Astrozenit dnevni numerološki horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA 

11.10.2017.

U danu pod uticajem Saturna veoma nestrpljvima jer se oseća ograničenom i  zato će doći do izražaja snaga Merkura i krenuće u neki samostalan posao ili će doneti odluku koju neće želeti nikome da objašnjava. Sa mladima može imati problema u komunikaciji jer je mogu kritikovati. Mogući su sukobi sa Peticom onima koji žive zajedno. Ne želite da vam niko nameće disciplinu. 


 

 

 

 

DVOJKA

11.10.2017.

Saturn danass vlada ovim danom i to vas pomalo nervira pa ćete se izolovati od događaja koji vas nerviraju.Mnogo Jedinica može  značiti da na vas neko vrši uticaj ili pokušava da vam se nametne. Trudite se da budete fer prema onima koji su iznad vas po hijerarhiji ali ako vam se neko bude obratio naredbodavnim tonom, bićete veoma ljuti. To nećete pokazati i pokušaćete da se usredsredite na sebe i svoje poslove, možda ćete se izolovati od drugih. 


 

 

 

 

 TROJKA

11.10.2017.
Uticaj Sedmice odražava se na vaš broj loše ako nemate koncepciju šta želite da radite i kako da izađete nakraj sa onima koji vas nerviraju.Pokušajte da se prilagodite nekim novim uslovima rada koji vas možda trenutno nerviraju ali donose neke novine i omogućavaju vam da se postavite autoritativno prema onima koji su prilično naporni i zahtevni.Ne želite da vam se bilo ko nameće. Brinu vas izdaci.

 


 ČETVORKA

11.10.2017.

 Dvostruka snaga Saturna daje snagu Marsa što je teška kombinacija za one koji nisu u stanju da bilo šta istrpie.Pokušavate da se snađete u poslu koji vam donosi zadovoljstvo jer smatrate da ćete naći način da uvećate svoju zaradu. Odgovara vam saradnja sa jednom Osmicom jer kod vas podstiče ambiciju. Želite da postignete mnogo u karijeri i nervira vas što do sada niste uspelli više, nego ste prepustili drugima da umesto vas odlučuju.Izbegnite rasprave u domu. 

 


 Petica,malaPETICA 

11.10.2017.

Pod uticajem ste Plutona i Neptuna i veoma ste odlučni da rešite neku situaciju nezavisno od reakcije osobe na koju želite da utičete.U okviru porodice imate glavnu ulogu, niset popustljivi naprotiv, znate šta hoćete i to namećete svima pa i svojim najbližim.Znate dobro šta hoćete i to jasno svima dajete na znanje. Malo ko može da vas danas pokoleba.


 ŠESTICA

11.10.2017.

Pod uticajem ste Venere, planete ljubavi a Saturn iz današnjeg dana loše deluje na vas. Možete biti ljuti ako vas neko kritikuje ili vam daje poslove koji vam ne odgovaraju ili ako vam neko nametnete poslove koji ne želite da obavljate bilo da se radi o porodici ili o na radnom mestu.  Spremni ste da započnete samostalno neki posao.


SEDMICA

11.10.2017.

Na vaš Uran danas ne deluje snaga Saturna povoljno  i dobijate snagu Meseca koji vas čini intuitivnim ali tu je i snaga boja Jedanaest koji je jak, intuitivni ste posebno za one koji su preopterećni poslom. Svi koji želi da se bave privatnim poslom imaće priliku za tako nešto jer Mesec saveršeno odgovara onima koji žele da budu sami svoj gazda.


OSMICA

11.10.2017.

Snaga Marsa i snaga Saturna iz današnjeg dana daju snagu Jupitera zbog čega ćete biti što znači upornošću možete doći do cilja. Bićete spremni da se uključite u timski rad i verovatno ćete imati posla sa strancima i želećete da proširite svoje poslove sa velikim kompanijama. Možete biti skloni i nekim raspravama.

 


DEVETKA

11.10.2017.

Danas imate dvostruku Četvrke koji donose brigu za starije članove porodice, povredu u domu ili osećanje usamljenosti. Verujete da možete da ubedite one koji su vam dragi u nešto što je vama veoma bitno. Pokušavate da se izborite za svoje stavove u društvu osoba koje vam kontriraju.Nekome je stalo da se sa vama sretnete i dogovori o novom poslu.

 


 

 

 

 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest