Dnevni ljubavni horoskop – za nju i njega- Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

Dnevni ljubavni  horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)

18.8.2018.

Ona- Svesni ste da ste u procepu između onoga što biste želeli da se dogodi i što je realno moguće. Prva Mesečeva četvrt donosi šansu da nekog upoznate ali   vas čini i posesivnom ako imate stalnog partnera. Malo toga se odvija kako biste želeli i kako ste se dogovorili Jedan Rak ne zna tačno na čemu je sa vama.

On-  Najverovatnije da imate konkurenciju u ljubavi ili vam se to tako čini.Morali biste biti mnogo prilagodljiviji i spremniji da se suočite sa istinom ma šta to značilo. Potrebni su vam saveti mudre osobe kada je u pitanju jedna Vaga neki Bik ili neki Strelac koji vas dobro poznaje.


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

18.8.2018.

Ona-Želite da date na  znanje osobi koja vam je draga koliko često mislite na nju ali ona možda danas nije slobodna da se sa vama sretne. Trebalo bi da budete mnogo iskreniji prema Jarcu li Ovnu, možda i Škorpiji koji su sa vam aoduvek bili u dobirm odnosima.

On-Nemate razloga da budete zabrinuti kada je u pitanju vaša veza sa jednim Rakom ili osobom koja nosi neku vrstu uniforme na radu. Verujete da će vam se javiti Jarac ili Škorpija sa kojima ste oduvek imali sjajne odnose. Nemojte se previše opterećivati nekim neraščišćenim dilemama iz prošlosti.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


 

  blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

18.7.2018

Ona-Nemojte samo da pričate o poslu. Nađite način da uspostavite komunikaciju sa nekim ko vam je posebno drag. Trudtie se da osvojite jednu Vodoliju koja vam je odavano bila izuzetno simpatična. Prva Mesećeva ćetvrt vas čini izuzetno nervoznim jer je u Škorpiji što vam ne odgovara.

On- Niste svesni da neko nema sluha za vas i da pokušava da vam nametne svoje stavove.Ako vam se dopada jedna Vaga, verovatno će vam dati na znanje da nije ravnodušna prema vama. Pokušavate da osvojite naklonost Device ili Lava.


 

 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

18.8.2018.

Ona-Sjajno se provodite u društvu onih koji su sposobni da vas  zainteresuju za nešto veoma bitno, moguće da se radi o privatnom poslu ili da vam prirede neko prijatno iznenađenje. Prija vam laskanje jednog Blizanca ili Device koji često svraćaju kod vaših prijatelja  vas posećuju na radnom mestu.

On-Dobijate nekoliko različitih ponuda za izlaske ali vi se opredeljujete za susret na nekoj veseloj kućnoj zabavi, moguće proslavi nečijeg rođendana Slobodni Lavovi mogu očekivati poziv za izlazak od Blizanca ili Ovna koje ste često viđali na velikim skupovima.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


{Devica}Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

18.8.2018.

Ona- Ne ulazite u raspravu sa Vodolijom ili Ovnom a i čuvajte se nepotrebnih primedbi na račun partnera. Nervni sistem vam je prilično uzdrman i to će potrajati još izvesno vreme. Moraćete da se prilagodite na neku novu situaciju koja vas prilično nervno i energetski iscrpljuje.

On- Imate način da sredite svoje odnose sa jednim Ovnom ili Blizancima ali samo ako budete izuzetno taktični.Pokušajte da se priviknete na nove uslove  zajedničkog života koje vam postavlja partnerska, verovatno s razlogom.


VAGA (23.9. – 22.10.)

18.8.2018.

On- Dobro se slažete sa  Bikom, koji je oduvek pokazivao razumevanja za vas i prema vama bio ljubazan. Sa  Vodolijom i možete ostvariti izuzetno dobru ljubavnu vezu naročito ako ste se upoznali na nekom prijatnom mestu ili nekom većem skupu u ili se poznajete od rane mladosti.

Ona-Dan je odličan za one koji su skloni da češće borave napolju, da idu na mesta gde se okupljaju mladi i sportisti ili za one koji se bave umetnošću i imaju priliku da viđaju osobe koje su prisutne u javnosti.Moguće je poznanstvo sa osobom koju ste povremeno viđali na nezvaničnim skupovima.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

18.8.2018.

Ona- Iskoristite dominantan položaj Marsa, suvladaoca vašeg znaka koji vas čini popularnom u društvu. Za mnoge ste na neki način nedostižni ili vam se dive a ne prilaze vam. Sa stalnim partnerom se najverovatnije ne razumete baš najbolje ali vi se zbog toga ne nervirate.Moguć razgovor sa Rakom ili Jarcem.

 On-I vi i partner se oko nečega inatite i neko od vas dvoje ne želi u nečemu da popusti.Postoji mogućnost da budete razdvojeni zbog odlaska na put. Dobro se slažete sa Ribama. Ako ste na početku veze ili u fazi udvaranja, od nedavno ste upoznali neku Vagu ili Bika, budite oprezni da ne prihvatite predlog koji vam ne odgovara.


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

18.8.2018.

Ona- Dobro se slažete sa onima koji vam daju za pravo ali se uvek pitate da li su iskreni.Nešto što planirate u okviru partnerskih odnosa,naročito ako je mimo znanja partnera može se loše odraziti na vaše odnose. Nemojte biti previše sigurni u sebe, naročito ako niste stigli da ispunite dato obećanje.

On- Dobro se osećate u društvu onih koji vam povlađuju a takvih je dosta, uključujući tu i jednog Lava ili Bika.Blizanci imaju svoj način na koji komuniciraju sa vama, ali vi ste prozreli njihove namere, mislite da vam se udvaraju jer im laskate.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

18.8.2018.

Ona-Nemojte oklevati da pozovete nekoga ko čeka na vaš poziv. Ako vam se dopada osoba pod uticajem Venere, jednog Bika ili Vaga, možda se pomalo inatite i ne pokazujete do koje mere vam je do te osobe stalo.Dobro se slažete sa Rakom koji vam mnogo toga toleriše.

On-Mogli biste se dobro snaći u društvu onih koji su mirni i staloženi, čak i ako maštate o nekoj strastvenoj avanturi sa znakom koji vam baš mnogo i ne odgovora kao što je jedan Lav. Neko želi da se sa vama upozna. Ne bi trebalo da se nervirate zbog odnosa sa Vodolijom.


 

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

18.8.2018.

Ona- Trudite se da izvučete maksimum iz situacija iz koje je to moguće ali sve što sada radite može biti kratkoročno jer vam predstoje promene koje vam najverovatnije neće odgovarati ako vam neke uslove postavlja Škorpija.Morate doneti važnu odluku u vezi sa porodičnim životom,

On- Mesec u Škorpiji nervira vas ako ste planirali da se sretnete sa Devicom ili Ribama i da biste razgovrali o novcu. Pokušavate da nađete neke nove saradnike kada se radi o poslu koji zahteva iskustvo.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

18.8.2018.

Ona-Trebalo bi da pokažete više razumevanja za partnera, naročito ako se radi o Raku ili Škorpiji koji je veoma okupiran poslom i pokušava da vam da na znanje da mu je potrebna vaša podrška. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa Lavom ali vam to ne polazi za rukom.

On- Želite da se sretnete sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag, možda se radi o osobi sa kojom ste nekada bili u poslovnim odnosima ili sta planirali zajedničku budućnost a to se nije ostvarilo, naročito ako se radio Blizancima ili Ribama. Trudite se da nađete izgovor da biste imali prilike  da se sretenete sa Bikom ili Vagom.


 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest