Dnevni ljubavni horoskop – za nju i njega- Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

Dnevni ljubavni  horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

21.3.2018.

Ona-Ako ste u vezi sa Škorpijom ili  Blizancima, situaicja se prilično komplikuje ako ne budete dovoljno popustljivi. Imate potrebu za mirnom,romantičnom vezom,ali Mars u Jarcu onosi pre uzbuđenja razne vrste. Možete se lepo porovesti u društvu Bika.

On-Naporan dan u kome ćete uspeti da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena da se sretnete sa onima koji su vam dragi. Pokušavate da pomognete nekom da  se bolje snađe u situaciji koja je za nju stresna a u stvari vi ste uzrok stresa.

 

20.3.2018.

Ona-Tranuzit  Meseca čine vas spremnom da se upustite u vezu sa veoma praktičnom osobom sa kojom mogu da dožive romansu i to negde na poslu.Moguće da se radi o osobama koje imaju veze sa instranstvom ili sa poslom.

On-Nekome je stalo da vas fascinira i verovatno će želeti da vam da na  znanje da niste bili uvek fer. U stvari vaša partnerka ili neka šarmantna osoba želi da kod vas stvori osećanje krivice.


19.3.2018.

Ona- Sunce samo što nije ušlo u vaš znak i to vas čini nešto većim optimistom i vi ćete verovatno naći način da rešite neki emotivni problem koji imate sa nekim Lavom, Jarcem ili nekim drugim Ovnom. Verujete da će vam Strelac pomoći da rešite dilemu.

On-Ne bi trebalo da se nervirate ako čujete nešto što odnosi na jednog Lava ili Ribe. Imate mogućnost da se sretnete sa osobom koja vam je draga i na koju često mislite, moguće da je dugo niste videli jer živi u drugoj zemlji, utoliko pre ako se radi o Lavu ili Vodoliji.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

21.3.2018.

Ona- Ako planirate izlazak u veće društvo ili sa kolegama, možete se nadati prijatnom provodu. Ne ulazite u rasprave sa Blizancem ili sa Devicom. Ribe vas takođe u priličnoj meri nerviraju svojim autoritativnim stavom ili mešanjem u vaš privatni život.

On- Tranzit Meseca i Venere može doneti susret sa nekom damom koju set poveremno viđali na poslu ili kod prijatelja i nećete ostati ravnodušni prema njoj čak i ako nije slobodna. Može se raditi o nekom ko trba da vam reši neki status na poslu.

 

20.3.2018.

Ona- Pokušaćete da se snađete u situaciji koja nije baš tako povoljna ako vam se dopadaju Blizanci ili Lav. Pokušaćete da stupite u kontakt sa osobom koja vam je veoma simpatična. Ne morate da se suprotstavljate jednoj Vodoliji ako vas nije naročito povredila.

On-Ulazak Sunca u znak Ovna vam može doneti poziv od osobe koja vam je nekada bila veoma draga, moguće da ste se sreli negde na putu ili ste jedno vreme bili u vezi. Nemojte se nervirati ako vam se ne javi Vodolija.


19.3.2018.

Ona- Dobijate želju da se sretnete sa nekom koga dugo poznajete ali se radi o nekom ko je dugo već u inostranstvu. Ako ste slobodni, trebalo bi da svoj emotivni život učinite kvalitetnijim, dovoljno je da odete negde u društvo i lepo ćete se provesti.

On- Nekome je stalo da vas fascinira ali vi verovatno nećete reagovati ni na čije pozive ili niti udvaranja, razmišljate o osobi koja vam se dugo već izuzetno dopada ali moguće da nije slobodna ili vam nije jasno dala na znanje kakav joj je status.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


  blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

21.3.2018.

Ona- Merkur u Ovnu uvek donosi  mogućnost nalaženja pravog rešenja. Ne bi trebalo da se previše udubljujete u nešto što vas se ne tiče. Trebalo bi da budete pažljiviji prema partneru koji daje na znanje da mu se dopadate. Verujete da možete da osvojite naklonost jednog Jarca.

On- Želite vezu pod svojim uslovima ali to ne donosi nikakve rezultate. Možete naći način kako da se dogovorite oko nečeg što je za vas veoma bitno ako ste u vezi ali ako ste na samom početku udvaranja, nemojte se preterano opterećivati nekim zamerkama vaše partnerka.

 

20.3.2018.

Ona– Društveni život je jako naglašen bilo da ste u dužoj vezi ili od nedavano sa partnerom koji je ipak više posvećen poslu nego druženju sa vama. Moguće da vam se dopada osoba koja vam je po nečemu slična i da nalazite mnogo toga zajedničkog o čemu biste pričali sa njim.

On- Skloni ste tajnim vezama ili biste želeli da vam se ostvari želja da se sretnete sa nekom Vodolijom ili Lavom sa kojima ste se nekada viđali.Nemojte se previše nervirati ako stalna partnerka bude bila prema vama previše posesivna.


 19.3.2018.

Ona- Pozicija Meseca planete emocija u astrološkoj kući  javnosti u blizini Urana mogućnost brojnih susreta sa onima kojima ste posebno dragi. Bićete prijatno iznenađeni nečijim romantičnim načinom ispoljavanja emocija. Potrebno je da se drugačije postavite prema jednom Jarcu.

On- Neko pokušava da vam se nametne negde u društvu i ako budete sa stalnom partnerkom dobićete priliku da se sretnete najverovantije slučajno sa Vagom što vas može malo izbaciti iz takta. Trebalo bi da se drugačije postavite prema Vodoliji.


 Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka 


 

RAK (21.6. – 22.7)

21.3.2018.

Ona-Merkur u Ovnu vas  čini vas ambicioznom što se vašem partneru dopada ako on ne mora da se previše bavi realizacijom vaših planova. Dobar aspekt između  Meseca i Neptuna čini vas previše zahtevnom po mnogim pitanjima. Ako ste slobodni, očekujete poziv od jednog Lava ili nekog Ovna.

On- Spremni ste da u nečemu popustte samo ako je to po vašem mišljenju ispravno i ako se vi ta sa tim slažete. Mislite na osobu koja živi u inostranstvu i koja je obećala da će vam se javiti. Ako ste mladi, spremni ste da uđete u novu ljubavnu vezu sa nekim vatrenim znakom.

20.3.2018.

Ona-Tranzit Jupitera,Meseca i Neptuna pozitivno utiče na vaše raspoloženje i spremni ste da učnite mnogo toga da biste osvojili naklnost osobe koja vam je draga, moguće Bika.Osoba koja živi u inostranstvu ili često putuje može požćeleti da se sa vama sretne.

On-Trudite se da date na  znanje partneru koliko vam je stalo do njega ali ako se radi o Vodoliji,koju ste upoznali na poslu, moraćete da se potrudite da biste je osvojili. Ako vam se dopada Jarac, nemojte sumnjati u njegova osećanja, naročito ako je veza od prošle jeseni. 


19.3.2018.

Ona-Verujete da ljubaznošću  ali i upornošću možete da pridobijete naklonost jednog Ovna ili Škorpije koje često viđate na poslu. Tranzit Meseca preko Ovna čini vas mnogo energičnijom  u ljubavi ali i pomalo svojeglavim i nespremnim da načinite bilo kakve ustupke.Rođeni krajem znaka mogu očekivati poziv od Lava ili Ovna.

On-Želite da date na znanje jednom Biku koliko vam je stalo do njega ali moguće da mislite da vam je konkurencija jedan Ovan ili neka Vaga. Bilzanci intrigare kada se radi o vašoj vezi sa jednim Jarcem ili jednom Škorpijom.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

21.3.2018.

Ona-Imate mogućnost da se sa nekim pomirite ali to verovatno nećete uraditi. Trebalo bi da se mnogo više angažujete oko nekog ko želi da se sa vama družili bar da sa vama ponovo uspostavi odnos.Želite da se sretnete sa jednim Ovnomkoji bi mogao da vam omogući da zajedno radite na nekom projektu.

On-Posao je kod vas na prvom mestu ali ne prestajete da mislite na nekog ko vam jenekada bio veoma  drag. Naći ćete način da toj osobi date na znanje koliko vam je stalo do nje ali još uvek niste u prilici da razmišljate o pomirenju

 

20.3.2018.

Ona-Spremni ste da prihvatite udvaranje Ovna, Vage,  Blizanca ili Strelca.Moguće da imate mnogo više udvarača nego što pretpostavljate. Gde god se pojavite izazivate pažnju i to vam prija. Ako ste u braku, moguć zajednički izlazak.

On- Sa Suncem u Ovnu možete da zavedete koga želite. Spremni ste da se angažujte oko nekog ko je prilično komplikovana osoba ili možda preosetljiva ali vi ste slabi na nju. Biće vam prijatno u društvu jedne Vage.


19.3.2018.

Ona- Mesec se približava Uranu, planeti promenazbog čega ćete verovatno promeniti svoj stav  u vezi sa odlukom koju ste doneli i bićete spremni da u nečemu popustite ili da napravite neku vrstu kompromisa.Mnogo toga što vam ne odgovara moglo bi da vam zada dosta problema u komunikaciji sa jednom  Ribom.

On- Imate poverenja u Ovna i Vodoliju i verovatno ćete želeti da sa njima uspostavite dobru komunikaciju ili da se sretnete negde na nekom putu, možda ako putujete u inostranstvo, onda će to biti u nekoj zemlji nemačkog jezičkog područja.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


 


{Devica}Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

21.3.2018.

Ona-Verujete da možete da nađete zajednički jezik sa nekim ko je poznat po svojoj popularnosti među ženama. Prilično ste posesivni i pokušavate da na svaki način uspostavite komunikaciju sa jednim Bikom koji se bavi umetnošću.

On-Povoljan dan ako vam se dopada jedna Vaga ili ako planirate da odete negde gde možete da sretnete neku damu koja vas odavano privlači. Imate način da se pomirite sa nekim ali bi trebalo da budete iskreni prema toj osobi.

 

20.3.2018.

Ona- Merkur i Venera u Ovnu predstavljaju za vas veliki izazov u pogledu načina na koji ćete dati partneru na znanje šta prema njemu osećate. Verujete da možete da se lako dogovorite oko svega ali ako ste od nedavano u vezi, verovatno ste pre skloni da ga zavodite nego da ga razumete.

On- Dopada vam se izuzetno atraktivna dama koja ostavlja izuzetan utisak i na druge. Ne bi trebalo da se opterećujete onim što se o njoj priča jer su mnogi zavidni što imate pored sebe partnerku sa kojom bi i drugi rado bili.


19.3.2018.

Ona- Tranzit Marsa, može doneti poziv za viđenje sa nekim s kim ste možda već bili u neobaveznoj vezi ili ste uvek bili na granici između prijateljstva i ljubavi. Mars koji samo što ne napusti vaš znak donosi neku novu energiju i ne možete više na isti način komunicirati sa partnerom  kao što ste to činili do sada.

On- Spremni set da se menjate i verovatno pokušavate da budete mnogo aktivniji nego do sada. Tranzit  Sunca vas može vas učiniti  samo prividno pasivnim u stvari ste veoma romantični i postojani u svojim osećanjima.Trudite se da date na znanje jednom vatrenom znaku da vam se dopada,


 Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


VAGA (23.9. – 22.10.)

21.3.2018.

Ona-Tranzit Merkura i Venere vam  donosi mogućnost uspostavljanja dobre komunikacije sa nekim ekstravagantnim znakom sa osobom koja je prilično hirovita i koja nije načisto ni sama šta želi.  Mesec vas čini spremnom da se angažujete oko nekog kome je potrebna vaša podrška.

On-Ako ste slobodni, upoznaćete nekog ko je veoma aktivan, dinamičan, spreman da se sa vama angažuje na poslu kao i van posla. Trudite se da pokažete ravnodušnost i da budete racionalni kod donošenja odluka koje se tiču vašeg ljubavnog života.

20.3.2018.

Ona-Venera,planeta vladalac vašeg  znaka   donosi susret sa strancem ili osobom koju dugo niste videli pod neuobičajenim okolnostima.Tranzit Marsa donosi potrebu da sredite situaciju u  domu i da pristanete na neke uslove na koje ranije ne biste.

On-Neko želi da vam ispriča nešto interesatno i pomalo intrigantno u vezi sa osobom koja vam se dopada.Merkur i Venerau astrološkoj kući   javnosti donose nove mogućnosti za izlaske, zabavljanje sa nekim ko vam se izuzetno 


19.3.2018.

Ona- Rođeni krajem znaka mogu biti opčinjeni Rakom ili Ovnom. a oni koji su rođeni u prvoj dekadi, mogu očekivati susret sa Lavom. Neko planira kako da sa vama obnovi vezu. Vaš šarm dolazi do punog izražaja.Možete očekivati poziv od osobe koja je jedno vreme živela u inostranstvu.

On-Tranzit Sunca i Marsa donosi mnogo toga tajanstvenog, moguće i udvaranje nekog Lava koji nije slobodan i koji planira da pređe u „akciju“. Cilj vam je verovatno da osvojite nekog koga ne poznajete dovoljno i niste načisto kakvu taktiku da primenite. Možda bi bilo bolje da budete spontani.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

21.3.2018.

Ona- Ovo bi mogao biti interesantan dan za većinu predstavnika vašeg znaka, naročito ako volite vazdušne znake. Dobićete priliku za kojom ste čeznuli.Ako vam se javi neko ko ga niste dugo videli, može se dogoditi da pokušaate da izbetnete susret jer nećete znati kako da se postavite prema toj osobi.

On- Spremni ste da se pomirite sa nekim, moguće sa jednim Rakom ili nekom Ribom. Ako vam se bude udvarao Lav ili neki Blizanac sa posla bićete nepoverljivi. Moguće da mislite na osobu sa kojom ste često boravili u inostranstvu.

20.3.2018.

Ona- Nemate strpljenja za partnera koji je okupiran samo poslom i pokušava da vam nametne teme koje vas ne interesuju. Vaše savete ne sluša dobro bi mu došli. Možda treba da promenite način na koji sa njim komunicirate.

On- Atraktivna ali ambiciozna dama očekuje da joj poklonite više pažnje. Niste spremni na ustupke ako bi to značilo da treba da se nečega odreknete, verovatno ste već isplanirali svoje vreme tako da za nju danas baš nemate mnogo sluha.


19.3.2018.

Ona-Tranzit Marsa i Pliutona donosi mnogo novih mogućnosti na emotivnom planu. Veze koje počinju iz prijateljskih odnosa  mogu biti ono što vam savršeno odgovara.Iz nekih razloga veoma vam je bitno da vam se javi osoba u koju imate povrenja ili da svoje privatne probleme podelite da roditeljima.

On-Ako dobijete poziv za neki zvanični skup, verovatno će vam se pružiti prilika da se istaknete u društvu i mogu vam prići neki Lav.Moguće da ćete biti raspoloženi da pozovete nekog ko vam je veoma drag i koga dosta dugo već viđate ali nikako niste prešli granicu prijteljstva ili površnog poznanstva.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

21.3.2018.

Ona-Prilično ste nestrpljivi ali ipak spremni da partneru pružite još jednu šansu.Imate o čemu da razgovarate sa jednim Ovnom ili Škorpijom koje viđate na poslu. Dobiate priliku da se pomirite sa nekim ko vam je svojevremeno bio veom drag

On-Osoba koju viđate na poslu učiniće sve da je primetite. Ako se radi o nekom ko je veoma ambiciozan, bićete u prilici da negde zajedno izađete i biće vam veoma prijatno. Moguća romansa sa Devicom.

20.3.2018.

Ona- Niste načisto šta treba da preduzmete da biste uspeli u onome što želite. Imate način da se sretnete sa osobom koja vam je draga ali moguće da vas je neko iznervirao ili izneverio. Nemojte se previše nervirati kada se radi o Ribama.

On-Želite da se sretnete sa koleginicom koja je nekada bila veoma draga. Ako ste spremni da se aktivirate u domenu nekog novog posla, možda ćete je pozvati da vam se pridruži na projektu koji bi mogao značiti i potrebu za zajedničkim putovanjima.


19.3.2018.

Ona- Očekujete u ljubavi maksimalnu lojalnost .Jedan Bik, ili neki  Rak mogli bi biti veoma interesantni, naročito ako s njima treba da se sretnete u većem društvu.Ovo je kao idealan dan za one koji su spremni da uđu u novu vezu sa nekim koga poznaju veće duže vremena.

On-Uvereni ste da se partner viđa sa nekim ko mu je neka vrsta simpatije i imate potrebu da saznate o čemu se radi. Uz malo taktičnosti možete od one koji vam nisu naklonjeni ubediti da imaju razloga da rade sa vama i da vam veruju.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

21.3.2018.

Ona- Na kraćem putu ili u društvu vama bliskih osoba možete imati prijatne momente jer ćete doživeti neku vrstu divljenja, pohvale ili će vam neko dati na znanje koliko vas ceni. Ako ste slobodni, prihvatite poziv jedne Ribe ili  Škorpije u vezi sa izlaskom.

On-Trudite se da budete u toku događaja i verovatno ćete biti spremni da se upusite u romansu sa nekom veoma lepom damom. Ako imate probleme  u komunikaciji sa Ovnom ili Lavom, danas izbegnite bilo kakve provokacije s njihove strane.

20.3.2018.

Ona-Tražite način kako da izgladite odnos sa nekim ko vam se dopada, viđate ga na poslu ali budite spremni da možda reakcija one druge strane bude nepovoljna.Odgovara vam  pozicija Marsa i Meseca zbog čega biste mogli dobiti poziv da se sretnete sa nekim ko vam se dopada.

On-Mars u polju ličnosti   može kod vas pobuditi želju za nekom vrstom slatke osvete. Ako vam se dopada osoba koja se bavi biznisom, često se sa njom srećete na javnim mestima ili je jedno od vas dvoje prisutno u javnosti, danas možete doći u priliku da dugo, iskreno o svemu razgovarate.


19.3.2018.

Ona- Nepotrebno ulazite u rasprave koje ničemu ne vode. Neće vam poći za rukom da je ubedite u ono što želite ako budete uporni, sa drugačijim stilom, više ćete postići.Bilo bi dobro da budete fer i da partneru date na znanje da vam je stalo do njega. Dobićete poziv za susret sa nekadašnjim kolegom.

On- Uvereni ste da se neko meša u vašu vaš odnos sa partnerom ili ako ste na samom početku veze, možete očekivati da će se dogoditi nešto što će vas pomalo uznemiriti. Ako ste zainteresovani za nekog koga retko viđate a informaciju o toj osobi možete dobiti od Bika ili Škorpije, nemojte imati mnogo poverenja u njih.


 Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


 

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

21.3.2018.

Ona- Tranzit Meseca preko Bika  ka prvojMesečevoj četvrti doneće vam mogućnost susreta sa nekim ko će vam se dopasti. Možete biti spremni da se sretnete sa nekim ko vam se svojevremeno udvarao i verovatno vam se svideo. Ne odustajete od susreta sa Vagom.

On-Pokušavate da sredite odnose sa Škorpijom, Rakom ili Jarcem. Nemojte se obeshrabriti ako vam neko ne bude dao šansu koja vam je potrebna. Imate utisak da zavisite od drugih, moguće od jednog Lava ili Strelca koji su vam u stvari veoma naklonjeni. Moguća je vest od jednog Bika u vezi sa novcem.

20.3.2018.

Ona- Povoljan naročito ako ste udati, optimista ste jer vidite da je partner u stanju da mnoge svoje probleme reši i bez vas ili da želi da vas poštedi nekih ne tako prijatnih informacija. Ne popuštate pred nečijim insistiranjem da se sa vama sretne.

On-Imate pored sebe partnerku koja vam je u svemu podrška ali i vi njoj. Ako ste u stanju da pređete preko nekih nesuglasica iz prošlosti,na putu ste a stvorite harmoničan odnos pun poverenja. Mogući razgovori o braku.


19.3.2018.

Ona-Mesec ide ka Uranu i tokom poslepdneva možete biti prilično naporni i previše zahtevni, principijelni. Svoju ljubav iskazujete na praktičan način, želite da budete od velike koristi partneru a on bi možda želeo da pokažete više strasti. Naglađena astrološka kuća ljubavi čini vas spremnim da doživite novu ljubav.

On- Tranzit Urana pogoduje onima koji su okupirani željom da  osvoje jednog Ovna ili nekog Raka. Moguće da ste prilično naporni u komunikaciji sa jednim Jarcem ili Škorpijom. Ne odustajte od veze sa Blizancem.Moguća je vest od osobe koju dugo niste videli.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

21.3.2018.

Ona-Dan je povoljan za porodični život  ako ste  tolerantni i za sve oblike druženja sa  vama bliskim osobama. Ako vam se dopada osoba sa kojom ste od nedavno na istom poslu, verovatno ćete dobiti poziv za izlazak Ako vam se dopada oktobarska Vaga moguća je romansa.

On-Pokušavate da se dopadnete nekom ko je posvećen karijeri, moguće da se radi o nekom ko je jedno vreme boravio u inostranstvu. Dobijate priliku da se nametnete nekom ko je izuzetno šarmantan i ko vam se dopada.


 

20.3.2018.

Ona- Aspekt između Saturna i Meseca odgovara vam ako vam se dopada jedan Rak, Bik ili osoba sa kim imate poslovne kontakte. Moguće da vam e dopada jedan Jarac ili druge Ribe sa kojima možete da ostvarite i romansu i dobru saradnju.

On- Nemate razloga da se nervirate ako niste u dobrim odnosima sa Škorpijom i Jarcem jer imate šanse da se pomirite ili da rešite problem. Neko će vam ispričati nešto što se tiče vaše prošlosti. Moguća je romansa sa nekim Bikom.


19.3.2018.

Ona- Želite da dokažete osobi koja vam je draga koliko ste tolerantni i u kojoj meri ste spremni da pređete preko mnogo čega, naročito ako se radi o nekom ko vam nije bio veran ili ste čuli nešto na tu temu. Verujete u mogućnost obnavljanja veze sa nekim ko često putuje u inostranstvo.

On-Partner teško izdržava vašu nervozu i česte promene raspoloženja. Po mnogim pitanjma ste prilično rigidni i bez razloga zatežete odnos, naročito ako set u vezi sa Bikom,Rakom ili Devicom.Neko želi da se druži sa vama i da vam pomogne da proširite krug prijatelja jer ste se u poslednje vreme prilično osamili.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest