Mesečni horoskop za period vladavine znaka Raka od 20.6.-22.7.2020.

Facebooktwitterpinterest

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

 


OVAN (21.3.- 20.4.)

Period vladavine znaka Raka- potreba za privatnošću

Mars, vladalac vašeg znaka ulazi u vaš znak 28. juna i ostaće u njemu sve do početka 2021. dajući vam dovoljno motivacije da se borite za ono do čega vam je stalo. Tokom tranzita Sunca preko vašeg znaka, težište svih vaših aktivnosti je na privatnom životu i čuvanju privatnosti. Moguće da ćete imati potrebu da proširite poslovanje sa nekim vodenim znakom, nekim Rakom, Škorpijom ili sa nekom Devicom i Blizancima.Mlad Mesec u vreme pomračenja Sunca 21.juna donosi probleme u porodici.Sunce na 7.stepenu Vage u vreme prve Mesečeve četvrti i dobro postavljena Venera koja kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Blizanaca omogućava vam da uspostavite sjajne odnose sa onima u koje imate veliko poverenje i sa kojima možete lako da komunicirate, da se družite, tako da ako ste slobodni, najverovatnije započinjete novu vezu.

Ovan mesečni

Pokrećate inicijativu u domenu porodičnog života i privanog biznisa naročito posle 12.jula kada Merkur, planeta biznisa kreće direktnim hodom. Imate podršku članova porodice. Upravo tada, 12.jula poslednja Mesečeva četvrt u vašem znaku omoguća vam da pokažete inicijativu i da ako treba rizikujete u poslu.

Mars u dobrom aspektu sa Venerom i sve do kraja ovog perioda dobar aspekt Merkura i Neptuna pred kraj perioda donosi romansu preko online. Pomračenje Meseca na 13.stepenu Jarca u dobrom aspektu sa Neptunom odnosi se na nerealne želje kada je karijerau pitanju.

Uran u dobrom aspektu sa Merkurom čini vas spremnim da uđete u nov posao posebno posle 12.jula kada kreće direktnim hodom.Asteroid Karma se približava Merkuru što vam da pomogne da formulišete svoja osećanja.Kraj juna donosi neki zaokret na ljubavnom  planu jer će Sunce obrazovati dobar aspekt i sa Neptunom a izazovan sa Jupiterom i Plutonom. Neko će vam se udvarati u poslovnim krugovima.Pomračenje Sunca 21.juna donosi probleme u porodici Kada 20.jula bude   mlad Mesec – na 28.stepenu Raka u opozicji sa Saturnom što predstavlja naporan aspekt  i to se odnosi na autoritete i na one koji žele da nametnu svoje stavove u domenu privatnog posla.  Ako budete dobar taktičar uspećete da pozitivno utičete na one koji su vam bitni u poslu.Crni Mesec Lilit u vašem znaku- donosi buran ljubavni život.

Horoskop za vaš znak


 

 bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

Vaš znak je pod velikim uticajem Meseca koji vlada znakom Raka preko koga prelazi Sunce od 20.juna do 22.jula. Pomračenje Sunca 21.juna čini Mesec dominantnim a na vaš znak Meseca ima velikog uticaja.. Spremni ste da se adaptirate na neke nove okolnosti i da prihvatite  nove predloge za posao koji bi vam mogli odgovarati i da odgovorite na izazove ali Mars u 12.kući donosi strahove, pojačanu intuiciju i podsvesne strahove. Moguće razdvajanje od partnera iz nekog razloga, možda jedno od vas dvoje mora na put i to vam teško pada.Trebalo bi da se mnogo više koncentrišete na svoje ciljeve i Venera vladalac vašeg znaka kreće direktnim hodom 25.juna preko polja posla i novca i otvara vam nove šanse za zaradu jer je u dobrom aspektu sa Marsom sve vreme .Poslušajte  ljubavnog ili poslovnog partnera ako vam daju dobre predloge koje se odnose na neke nove mogućnosti i na ljubavnom i na poslovnom planu.. Mars predstavlja pokretačku energiju ali moguće su neke tegobe- oči, sinusi, vrtoglavica, trebalo bi kontrolisati svoje nagone a Uran u vašem znaku vas čini spremnim da krenete u akciju ka rešavanju urgentnih problema. Moguća je tajna veza i zaljubljenost u osobu koja vam je duže vreme neka vrsta opsesije.

Mnogi vas zamaraju, uglavnom ako ste dama Bik i muškarci mogu biti naporni i pokušaćete da budete fer, naći ćete način da sve to izbalansirate Karma se približava Merkuru i vi osećate da ste na pragu nekih novih, značajnih poslova koji bi mogli da vam budu solidan izvor prihoda i možda imaju veze sa izdavaštavom ili medijima, trgovinom.

Merkur, planeta biznisa od 12.jula kreće direktnim hodom i vi ćete se mnogo više angažovati na nekom kreativnom poslu koji vam može doneti popularnost. U to vreme ste mnogo zainteresovaniji za ljubav i ako ste slobodni predstoij poznanstvo

Partner, posebno onaj sa kim ste duže u vezi ili braku može da ima psihološke ili fizičke probleme tako da ćete morati da mu  se posvetite ili će biti nezadovoljan zbog negativnog razvoja događaja na poslu, posebno ako radi sa strancima.

Venera daje dobre šanse za uspeh i prijatelji vas podržavaju da budete istrajni. Od 25.kreće direktnim. Nervni sistem vam je nestabilan jer ste pod velikim naporom i imate mnogo obaveza a pomračenje Meseca 5.jula donosi i neke poslove sa strancima ali i rasprave sa rođacima.

Poslednja Mesečeva četvrt na 21.stepenu Ovna u napetom aspektu sa Jupiterom i Plutonom i u napetom aspektu  Marsa sa Merkurom čini vas podozrivim prema onima koji previše insistiraju na zajedničkim poslovima. Trebalo bi da se bolje organizujete u svakodnevnom životu.

Horoskop za vaš znak


blizanci

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Od 20.juna do 22.jula pod uticajem ste Meseca koji vlada poljem posla i novca i bićete okupirani finansijama a Merkur je u Raku a to je slaba pozicija. Kao vladalac vašeg znaka čini vas previše kolebljivim.Pomračenje Sunca 21.juna donosi nervozu u saradnji sa jednim Lavom i verovatno ćete pokušati da ga nagovorite na nešto do čega vam je izuzetno stalo.Merkur kreće  direktnim hodom od 12.jula  a do tada vam je potrebna dobra koncentracija u radu. Pripazite na dokumentaciju, ulazite u ovaj period u vreme pomračenja Sunca 21. treba da se orijentišete na neke nove poslove. Neki poslovi su u zastoju.Plašite se otkaza ili otkazivanja nekih aranžmana. Venera kreće direktnim hodom 25.juna u vašem polju ličnosti i vi  postajete mnogo šarmantniji i spremniji da se posvetite osobi koja vam je draga.

s_reci_na_dela

Venera u dobrom aspektu sa Marsom daje mogoućnost da se zaljubite i  dobra za timski rad. Imaćete potrebu da se oslanjate  na bliske osobe i naglašeno 11.polje javnosti sa Marom koji vas pokreće na intenzivnije druženje sa vatrenim znacima donosi i neke pouzdane prijatelje. Imaćete na koga da se oslonite. Ako budete angažovani na timskom radu, bićete prilično umorni. Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage u polju ljubavi donosi romansu

Asteroid Karma , Eros i Psiha donose nova poznanstva i flert, nešto interesantno se dešava. Oni koji žele samostalan posao pruža im se dvostruka šansa i 20.jula nov mlad Mesec donosi nove šanse ali 5.jula pomračenje Meseca u polju novca i ljubomore donosi finansijske probleme a 12.jula poslednja Mesečeva četvrt donosi pregovore. ali vi odlučujete o svemu. Od 17. do 22. opozicija Sunca i Jupitera, Plutona ali dobar aspekt sa Neptunom  donosi podršku pretpostavljenih.

 

Horoskop za vaš znak


RAK (22.6. – 22.7)

Sunce prelazi preko vašeg znaka od 20.juna do 22.jula tokom 2020. i već 21.juna pomračenje Sunca donosi izvesnu dozu konfuzije u pogledu finansija i posla.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage donosi mogućnost rešavanja problema koji se odnose na porodicu ili privatan biznis.Naglašena 12. astrološka kuća tajni, neprijatelja, intuicije sa Venerom u Blizancima može ipak doneti neku romansu ili ćete biti skloni paralelnim vezama.Moguće da ćete imati potrebu da odražavate kontat sa nekom osobom koja vam je izuetno draga i na koju se oslanjate. Trebalo bi da budete otvoreniji kod izražavanja svojih emocija.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna donosi mogućnost rešavanja problema koji se odnose na nekretnine. Ne bi trebalo da propustite neke šanse koje ukazuju baš kada se radi o stambenom pitanju.

Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca može doneti pogoršanje odnose sa ljubavnim partnerom ili osečanje nerazumevanja kada se radi osobi koja je izuzetno ambiciozna i pokušava da vam nametne svoje želje i stavove. Mars ulazi u polje karijere krajem juna i vaš znak je jedan od najambicioznijih. Možete se možda uključiti u neki posao koji neće biti tako profitabilan ako se previše oslonite na vatrene znake kao saradnike. Bićete na neki način u senci i moraćete da pristanete na ono što vam nude. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji kada se radi o saradnji i odnosu sa Ribama ili Jarcem.

Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom donosi opterećenja razne vrste po pitanju statusa na poslu. Mnogi očekuju od vas da budete mnogo odlučniji kada se radi o saradnji sa nemačkim jezičkim područjem.

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu vašeg znaka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom čini vas spremnim da odgovorite na neki ljubavni izazov. Naglašeno polje karijere, ličnosti i inostranstva, partnerskih odnosa donosi mnogo novih šansi i vi ćete umeti da se postavite kako treba jer če vas neko podržavati kada se radi o vašim planovima i ciljevima. Moguća je nova romansa. Biće naglašena potreba za dominacijom ali i partner će biti osoba koja zna šta hoće i nećete moći da je ga lako obeshrabrite niti nagovorite na ono što vama odgovara. Mars u Ovnu može doneti previše naporne šefove, roditelje koji od vas očekuju da budete uspešni.

Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Vage u dobrom aspektu sa Marsom donosi podršku i pretpostavljenih i osoba koje su starije od vas i vi ćete se verovatno zaljubiti u ambicioznu osobu.

Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena Raka direktnim hodom i vi ćete pokazti smisao za trgovinu, marketing, sport, biznis.

 


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Sunce, vladalac vašeg znaka prelazi preko znaka Raka od 20. juna do 22.jula, preko vaše astrološke kuće tajni,  što znači da će vam biti naglašena intuicija. Dva puta se javlja mlad Mesec u ovoj astrološkoj kući i možete biti ne samo bolećivi nego i prilično sentimentln,i ali prema članovima porodice možete imati probleme jer je polje doma i porodice u Škorpiji znaku koji zna šta hoće i postavlja pravila igre. Pomračenje Sunca 21.juna donosi pojačanu osetljivost, bićete veoma nestabilni, emotivno destabilizovani i tada možete biti pomalo razočarani u one od kojih mnogo očekujete.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage pojačava želju za dobrom komunikacijom ili neku poslovnu šansu koja će vam se dopasti.

Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca donosi potrebu za oslobađanjem od svega što vam donosi probleme i što vam ne odgovara, moguće da se radi i o nekim saradnicima i osobama koje vam prave probleme. Ulazak Mars u znak Ovna donosi oklevanje u pogledu nekih odluka koje se tiču posla i napet aspekt sa Merkurom,planetom intelekta i biznisa u polju neprijatelja i strahova. Treba iskoristiti snagu Marsa i bilo bi dobro da se posvetite stručnom usavršavanju.

Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom donosi neke nove šanse ali vi ćete postavljati svoje uslove jer će biti u aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu Raka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom donosi ponovo neku šansu na poslu ili obnovu razgovora.

Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Vage i vi ćete uspeti da sa Vagama i Bikovima uspostavite dobru komunikaciju i da se lepo družite sa onima koji vas inače podržavaju.

Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena Raka i vi ćete imati potrebu da definišete neke svoje probleme i da se oslobodite suvišnih problema ili nekih sećanja koja vas previše opterećuju.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Tokom vladavine znaka Raka, Sunce prelazi preko 11.kuće javnosti i prijatelja ali Sunce je slabo i možda ćete sebi napraviti magareću uslugu i tokom ovog perioda pokušaćete da privučete nečiju pažnju ili da nekog zainteresujete za sebe preko prijatelja. Ljubavne veze koje budu započele preko prijatelja, ne donose mnogo sreće. Rak će biti veoma naglašen sa dve pojave mladog Meseca 21. juna za vreme pomračenja Sunca i vi ćete nadmudriti neprijatelje i 20.jula kada ćete možda doživeti susret koji bi mogao značati novu vezu. Ulazak Marsa u vaše osmo polje novca koji zarađujete preko partnerskih odnosa, izuzetno ambicioznog ljubavnog partnera ili možda novac preko nasledstva. Naglašeno peto polje ljubavi i dece, kreativnosti i vi ćete uspeti da postignete uspeh koji će doneti dosta novca. Imate mogućnost da dođete do nekih novih mogućnosti. Mars u Ovnu može doneti i ljubomoru ali Neptun u sedmom polju pruža vam priliku da  budete u vezi sa umetnikom i verovatno ćete uspeti da ostavite donbar utisak.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage donosi novu šansu na poslu.Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca donosi zahlađenje odnosa u ljubavnim odnosima.Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom može doneti ljubomoru ljuavnog partnera, nesmotreno uzimanje kredita i troškove na koje niste računali.

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu Raka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom vam donosi ljubav sa osobom koja je na nekom položaju.Ovo je period od nekoliko dana kada možete biti posebno skloni zaljubljivanju ili ćete možda sresti nekadašnju simpatiju koja će vam dati na znanje da nije ravnodušna prema vama.

Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Blizanaca. Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena i donosi pojačanu želju za druženjem.


VAGA (23.9.- 23.10.)

Od 20.juna do 22.jula naglašeno je polje karijere. Pet Mesečevih četvrti odražava se na vaše polje karijere i kao vladalac Raka ima uticaja na vas. Venera, vaš vladalac u dobrom aspektu sa Saturnom,planetom koja ima velikog uticaja na vaš  znak takođe i donosi mnogo toga interesantnog na društvenom planu početkom perioda.

Pomračenje Sunca 21.juna donosi probleme na poslu ali i u domu ako niste u stanju da svima koji to od vas očekuju izađete u susret. Trebalo bi da budete mnogo tolerantniji prema onima koji su vam inače veoma privrženi..

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu  Vage, potencira vaše lične želje jer i Mars ulazi u polje partnerskih odnosa u znak Ovna. Naći ćete rešenje za svoje probleme.

Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca može doneti probleme sa nekretninama i sa članovima porodice. Ipak, imate podršku kolega mada će vam se činiti da vam povremeno prave probleme.Venera i Mars u dobrom aspektu ipak vas štite i vi ćete umeti da se postavite prema kolegama ali i ljubavnom prijatelju.

Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom može potencirati sve ono što je bilo nerešeno na nivou nekretnina i partnerskih odnosa.

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu Raka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom, može doneti izazov na poslu. Moguć je neki dodatni posao koji će vam doneti dobre prihode.

Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Vage čini vas spremnim da uspostavite dobru komunikaciju sa strancima ili da obnovite neke rođačke odnose sa onima koji žive u inostranstvu.

Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena Raka i vi ćete tada osetiti potrebu da budete mnogo aktivniji na polju posla i posvetićete se karijeri.U toku ovog meseca vaša lična inicijativa biće presudna za pitanje vašeg statusa na poslu ali i u domu. Neko vas u velikoj meri nervira iz vaše okoline i ne možete da postignete dogovor koji biste želeli.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Sunce tranzitira od 20.juna do 22.jula preko znaka Raka i vašeg polja inostranstva, duhovnosti ili stručnog usavršavanja. Imaćete mnogo novih ideja jer Mesec, planeta koja vlada znakom Raka biće naglašem nladim Mesecom prvo 21.juna u fazi pomračenja Sunca i može doneti neke probleme na poslu ili sa autoritetima.Ne bi trebalo da se previše nervirate oko nečega što trenutno ne možete da rešite i ponovo 20.jula što će vam biti posebno  značajno. Mars, planeta suvladalac vašeg znaka ulazi u polje posla i svakodnevnih aktivnosti a Merkur, planeta intelekta je slab u devetoj kući i vi ćete pokušati, naročito posle 12.jula da budete mnogo tolerantniji. Imaćete problema sa onima koji od vas očekuju neku uslugu ili da pređete preko nečega na šta nećete biti spremni. Sunce vam pomaže da rešite svoje probleme uz podršku osoba na položaju.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage donosi neke tračeve ili nesigurnost u sebe, sumnju u dobre namere kako kolega tako i ljubavnog problema.

Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca može doneti neke neproverene vesti i sklonost ka raspravama i bićete provocirati od strane onih koji imaju nešto protiv vas.

Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom, i vi ćete pokušati da napravite dogovor sa onima koji su vam bitni za svaku vrstu napredovanja. Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Vage koji donosi flert ili neku vezu koja vam može mnogo značiti. Uran u polju partnerskih odnosa u dobrom aspektu sa Merurom donosi dobru komunikaciju sa onima koje upoznate online

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu Raka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom donosi izazov u ljubavi sa kolego ili osobom koju upoznate negde na putu u inostranstvu.Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Blizanaca i čini vas spremnim da se upustite u ljubavnu avanturu.

Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena Raka kada možete sklopiti dobar posao sa strancima.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Tranzit Meseca preko znaka Raka je za Strelca u stvari tranzit preko astrološke kuće strasti, velikog novca i flerta, neprijatelja i možete biti izloženi velikim izazovima. Pomračenje Sunca 21.juna donosi probleme u vezi sa onima koji vas često kritikuju, odliv novca ili pogrešnu odluku kada se radi o velikim ulaganjima. Jupiter u drugoj kući vam pomaže da ipak rešite neke probleme. Merkur vam pomaže iz znaka Raka i donosi burne događaje i mogućnost uvećanja prihoda posebno preko nekog posla koji treba da naplatite.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage prijatelji će vam pomoći da nađete rešenje za neke važne dileme.Možete  uspostaviti veoma značajne poslovne veze, upoznati osobe koje će biti fascinirane vama i sa kojima ćete imati dugoročnu saradnju. Skloni ste zaljubljivanju i verovatno ste u stabilnoj vezi se osobom koja je prijatne naravi i pomaže vam u poslu.

Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca u polju novca i posla može vas pokolebati u pogledu nekih poslovnih odluka o kojima ćete dugo razmišljati. Mars u petom polju ljubavi, entuzijazma, sporta, umetnosti i moguće da ćete se zaljubiti u nekog ko će pokazati razumevanje za vas. Bićete veoma aktivni na svim poljima istovremeno i u partnerksim ljubavnim odnosima jer je Venera, planeta ljubavi u Blizancima u sedmom polju i najverovatnije ćete imati vezu sa nekim ko će pokazati prema vama razumevanje posebno ako ste u drugom braku ili drugoj značajnoj vezi.

Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom donosi želju za takmičenjem i dokazivanjem

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu Raka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom može doneti izazov u vezi sa novcem koji biste najradije negde uložili u nov posao.Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Vage i sve vreme vas šititi ako se bavite poslom zbog koga ste prisutni u javnosti a Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena Raka i donosite odluke koje će se pokazati kao ispravne.

Horoskop za vaš znak


JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Tranzit Sunca tokom ovog perioda preko znaka Raka kojim vlada Mesec koji se javlja u pet Mesečevih mena donosi fokusiranje na posao u javnosti, na promociju nekog vašeg rada koji vam može doneti dobre prihode ali i na ljubavni život.Pomračenje Sunca 21.juna znači da su mogući problemi sa javnošću ili će u ljubavnom ili partnerskom odnosu morati da pravi ustupke. Uran, suvladalac vašeg znaka vam pomaže da se izrazite na najbolji način tako da bi trebalo da zanemarite snagu Saturna vašeg vladaoca i da budete spremni da rizikujete i bavite se možda umetnošću ukoliko za tim imate potrebe.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage vam pomaže da doživite uspeh u karijeri i verovatno ćete naći zajednički jezik sa onima koji su već afirmisani. Merkur u sedmom polju čini vas konfuzinim do 12.jula i moguće da nećete moći da tolerišete mnogo toga kod partnera od koga očekujete mnogo više razumevanja. Ako ste u vezi ili braku, trebalo bi da se više bavite hobijem ili nečim što vas smiruje. Jupiter, vladalac dvanaestog polja bolesti i Saturn u vašem znaku donosi probleme sa zapaljenjskim procesima i trebalo bi da koristite snagu Venere u Blizancima i da odete negde na odmor u neku banju. Ovo je dobra pozicija za umetnički posao. Mars, planeta agresivnosti i akcije ulazi 28.juna u polje porodice i privatnog biznisa. Moguće da ćete imati potrebu da se odvojite od vaših najbližnjih. Možete naći način kako da se osamite i da se snađete u nekom poslu koji  zahteva dobru koncentraciju.

Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca u polju ličnosti donosi potrebu da se više posvetite sebi po cenu da se zbog toga sa partnerom posvađate i možda ćete želeti da postavite svoje principe i želje.

Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom takođe vas može motivisati da budete istrajni u onome što ste  započeli ili što želite.

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu Raka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom donosi izazov na ljubavnom planu ili neki poziv od osobe koja je prisutna u javnosti radi nastavka saradje.

Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Vage daje vam sposobnost da druge razumete i da doživite ljubav.Dobar aspekt između Marsa i Venere sve vreme može da vam obezbedi harmoničan ljubavni i porodični život.

Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena Raka i neko će biti posle tog perioda mnogo uporaniji da sa vama uspostavi dobru komunikaciju.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Mesec, vladalac znaka Raka vas može  učiniti već 21.juna u fazi pomračenja Sunca nestrpljivim i nedovoljno skoncentrisanim na ono što radite. Venera u petoj kući sporta, muzike ili medija, može doneti neke nove šanse na poslu ali fokus vašeg interesovanja, ako ste roditelj je na deci ili ako se bavite umetnošću ili sposrtom, na karijeri. Bićete zabrinuti zbog nečega i pokušaćete da na svaki način završite neke poslove koji su vam prilično naporni ali vi najverovatnije radite sa uživanjem.

Dajete direktive, sve organizujete, kontrolišete jer jedino tako možete da funkcionišete. Dobar ste organizator jer vam Mars pomaže u tome. Trebalo bi da se mnogo više posvetite poslu sa strancima, tu vam se pruža šansa za dobru zaradu.

Neptun u Ribama u dobrom aspektu sa Merkurom može doneti popuštanje i sentimentalnost prema onima koji to u stvari ne zaslužuju.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage donosi mogućnost putovanja u inostranstvo ili posao sa strancima. Moguće je neko novo poznanstvo sa šarmantnom osobom.

 

Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca možete napraviti grešku na poslu ili možete imati nepotrebne troškove.

Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom, možete biti prilično neprijatni ali ćete ipak biti istrajni u onome što želite.

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu Raka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom donsi neka neprijatna saznanja o konkurenciji ili će neko vršiti na vas pritisak.

Venera kreće direktnim hodom 25.juna sa 5.stepena Vage i ona vam pomaže da gledate na mnogo toga iz nekog romantizovanog ugla jer će biti pod dobrim uticajem Marsa iz Ovna.

Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena Raka daje vam dobre organizacione sposobnosti. Moguće da ćete u toku ovog perioda razmišljati o preseljenju.

Horoskop za vaš znak


RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Pomračenje Sunca u petom polju ljubavi, dece, radosti 21.juna može doneti napetost ali vas neće previše uzdrmati jer vam tranzit Sunca preko znaka Raka odgovara. Mars ulazi 28.juna u polje novca i posla, moraćete da budete mnogo praktičniji, efikasniji i tolerantniji.Ovo je period kada možete biti euforični i zbog poslovnih šansi i zbog ljubavi. Možete biti previše zahtevni na poslu ali dobar aspekt Marsa i Venere donosi ipak mogućnost kompromisima mada ste svesni da imate mnogo onih koji vas doživljavaju kao konkurenciju.

Prva Mesečeva četvrt 28.juna na 7.stepenu Vage mogući su poveći troškovi,flert ili ljubomorne scene  ili neko novo poznanstvo koje vam neće doneti ništa prijatno ako se radi o osobi koja je prisutna u javnosti.

Pun Mesec u fazi pomračenja 5.jula na 13.stepenu Jarca donsi raspravu sa prijateljima ili neku vrstu razočarenja u osobe koje nose neku vrstu uniforme ili ako treba nekom da učinite uslugu a to niste u stanju.

Poslednja Mesečeva četvrt 12.jula u Ovnu u napetom aspektu sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom donsi raspravu sa Jarcem,Rakom ili Škorpijom. Ali vama se ipak pruža šansa da nešto ispravite na poslu u okviru koga se verovatno za nešto pitate.

Venera vas štiti iz polja porodice i bićete spremni da uđete u vezu sa osobom koja je inače veoma ljubazna i spremna da sa vama uđe u posao sa nekretninama.

Mogući su poslovi sa strancima i biće vam potrebna podrška osoba koje žive u udaljenim mestima ili od strane rođaka. Takođe ćete razmišljati o kreditu i najverovatnije ćete se truditi da nađete najbolje rešenje za finansije koje trenutno nisu sjajne ili bar nemate koliko vam je potrebno za neke prilično grandiozne planove.

Mlad Mesec 20.jula na 28.stepenu Raka u opoziciji sa Jupiterom, Saturnom, Plutonom donosi raspravu sa sardnicima ili sa partnerom ako je ambiciozan ili mnogo stariji.Merkur kreće direktnim hodom preko Raka 12.jula sa 5.stepena Raka i čini vas tolerantnim prema osobama koje na neki način  zavise od vas.


Facebooktwitterpinterest