Dnevni ljubavni horoskop – za nju i njega- Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

Dnevni ljubavni  horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)

19.6.2018.

Ona- Danas rešavate praktične probleme uz pomoć nekog drugog Ovna ili Vodolije. Lav je spreman da sa vama uđe u neku vrstu romanse čak iako možda nije slobodan.Ne odlolevate lako šarmu jedne Vage koja je više puta dala na znanje da joj se dopadate.

On- Tranzit Meseca vas čini izuzetno spremnim da se uključite u neku problematiku sa kojom je suočena partnerka. Možda ćete joj biti od konkretne pomoći u vezi sa nečim što ona odavno nije u stanju da sama reši.Moguće da vam se dopada jedan Lav.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,Dnevni horoskop vašeg podznaka


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

19.6.2018.

Ona Pokušavate da budete hladnokrvni ali vas nešto izuzetno iritira a tiče se vašeg porodičnog života. Ako ste mladi, moguće da ćete negde na nekom većem skupu imati prilike da sretnete nekog ko će vam se dopasti. Dobro se osećate u društvu Jarca.

On- Mesec u Devici deluje povoljnona vas ako vam se dopadaju Jarac, Devica ili Ribe. Jedan Rak je možda spreman da vam se izvini ali bi trealo da od vas dobije neki signal u tom pravcu jer u protivnom neće biti raspoložen da se sam javi.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


  blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

19.6.2018.

Ona- Sunce i Mesec obrazuju napet aspekt i to vas čini nervoznim i nestrpljivim kada je u pitanju osoba koja je prilično komplikovana i sa kojom ne možete lako da izađete nakraj. Trudite se da budete u dobirm odnosima sa jednom Vagom koje je spremna da vam učni neku uslugu.

On- Želite da se dogovorite sa Vodolijom i Strelcem oko nečega što vam je bitno ali možete pogrešnim metodom postići kontra efekat.Neko nema baš povernja u vas ma kako se ponašali, moguće da se radi o Ribama ili Jarcu.


 Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka 


 

RAK (21.6. – 22.7)

19.6.2018.

Ona-Mesec u Devici deluje na vas iritiatno i verovatno nećete odoleti da se ne raspravljate sa partnerom u vezi sa njegovim ili zajedničkim putem u inostranstvo. Ako vam se dopada jedna Škorpija,dajte joj na znanje šta prema njoj osećate.

On-Neko želi da vam da na znanje da možete da raučunate na nju ali ako se radi o Vodoliji verovatno ste nepoverljivi.Dobijate vesti os osobi sa kojom ste nekada bili zajedno u vezi. Dobro se slažete sa Jarcem.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

19.6.2018.

Ona-Nemojte danas previše pažnje poklanjati nečemu što ste čuli da na vaš račun pričaju članovi porodice vašeg partnera ili neko iz kruga njegovih tj. njenih prijatelja. Jedna Devica bi mogla da vam kaže nešto što nije istinito ali vi ćete biti skloni da u to poverujete.

On-Verujete da ste uticajni i da možete da se izborite sa onim što vas opterećuje u vezi sa vašim statusom u vezi ali u stvari, niste spremni da probleme rešavate hladnokrvno. Ako ste slobodni, moguća romansa sa Vagom.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


{Devica}Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

19.6.2018.

Ona- Neko će pokušati da vas impresionira na način koji će vam imponovati. Ne bi trebalo da se previše nervirate u vezi sa nekim ko vam je uvek bio izuzetno drag. Ne bi trebalo da se previše angažujete oko pitanja koja se tiču partnerovog posla.

On- Dobićete priliku da se upoznate sa osobm koja je prisutna u javnosti ili veoma ambiciozna. Želite da se sretnete sa jednom Vagom u tajnosti jer se verovatno radi o osobi koja nije slobodna.Pokušaćete da se dogovorite u vezi sa redovnim izlascima.


 Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


VAGA (23.9. – 22.10.)

19.6.2018.

Ona-Napeti ste i nervozni jer se mnogo toga ne odvija kako biste želeli zbog tranzita Merkura i Meseca Trudite se da budete u prilici da se sretnete sa nekim ko vam je neka vrsta opsesije iako se možda radi o osobi koja nije slobodna.

On-Imate  utisak da se u vašu vezu meša neka žena. To može biti neka koleginica, neko iz familije ili neko kome je izueztno stalo da zna šta se tačno dešava u vašem životu. Pokušajte da se ne nervirte zbog ponašanja jednog Raka.

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

19.6.2018.

Ona- Želite da date partneru podršku u vezi sa njegovim poslovim planovima iako se možda ne slažete u potpunosti sa njim. Ako je partner ljubmoran, nemojte mu davati povod za to, naročito ako se radi o Devici ili o Škorpiji.

On-Očekujete da vam se javi osoba sa kojom imate dobru komunikaciju i sa kojom ste se uvek dobro slagali. Ako se radi o nekom koga niste u poslednje vreme imali prilike da sretnete ili da često viđate, verovatno ćete se potruditi da do susreta svakako dođe


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

19.6.2018.

Ona-Verujete da vam je neko veoma naklonjen, moguće da se radi o Lavu, Ovnu ili Biku. Sa Devicom nećete moći lako da uspostavite komunikaciju. Ne uspevate da uspostavite harmoničan odnos sa nekim do koga vam je veoma stalo, moguće da Ribama.

On-Ako dobijete poziv da se vidite sa nekim koga dugo niste imali prilike da sretnete, naročito negde na putu, najverovatnije ćete biti oduševljeni pozivom koji će nakon toga uslediti. Nalazite se u prilično napronom periodu, jer je Jupiter u Škorpiji u napetom aspektu sa Venerom što donosi manje probleme.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

19.6.2018.

Ona– Imate mogućnost da se sretnete sa Vodolijom, Rakom ili Ribama u nekom većem društvu, moguće na nekom koncertu. Nemojte biti previše nametljivi, bez obzira da li se radi o stalnom partneru, ili o nekom koga ste tek upoznali.

On- Pokušajte da budete što je moguće uviđavniji i ako treba, budite  Vi ona strana koja organizuje susret ako ste već planirali da organizujete viđate se prijateljima ili nekadašnjim saradnicima, i očekujete da tamo sretnete i vašu simpatiju.


 

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

19.6.2018.

Ona- Jedan od boljih dana, jer vam odgovara pozicija Venere u Lavu ali vas pozicija Meseca  može učintii nesigurnom u sebe. Pokušavate da svoj optimizam prenesete i na partnera. Ako ste u vezi sa vazdušnim znakom, savršeno vas razume, ali ne Bik ili Lav, mogu vam postavljati uslove koje nećete moći da ispunite.

On- Okruženi ste onima koji vas vole i razumeju, koji su spremni da vas podrže u vezi sa vašim odlukama, ali i profesionalnog života. Ipak, moguće je da imate osećaj da ste bez razloga kritikovani, i da se malo toga odvija onako kako biste Vi želeli.


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

19.6.2018.

Ona-Jedan od boljih dana, u toku kojih druženje sa Rakom ili Devicom, koje poznajete preko posla, naročito sa jednim Jarcem, može doneti satisfakciju. Imate veliku potrebu da date na znanje kako se osećate, i da želite malo sadržajniji društveni život. 

On-Naporan dan za većinu neprilagodljivih predstavnika vašeg znaka, jer tranzit Meseca negativno utiče na vaše nervno stanje ako ne znate šta hoćete. Imate potrebu da se raspravljate, što partner neće prihvatiti, a u većem društvu možete prouzrokovati raspravu.  Veza sa  Lavom ili Vodolijom može biti izvor stresa


Ljubavni horoskop prema tranzitu Meseca,         Dnevni horoskop vašeg podznaka


 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest