Astrozenit dnevni numerološki horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA 

18.7.2017.

Ona-  Naporan dan jer se pojavljuju skrivene Osmice koje vas teraju na akciju i čine vas spremnim da se  upuštate u rasprave i po nekim pitanjima koja vas ne interesuju. Možda imate dugove. Svakako će pitanje novca danas biti za vas prioritetno, možda i povod za raspravu sa ljubavnim partnerom.

On-Ljubomorni ste i to ćete pokazti otvoreno posebno kada se radi o osobi koja često putuje u inostranstvo. Moći ćete da se snađete lako u nekim novim poslovima ali vam ljubavni problemi oduzimaju dosta vremena i energije.


 

 

 

 

DVOJKA

18.7.2017.

Ona- Prisutne su danas Jedinice, Sedmice i Osmice što vas prilično opterećuje. Vi ste pod uticajem Meseca a snaga Marsa, Sunca i Urana deluje na vas razdražujuće. Trebalo bi da budete mnogo stabilniji po pitanju emocija kada se radi o jednoj Trojci.

On- Jake muške planete pomažu vam da se istaknete u nekom tipično muškom poslu. Ako ste originalni,spremni da se uključite u poslove koji bi  mogli da vam donesu satisfakciju, nemojte se dvoumiti previše, nego krenite u akciju.


 

 

 

 

 TROJKA

18.7.2017.

Ona- Pokušaćete da budete diplomata posebno u odnosu sa nekim ko je prilčno nezgodne naravi. Ako se radi o jednoj Osmici ili nekoj Jedinici verovatno ćete uspeti da ih ubdite u ono što želite. Imate dobre ideje u vezi sa medijima.

On- Snaga Sunca, Marsa i Urana čini vas energičnim.Potrebno je da se postavite mnogo odlučnije u vezi sa mnogim pitanjima koja se tiču vašeg ljubavnog života.Bilo bi mudro da se čujete sa nekim sa kim ste već ugovarali zajednički izlazak.


 ČETVORKA

18.7.2017.

Ona- Javiće vam se neko s kim možete uspostaviti dobru komunikaciju i možda ste već nekada zajedno izlazili. Osećate se dobro u društvu onih sa kojima imate o čemu da pričate,  jer u vam odgovara  vam uticaj Sunca i Marsa preko Jedinice i Osmice ako volite osobe u uniformi

On- Verujete da možete da utičete na odluke vašee partnerke kada je u pitanju nešto što se tiče i oboje ali ne bi trebalo da insistirate na nečemu što znate da ona ne želi da prihvati, bar ne u ovom momentu. Dominacija muških planeta preko Jedinice i Osmice čini vas odlučnim.


 Petica,malaPETICA 

18.7.2017.

Ona- Snaga Merkura, vladaoca vašeg broja ne dolazi do izražaja zbog čega možete doživeti mnogo toga neprijatnog.Međutim možete biti izloženi kritici stalnog partnera ako ne budete spremni na nekakve ustupke. Moguć je nastavak veze sa  Sedmicom ako budete popustljivi.

On- Spremni ste da uradite ono što se od vas očekivalo, da ispunite obećanje. Dobijate vest od osobe sa kojom imate dobru komunikaciju. Snaga Urana deluje podsticajno na Merkura vladaoca vašeg znaka ako se bavite intelektualnim delatnostima.


 ŠESTICA

18.7.2017.

Ona- Možete očekivati da se sretnete sa nekim ko vam je u velikoj meri opsesija. Ne budite preveiše otvoreni prema onima koje prvi put susrećete, posebno ako se radi o nekom koga ne poznajete dobro. Prilično ste posesivni prema Jedinici ili Sedmici.

On- Snaga Urana preko Sedmice donosi mogućnost brojnih susreta sa onima kojima ste posebno dragi. Bićete prijatno iznenađeni nečijim romantičnim načinom ispoljavanja emocija. Potrebno je da se drugačije postavite prema jednoj Osmici.


SEDMICA18.7.2017.

Ona- Verujete da ljubaznošću možete da pridobijete naklonost jedne Četvorke ali u stvari nemate mnogo strpljenja ni za koga, čak ni sa Dvojku koju  često viđate na poslu. Uticaj a čini vas mnogo romantičnijim u načinu na koji komunicirate sa osobom koja vam je draga mada biste rado prešli i na drugi način komunikacije

On- Uticaj jedne Dvojke ima na vas velikog uticaja jer Mesec može delovati pomalo razdražujuće. Pokušavate da se dogovorite a jednom Osmicom u vezi sa nekim dugovanjima i verovatno će vam to poći za rukom.


OSMICA

18.7.2017.

Ona- Ako ste energični i znate šta hoćete, ovo je vaš dan. Dobićete priliku da se sretnete sa onima koji vas cene i koji će vam predložiti zajedničku saradnju na nekom dobro plaćenom poslu. Moguć je dogovori u vezi sa izlaskom sa jednom Jedinicom.

On- Ne bi trebalo da odlažete plaćanje dugovanja i ako ste spremni da se posvetite svom poslu na profesionalan način, predstoji vam uspeh.Možete očekivati poziv od nekadašnje simpatije, najverovatnije od jedne Dvojke ili jedne Četvorke.


DEVETKA

18.7.2017.

Ona- Dominacija Marsa preko Osmice čini vas spremnom da se upustite u novu vezu, najverovatnije sa nekim koje izuzetno ambiciozan i posesivan zbog čega ćete verovatno promeniti svoj stav i verovatno ćete biti spremni na neke ustupke. 

On- Mnogo toga što vam ne odgovara moglo bi da vam zada dosta problema u komunikaciji sa jednim temperamentnim i zahtevnim  brojem, moguće sa jednom Peticom ili sa jednom Osmicom. Možete dobiti povoljne vesti iz inostranstva.


 

 

 

 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest