Mesečni horoskop za april 2019.

Facebooktwitterpinterest

 

 

ovan

OVAN ( 20.3.-19.4.)

Posao- Sunce je u vašem znaku ličnosti do 20.aprila kada ulazi u poolje posla i novca a tada će već Merkur, planeta biznisa biti u vašem znaku i posebno će delovati stimulativno na rođene u poslednjoj dekadi marta kao i na rođene do 10.aprila do kraja mesec. Ulazak Merkura 17.aprila podstiče vašu ambiciju ali neće obrazovati neke naročito impresivne aspekte sa Marsom, vladaocem vašeg znaka zbog čega možete biti prilično konfuzni jer će i Venera planeta koja donosi novac ući u vaš znak 20.aprila na isti dan kada Sunce ulazi u polje posla i novca. Rođeni u prvoj dekati znaka biće mnogo aktivniji u domenu novih tehnologija ali i pomalo nesigurni u sebe u prvoj polovini meseca, rođeni u drugoj dekadi znaka, početkom aprila biće veoma ambiciozni sve vreme a rođeni krajem znaka želeće u drugoj polovini meseca da naprave zaokre na poslovnom planu, verovatno će razmišljati o samostalnom poslu.

Početak aprila konjunkcija Merkura i Neptuna donosi priličnu konfuziju na poslovnom planu. Preispitivanje odluka u vezi sa nekim novim poslom Nervoza zbog Marsa u Blizancima.

Ljubav-Ako često putujete problemi sa partnerom  zbog razdvojenosti, zaljubljivanje sunce u kvadratu sa Plutonom oko 10.-15.strastvena veza preko posla velika ambicija i kada je ljubav u pitanju ili velika strast kod onih koji su dugo u braku donosi mogućnost ozbiljnih neslaganja zbog različitih stovava o dužnostima u braku i oko roditelja.Do sredine aprila sve usmereno ka karijeru a slobodni da bi fascnirali partnera želite da budete uspešni. 12.ulazi venera u Ovna. Sunce dotiče Uran i ovo bi mogao biti sjajan društvni život.

Zdravlje- Sklonost ka povredama.

 


 

BIK (21.4.-21.5.)

Posao– Turbulentan period jer Merkur vlada vašim poljem kreativnosti i poljem novca a nalazi se do 17.aprila u polju prijatelja a Sunce u Ovnu do 20. podstiče vašu maštu.Ulazite u april sa velikim planovima jer je Mars upravo ušao u vaše polje posla i novca, naročito ako se radi o poslu sa Škorpijom ili Ovnom, možda i nekim Jarcem.Mlad Mesec 5.aprila ne odgovara neodlučnim Bikovima  posebno kada je u pitanju posao sa inostranstvom. Trebalo bi da obavite sve što treba u vezi sa inostranstvom jer će Jupiter, simbol visokog obrazovanja putovanja i saradnje sa strancima 10.aprila krenuti retrogradnim hodom a posle 25.aprila krenuće i Saturn i Pluton u devetoj kući inostranstva. Venera ulazi u polje tajni 20. u vreme kada Sunce bude ušla u vaš znaka i deluje stimulativno po pitanju posla koji podrazumeva uspeh u trgovini, poslovima preko online. Tranzit Marsa vas čini izuzetno sposobnim da se snađete u tim poslovima.Merkur u Ovnu može vas posle 17. marta pomalo dekoncentrisani i činiti povremeno nesigurnim u sebe i trebalo bi da budete uzdržani kada se radi o saradnji sa Devicom ili Blizanaca, naročito ako su nedovoljno precizni u onome što vam nude.

Ljubav– Venera je sve do 20.aprila biti u Ribama što deluje na vas povoljno jer vas čini spremnim da se maksimalno angažujete oko nekog ko će vam se dopasti i moguće da se radi o osobi koja je umetnik ili je veoma talentovana.Prva Mesečeva četvrt 12. u Raku odgovara onima koji su slobodni ako negde  putuju, moguće je poznanstvo sa osobom koja će vam se dopasti. Ulazak Marsa u Blizance, Venera u Ribama i Ovnu donosi mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja će vas fascinirati, moguće da će se radi o umetniku ili o osobi koja je spremna da bude sa vama u vezi čak iako niste slobodni. Ako želite da zaštitite svoj privatni život, imaćete dosta problema u vezi sa tim jer će mnogi želeti da imaju sve informacije u vezi sa vama.Pun Mesec 19.aprila donosi mogućnost romanse sa nekim koga ćete  upoznati na poslu.Između 18.i 25. moguće je poznanstvo sa  Jarcem, Škorpijom i Vodolijom i veza može biti prilično burna. Jedna Riba vam je veoma lojalna i vi računate na nju u svakom pogledu.

Zdravlje- Pad imuniteta zbog iscrpljenosti.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Merkur, planeta logike i biznisa u aprilu je u Ribama i početkom meseca pravi konjunkciju sa Mesecom i Neptunom i u vašoj astrološkoj kući karijere čini vas izuzetno spremnim da se posvetite sa mnogo energičnosti i zanosa kada se radi o poslu koji zahteva i veliko znanje.  Naglašeno je astrološko polje intucije sa Uranom koji donosi genijalne ideje.

Mlad Mesec 5.aprila u Ovnu donosi novo prijateljstvo ili nove saradnike koji mogu doneti dobre poslove i dobre prihode ali treba biti oprezan ako ste često predmet tračva da vam neko ne napravi neku speltku.

Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna donosi veći entuzijazam kada se radi o saradnji sa jednim vatrenim znakom istovremeno vi dajete inicijativu i prihvatate predloge jednog Ovna, Lava ili Device.

Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku čini vas spremnim da započnete privatan biznis ili da se više angažujte na poslu ali strepite od mogućih prepreka i nepredviđenih izdataka.

Pun Mesec 19.aprila u Vagi omogućava vam da budete uspešni u umetnosti ili da započnete samostalan privatan projekat.

Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji donosi uspešan dogovor sa strancima.

Ulazak Venere u Ovna 20.aprila omogućava proširenje kruga saradnika.

Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila pojačava potrebu za radom u samoći i isticanjem svih neiskorišćenih intelektualinih i kretavinih potencijala.

Ljubav-Naglašen  znak Riba donosi mešanje porodice u vaš život što vas izuzetno nerevira.Moguće poznanstvo preko posla koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Imate priliku da se upoznate sa umetnikom i da doživite romansu ako ste i vi u sferi umetnosti.

Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna može doneti obnovu prijeteljstva sa Ovnom, Devicom ili Škorpijom

Mlad Mesec u Ovnu 5.aprila takođe je povoljan datum za početak veze, naročito ako dođe do poznanstva negde na nekom većem skupu.

Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku donosi udvaranje od strane kolega, posebno ako vaš posao ima veze sa medicinom.

Pun Mesec 19.aprila u Vagi može doneti ponovo nekog umetnika u vaš život ili osobu sa kojom ste nekada izlazili.

Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji pogoduje onima koji su upoznali nekog preko socijalnih mreža ili koji su u vezi sa osobom koja živi u inosranstvu ili često putuje u inostranstvo.

Ulazak Venere u Ovna 20.aprila savršeno pogoduje društvenim tipovima Blizanaca koji ako su slobodni, mogli bi imati vezu sa nekim Ovnom, Ribama ili Vagom.

Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila čini vas tajanstvenim i nedokučivim, mogući susreti u tajnosti na putu.

Zdravlje- Proverite vid.


RAK (21.6. – 22.7)

Posao-Početak perioda, čitavih prvih petnaest dana je pod uticajem planeta iz znaka Riba sa naglašenom potrebom za proširenjem saradnje sa strancima. Trudićete se da ostavite dobar utisak na osobe sa nemačkog jezičkog područja. Moguća je saradnja i sa arapskim zemljama. Mlad Mesec 5.aprila odgovara ambicioznim Rakovima koji će pokazati inicijativu za nalaženje rešenja za posao koji bi mogao doneti izuzetno velike prihode.

Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna podstiče karijeru i donosi već vidljive rezultate za sve ono što je Rak radio u proteklih mesec dana, naročito ako je započeo neki nov posao.

Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku donosi vam mogućnost da se nametnete kao autoritet onima koji su spremni da sa vama naporno rade na poslu koji bi mogao doneti veliku saisfkaciju.

Pun Mesec 19.aprila u Vagi predstavlja povoljan datum za početak realizacije privatnog projekta ili osnivanje privatne firme u domenu rada sa javnošću, raznih marketinških agencija ili u domenu umetnosti.

Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji može doneti poveće izdatke ili razgovor o poslu koji bi mogao da bude isplativ ako se u njega uloži poveći iznos

Ulazak Venere u Ovna 20.aprila donosi obnovu saradnje sa Ribama, Bikom Ovnom ili Vagom i mogućnost dogovora unutar porodice u vezi sa bitnim pitanjima.

Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila podstiče društveni život kod jednog Raka i donosi proširenje veza sa poslovnim ljudima.

Ljubav-Ovo je period u toku koga možete doživeti lepu romansu, naročito ako vam se dopada osoba iz nekog drugog mesta i vi ćete verovatno pokazati inicijativu u vezi sa promenom stila života, bilo da treba negde da se preselite ili da možda drugačije organizujete svoj život, naročito ako ste pred drugim brakom ili drugom značajnom vezom.Mlad Mesec 5.aprila donosi mogućnost poznanstva na poslu.

Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna može doneti neku vrstu nesigurnosti zbog tračeva koje bi mogli širiti Blizanci ili Devica. Mnogi se mešaju u vaš život, verovatno jedan Strelac, Ovan ili Lav.

Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku označava perod kada treba da uzmete stvar u svoje ruke i da organizujete svoj život kako vama odgovara.

Pun Mesec 19.aprila u Vagi označava period kada bi trebalo da se preselite,kupite zajedničku nekretninu ili poslušate partnera u vezi sa važnim pitanima koja se tiču oboje.

Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji donosi ljubomorne scene, mogućnost raskida ili rasprave sa Lavom, Ovnom ili Blizancima.

Ulazak Venere u Ovna 20.aprila čini vas spremnim da se suprotstavite članovima porodice, naročito ako ste mladi po pitanju mešanja u vaš privatni život.

Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila donosi pomoć prijatelja kod rešavanja privatnih problema, ali samo onih najintimnijih u koje imate veliko poverenje.

Zdravlje- Kontrolišite krvni pritisak


 

LAV ( 23.7.- 23.8.)

znakom jer će vaši interesi biti potpuno drugačiji i suprotstavljeni zbog čega su moguće svađe.Naglašen znak Jarca donosi mogućnost posla u sferi inženjerskog ili građevine, moguće da se radi o poslu koji bi mogao biti dobro plaćen ali uz veliki trud što vam neće odgovarati. Imate jaku konkurenciju i moguće su rasprave na poslu ali vas jedan Ovan motiviše da budete istrajni, posebno u radu sa strancima.

Mlad Mesec 5.aprila donosi novu šansu kada je u pitanju početak posla sa strancima.

Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna donosi podršku od strane osoba koje imaju kontakt sa strancima ili ako ste mladi, pruža vam se prilika za stručno usavršavanje, moguće da ćete dobiti stipendiju.

Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku donosi sumnju i skrene namere saradnika, posebno jednog Ovna.

Pun Mesec 19.aprila u Vagi pogoduje onim akoji rade sa Dalekim istokom ili koji sarađuju sa velikim privatnim firmama.

Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji aktivira polje poslovnih saradnika iz nordijskiih zemalja ili Rusije. Imate mnogo planova kada je u pitanju obnova saradnje sa Vodolijiom ili Bikom.

Ulazak Venere u Ovna 20.aprila pogoduje saradnji sa nemačkim jezičkim područjem.

Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila pojačava segment karijere i vi krećete u zajednički bizni sa Ovnom, Blizancima ili Devicom.

Ljubav–– Mlad Mesec 5.aprila ne odgovara samo onima koji su u stalnoj vezi a imaju paralelnu i pošto je naglašen  znak Raka, moguće da će se za vašu aferu saznati. Pazit da ne izazivate partnera svojim ponašanjem.

Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna donosi romansu sa mnogo mlađom partnerkom ili sa osobom na koju možete u svakom pogledu da računate.

Mlad Mesec u Ovnu 5.aprila na ljubavnom planu donosi vezu sa sposrtistom, osobom koja se bavi rekreativnim sportom ili planira put u inostranstvo.

Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku pothranjuje neke vaše sumnje u pogledu vaše privlačnosti,pad raspoloženja

Pun Mesec 19.aprila u Vagi donosi obnavljanje kontakata sa strancima, moguć odlazak u inostranstvo ili na neki kraći put gde ćete upoznati nekog ko će vas fascinirati.

Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji pogoduje slobodnim Lavovima za vezu sa osobom koja je prisutna u medijima.

Ulazak Venere u Ovna 20.aprila donosi razgovor o braku ili o mogućnosti odlaska u inostranstvo.

Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila čini vas spremnim da popustite u nečemu članovima porodice.

Zdravlje- Dobro se osećate.


    

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Posao-Period je izuzetno naglašen za saradnju sa umetnicima, osobma koje rade u medijima, medicini, nauci. Prva polovina meseca donosi dobre saradnike, maštovite koji su spremni da vas u svemu podrže. Imate na koga da se oslonite mada će vaši stavovi biti potpuno suprotni po mnogim pitanjima li to vas neće obeshrabriti. Mars u Blizancima donosi rasprave sa ovim znakom ali i pojačanu ambiciju.Mlad Mesec 5.aprila donosi osećanje da imate jaku konkurenciju.

Ulazak Merkura, vladaoca vašeg znaka 17.aprila u znak Ovna donosi novac preko partnerksi odnosa ali i potrebu da se mnogo više angažujete na poslu.

Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku donosi pomoć prijatleja i ako tražite posao imate šanse da ga nađete posredstvom Raka, Riba ili Škorpije.

Pun Mesec 19.aprila u Vagi omogućava vam da  dođete donek ekstra zarade. Potrebni su vam dobri saradnici za projekat o kome razmišljate.

Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji može doneti probleme u saradnji sa vodenim znacima na planu novca.

Ulazak Venere u Ovna 20.aprila stavlja  centar pažnje finansijsku stabilnost i osećate se prilično ugroženim

Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila omogućava vam da pravnim putem rešite mnogo toga na najbolji način.

 

Ljubav–– Mlad Mesec 5.aprila donosi preokret u ljubavnim odnosima posebno ako je partner izuzetno samostalan i ambiciozan.Morate da taktizirate što vas posebno nervira. Ne odustajete od svojih namera da partnerku nametnete svoju volju.

Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna podstiče kod partner ljubomoru i moguće su rasprave.

Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku donosi pokšaj pomirenja a ako ste slobodni, mogućnost poznanstva sa nekim vodneim znakom.

Pun Mesec 19.aprila u Vagi omogućava vam da napravite dobar dogovori sa osobom u koju imate velike poverenje.

Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji nije povoljna za mirno rešavanje ljubavnih problema.Skloni ste flertu što partneru izrazito smeta.

Ulazak Venere u Ovna 20.aprila ponovo podstiče partnerovu ljubomoru.

Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila donosi harmonične odnose sa staloženom osobom.

Zdravlje- Nervoza i nesanica.


VAGA (23.9. – 22.10.)

Posao- Spremni ste da započnete saradnju pod novim uslovima. Verovatno se radi o poslu sa jednom Ribom,Lavom, Rakom ili Strelcem. Blizanci će vam poslati poslovnu ponudu na koju nećete moći ostati ravnodušni. Dobijate priliku da se sretnete sa nekim ko će vam dati na  znanje koliko vas ceni i verovatno će vam ponudi posao koji ima veze sa strancima.

Mlad Mesec 5.aprila odgovara vam ako imate jasnu predstavu o onome što biste voleli da radite. Trudite se da budete u kontaktu sa vatrenim znacima od kojih uvek možete da dobijete svaku vrstu podrške.Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna podstiče vašu želju za proširenjem saradnje i mogućnost nalaženja adekvatnih saradnika sa kojima možete lako da zaključite povoljan ugovor.Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku povoljna je za svaku vrstu privatnog biznisa,  zaosnivanje firme ili početka novog posla.Pun Mesec 19.aprila u Vagi savršeno pogoduje onima koji imaju veze sa medijima ili umetnošću, mada će i sportisti imati koristi od ovakve pozicije Meseca.Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji donosi sjajne šanse za neku vrstu tajnog dogovora o poslu sa strancima.Ulazak Venere u Ovna 20.aprila omogućava vam da napravite dogovor sa nekim vatrnim ili vazdušnim znakom.Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila pojačava vašu intuiciju.

Ljubav- Veoma povoljan period za ljubav sa Blizancima, Ovnom ili Vodolijom, moguće i sa Strelcem dok biste mogli imati problema u komunikaciji sa zemljanim i vodenim znacima naročito u prvoj polovini perioda. Mesec prepun uzbuđenja.Mlad Mesec 5.aprila  može doneti poznanstvo na nekom većem skupu.Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna donosi bolje razumevanje sa nekim drugim Blizancem, Devicom ili Ovnom.Pun Mesec 19.aprila u Vagi veoma je povoljan za ljubavnu vezu sa umetnikom ili javnom ličnosti.Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji omogućava vam da nađete način da rešite problem koji imate u komunikaciji sa vazdušnim znakom.Ulazak Venere u Ovna 20.aprila čini vas veoma šarmantnim ali i tajanstvenim.

 Zdravlje- Pazite se u saobraćaju.


 

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Posao- Tranzit Marsa vam ne odgovara jer ćete verovatno imati problema u komunikaciji sa onima koji vas doživljavaju kao konkurenciju. Morate biti mnogo odmereniji u svojim izjavama i verovatno ćete se postaviti autoritativno ali sa razumevanjem kada su u pitanju saradnici. Mnogo toga vam ne ide naruku i svesni ste odgovornosti na poslu.Mlad Mesec 5.aprila ne odgovara vam ako niste načisto šta želite.Moguća vest o poslovnom putu u inostranstvo.Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna donosi intrige i tračeve i mogućnost rasprava sa vatrenim znacima.Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku povoljno deluje na one koji planiraju da prošire saradnju sa strancima.Pun Mesec 19.aprila u Vagi donosi nove poslovne ponude o kojima morate da ozbiljno razmislite.Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji može doneti probleme u domu, mogući izdaci u vezi sa stambenim prostorom.Ulazak Venere u Ovna 20.aprila pojačava vašu želju za boljom organizacijom na poslu.Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila donosi rešenje jedne poslovne dileme.

Ljubav– Sve do 20. aprila veoma naporan period jer nećete uspeti da se snađete u vezi koja je za vas stresna i imaćete utisak da partner ne obraća mnogo pažnje na vaše emocije. Trebalo bi da budete mnogo oprezniji ako vam se  udvara osoba koja nije slobodna.Mlad Mesec 5.aprila donosi nervozu i nestrpljenje i moguć je konflikt sa partnerom.Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna produbljuje mogućnost rasprava sa jednom energičnom osobom.Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku omogućava vam da budete u vezi sa osobom koja vam po svom senzibilitetu u potpunosti odgovara.Pun Mesec 19.aprila u Vagi donosi čudne SMS poruke i tajnu romansu sa nekom osobom koja nije slobodnaPoslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji donosi manje trzavice u porodici ali vi to uspešno rešavate.Ulazak Venere u Ovna 20.aprila pojačava želju za iskrenim razgovorm ali partner je uzdžan ako se radi o vatrenom znaku.Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila omoguća vam novo poznanstvo sa uspešnom osobom.

Zdravlje-Nesanica


STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao- Osećate potrebu da se istaknete u društvu ali to vam trenutno donosi više problema nego satisfkacije jer vam mnogi zavide. Trebalo bi da se bavite nekim poslom u kome dolazi do izražaja vasa sposobnost snalaženja u svakom momentu, moguće da se radi o sportu. Poslovi sa nemačkim jezičkim područjem donose vam satisfkaciju. Mlad Mesec 5.aprila donos neke nove šanse u vezi sa dinamičnim poslom.Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna što vam omogućava da uspostavite dobru komunikaciju sa saradnicima. Imate način da rešite probleme na više načina.Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku vam omogućava da rešite jednu dilemu u vezi sa novcem. Nekome je stalo da sa vama obnovi saradnju.Pun Mesec 19.aprila u Vagi donosi mogućnost nalaženja rešenja za rad u velikoj firmi. Moguća obnova saradnje sa Blilzancima ili Lavom.Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji donosi obnavljanje odnosa sa osobama koje žive u nekom drugom mestu.Ulazak Venere u Ovna 20.aprila donosi naklonost osobe sa kojom ste nekada radili zajedno.Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila donosi mnogo obaveza i mnogo novih projekata.

Ljubav-Kada je u pitanju ljubavni život, moraćete da se potudite da osvojite nekog ko vam je posebno veoma drag čak iako povremeno ume da bude neprijatan. Ne bi trebalo da budete previse striktni u svojim uslovima koje postavljate jednom Ovnu ili Blizancima. Trebalo bi da rešite pitanje svog statusa u vezi naročito ako ste u nekoj vrsti vanbračne zajednice ili ako ste često menjali svoje planove zbog partnerovih obaveza. Možete biti prilično nepoverljivi prema osobi koja će biti spemna da otvoreno razgovara o svojim emocijama.Mlad Mesec 5.aprila odgovara vam ako vam se dopada osoba koja ima veze sa Italijom, Engleskom ili SAD ili ako planirae da tamo putujete.Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna vas čini veoma raspoloženim za romansu sa nekim ko je veoma komunikativan, moguće da se bavi sportom. Trudite se da osvojite mladoliku osobu.Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku ne donosi mnogo zadovoljstva, manju ljubomornu scenu.Pun Mesec 19.aprila u Vagi donosi obnovu nekog prijateljstva ili mogućnost poznanstva na putu u inostranstvuPoslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji donosi susret na kraćem putu.Ulazak Venere u Ovna 20.aprila omogućava vam da upoznate sportistu i da započnete emotivnu vezu.Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila i vama i vašem partneru donosi mnogo više obaveza nego ranije

Zdravlje– Bavite se rekeacijom.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Posao- Ovo je period povoljan za započinjanje privatnog biznisa, ma čime da se bavite. Tranzit planeta preko Riba donosi pomalo probleme u komunikaciji sa Blizancima ali  u stvari imate mogućnost da sklopite i dobre dogovore sa onima na koje možete da računate. Rođeni u decembru imaju šanse da uspostave dobru komunikaciju sa Vodolijiom i Škorpijom a rođeni krajem znaka bi mogli da sa predstavnicima ovih znakova imaju probleme.Mlad Mesec 5.aprila donosi odlučnosti i spremnost da se krene ispočetka kada je u pitanju organizacija posla.Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna omogućava razvijanje biznisa i spremnost da napravite dobar dogovor sa Devicom i Blizancima.

Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku može vam doneti saradnju sa osobama na koje možete da računate i verovatno ćete biti spremni da u nečemu popustite.Pun Mesec 19.aprila u Vagi dobro se odražava na one koji već imaju veoma istaknuto mesto u društvu ili koji grade karijeru.Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji donosi dogovor u četiri oka sa jednim vazdušnim znakom koji je spreman na neke vaše uslove.Ulazak Venere u Ovna 20.aprila pomoža razvoj privatnog bizinisa i pokušavate da se uklopite u neke nove trendove kada je u pitanju način organizacije posla.Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila donosi nove poslovne šanse i mogućnost povećeg dobitka.

Ljubav-Želite da se dopadnete osobi koja je poslovno vezana za inostransvo i koja često putuje, možda i vi sa njom. Planirate zajednčki život sa nekim ko vam je veoma privržen i daje na znanje da možete da na njega računate, bez obzira da li je veza duga ili ne.Moguća veza sa osobom koja živi na nemačkom jezičkom području.Imate mogućnost da bar delimično sredite ljubavni život ako biste realnije sagledavli sve probleme sa kojim ste suočeni, naročito ako ste u dužoj vezi. Ako ste slobodni, očekujete poziv od jednog Bika ili Riba, krajem period od Ovna ili Bika.Mlad Mesec 5.aprila  donosi poznanstvo negde na nekoj zabavi zatvorenog tipa.Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna može prouzrokovati manje rasprave u domu.Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku donosi novo poznanstvo ili dogovor sa stalnim partnerom u vezi sa zajedničkim poslom.Pun Mesec 19.aprila u Vagi može doneti zadovoljstvo zbog uspeha partnera.Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji omogućava vam da posle izvesnog vremena ponovo sretnete osobu koja vam je draga.Ulazak Venere u Ovna 20.aprila pozitivno se odražava na ljubavni život.Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila donosi harmonične odnose sa zemljanim znacima.

Zdravlje-Mogući bolovi u nogama.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Posao- Trudite se da postignete što je moguće više i na to vas tera Mars u Blizancima. Verujete da ste na pravom putu da postignete cilj, posebno ako se bavite sportom,organizacijom ili biznisom. Malo ko je u stanju da vas spreči da  uradite ono što ste planirali. Sa Ribama i Devicom nemate baš sjajnu komunikaciju. Trudite se da sa Ovnom uspostavite dobar odnos.Mlad Mesec 5.aprila  čini vas energičnim i ubedljivim i verovatno ćete morati da sa nekim uđete u neku vrstu rasprave.Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna donosi takođe potrebu za raspravom ili započinjete biznis koji će biti isiplativ.Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku ne donosi ništa dobro onima koji nisu spremni da u nečemu popuste, posebno kada se radi o saradnji sa Lavom.Pun Mesec 19.aprila u Vagi pogoduje umetnicima i osobama koje rade sa strancima. Trebalo bi da budete tolerantniji prema Škorpiji.Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u vašem znak donosi mogućnost da završite neki posao koji ste započeli sa mnogo entuzijazma.Ulazak Venere u Ovna 20.aprila donosi saradnju sa energčinim saradnicimaUlazak Sunca u znak Bika 20.aprila čini vas svojeglavim i sklonim raspravama.

Ljubav- Mesec u toku koga možete ostvariti dobar odnos sa Ovnom, Blizancima, Lavom ili Strelcem. Jedna Škorpija, Ribe iii Devica mogu biti veoma nekorektni i previše zahtevni. Pokušavate da se drugačije postavite prema osobi sa kojim ste nekada bili u korektnim odnosima ali sada imate utisak sa ona od vas previše očekuje i vama to ne odgovara.Mlad Mesec 5.aprila donosi poznanstvo na putu.Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna omogućava vam vezu sa mladolikom osobom i donosi dobru komunikaciju.Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku donosi manje trzavice sa stalnim partnerom.Pun Mesec 19.aprila u Vagi predstavlja priliku za pomirenje i novo poznanstvo.Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji stavlja vas u centar pažnje javnosti.Ulazak Venere u Ovna 20.aprila donosi entuzijazam i spremnost da preko nečega pređete.Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila stavlja težište na porodične odnose.

 Zdravlje- Mogući problemi sa metabolizom i u saobraćaju. 


RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Posao- Naglašen znak Ovna i Bika potencira kod vas želju za biznisom za razvijanjem poslova posebno  u domenu privatnog sektora. Trudite se da budete maksimalno efikasni ali nailazićete na otpore jer je Mars u Blizancima loše postavljen prema vašem Sunu i Neptunu i ne omogućava vam da na lak način rešavate probleme. Mlad Mesec 5.aprila  donosi nove poslovne dogovore i veliku aktivnost.Ulazak Merkura 17.aprila u znak Ovna može doneti konfliktne situacije na poslu sa Blizancima ili Devicama.Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku omogućava vam da uspostavite dobru komunikaciju sa vodenim znacima. Dobijate priliku da se istaknete u poslu.Pun Mesec 19.aprila u Vagi donsi probleme pravne prirode zabo mešanja jednog Lava ili Ovna u vaš posao.Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji potencira neprijatnosti u radu sa vazdušnim znacima i nemogunost donošenja kompromisnih rešenja.Ulazak Venere u Ovna 20.aprila čini vas spremnim da se aktivirate u poslu koji donosi veliku dobit.Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila može vam omogućiti da popravite odnos sa zemljanim znacima.

Ljubav- Ovo nije naročito povoljan period za ljubv niti za porodične odnose jer donosi tenziju i rasprave moguće u vezi sa nekretninama. Možete očekivati poziv za izlazak od osobe koja nije slobodna od jedne Škorpije ili Jarca. Neko vam pomaže u poslu jer ste mu dragi i vi ćete biti spremni da uđete u vezus a tom osobom.Mlad Mesec 5.aprila u Ovnu nije pogodan za harmonične odnose zbog mešanja nekog vatrenog znaka u vaš život.Prva Mesečeva četvrt 12.aprila u Raku poboljšava vaš odnos sa vodenim znacima i donosi mogućnost započinajnaj veze koja ima perspektivu.Pun Mesec 19.aprila u Vagi donosi poznanstvo na velikom javnom skupu sa osobom koja je poznata u javnosti.Poslednja Mesečeva četvrt 27.aprila u Vodoliji donosi tajnu vezu.Ulazak Venere u Ovna 20.aprila može doneti udvaranje na poslu.Ulazak Sunca u znak Bika 20.aprila utiče povoljno na vaše raspoloženje.

Zdravlje- Nervoza.

Facebooktwitterpinterest