Mesečni horoskop za oktobar 2018.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

 

ovan

OVAN ( 20.3.-19.4.)

Posao- Brzi hod Merkura vas čini spremnim da se uključite u neke velike poslove i verovatno da će fokus vašeg interesovanja biti na novcu. Do 24.treba biti oprezan u radu sa Bikom, Vagom ili Vodolijom a nakon tog datuma dobijate šansu da uložite novac u neki posveći projekat možda se radi o nekoj investiciji i bićete veoma zadovoljni iako posao nosi izvestan rizik. Neko će vam predložiti zajedniki posao koji bi mogao da vam donse veoma lepu zaradu. Ako tražite posao imate sve šanse da ga dobijete.U vreme mladog Meseca u Vagi 9.dobijate priliku da upoznate neke nove osobe, one koji vam mogu dati mnogo korisnih ideja u vezi sa načinom na koji treba da usmeravate svoju karijeru.

Ljubav- Retrogradna Venera preko znaka Škorpije od 5.oktobra odražava sa na vaš znak tako što ćete imati potrebu da razmislite o nekim svojim postupcima, izborima i najverovatnije da ćete pokušati da razgovarate sa partnerom o onome što vas opterećuje. Trudite se da dobijete u vremenu kada je u pitanju veza sa jednim vatrenim znakom jer bi trebalo da donesete odluku šta dalje po tom pitanju, a u vreme punog Meseca 24.oktobra verovatno na sugestiju bliski osoba donosite odluku koja bi mogla biti za vas veoma značajna. Moguće da ćete razgovarati o braku.Trebalo bi da se više bavite potrebama članova porodice, naročito ako ste u braku ali ne i da budete na bilo koji način njihova žrtva.

Zdravlje- Moguć nazeb.

BIK (21.4.-21.5.)

Posao  –Vaš znak je poznat po upornosti a tranzit Marsa planete akcije preko vaše astrološke kuće karijere  može doneti suočavanje sa raznim iskušenjima i moguće su neke vrste zamki od strane nepouzdanih poslovnih partnera jer Mars vlada vašom dvanaestom kućom neprijatelja i astrološkom kućom partnerskih odnosa. Prvih petnaest dana perioda morate da se potrudite da učinite maksimalno koliko možete za svoj status na poslu, naročito ako ste na istom radnom mestu oko godinu dana, jer je neko voljan da vas unapredi ili će vam se pružiti sjajna šansa za neki nov, dobroplaćen posao. Ipak, mnogo toga se odvija mimo vašeg znanja, imaćete utisak da se igraju mnoge zakulsine igre i verovatno ćete biti u pravu, a to se može loše odraziti na vaše poslove, naročito ako radite u privatnoj firmi a rođeni ste u prvoj dekadi znaka.Blizanci vam mogu praviti problema ali posle 24.kada će biti i pun Mesec u vašem znaku neke nove ponude vas omogu obradovati

Ljubav- Ako ste rođeni krajem znaka, početak perioda donosi nova uzbuđenja, poznanstva, mogućnost pomirenja sa nekadašnjom simpatijom ili partnerom, ali možete takođe biti predmet udvaranja mnogih. Veza sa Strelcem ili Škorpijom je ono što vam trenutno možda najviše odgovara, naročito ako ste dama  Bik a radi se o tajnoj vezi  ili partner  Ako ste mladi gospodin Bik spremni ste da uđete u ozbiljnu vezu sa nekim drugim Bikom, Vagom ili Strelcem, Jarcem koji je u podjednakoj meri ambiciozan koliko i vi. Ako ste slobodni, u iščekivanju ste novih uzbuđenja, i spremni da se zaljubite. Dame Bikovi ne bi trebalo da prave planove za zajednički život sa mnogo mlađim partnerom jer mogu biti neprijatno iznenađenje razvojem situacije u ljubavi. Trudite se da budete u toku događaja kada se radi o nekom ko vam je veoma drag ali niste sigurni da li je slobodan. Ne komplikujete život vezom koja nema perspektivu.

Zdravlje -Pazite se u saobraćaju.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao-  U vašem polju inostranstva sve vreme je Mars koji vas čini spremnm da radite za strance ili planirate odlazak u  inostranstvo. Sve zavisi od vas ili vam se tako čini. Ne dozvoljavate nikom da  upravlja vašim životom. Toliko ste sigurni u sebe da ćete verovatno postići mnogo više od planiranog pošto će Mars sve vreme obrazovati aspekte i dobre sa Suncem i izazovne sa Venerom i Jupiterom.  Bićete spremni da se uključite u neke nove poslove ali nećete dozvoliti nikom da vam govori šta treba da radite. Merkur, vašeg znaka  ulazi u polje svakodnevnog posla i vi ćete biti neprepoznatljivi, manje trpeljivi, otvoreniji i direktniji. Ovo je dobra pozicija za biznis, za one koji smeju da rizikuju. Venera je sve vreme u retrogradnom hodu u Škorpiji a vlada poljem kreativnosti, mašte ali i neprijatelja. Ma kog pola da ste, izbegavajte rasprave sa ženama, bilo da su prijateljice koje daju savete bilo rasprave sa njima u kolegijalnim odnosima. Finansije su promenljive ali idu uzlaznom linijom. Što ste mlađi,to ćete imati veću potrebu za osamostaljivanjem ali vašim roditeljima se to neće naročito dopasti. Sa šefovima nećete imati naročito dobar odnos ako ne budete tolelarntni.

Ljubav – Mars, planete akcije, vladalac polja uzvraćenih ljubavi, društvenog života ali i tajnog života vašeg partnera, u tranzitu preko Vodolije svojim tranzitom donose mogućnost romanse sa nekim koga često viđate na poslu naročito ako oboje radite u stranoj firmi. Mlad Mesec 9.oktobra  može doneti iznenadnu ljubav ali i probleme u sferi emocija ako se radi o nekom koga ne poznajete baš najbolje, viđate ga preko posla.Nemojte se na brzinu odlučiti za ulazak u brak ako nemate utisak da partnera dobro poznajete. Slobodni Blizanci mogu biti skloni paralelnim vezama, flertu i prilično lakomislenom ulaženju u avanture. Ovo je mesec burnih događanja jer ste vi ona strana koja režira svoj život i drugima to ne dozvoljava po cenu da budete sami. Možete negde otputovati i tamo upoznati neku interesantnu osobu li ćete nekog stranca upoznati u svojoj zemlji, možda u okviru posla kojim se bavite.Posle 24,oktobra moguća je tajna veza sa ekonomistom, osobom koja nosi uniformu, sportistom, Lavom ili Ovnom.

Zdravlje –  Pazite se povrede.


RAK (21.6. – 22.7)

Posao- Tranzit Venere preko vašeg astrološkog polja kreativnosti čak i u retrogradnom hodu   donosi mogućnost napredovanja na poslu i svakako pojačanu ambiciju, posebno u domenu sporta ili biste mogli naći način kako da preko nekih vatrenih znakova ostvarite svoje ambicije. Niste osoba koja lako odustaje od svojih ciljeva ali bi trebalo da najveći deo poslova i dogovora u vezi sa nekim novim projektima završite do 16.oktobra. Možda ćete morati da napravite ustupke koji vam nikako ne idu u prilog. U drugoj polovini meseca postajete mnogo opušteniji kada je u pitanju planeta inostranstva, bogatstva i donosi nove poslovne šanse. Sa nekim Rakom ili Ribama nećete lako naći zajednički jezik ma o kom pitanju da se radi. Neki od poslovnih partnera mogu vam praviti probleme u drugoj polovini meseca, naročito ako vas doživljavaju kao jaku konkurenciju.Pazite se nekog  Ovna ili osobe na koju niste računali. Verujete u dobre namere osoba sa kojima možete da ostvarite dobru komunikaciju ali ne obavezno i da sklopite dobre poslove.

Ljubav- Trebalo bi da se više bavite porodicom, naročito ako ste dugo u braku a gotovo sve probleme rešava partner. Nekome je potrebna vaša podrška, možda partner očekuje da ispunite obećanje ili da uradite nešto što se od vas očekivalo, ali vi to niste uradili, možda i pre godinu dana. Ako ste tada upoznali nekog ko vam se svideo, sada je momenat da nastupite ponovo i da učinite sve što tada niste Moguće je novo poznanstvo sa Strelcem, Blizancima, Vagom ili Škorpijom. Jedan od uzbudljivijih perioda je pred vama, naročito ako posao podrazumeva brojne susrete, pitanje je samo da li ćete umeti da ga iskorisite na najbolji mogući način. Severni i Južni Mesečev čvor ( vaši karmički zadaci) su tako postavljeni prema vašem znaku da ste skloni da idete iz krajnosti u krajnost u komunikaciji sa partnerom ili da se vezujete za one koje upoznate preko posla. Između ostalog, skloni ste tajnim ljubavima zbog Marsa u Vodoliji. Verujete da možete da držite konce vašeg života u svojim rukama ali to ne ide baš tako lako.

Zdravlje – Moguć bronhitis.


 

 

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Posao-Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo je jedan od  boljih perioda, naročito ako želite da obnovite saradnju sa strancima ili sa nekadašnjim kolegama ili da započnete nov posao. Tranzit Sunca preko znaka Vage sa jakim mladim Mesecom 9.oktobra, i Venere preko Škorpije  sa odlično postavljenim  Uranom za one koji su skloni rizicima ili žele da se upuste u nove poslove donosi mogućnost uvećanja zarade, posebno u radu sa osobama koje su izuzetno praktična duha, imaju smisla za marketing,umetnost ili sport .Pazite dobro kako ćete odgovoriti na ponudu od strane jednog Blizanca ili neke Device. Merkur, vladalac polja novca i posla do 10.oktobra pomaže vam da pronađete posao koji bi vam odgovarao. Nemojte se previše optrećivati nečin što vam ne donosi mnogo zadovoljstva, naročito poslova koji mogu biti prilično neprofitabilni. Mars u Vodoliji donosi jaku konkurenciju i mogućnost susreta sa onima

Ljubav- Od kako je Venera planeta ljubavi, zanosa i romantike  u retrogradnom hodu mislite da možete da osvojite je čini vas veoma aktivnim i spremnim da se posvetite nekom ko vam je veoma drag mada možda niste u vezi.Dame Lavovi su veoma romantično raspoložene i mnogo popustljivije prema stalnom partneru ili beznadežno zaljubljene u nekog ko se bavi naukom, umetnošću ili je maksimalno posvećen karijeri i zbog posla često odsutan a s druge strane prisutan u javnosti. Možda se radi i o nekom sportisti. Mars vas čini društvenim. Strelac koga viđate na poslu može biti dobar izbor za vas, naročito ako vam se bude udvarao u prvoj polovini meseca. Nakon 16.decembra, imaćete šanse da se sretnete sa nekim koga površno poznajete a ko će pokazati veliku potrebu da se sa vama zbliži.

Zdravlje – Dobro se osećate .


    

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Posao- .Ulazite u period velikih poslova i bićete spremni da rizikujete i započnete neke nove poslove koji bi trebalo da vam obezbede velike prihode. Bez obzira da li se bavite privatnim biznisom ili radite u državnoj firmi, možete očekivati uspeh. Najveći problem može iskrsnuti kao rezultat vaše ličnosti i karijere jer je Mars u Vodoliji donosi potrebu za većom zaradom i koristite prvih pola meseca da biste uspeli u onome što želite. Druga polovina meseca  donosi tako dobar prihod ako  budete uporni i marljivi jer je Merkur brz i ulazi u Škorpiju. Tranzit Venere i Jupitera  vam daje vam mogućnost da proširite krug saradnika. Bićete veoma energični i spremni da se posvetite nekom dinamičnom poslu zbog koga ćete možda morati i da putujete. Mlad Mesec u Vagi 9.daje predstavnicima Vašeg znaka mogućnost lakog postizanja uspeha.U vreme punog Meseca 24.novembra može doneti neke nove mogućnosti u poslu sa strancima i uvećanje Prihoda.

Ljubav- Naporan period za one koji vole da kontrolišu svoj život u potpunosti i nerviraju se ako ne krene sve kako su zamislili.Ukoliko ste slobodni, možete sresti osobu koja će vam se dopasti, najverovatnije će se raditi o jednom Biku, Ribama ali sa Škorpijom i Jarcem nećete uspeti lako da nađete zajednički jezik. Od Riba ne odustajete iako vas one u prilčnoj meri ignorišu, mogao bi vam se takođe svideti  neki drugi zemljani znak, s obzirom da je Merkur, vladalac vašeg znaka jak i  skloni ste da tražite osobe koje su slične vama ali tempramentnije i pokazujete naklonost ka tajnim vezama. Možete biti preterano samouvereni, naročito ako često odlazite na ista mesta, gde susrećete neke osobe za koje znate da ste im tiha simptija.

Zdravlje- Obratite pažnju na ishranu.


VAGA (23.9. – 22.10.)

Posao -Komunikativni ste, dobro raspoloženi i spremni na razne vrste kompromisa posebno u sferi finansija jer vas motiviše pozicija Marsa u Vodoljiji  koji simbolizuje kreativnost i saradnju sa osobama iz sveta marketinga i finansija. U vreme mladog Meseca u vašem znaku 9.oktobra i punog Meseca 24. Oktobra predstoji dogovor   u vezi sa novim poslom koji bi mogao biti profitabilan.Da biste postigli sve što želite potrebna vam je pomoć jednog Raka ili Vage. U prvoj polovini meseca mnogo više ćete se oslanjati na savete Lava i Raka dok ćete u drugoj polovini oktobra imati potrebu za samostalnošću i vodićete tajne pregovore.Ako radite u velikoj firmi ili u svom poslu susrešćete mnogo ljudi i  mogli biste dati povoda nekome da vas ogovara, ali nemojte se zbog toga priviše nervirati.Finansijska situacija bi mogla da u drugoj polovini meseca bude stabilna, posebno ako vam neko nešto duguje.

Ljubav – Nemate ozbiljan razlog za nerviranje ali vi se ponašate kao da ste zbog nečega uvređeni. Partner vas ne ignoriše iako vam se može povremeno to tako učiniti ili je prema Vama veoma  zahtevan, očekuje da ga u svemu podržite ali vas najviše opterećuje eventualno nemogućnost nalaženja rešenja za zajedničke finansije ili nekretine. Nešto u sferi nekretnina može postati ozbiljan problem za one koji su duže vreme u nekoj vrsti krize. Imate priliku da se sretnete sa nekim ko vam je nekada bio drag i da se dogovorite oko zajedničkog izlaska. Ne bi trebalo da se previše upuštate u bilo kakvu avanturu ako niste sigurni da šta želite od te veze. Ako ste slobodni, predsoji vam interesantno poznanstvo koje bi moglo dovesti do flerta a  zatim i do ozbiljne veze.

Zdravlje – Nervoza.


 

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Posao– Ovo je odličan period za  Škorpije koje žele promenu posla, za one koji se bave informatikom, sportom, trgovinom ili rade u medijima. Možete očekivati mnogo novih ponuda, sami ćete se potruditi da uz pomoć Strelca, Ovna ili druge Škorpije nađete najbolje rešenje za sebe i da najverovatnije počnete da rešavate pitanje svog satusa.  Bićete mnogo komunikativniji i spremniji da o svemu pričate osim o novcu, vašim ulaganjima, planovima i finansijskim poslovima. Merkur planeta komunikativnosti ide preko astrološkog polja neprijatelja, nesigurnost i strahova a zaptim posle 11. oktobra preko vašeg astrološkog polja javnosti. Vi hrabro odolevate svemu i malo ko može da vas nadmudri. Imate tajni izvor prihoda preko trgovine. Pazite da nešto ne uzimate na tuđe ime, kredit, kola, da ne budete nekome žirant, situacija se može iskomplikovati. Poslovna, posebno finansisijska dokumentacija može biti najslabija karika u velikom lancu vaših poslova ili vašim maštanja o nekim novim poslovima. 

Ljubav- Oni koji su skloni da često menjaju partnere, flertuju, ili su nesigurni u svoj izbor, postaće još manje stabilni jer će izazova biti mnogo. To će biti naročito naglašeno kod onih   Škorpija čiji poopo drazumeva kontakte sa strancima, umetnicima, osobama koje često putuju zato će vam biti potrebna velika moć samokontrole da biste svoj ljubavni život držali u svojim rukama. Ako ste u dužoj vezi koja odavno pomalo ali sigurno zapada u krzu, čuvajte se. Partner smišlja kako da vas veže za sebe a vi ste naprotiv, previše iskreni i o svemu otvoreno pričate i zadovoljstvu i nezadovoljstvu. Malo više taktičnosti pomoći će vam da vezu sa stalnim partnerom, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku, dovedete u red. Moguće da ćete se pomiriti sa nekim ko će biti veoma ljubomoran i podozriv prema vama.

Zdravlje – Čuvajte se vrtoglave vožnje


STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao- Ovo je značajan mesec jer Jupiter, vladalac vašeg znaka idu sve bržim hodom ka vašem znaku i donosi vam mogućnost da sredite pitanje novca i partnerskih odnosa. U vreme mladog Meseca 9.oktobra imaćete mogućnost sklapanja posla sa nekim ko je pomalo nesiguran u sebe i verovatno nećete imati previše strpljenja  za tuđe sumnje, dileme i vi ćete u vreme punog Meseca 24.oktobra dati na znanje da treba da se svako izjasni šta želi a vi ćete mnogo toga zadržati za sebe i kako informacije a mnoge mogu biti veoma važne. Ne bi trebalo da otkrivate sve svoje namere a mnogi će želeti upravo da saznaju šta vi želite. Ulazak Sunca u Škorpiju pojačava vašu intuiciju ali do tada, tranzit Sunca preko Vage gde je dvostruko slab i u 11.kući i u Vagi tako da možete imati brojne nekonstruktivne razgovore. Oni koji se bave umetnošču ili nekim inventivnim poslom mogu imatu mnogo uspeha naročito ako budu spremni da rizikuju i da uzmu kredit. Saradnici se pokazuju kao nedovoljno aktivni i preduzimljivi.

Ljubav- Možete biti u srećnoj vezi ali nećete želeti da o svojoj sreći pričate niti da previše dopustite da ako ste u vezi sa Bikom ili Vagom, mogući su problemi jer je Venera, vladaoca Vage i Bika u retrogradnom hodu od 6.oktobra. Možete biti pomalo nesigurni po pitanju emocija i ako ne dobijete dovoljno dokaza ljubavi bi ćete prilično podozrivi i nedovoljno sigurni u sebe. Ako ste imali povremene susrete i flert od proleća sa jednom ambicioznom ali i veselom osobom koja vam može biti podrška u poslu. Ako ste u stabilnoj vezi ili braku, ovakva pozicija Venere donosi u stvari neke nepotrene rasprave i veći deo meseca Merkur i Mars se u napetom aspektu loše reflektuju na vaš znak. Možete imati utisak da između vaših odluka, emocija i ponašanja postoji disproporcija.

Zdravlje- Moguć pad imuniteta.


 

JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Posao- Ovo je veoma bitan period za vaš znak jer ćete imati prilike da uspostavite dobru komunikaicju sa onima od kojih očekujete podršku u vezi sa dugoročnih poslova. Potrebno je da budete krajnje trezveni i spremni da uđete u neke poslove koji bi tek trebalo da se oni razvijaju. Poslednja Mesečeva četvrt 2. oktobra donosi mogućnost nerviranja ako u nečemu kasni, zatim 9. oktobra mlad Mesec predstavlja jedan nov početak koji je očekivao duže vreme. Ulazak Meseca u polje karijere može doneti mnogo toga dobrog i vi ćete tada dobiti želju da se aktivirate možda i na polju društvenih aktivnosti. Prva Mesečeva četvrt 16. oktobra čini vas veoma upornim i stabilnim i vi nećete odustati od svojih planova. Retrogradna Venera donosi pomalo usporavanje nekih poslova u domenu umetnosti. Merkur ulazi u Škorpjie 11.oktobra i donosi dobre poslovne šanse u radu sa jednim vodenim ili zemljanim znakom. Pun Mesec 24.oktobra u vreme ulaska Sunca i Škorpije može doneti veliki kretativni potencijal. 

Ljubav- Retrogradan hod Venera preko Škorpije i Vage donosi želju za stabilnom vezom koja bi mogla biti veoma izvesna ako se radi o vezi sa Škorpijom ili Bikokm. Jedan Rak ili Ribe mogu doneti nove ljubavi, poznanstva i mnogo toga romantičnog i neočekivanog posebno u vreme punog Meseca 24.oktobra i to se jednom Vodolijom, Lavom ili nekim drugim Jarcem.Mars u direktnom hodu preko Vodolije mnogo se više odnosi na posao nego na ljubav, ali kada je porodični život u pitanju, moguće da će Jarac rešavati veoma važne porodične probleme ili će rešavati pitanja u vezi sa nekretninama. slbodni Jarcu mogu ući u vezu koja će za njih biti veoma značaja i verovatno će biti u stanju da ostvare stabilnost i harmoniju o kojima maštaju. Jedan od značajnijih perioda za jednog Jaraca kada je u pitanju ljubavni život jer će mnogi biti spremni da naprave zaokret u svom životu, bilo da reše da uđu u brak ili da raskinu neke odnose koji im ne odgovaraju.Prijateljski odnosi mogu biti u iskušenju, mnogi će obnoviti veze sa Deviom ili Blizancima a drugi će imati potrebu za potpuno nekim novim kontaktima.

Zdravlje–  Moguć nazeb.

 

VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Posao- Ako se bavite privatnim poslom imaćete mnogo toga da završite od započetih poslova jer je Mars u direktnom hodu preko vašeg znaka. Postajete mnogo slobodniji kada je rizikovanje u poslu u pitanju. Razmatraćete sve mogućnsti koje vam se pružaju. Moguće da ćete prekinuti neki aranžman koja vam ne odgvaraju. Ako se bavite nekretninama ili ako želite da započnete nov posao u vezi sa velikim projektima ali nećete žuriti. Merkur vas čini nestrpljivim i neće vam doneti. Mlad Mesec 9.oktobra donosi nove šanse kada je u pitanju posao strancima. Mnogo toga će se dešavati u vreme Prve Mesečeve četvrti 16.oktobra može doneti probleme zbog konkurencije a u vreme punog Mesec 24.10. mogući su izdaci ali to neće značajnije poremetiti finansije.Op0zicija Venere i Urana u poslednjih nedelju dana donosi neke nove dileme ali možda i šanse kada je u pitanju vaša karijera.

Ljubav- Pokušaćete da se vratite na neku staru poziciju kada je u pitanju veza sa osobom koja vam je izueztno draga iako ste možda imali dosta problema.Mlad Mesec u Vagi 9.oktobra donsi mogućnost nalaženja rešenja za problem koji izgleda prilično nejasan jer će se kod vas emocije i razum preplitati i vi nećete biti načisto da li treba da budete racionalni kada je u pitanju ljubav ili da sledite svoja osećanja. Verujete da je moguće da napravite fer dogovor sa partnerom ali ako je povod raskid, razvod ili nešto slično tome i rezgraničenje finansija, možete biti u velikoj dilemi. Nalazite se u periodu u kome biste mogli započeti novu vezu ili upoznati neku osobu koja će biti veoma značajna za vas, međutim, problemi mogu nastati u poslednjih sedam dana perioda kada četiri planete budu u znaku Škorpije što vama svakako ne odgovara. 

Zdravlje- Moguč pad imuniteta.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Posao-Jedan veoma uzbudljiv mesec naročito druga polovina kada će Merkur planeta biznisa ići brzim hodom preko vašeg polja inostranstva zbog čega će kontakti sa strancima biti relativno uspešni ali verovatno nećete moći da donesete definitivnu odluku, mnogo toga će se prolognirati jer nećete moći da se odlučite šta tačno hoćete. Možda će i vaši saradnici, posbno u vreme mladog Meseca 9.oktobra biti prilično nepouzdani ali vam prva Mesečeva četvrt 16.oktobra odgovara jer je u Jarcu kao i pun Mesec u Biku 24. kada i Sunce ulazi u Škorpiju zbog čega će februarske Ribe imati prilike da se sretnu sa onima koji mogu da im pomognu u svakom pogledu. Neko će pokušati da utiče na vaše odluke ali vi na to nečete obraćati pažnju. Venera u retrogradnom hodu može u drugoj polovini meseca doneti neke npredveđene manje probleme u saradnji sa Vagom, Lavom ili Bikom.

Ljubav- Ovo bi mogao biti veoma lepa mesec ako ste slobodni jer vam predstoji susret sa nekim na koga ćete moći da računate, naročito kada se radi o nekom na koga možete da se oslonite i u vezi sa poslovnim odlukama. Moguć je susret negde na putu u inostranstvu, naročitoa ako planirate odlazak u neke egzotične destinacije. Verujete da ste na pravom putu da se stabilizujete ako ste u vezi sa Rakom, Jarcem ili Škorpijom. Ukoliko ste u vezi sa osobom koja ima veze sa strancima ili živi u inostranstvu, moguće je planiranje zajedničkog života. U vreme punog Meseca 24. oktobra susret sa Škorpjom može iz korena promeniti vaš život.

Zdravlje– Dobro se osećate.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest