Astrozenit dnevni numerološki horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4


 

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA 

9.2.2018.

Nervozni ste jer vam neko danas može nešto prebaciti za šta ima osnova. Pokušavate da balansirate između svojih stavova i želja i onoga što drugi očekuju od vas. Trudite se da izađete na kraj sa jednom Sedmicom koja je veoma zahtevna ili sa Trojkom koja želi da sarađuje sa vama. Dan nije dobar za one koji su na početku veze.


 

 

 

 

DVOJKA

9.2.2018.

Trudite se da osmislite svoje vreme tako da niko neshvati do koje mere ste usamljeni i koliko vam je stalo da se više družite sa onima koje volite. Neko želi da se sretne sa vama ili će vam zakazati sastanak na nekom zvaničnom mestu, možda se radi o koncertu,negde gde ima mnogo ljudi a vi priželjkujete izlazak udvoje.

 


 

 

 

 

 TROJKA

9.2.2018.

Pokušavate da shvatite namere jedne Jedinice ili jedne Dvojke ali vas u stvari bavljenje tuđim problemima u velikoj meri iritira i niste spremni da popustite u vezi sa nečim što za vas veoma bitno. Bilo bi dobor kada biste se ipak okrenuli i nekim drugim aktivnostima a ne samo poslu i više vremena posvetili onima koji su vam dragi.


 ČETVORKA

9.2.2018.

Od vas okolina očekuje previše i to vas nervira. Dominatnost Devetke deluje na vas prilično iritirajuće ali mnogo parnih brojeva u današnjem datumu ipak deluju na vas smirujuće zbog čega će vam više prijati društvo žena, ma o kome da se radi, koleginicama, ljubavnom partneru ili članu porodice.

 


 Petica,malaPETICA 

9.2.2018.

Želite da stavite tačku na neku situaciju koja vas u velikoj meri opterećuje ali to niste u stanju ako je u pitanju ljubavni život i to sa osobom sa kojom ste u poslednje vreme u zategnutim odnosima a dugo ste bili zajedno. Potrebno je da pokažete više razumevanja za nekog ko vam je izuzetno drag,čak i ako to znači da danas treba da promenite neke svoje planove.

 


 ŠESTICA

9.2.2018.

Dan je povoljan za svaku vrstu aktivnosti u vezi sa novcem, razgovorima o ulaganju u nekretnine, neki nov biznis. Praktična strana vaše ličnosti dolazi do izražaja i ne dozvoljava vam da se previše bavite svojim ljubavnim životom. Nekome je stalo da povrati vaše poverenje, ako se radi o Dvojci, dajete joj šansu.

 


SEDMICA

9.2.2018.

Dobro se razumete sa Dvojkom i Devetkom i verovatno ćete im poslati ponudu u vezi sa zajedničkom saradnjom. Spremni ste da mnogo toga učinite za one koji su vam dragi ali najverovatnije niste svesni da druge možete zamarati temama koje ih ne interesuju, najviše jednu  Četvorku ili Šesticu. U ljubavi ste prilično posesivni.

 


OSMICA

9.2.2018.

Potreban vam je odmor i daćete na znanje predstavniku neparnog broja, moguće Petici ili Sedmici da niste raspoloženi za razgovor i druženje. Trojka deluje na vas pomalo razdraćujuće, tera vas da razmišljate o nečemu što vas čini sklonim da previše preispitujete svoje greške, što možda i nije loše.


DEVETKA

9.2.2018.

Pokušavate da nađete zajednički jezik sa predstavnicima parnih brojeva ali vam to ne polazi za rukom. Dobro se osećate u društvu neke druge Devetke koja pokazuje više entuzijazma od vas naročito ako u svojoj bioritamskoj kombinaciji ima bar jednu Peticu. igrajte igre na sreću, čak iako to nemate običaj da radite.

 


 

 

 

 
Facebooktwittergoogle_pluspinterest