Astrozenit dnevni numerološki horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4


 

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA 

19.6.2018.

Danas ne bi trebalo da se previše nervirate ako vas jedna Dvojka bude provocirala i pokušala da od vas sazna ono što vi ne želite da joj kažete. Nemojte se previše opterećivati onim što bi o vama mogla da priča jedna Četvorka.Pokušavate da se snađete u nekom novom poslu koji bi mogao da vam donese neku vrstu satisfkacije 


 

 

 

 

DVOJKA

19.6.2018.

Pokušaćete da nekog nagovorite na nešto vam smeta. Osetljivi ste i tvrdoglavi.Neko vas kritikuje i vi ne možete da izađete nakraj sa tim nekim osobama koje su prema vama veoma agresivno naporne u pokušaju da vas nagovori na nešto što je u stvari u vašem interesu. Nemojte odustati od svojih ciljeva ma šta da je u pitanju.


 

 

 

 

 TROJKA

19.5.2018.

Veliki ste entuzijasta i uspevate da se dogovorite oko nečeg veoma bitno da što pre započnete nove poslove. Usredsređeni ste na sebe i ne želite da se bavite tuđim problemima. Imate način da rešite jedan važan poslovni problem u vezi sa inostranstvom. Moguća je saradnja sa Sedmicom i Devetkom. U ljubavi ste veoma požrtvovani.


 ČETVORKA

19.6.2018.

Niste naročito preduzimljivi, imate mogućnost da se dogovorite sa jednom Peticom oko nečeg što vas duže vreme opterećuje. Ne bi trebalo da se previše opuštate u situaciji u kojoj bi trebalo da budete mnogo aktivniji . Želite da date na znanje nekom ko vam je veoma bitan da može da vas pozove radi izlaska ali ako se radi o poslu dobro ćete razmisliti da li vam se to isplati.


 Petica,malaPETICA 

19.6.2018.

Aktivni ste i plemeniti i dajete na  znanje da uspevate da sprovedete u delo ono što niko nije verovao da biste bili u stanju. Neko vam daje sjajnu ponudu i bićete pokretač događaja što će na kraju rezultirati nečim jako pozitivnom za vas lično. Nemate način da ubdeite Osmicu da vam izađe u susret.


 ŠESTICA

19.6.2018.

Opušteni ste ali ćete imati priliku da čujete nešto ili saznate ono što može biti za vas izuzetno bitno. Ako vam se javi jedna Devetka, dobićete mogućnost da razgovarate o nečemu što vam je trenutno bitno na finansijskom planu.Želite da se sretnete sa nekim koga dugo niste videli. U ljubavi ste opušteni i zadovoljni.


SEDMICA

19.6.2018.

Spremni ste da naporno radite da biste postigli cilj.Danas ste okrenuti ka sebe sa izvesnim osećanjem gorčine da ste sebi previše toga uskratili baveći se drugima. Nekome je stalo da vam učini uslugu ali vi ćete odbiti ako u tome ne vidite nikakvu mogućnost da vi lično napredujete.


OSMICA

19.6.2018.

Trudite se da date na  znanje da vam ne odgovara nešto o čemu ste duže vreme razmišlali i imate utisak da vas je neko prevario ili je nameravao da to učini. Bolje izbegnite razloge za svađu i nemojte se previše okupirati razmišljanjima o nečemu što ne možete da rešite bez tuđe pomoći. Jako ste tvrdoglavi.


DEVETKA

19.6.2018.

Uspevate da sprovedete u delo ono o čemu ste razmišljali, verovatno to ima veze sa inostranstvom. Moguć je susret sa nekom veoma atraktivnom osobom koja će vam dati na znanje da možete da na nju računate. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vam se ne bude javila neka Dvojka.


 

 

 

 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest