Astrozenit dnevni numerološki horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA 

28.11.2017.

Uspeće da vlada svojim energijama ali može da bude nervozna,nestrpljiva, sve će poslove da dobro obavi d bi mogla da uživa. Rasprave u porodici ili u privatnoj firmi što bi trebalod a izegava,moguća veza sa veoma svojeglavnim partnerom.


 

 

 

 

DVOJKA

28.11.2017.

Snalazite se u svim sferama života puštate da vam drugi nameću mišljeje ali us tvari vi drugima to namećete i stil života ako ste slobodni, moguća je iznenadno poznanstvo i zaljubljivanju. Mozete biti skloni razmišljanjima koja vas vode u letargiju.


 

 

 

 

 TROJKA

28.11.2017.

Možete da budete impulsivni i pod uticajem Juptera u danu Saturna možete imati osećaj da ste ograničeni a uticaj Sedmice može doneti ljutnju ali i ideju. Može vam neko poremetiti plan u vezi sa inostranstvom ili ćete možda dobiti da radite nešto što vam ne odgovara.


 ČETVORKA

28.11.2017.

Snaga Marsa i Saturna ždeluje na vas i svesni st da možete mnogo toga da uradte i znate šta je za vas najbolje i pokazaćete veliku dozu energičnosti i bićete u prilici da poslušate one koji su vam dobri saradnici i uspećete da sprovedete svoje planove.


 Petica,malaPETICA 

28.11.2017.

Snalazite se danas uspevate da menajte taktiku i da na fini načinu nametnete bilo poslovnom ili ljubanom ono što smatrate da je najbolje i najispravnije i na delu ćete biti veoma uslužni, od koristi, pokazaćete da na vas može da se računa i uraditećete nešto što se od vas možda i ne računa.


 ŠESTICA

28.11.2017.

Bićete aktivni i imaćete prilike da se vidite sa mnogo ljudi sa onima koji vam odgovaraju ali i sa onima koji vam nisu baš najdraži ali uspećete da napravite balans i više volite društvo suprotnog pola ma kog pola da ste vi.


SEDMICA

28.11.2017.

Gledate od čega se živii veoma ste intuitivnii inspirativni i odgovara vam posao koji ima vee sa javnošću pisanjem, strancima. U ljubavi niste preterano zainteresovani za izlaske i za neka druženja više ste okupirani sobom i svojim potrebama,


OSMICA

28.11.2017.

 Svesni ste da morate da nešto završtie što vam se ne radi ali to nema velikog značaja ali tačno znate dokle smete da idete i današnje energije broja vam idu u prilog.Možete ostvariti dobru saradnju sa Četvorkom ili Dvojkom koje su veoma pouzdane.


DEVETKA

28.11.2017.

Veoma ste fer i postavljate sve na svoje mesto, nalazite se  pri ruci onima koji od vas nešto očekuju. Niste neprijatni malo namećete svoje stavove ali ćete na delu pokazati da se držite dogovora i onoga što ste obećali, solidan dan koji zahteva od mnogih da sebe disceplinuju.


 

 

 

 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest