneru, najverovatnije da ćete mu dati na znanje da bi trebalo da se sa vama konsultuje i kada su u pitanju neka pitanja u vezi sa njegovom karijerom.


 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest