Astrozenit dnevni numerološki horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA 

19.6.2017.

Ona-  Mars vlada vašim brojem što vas čini ratobornom i spremnom da se upustite ne samo u raspravu nego i u rizičnu transakciju. Ako vam se dopada ambiciozna osoba imaćete problema u komunikaicji ukoliko se radi o Trojci ili Petici. Ne ulazite u raspravu sa Osmicom ili drugoj Jedinicom.

On-Nestalni ste, jer na vaše Sunce koje vlada vašim brojem ima uticaja danas i snaga Marsa  a pa ste previše ambicozni  i  lako je na vas nije lako uticati, posebno bi to mogla da učini neka druga Jedinica ili neka Trojka. Pokazujete inicijativu da se sredi situacija u vašoj porodici, ali malo ko na vas obraća pažnju


 

 

 

 

DVOJKA

19.6.2017.

Ona- Možete biti nervozni jer se od vas očekuje više nego štos te spremni da pružite. Trudite se da date na znanje jednoj Devetki da treba da vam pomogne u vezi sa nečim veoma bitnim.Nemojte uznemirenost lečiti alkoholom, ili poveravanjem bilo kome. Pazite, ljudi mogu pričati o vama da ste neozbiljni.

On- Imate potrebu za novim počecima, za nekim novim poslom. Sunce i Mesec danas vladaju vašim znakom a planeta koja će dominirati krajem dana je Saturn. Posle mnogobrojnog maštanja, priča i pravljenja planova, moraćete da pristanete na nešto što vam možda ne odgovara.


 

 

 

 

 TROJKA

19.6.2017.

Ona- Sentimentalni ste prema nekom ko to uopše ne zaslužuje. Neko će vas fascinirati pričom o nečemu što vas u stvari ne bi trebalo da dotiče ni na koji način. Ako pokušate da rešite pitanje nekretnina možete stvoriti sebi probleme razne vrste.

On- Dobijate poziv da se sretnete sa nekim koga poznajete iz društvenih krugova. Moguće da se radi o osobi koju ste sreli u teretani i sa kojom imate prilično čudan odnos, naročito ako ona nije slobodna. Ne ulazite u finansijske transakcije sa neproverenim licima.


 ČETVORKA

19.6.2017.

Ona- Na Mars, planetu koja vlada vašim brojem danas ima velikog uticaja Saturn zbog čega možete biti previše okupirani pitanjem sigurnosti, finansijama ili možete biti skloni da se previše raspravljate sa svojim bližnjim. Ipak, dan je dobar za rešavanje praktičnih problema. 

On- Prilično ste nervozni, neraspoloženi a ipak ambiciozni i mate potrebu da vladate situacijom. Pokušavate da se oslobodite nekih trauma iz prošlosti i želećete da nađete najbolji način kako da rešite jedan problem u vezi sa povećim iznosom.


 Petica,malaPETICA 

19.6.2017.

Ona- Sve što treba da završite, završite danas, posebno pitanja u vezi sa nečin na šta polažete pravo.Energije  današnjih brojeva ne deluju na vas sjajno jer bi trebalo da pokažee mnogo više pažnje prema osobama sa kojima nemate dodirnih tačaka a one će vas ipak zaintrigirati. bilo bi dobro da se prilagodite potrebama jedne Trojke ili Jedinice

On- Današnji dan je prilično naporan jer ste na neki način sputani i imate osećaj obaveze, ono što vi najmanje volite. Moraćete da pokažete više razumevanja za druge, više požrtvovanosti i osećajnosti a manje impulsivnosti.Imate utisak da vas partnerka ograničava po mnogim pitanjima ili vam postavlja prevelike zahteve.


 ŠESTICA

19.6.2017.

Ona- Namojte pokušavati da nađete izgovor u nekim razlozima koji neće imati jaku osnovu, nego se prihvatite posla i završite sve što ste odavno započeli. Moguća je ljubav sa nekim ko će od vas očekivati više nego što ste spremni da pružite.

On- Nemirni ste, nesigurni, lako vas je izbaciti iz takta, svako može da vas nagovori na nešto što u stvari nije dobro za vas. Pomalo ste ljuti na jednu Dvojku koja vas je možda prevarila ili vam je dala lažnu nadu da će rešiti vaše probleme. Jedna Petica bi mogla da vam da na znanje da u nečemu veoma važnom grešite.


SEDMICA

19.6.2017.

Ona- Umetnički ste nastrojeni i danas ste spremni da radite vredno da biste postigli ono što želite.Imate mogućnost nalaženja rešenja za problem sa kojim ste dugo već suočeni, moguće da se radi o saradnji sa veoma ambicioznom osobom koja nameće svoje stavove.

On- Niste ni u koga sigurni, posebno ne u žene, ma kog pola da ste. Dan je dobar za krativne poslove. Nemojte se nervirati za svaku sitnicu.Vaša nemirna priroda teško da će danas moći da nađe načina kako da izrazi svoju kreatvnost .Možete se zaljubiti u jednu Dvojku koja vam deluje tajanstveno.


OSMICA

19.6.2017.

Ona- Možete biti skloni nervnom iscrpljivanju  zbog čega se možete na kraju dana loše osećati.Trebalo bi da se prilagodite novim uslovima rada ili u okviru porodice koji vam neće odgovarti.Ovo je jedan od interesantnijih dana za vas koji ste inače meditativan tip, koji iznad svega voli da se bavi pitanjima iz domena parpsihologije.

On- Imaćete prilike da o tome vodite razgovore sa osobama koje su vam slične i koje će vas moguće posetiti u vašem domu.Ne bi bilo dobro da previše polemišete ili da se upustite u nekakve rasprave o temama koje vas lično ne dotiču.Dobijate poziv da se sretnete sa nekim koga dugo niste imali prilike da sretnete.


DEVETKA

19.6.2017.

Ona- Pokušavate da sačuvate prisebnost duha i ne dozvoljavate nikome da vas iznervira. Prija vam društvo Dvojki, Šestica, osoba koje pokazuju otvoreno svoju osećajnost. Niste spremni da se prilagodite nekim krutim pravilima ni u domu ni na poslu. Ne odustajte od sv

On- Na vašu neptunovsku prirodu danas ima velikog uticaja Mars.To je za vas previše, vaš nervni sitem teško da će to moći da izdrži i zato se pripremite da sve prihvatate hladnokrvno. Ne odustajete od svojih planova ali nemojte propustiti šanse koje će vam se ukazati, moguče u vezi sa novim poslom ili sa nekim putom.

 


 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest