Nedeljni horoskop -Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Horoskop za period od godine za period od 25.2.3.3.2019.godine

 

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao – Privlači vas pomisao da biste mogli sklopiti nove poslove,ali ako se bavite trgovinom ili medijima pazite se u saradnji sa sa Blizancima ili Devicam da ne budete prevareni.Očukejte zanimljive ponude od osoba koje imaju originalne ideje Planirate samostalan posao sa strancima.Finansijska strana može biti više nego povoljnam posebno ako budete otvoreni za neke nove poslove.Poslednja Mesečeva četvrt u Strelcu vam donosi mogoućnost novog poslovnog ugovora.

Ljubav- Možete imati prijatne momente u nekom većem društvu gde će vas zainteresovati osoba koja je od vas dosta mlađa,ako ste muškarac ili vrlo dinamična i pričljiva,ukoliko ste žena.Skloni ste tajnim vezama i tajnim avanturama. Verovatno ćete dobiti priliku da se vidite sa nekim koga dugo niste imali prilike da sretnete. Verujete u mogućnost nastavka veze sa ambicioznom osobom.Nervoza.

Zrdravlje – Dobro se osećate.


BIK (21.4.-21.5.)

Posao – Dobićete ponudu koju nikako ne bi trebalo da odbijete.Ako se bude radilo o saradnji sa strancima,posebno sa Jarcem ili Vodolijom,eventualno Ovnom,prihvatite taj izazov, na domak ste uspeha.Finansijska situacija je dosta stabilna, možete imati čan vanredne dobitike preko rođaka koji žive u inostranstvu,ili možete dobiti vredan poklon od poslovnog partnera.

Ljubav- Prilično ste stabilni po pitanju emocija,jer vam se najverovatnije dopadaju dve osobe istovremeno,od kojih je jedna vezana poslom za inostranstvo a druga nije slobodna,ili ne znate kako da joj priđete.Moguće da ako ste slobodni, odbijate udvaranje onih koji vam po mnogo čemu ne odgovaraju.Ulazak Venere u znak Vodolije može doneti susret sa osobom koja je poznate u javnosti i vi ćete verovatno uspeti da osvojite simpatije neke izuzetno interesantne i šarmantne osobe.

Zrdravlje – Nervoza.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao – U trgovinskim transakcijama nećete biti tako uspešni kako biste želeli,jer možete ispati naivni i zato pazite šta potpisujete.Još uvek vas opterećuje pozicija Merkura koji donosi prilčne probleme, posebno u radu sa osobama u koje ne možete da imate veliko poverenje.Skloni ste da trošite više nego što bi trebalo,posebno ne bi bilo mudro da ulažete novac u nekretnine.Ne uzimajte kredit.

Ljubav- Osoba koju ste svojevremeno upoznali na kraćem putu, jedva čeka da vas ponovo vidi.Ako ste u braku ili stalnoj vezi, to može biti uzrok raspravama sa partnerom.Imate tajnu simpatiju.Imate utisak da vaši roditelji postavljaju pred vas prevelike zahteve.Nemojte se nervirati ako vam zamere da ne obraćate dovoljno pažnje na njih.Udvaranje neke Vage može da vam izuzetno imponuje. Spremnis te da uđete u razgovor o ozbiljnim temama sa nekim ko vam je izuzetno naklonjen.

Zrdravlje – Moguća prehlada.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Posao –Pokazaćete inicijativu ali tek u drugom delu sedmice. Poslednja Mesečeva četvrt 26. donosi neke sumnje u pogledu posla koji bi trebalo da obavite u kratkom roku koja će naići na dobar odjek kod poslovnih partnera, naročtio ako radite sa Strelcima Jarcima ili Ribama. Dobiajte potvrdu da ste u vezi sa važnim pitanjima bili u pravu.Drugi deo sedmice je mnogo povoljniji kada je zarada u pitanju.Možete imati dobitke preko rođaka koji živi u inostranstvu.

Ljubav- Početak sedmice donosi raznorazna uzbuđenja.Ako idete na službeni put, ili vas pozovu Ovan ili Škorpija na izlazak, dobro razmislite pre nego što pristanete. Trebalo bi da budete spremni za razgovor sa nekim ko vam je posebno veoma drag i sa kim možete lako da se dogovorite po mnogim pitanjima. Sledite svoju intuiciju ako se dvouimte između dva partnera.

Zrdravlje – Pripazite na nezeb


LAV (23.7.-22.8.)

Posao-Veoma burna sedmica u kojoj se nećete baš najbolje snaći jer će se događaji odvijati takvom brzinom da ćete često pogrešno reagovati,naročito u utorak i sredu.Čuvajte se Rakova. Poslednje Mesečeva četvrt 26. donosi sjajne šanse ali morate da brzo reagujete. Potrebno je da se drugačije postavite prema jednom Biku koji nije sa vama u dobrim odnosima.Ne oklevajte da pozovete koga treba.Nikada vam nije dovoljno novca i trošite nemilice, što nije dobro jer će vam novac biti potreban za kupovinu nečega što odavno želite.Ne zadužujte se.

Ljubav- Neko pokušava da vam se nametne na način koji vam istovremeno imponuje ali vas i plaši jer se radi o nametljivoj osobi.Ako imate stalnog partnera,ne znate kako da se postavite prema udvaraču.Dok vam članovi porodice čine dotle su vam dobri,u svakom drugom slučaju, spremni ste da se sa njima sukobljavate.

Zdravlje – Početkom sedmice,nervoza.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao-Bogat društveni život donosi nove mogućnosti u vezi sa zaradom.Trebalo bi da se manje opterećujete onim što o vama pričaju jedan Rak ili moguće Bik i da sledite svoje zamisli bez ustručavanja.Imate mogućnost da dođete do zarade preko nekog dugoročnog honorarnog posla i preko mlađih saradnika.Umetnost donosi zaradu. Imate mogućnost da se snađete u nekom novom poslu koji bi mogao da vam predloži jedan Lav ili neki Bik sa kojima već imate dobru komunikaciju.

Ljubav- Arhitekta, dizajner,slikar ili muzičar mogu biti profesije osobe koja će vas zaintrigirati.Pokušajte da se ne opterećujete mnogo razmišljanjima o trajnosti veze,nego uživajte dok ste zajedno.Ako ste roditelj, najviše pažnje poklanjate deci,a ako ih nemate,povoljan je period za planiranje porodice.Vako vam se dopada neki umetnik ili neka umetnica, verovatno ćete lako naći sa njima zajedničke teme i mogući su izlasci u društvo gde ćete se lepo provesti.

Zdravlje – Sredinom sedmice,pazite se nazeba.


VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao- Dobijate sjajnu ponudu početkom sedmice od jednog Raka koji dobro zna koliko vredite.Daće vam ponudu koju nećete moći da odbijete.Osoba u znaku Blizanaca ne može da reši problem bez vaše pomoći.Dobra sedmica za novac,svaki dan možete očekviati sve više novca,preko nekih vanrdnih poslova.Dobici preko rođaka koji žive u inostranstvu.

Ljubav- Sredina sedmice donosi lepe susrete i mogućnost interesantnih poziva,moguće i tajanstvenih, preko sms.Dobro znate ko vam šta misli.Dopada vam se Vodolija Možete dobiti priliku da se sretnete sa nekim ko vam se svojevremeno veoma dopadao.Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa jednom Vodolijom oko važnih pitanja. Nemate mnogo mogućnosti kada se radi o dugogodišnjoj vezi osim da u nečemu popustite ako je partner uporan.

Zdravlje – Više se odmarajte.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Prva dva dana sedmice vrlo su burna i puna raznoraznih aktivnosti i susreta.Trebalo bi se dogovorite sa Rakom,Devicom,Jarcem ili Ribama oko novog posla koji će se pokazati kao veoma unosan.Prvog i drugog dana sedmice mogući su dobici preko igara na sreću.Prijatelji vam nude ponudu koja može biti veoma unosna. Moguća je ponuda od Strelca ili Jarca sa kojim ste se oduvek lepo slagali.

Ljubav- Prvih dana sedmice možete očekivati poziv od osobe koja živi u inostranstvu ili koju ćete sresti na nekom putu.Možete očekiati veoma prijatne momente udvoje.Manje probleme u vašoj porodici izaziva ekscentrična osoba koja vrši uticaj na nekog iz porodice i podstiče  kod njega želju da ostvari njegove nerealne planove. Moguć je zajednički put, negde u inostranstvo,.

Zdravlje – Relativno dobro.STRELAC ( 23.11.-21.12.)

Posao-Dobri datumi za sastanak sa strancima su 26. i 27.kada možete zakazati susret sa poslovnim partnerima.Imate priliku da se sretnete sa onima koji vas veoma cene i spremni su da vam pruže sjajnu šansu.Isti dautim koji su povoljni za posao, dobri su i za novac,moguće i za igre na sreću.Ako ste rođeni početkom znaka,mogući su vanredni dobici.

Ljubav- Početkom sedmice možete biti ljubomorni na partnera zbog njegovih izlazaka  ili na neke imaginarne udvarače, ali i on sumnja da vi niste samo njemu posećeni.Uzajamna prebacivanja.Kako sedmica bude odmicala, bićete sve nervozniji ako se partner ne bude ponašao kao očekujete.Moguće su trzavice razne vrste,i to oko nekih sitnica.Budite popustljivi, to je najbolja taktika.

Zdravlje – Dobro se osećate.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Posao- U prvoj polovini sedmice vema ste zauzeti raznim susretima sa osobama od kojih očekujete dobre poslovne ponude.Dobro se slažete sa Rakovima i Devicama, naročito ako se radi o strancima.Početkom sedmice mogući su dobici na lutriji,ili dobro sklopljen posao od koga možete dobiti veliku profit. Ne uspevate da se dogovorite sa jednim Bikom oko nečeg bitnog ako ste rođeni krajem sedmice.

Ljubav- Nemojte odustajati od pokušaja da svoj emotivni život dovedete u red,naročito ako ste u vezi sa senzibilnom osobom koja nije spremna da prihvati nikakvu kritiku s vaše strane.Ako ste slobodni, susret s Rakom.Moguć je iznenadni susret sa nekadašnjom simpatijom 26.2.Trebalo bi da izbegnete sukobe u porodici,jer je Mars,vladalac astrološkog polja porodice loše postavljen.Ne provocirajte sukob.

Zdravlje – Problem s jetrom.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Posao- Mnogi susreti sa Lavom, Rakom ili Devicom mogu vam otvoriti puteve ka nekim novim poslovnim mogućnostima.Trebalo bi da budete spremni da prihvatite neke nove ponude,posebno u sferi umetnosti ili medija.Preko partnerskih odnosa zarađujete više nego u samostalnom poslu,ali bi ipak trebalo da pazite s kim glasate.

Ljubav- Ako ste slobodni,možete očekivati udvaranje od strane veoma kreativne i ambiciozne osobe koja će vam otvoreno dati na znanje koliko joj se dopadate.Ipak, to može biti samo kratkotrajan flert.Neko ko inače nije vaš tip ličnosti može vam se dopasti i vi ćete biti više nego oduševljeni njegovim ponašanjem prema vama. Moguće poznanstvo preko posla.Bliska osoba planira put u inostranstvo i vi ćete to verovanto rado podržati.

Zdravlje – Nesanica.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Prva dva dana su izuzetno povoljna kako privatan biznis,za umetnike ili sportiste tako i za rad sa strancima.Nakon toga biste mogli doći u dilemu da li ste na pravom putu ka rešavanju problema.Ne upuštajte se u raspravu sa kolegama.Dobićete vanredne prihode ili neki drugi dobitak u nedelju i ponedeljak, a u drugoj polovini sedmice možete imati previše izdataka.

Ljubav- Partner otovreno pokazuje želju da budete što češće zajedno i ako ne budete imali za njega dovoljno razumevanja,mogao bi biti prilično posesivan.Ako ste slobodni,moguć je susret sa Rakom,Devicom ili Jarcem.Članu porodice potrebna je vaša pažnja.Ne namećite nikome svoje potrebe i želje, budite tolerantniji.

Zdravlje- Moguć nazeb.

 


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest