Nedeljni horoskop -Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Uvod –0:39 Ovan-5:49 Bik-11:10 Blizanci-18:46 Rak-25:18 Lav-31:24 Devica-35:33 Vaga-37:39 Škorpija-41:05 Strelac-43:32 Jarac-47:07 Vodolija-49:33 Ribe-51:26

Horoskop za period od godine za period od 22.-29.4.2019.godine

 

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Ovo je veoma naglašen period posebno za one koji imaju neku planetu u svom znaku. Trebalo bi da budete mnogo više okrenuti ka društvenom životu ili bi trebalo da razjasnite sebi nešto u vezi sa odnosom koji vas opterećuje a tiče se odnosa sa pretposatvljenim ili sa roditeljima, ukoliko ste mladi. Merkur i Venera u vašem znaku mogu doneti dosta novosti i mogućnosti da promenite posao. Trebalo bi da iskoristite nečiju naklonost prema vama i da mu izađete u susret po pitanju zajedničke saradnje.

Kada je ljubav u pitanju, veoma ste predusretljivi i trudite se da date partneru na znanje da vam je stalo da bude zadovoljan vama. Naglašeno polje tajni i komunikacije može doneti neproverene vesti moguće u vezi sa nekom vašom simpatijom a poslenja Mesečeva četvrt 27. Donosi preispitivanje nekog prijateljstva. Moguć je honorarn posao, Prijateni vam nalaze posao. Kraj sedmice donosi mogućnost romanse, romantično raspolioženje.


BIK (21.4.-21.5.)

Imate potrebu da znate kakav vam je status na poslu i potrudićete se da se bavite mnogo više karijerom i verovatno ćete uspeti da nađete dobro plaćen posao. Bitno vam je da budete zadovoljni svojim poslom i mogućnošću da steknete mnogo veći ugled.

Ako ste slobodni, imate šansu da upoznate nekog ko će vam pomoći u vezi sa karijerom. Neko pokušava da vam osporava kvalitete. Moguće da sami podrivate sopstveni ugled radeći nešto što vam ne odgovara naročito. Venera i Merkur u 12.kući vam donosi odlganje realizacije nekih planova. Ne bi trebalo da se previše opterećujete svojim ambicijama koje su trenutno neostvarljive. Jupiter vam donosi susret sa strancima. Naglašeno polje karijere poslednjom Mesečevom četvrti 27.aprila može doneti interesantan posao. Poslušajte tuđe savete i moguće da ćete u to vreme i upoznati nekog ko vam je izuzetno simpatičan a poznajete ga iz društvnih krugova.Moguća je romansa da Jarcem ili Ribama.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Ako se profesionalno bavite muzikom ili prevodilaštom možete biti izuzetno uspešni, naročito ako ste honorarni saradnik. Možete dobiti sjajnu šansu da se istaknete u poslu koji ima veze sa medijima ili javnošću. Trudite se da budete u toku događaja a Mars u vašem znaku u dobrom aspektu sa Merkurom i Venerom omogućava vam da se istaknete u nekom neočekivanom poslu koji ćete dobiti.Možete imati oscilacije raspoloženja i možete biti pomalo u padu sa energijom. Manje zdravstene tegobe su na psihosomatskoj osnovi. Obnovite stara prijateljstva i verovatno ćete uspeti da ostvarite dobre kontakte sa Strelcem ili Ovnom. Poslednja Mesečeva četvrt 27. aprila donosi obnavljanje odnosa sa jednom Vodolijom. Moguće da će vam se udvarati jedan Strelac ili neka osoba koja radi za strance. Ako vam je Saturn u vašem znaku možete biti pomalo neraspoloženi i skloni raspravama.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Niste baš u zavidnoj situaciji zbog Marsa u 12.kući i verovatno ćete biti nervozni jer imate mnogo problema sa finansjiama ili niste u stanju da rešite neke probleme moguće sa kreditima ili ulazite u neku poslovnu kombinatoriku koja vas čini i nesigurnim. Spremni ste da uđete u poslovnu saradnju sa nekim ko nije baš naročito prijatan kao sagovornik. Poslednja Mesečeva četvrt 27.donosi iznenađenje ali bi trebalo da ipak hladne glave razmišljate o svojim poslovnim ali i ljubavnim odnosima. Nećete moći da lako dobijete ono što želite.Trebalo bi da pokažete više poštovanja prema onima koji su vam nešto obećali ili možda i pružiti. Dobijate vesti od jednog Lav i Bika. Pazite šta potpisujete i koga možda kritikujete. Moguće da ste malodušnost i mislite da ne dobijate ono što zaslužujete. Ljubavni život je verovatno komplikovan. Jedan Lav i neka Vodolija su vam od velike koristi i ako ste u emotivnoj vezi i verovatno vas svojim prijateljskim stavom čine zavisnim od njih. Niste u stanju da popustite pred zahtevima jednog Ovna.


LAV (23.7.-22.8.)

Bićete predmet kritika u vreme poslednje Mesečeve četvrti 27. aprila ali vi ne obraćate pažnje na ono što vam neko priča. Previše naglašeni vatreni i vazdušni znaci vas čine sklonim jakim emocjama ali srećom Uran vas čini staloženim kada dobijete želju da se provedete sa nekom osobom koja je radzragana i vesela. Imate mogućnost da dobijete preko igara na sreću. Uglavnom skrivate prave emocije, moguće i strahove i moguće da imate nerešene probleme ali ako usmerite svoju energiju na saradnju sa strancima, dobićete poveći novac i šansu da napredujete. Ako sarađujete sa Strelcem možete dobiti šansu da napredujete i zaradite ali pazite s kim sklapate posao jer moguće da se radi o nekom ko je prilično sklon da krši zakon. U ljubavi ste veoma jednostavni i verovatno vam je simpatičan jedan Ovan ili neki Blizanac.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Imate mnogo obaveza i ako ste opterećeni poslom i moguće  da ćete biti prilično uspaničeni da nećete uspeti u onome što ste planirali. Imate podršku od Ovna i Bika a jak Mars u 10.polju karijere u Blizancima donosi mogućnost rešavanja probleme u vezi sa nekretninama i stambenim prostorom. Posvećeni ste svojoj karijeri. Imate veliki krug prijatelja koji žele da sa vama rade ili ćete naći posao koji zahteva da budete daleko bolje plaćeni nego do sada. Ako se bavite umetnošću, bićete uspešni mada možete biti dobro plaćeni I u poslu koji zahtevaju poznavanje matematike, fizike ili smisao za dizajn. Poslednja Mesečeva četvrt donosi 27. manju krizu u odnosima sa partnerom koji je prilično nezadovoljan nečim i to vam jasno daje na znanje.Moguće da ćete pokušati da mu pomognete i da će vam to poći za rukom. Slobodne Device mogu upoznati Bika ili Lava i biti spremne da odmah uđu u ozbiljnu vezu.


VAGA (23.9. – 22.10.) 

Štitie svoje interese i veoma vam je stalo da pokažete koliko vredite i koliko se talentovani i sposobni. Bićete stalno u žiži javnosti. Niste spremni da činite previše kompromise ali će se postaviti tako neke osobe da ćete imati želju da u stvari nekom izađete u susret.Moguće je sponzorstvo, uspeh u sportu u umetnosti ili u poslu koji zahteva da dobro poznajete zakon. Moguće je neki iznenadni dobiatak.Napravićete neki dogovor koji vam samo prividno neće odgovarati ali u stvari popravićete svoj status il ćete ga učvrstiti. Poslednja Mesečeva četvrt u Vodoliji i27.aprila donosi pomalo uzdržane emocije ali ćete ipak morate da razmislite mada u stvari znate šta želite. Verovatno ste odluku već doneli.Jedan Rak vam može biti opsesija jer niste načisto kakav odnos ima prema vama i šta u stvari od vas želi i očekuje.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Imate mnogo neprijatelja i neko vam zamera jer ste niste održali obećanje ili se ga kritikovali. Mars u Blizancima donosi otvoren pretnju ali vi imate način da rešite svoj problem. Moguće da ćete naći način kako da zaradite dodatni novac, jaki ste imate jake adute i moguće da ćete želeti da promenite posao. Mnogi vas cene i daće vam na znanje da su spremne da vam učine neku uslugu. Na emotivnom planu ste veoma stabilni ali morate da nešto sačekate jer je naglašeno polje neprijatelja vašeg partnera i moguće da imate neke dugogodišnje nerešene probleme zbog partnerove neodlučnosti. Tranzit Meseca preko Strelca i Jarca jača vaš ego i niko neće smeti da vam stavlja primedbe bez osnova. Vi ste u stanju da donesete odluku o naglom odlasku iz zemlje ili da promenite radno mesto ali ne bi trebalo da budete impulsivni kada donosite odluku u vezi sa privatnim životom.STRELAC ( 23.11.-21.12.)

U centru ste pažnje.Mesec prelazi preko vašeg znaka i početkom perioda imate šansu da dođete do povećeg novca i moguće da ćete biti u stanju da sklopite velike poslove. Saradnici nisu baš sjajni ili ako radite posao koji je naporan. Ako ste mladi, ne možete da izdržite pritisak okoline ili su okolnosti takve da morate da u nečemu popustite. Imate mnogo nedoumica u vezi sa nečim što biste najradije uradili, moguće da se radi o partnerskom odnosu koji bi mogao da vam donese neku dobit ako popustite u nečemu.Mars u Blizancima donosi nestrpljenje ili nemogućnost da rešite lako problem bez nerviranja. Neko pokušava da vas izbaci iz takta. Moguće da imate konstantan osećaj da vas neko pritiska nekim zahtevima. Ako ste u vezi sa partnerom koji je mnogo detinjastiji ili zahtevniji, potrebno je da imate mnogo strpljenja. 


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Robujete strahovima i perfekcionizmu ali to vas iscrpljuje i moguće da ste skloni da previše komplikujete sistem rada a tranzit Meeca vam pomaže prva dva dana dok Mesec bude u Strelcu a kada bude sredinom sedmice prelazio preko vašeg znaka, bićete veoma nervozni ili nestrpljivi. Ide vam do ruke muzika,nauka, turizam, mnogo toga što ne podrazumeva stalno radno vreme.Uran i Sunce u Biku donosi jako naglašenu kreativnost. Trebalo bi da budete mnogo praktičniji i ako ste mladi i niste još uvek odlučili čime ćete se baviti potražite savet stručnjaka jer imate mnogo talenata a u periodu sta kada donosite odlukeu afektu. Mars u Blizancima donosi i mogućnost rasprava sa onima koji bi trebalo da o vama odlučuju kada je u pitanju status na poslu ili će vam neko bez razloga zameriti nešto za šta nema osnova. Trebalo bi da se mnogo više angažujete oko nekog ko vam je više puta dao na znanje koliko mu značite.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Imate dobru sposobnost komunikacije i verovatno vam odgovaraju oni koji su spremni da vam učine uslugu ali i  drugima činite mnogo. Trebalo bi da budete daleko predusretljiviji prema novim saradnicima iako ćete imati tendenciju da se oslanjate na one koji pripadaju krugu saradnika ili šire familije. Imaćete brojne susrete sa osobama koje mogu doneti dobre poslovne ponude. Ako vam se dopada jedna mladolika osoba, verovatno ćete joj dati na znanje da od nje očekujete neku vrstu odgovora. Trebalo bi da budete daleko prilagodljiviji kada se radi o poslu sa mlađima od vas i trebalo bi da popustite u nečemu što je za vas bitno ali za vaše saradnike možda od još veće koristi i važnosti. Popularni ste i pored autoritativnog stava koji zauzimate i ne dozvoljavate nikom da vam se previše meša u vaše odluke.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Po mnogim pitanjima imate pogrešne stavove. Slaba Venera u Ovnu, donosi impulsivost, Merkur u drugoj kući posla donosi probleme kod donošenja odluka. Moguće da ne koristite svoje intelektualne sposobnosti. Mars u Blizancima donosi nervozu. Imate velike potencijale ali vi ne radite ono što bi bilo najbolje za vas. Trebalo bi da se oslonite na Jarca i Škorpiju. Poslednja Mesečeva četvrt u Vodoliji 27.donosi pojačanje strahova ili neke zdravstvene probleme ali je moguće da ste mnogo više pod psihičkim nego fizičkim pritiskom. Sunce u trećem polju vam donsi mogućost da rezonujete razumom. Moguće da nemate dovoljno sigurnosti u sebe po pitanju radnog mesta.Mogli biste krenuti u neki privatan posao. Mogli biste se baviti konsaltinogom. U ljbavi ste prilično nejasni, doapada vam se neko koga ste upoznali preko posla.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest