Nedeljni horoskop

Facebooktwitterpinterest

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

 


OVAN (21.3.- 20.4.)

Nedeljni horoskop za period od 29.6.- 5.7.2020.

Nalazite se u periodu kada morate da se opredelite za jednu od dve opcije, da li ćete se priključiti jednom Raku ili jednom Strelcu. Možete dobiti veliku podršku osobe koja je spremna da se sa vama sretne da biste ragovarali o važnim pitanjima.Preopterećeni ste obavezama ali uvereni da možete da postignete više nego što je to realno slučaj. Mnogi žele da rade sa vama i verovatno ćete dobitjati ponude razne vrste koje će vam izgledati primamljive ali bi bilo dobro da realno procenite ne samo svoju energiju nego i isplativost onoga što vam se nudi.Mogući su poveći dobici preko poslovas sa strancima ili u okviru marketinga.

Horoskop za vaš znak


 bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

Nedeljni horoskop za period od 29.6.-5.7.2020.

Opterećeni ste obavezama ali ne treba da brinete ako radite sa strancima. Tranzit Jupitera simbol stranog novca, kada je posao u pitanju i to preko znaka Jarca  za predstavnike vašeg znaka može značiti sjajnu šansu za proširenje saradnje sa strancima. Pazite dobro kada sklapate ugovore, postoji opasnost da u papirologiji ne bude sve kako treba, posebno u saradnji sa Blizancima Devicom ili Ribama.
Skloni ste avanturama i ne odustajete od navike da flertujete čak i ako ste u vezi ili braku. Vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa, Venera, u Blizancima čini vas sklonim da ne razmišljajući uđete u vezu sa nekim koga upoznate preko posla ko takođe nije slobodan.

Horoskop za vaš znak


blizanci

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Nedeljni horoskop za period od 29.6.-5.7.2020.

Tranzit Meseca donosi pojačane ambicije i pored toga što je u fazi opadanja. Ipak, Mars u Ovnu  vas tera da brzopleto donosite odluke pod uticajem onih koji podstiču vaše ambicije. Osluškujete sebe jer vas intucija ne vara. Moguć je posao u medijima ili nekoj velikoj firmi. Ako se bavite umetnošću, postajete popularni.Pokušajte da se manje nerviate oko izdataka koji su neophodni.Preko posla moguća su poznanstva i susreti sa osobama koje će pokazati veliko divljenje i poštovanje prema vama a vi ćete sumnjati da li su iskreni. Trudite se da odolite iskušenjima, naročito ako ste u stalnoj vezi sa partnerom do koga vam je veoma stalo, ali mnogi će biti uporni da osvoje vašu pažnju.


RAK (22.6. – 22.7)

Nedeljni horoskop za period od 29.6.-5.7.2020.

Veoma ste angažovani  u okviru posla koji ima veze sa strancima, putovanjima ili sportom i  glavna preokupacija vam je kako da uspete u poslu koji bi vam omgoućio  da uvećate prihode. Možete računati na pomoć Ovna, Strelca ili Vodolije. Imate više nego što mnogi misle ali se i svojski trudite da steknete što bolju materijlanu osnovu, naročito ako ste mladi jer imate velike planove za budućnost.Iako ste društveni i veoma predusretljivi, svoj ljubavni život držite u strogoj tajnosti. Ako imate stalnog partnera ili neku simpatiju, kreće pozitivan period u toku koga ćete moći da ostvarite dobar kontakt sa  Vodolijom Strelcem ili Ovnom. Ako ste u stalnoj vezi a dopada vam se neko koga povremeno viđate, moguć je flert


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Nedeljni horoskop za period od 29.6.- 5.7.2020.

Mesec svojim tranzitom  vam daje snagu da istrajete u onome što želite.Trebalo bi da budete mnogo realniji u vezi sa projektom na kome želite da budete angažovani i da se previše ne iscrpljujte na nečemu što vam ne donosi potrebnu satisfakciju.Po pitanju novca vaše raspoloženje oscilira od ekstravagancije do preterane skromnosti. Ipak, pazite na šta trošite novac.Skloni ste razmišljanjima o osobi koja vam je odavno neka vrsta opsesije bilo da se radi o nekadašnjem partneru ili o nekom ko je spreman da sa vama uđe u vezu. Pokušavate ste da odolite iskušenjima, naročito ako ste u braku ili u dužoj. Ipak, pokušajte i dalje dok se ne desi nešto što će vam dati na znanje na čemu ste.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Nedeljni horoskop za period od 29.6.-5.7.2020.

Ne bi trebalo da propustite priliku ako vam se ukaže da se dogovorite sa osobom koja je izuzetno ambiciozna i spremna da da sa vama sarađujete. Nemate mnogo načina kako da regulišete kredite.Mesec u polju karijere početkom sedmice može doneti nove poslovne ponude.Retrogradni hod Merkura vam donosi dilemu da li da sklopite neke nove poslove sa osobama koje su spremne da sa vama nastave ili zapoćnu saradnju. Osećate se dobro u društvu Škorpije i Ribama a na poslu vam odgovara i društvo Strelca. Ljubavni život može biti izuzetno uspešan, posebno sa vazdušnim znacima. Niste spremni da sebe trošite na nepotrebne aktivnosti. Moguće su tajne veze sa Rakom ili Ribama.Pomračenje Meseca krajem perioda vam donosi  probleme u radu sa vodenim znacima.


VAGA (23.9.- 23.10.)

Nedeljni horoskop za period od 29.6-5.7.2020.

Prva Mesečeva ćetvrt u vašem znaku krajem periodašto se manifestuje vašom velikom angažovanošću na poslu, kao da želite da što pre nešto završite.. Bilo bi dobro da mnoge poslovne razgovore u četiri oka i da se preterano ne opterećujete onim šta drugi misle o vašim dlukama.Dobijate ponudu za rad sa Ribom ili Škorpijom koju bi trebalo prihvatiti.Ako nemate posao,dobićete šansu da negde radite honorarno.
Mars u Ovnu  predstavlja simbol strasti sa osobom koja je slobodna i koja pokušava da vodi život bez nekih većih obaveza. Ako se radi o nekom ko često putuje ili živi u inostranstvu, potrebno je prilagođavanje. Ova pozicija Marsa donosi i vezu sa sportistom ili sa nekim ko zbog posla često putuje.Moguća je veza sa nekim ko vam ne uliva preterano poverenje po pitanju vernosti.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Nedeljni horoskop za period od 29.6.- 5.7.2020.

Merkur i Mars vas svojom pozicijom na neki način dovodi u iskušenje kada je u pitanju privatan posao. Prihvatite se ako se radi o intelektualnoj delatnosti. Skloni ste raspravama. Moguće je da ste sebi postavili prevelike ciljeve i shvatate da nemate dovoljno energije a ni prave pomoći, moguće ni vremena da ih ostvarite,zbog čega ćete se obratiti jednoj Ribi ili Vodoliji za savet.
Dosta stoički podnosite situaciju koja vam ne prija, ali Venera u vašem znaku govori da treba da se postavite što je moguće diskretnije i da se ne upuštate ni u šta što vam ne prija, bez obzira da li se radi o partneru koji ne zna šta očekuje od vaše veze ili ni sami ne znate šta prema kome osećate.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Nedeljni horoskop za period od 29.6.-5.7.2020.

U ovom periodu za vas važi pravilo da dobar marketnig para vredi. Uspevate svojim šarmom da nadoknadite sve ono što ste uložili u najverovatnije privatan biznis. Uz malu racionalizaciju mogli biste isplivati iz manje krize ako ste uopšte u nju i upali. Ako radite u velikoj firmi u kojoj nameravate da napredujete, postavite se autoritativno i ne odustajte od svog cilja.Trebalo bi da izbegnete svaku vrstu provokacije od strane Jarca ili Raka čak i ako se radi o nekom ko je za vas veoma značajan. Ako budete sa njima dovoljno strpljivi moći ćete da nađete načina da ostvarite dobru saradnju, posebno sa inostranstvom. Imate potrebu da osobi koja vam je draga date jasno na znanje da na vas može da računa čak i ako ona nije slobodna

Horoskop za vaš znak


JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Nedeljni horoskop za period od 29.6- 5.7.2020.

Mesec ide ka vašem znaku gde će biti pomaračenje Meseca krajem perioda. Imate način da rešite jedan važnu dilemu. Pitate se za mnogo toga i pokušavate da rešite problem i verovatno će vam biti potrebna pomoć jednog Lava ili nekog Raka koji se trude da sa vama uđu u posao.Plašite se mogućeg neočekivanog obrta na poslu. Imate veliku odgovornost ali imate i zaštitu. Neko vam omogućava da rešite komplikovan problem ali vam postavlja teške uslove. Trudite se da nađete lako rešenje ali ono ne postoji. Polje novca, inostranstva  je veoma naglašno nakon što prođe faza pomračenja Meseca čini  vas spremnim da se pozabavite svojim prijateljskim kontaktima. 


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Nedeljni horoskop za period od 29.6.-5.7.2020.

 Tokom ove sedmice morate biti izuzetno oprezni u komunikaciji sa osobama koje pokušavaju da vam nametnu svoju volju, i moguće je da će se raditi o nekom Jarcu, nekoj Vodoliji, ili možda takođe nekom Ovnu. Naglašeno astrološko polje karijere znači za vas potrebu da napravite dogovor sa šefovima i pretpostavljenima, a ukoliko ste mladi i sa roditeljima, u vezi sa vašom daljom karijerom jer vam je izuzetno stalo da tokom ove sedmice dođete do dobro plaćenog posla. Vaša pozicija, ukoliko radite u medijima, ili u marketingu, ili imate u okviru posla komunikaciju sa ljudima daleko naglašeniju nego neki drugi znaci, biće prilično nepovoljna ukoliko ne budete bili taktični. Merkur, planeta komunikacije, vam ne odgovara oslikava neprijatelje na poslu, jer je  izuzetno slabo u retrogradnom hodu, tako da vi možete gubiti strpljenje sa onima koji nemaju sluha za vaše predloge.

Horoskop za vaš znak


RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Nedeljni horoskop za period od 29.6.-5.7.2020.

Za vaš znak, ovo je važna sedmica, jer ćete u svakodnevnim aktivnostima, poslovima koji će od vas zahtevati dobru fizičku kondiciju, ali i dobru koncentraciju. Što se tiče nekih novih poslova, ne bi trebalo da preuzimate na sebe ukoliko niste završili  sve ono što ste planirali, a ulazak Marsa u znak Ovna krajem perioda donosi ponudu od vašeg šefa ili od nekog ko je na lestvici u okviru vaše profesije iznad vas, ko će vam ponuditi dobru saradnju. Ljubavni život je izuzetno stresan, ukoliko vi i vaš partner imate velike ambicije i prioritet dajete poslu, a ne privatnom životu, tako da ćete morati da napravite balans između profesionalnog i privatnog života. Ako ste slobodni, poznanstvo sa osobom koja često putuje u nemačko jezičko područje, može za vas, u stvari, biti početak neke nove romanse


Facebooktwitterpinterest