Nedeljni horoskop

Facebooktwitterpinterest

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

 


OVAN (21.3.- 20.4.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.9.2020.

Ovo može da bude stresan period jer ne voli pritisak a postoji potreba za odupiranjem onima koji se mešanju njegov život. Ako nemate dobar odnos sa saradnicima,Ako imate loš odnos sa autoritetima, moraćete a se postavite mnogo odlučnije ali i da budete prilagodljiviNaglašena  zemljana komponenta govori da postoje oni koji se postavljaju kao autoriteti. Imate veliku podršku Merkura iz Vage i verovatno ćete biti diplomata ali često možete da pokažete i nezadovoljstvo posebno kada se radi o saradnji sa veoma napornim sagovornicima.Mesec početkom perioda odgovara onima koji su zaljubljeni i ljubavni život bi mogao biti daleko kvalitetniji. Ako je partner nezadovoljan  zbog nečega i pokušava da napravi značajnu promenu u odnosima ali pitanje da li će to poći za rukom.

Horoskop za vaš znak


 bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.9.2020.

Nedostaje vam novac za nešto što želite, verovatno za neki biznis, moguće da se radi o nekim nekretninama. Mlad Mesec se dobro odražava na vaš znak, krećete sa nekim privatnim poslom. Kada Mesec bude ušao u Devicu u tamnoj fazi, verovatno nećete nikomr pričati o svojim planovima.Napet aspekt između Merkura i planeta u znaku Jarca, Saturna, Jupitera i Plutona, posebno kada bude krajem perioda u konjunkciji sa Mesecom može doneti strepnju da se situacija neće odvijati onako kako očekujete posebno kada je u pitanju nostranstvo ili poslovi sa strancima. Trebalo bi da se obratite jednoj Škorpiji  krajem perioda za savet kako u vezi sa ljubavnim problemom tako i eventualno sa finansijskim problemima.

Horoskop za vaš znak


blizanci

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.9.2020.

Naglašeno polje privatnosti sa mladim Mesecom 17. donosi mogućnost započinjanja privatnog posla ili podršku porodice za neki vaš projekat. Pre toga, bićete priično okupirani problemima koji su rešivi, naročito uz podršku jednog Lava ili nekog drugog Blizanaca. Vaga i Bik su lojalni i daju vam na znanje da na njih  možte uvek da računate. Trebalo bi da se bavite nečim što ima veze sa umetnošću. Tranzit Meseca posle 17. donosi mogućnost sticanja popularnosti ili poznanstvo sa nekim ko će biti oduševljen vama, mougće da je osoba koja je prisutna u javnosti. Ako vam se dopada Vodolija, morate biti sa njom mnogo taktičniji.


RAK (22.6. – 22.7)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.9.2020.

Vaš znak je u centru pažne jer sve što radite i kažete neko komentariše.Jedni vam se dive, drugi vas kritikuju ali vi znate šta hoćete i ne odustajete od svojih planova. Naglašen element vatre početkom sedmice i element zemlje tokom faze mladog Meseca 17.septembra donosi vam mogućnost svoje ideje lako realizujet. Nemojte zanemravita važne činjenice na koje vas upućuje Škorpija koja vas dobro poznaje i koja je spremna da sa vama zajedno radi na jednom velikom projektu. Ljubavni život može biti veoma kvalitetan ako se budete više bavili potrebama partnera a manje svojim.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.9.2020.

Trudite se da budete fer prema onima koj su to zaslužili i dajete svima na znanje da na vas ne može niko da utiče. Imate svoj cilja to je očuvanje slobode i vaši izbori moraju biti odraz vaših ličnim potreba. Trudite se da potisnete neke strahove koje imate u vezi a hroničnim tegobama ili sa finansijskim i poslovnim problemima koji vas trenutno optrećuju. Naći čete način kako da uverite neku Devicu ili Raka da vam pruže šansu o kojoj dugo već razmišljate a radi se o poslu za koji je potrebna sposobnost dobre organizacije. Mlad Mesec 17. septembra može doneti poslovnu ponudu ili vest o novcu na koju ste dugo čekali.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.9.2020.

Trudite se da ostavite dobar utisak na saradnike od čije sposobnosti zavisi rezultat jer ste verovanto uključeni u timski rad. Vi ste glavni u tom poslu i svi vas pitaju za savete. Očekujete da vam se jave Ribe ili Škorpija ali ne računajte na Blizance jer su verovanto ljuti na vas i neće vam učiniti uslugu čak iako su vam to obećali. Ne bi trebalo da se previše vezujete emotino za osobe koje su slatkorečive ali nedovoljno pouzdane. Možete se lako dogovoriti sa Vodoljiom. Vagom ili Bikom oko nekih veoma važnih pitanja, moguće materijalne prirode.Mlad Mesec u vaše znaku 17.septembra čini vas spremni da se upustite u neke nove poslove sa osobama koje su više puta dale na znanje koliko vas cene.


VAGA (23.9.- 23.10.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.9.2020.

Spremni ste da se nađete pri ruci nekom s kim se retko viđate ali ta osoba vas je zamolila za pomoć i vi ćete joj izaći u susret. Trudite se da budete mnogo praktičniji kod rukovanja novcem. Polazi vam za rukom da se angažujete oko nečega što bi moglo da vam se vrlo brzo isplati. Nemojte se nervirati ako vam se ne bude javio Rak ili ako se Lav ne bude držao dogovora. Pokušajte da manje trošite novac na nešto što trenutno nije bitno. Ne ulazite u posao sa nekretninama. Ljubavni život je prilično konfuzan jer je partner sklonda pokazuje nervozu.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.9.2020.

Osećate potrebu da negde odete i da započnete neku novu životnu priču ali vas finansije i neke druge okolnosti u tome sprečavaju. Nekome ste obećali pomoć i bićete spremni da se ponašate u skladu sa onim što smatrate ispravnim čak iako vas neko zbog toga kritikuje. Ovan  vam u priličnoj meri pravi probleme jer stalno ima neke primedbe na vaš račun ili vas podseća na neka neispunjena obećanja. Od Vodolije trenutno ne možete imati nikakve koristi. Moguć je suret sa Rakom u vreme mladog Meseca 17.septembra i obonva veze.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.9.2020.

Sa naglašenim znakom Vage gde se nalazi Merkur, trebalo bi da se mnogo više potrudite da svoj društveni život dovete  u red. Pitanje je da li uopšte znate na koga možete da računate. Ne bi bilo korisno da ulazite u rasprave sa onima od kojih na neki način zavisite. Trebalo bi da budete mnogo mudriji u komunikaciji ili poslovanju sa jednim Lavom ili nekom Devicom jer postoji mogućnost da pogrešno shvatite neke njihove odluke ili stavove i da se osetite razočarano, posebno u vreme mladog Meseca 17.septembra, i to po pitanju novca.. Verujte u pozitivan ishod jedne situacije koja se odnosi na vaš status na poslu.Ljubavni život zavisi više od raspoloženja partnera nego od vašeg.

Horoskop za vaš znak


JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.9.2020.

Trudite se da budete fer prema jednom Lavu koji je sa  vama uvek bio na istim talasnim dužinama i nalazio vam se pri ruci kada je to bilo neophodno. Vrlo dinamična sedmica u kojoj će vaše raspolženje biti promenljivo, ali ne i vaši stavovi po važnim pitanjima. Mnogi od vas očekuju neku vrstu odluke, ali vi činite sve po onom redosledu kao vi smatrate da to treba činiti.Mlad Mesec 17.septembra donosi nove mogućnost u pogledu saradnje sa strancima. Neko vam može zatražiti novac na zajam, početkom sedice najverovatnije rođak, i vi ćete mu izaći u susret, čak iako niste sigurni kada će ga vratiti.Mnogima se dopadate i mnogi bi rado bili sa vama, a vi na to ne obraćate pažnju.Skloni ste fletu.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.9.2020.

Planete prelaze preko vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, novca i inostranstva. Vi ćete biti u centru pažnje, bavićete se konkretnim pitanjima koja se odnose na vaš status i pokušaćete da se postavite tako da niko ne može ništa da vam prigovori. Visok profesionalizam ne isključuje mogućnost nalaženja originalnih rešenja za neke nove projekte koji bi mogli da vam budu od velike koristi i da vam donesu satisfakciju. Nešto što ste započeli u maju ili junu trebalo bi da nastavite. Mlad Mesec 17.septembra donosi nove ideje kako da stabilizhujete svoje  finansije uz pomoć nekog zemljanog znaka Partner vam daje korisne savete u vezi sa finansijama.

Horoskop za vaš znak


RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Nedeljni horoskop za period od 14.-20.9.2020.

Mnogobrojne nove ponude mogu vas oduševiti jer će značiti početak realizacije nekih vaših davanašnjih ideja uz pomoć jednog Lava ili Raka u vreme mladog Meseca 17.septembra. .Najzad mnoga vrata počinju da se za vas otvaraju.Tranzit Sunca savršeno odgovara rođenima u poslednjo dekadi znaka,  Ne brinte, na pravom ste putu ka uspehu.Mogućnost sjajne saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Mogućnost vanrednih dobitaka preko Raka ili preko saradnje sa vatrenim znacima Ne ulazite nepromišljeno u finansijske aranžmane sa Rakom početkom sedmice.Vaš šarm, odlučnost i ljubaznost su vaše oružje kojim vrlo dobro rukujete kada treba da osvojite osobu koja vam se dopada.Krajem perioda, ako idete na put, neko će po svaku cenu pokušati da vam se nametne.


Facebooktwitterpinterest